Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságDreamlands - Az álmok földjénRegisztrációBelépés

Share | 

Tó és tópart

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 29 ... 41  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Tó és tópart   Szer. Jún. 16, 2010 11:00 am

First topic message reminder :

Nem messze a tölgyestől terül el a tó, mint sokadik vízforrás a birtokon. Nem túl nagy, de ha valaki fürdeni akar benne, a célnak tökéletesen megfelel. A víz fokozatosan mélyül, ahogy egyre beljebb halad benne az ember, tünde, vagy éppen kobold, legalábbis a legtöbb helyen. Az északi oldalon, egy rövidebb partszakasz mentén könnyen előfordulhat, hogy egyik pillanatban még derékig ér a víz, egy lépéssel arrébb pedig már nyakig, vagy esetleg teljesen ellep, így ott vigyázni kell. A közepefelé már egészen mély, így ott nyugodtan lehet úszni benne, akár még egy negyed- vagy félóriásnak is. Télen viszonylag vastag jégréteg képződik rajta, főleg a szélénél, szóval ilyenkor bátran húzzon mindenki korcsolyát, és merészkedjen rá a tóra!
A parton több hatalmas fa is található, aminek árnyékában meg lehet húzódni egy meleg nyári napon, esetlegesen pokrócot teríteni alá, és megpihenni, vagy akár pokróc nélkül, a fűben.
A közepén van egy sziget, ami az Elemi Harci Mágia órák helyszíne. Mágikus burok védi, így amikor nincs óra, nem lehet odajutni, viszont épp a sziget miatt van a parton egy stég, amiről nyáron remek ugrásokat lehet végrehajtani a tóba.
írta Ariana Ravenwood

Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Tó és tópart   Csüt. Jún. 16, 2011 10:16 am

*A naplágyan és melegen süt a horizonton és gyakorlatilag esőfelhő sehol. Néha Néha bárányfelhő, halad el, de nem olyan vészes. Tünde lány ahogy kijött szokásos öltözetében csak most a nyárhoz öltözött narancssárga ruha és alatta halovány rózsaszín fürdőruha kezében a törölköző és fürdeni megy ugyebár. Gosszú haja mint mintig kiengedve lassan a fenekét verdesi olyan hosszú lett. Hamuszürkeszemeivel az égre pillant bele sárga napba ami megvakítja és vissza a nyugis tóra. A ruháját leveti, és belemegy a kellemes langyos vízbe, úszni egyet. Így is sokáig volt fent már nagyon izgatott a hazautazás miatt is, a lány történetesen holnap megy el. Alex még úgy is marad.Barátnőjével való találkozás kicsit jókedvre derítette olyan rég találkozott bárkivel is, mindenki eltünt körülötte. Ahogy úszik beljebbnéha néha lemegy az aljára, majd vissza jön fel.. a hátára fekszik és úgy élvezi a napot és a vizet is..*
Regina Ruosin

Minősítés:
Hozzászólások száma: 1106
Msn: zelenyanszki.dorka@gmail.com
Kaszt:
Üzenőláda: Bárkivel szívesen játszok! És bárkinek segítek.^^

Pozició
Titulus: Ötödik évfolyam
TémanyitásTéma: Re: Tó és tópart   Csüt. Jún. 16, 2011 9:31 am

-Sajnálom, hogy nem találkozhattál a szüleiddel. De cserébe egyszer eljöhetnél hozzánk.*Ajánlja fel majd ő is elköszön.*-Szia Hua! Remélem taálkozunk még.*Aztán ő is útra kell.*
//Köszi a játékot!//

Regina hamar elvesztette szüleit. Ezért gyermekkorát egy árvaházban töltötte. Mikor a Ruosin család magához vette, rengeteget tanult különféle mágiákról. Három nyelven beszél az anyanyelvén (francia) kívül. Bolgárul, németül és olaszul. Szeret emberek között lenni. És bárkivel, bárhol, bármilyen módon el tud beszélgetni. Mindenkivel tisztelettudó. Azonban van egy nagyon rossz hibája: erősnek mutatja magát, pedig igazából nem az. Minden sértés nagyon megbántja. Ha tehát találkozol vele, vigyázz mit mondasz!
Hua Xiangfeng

Minősítés:
Hozzászólások száma: 2471
Msn: hua_xiangfeng@windowslive.com
Kaszt:
Üzenőláda:

Szívesen játszok bárkivel, írjatok üzit!

Hua er weisheme zheyang hong

Chun lai qu chun qu lai

Yige shi langyuan xian pa, yige shi meiyu wuxia.

