Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak |
|
| |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Vendég Vendég
 | Téma: Tó és tópart Szer. Jún. 16, 2010 11:00 am | |
| First topic message reminder :Nem messze a tölgyestől terül el a tó, mint sokadik vízforrás a birtokon. Nem túl nagy, de ha valaki fürdeni akar benne, a célnak tökéletesen megfelel. A víz fokozatosan mélyül, ahogy egyre beljebb halad benne az ember, tünde, vagy éppen kobold, legalábbis a legtöbb helyen. Az északi oldalon, egy rövidebb partszakasz mentén könnyen előfordulhat, hogy egyik pillanatban még derékig ér a víz, egy lépéssel arrébb pedig már nyakig, vagy esetleg teljesen ellep, így ott vigyázni kell. A közepefelé már egészen mély, így ott nyugodtan lehet úszni benne, akár még egy negyed- vagy félóriásnak is. Télen viszonylag vastag jégréteg képződik rajta, főleg a szélénél, szóval ilyenkor bátran húzzon mindenki korcsolyát, és merészkedjen rá a tóra! A parton több hatalmas fa is található, aminek árnyékában meg lehet húzódni egy meleg nyári napon, esetlegesen pokrócot teríteni alá, és megpihenni, vagy akár pokróc nélkül, a fűben. A közepén van egy sziget, ami az Elemi Harci Mágia órák helyszíne. Mágikus burok védi, így amikor nincs óra, nem lehet odajutni, viszont épp a sziget miatt van a parton egy stég, amiről nyáron remek ugrásokat lehet végrehajtani a tóba. írta Ariana Ravenwood
|
|  | |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Lizbeth Westlive Diák

Minősítés:  Hozzászólások száma: 1199 Msn: korcinti@citromail.hu Kaszt:  Üzenőláda: Bármikor, bárkivel szívesen játszom, csak tessék jelentkezni ^^
2010. márc: hónap újonca
2010. ápr: hónap diákja

Pozició Titulus: Ötödik évfolyam
 | Téma: Re: Tó és tópart Csüt. Ápr. 12, 2012 8:51 pm | |
| *Liz nagyon örül, hogy jó társaságra talált, csak kár, hogy már ilyen későn, mert lassan menni kéne befelé aludni. Amikor Deyan ott bénázik a kifutón, nem bírja ki, hogy ne nevesse el magát. Reméli, ez annyira nem sérti meg a fiút. Amikor aztán visszajön hozzá, elmosolyodik.* -Ó, csak nemrég érkeztem, de máris úgy érzem, itthon vagyok. *Mosolyog a lány, hiszen tényleg örül, hogy végre újra itt lehet.* Hát ez egy elég hosszú történet, a lényeg annyi, hogy miután Pierre elment vissza Franciaországba, nemsokára engem is hazahívtak, hogy inkább egy másik, közelebbi suliban folytassam tanulmányaim. De nem jött be, ezért inkább visszajöttem, hiszen ez a második otthonom. *Mered előre a lány, hiszen felrémlenek benne a régi emlékképek, melyek nagy része meglehetősen fájdalmas. De hát melyik lány bírná túltenni magát azon, hogy nagy szerelmét, majdnem vőlegényét hazahívják, mert találtak neki alkalmas feleséget, így hamarosan megtartják az esküvőt. Na de itt most nem ez a lényeg. Örömmel látja, hogy Emily nagyon jól érzi magát, és a kutyussal is elég jól kijönnek. Aztán hamarosan Artemis egy új ötlettel áll elő.* -Teázni? Ne haragudjatok, de elég fáradt vagyok, úgyhogy ha nem baj, most nem tartanék veletek. De nektek nagyon jó szórakozást kívánok. *Mosolyog ismét, de mit lehet tenni, ha folyton mosolyogni van kedve. Nem is baj, jobb, mint ha sírna. Majd ha a többiek elindulnak, ő is felkászálódik és visszaindul a kastélyba.* |
|  | | Artemis Taylor

