|
| |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Emily Kyra Beawer

Minősítés:  Hozzászólások száma: 5286 Msn: emilykyrabeawer@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: Észbe sem kapsz még, de már elindul a bal kéz, a tömeg ordít, bent van az egyenes, küzdeni kell, hogy a harcnak a végén a tömeg zúgja a nevedet... <3
psszt! ...hallgasd csak; ver-e még a szíved?
Most már tudom, hogy van szívem, mert összetört.
Titulus: A Hónap Legaktívabbja Április
Titulus: Multifunkcionális Zsebibaba
Titulus: Az Év Diákja 2011
Titulus: Gumilaszti Vizimanója
Pozició Titulus: Ötödik évfolyam
 | Téma: Re: Tó és tópart Csüt. Feb. 10, 2011 5:45 pm | |
| *Egy ismerős hang zavarja meg, térde beleremeg, hiszen fel sem tűnt neki, hogy társasága akadt. Hamar visszanyeri nyugalmát, irányt vált, és hátrafelé korcsolyázik afféle hullámvonalban, egyre távolabb Aimee-től, de vele szemben. Lesimítja meggyűrődött, fehér farmerét, és ismét irányt vált, ezúttal előredőlve egyik lábát felemelve, vízszintes testhelyzetben közeledik vissza kedvenc unokahúga felé.* - Neked is rémes estét! *Köszönti egy kedves mosollyal.* - Ne aggódj, teljesen formában vagyok, csak tudod hiányzik a közönség, így nem az igazi. *Szomorkás arcot vág, perdült egyet a tengelye körül, majd végül lefékez, havat szórva Aimee lábára-lábszárára.* - Hupsz...! Izé, őő, bocsi. _________________ Emily első blikkre tipikus plázacicának tűnhet: szőke haj, kifestett szemek, rosszabb napokon műköröm és magassarkú. Pedig korántsem az a nyávogós típus, ezt két mondat után meg lehet róla állapítani. Kedves, segítőkész, nem túl gyanakvó, és többször esik bele ugyanabba a hibába, de összességében szeretetreméltó egyéniség. Ügyes trükkmester, telekinetista és hangmágus, szóval jobb, ha nem törsz borsot az orra alá... Az utóbbi egy év elég húzos volt számára, sokáig volt depressziós, nemtörődöm és szomorú, de mostanában mintha ismét a régi lenne...
Napsugár, ha vidáman ébred beköszön az ablakon... |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Tó és tópart Csüt. Feb. 10, 2011 5:35 pm | |
| *Kortársaihoz képest kissé alacsony lányka lépked a tó felé. Kezeit világos farmerébe süllyesztve, rágógumival a szájában pillant fel a sötétedő égre, szőke haja mögül, melyet állandóan szemébe fúj a kissé csípős téli szél. Már nincs olyan csontfagyasztó hideg mint ezelőtt, de még most is elkél a vastag, réteges öltözet. Aimee is egy bundás csizmával lábán, és egy vastag, tört fehér kabátban közlekedik. Nyaka köré pedig szürke sálat tekert. Csak esti sétáját végzi - amire egyébként ritkán van példa - miközben azon elmélkedik, hogy kéne írjon egy levelet. Biztosra akar menni, mert a végén szaktársa még elfelejtkezik a közös főzőcskéről. Mindeközben odaér a tóhoz, és rögtön meg is pillantja a jégen korcsolyázó lányt. Elősször nem ismeri fel, elég távol van tőle, meg hát a fény viszonyok sem olyanok már mint pár órával ezelőtt. Szótlanul nézi az "ismeretlent", majd mikor rájön, hogy ki is táncikál tőle pár méterre elfintorodik.* - Nocsak. Kijöttél a formából Emily? *Emeli fel hangját, és húzza gúnyos félmosolyra száját. Ez a szeretet ami köztük uralkodik... Egyébként Keara valószínűleg tud Em korcsolyázós múltjáról, és ugye innen jön a kérdés is. Mindenesetre még mindig zsebre vágott kézzel áll ott, miközben egy egész nagy rágógumi lufit fúj... * |
|  | | Emily Kyra Beawer

