Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak |
|
| | Témaigénylő szabad játékokhoz | |
| |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Lina Wierro

Minősítés:  Hozzászólások száma: 1245 Msn: linawierro@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: 
Ha valaki szeretne velem játszani, akkor írjon nekem egy PÜ-et^^
Smile

Linát jelképező sárkány.
Pozició Titulus: Ötödik évfolyam
 | Téma: Re: Témaigénylő szabad játékokhoz Szomb. Szept. 10, 2011 9:16 am | |
| Ugyan nincs SZJK-em, de szeretnék egy kis ötletet meríteni azoknak, akiknek van ilyen karijuk Varázslatok erdeje lenne a téma neve. Itt tündérek, óriások,mágusok mitikus lények ilyesmik.. laknának. |
|  | | Cirelin de Sovalon Alapító

Minősítés:  Hozzászólások száma: 17914 Msn: rigoevi@freemail.hu Kaszt:  Üzenőláda: 
Pozició Titulus: Szakvezető
 | Téma: Re: Témaigénylő szabad játékokhoz Szomb. Szept. 10, 2011 8:35 am | |
| Üdv, miután még a mai napig sem tisztázódott a multi gyanú, nem tudom mire vélni, hogy témát igényelsz. Lehetséges, hogy nem jutott el hozzád az információ, de én jeleztem a prefektusoknak, hogy van egy ip egyezés egy allidonos diákkal. Úgy tudom erre az volt a válasz, hogy lehet hogy a testvéred karaktere, ám az írási stílusod nagyban egyezik az adott illetővel egy vezetőségi tag szerint. Addig, amíg nem küldesz valamilyen bizonyítékot (személyigazolvány, diákigazolvány szkennelt, fényképezett stb. verzió) arra, hogy nem ugyanaz a személy vagy, mivel szakot váltani nem lehet, addig nem lesz képed, nem igényelhetsz témát stb. stb. _________________ 567 éves éjtünde, épp ezért jellem téren nem kimondottan kedves, de tiszteli a tudást, és a tudni akarást. A férfi nemet szinte semmire sem tartja, ezt csak az iskola miatt próbálja visszafogni valamelyest. Az illúziók, dalok és tér-időmágia mestere, uralma alá tud hajtani az elme erejével szinte bárkit. Előtörténet
|
|  | | Akira Chouko

Hozzászólások száma: 29 Kaszt:  Üzenőláda: Minden illúzió csupán annyira valódi, amennyire az alkotója elhiszi azt.

| Téma: Re: Témaigénylő szabad játékokhoz Szomb. Szept. 10, 2011 8:23 am | |
| szeretnék egy katekyo hitman reborn jővős témát a lényeg, hogy vannak különleges gyűrűk és hozzá dobozok, amikben általában valamilyen állat van, na meg persze a hét láng ha elfogadott készítek hozzá teljes körű leírást |
|  | | Emily Kyra Beawer

Minősítés:  Hozzászólások száma: 5654 Msn: emilykyrabeawer@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: Észbe sem kapsz még, de már elindul a bal kéz, a tömeg ordít, bent van az egyenes, küzdeni kell, hogy a harcnak a végén a tömeg zúgja a nevedet... <3
psszt! ...hallgasd csak; ver-e még a szíved?
Titulus: A Hónap Legaktívabbja Április
Titulus: Multifunkcionális Zsebibaba
Titulus: Az Év Diákja 2011
 | Téma: Re: Témaigénylő szabad játékokhoz Vas. Márc. 13, 2011 10:21 am | |
| Hejhó. Szeretnék egy Mátrix-világú témát, és ha okés, akkor elkészítem a leírást is és a képet is.^^ _________________ Emily első blikkre tipikus plázacicának tűnhet: szőke haj, kifestett szemek, rosszabb napokon műköröm és magassarkú. Pedig korántsem az a nyávogós típus, ezt két mondat után meg lehet róla állapítani. Kedves, segítőkész, nem túl gyanakvó, és többször esik bele ugyanabba a hibába, de összességében szeretetreméltó egyéniség. Ügyes trükkmester, telekinetista és hangmágus, szóval jobb, ha nem törsz borsot az orra alá... Az utóbbi egy év elég húzos volt számára, sokáig volt depressziós, nemtörődöm és szomorú, de mostanában mintha ismét a régi lenne...
Napsugár, ha vidáman ébred beköszön az ablakon... |
|  | | Hua Xiangfeng