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Tó és tópart   Csüt. Jún. 16, 2011 9:27 am

-Igen, de...*Próbálja szavakba önteni a gondolatait.*-Tudod, attól, hogy veszekednek, mégg szeretnek téged. Ha egymást már nem is. A nevelőanyám viszont nem szeret engem, mivel nem a saját gyereke vagyok, és Kínában egyébként sem szeretik az olyan gyerekeket, akik nem tartoznak a családhoz. Ez benne van a kultúránkban.*Meséli.*-És én sokkal jobban örülnék neki, ha lennének szüleim. Még akkoris, ha veszekednek. Mert engem attól még szeretnének, és legalább családban nőttem volna fel.*Mondja kissé fájdalmas hangon.*-Nem tudom, mit tennék. de valószínűleg erre nem fog sor kerülni, mivel ők sem tudhatják, hogy hol találtak meg engem. A folyó hosszú , bárhol kiköthettem volna.*Mondja.*-Nekem most mennem kell, mert még meg akarom nézni, hogy Wuye a szobában van-e. További szép napot neked.*Mosolyog a lányra. Majd elindul vissza az iskolába.*

//Köszönöm a játékot:)//

Xia egy kínai falucskából érkezett a Nezabarba. Rengeteg szokatlan dologgal találkozott és találkozik még mindig, valamint gondjai vannak az olvasással és az írással bolgár nyelven. Kizárólag csak hanfut, a kínaiak egyik népviselettípusát lehet rajta látni, kivéve ünnepi alkalmakkor, amikor cheongsamban jelenik meg.Virágokat előszeretettel tűz a hajába. Szabadidejében sokat fest és zenél. Születésnapjára kapott egy macskát, akit Wuye-nak (午夜) nevezett el.

Teljes kép
Regina Ruosin

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Tó és tópart   Csüt. Jún. 16, 2011 9:17 am

*Nézi, ahogyan Hua bedobja a tóba a kis falevelet. Aztán így szól.*-Tudod néha jobb ha az ember árva. Nekem elváltak a szüleim. Én az édesapámmal élek, a húgom meg az édesanyámmal. Ha valami családi összejövetel van mindig csak azt látom, hogy veszekednek. És most még az édesanyám is nagyon beteg. Te nem láthatod a szüleidet veszekedni én viszont csak azt láttam amióta az eszemet tudom.*Mondja kicsit szomorúan. Susan azonban feltesz egy kérdést.*-Te mit tennél akkor ha két ember eléd állna és azt mondaná, hogy mi vagyunk az igazi szüleid?*Aztán csak élvezi a lágy ki szellőt.*

Regina hamar elvesztette szüleit. Ezért gyermekkorát egy árvaházban töltötte. Mikor a Ruosin család magához vette, rengeteget tanult különféle mágiákról. Három nyelven beszél az anyanyelvén (francia) kívül. Bolgárul, németül és olaszul. Szeret emberek között lenni. És bárkivel, bárhol, bármilyen módon el tud beszélgetni. Mindenkivel tisztelettudó. Azonban van egy nagyon rossz hibája: erősnek mutatja magát, pedig igazából nem az. Minden sértés nagyon megbántja. Ha tehát találkozol vele, vigyázz mit mondasz!
Hua Xiangfeng

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

Chun lai qu chun qu lai

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Tó és tópart   Csüt. Jún. 16, 2011 9:09 am

-Nahát, tényleg?*Kérdezi. Nagyon tetszett neki a rövidke kis történet.*-Igen, elképzelhető. Nekem inkább a folyókhoz kellene kötődnöm, ha ebből indulunk ki.*Kezd bele saját történetébe.*-Én árva vagyok, és nem ismerem a szüleimet. A nevelőanyám állítólag egy kosárban talált meg, ami a folyón úszott lefelé.*Emlékezete szerint ezt eddig csak Sarah-nak mondta el.*-Na látod. Csak eszedbe kell juttatni, és minden beugrik. Én is így vagyok ezzel.*Közben egy száraz levelet dob be a tóba, és csak nézi, ahogy a lágy szellő tovasodorja.*-Jaj, értem. Én jó vagyok dalmágiából. Már amennyire lehet.*Nevet fel, mert nem szokott dicsekedni.*-Én nem nagyon szoktam varázslatokat gyakorolni, csak szakkörön. Igen, nagyon sokat sétálok.*Bólogat.*-Szinte egész nap kint vagyok, reggel is a tölgyesből jöttem. És igen, ott van még a festés is. Most legalább lesz rá időm bőven.*Mosolyog. Már nagyon régen festett.*

Xia egy kínai falucskából érkezett a Nezabarba. Rengeteg szokatlan dologgal találkozott és találkozik még mindig, valamint gondjai vannak az olvasással és az írással bolgár nyelven. Kizárólag csak hanfut, a kínaiak egyik népviselettípusát lehet rajta látni, kivéve ünnepi alkalmakkor, amikor cheongsamban jelenik meg.Virágokat előszeretettel tűz a hajába. Szabadidejében sokat fest és zenél. Születésnapjára kapott egy macskát, akit Wuye-nak (午夜) nevezett el.