Minősítés:  Hozzászólások száma: 5286 Msn: emilykyrabeawer@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: Észbe sem kapsz még, de már elindul a bal kéz, a tömeg ordít, bent van az egyenes, küzdeni kell, hogy a harcnak a végén a tömeg zúgja a nevedet... <3
psszt! ...hallgasd csak; ver-e még a szíved?
Most már tudom, hogy van szívem, mert összetört.
Titulus: A Hónap Legaktívabbja Április
Titulus: Multifunkcionális Zsebibaba
Titulus: Az Év Diákja 2011
Titulus: Gumilaszti Vizimanója
 | Téma: Re: Tó és tópart Csüt. Feb. 10, 2011 5:14 pm | |
| - Nézz mélyen a szemembe, tedd a kezed a farzsebembe... Hajolj bele a hajamba, dúdol bele, hogy labamba. *Énekelget magában, miközben néhány érdekes ugrást, meg mozdulatsort hajt végre, de persze nem ilyen profin, meg összetetten, hanem olykor elakadva, megbillenve, de azért nem elesve. Elvégre is, évekig korcsolyázott csapatban, nem olyan bénácska. Szóval, a tavon korcsolyázgat, elmélázva, énekelgetve, vigyázva, hogy ne menjen olyan területre, ahol túl vékony a jég ahhoz, hogy belepottyanjon.* _________________ Emily első blikkre tipikus plázacicának tűnhet: szőke haj, kifestett szemek, rosszabb napokon műköröm és magassarkú. Pedig korántsem az a nyávogós típus, ezt két mondat után meg lehet róla állapítani. Kedves, segítőkész, nem túl gyanakvó, és többször esik bele ugyanabba a hibába, de összességében szeretetreméltó egyéniség. Ügyes trükkmester, telekinetista és hangmágus, szóval jobb, ha nem törsz borsot az orra alá... Az utóbbi egy év elég húzos volt számára, sokáig volt depressziós, nemtörődöm és szomorú, de mostanában mintha ismét a régi lenne...
Napsugár, ha vidáman ébred beköszön az ablakon... |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Tó és tópart Vas. Jan. 23, 2011 5:00 pm | |
| |
|  | | Denny Sefton Diák

Hozzászólások száma: 40 Kaszt: 
Pozició Titulus: Negyedik évfolyam
 | Téma: Re: Tó és tópart Vas. Jan. 23, 2011 4:37 pm | |
| -A gyűlölet haragot szül.. A harag viszályt szít. És a viszály pedig háborúba sorolja az embereket, ahogy már annyiszor megtette évszázadokkal és évtizedekkel is ez előtt. A gyűlölet... egy ostoba dolog. *Neki ez a véleménye. Lehet hogy a lelke tele lesz gyűlölettel később, ám ennek még nem jött el az ideje. Még nem...* -Nem, még nem voltam ott. Lehet lenézek, bár csak akkor ha fel tudok ébredni, és ha lesz kedvem.. Akkor lenézek. *Húzza mosolyfélére a száját. Ez most már őszinte..* -Másrészt meg... Aki a gyűlöletet kezeli... Annak a lelke már tele van azzal. *Fűzi Anna mondanivalójához.* |
|  | | Anna Ivanov

