Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságDreamlands - Az álmok földjénRegisztrációBelépés

Share | 

Témaigénylő szabad játékokhoz

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3
SzerzőÜzenet
Kaen el Jericho
Alapító
Alapító

Minősítés:
Hozzászólások száma: 11754
Msn: szinaypeter@msn.com
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
Titulus: Nekromágia tanár
TémanyitásTéma: Témaigénylő szabad játékokhoz   Pént. Aug. 06, 2010 7:27 am

First topic message reminder :

Ebben a fórumban lehet témát kérni. Természetesen nem csak szabad karival lehet írni, hiszen azok hamarosan kerülnek csak beregelésre.

A Nezabar-i kúria renegát tündehercege. A több mint 700 éves aranytündéről kevesen tudják, hogy vámpír, többen pedig életükkel fizetettek e tudásért. A bájitalkészítés tudora, nekromanta nagymester.Cinikus, ám nem rosszindulatú, ha valóban segítségre szorul valaki, nem tagadja meg, ám a zafírkék pillantás mögött sötét titkok lappanganak...
Vissza az elejére Go down
http://www.nezabar.hu

SzerzőÜzenet
Atanas Iordan
Diák

Minősítés:
Hozzászólások száma: 2071
Msn: dasdqwertzui@freemail.hu
Kaszt:
Üzenőláda: Meguntam félni.
KOCKACUKOR

"rá mondanád, hogy ez Ő.."

Pozició
Titulus: Ötödik évfolyam
TémanyitásTéma: Re: Témaigénylő szabad játékokhoz   Szomb. Aug. 07, 2010 5:11 pm

Én is szeretnék igényelni. Az univerzum pedig egy Battle Royal világ, ergó egy alternatív jövő. ^^

Leíráson meg el is kezdek szorgoskodni.
Eris T. Fillion
Nellondi polgár

Hozzászólások száma: 227
Msn: taborandi@msn.com
Kaszt:
Üzenőláda:
Ha nem akarsz becsapott lenni, tanulj meg becsapni. Az igazat bármelyik bolond képes elmondani. De jól hazudni... Ahhoz tehetség kell.

Pozició
Titulus: Nellondi polgár
TémanyitásTéma: Re: Témaigénylő szabad játékokhoz   Szomb. Aug. 07, 2010 4:50 pm

Én itt a múlt, jövő, esetleg az alternativ jelen kijátszását gondoltam, kizárólag saját karival ^^
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Témaigénylő szabad játékokhoz   Szomb. Aug. 07, 2010 3:48 pm

Ebbe mondjuk beletartozhat pl a useres dolog is? Például visszajátszanánk a táborba való utazást megspékelve fantasy elemekkel ,vagy egy twsiter kicsit feldobva mozgó pontokkal, meg ilyenek. Csak példát mondok.
Cirelin de Sovalon
Alapító
Alapító

Minősítés:
Hozzászólások száma: 17914
Msn: rigoevi@freemail.hu
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
Titulus: Szakvezető

TémanyitásTéma: Re: Témaigénylő szabad játékokhoz   Szomb. Aug. 07, 2010 3:24 pm

Neza világa csak úgy lehet, hogy nem jelen idejű, tehát ahogy mondod Rose, nem lehet kijátszani jelen időben más szakos karit, azt múlt időben sem, és egyéb karit multiként. E téren mindenki saját karijával játszhat, netán családtag, régi ősellenség stb. tehát ilyen múltbéli események, mint a kis Nicolas és társai.

567 éves éjtünde, épp ezért jellem téren nem kimondottan kedves, de tiszteli a tudást, és a tudni akarást. A férfi nemet szinte semmire sem tartja, ezt csak az iskola miatt próbálja visszafogni valamelyest. Az illúziók, dalok és tér-időmágia mestere, uralma alá tud hajtani az elme erejével szinte bárkit.
Előtörténet
Aurora Valanthe Mediaris
Alapító
Alapító

Hozzászólások száma: 9358
Msn: perlita6@freemail.hu
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
Titulus: Megbízott Igazgató

TémanyitásTéma: Re: Témaigénylő szabad játékokhoz   Szomb. Aug. 07, 2010 3:06 pm

Elnézést, de a Nezabar világa az nem olyan, mintha a nezában lenne sok-sok multija az embernek? Vayg a nezabar világa, de nem lehet a játék se nellondi, se nezabari, se pengeemster, se ealestin, mert ez olyan, mintha multikat csinálnának, akármennyit?...
Vagy én értettem félre ^^