Minősítés:  Hozzászólások száma: 2471 Msn: hua_xiangfeng@windowslive.com Kaszt:  Üzenőláda:
Szívesen játszok bárkivel, írjatok üzit!
Hua er weisheme zheyang hong

Chun lai qu chun qu lai
Yige shi langyuan xian pa, yige shi meiyu wuxia.
 | Téma: Re: Témaigénylő szabad játékokhoz Vas. Okt. 17, 2010 11:18 am | |
| Nagyon szívesen, Cir, örülök, hogy segíthettem  _________________ Xia egy kínai falucskából érkezett a Nezabarba. Rengeteg szokatlan dologgal találkozott és találkozik még mindig, valamint gondjai vannak az olvasással és az írással bolgár nyelven. Kizárólag csak hanfut, a kínaiak egyik népviselettípusát lehet rajta látni, kivéve ünnepi alkalmakkor, amikor cheongsamban jelenik meg.Virágokat előszeretettel tűz a hajába. Szabadidejében sokat fest és zenél. Születésnapjára kapott egy macskát, akit Wuye-nak (午夜) nevezett el.
Teljes kép
|
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Témaigénylő szabad játékokhoz Vas. Okt. 17, 2010 9:49 am | |
| |

Minősítés:  Hozzászólások száma: 17914 Msn: rigoevi@freemail.hu Kaszt:  Üzenőláda: 
 | |  | | Vendég Vendég
 | |  | | Hua Xiangfeng

Minősítés:  Hozzászólások száma: 2471 Msn: hua_xiangfeng@windowslive.com Kaszt:  Üzenőláda:

Chun lai qu chun qu lai
 | Téma: Re: Témaigénylő szabad játékokhoz Vas. Okt. 17, 2010 7:20 am | |
| Igen, de Cir azt írta, hogy a tiéd rövid. Meg még létre sincs hozva a Star Wars-os téma, azért nem írtam be. (ne értsd félre, ez nem kötekedés ) De akkor beleszerkesztem. _________________ Xia egy kínai falucskából érkezett a Nezabarba. Rengeteg szokatlan dologgal találkozott és találkozik még mindig, valamint gondjai vannak az olvasással és az írással bolgár nyelven. Kizárólag csak hanfut, a kínaiak egyik népviselettípusát lehet rajta látni, kivéve ünnepi alkalmakkor, amikor cheongsamban jelenik meg.Virágokat előszeretettel tűz a hajába. Szabadidejében sokat fest és zenél. Születésnapjára kapott egy macskát, akit Wuye-nak (午夜) nevezett el.
Teljes kép
|
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Témaigénylő szabad játékokhoz Vas. Okt. 17, 2010 6:41 am | |
| | Gaea Nephele írta: | Téma leírása:
Star Wars
A világ, ami egy univerzum. A világ, ami a lábad előtt hever, ha jól helyezkedsz. A világ, melyben lézerkarddal hadakoznak a Jedik és a Sitek. A világ, amiben saját űrhajódon kereskedhetsz, és köztársasági váltóval fizethetsz. A világ, ahol nem jó a Huttokba rohanni, és egy fajvadász listáján szerepelni. A világ, ami tele van csodálatos bolygókkal, és azok még csodálatosabb kincseivel. Lehetsz csempész, egy Birodalmi lépegető irányítója, vagy egy egész hadseregé, ami éppen egy ilyen csodás bolygót igáz le. Lehetsz annak uralkodója, aki éppen igyekszik megakadályozni, hogy a bolygóját megszállják. De akár alattomban is ténykedhetsz, hogy egy bolygót valaki kezére adj éppen. Te döntöd el, melyik oldalon állsz, és kit segítesz. Te döntöd el, hogy merre, és mennyit utazol, mit és kit adsz mások kezére. Egy jókor átadott adat milliók életét mentheti meg, vagy éppen veheti el. Egy csapat Jedi egyik tagjaként falut menthetsz, de akár egy bolygóméretű támadás megakadályozására is küldhetnek mestereid. Te döntöd el, hogy a fény és a béke követe, vagy a sötétség hírnöke és segítője leszel. Politikus, vagy egyszerű lepárló munkás. Buckalakó, vagy éppen egy kicsiket tanító Jedi mester. Te döntöd el, kinek a bőrébe bújsz, kit irányítasz, és legfőképpen merre viszed annak a világrésznek a sorsát. Jó játékot kívánok!
Lehetséges kép a világhoz:
http://browse.deviantart.com/?q=Star%20Wars%20universe&order=9&offset=288&offset=312#/d2s3025
Nagyon szépen köszönöm előre is.
|
Hua, az én leírásom még nincs témába rakva. De nem vagyok türelmetlen. Majd megérkezik. Amennyi dolga szegény Cirnek mostanság van, nem is csodálom. :S |
|  | | Hua Xiangfeng