Teljes kép
Regina Ruosin

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Tó és tópart   Csüt. Jún. 16, 2011 9:03 am

-Az a különleges, hogy mielőtt édesanyám megszült, elment sétálni egyet a közeli tóhoz. Szóval lehet, hogy emiatt nem érzem magam egyedül ha tónál vagyok.*Meséli el a történetet.*-tényleg Rékára vártam és akkor jöttél te! Igen tényleg így volt.*Mondja Susan boldogan.*-Igen szeretek énekelni, de magából a mágiából nem vagyok túl jó. A szabadidőmben általában barátokkal vagyok, tanulok, gyakorlom a kedvenc mágiáimat. Ilyesmit. Miért te mit szoktál csinálni? Azt tudom, hogy rengeteget sétálsz, de azon kívül?*Kérdi Susan mosolyogva.*-Meg gondolom festeni is szoktál.*Teszi hozzá.*

Hua Xiangfeng

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

Chun lai qu chun qu lai

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Tó és tópart   Csüt. Jún. 16, 2011 8:54 am

-Igen én is voltam, de én már tavaly is.*Mosolyog, pedig azok a aszakkörök nem voltak a kedvencei. De a múltkori nem volt rossz.*-Mondd csak.*Biztatja kedvesen a lányt. Ő szívesen meghallgat bármit. Nagyjából ő azért emlékszik a találkozásra.*-Úgy emlékszem, te éppen Rékára vártál az előcsarnokban. De késett, ezért összefutottál velem. Én azt hiszem éppen sétálni indultam.*Meséli, miután összeszedte a gondolatait. A festésre viszont már ő nem emlékszik.*-Te miket szeretsz csináéni, amikor nem kell tanulni? Csak azért kérdezem, mert itt van a nyár, és rengeteg szabadidőd lesz. Gondolom, szeretsz énekelni, ha már allidonos vagy.*Jegyzi meg mosolyogva. Énekelni ő is szeret.*

Teljes kép
Regina Ruosin

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Tó és tópart   Csüt. Jún. 16, 2011 8:47 am

-Igen persze, hogy voltam. Te Hua voltál már?*Válaszol, majd kérdez. Ő nem tekinti ezt ide nem megfelelő kérdésnek. Tudod mi a különleges?*Kérdezi hirtelen. Ezt a story-t nagyon el szeretné mondani Huának. Miközben beszélgetnek Susan visszapróbál emlékezni első találkozásukra. De egyszerűen nem jut eszébe.*-Mi, hogyan ismerkedtünk össze?*Kérdezi, hátha Hua emlékszik. Arra emlékszik Susan, hogy az utolsó találkozásukkor Hua festett és a Nyugalom termében találkoztak össze. Aztán elmentek sétálni. Talán a Rózsakertbe vagy az Udvarba arra nem pontosan emlékszik.*

Hua Xiangfeng

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

Chun lai qu chun qu lai

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Tó és tópart   Csüt. Jún. 16, 2011 8:39 am

-Komolyan? Köszönöm.*Mondja, és kicsit elpirul, ahogy azt mindig is teszi, ha megdícséri valaki.*-Igen, vane benne valami különös.*Ért egyet Susannel.*-Én sem tudom, hogy micsoda. Nálunk is vannak tavak, de ez valahogy más. Viszont a hegyek meg Kínában szebbek.*Teszi hozzá nosztalgikus mosollyal.*Ő sehol sem érzi magát egyedül, hiszen itt van a természet, amely él, a növényekkel és az állatokkal együtt.*-Mondd csak, voltál már szakkörön?*Kérdezi, miközben elindul egy sétára a tó körül. Most beszélgetős hangulatban van, de néha nem tudja, hogy mit kérdezzen. Mikor kimondta a kérdést, rájött, hogy nem éppen a legértelmesebbet tette fel. Mostmár mindegy, nem tudja visszavonni, de majd legközelebb mást fog kérdezni.*

Teljes kép
Regina Ruosin

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Tó és tópart   Csüt. Jún. 16, 2011 8:31 am