Hozzászólások száma: 272 Msn: Skype-om van azon elérte persze ha elkéritek a cimem :D Kaszt:  Üzenőláda: 
 | Téma: Re: Tó és tópart Csüt. Ápr. 12, 2012 8:41 pm | |
| Akkor porul jártam mert nincs senki akit fotozhatok igy eltüntetek mindent*mondja és int a pálcával minden eltünik ugy mintha nem is lett volna ott semmi*Nah ezzel is megvolnánk nincs kedvetek elmenni a fagyizóba meg inni egy-egy pohár teát?Mert itt ahogy értem kezd lehülni a levegö és nem tudok csak én fázok vagy ti is fáztok?*kérdi Liztől és Deyantol majd a lány kérdésére válaszol*Szereti a kutyusom a cicákat el van velük nem bántja öket*mosolyogva válaszol és magához hivja Pamacsot majd várja,hogy elinduljanak* |
|  | | Deyan Serenity

Minősítés:  Hozzászólások száma: 476 Msn: holhen@citromail.hu Kaszt: 
 | Téma: Re: Tó és tópart Csüt. Ápr. 12, 2012 8:26 pm | |
| *Deyan meglepetéssel fogadja Arti tervét. Pont úgy, mintha kipróbálták volna rajta a nemrég tanult Döbbenet varázslatot... A sminkesek kezelésbe veszik, és kénytelen-kelletlen hagyja, hogy azt csináljanak vele, amit akarnak. Aztán kiviszik a kifutóra, de nagyon nem megy ez neki. Akármennyire is igyekszenek, Deyan sose érezte magát túlzottan fotogénnek.* -Na, hogy festek? Borzalmas, mi? *kérdi telve önbizalommal. Próbál jól festeni, de csak ügyetlenkedik, a végén elbotlik a saját lábában. Visszamegy a sminkesekhez, lemossa magáról a cuccot, és lekászálódik a színpadról.* -Ne haragudj, Arti, de nem bírom, ha fotóznak... *Ekkor érkezik Lizbeth is, akivel már nagyon rég nem látták egymást.* - Mikor érkeztél, Liz? Nem tudtam, hogy visszajössz... És egyáltalán, miért mentél el? Már ha nem vagyok indiszkrét... Minden esetre tényleg kíváncsi vagyok a történetre. *Mondja egy nagy mosollyal, leül a földre, és várja Liz sztoriját. Közben Liz Arti kutyusát nézegeti. Deyről tudni kell, hogy nagyon szereti a kutyusokat, és ő is teljesen odavolt érte, mikor először meglátta Artinál.* -Nagyon aranyos kutyus, ugye? Nyugi, szerintem nem fogja bántani a daimónodat. Én elég békés teremtésnek ismerem... Arti? Mi a véleményed? *Kér megerősítést a lánytól, és a két állatkát kezdi nézegetni, Liz cicusa is nagyon tetszik neki.* |
|  | | Lizbeth Westlive Diák

Minősítés:  Hozzászólások száma: 1199 Msn: korcinti@citromail.hu Kaszt:  Üzenőláda: Bármikor, bárkivel szívesen játszom, csak tessék jelentkezni ^^

| Téma: Re: Tó és tópart Csüt. Ápr. 12, 2012 8:15 pm | |
| *Épp hogy megérkezett, és máris csak úgy szállingóznak el az emberek. Vajon vele lenne baj? Bár nem úgy tűnik, de majd kiderül. Nagy örömére egy régi ismerőst fedez fel az egyik emberben, aki ezek szerint szintén emlékszik rá.* -Szia, Deyan. Igen, Liz és Emily, és allidon. Örülök, hogy újra láthatlak. *Mosolyodik el, majd hamarosan a fiút mindenféle emberek körülveszik, így egyedül marad egy ismeretlen lánnyal.* -Szia. Lizbeth Westlive, ő pedig itt Emily. *Mosolyodik el, majd természetesen engedi a lánynak,hogy megsimizze a cicust.* Szóval egy kutya. De ugye szereti a cicákat? *Mosolyodik el ismét, de azért igyekszik komolyan nézni a lányra, hiszen nem mindegy.* |
|  | | Artemis Taylor