Minősítés:  Hozzászólások száma: 2035 Msn: evan-darian@hotmail.com Kaszt: 
 | Téma: Re: Tó és tópart Vas. Jan. 23, 2011 4:31 pm | |
| *Anna visszanéz Dennyre és elmosolyodik. Csodaszép vonásai kegyetlen mosolyakor kissé eltorzulnak. Valami megfoghatatlan erő van ebben a mimikában, ami újra és újra félelmetessé teszi a lányt.* Pedig a gyűlölet hajtja előre ezt a világot. *Mondja Dennynek határozottan.* Mindig a szélsőséges érzelmek uralkodnak és lendítenek a történelem folyásán... csak tudni kell kezelni ezeket... *Fűzi tovább a szót, hangja kissé elcsendesedik. Balsejtelmű szavak hagyják el száját. Sziklaszilárd jelleme van, így ő pont azok közé tartozik, aki maradéktalanul ura önmagának. Tökéletes harmóniát testesít meg. Ez nem azt jelenti, hogy neki nincsenek szélsőséges érzelmei, hisz mint tudjuk, rühelli az ostoba embereket, de nagyon jól álkcázza ezeket. Tudja jól, hogyha kimutatná, akkor nagyon sebezhetővé válna. Viszont Ashley, aki elementalista sokkal hevesebb természetű lehet, mint ő, vagy Denny, aki állítása szerint mentes a gyűlölet-eszmétől.* Nem és nem is szándékozom elmenni. Távol áll tőlem az efféle bohózat, nem az én világom. *Jegyzi meg a vidámparkkal kapcsolatban. Valóban, nem nagyon lehetne Annát, a nimfaszerű féltündét, a harcost egy vidámparkban.* _________________ Evan Darian multija Előtörténet
|
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Tó és tópart Vas. Jan. 23, 2011 4:24 pm | |
| *A főhajtást viszonozza, Denny kérdésére pedig bólint.*Az jó. Én már egy jó ideje itt vagyok.*Susogja a szavakat, nem kimondottan van beszédes kedvében most, elég nyomott a hangulata, ráadásul még sötétedni is kezd. Eldől a fűben, nem igazán tud mit kezdeni magával. Igen, unatkozik. A délután jól telt, mondjuk lefárasztotta eléggé.*voltatok már a vidámparkban? Most költözött ide állítólag. Elég jó kis hely, bár rém sokan vannak.*Szólal meg végül, mert hát a csöndet ő kínosnak érzi, valamivel segíteni kell a dolgon. Program ajánló megvolt, ő tett valamit a hangulat növelése érdekében, jöhetnek a többiek. A hidegről való cseverészés nem az ő világa, ennyire nem megy bele mélyebben a dolgokba, csak nagyon ritkán. A tigris meg mellette...nos, ő csak fekszik és hallgatózik. Nem különösebben izgatja, hogy mi történik körülötte.* |
|  | | Denny Sefton Diák

| Téma: Re: Tó és tópart Vas. Jan. 23, 2011 4:12 pm | |
| -Pontosan... Bár.. Gyűlölni, és a gyűlölet az én szememben nem sokat ér. Nem vallom ezeket az eszméket, hogy gyűlölet, vagy utálat... Bár léteznek, én mégis távol tartom tőlük magamat. *Vonja meg a vállát aprón. Ez így is van. Az ő lelkében egyelőre nem tartózkodik gyűlölet... //nem úgy mint useréban xD// A szemét még mindig a tópartra függesztve. Csak akkor néz a két lányra ha szembenéz velük, vagy hozzájuk szól. A párbajos dologhoz nem szól semmit. Nem tudott róla hogy mi történt, így csak hallgat. Aztán szegeznek neki egy kérdést.* -Újév első napján érkeztem. Igen, nem sokan láttak még... |
|  | | Anna Ivanov