*Mint az árnyék úgy követi Huát. Mikor a tóhoz érnek ennyit mond.*-Azért jó veled sétálni Hua, mert mindig a legjobb helyeket választod ki. Nem tudom, hogy te észre vetted e már de ennek a tónak van valami varázsa, amivel mindenkit elragadtat, pedig csak egy sima tó. Vagy mégsem?*Mondja vidáman és felszabadultan a lány. Többször megfordult már itt egyedül is mindig úgy érezte magát mintha nem lenne egyedül. Igen biztosan van valami varázslat, bűbáj ebben a tóban. A természet varázsa ez, amely nem mindenhol található meg. és amit Hua és ő is nagyon szeret, mert megnyugvást ad.*

Hua Xiangfeng

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

Chun lai qu chun qu lai

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Tó és tópart   Csüt. Jún. 16, 2011 8:23 am

*Az étkezőből kilépve egyenesen a tópart felé veszi az irányt, Susan meg ugyebár követi. Közben hallgatja, mit mond a lány.*-Tényleg, régebben is sétáltunk.*Nevet fel halkan, ahogy eszébe jutnak a dolgok. Egy pillantást vet Susan hajára.*-Nincs benne semmi különös. Így is jól állt.*Teszi hozzá, miután a lány megcsinálta.*-Az enyém nem olyan. Legalább a hajam engedelmeskedik nekem. Csa egy órába telik, mire kifésülöm.*Meséli, majd elkezd játszadozni jóval a dereka alá érő haja egyik tincsével.*-Nagyon szeretem a tavat.*Jelenti ki, mikor megérkeznek. Megáll a viz előtt, és csak nézi. Szeret mindent, ami a természettel kapcsolatos, de az itteni tó különösen tetszik neki. Nem tudja megmagyarázni, miért.*

Teljes kép
Huan Migel Santiares

Hozzászólások száma: 140
Msn: tamka7@citromail.hu
Kaszt:
Üzenőláda: Bárkivel szívesen játszok^^

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Tó és tópart   Kedd. Jún. 07, 2011 6:24 pm

// EHM házi//

*Mivel A Elemi Harci Mágia tantárgyból van egy olyan házi, hogy a diákoknak használni kell a Jégalak varázslatot, így lesétált. Kezében a pálcáját szorítja. Szokásos szürke póló, és fekete bermuda nadrág van rajta. Szürke papusa pedig lábán feszít.*~ Na kezdjünk bele.~ * odalép a vízhez és elkezdi.Meg is rajzolja pálcájával a fordított U betűt, méghozzá a tenyere felett. Közben kimondja a varázsigét.*- Carnis gleu! *és erre a vízben találja magát. is halak haladnak el mellette. Egyet el is kap, mely rögtön jéggé válik. Úszik tovább, majd a tó fenekére merül. Ott egy ajtót lát egy barlang elején. Az ajtóra egy furcsa írásmóddal van ráírva, hogy: Ügyvéd.*~ Ügyvéd??~ *majd a homokra tapos, és szinte mintha járna,úgy kopog be az ajtón. Benyit, és nem tud bemenni. Egy nagy levél üti meg orrát, melyre ez van írva: Az ajtó nyílásához kulcs kell. keresd meg! Az egyik aranyhalban van. A legnagyobban.* ~ Aranyhal?~ *erre elkezd ide oda úszni. Picinyke aranyhalakat pillant meg, majd egyre nagyobbakat.*~ Ennél nagyobb is van...~ *majd egyszer csak egy kisebb tavikagyló pattan a fejére, és onnan a bal oldali füves zátonyba. Odaúszik, és kb. egy 3 méteres aranyhalat lát.* ~ Ez az!~ *Látszott szegényen hogy kínlódik. Szétnyitja a hal száját, és bemászik. A hal teste olyan mintha valami felhős területen lennénk. A gyomrába érve, észrevesz egy nagyon icikepicike kulcsot.*~ Ez az.~ *Azzal megragadja, és a hal száján keresztül kiúszik. Majd az ajtóhoz úszik, és a picike kulcsot dugja a zárba.*~ Túl kicsi.~ *Lám, ott van egy nagyon kicsiny ajtó. Odavaló valószínűleg a kulcs. kinyitja, és már menne is be az ajtón.*~ Siker!!~ *Korom sötét van a barlangba.*~ Várjunk csak! Ez a fura barlang, a megfagyott kulcs, a megfagyott hal. Ugye, én most ha mindent megfogok megolvad... Azaz..~ *Erre már késő volt. Az ajtó becsukódott. próbálta kinyitni de semmi.* ~Ch.. Most... Mit?~ *Szétnéz a barlangba, nyomogatja a barlang falit, amik ugyan csak megfagynak.*~ Egy ötlet!~ *A falra felfut, jó sokszor. Így most csúszkál, de mindjárt ráragad a falra. Ami meg is van! A kezével eltolja magát a faltól, és a szemközti falra esik.*~ Betört a fal? Na ne...~ *Kísérlete sikertelen.*~ Hát persze, hiszen, még friss a jég, még nem annyira keményedett meg. De már csak 5 perc...~ *vár vár, majd mikor már csak 2 perce van újra megcsinálja a kísérletet. És ez... Sikerült! A falból kiesve egy Aranyból készült aranyhaldísz terem előtte. És hirtelen.. elveszik a jeges ereje. Felkapja a kis díszt, és felúszik. Kirakja a díszt, és kimászik a vízből. Fázik, de még kibírja ezt a kis időt. Feldobja a levegőbe a díszt, és abból az óriás aranyhal keletkezik, amely a vízbe pottyan, és tovább úszkál.*
Jenna Shot
Diák