Hozzászólások száma: 272 Msn: Skype-om van azon elérte persze ha elkéritek a cimem :D Kaszt:  Üzenőláda: 
 | Téma: Re: Tó és tópart Csüt. Ápr. 12, 2012 8:05 pm | |
| Persze, hogy maradok veled Deyan most te leszel a modellem ugyhogy hess befelé az öltözöbe ahol a sminkesek kezelésbe vesznek és addig nem engednek ki mig készen nem vagy a fotozásra amit persze én fogok csinálni*vigyorogva válaszol a srácnak akit a sminkesek és öltöztetök hada cipel az öltözö felé majd az idegen lány felé fordul*Szia Artemis Taylor vagyok*mutatkozik be a lánynak és meg simogatja a cicát ha engedi a lány*Nekem egy kis kutyám van akinek Pamacs a neve és éppen a tóban fürdik és a halakat fogdossa vagyis már egy jopárat ide hozott nekem amit vissza is dobtam a vizbe*mosolyogva mondja a lánynak és várja,hogy bemutatkozzon neki* |
|  | | Deyan Serenity

| Téma: Re: Tó és tópart Csüt. Ápr. 12, 2012 7:56 pm | |
| *Gyanúja igaznak bizonyul, aminek ő nagyon örül. Szereti boldog párokat látni, különösen akkor, ha a barátai járnak egymással.* - Óh, hát akkor gratulálok. Ez nagyon jó hír. Sok boldogságot. *Mondja, majd Catre terelődik a figyelme. A lányt épp fotózzák, mert címlaplány akar lenni.* ~Háát... Nem tudom. Szépnek szép, de ennyire... de talán egy próbát megér.~ *Gondolja magában a dologról, de kívülre csak a vége hallatszik.* -Hát akkor, sok sikert, Cat. Biztos sikerülni fog. Én szorítok neked. Csini vagy valóban. *Kacsint a lányra. A lány következő mondata azonban nem kicsit lepi meg.* -Micsoda? Franciaországban? Holnap? Na, akkor az izgalmas utazás lesz. Hogy fogsz odamenni? *Kérdezné, de ő már el is ment, mert sietett valószínűleg aludni, hogy kipihenhesse magát holnapra. Ezután Exan is feláll a földről, és elbúcsúzik.* -Háát... egyedül maradtunk, Arti. Van még kedved maradni? *Kérdi reménykedve, mert azért neki még ő nem akarna elmenni, de ha egyedül maradna, akkor muszáj lenne, nem sokára azonban megérkezik az egy személyes felmentő sereg Lizbeth személyében. Deyan elég régen látta már a lányt, így nem is ismeri meg egyből, de azért halványan dereng valami emlékféle.* -Szia. Gyere, csatlakozz hozzánk. *Invitálja kedvesen a leányzót.* -Ne haragudj... haragudjatok. *Javít magán, mikor meglátja a cicust is.* -Jól sejtem, Lizbeth és Emily? Ismerős vagy, de nem vagyok benne biztos, hogy ki is vagy... Én Deyan Serenity vagyok, belsis diákképviselő. *Mutatkozik be a biztonság kedvéért, hátha a lány nem ismerné őt.* |
|  | | Lizbeth Westlive Diák