| Téma: Re: Tó és tópart Vas. Jan. 23, 2011 4:06 pm | |
| *Anna elgondolkodik a fiú szavain. Ő maga is nagyon megosztó ember, bár többségében mindenki fél tőle, mert érzéketlen és kegyetlen másokkal, pontosabban csak azokkal,akiknek a nívója nem ér fel hozzá, akiknek az érzelmi intelligenciája alacsonyabb az átlag embernél.* Szerintem létezik olyan valaki, akit egyaránt nagyra becsülnek és gyűlölnek... *Mondja Dennynek és rideg szemeit egyenesen a fiú tekintetébe fúrja. Önmagára gondol és azokra az lejövendő korokra, amikor nyomorba taszítja majd a söpredék senkiket. Mikor Ashley is megszólal és a párbajukat hozza fel, Anna tekintete a lányéra fordul. Ugyan, Anna nem tekinti a lányt egyenlő félnek, de minden esetre a szemében többet jelent Ashley, mint a pórnép egy tagja, mert a lány ereje valóban elismerésreméltó. Tiszteli... igen, minden bizonnyal, bár kérdés, hogy Anna tisztelete meddig megy el egy másik személy irányába.* Én tudtam nagyon jól, hogy ennyire kemény ellenfél leszek, viszont egy percig sem gondoltam, hogy a te erőd sokkal kisebb lenne, mint az enyém. *Jegyzi meg csendesen, majd egy apró főhajtással fejezi ki a kimondatlan tiszteletet, amiről szó esett.* _________________ Evan Darian multija Előtörténet
|
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Tó és tópart Vas. Jan. 23, 2011 3:56 pm | |
| Ashley.*Válaszolja nem túl bőbeszédűen, majd Annára néz. Egyből a párbajuk jut eszébe, mi más. Igen kemény küzdelem volt, az utolsó pillanatig sem lehetett tudni, hogy melyikük kerül ki győztesen. Az elején persze igen ingatag talajon mozgott Ash, de végül csak föl hozta a másik előnyét. De a másik lány iránt valami egészen más érzést táplál. Őt nem is tipikusan, sőt, talán egyáltalán nem a barátjának tekinti. Inkább egyenlő feleknek, akik egy szinten állnak, akit tisztelni kell. Persze másokat is tisztel, de ez mégis....más.*Köszönöm a párbajt Anna. Igazán élveztem, és izgalmas volt. Nem gondoltam, hogy ennyire kemény ellenfél leszel.*Dicsérgeti picit a másikat, aztán Dennynek intéz egy egyszerű, sablon kérdést.*Mióta jársz ide Denny? Csak mert nem igazán ismerős az arcod. |
|  | | Denny Sefton Diák

| Téma: Re: Tó és tópart Vas. Jan. 23, 2011 3:36 pm | |
| -Bár.. A hideg csak egy időjárás, amibe sokaknak nincs beleszólásuk.. És sokan szeretik, sokan ki nem állhatják. Pont mint azokat a személyeket, akiket nagyra becsülnek egyesek és gyűlölnek mások. *Gondolkozik el, aztán befut egy másik lány.* -Szia! Denny Sefton vagyok. És te? *Megereszt egy halvány mosolyt, bár ő nem az a vigyorgós fajta... Komoly gyerek, talán koraérettnek is lehet mondani. Mert az is... Talán túlságosan is az. Közben azért rátekint a két lányra is... Aztán nézelődik.* |
|  | | Anna Ivanov