Chun lai qu chun qu lai
 | Téma: Re: Témaigénylő szabad játékokhoz Vas. Okt. 17, 2010 6:36 am | |
| "Gavril: Egy Warcraft univerzumos témát szeretnék.
Atanas: Én is szeretnék igényelni. Az univerzum pedig egy Battle Royal világ, ergó egy alternatív jövő. ^^
Rose B. Na szóval... Szeretnék kérni egy témát a Vérfarkaskölyök című könyvsorozat világának, egészen pontosan az alvilágnak abból is, és írok hozzá leírást is. Ha lehet úgy, akkor figyelembe véve a könyvet, de mégis átformálva, mivel nincs pontos leírás az alvilágról. És ha lehet másodikat, akkor maradjunk megint csak az alvilágnál, csak ezúttal teljesen más stílusban, egészen pontosan a Másik Világban^^ Ez azoknak lehet ismerős, akik olvasták Jonathan Stroud (asszem így kell írni, de nem otthon vagyok, nincs nálam egyik könyv sem) Bartimaeus-könyveit, leírást szintén tudnék írni hozzá^^
Wanda: Ha lehet, akkor én egy Twilight világot szeretnék kérni.
Sepp: Na ha már Alkonyatot kértek, akkor én is egy vámpíros témát szeretnék. A világ maga, Darren Shan vámpírkönyvei világa. Ha lehet akkor majd készítek világleírást. Smile Előre is köszönöm!"
Ezeket egy korábbi hszedből másoltam ki, de leírás még mindig nem jött.
-----------------------
"Szeretnék még kérni egy olyan Holdfény sorozatbeli világot, ahol a vámpírok nem világítanak a fényben, de nem is pusztulnak el, csak legyengülnek. Pontos leírást is írok az ottani vámpírokról, mert az a világ csak a vámpírokkal több a mai valóságunknál. ^^ Én nem csípem a Tvájlájtot... Szerintem a Holdfényben sokkal reálisabb a vámpírlét, márha az ilyesmi lehet reális XD MInden esetre a neten is van róla elég sko adat, de írok egyet ide is, ha kell." (Ez Eris hsze, leírás nincs)
"ühm, bocsi :$ pedig nagyjából az összeset visszaolvasgattam.
akkor ilyen Alice-es." (Emily igénylése, nincs leírás.)
"Hát én is megpróbálkoznék Vámpírakadémia(könyv). Tudom, volt már előttem vagy 2-3 vámpíros, de ez eléggé más világ ^^ pl: a jó vámpírok tudnak mágiát használni(mindegyik szakosodik a tűz/víz/föld/levegő elemére), aztán a vámpíroknak testőrjük van stb, de szívesen csinálnék róla leírást, hogy mi meg hogy van, de ugye nem akarom ide fölöslegesen pazarolni a helyet ^^ Ha meg el lesz vetve a Vámpír akadémiás ötlet, az sem probléma " (Katherine hsze, nincs leírás.)
"Én szeretnék kérni egy olyan világot, ami a Spiderwick krónikákban volt! Ahol tündérek élnek, meg koboldok, meg gombakörök vannak, meg látókövek, és a főgonosz madárrá tud változni *--* Annyira jó az a film " (Eris hsze, nincs leírás.)
Úgy vettem észre, hogy a már meglévő témákhoz van leírás.
+Gaeának van egy Star Warsos igénylése, leírással, de rövidnek találtad
Remélem, hogy jól csináltam, és nem hagytam ki semmit, meg azt, hogy átlátható és tudtam segíteni. _________________ Xia egy kínai falucskából érkezett a Nezabarba. Rengeteg szokatlan dologgal találkozott és találkozik még mindig, valamint gondjai vannak az olvasással és az írással bolgár nyelven. Kizárólag csak hanfut, a kínaiak egyik népviselettípusát lehet rajta látni, kivéve ünnepi alkalmakkor, amikor cheongsamban jelenik meg.Virágokat előszeretettel tűz a hajába. Szabadidejében sokat fest és zenél. Születésnapjára kapott egy macskát, akit Wuye-nak (午夜) nevezett el.
Teljes kép
A hozzászólást Hua Xiangfeng összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Okt. 17, 2010 7:22 am-kor. |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Témaigénylő szabad játékokhoz Szomb. Okt. 16, 2010 4:58 pm | |
| Nagyon köszi Cir^^
http://www.episodeswatch.com/wp-content/uploads/2010/04/supernatural1.jpg Ez a kép megfelel? Ezt találtam, amin nem virít a kép közepén a két főszereplő XD |