| Téma: Re: Tó és tópart Csüt. Ápr. 12, 2012 7:45 pm | |
| *Liz baktat a tópart irányába, természetesen elmaradhatatlan társával, Emilyvel együtt. Épp ideje egy kicsit ma is kijönni, hiszen egész eddig bent rostokolt a kastélyban. Most sincs épp szuper idő, de a cicusra és Lizre is ráfér egy kis levegőzés. Mikor aztán közelebb és a tóhoz, már hall hangokat, majd hamarosan egy egész kis tömeget pillant meg. ~Úgy látszik, ma sem fogok unatkozni. Nem is baj, rám fér már egy kis társasági élet. Remélem, nem annyira elvetemültek.~ Mosolyodik el, de azért egyenesen a csoport irányába tart. Mikor elég közel ér hozzájuk, előveszi angyali mosolyát, majd megszólal.* -Sziasztok. Nem zavarok? *Mosolyodik el ,fürkészve az emberek arcát. Egy kicsit már sötét van, de ettől függetlenül sem tűnik ismerősnek egyikük arca sem. De nem tökéletes a memóriája, lehet, hogy már látta valamelyiküket. Mindenesetre igyekszik türelmesen várni, és mosolyogni, amíg valaki nem válaszol neki, remélve ,hogy nem hajtják el.* |
|  | | Exan Frostburn

Hozzászólások száma: 342 Kaszt:  Üzenőláda: 
 | Téma: Re: Tó és tópart Csüt. Ápr. 12, 2012 7:32 pm | |
| * Deyan csatlakozik a kis társasághoz. Majd meg is kérdezi Exan-t hogy együtt vannak e. Exannak is egészen új ez a dolog, és igazából kicsit még ízlelgette volna a dolgot, de úgy látszik nincs titok. Még mindig nem tudatosult benne, hogy 40 év után ismét van párja, nem volt sok a 115 év alatt. - Igen, de még elég új a dolog. * Válaszol zavarodott mosolyogva a srácnak, majd vissza pillant a lányokra. Ezernyi gondolat kavarodik a tünde fiúban, gondolta sétál egyet és kiszellőzteti a fejét. Felállt a fűből, eldobta a rágcsált fűszálat, majd elköszönt a többiektől. - Sziasztok megyek vacsizni valamit. * vállára vette fekete bőr táskáját és mielőtt elment volna még adott egy puszit Artemisnek, majd elindult a kitaposott ösvényen a kúria felé, még visszafordult és intett a kis társaságnak, majd eltűnt a fák sűrűjében.* |
|  | | Cat Morgan

Hozzászólások száma: 569 Kaszt:  Üzenőláda: Kicsi avatarom ^^

Cat troll; ha meglátod, nos, jó szórakozást ;D
 | Téma: Re: Tó és tópart Csüt. Ápr. 12, 2012 7:31 pm | |
| - Na jó, asszem nekem ennyi elég is volt a fotózástól. Mindjárt kifolyik a szemgolyóm. * Mondta majd lesétált a színpadról. Közben megismeri a távolban Deyan arcképét.* - Szia Deyan! * Köszönt neki majd hirtelen egy enyhe röhögő görcsöt kapott. Hissz annyi vicces dolog történt vele mostanában hogy ez ráfért. Csak nevetett és nevetett. Furcsa látvány lehetett. * - Na de nekem még elő kell készülődnöm a holnapi fotózásra. Francia országban lesz. * Mondta vidáman majd hirtelen távozóra fogta az útját. * - Sziasztok! További jó szórakozást. * Köszönt el tőlük és futott úgy hogy közben vissza nézett párszor, és ezután jött az elkerülhetetlen. Nem messze barátaitól Cat szépen nekirohant egy termetes fának.... |
|  | | Artemis Taylor

| Téma: Re: Tó és tópart Csüt. Ápr. 12, 2012 7:25 pm | |
| Szia Deyan!*Köszönti a srácot egy fényképezögéppel a kezében közben gyorsan csinál egy-két képet is rola*Valoban jol látod igen Exannal összejöttünk és nagyon boldog vagyok rozsaszin felhökön járok*pirul el és vissza tereli barátnöjét a szinpadra*Még nincs vége a fotozásnak a java még most jön azaz a bikinis sorozat amit szint ugy én csinálok és a sminkesek meg csinálnak neked mindent és adnak egy olyan fürdö rucit ami illik hozzád*mondja majd Deyan felé fordul*Van kedved csatlakozni hozzánk?Amugy Cat cimlap lány lesz és arra készitem fel*Int a szinpad felé és az öltözö felé ahova a sminkesek már be is rántják a lányt* |
|  | | Deyan Serenity