Gyönyörű tünde-véla nő, aki a hetvenes éveiben jár, bár a szépsége örök, hiszen a vére nem hagyja, hogy öregedjen. Néha kedves, néha szigorúbb, szereti, hogyha a diákjai jól teljesítenek, de csak a nagyon jókat dicséri meg, és a nagyon bénákat bátorítja. Így döntse el a diák maga, hogy éppen mit is akar... Tökéletesen bánik az elemekkel, és nagyon ügyes a megtévesztés és elkápráztatás tudományában. Megtévesztő kinézete ellenére káprázatosan nagy a tudástára, hát éppen ezért lett meghívva évekkel ezelőtt ebbe a méltán-híres iskolába. Nem mellesleg az Eramir szak Szakvezetője.
Cirelin de Sovalon
Alapító
Alapító

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Témaigénylő szabad játékokhoz   Szomb. Aug. 07, 2010 12:55 pm

Eli hsz-e törölve, már rengetegszer mondtam, hogy nellondi karival nem írunk useres fórumra. Aki lusta átjelentkezni, annak lusták vagyunk mi is fórumot létrehozni. Smile

567 éves éjtünde, épp ezért jellem téren nem kimondottan kedves, de tiszteli a tudást, és a tudni akarást. A férfi nemet szinte semmire sem tartja, ezt csak az iskola miatt próbálja visszafogni valamelyest. Az illúziók, dalok és tér-időmágia mestere, uralma alá tud hajtani az elme erejével szinte bárkit.
Előtörténet
Laura Wylee

Minősítés:
Hozzászólások száma: 3350
Msn: taborandi@msn.com
Kaszt:
Üzenőláda:
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Mi lassan felőröl, eléget.
De lábam újra útra talált.
Vége. Túléltem a halált...
Most múlik?

Pozició
Titulus: Ötödik évfolyam
TémanyitásTéma: Re: Témaigénylő szabad játékokhoz   Szomb. Aug. 07, 2010 12:06 pm

Akkor én is szeretnék kérni egy témát, méghozzá a Nezabar világát Razz Mert ez még senkinek nem jutott eszébe. ^^
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Témaigénylő szabad játékokhoz   Szomb. Aug. 07, 2010 10:17 am

Akkor kérek egy HP-s világot 2010-ben. Razz Szóval napjaink mugli világa, ami mögött megbújik a varázsvilág, és az öltözet/varázslatok/stb. olyanok, mint a HP-ben, de a minisztérium működik, és így a muglik nem igazán tudnak a varázsvilágról, max néhány kivétel, a kviblik ugye. És akkor az emberek még emlékezhetnek Voldemortra, meg ilyenek, de ugye ő már meghalt, nem tudom, hányban... És akkor lehetne varázslókkal is játszani ebben a világban, meg rendes, napjainkbeli muglikkal is.
Cirelin de Sovalon
Alapító
Alapító

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Témaigénylő szabad játékokhoz   Szomb. Aug. 07, 2010 10:13 am

Azért nem jó egy kitalált világ, mert nem tudtok felépíteni kitalációból egy konkrét világot, és az erőteljesen káoszt szül. :S Azért jó az, ha mondjuk Warcraft világ, mert igaz, hogy én pl. nem ismerem, de lehet hozzá keresni infokat a neten, utána nézni, arra építve játszani benne stb. Ha egy kitalált világot mondasz, hogy sziget, ahol van egy erdő, és ott fura dolgok vannak, akkor is ha leírást csinálsz hozzá, az onnantól mit tud, mik a fura dolgok? És akkor a végére lehetnek egy világban teljesen ellentétes játékok, mert a fura dolog mindenkinek más.

Ari: Ez rád is él e téren, ez sem túl meghatározott, mert milyen mágusok vannak, milyen varázslatokat használnak, mi köré épül az egész, milyen a mágusok ruházata, közössége, vannak-e ellenségeskedések, és ha igen kik között és miért stb.

Ezért mondom, hogy a létező dolgoknál kell maradni világok szempontjából, film, könyv, mese alapján összehozott dolgok, mert azoknak utána lehet járni, hogy miből áll. Oké a szabad játék, de ha totál 1000%-ban szabad, akkor az káoszt szül. Smile

Előtörténet
Elisaveta Mira
Diák

Minősítés:
Hozzászólások száma: 1948
Msn: michiyo913@hotmail.com
Kaszt:

Pozició
Titulus: Negyedik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Témaigénylő szabad játékokhoz   Szomb. Aug. 07, 2010 9:17 am

Cir:
Hát ez teljesen kitalált, de szólj, ha hülyeséget mondtam. xD
...És akkor vettem, hogy igenis hülyeséget mondtam. xD Namindegy, akkor majd ha egyszer felnövök a feladathoz, kérek egy témát. xDD
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Témaigénylő szabad játékokhoz   Szomb. Aug. 07, 2010 9:06 am

Één szeretnék kérni egy napjainkbeli "való világot", szóval teljesen mint a mi valóságunk, annyi különbséggel, hogy elszórtan és hatalmas titokban élnek mágusok is... *_* Ilyet szabad? XD
Cirelin de Sovalon
Alapító
Alapító

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Témaigénylő szabad játékokhoz   Szomb. Aug. 07, 2010 8:59 am

Eli: És ez egy létező dolog? Mármint könyvbéli, vagy efféle?