Hozzászólások száma: 60
Kaszt:

Pozició
Titulus: Negyedik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Tó és tópart   Vas. Jún. 05, 2011 4:27 pm

//fagy majd kicsit kesobb folytatjuk.Koszi szepen.//
Rosetta Waylan

Hozzászólások száma: 6147
Msn: perlita6@freemail.hu
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Tó és tópart   Vas. Jún. 05, 2011 4:12 pm

*Bólint a dologra, hogy nem ülne le, hát érthető, megérthető, hogy abban a ruhában nem vágyik a koszba. Rosetta szépen közelebb csúszik a vízhez és egyre mélyebbre engedi a lábát, nagyon jól esik a hideg víz a nyári napokon. A fiús megszólalásokra kicsit megvonja a vállát és el is pillant jó távolra.* - Hát, a fiúkról én nem nagyon nyilatkoznék.*Mondja lesütött szemekkel, mert eléggé hiányban van tapasztalatok terén, hogyha volt is barátja, akkor az mindig eltűnt, elment az iskolából, elkerülte, vége lett, satöbbi. Szóval mondhatni igazi pasija még nem volt, inkább az a tini-lamúr. * - Egészen jól, persze, merem remélni, hogy a Természetmágia tanárnő számol azzal, hogy én létezem, mert nagyon szeretnék jól teljesíteni, igyekszem meg minden. Az az a tantárgy, amiből egyszerűen kimondottan célom a legjobbnak lenni. És neked mi a célod, mit szeretnél elérni az iskolában, az iskolával, vagy éppen az iskola után? *Kérdezi kedvesen, miközben újra a vízre pillant, nem veszi észre, hogy Jenna jobban megfigyeli az arcát.*

Magas, karcsú, igen csak nőies alkatú lány, aki nem tud bánni a nőiességével, épp ezért a ruhái inkább hasonlítanak egy szakadt-szerelő lányéhoz, mintsem ahhoz a gyönyörű vélához, amilyen ő maga. A haja vöröses-rózsaszínes színben pompázik, közepesen-rövidre vágva mered a világ minden irányába. Még mindig az, aki volt, egy barátságos, sokszor mosolygós, alapjába-véve érzékeny, segítőkész lány, éppen csak az új test, az új élet megbonyolítja, hogy rátaláljon önmagára. Érdeklődési körében is történtek változások, egyesmás a vérfarkasság "elvesztésével" kikopott róla, és véla-vére miatt szedett magára új tanokat is. A lényeg azonban még mindig ugyanaz... A segítő gyógyító, aki mindig ott van, amikor szükség van rá.
Az aki voltam, egy fényképről néz vissza rám, és nem hasonlít már, múlt és jelen.

Aurora Valanthe Mediaris
Jenna Shot
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Tó és tópart   Vas. Jún. 05, 2011 3:57 pm

*Jenna nagyon örül , hogy ilyen aranyos lény beszélgetni akar vele.* - Ha nem haragszol meg én nem ülök le félek , hogy koszos lessz a ruhám .Amúgy meg semmilyen alkalom nincs rá .Gondoltam megmutatom a nőiesebb énem is meg talán talakozhatnék valami fiúkkal . Nem mintha annyira vágynék rá csak egyszerüen rég beszélgettem fiúkkal és már hiányzik az a béna gondolkodásuk.. Ha már volt barátod akkor érted mire gondolok. És a tanulmányaiddal , hogy haladsz? Gondolom , hogy törekedsz azért , hogy elérd amire vágysz. *Ez alatt a mondóka alatt Jenna a lányt figyeli ,az arcvonásai nagyon kifinomultnak tünnek és ezt ő alaposan meg akarja figyelni.* ~ Milyen ki aranyos~ *Ám észreveszi magát és kicsit el kapja tekintetét , nehogy már félreértődjön.*
Rosetta Waylan