| Téma: Re: Tó és tópart Csüt. Ápr. 12, 2012 7:17 pm | |
| *Deyan is érkezik a tópartra. Különösebb cél ezúttal nem vezérli, csak szeretne picit levegőzni és a tópart felé vetődött. Zsebre dugott kézzel, fütyörészve megy az udvaron át a tópartra. Ruhája most a kedvenc fehér pulóvere, amit egyszer régen még anyutól kapott karácsonyra, a nadrágja pedig az a farmer, amit Ann-tól kapott. Nem épp a legújabb divat, de neki ez így tökéletesen megfelel. Bellának így is tetszik, és a lány maga sem hord nagyon igényes ruhákat, így aztán remekül megfelelnek egymásnak. A tóparton három embert talál, mind a három különböző fajú. Az egyik véla, a másik ember, a harmadik véla. Érdekes társaság, de mindháromról el lehet mondani, hogy legalábbis elég jó kapcsolatban vannak. Arra viszont hamar rájön, hogy Artemis és Exan együtt vannak, bárki könnyűszerrel leolvashatná róluk.* ~Nahát, ez új. Nem is tudtam róla...~ *gondolkodik el magában a dologról. Picit nézi őket a távolból, majd közelebb megy hozzájuk, és rájuk köszön.* -Sziasztok, fiúk-lányok. Arti, Exan, gratulálok. Jól látom, hogy összejöttetek? Vagy valamit nagyon félreértettem? *kérdi kíváncsiskodva. Ha tévedett, akkor persze bocsánatot kér majd, egyébként elismerően néz rájuk.* |
|  | | Exan Frostburn

| Téma: Re: Tó és tópart Csüt. Ápr. 12, 2012 6:58 pm | |
| * Kicsit értetlenül áll a helyszín előtt, körbenéz, hogy biztosan jó helyre jött e és mi ez a színpad meg kifutó és egyebek, de ez rejtély marad számára. Füttyent egyet. - Nahát ez amolyan csajos dolog? * Nem értette nagyon, csak figyelte a kifutót, majd hirtelen a rajta álló cat- re lett figyelmes, aki full sminkben, kikészítve ült egy fotelben. Szemei elkerekedtek, ~biztos ez is olyan emberi dolog~ gondolta a tünde ifjú, majd vállat vonva figyeli a lányok ténykedését. Azután Artemis fénykép kattogására lett hirtelen figyelmes, kicsit bántotta érzékeny hegyes fülét, de végülis vicces dolognak tartotta a tünde fiú, még nem látott ilyet soha. ~ mugli mütyür lehet biztosan ~ Pislog elkerekedett szemekkel. Majd ledobja magát a fűbe, és egy fűszálat kezd el rágcsálgatni. Exan látta ahogy Cat próbál menekülni a sminkesek és fotósok halmazából, de elég sikertelenül, ezt a tünde fiú mulatságosnak vélte és viccesen integetett a lánynak, és intett neki, hoyg nem kell odamennie, nyugodtan "élvezze" azt, hogy a fotósok kisajátítják maguknak.*
|
|  | | Cat Morgan

| Téma: Re: Tó és tópart Csüt. Ápr. 12, 2012 6:53 pm | |
| * Miközben fotózkodott Exan is a helyszínre érkezett. Megpróbált oda rohanni hogy üdvözölje de a kifutón egy akkorát esett hogy utána fetrengett a röhögéstől, Pont Artiék elé csúszott és hirtelen köszönt. * - Helloka. * Mondta Exannak. * - Látom turbékolnak a kis galambok. * Kacsintott nevetve majd visszatért a színpadra. * - Kitaláltam valamit. * Mondta majd elővette pálcáját és kígyónyelvet varázsolt saját magának. Érdekes látvány majd köhögni kezdett. De hamar elmúlt.* - Ah hiem véhhe nyehtem a nyehvem. * Mondta selypítve de közben viccelődősen. Aztán ismét rendes hangján szólt. * - Ezt figyeljétek! Megtudok enni egy darab mazsolát egy méterről feldobva. * S azzal feldobott egy mazsolát mókásan, kiöltötte nyelvét és elkapta. * - Hát ez király. |
|  | | Artemis Taylor

| Téma: Re: Tó és tópart Csüt. Ápr. 12, 2012 6:46 pm | |
| Szia Kicsim*mosolyogva nyujtja puszyra száját majd utána igy szol*igen meséltem Catenken,hogy összejöttük amugy ne haragudj,hogy nem voltam melletted de te olyan édes deden aludtál,hogy nem volt szivem felkelteni*mosolyogva válaszol a srácnak a fülébe sugott dolgokra*De ha van kedved ma is ott aludhatol velem mert elméletileg 2 hétig magamban leszek mert a szobatársam beteg és otthon maradt*válaszolt rejtélyes mosolyal Exannak majd Cat felé forult*Készen vagy a fotozásra csajszi*kérdi töle majd elkezd kattogni több szemszögből csinál képeket közben egy két sunyi képet is csinál a a párjáról ak mit sem vesz észre remélhetöleg*i |
|  | | Exan Frostburn

| Téma: Re: Tó és tópart Csüt. Ápr. 12, 2012 6:42 pm | |
| * Exan miután felébredt, az ágy üres volt mellette. Kikászálódott álmosan az ágyból, felöltözött. Nyújtózkodott egy jót, és kinézett az ablakon, és meglátta a tóparton Artemist és Cat-et. Felöltözve, frissen lesétált a lépcsőn, és a tópart felé vette az irányt. Eszébe jutott még a tegnap este, kicsit mosolyra húzódott a szája. Ma is igen jókedve volt a tünde srácnak, zsebretett kézzel, vigyorogva ér a tópartra. - Sziasztok! Mit csináltok? * Kérdi, közben odasétál Artemis mellé és átkarolja a derekát. Közben Artemis fülébe súgja hogy: Rossz volt reggel egyedül felébredni. Pislog dús szempilláival Artemisre, majd kicsit zavarba jön Cat jelenlététől, talána lány még nem tudja az új történéseket. - Elmondtad Catnek? Bár biztos tudja már.. Jósnők előtt nincs titok. * Mosolyogva pillant a zöld hajú lányra.* |
|  | | Cat Morgan

| Téma: Re: Tó és tópart Csüt. Ápr. 12, 2012 6:34 pm | |
| - Értem, akkor hasonlítunk. Csak az a gond hogy én néha sajnos ojannyira törtető módján viselkedem, hogy az bizonyos embereket nagyon iritál.* Majd Artemis tetetett szigorúsággal betessékelte őt az öltözőjébe, amin az ő neve áltt. Meglepő, ne nagyon királynak tartotta. Mintha már sztár lenne. Belépett és sminkesek meg öltöztetők sokasága fogadta, Hogy ők hogy kerültek oda, az rejtély marad. Felöltöztették majd leültették a színpadra egy fotelbe. Fekete ujjatlan topp van rajta, kezén zöld szalag van. Mivel be van kötve a keze. Szintén fekete cicanadrág zöld tornacipővel. Ez ilyen sportos viselet. A feladata pedig ott ülni és várni egy darabig, amíg nem mondják az utasítást. Közben folyamatosan nevetett mert nem tudja elhinni hogy ő ezt bevállalta. * |
|  | | Artemis Taylor

| Téma: Re: Tó és tópart Csüt. Ápr. 12, 2012 6:23 pm | |
| Tudod én már csak ilyen vagyok barátnöm.Amit egyszer a fejembe veszek azt meg is csinálom vagyis meg probálom meg oldani*mosolyogva válaszol neki közben az öltözö felé tuszkolja barátnöjét és igy szolt*Addig ki ne gyere mig készen nem vagy vagyis a sminkesek és a többiek fel nem készitenek a fotozásra értetted?*kérdi szigoruságot tetetve a lánynak és meg is fenyegeti az ujjával játékosan majd be hesegeti az öltözöbe ahol az ajtón az ö neve áll* |
|  | | Cat Morgan

| Téma: Re: Tó és tópart Vas. Ápr. 08, 2012 2:49 pm | |
| * A délután "megünneplésére" nincs is jobb mód mint kisétálni az álló vízhez és nézni ahogy a habok fodrozódnak. Lement hát a tópartra és onnan figyelte a szép tájat. Lefeküdt a fűbe és figyelte a felhők járását. Közben remélte hogy találkozik valakivel. Annyira jó viszonyban van már egyes személyekkel hogy nem is tudja mikor voltak utoljára ilyen jó barátai. * |
|  | | Cat Morgan

| Téma: Re: Tó és tópart Pént. Ápr. 06, 2012 8:18 am | |
| * A reggel "megünneplésére" nincs is jobb mód mint kisétálni az álló vízhez és nézni ahogy a habok fodrozódnak. Lement hát a tópartra és onnan figyelte a szép tájat. Lefeküdt a fűbe és figyelte a felhők járását. Közben remélte hogy találkozik valakivel. Annyira jó viszonyban van már egyes személyekkel hogy nem is tudja mikor voltak utoljára ilyen jó barátai. * |
|  | | Lorraine Betranche

Hozzászólások száma: 336 Msn: foldibianka15@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: "Amikor azt gondolod, hogy már minden lehetőséget kimerítettél, még mindig van legalább egy"
(Thomas Alva Edison)

Ferme les yeux et le monde devient celui que tu veux
Chopin Nocturne in C sharp Minor
Titulus : A BENE klub alelnöke
Titulus : Anyuci pici lánya
Titulus : Kis kémiás
 | Téma: Re: Tó és tópart Csüt. Ápr. 05, 2012 2:00 pm | |
| *Ahogy Kade kihozza, Lorrt a vízből, igent válaszol.* Igazad van, szerintem is menjünk be. * Majd el is indulnak.*
[ Köszi a játékot ] |
|  | | Kade Wulandari

Hozzászólások száma: 20 Kaszt:  Üzenőláda: Hua Xiangfeng multija.
Kudengar suara angin

| Téma: Re: Tó és tópart Csüt. Ápr. 05, 2012 1:57 pm | |
| -Tipikus indonéz viselet? Neeeeem, az nem ilyen.*Nevet fel hangosan. Ilyen jó viccet még nem hallott ezen a helyen. Az indonéz viseletet inkább nem hordja, jobban járnak vele mások is, meg ő is. A lány ügyködése elég neveséges a vízben, de nem szól bele. Megpróbál elfolytani egy kárörvendő mosolyt, mikor Lorr a vízbe esik. A válasz hallatán kissé csodálkozó arcot vág, mert nem érti, hogy a szülők miért akarták, hogy a lányuk ilyen messze legyen tőlük, amikor látszólag nem nagyon tud egyedül boldgulni. És lőn: Lorr máris elkezd sikítozni és kiabálni, mintha valami üldözné. Nem törődve a hideggel, bemegy, és kihozza onnan a lányt. Megszárítja mindkettőjüket egy egyszerű bűbájjal, a matracot meg begyűjtőbűbájjal magához hívja.*-Így már jobb, nem? A helyedben egy ideig távol tartanám magam a víztől.*Jegyzi meg, majd előáll egy javaslattal.*-Mi lenne, ha bemennénk? Ott jobb idő van. |

Hozzászólások száma: 336 Msn: foldibianka15@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: "Amikor azt gondolod, hogy már minden lehetőséget kimerítettél, még mindig van legalább egy"
(Thomas Alva Edison)

| Téma: Re: Tó és tópart Csüt. Ápr. 05, 2012 1:49 pm | |
| *Már a matracról hallgatja, ahogy Kade válaszol neki.*- Pedig meg mertem volna esküdni rá, hogy az a ruha egy tipikus indonéz viselet és maga az anyag egy vagyonba került.* Mondja ezt Lorr mosolyogva. Aztán máshogy próbál helyezkedni a matracon, de leesik róla. Még így búvárruhában is meglehetősen hideg a víz.* -Azért nem Franciaországba járok iskolába, mert a szüleim így látták jónak. Én sem értem miért, de most már mindegy is.* Aztán elkezd úszkálni, úgy, hogy a matracon támaszkodik, mikor egyszer csak valamibe beleakad a lába.* Az is lehet, hogy valami hínár vagy egyéb veszélytelen dolog, de az erás lány azonnal bepánikol és elkezd sikoltozni.*-Ááááááááá. Meghalok. Segítség. Valaki. Majd ezt elmondja franciául is. Bár igaz, hogy a közelben, valószínűleg senki nem beszél franciául, de ez cseppet sem zavarja a rémült lányt.* |
|  | | Kade Wulandari

Kudengar suara angin

| Téma: Re: Tó és tópart Csüt. Ápr. 05, 2012 1:41 pm | |
| -Franciaország? Az jó hely.*Jegyzi meg maga elé nézve.*-Ennél legalábbis melegebb. De akkor miért nem oda jársz suliba?*Érdeklődik, és tényleg kíváncsi, hiszen az egy elég híres és modern ország. Kétkedő mosollyal figyeli, ahogy a lány előszedi a búvárruhát, és lelkesen magyaráz neki a turiról.*-Nekem mondod? Ez is onnan van.*Mutat a saját öltözékére. Igaz, hogy ő inkább azért onnan vette, mert közelebb volt a bolt a lakóhelyéhez, mint egy rendes ruhaüzlet. Amíg a lány elrohan átöltözni, ő a fejét csóválja, és inkáb szemügyre veszi a matracot.*~Ha akarnám, kilyukaszthatnám...*Suhan át az agyán a gondolat, de nem, most nincs abban a hangulatban, hogy meg is valósítsa. Ma nem. Mikor visszatér Lorr, kicsit hátrébb ül, nehogy a hideg víz ráföccsenjen.*-Sok sikert.*Szól oda a lánynak, majd csak figyeli, ahogy az belegázol a vízbe.* |

(Thomas Alva Edison)

| Téma: Re: Tó és tópart Csüt. Ápr. 05, 2012 1:34 pm | |
| -Jajj még be sem mutatkoztam. A nevem Lorraine, és én Franciaországból jöttem. * Mikor Kade szájából elhangzik, hogy tüdőgyulladást fogsz kapni, Lorr azonnal előhúz egy búvárruhát a táskájából. *-Nézdcsak ez a turiból van. Hihetetlen, hogy milyen olcsón belehet szerezni dolgokat.* Az erás lány gyorsan beszalad egy fa mőgé és felveszi a búváröltözéket. Aztán ismét előbújik.* -Na készen is vagyok. Mostmár csak kiker próbálni.* Mondja ezt nagy mosollyal a száján. Belöki a matracot a vízbe, majd őis megy utána.* |
|  | | Kade Wulandari

Kudengar suara angin

| Téma: Re: Tó és tópart Csüt. Ápr. 05, 2012 1:29 pm | |
| -Hát azt sejtettem.*Jegyzi meg epésen, de nem feltétlenül a lánynak szól, egyszerűen csak sötét hangulata van.*-Indonéziából, de pár évig Amerikában éltem.*Válaszolja közönyösen, kicsit unja már, hogy mindenki ezt kérdezi.*-Na és te?*Kérdez vissza, de ezt már csak gondolatban teszi hozzá:~Még be sem mutatkoztál.*-Ööö, mit is csinálsz pontosan?*Kérdezi felvont szemöldökkel, miközben a lány ügyködését nézi. Egy, a gumimatrac rózsaszín, kettő, a lány nem éppen úszkáláshoz való ruhában van, három, épeszű ember nem hord ilyen dolgokat magánál. Mikor a lány flig megmagyarázza a dolgot, ismét elmosolyodik.*-Értem. Én azért megvárom a nyarat. Egyébként tüdőgyulladást fogsz kapni.*Figyelmezteti, de nem mozdul a helyéről, csak figyel.* |
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|