| Téma: Re: Tó és tópart Vas. Jan. 23, 2011 3:30 pm | |
| *Anna időközben odalépett egészen közel a tóhoz és onnan nézi, hogy vajon mit rejt a víz. Biztos benne, hogy a mélység olyan mágikus titkokat rejt, amelyekről álmodni sem mernének a diákok. Bizonyára nem véletlenül választották az alapítók épp ezt a szigetet. Erőforrás ide, vagy oda, megannyi talány szállingózik még ezen a vidéken, amelyek csak arra várnak, hogy felfedjék őket és összeálljon az élet nagy kirakósa. Hamar felfigyel a közeledő alakra, annak ellenére, hogy háttal áll neki, hisz hallása páratlanul jó. Érzékei alapvetően élesek, hisz félig tünde, mindemellett harcos és még vándor is, így nem csoda, ha így látatlanban is kiszúrja Dennyt. Viszont, hogy a fiú az, azt csak akkor állapítja meg, mikor meghallja hangját. Jól emlékszik a srácra, első találkozásuk nem volt éppen bájcsevej, de ez jelen pillanatban hidegen hagyja Annát, főleg mivel azt is elméjébe véste, hogy a fiú szívós teremtés, nem hagyta magát a lánnyal szemben.* Valóban... hideg van. *Jegyzi meg halkan, majd lassan megfordul és a fiúra függeszti a tekintetét. Anna félelmetes. Ezt minden körülmények között elmondhatjuk róla. A következő pillanatokban Ashley is befut. A lányról sokkal jobb véleményt alkotott. Egyrészt kifejezetten tiszteli a párbajukon nyújtott teljesítményük során, másfelől a lányban megvan az az intellektus, amely kiemeli őt a tömegből. Kevés embert fogad el Anna úgy, ahogy vannak. Nagyon nehéz a kegyeibe férkőzni, de a jelek szerint Ashleyvel nincs semmi problémája.* _________________ Evan Darian multija Előtörténet
|
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Tó és tópart Vas. Jan. 23, 2011 3:20 pm | |
| *Nem bírt odabent ülni, mert csak még rosszabbul érezte magát. Közel sincs annyira jó idő itt, mint amennyinek érezte, szóval kabátot is kanyarított maga köré. Picit még furán lát, így elsőre nem tűnik föl neki, hogy egy egészen ismerősalak felé közeledik. Bár, az ismerkedésük sem volt a leghétköznapibb...A másik srác...Rettentő jó az arcmemóriája, biztos, hogy sose találkoztak még. Picit jobb kedvre derül a társaság gondolatától, szóval arra felé kezd el sétálni, picit imbolyogva.*Hello!*Köszön csendesen mindkettejüknek, majd lerogy a fűbe. A hasa még mindig szörnyen görcsöl, szóval vagy séta vagy ülés, egy helyben ácsorgás semmiképp.* |
|  | | Denny Sefton Diák

| Téma: Re: Tó és tópart Vas. Jan. 23, 2011 3:07 pm | |
| *Hatalmasakat ásítozva lépdel a tópart felé... Erre sem sűrűn járt, hát most megteszi. Legalábbis próbálja, mert nagyon álmos. Már messziről kiszúrja Annát, akivel régebben találkozott. Na jó, nem annyira régen, de na... A haja most egy kicsit göndör... Nem göndörítette. Természetes állapotban egy kicsit hullámosabb. Rá is köszön Annára, ha odaért hozzá.* -Szia. Különösen hideg van... *Brrr. Átfut a hátán a hideg. Pedig egy kabát is van rajta...* |
|  | | Anna Ivanov

| Téma: Re: Tó és tópart Vas. Jan. 23, 2011 2:59 pm | |
| *Újra hidegre fordult az idő. A fagy bekúszik minden fa árnyékába, minden bokor tövébe, minden földmorzsa alá és a tél kemény marokkal szorongatja meg újfent a vidéket. Ez azonban nem szegi Annánk kedvét, hogy ellátogasson a tópartra. Könnyed, lágy léptekkel érkezik meg a vízhez, ma roppantul jó hangulatban van. Vastag, éjfekete köpeny terül el vállán, amely meleget adva a lánynak, megóvja őt attól a bizonyos vasmaroktól. A vízesés robaja tompán idehallatszik, de talán még a lezúduló víztömeg hangja is a békét erősíti a tó környékén. A lány mélyet szív a hideg, friss levegőből és elmélázva néz végig a víztükrön, amelyet itt-ott megfodroz a szél, mintha egy siheder srác lenne, aki meglebbenti egy csinos lány szoknyáját. Itt-ott egy-két madárka röppen. A nyugalom és harmónia közepette, minden él, minden mozog, mégis, ez a nyugalom helye.* _________________ Evan Darian multija Előtörténet
|
|  | | Max Arden

Minősítés:  Hozzászólások száma: 66 Kaszt: 
 | Téma: Re: Tó és tópart Vas. Jan. 09, 2011 10:47 am | |
| *Max köszönettel elfogadja a cukorkát, elég édesszájú.* Nem tudom, csak jól esett. Próbáld ki majd egyszer. *-Javasolja Lavenának arra biztatva a lányt, hogy ordítozzon egyszer majd magában... csak úgy.* Elég régóta és elég szégyenteljes, hogy ennek dacára nem hallottál rólam. Ezellen sürgősen tennem kell, hogy mindenki megismerje a nevem. *Mondja a fiú és ezek az őrült gondolatok épp attól lesznek igazán intuitív eszmeáramlatok, mert komolyan is gondolja őket. Végül Lavena hirtelen elszalad, mert el kell sietnie valahová. Egy ideig még üldögél itt a srác, majd visszamegy a kúriába, történetesen az Étkezőbe, merthogy éhes.* |
|  | | Lavena Theia Diák