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Tó és tópart   Vas. Jún. 05, 2011 3:45 pm

*Nem nagyon leplezte a lépteit, hiszen nem akarta megijeszteni a lányt a közeledésével. Mikor egy elég kellemes, nyilt választ kap, akkor megnyugszik, hiszen nem zavart meg semmit. Sőt, még kérdést is kapott, és hát, elég régen beszélgetett igazán bárkivel is, és még annál régebben ismerkedett meg új diákokkal. Mosolyogva bólint a szavakra, az idő remek, gondolkodásra tökéletes, és persze a kérdésre is válaszol.* - Hasonlítunk ebben. Habár én inkább a teljes kikapcsolódás miatt voltam kint eddig, de gondolkozni is csak a természetben tudok. Tudod, druida-gyógyító szeretnék lenni. Eddiga Tölgyesben voltam, de most egy kis láblógatásra vágyok. *Mondja lelkesen, miközben lecsatolja a lábáról a szandált és a tóparthoz egész közel megy, hogy tudjon lábat lógatni.* - Nagyon csinosan vagy öltözködve, van ma valami alkalom rá? *Kérdezi hátra fordulva, miközben már a parton ül, a földön, így hát valószínűleg még fel is néz, rá, nem csak hátra. Bár eddig is felnézett rá.*

Magas, karcsú, igen csak nőies alkatú lány, aki nem tud bánni a nőiességével, épp ezért a ruhái inkább hasonlítanak egy szakadt-szerelő lányéhoz, mintsem ahhoz a gyönyörű vélához, amilyen ő maga. A haja vöröses-rózsaszínes színben pompázik, közepesen-rövidre vágva mered a világ minden irányába. Még mindig az, aki volt, egy barátságos, sokszor mosolygós, alapjába-véve érzékeny, segítőkész lány, éppen csak az új test, az új élet megbonyolítja, hogy rátaláljon önmagára. Érdeklődési körében is történtek változások, egyesmás a vérfarkasság "elvesztésével" kikopott róla, és véla-vére miatt szedett magára új tanokat is. A lényeg azonban még mindig ugyanaz... A segítő gyógyító, aki mindig ott van, amikor szükség van rá.
Az aki voltam, egy fényképről néz vissza rám, és nem hasonlít már, múlt és jelen.

Aurora Valanthe Mediaris
Jenna Shot
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Tó és tópart   Vas. Jún. 05, 2011 3:32 pm

* Jenna apró lépteket hall háta mögül de valahogy most lusta megfordulni gondolatai messze el vannak szállva.* ~Ha valaki olyan jön aki társaságra vágyik akkor csak megszólit...vagy nem.~ *A hang aki hozzászól nagyon ismerősnek tünik ezért megfodrul ekkor pillantja meg azt a koboldlányt aki segiteni akart neki érkezésekor* -Egyetértek nagyon szép.Ilyen szép időben a friss levegőn mindig gondolkodni szoktam , ilyen vagyok én. Nem szeretem ha a négy fal közé zárnak , ha érted mire gondolok. Te mi járatban vagy erre, már ha szabad megkérdeznem? *Elmosolyodik reméli nem fogja a koboldlány tolakodonak felvenni hiszen ő csak kedvességből kérdi. Jenna kicsit elegánsnak érzi magát .*~Minek kellett ma igy kiöltöznöm,tiszta dili vagyok.~ *Egy ruha van rajta amelyet valamelyik régi szülinapján kapta. A cipőjét az anyukája vette egy luxus plázából de a rajta lévő csillogó köveket sosem szerette *~Túl csicsásak~
Rosetta Waylan

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Tó és tópart   Vas. Jún. 05, 2011 3:20 pm

*Egy aprócska koboldlány jelenik meg a Tópart környékén, ami most felettébb elhagyatottnak tűnik. Ez elég furcsa, hiszen nyár van lassan, és nyáron az emberek a vízparton szoktak lebzselni, de hát lehet,hogy a medencéknél vannak a diákok. Mikor észreveszi Jennát, az egyedüli lányt a környéken, először csak érdeklődve néz felé, majd lassan barátságos mosollyal odasétálgat mellé.* - Szia! Kicsit elgondolkoztál, ugye? Nagyon szép ez a tó, főleg most, hogy szikrázik a napsütéstől. *Beszél hozzá kedvesen, miközben érdeklődve nézi az arcát. Még csak egyszer látta a lányt, lehet már nem is emlékszik a másik rá, hát azt figyeli, hogy kell e neki egy rövid bemutatkozás. Amúgy egy egy méter magas vörös hajú, szikrázóan zöld szemű lány Rosetta, ujjatlan zöld pólóban, rövidnadrágban és szandálban. Minden más az övére van függesztve, pálca, szütyők, tekercsek.*