Gaea, megy úgy mindenki más is: Lehetséges, hogy nem sikerült felfogni, vagy nem fogalmaztunk jól, de ezért nem jó ez a Dessy-szigete sem. Azt mondtuk, hogy a témakörök világok, univerzumok stb. Magyarul nem egy falu, nem egy kis közösség stb. mert akkor a végén már 50 témakör zúdulnia ide, ami halálosan felesleges.

Ahogy Rosetta, vagy Gavril kért témakört úgy lehet, hogy pl. Gyűrűk ura világ, vagy Star Wars univerzum, vagy Lovagkor, vagy Vadnyugat stb. stb.

Előtörténet
Elisaveta Mira
Diák

Minősítés:
Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Témaigénylő szabad játékokhoz   Szomb. Aug. 07, 2010 8:10 am

Cir:
Lakatlan sziget, rajta mágikus erdő, tele minden félelmetes izével. : D És persze a tenger körülötte.
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Témaigénylő szabad játékokhoz   Szomb. Aug. 07, 2010 6:33 am

Ha már beindult az ötletözön, írok én is egyet. Very Happy

Szeretnék egy olyan kis falucskát, ami a boszorkányüldözés idejéből való. ^^
Cirelin de Sovalon
Alapító
Alapító

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Témaigénylő szabad játékokhoz   Pént. Aug. 06, 2010 10:00 pm

Elisaveta Mira írta:
Második, második második! xD
Én egy "Dessy szigete" nevű témát szeretnék nyittatni, leírást is írok hozzá, ha szabaad ^^ : DD

És az mi az?

Előtörténet
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Témaigénylő szabad játékokhoz   Pént. Aug. 06, 2010 8:58 pm

Én is szeretnék témát igényelni
Egy Warcraft univerzumos témát szeretnék Előre is köszönöm szépen Very Happy
Elisaveta Mira
Diák

Minősítés:
Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Témaigénylő szabad játékokhoz   Pént. Aug. 06, 2010 12:07 pm

Második, második második! xD
Én egy "Dessy szigete" nevű témát szeretnék nyittatni, leírást is írok hozzá, ha szabaad ^^ : DD
Aurora Valanthe Mediaris
Alapító
Alapító

Hozzászólások száma: 9358
Msn: perlita6@freemail.hu
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
Titulus: Megbízott Igazgató

TémanyitásTéma: Re: Témaigénylő szabad játékokhoz   Pént. Aug. 06, 2010 9:27 am

Én én én én akarooook Elsőkén kéééérnii

Akkor én szeretnék nemes egyszerűséggel mondjuk egy... evilági fórumot, de olyan Poirot kori, nyomozós dolgot x) Na, nevet nem tudok neki xD Nyomozós varázstalan világot Very Happy

Gyönyörű tünde-véla nő, aki a hetvenes éveiben jár, bár a szépsége örök, hiszen a vére nem hagyja, hogy öregedjen. Néha kedves, néha szigorúbb, szereti, hogyha a diákjai jól teljesítenek, de csak a nagyon jókat dicséri meg, és a nagyon bénákat bátorítja. Így döntse el a diák maga, hogy éppen mit is akar... Tökéletesen bánik az elemekkel, és nagyon ügyes a megtévesztés és elkápráztatás tudományában. Megtévesztő kinézete ellenére káprázatosan nagy a tudástára, hát éppen ezért lett meghívva évekkel ezelőtt ebbe a méltán-híres iskolába. Nem mellesleg az Eramir szak Szakvezetője.
Kaen el Jericho
Alapító
Alapító

Minősítés:
Hozzászólások száma: 11754
Msn: szinaypeter@msn.com
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
Titulus: Nekromágia tanár
TémanyitásTéma: Témaigénylő szabad játékokhoz   Pént. Aug. 06, 2010 7:27 am

Ebben a fórumban lehet témát kérni. Természetesen nem csak szabad karival lehet írni, hiszen azok hamarosan kerülnek csak beregelésre.

A Nezabar-i kúria renegát tündehercege. A több mint 700 éves aranytündéről kevesen tudják, hogy vámpír, többen pedig életükkel fizetettek e tudásért. A bájitalkészítés tudora, nekromanta nagymester.Cinikus, ám nem rosszindulatú, ha valóban segítségre szorul valaki, nem tagadja meg, ám a zafírkék pillantás mögött sötét titkok lappanganak...

Témaigénylő szabad játékokhoz

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 3 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3

Similar topics

-
» Szabad harcok szabályzat
» Új Előtörténetek