Hozzászólások száma: 96 Msn: kocsis.marcsi@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: 
 | Téma: Re: Tó és tópart Vas. Jan. 09, 2011 10:42 am | |
| *Venny először csak nézi Max-ot, miikor meghallja, hogy ő kiabált...Aztán végül csak elneveti magát.* - Ó, te ... És mért? Valami baj van vagy csak jól esett?* kérdezi nevetve, közben leül a fiú mellé.* Köszi, kicsit hideg a kő, de jobb, mint a föld. *Mosolyog Max-ra, majd előkap két cukrot a tatyójából. Odanyújtja a fiúnak az egyiket, a másikat bekapja.* Tessék, edd meg! Finom...*mondja Max-nak, majd kezdi a mondandóját.* Még sosem hallottam rólad. Mióta vagy a Nezabar diákja? Én nem rég óta. Nagyon tetszik a suli. Tegnap is tanultam egy kicsit. Hű, már ennyi az idő. Megyek is egy barátnőmhöz. Szia!*
//Bocsi, de téll el kell mennem, most vettem észre, hogy már ennyi az idő. Köszi a játékot!// |
|  | | Max Arden

| Téma: Re: Tó és tópart Vas. Jan. 09, 2011 10:18 am | |
| *Max kivárja a hatásszünetet, végül elvigyorodik.* Tényleg én voltam. *Mondja Lavenának, majd arrébbcsusszan a kövön, hogy a lány is odaférközzön mellé.*/ Gyere ülj le, elég nagy ez, ha meg nem, leesek a földre, vagy ami még jobb a tóba és akkor megvan a napi fürdés. *Mondja a fiú és kacsint egyet. Elég ellentétes figura. Nagyon jókedélyű, kissé elvont humora szerethető emebrré teszik, ugyanakkor mentalistaként baromi komoly és igen erős mentális ereje van. Fura egy srác, de nem kell félnie Lavenának, nem fog az agyában turkálni.* Amúgy én pedig Max Arden vagyok. Biztos hallottál már rólam... *Mutatkozik be Max és azt a látszatot igyekszik kelteni, hogy ő valami nagyon híres valaki. A lányra függeszti tekintetét, kicsit kicsavart pózban van, mert egyszerre próbál helyet adni a belsirionos diáktársának, közben nézi is őt, de nem baj, szereti az efféle extrán test- és élethelyzeteket. Bár a tóparton üldögélés nem feltétlenül extrém élethelyzet, viszont mint tudjuk, ennél jobb nincs is.* |
|  | | Lavena Theia Diák

| Téma: Re: Tó és tópart Vas. Jan. 09, 2011 10:03 am | |
| *Lavena feláll a földről és megszólítja Max-ot, mivel nagyon kíváncsi teremtés.* Szia...Nem...Nem én voltam. Te voltál? Bár ha már megkérdezed tőlem, akkor gondolom, hogy nem....*Gondolkozik el, de nem nagyon néz a fiúra, mert zavarban van....Megvárja a fiú válaszát, majd mellé ül, de nem a sziklára, hanem csak a földre, nem akarja elvenni tőle a helyet. Közben gondolkozik, mert nem akar csak úgy csendben ülni, beszélgetni akar Max-al.* ~ Nem tudom mit mondjak...* Erősen gondolkozik, majd leesik neki, hogy be kéne mutatkozni...A homlokára üt, hogy ennyi nem jutott eddig eszébe. A fiúra néz, hogy mit reagál az ütésre, de...szinte semmit.* Egyébként Lavena Theia vagyok, téged hogy hívnak?! *Mosolyog, és már a fiú szemébe néz, miközben újra feláll.* |
|  | | Max Arden