Aurora Valanthe Mediaris
Jenna Shot
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Tó és tópart   Vas. Jún. 05, 2011 3:09 pm

*Jenna mosolyogva sétál a gyönyörü tó partján* ~Milyen szép ~ *A lánynak emlékek jutnak eszébe, gyerekkorából . Az apja , amikor megjelent félévente egyszer és próbálta bepótolni a kihagyott idöt. Ezek eléggé távolinak tüntek hiszen ezeket Jenna már próbálta elfelejteni* ~Bár máshogy alakultak volna azok a napok, éjszakák.~ * Jenna már majdnem körbejárta a tavat de még mindig úgy érezte , hogy ez a hely jó hatással van rá* ~Miért van az , hogy ez az iskola más , mint az eddigi lakóhelyeim...? Nem vagyok boldogtalan ellenkezöleg jól érzem magam még azután a furcsa beszélgetés után is~ *Jenna maga elé képzelte a szöke lányt akivel vitatkoztak és úgy érezte ha ezt túlélte akkor már sok mindent túlél még ezek után is. A lány most leült a legközelebbi farönkre és az eget kezdte nézni* ~ Talán majd egyszer visszatérek régi othonomba~
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Tó és tópart   Csüt. Jún. 02, 2011 7:34 pm

*Nem is tudja a fiú talán a ruha hzta fel ennyire.. nem szereti ha nem passzol egy lányon. Legalább harmonizálnának a színek. Mindenesetre figyeli Xia és Susan közti trécselést.Néhol csak morog mint egy kutya.. és egy-egy "ahhát"ad le a dolgokra majd Susannak válaszol.* - Nem a Prefektus hölgy miatt vagyok ilyen ne haragudj.*Tekintetét a földre szegezi, és mosolyog. Majd elköszön Xiától és ahogy el halad a lány a ruhára nézve csak nemlegesen bólogat.. Istenem nem szokott a fiú így beszélni ritka. Csak ha valaki nem öltözik jól azt általában leszólja.* - Nem a hely nem tetszett neki szerintem.. inkább a kényes helyzet.. Már Emilyhez akartam küldeni, divat tanácsért.*Mondja a fiú, és ránéz a lányra.* - Egyébként hogy vagy?*Visszatérni látszik a régi Nate, bár valami még nyomja a lelkét, de majd elmúlik.*

//Fagylalt//
Kádár Enikő

Hozzászólások száma: 194
Kaszt:
Üzenőláda: Hua Xiangfeng multija.

"All the world is a stage..."

"Egyetlen színész nem csinál színházat."

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Tó és tópart   Csüt. Jún. 02, 2011 7:23 pm

-Rendben. De ez rád is vonatkozik.*Mosolyodik el. Nem hagyja magát.*-Figyelj, ha most elmennék, az azt jelentené, hgy vagy megsértődtem, vagy pedig elsimerem, hogy legyőztél. Mindkettő azt jelentené, hogy gyenge vagyok. Vagy befolyásolható.*Magyarázza, majd egy kavicsot hajít a tóba, viszonylag messzire.*-Igen, de ezzel nem hiszem, hogy egyedül lennék.*Válaszol Susannek.*-Ott voltam a halloweeni akármin. Lehet, hogy pont elkerültük egymást. Kezdetnek az is jó.*Vonja meg a vállát. Nem mindig köt bele mindenbe, az a hangulatától is függ. Néha egész kedves. De csak néha. Igen, az már első találkozásul alkalmával feltűnt neki, hogy Susan kivételesen szép. Bár Enikő inkább feltűnő akar lenni, mint szép. Na mindegy.*-Én most megyek is. Nem tetszik ez a hely. Jó beszélgetést.*Mondja, majd elindul. Bár azt kétli, hogy jó lesz, ha ilyen stílusban folytatják.*

//Köszi a játékot Smile//
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Tó és tópart   Csüt. Jún. 02, 2011 7:08 pm