| Téma: Re: Témaigénylő szabad játékokhoz Szomb. Okt. 16, 2010 4:51 pm | |
| Chris témája kész. Valaki majd legyen olyan jó, és összesítsen valamit, hogy kik kértek már témát, és nem adtak még leírást, vagy van-e már olyan téma, amihez kéne leírás. Erre sajna nincs időm.
Gaea: Ez így nagyon rövidke. :S Azok számára, akik nem ismerik a Star Wars univerzumot nem mondd semmit, hogy lézer kard, nem tudják mi az erő stb. A világleírásnak valamelyest az alapfogalmakat ki kell fejteni, mint Chrisnél, hogy mik/kik a jedik, sith-ek, milyen katonák vannak, fegyverek, űrhajók, link esetlegesen bolygórendszerekről, kijátszható városokról, magáról az erőről leírás stb. stb. E nélkül egy laikus nem tudja a világot kijátszani, sőt egy féllaikus sem hitelesen. 
Chris: Valamilyen képet esetleg még mellékelhetnél. ^^ _________________ 567 éves éjtünde, épp ezért jellem téren nem kimondottan kedves, de tiszteli a tudást, és a tudni akarást. A férfi nemet szinte semmire sem tartja, ezt csak az iskola miatt próbálja visszafogni valamelyest. Az illúziók, dalok és tér-időmágia mestere, uralma alá tud hajtani az elme erejével szinte bárkit. Előtörténet
|
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Témaigénylő szabad játékokhoz Kedd. Okt. 05, 2010 3:33 pm | |
| | Atum Malah írta: | Ha már mindenki ilyen szorgalmasan kéregeti a világokat/univerzumokat/rég elmúlt időket akkor én sem maradok ki a sorból.
Ha lehet én egy olyan témát szeretnék kérni amiben Ynev tájain kalandozhatnánk. /Ha így nem érthető a M.A.G.U.S. világára gondoltam./ |
Igen csakhogy azok kérnek témát, akinek van Szabad játékos karaktere, valamint mutatnak valami aktivitást az oldalon:) |
|  | | Atum Malah Diák

Minősítés:  Hozzászólások száma: 883 Msn: ko_link@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: Egyszer minden véget ér. Mi csak szereplők vagyunk a történetben, életünket könnyen kiolthatja egy nyílvessző vagy egy kő.