| Téma: Re: Tó és tópart Vas. Jan. 09, 2011 9:53 am | |
| *Max nagyon jól elvan itt. A hűvös szél futkározik a tó fölött, miközben felborzolja annak felszínét, végül a partra érve a fiú arcába csapva befejezi örök mozgását, hogy valahol a távolban ujra megiramodjon és újra játszadozzon a vidékkel. Lavena, akit egyébként nem is ismer, közeledik felé és bár nem kifejezetten kerülnek szemkontaktusba, az allidonos fiú észreveszi őt. Mivel a lány tanácstalan arcot vág és mivel Max mentalista, ergo nagyon is jól olvas mindenféle jelekből és észnek sincs hiányában, hamar levágja, hogy Lavena valójában nem tudja mire vélni az ordítást, épp ezért Max felé fordul és ijedt arcot vágva szólítja meg.* Te kiáltottál az előbb? Valami baj van? *Szegez neki kérdést és remek színészként, egyértelmű, hogy lavena kissé megzavarodik, bár ki tudja miféle rejtett titkai vannak a hölgynek, lehet, hogy valójában ő Daronel Denerira álruhában és teszteli a diákokat.* |
|  | | Lavena Theia Diák

| Téma: Re: Tó és tópart Vas. Jan. 09, 2011 9:45 am | |
| *Venny a tó közelében sétálgat. Csak néz maga elé a földre, miközben lassan, nagyon lassan sétálgat. Kiveszi a zsebéből szőrös kis kesztyűjét, mert...igaz, most nincs annyira hideg, de Lavena-nak a keze nagyon szokott fázni. Nyáron is hideg a keze, nem hogy télen.... Már húzná felfelé a kesztyűt, de elejti.* ~ Óóh, nem igaz milyen szerencsétlen vagyok.~* Pont a sárba ejtette....Mikor lehajol érte, egy óriási kiáltást hall, megijed és hirtelen felugrik. * - Mi volt ez? Úristen, de megijedtem....* mondja 6 és félméteresre kigubbasztott szemekkel. Vár egy kicsit, körbe néz, aztán felveszi a sárból a kesztyűjét...Beleteszi egy zacskóba, amit a táskájában talált. Elindul az ordítás felé, s meglátja a fiút... Nem szól semmit, mert a fiú csak ül ott, mosolyogva....Lavena megijed tőle, hogy ordít, aztán meg mosolyog...? Nem érti.* ~ Nem is ő volt? De ki lehetett volna? Rajta kívül nincs itt senki...~ *Csodálkozik Lavena, majd végül leül az egyik kivágott fa tönkjére, ami egy kicsit koszos, de már teljesen mindegy...* |
|  | | Max Arden