*A lány csak felvonja a szemöldökét, de különösebben nem szól semmit. Aztán, amikor Nate hűvös vele csak lehajtja a fejét. Susan Watson nem tűri, ha valaki hűvös és rideg vele, épp ezért akinél akarja annál el tudja érni, hogy változzon a dolog.* -Mr. Beawer minek köszönhetem-e hűvös fogadtatást? *Kérdezi a lány egy mosollyal az ajkain. Enikő utolsó megjegyzésére csak a lányra pislant.* -Látom jó szokásod, hogy mindenbe belekötsz, viszont tanuld meg így nem fogsz kijönni az itteniekkel. Ami pedig a gyengeséget illeti, nem igazán láttalak még harcolni. Valahogy nem vagy programokra járós... *Mondja a lány, miközben szép szemeit a másikra veti, tényleg nagyon szép lány. Sőt, talán egy nőnemű egyed számára zavaró is lehet, vagy épp kedvező... Mindenesetre így sétálgat a másik kettő mellett.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Tó és tópart   Csüt. Jún. 02, 2011 7:02 pm

*Természetesen egy fát kémlel és persze mellette Enikőre is figyel miket mondd.* - Szerintem amíg nem ismerjük egymást addig ne fírtasd az én ruhatáramat. Az enyémeknek van pompás színűk* - Nyelvét kinyútja majd, felvonja még mindig a szemöldökét és morog egy sort.* - Kibeszélt itt gyengeségről? Egyenlőre elküldésről beszéltünk azt hiszem.*Gondolkozik el bár lehet ő a hülye..* - A napot én is... de..*Amikor beszélni kezd egy ismerős Prefektust véll látni a lány mögött.* - Üdvözletem Miss Watson, önt is a friss levegő hozta ki?Kicsit arrogáns, de hát ilyen a kedve a fiúnak.. Inkább magába tartja a rossz kedvet bár azúrkék szemeiből csak úgy jön a hüvösség.* - Szépnek szép.. talán.*Mondja a fiú majd a daimónnak is biccent egyet.*
Kádár Enikő

Hozzászólások száma: 194
Kaszt:
Üzenőláda: Hua Xiangfeng multija.

"All the world is a stage..."

"Egyetlen színész nem csinál színházat."

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Tó és tópart   Csüt. Jún. 02, 2011 6:41 pm

-Mármint milyen színekhez? Ha a ruhatárad csak fehérből áll...*Mondja eléggé megjátszott hangon. De ő a maga részéről itt lezárná a témát, végülis, nem ezért jött egyikük sem.*-Tudom, de láthatóan nem engem zavar a kinézeted, hanem téged az enyém.*Felesel vissza. Persze, ez mindig így megy. Ha övé az utolsó szó, akkor minden rendben van. Közben megérkezik Susan is.*-Szia. Nem engem zavar a jelenléte, hanem őt az enyém.*Válaszol mosolyogva a lánynak, mikor megfordul.*-Magamtól nem fogok elmenni, mert azzal elismerném, hogy csak úgy el lehet küldeni engem bárhonnan. Nem vagyok gyenge.*Teszi hozzá. Az ő egójával sincsenek problémák, úgymond.*-Persze, doktor úr.*Vált át kislányos hangnembe, mikor újra Nathanielhez fordul.*-Nekem nem tetszik az időjárás. Én a napot szeretem. *Jegyzi meg. Ízlések is pofonok. Darwin megjegyzésére egyébként ügyet sem vetett. Már nem akar erről a témáról beszélni.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Tó és tópart   Csüt. Jún. 02, 2011 6:24 pm

*Az Isten sem tudja, hogy miért és hogyan, de Enikő mögött egy szőke hajú leányzó jelenik meg. Teste egy kisebb fajta füstből keletkezik, zöld szemei cserfesen csillognak, ahogy Nate-re kacsint.* - Hiszen Te jöttél ide, akkor minek menjen el? *Kérdezi egy kéjes hang a lány háta mögül és ha hátrafordul akkor megpillanthatja a hosszú fekete ruhában lévő prefektus lányt. Hajában ott van a piros és a rózsaszín virág. Szép látvány az biztos, mindenesetre egyáltalán nem nagyképű, szimplán csak tárgyilagos.* -Egyébként üdvözletem. *Mondja a szőkeség, miközben körbetekint a tó parton. Darwin is ott van, aki csak felvont szemöldökkel szemléli a másik lány ruházatát.* - Hogy néze' ki? *Pofázik közbe Darwin, de a lány csak leinti, így az morogva ugyan, de csendben marad.* - Szép időnk van nem igaz? *Kérdezi, miközben mosollyal az arcán sétálni kezd a többiek mellett.*

Tó és tópart

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
17 / 41 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 29 ... 41  Next

Similar topics

-
» Tópart
» Karakura Folyópart ~ mellette a Használt Ruhák Butikja
» Folyó Part
» A Tópart mentén