Pozició Titulus: Negyedik évfolyam
 | Téma: Re: Témaigénylő szabad játékokhoz Kedd. Okt. 05, 2010 3:29 pm | |
| Ha már mindenki ilyen szorgalmasan kéregeti a világokat/univerzumokat/rég elmúlt időket akkor én sem maradok ki a sorból.
Ha lehet én egy olyan témát szeretnék kérni amiben Ynev tájain kalandozhatnánk. /Ha így nem érthető a M.A.G.U.S. világára gondoltam./ |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Témaigénylő szabad játékokhoz Pént. Aug. 27, 2010 9:43 am | |
| Téma leírása:
Star Wars
A világ, ami egy univerzum. A világ, ami a lábad előtt hever, ha jól helyezkedsz. A világ, melyben lézerkarddal hadakoznak a Jedik és a Sitek. A világ, amiben saját űrhajódon kereskedhetsz, és köztársasági váltóval fizethetsz. A világ, ahol nem jó a Huttokba rohanni, és egy fajvadász listáján szerepelni. A világ, ami tele van csodálatos bolygókkal, és azok még csodálatosabb kincseivel. Lehetsz csempész, egy Birodalmi lépegető irányítója, vagy egy egész hadseregé, ami éppen egy ilyen csodás bolygót igáz le. Lehetsz annak uralkodója, aki éppen igyekszik megakadályozni, hogy a bolygóját megszállják. De akár alattomban is ténykedhetsz, hogy egy bolygót valaki kezére adj éppen. Te döntöd el, melyik oldalon állsz, és kit segítesz. Te döntöd el, hogy merre, és mennyit utazol, mit és kit adsz mások kezére. Egy jókor átadott adat milliók életét mentheti meg, vagy éppen veheti el. Egy csapat Jedi egyik tagjaként falut menthetsz, de akár egy bolygóméretű támadás megakadályozására is küldhetnek mestereid. Te döntöd el, hogy a fény és a béke követe, vagy a sötétség hírnöke és segítője leszel. Politikus, vagy egyszerű lepárló munkás. Buckalakó, vagy éppen egy kicsiket tanító Jedi mester. Te döntöd el, kinek a bőrébe bújsz, kit irányítasz, és legfőképpen merre viszed annak a világrésznek a sorsát. Jó játékot kívánok!
Lehetséges kép a világhoz:
http://browse.deviantart.com/?q=Star%20Wars%20universe&order=9&offset=288&offset=312#/d2s3025
Nagyon szépen köszönöm előre is.
|
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Témaigénylő szabad játékokhoz Pént. Aug. 27, 2010 9:14 am | |
| Okés Cir, akkor itt a leírás... bár jó hosszú lett Oo Ez így túl hosszú...? mer akkor az alapfogalom-izéket ki lehetne venni >< csak nagyon be tudok lendülni, ha erről a világról van szó XD
Egy világ, ahol a legszörnyűbb félelmeid valóságosak, mindazok ellenére, amit a szülők mondanak gyermeikeiknek. Bosszúálló kísértetek keseríthetik meg az életedet, pokolból szabadult démonok kiszemelt céltáblája lehetsz, szörnyek étlapjára kerülhetsz, sőt, akár az angyalok is beavatkozhatnak az életedbe. Viszont vannak olyanok, akik ismerik a világnak ezt az oldalát, a lények gyengepontját, egyszerű hősök, akik életüket kockáztatják ezek kiirtásáért, és az emberek védelméért... miközben az ő nyomukban végig ott a rendőrség illegális fegyvertartásért, okirathamisításért... megéri? Alapjáraton pár alapfogalom. Démonok: valódi alakjukban füstszerű lények, akik embereket megszállva tudják igazán használni emberfeletti képességeiket. Képesek halott testet is megszállni, de jobb szeretik az élőket, ezzel kínozva a gazdatestet is, aki nem tudja irányítani a saját testét. Az alapszabály az, hogy a szentelt víz és a vas távol tartja őket, valamint a kősó is ártalmas rájuk, de magasabb szintű démonok már immunisak lehetnek egyikre-másikra. Valaha emberek voltak valamennyien, akik eladták a lelküket egy démonnak, hogy aztán az évszázados pokolbéli kínzás alatt elveszítsék emberségüket. A démonokat ki lehet űzni a gazdatestből, és visszaküldeni a pokolba, illetve pár, speciális, ritka fegyverrel el is lehet őket pusztítani. A démoni megszállást egy bizonyos szimbólum viselésével lehet csak megelőzni. Angyalok: valódi alakjukat emberi szem képtelen felfogni, hát ők is embereket szállnak meg, ha a földön kénytelenek járni. Nagy különbség, hogy az angyaloknak szükségük van az ember beleegyezésére ahhoz, hogy meg tudják szállni, és nem is képes minden ember teste magába fogadni egy angyalt. Szigorú hierarchiában élnek, a "sima" angyalok is, a legerősebbek a négy arkangyal, akik közül Lucifert Isten a pokolba taszította, aki válaszul megteremtette a démonokat. Alapjáraton érzelemmentes katonák, akik szó nélkül követik Isten parancsait, de ha sok időt töltenek emberek társaságában, képesek úgymond felengedni, érzelmeket kifejezni - más kérdés, hogy ezt a feletteseik alighanem nem nézik jó szemmel, sőt. Istent az apjuknak tartják, és egymást testvérekként kezelik. Az angyalokat nehéz elpusztítani, csak a náluk hordott penge az, ami képes őket megölni. Illetve Jeruzsálemből hozott szent olaj tüzével csapdába lehet őket ejteni, hiszen az is káros rájuk nézve - az alacsonyabb szintű angyalokat elpusztítja, de a erősebb arkangyalokat is súlyosan hátráltatja. Kísértetek: természetesen sok fajtájuk van, de alapjáraton emberek, akik a halál után képtelenek voltak tovább lépni. A kősó távol tartja őket, illetve a tiszta vasat se bírják. Elpusztításuknak legegyszerűbb módja, ha a maradványaikat kősóval behintjük, majd elégetjük. EMF-mérővel érzékelhető a jelenlétük, illetve az erősebb szellemek már képesek megszállni embereket.
Ezeken kívül gyakorlatilag bármilyen mítikus lény, szörny megjelenhet, vámpírokon kezdve a wendigón át a az alakváltókig. Különleges képességű emberek ritkák, és általában nincsenek jó szemmel nézve a vadászok által.
És akkor pár szó a vadászokról. Nagyon kevés él letelepedett életet, a legtöbben járják az országot, ahol élnek, pont oda utazva, ahol éppen valami furcsaságról kaptak hírt. Akár egy újságban fedeztek fel valami oda nem illőt, de az is lehet, hogy régi ismerőstől kaptak telefonhívást, hogy mégis történt valami. Általában tele vannak fegyverekkel, mikor éppen mire van szükség, és természetesen hamis igazolványokkal, hitelkártyákkal, hiszen a vadászatért nem kapnak pénzt, és egy hétköznapi embernek nem mindig adnak ki információt, de ha FBI-jelvénnyel állítasz eléjük, akkor máris készségesebbek. Éppen ezért gyakran körözés alatt állnak, és nem ritka az sem, hogy gyilkosságokkal gyanusítják őket. Persze nem minden vadász ténylegesen vadászik, vannak akiket el lehet érni, ha fegyver kell, van, aki fogadót vezet, ahol a megfáradt vadászok biztonságosan pihenhetnek, és van, aki tud a természetfelettiről ugyan, de nem harcol ellene, inkább próbál hasznot húzni. A lehetőségek tárháza végtelen... |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Témaigénylő szabad játékokhoz Pént. Aug. 27, 2010 8:47 am | |
| Rendben, és nagyon szépen köszönöm. ^^ |

| Téma: Re: Témaigénylő szabad játékokhoz Pént. Aug. 27, 2010 8:43 am | |
| Katherine, Eris, Chris: Okés, írjatok hozzá leírást, bár még az előzőekhez sem kaptam egyhez sem. ^^
Gaea: Star Wars világ oké, de szerintem kár behatárolni, hogy mikor játszódik, hiszen a világ a lényeg, annak meg nem látom sok értelmét, hogy legyen több Star Wars világ is, más-más időkből. Max. a játékban jelzed, hogy melyik szakaszában játszol a világnak stb. Szintén kérek akkor leírást. _________________ 567 éves éjtünde, épp ezért jellem téren nem kimondottan kedves, de tiszteli a tudást, és a tudni akarást. A férfi nemet szinte semmire sem tartja, ezt csak az iskola miatt próbálja visszafogni valamelyest. Az illúziók, dalok és tér-időmágia mestere, uralma alá tud hajtani az elme erejével szinte bárkit. Előtörténet
|
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Témaigénylő szabad játékokhoz Csüt. Aug. 26, 2010 8:12 pm | |
| Szeretnék egy olyan témát igényelni, ami a Csillagok Háborúja első 3 fejezetét öleli fel. Tehát az a sorozatrész, amikor még nincsen Lúk, meg Leila hercegnő, csak az anyjuk mint fiatal uralkodónő, meg az apjuk, mint frissen felszabadított rabszolga, aki jedinek tanul. ... Persze csak ha elfogadjátok, és lehet.  |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Témaigénylő szabad játékokhoz Csüt. Aug. 26, 2010 12:50 pm | |
| Én meg egy Supernatural/Odaát-típusú világot szeretnék kérni^^ Ahol a démonok és az angyalok is embertestben mászkálnak, gyakorlatilag minden rémtörténet igaz, léteznek kísértetek, szörnyek, és lehetne akár vadászokat alakítani... ha okés, akkor írhatok részletesebb leírást is^^ |
|  | | Eris T. Fillion Nellondi polgár

Hozzászólások száma: 227 Msn: taborandi@msn.com Kaszt:  Üzenőláda:
Ha nem akarsz becsapott lenni, tanulj meg becsapni. Az igazat bármelyik bolond képes elmondani. De jól hazudni... Ahhoz tehetség kell.
Pozició Titulus: Nellondi polgár
 | Téma: Re: Témaigénylő szabad játékokhoz Csüt. Aug. 12, 2010 4:57 pm | |
| Én szeretnék kérni egy olyan világot, ami a Spiderwick krónikákban volt! Ahol tündérek élnek, meg koboldok, meg gombakörök vannak, meg látókövek, és a főgonosz madárrá tud változni *--* Annyira jó az a film |
|  | | Katherine Mary Black Diák

Minősítés:  Hozzászólások száma: 1963 Msn: pasztor_bianka@hotmail.com Kaszt: 
Pozició Titulus: Negyedik évfolyam
 | |  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Témaigénylő szabad játékokhoz Hétf. Aug. 09, 2010 3:10 pm | |
| Bocsánat. :S Akkor én inkább várnék még az igényléssel.  |
|  | | Emily Kyra Beawer

Minősítés:  Hozzászólások száma: 5654 Msn: emilykyrabeawer@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: Észbe sem kapsz még, de már elindul a bal kéz, a tömeg ordít, bent van az egyenes, küzdeni kell, hogy a harcnak a végén a tömeg zúgja a nevedet... <3
psszt! ...hallgasd csak; ver-e még a szíved?
Titulus: A Hónap Legaktívabbja Április
Titulus: Multifunkcionális Zsebibaba
Titulus: Az Év Diákja 2011
 | Téma: Re: Témaigénylő szabad játékokhoz Hétf. Aug. 09, 2010 1:38 pm | |
| ühm, bocsi :$ pedig nagyjából az összeset visszaolvasgattam.
akkor ilyen Alice-es.
_________________ Emily első blikkre tipikus plázacicának tűnhet: szőke haj, kifestett szemek, rosszabb napokon műköröm és magassarkú. Pedig korántsem az a nyávogós típus, ezt két mondat után meg lehet róla állapítani. Kedves, segítőkész, nem túl gyanakvó, és többször esik bele ugyanabba a hibába, de összességében szeretetreméltó egyéniség. Ügyes trükkmester, telekinetista és hangmágus, szóval jobb, ha nem törsz borsot az orra alá... Az utóbbi egy év elég húzos volt számára, sokáig volt depressziós, nemtörődöm és szomorú, de mostanában mintha ismét a régi lenne...
Napsugár, ha vidáman ébred beköszön az ablakon... |
|  | | | | Témaigénylő szabad játékokhoz | |
|
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|