| Téma: Re: Tó és tópart Vas. Jan. 09, 2011 9:33 am | |
| *Olyan rohadt jó idő van idekint, akkor meg minek senyvedni odabent a kúria sötétjében? Januárhoz képest valóban nagyon jó idő van, épp ezért döntött úgy MAxbarátunk, hogy márpedig most kijön a tóhoz, mert nincs is annál jobb, mint egy tónál lenni, vagy ha van is, akkor az most lényegtelen, mert az allidonos srác akkor is itt akar lenni. Szóval Max sétál idefelé. Nagy sétát tesz, hisz a tó nem két méter 72 centire van a kúriától, de egyáltalán nem esik nehezére, főleg, mert ilyen jó idő van. Mikor kiér a tóhoz, épp talál egy nagyobbacska követ, vagy talán ezt már szikladarabnak hívnánk és le is ül rá. Mindössze 65 centire van a tótól, tehát több, mint fél, de nem egészen egy teljes méterre. Miután leült, kinyújtózik, vesz egy nagy nevegőt, majd...* ÁÁÁÁÁÁÁÁ! *Ordít egy nagyot, ami valójában egy nagyon megkönnyítő dolog. Mindenfajta indíttatás nélkül adja ki artikulálatlan hangját, majd az ordítás elhal, Max pedig belevigyorog a víztükörbe.*
A hozzászólást Max Arden összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jan. 09, 2011 10:21 am-kor. |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Tó és tópart Szer. Jan. 05, 2011 9:16 pm | |
| *Egyik szemöldökét felhúzva néz a fölé tornyosuló fiúra. Ugyan is Aimee nem a legmagasabb lányok közé tartozik. Sőt, nyugodt szívvel mondhatjuk, hogy alacsony. Egy pillanatig megdöbbenve mered a pasira, de végül az ő hangja is megjön.* - Figyelj már, akinek nem inge ne vegye magára. *Mondja, szinte még nevetve, majd arcáról lehervad a mosoly. Kezd elfogyni a türelme.* - Megmondanád, hogy mégis mi a jó ég bajod van? Mert rohadtul nem értem, hogy mit kell ezen így kiakadni. Tudtommal egy szóval sem mondtam, hogy ostoba, esetleg gyenge elméjű lennél. És nyugodtan lehisztispicsázhatsz, annak ellenére, hogy nem adtam rá okot. Mert Én, veled ellentétben nem sértődök be mindenen. Csá! *Darálja, majd csak hitetlenkedve nézi amint az távozik.* ~Ekkora barmot...~ *Gondolja magában, és fejét megrázva fordít hátat, hogy felmenjen a szobájába. Vagy inkább a fogadóba. Ráférne valami erősebb.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Tó és tópart Szer. Jan. 05, 2011 9:00 pm | |
| - Nagyon meg köszönném, ha nem néznél ostobának. *Sóhajtott fel Tamás, már megint össze hozta az ég egy önimádó egoista csajjal.* - Mint már mondtam, tökéletesen tudom az utat, és csökkent értelmi képességű sem vagyok. Viszont amióta a ebbe az iskolában tanulok, időről időre megmagyarázhatatlan okok miatt eltévedek, és a leg lehetetlenebb helyeken, és helyzetekben kötök ki. Mert az ami velem történik semmi esetre sem magyarázható bénasággal. Szóval nagyon meg köszönném ha nem bénáznál le úgy hogy nem ismersz. De talán neked jól esik ha valaki az első találkozás alkalmával sérteget. Mondjuk hisztis picsának nevez. *jegyezte meg Tamás és jobban össze húzta magán a kabátot.* - Minden esetre én most megyek, nemsokára kijárási tilalom. |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Tó és tópart Szer. Jan. 05, 2011 8:44 pm | |
| *Csókot lehelnek a kis kacsójára, amit ő fapofával tűr is. Pedig csak hajszál választja el attól, hogy ne vágjon be egy fintort. Mágus családban született és nőt fel. Boszorkány anya, varázsló apa. Szóval minden szép és jó, béke, boldogság, szeretett, bla-bla-bla... csak az ilyen rohadt felesleges formaiságokat rühelli.* - Aham, világos. *Mosolyog az előtte álló fiúra bájosan, miközben kezeit farzsebébe csúsztatja. Őszintén nem nagyon érdekli sem a származás, sem az angol szász országok szokásai. Lényeg, hogy Tamás, amit azért már hallásra is felfogott. Nos, miután nagy nehezen azt is megállapítja, hogy egy -majdnem- teljesen idegen szaktársával társalog késő este a kihalt birtokon arcára egy vidám mosoly kúszik fel, és terpeszkedik szét.* - Tulajdonképpen van abban valami amit mondasz... soha sem lehet tudni, hogy kik a rosszakaróink. *Kezdi gondolkozó arckifejezéssel.* - Ám én még is csak a felé a feltételezés felé hajlok, hogy egyszerűen csak... béna vagy. *Mondja ki végül, és hosszú szempillái alól pislogva néz rá.* - Bocsi, de ez van. Az oké, ha a kastélyban eltévedsz. De egy tavat, meg egy kocsmát összetéveszteni. Ehhez már tudás kell. *Kissé cinikus hangulatában van a szöszike.* |
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |