Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak |
|
| Szerző | Üzenet |
|---|
Samuel J. Colwell

Hozzászólások száma: 638 Kaszt:  Üzenőláda: One Day
Pozició Titulus: Negyedik évfolyam
 | Téma: Re: Füves-kert Pént. Dec. 24, 2010 9:50 pm | |
| -Szerinted. *zárja ezzel le a beszélgetés ezen fonalát. Neki a művészet is más, meg a zene is. Utóbbi valahogy magasabb rangú, az ő számára, emg ezt már Arisztotelész is megmondta. A tréfálkozásra csak felvonja szemöldökeit, miközben kissé oldalra dönti a fejét, és megáll a dobverő pörgetésével néhány pillanatig. Hatásszünet. Sokatsejtető, hidegebb szemekkel méregeti a lányt, majd elfordítja a fejét, vissza a romokra.* -Te se néztél még meg engem. *dohogja maga elé.* -Nem vagyok egy álompasi, és nincs fehér lovam. Nem is kell. *vonja meg a vállát egészen flegmán.* -Tehát nem keresed őket. A sültgalamb nem jár és nem is jut mindenkinek. Feleannyinak jár, mint ahányan várják, és feleannyinak jut, mint amennyinek jár. Nem jó arány. Minden lépést kell, hogy meglépjen valaki. A meg nem lépett lépések nem léteznek, és nem visznek sehová éppen ezért. *pillant jelentősségteljesen a lányra.* -Későre jár. Nem vagy fáradt? *pillant fel az égre, enyhe témaváltással.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Füves-kert Pént. Dec. 24, 2010 9:42 pm | |
| -Szerintem a zenélés is egy művészet... *Mondja kissé zavartan, miközben vörös szemei megcsillannak a hold esti sugarában.* - Ugyan, biztos minden lány oda van érted. *Tréfálkozik a fiúval, miközben még mindig a vörös tincset csavargatja. Valko szavaira csak összeráncolja a szemöldökét, majd elmosolyodik.* - Az még eldől. Mint mondtam egylőre, nem igen vágyom rá, meghát... *Mondja, de nem fejezi be. Helyette inkább hallgatja a fiú szavait.* - Kerülnek az embereke, én pedig nem keresem őket. Legalábbis régebben így volt, mostanság azért nem egészen. *Feleli, miközben tejfehér vállait könnyedén rándítja meg.* |
|  | | Samuel J. Colwell

| Téma: Re: Füves-kert Pént. Dec. 24, 2010 9:30 pm | |
| -Művész? Ugyan, dehogy.. Sem csepürágó, sem ehhez hasonlatos. Zenész, talán.. Dobos. Helyi banda, toplistás, itt mindenki ismer, de mégis kevés ez a hír.. Ennyitől nem fogja mindenki a nevemet dúdolni, sajna. *súgja, majd hagyja is a témát.* -Az időd? Az mindenkinek eljön. Mindenkié előbb-utóbb bekövetkezik. De az a kérdés, hogy várod, amíg megjelenik, és kopogtat az ajtódban, vagy magadnak teremted, esetleg lépsz néhányat arrébb, hogy beléd tudjanak botlani. *mondja továbbra is a maga érveit. No igen, vérbeli mutatványos, aki fecseg, szemfényvesztéseket generál, és minden ehhez hasonló.* -Nem? Nem látszik. *csóválja meg a fejét.* -Merre jártál eddig, hogy nem beszélgettél? Ennyire lefoglaltak azok a hűvös úriemberek a mélyben? *utal a halottakra.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Füves-kert Pént. Dec. 24, 2010 9:23 pm | |
| -Ott. *Mondja könnyedén, miközben figyeli a másikat. Amikor az előkapja a dobverőt csak pislant egyet.* -Áh, szóval egy művészhez van szerencsém? *Kérdezi mosolyogva, majd a fiú következő szavaira csak megcsóválja a fejét.* -Az biztos, hogy nem udvarolnak, de majd csak eljön az én időm is. Egyelőre, nem túlzottan érdekel az ilyesmi. *Feleli egy könnyed mosollyal az arcán.* - Fogalmam sincs. *Feleli halkan, miközben a másikra néz, unottan kezd el csavargatni egy vörös tincset, miközben bólint a fiú szavaira.* - Az volt. *Feleli, miközben újra a másikra néz.* - Tudod eddig még nem igen beszélgettem másokkal. *Mondja halkan, miközben szemeit újra a fiúra veti. Ezúttal egy kicsit jobban megnézi, annak a vonásait...* |
|  | | Samuel J. Colwell

| Téma: Re: Füves-kert Pént. Dec. 24, 2010 9:15 pm | |
| -És a Roxfortban alapoztál.. Egyre érthetetlenebbek ezek a mai fiatalok. *ráncolja a homlokát kissé idegesen, majd végül hagyja annyiban a dolgot, hagyja, had másszanak ki a gondolatok a fejéből úgy, ahogy jöttek. Szabadon. A krematóriumos dolgokra nem is reagál, az ír részre csak biccent egy aprót, finomat, majd előkapja dobverőjét, finoman emgforgatja, majd csak pörgeti az ujjai között, miközben felsandít a lányra, egyik kezével megtámasztva magát, féloldalasan figyelve, ülve immáron, nézve a leányzót.* -Nem értem. A hullák nem panaszkodnak, de nem is udvarolnak. Érdekesen válogatod meg a magad társaságát, dehát kinek a pap, kinek a paplak. Egy magamfajta csak maradjon csendben a helyén, mielőtt túlságosan is sokat szólna valaki más szólamából, és rajtakapnák! *sóhajt fel, miközben nem lassít a dobverő pörgetésén.* -Nem értem. Mit lehetne ezen félreérteni? Egy könnyed bók volt, semmi több. Gondolom én. De szólj, ha tévedek. *toldja hozzá, a végére, miközben kezd enyhén rébuszokban beszélni.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Füves-kert Pént. Dec. 24, 2010 9:00 pm | |
| -Nem tudom, tudod eddig nem igazán merűltem el a mágiában, ha igen akkor is a Nekromágia felé hajlok. Tudod a szüleimnek van egy krematóriuma, meg egyéb ilyen finomságok. *Mondja egy sejtelmes mosollyal az arcán, miközben lehuppan a fiú melllé, márha nem gond.* - Csak ír. *Feleli, majd,a mikor a fiú kijelenti, hogy sokat kérdez csak elneveti magát, hát még akkor, amikor kijelenti, hogy szép... Na, igen azért ez sokat jelent a lánynak, elvégre még nem igen mondták neki. Kisebb korában is mindig csak szekálták.* - Nem vagyojk én szép, dehát a hullák úgysem panaszkodnak. *Feleli hanyagul, majd, amikor az felül és beletúr a hajába, elgondolkozva nézi a fiút. Egy kis pír jelenik meg az arcána vörös szem és a festett haj említésére.* - Értem, szép pedig. *Mondja halkan, miközben megrázza a fejét.* -Mármint ne értsd félre... *Mondja, miközben a fejét kezdi el jobbra ballra döntögetni.* |
|  | | Samuel J. Colwell

| Téma: Re: Füves-kert Pént. Dec. 24, 2010 8:49 pm | |
| -Hát eprsze, hogy megfelelt! *nyújtózik egy nagyot, lábtartást váltva.* -Kinek ne felelne meg az az angol elit? A brittek.. Mindenki legendákat zeng arról a helyről, oda mindenkit felvesznek. A fehérmágia fellegvára! A feketemágiát kedvelőknek azonban sosem értettem, miért jó alapozó hely.. Nem hinném, hogy ennyiőtöket érdekelne a másik oldal. *mondja, majd fújtat egyet, és csak emgvillantja ezüstösen a szemeit, mint amikor a jövőbe, vagy éppenséggel a múltba néz, és biccent a szavakra.* -Tehát ír. Gael, kelta, vagy csak ír? anyai ágon? És szólj rám, ha sokat kérdezek, de néha rámjön a fecsegés, főleg szép lányok társaságában.. *mondja egy sármos félmosollyal, a célozgatásra azonban felül, értetlenkedve túrva bele hajába, kicsit meg is rázva azt, majd félresöpörve néhány kósza tincseket.* -Nincs köze a származásomhoz, ha arra gondolsz. Ha viszont arra, hogy miért olyan vámpiriszzikusan vörösek a szemeid, és mitől festett vörös a hajad, akkor megint csak nemet kell, hogy mondjak. Az enyém a Sors fintora, a tiéd a biológiáé. *mondja, egy kedves, lanyha félmosolyt is dobva mellé, meg egy vállrándítást.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Füves-kert Pént. Dec. 24, 2010 8:37 pm | |
| -Mondhatjuk így is. *Feleli, halkan, majd figyeli,a hogy a fiú elnyúlik a sövényen. Ő maga csak előre lép egyet, majd úgy figyeli a fiút, annak szavaira ismételten csak biccent.* -Áh, megfelelt nekem a Roxfort is. *Mondja mosolyogva, miközben tekintete megakad a dolgozó aurorokon. A kérdsére miszerint angol, egy sunyi mosoly jelenik meg az arcán.* - Írnek vallom magam, de apám révén angol vagyok. *Feleli halkan, kissé zavartan nyel egyet. Na, igen azt nem szeretné megemlíteni, hogy mugli származású, elvégre a Roxfortban elég sokan cikizték miatta. Főleg a kinézete miatta, de az persze a múlt...* - Csak nem azért fehér neked is a hajad? *Kérdezi meg óvatosan a lány, na igen ő festi, de egyébként az övé is hófehér lenne. Vörös szemeit a srácon tartja, miközben várja a választ.* |
|  | | Samuel J. Colwell

| Téma: Re: Füves-kert Pént. Dec. 24, 2010 8:27 pm | |
| *A lány szavaira csak rásandít, majd egy könnyed mozdulattal hátravágja magát, végignyúlik a fövenyen, és onnan les fel a lányra, lábait keresztbe téve, kezeit tarkója alatt megtámasztva, összefonva.* -Tehát te is a körforgás híve vagy. *mélázgat el egy kissé a szavakon, aztán a szavakra, mely szerint órákon már látta, csak mosolyog, és lassan lógázni kezdi a lábát.* -Az bizonyos. Minden ott vagyok. Nem az első sorban, de ott. Lassan négy, öt éve is.. A Roxfort! Alapozásnak választhattál valami egyszerűbbet is. *mondja, miközben halványan elmosolyodik.* -Az óta vagyok itt, mióta az alapokat lehelyezték. Bulgáriában születtem, ide keveredtem. Angliából jössz, vagy csak a hírnév az, ami egyik varázslóiskolából a másikba vonzott? *érdeklődik tovább.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Füves-kert Pént. Dec. 24, 2010 8:14 pm | |
| *Na, albínó szépségünk csak a halottakat érzékeli. Mindenesetre, amikor a Kúria tölgyfa ajtajára biccent a lány követi a tekintetével. Valko szavaira elmosolyodik, majd némán bólint.* -Megsemmisülés nincs, csak örökös átváltozás. *Mondja, na igen kedvenc szavaival idéz a lány.* -Lehet órákon már láttalak... Pár hónapja, nem vagyok egy régi tag. Eddig a Roxfortba jártam, tudod elsajátítottam az alapokat. *Mondja a lány, na igen kis mugli születésű.* - És te? Gondolom már régóta idejársz. *Feleli egy halovány mosollyal az arcán, miközben szemeit a fiú és romok között járatja.* |
|  | | Samuel J. Colwell

| Téma: Re: Füves-kert Pént. Dec. 24, 2010 8:07 pm | |
| *Amikor érzékeli a lány jelenlétét, akkor csak oldalra fordítja a fejét, majd halvány félmosollyal int a Kúria tövében elsuhanó fiatal diákra, aki éppen akkor csukja be maga mögött az ütött-kopott Kúria ajtaját.* -Jöttek még. És jönnek is. Ezt a helyet nem lehet elpusztítani.. Inkább néz ki úgy, mint amit éppen renoválnak, mintsem mint amit elpusztítottak. *mondja, egészen kellemes, csevegő hangnemben, majd végigméri a lányt, elmereng annak vörös szemein, aztán visszanéz a romos tájra. Egészen szívesen nézegeti.* -Valko, örvendek. Már biztosan találkoztunk. Rég jöttél? *érdeklődik, no nem a felől, hogy most mikor jött, hanem úgy egyébként, mióta koptatja a helyet.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Füves-kert Pént. Dec. 24, 2010 8:00 pm | |
| *Vörössen izzó szemeit végigjáratja a dolgozó aurorokon, miközben ő maga sétálgat. Újra itt van, nem olyan rég érkezet, de muszáj volt visszajönnie, hiszen a tanulmányait folytatnia kell. Mindenesetre egy rozsdavörös köpenyt visel, lábán egy egyszerű fekete csizma. Nem kelt feltűnést, az nem az ő stílusa. Vörös hajába belekap az erős téli szél, mire a lány arcán egy grimasz jelenik meg. Látja maga előtt egy alak halvány körvonalát, mire lépteit megnyújtja és arra veszi az irányt. Végignéz a fiún, majd csak félrebiccentett fejjel köszön neki.* - Üdv! *Susogja, halkan, miközben száját egy lágy sóhaj hagyja el.* - Látom nem csak én jöttem vissza. *Feleli halovány félmosollyal az arcán, miközben a csuklyát is leveszi a fejéről.* - Egyébként April Quenell. *Toldja hoizzá halkan a bemutatkozást is.* |
|  | | Samuel J. Colwell

| Téma: Re: Füves-kert Pént. Dec. 24, 2010 7:52 pm | |
| -Lassan, de magabiztosan.. *súgja, miközben kezeit zsebrevágva áll meg a Füveskert kapujában. Figyeli, ahogyan az aurorok lassan, magabiztosan dolgoznak az iskola helyreállításán. Nemsokára itt a bál, addigra mindennek állnia kell. A fiú lehunyja a szemeit, miközben a hideg szél belekap hófehér hajába. Furcsa mód most sem öltözött fel túlságosan. Háromnegyedes farmert, fűző nélküli cipőt, bokazoknit, világoskék pólót, valamint fehér, kigombolt, bő inget visel, utóbbiba szintén bele-belekap a szél. Halkan, néma csendben figyeli a környéket, harmadik szemével pásztázva a terepet. Aztán kinyitja fakókék szemeit, hogy ismét körbenézzen. A nyakán ott a pánt, a dögcédula is ott fityeg a nyakában, kivételesen, a csuklóján tetoválás, ő maga pedig figyeli a romokat, és az azt felépítő munkásokat. Mintha csak ő maga is az iskola része lenne. Vagy egy visszajáró szellem.* |
|  | | Lara Wilhelmine Diák

Hozzászólások száma: 367 Msn: nadyia@citromail.hu
Pozició Titulus: Első évfolyam
 | Téma: Re: Füves-kert Vas. Okt. 17, 2010 5:26 pm | |
| *Lara -mit tehet mást, mit nem- egyre értetlenebbül ül a nagy valami közepén, amit csak egy szóval jellemezhetne: Élet. Csak ül és bámul; mert nem érti, mi történt, miért történt és csak előre retteghet, hogy mi fog még történni. Sűrű pislogások közben terv születik, gonosz mosoly és elhatározás.* - Mindenki bolond, csak én nem *biztatja magát egyre jobban és odaballag a már erősen megtépázott levendula bokorhoz. Amíg lát, addig szedi le virágait. Három marék virág után nekilódul az iskola falainak. Meg sem áll hálójáig* |
|  | | Lina Wierro

Minősítés:  Hozzászólások száma: 1245 Msn: linawierro@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: 
Ha valaki szeretne velem játszani, akkor írjon nekem egy PÜ-et^^
Smile

Linát jelképező sárkány.
Pozició Titulus: Ötödik évfolyam
 | Téma: Re: Füves-kert Vas. Okt. 17, 2010 5:18 pm | |
| * Meglepődötten nézi végig a felháborító jelenetet. Tátott szájjal nézte végig, hogy Nilla hogy viselkedik a lánnyal. És vele. Aztán erőt vetett magán, felállt, majd utána szólt Nillához.* - Te nagyon gonoszul viselkedtél! És ezt Lara megfogja bosszulni! *Kiabált utána de miért is, úgy se hallja Nilla. Aztán ő is sarkon fordult fogta a cuccát és távozott.* ~ Még ilyet! pöh!~ |

| Téma: Re: Füves-kert Vas. Okt. 17, 2010 2:05 pm | |
| *Lara nem tehet mást, minthogy elképedve és teljesen tehetetlenül ülje végig eme hatalmas atrocitást. ~Nézzük csak; köszöntem, bemutatkoztam, megkérdeztem honnan jött, és onnantól kezdve nem érdekelt... Most akkor mi van?~ A lány szavaira elképed, majd erőltetett mosollyal vidáman integet a lány után. Mikor megbizonyosodik, hogy Méregzsák hercegkisasszony már messze jár, kiköpi az összes levendulát.* - Öhm... nos... Beszélgessünk-e ezután értelmesen? *Érdeklődik a szemlátomást kicsit lesápadt lánytól.* Vagy ha már úgy hozta a sors, hogy minden túljutottunk, akkor... Jajj, drága barátnőm! Láttad, mit tettek velem? Olyan jó, hogy itt vagy és kisírhatom magam törékeny, ám rettentően szilárd vállaidon, mik támaszaim lesznek életem végéig! Uwáááá! Édes, drága, egyetlen barátnőm! *Lara hirtelen borul a lány vállaira és mindent meghazudtolva tetteti hitelesen a krokodilkönnyeket. Majd hirtelen elengedi és komoran Lina szemeibe tekint, kicsit eltolva magát a lánytól.* Nos, most hogy közelebbről is megismerkedtünk, felteszem a kérdést: szerinted is megbosszuljam? ~Tényleg meg kellett volna érintenem...~ |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Füves-kert Vas. Okt. 17, 2010 1:29 pm | |
| *Nilla, mint akit éppen megátkozta néz a lányokra, és már nem bírja sokáig elviselni őket. Visszamegy a bokorhoz, és leszakít belőle egy marékkal. Odamegy Lara-hoz, mert már nagyon nem bírja elviselni a tudálékos szőkeséget, s amikor beszélni kezd, beletömi a szájába a leszedett levendulát.* -Na most légy vidám, édesem. *Fordul el tőle, s majdnem Lina-val is megteszi ezt, de ő azért annyira nem volt idegtépő. Csak a következő mondatával. Nilla visszafordul a lányokhoz, és főleg Linának címezve megszólal.* -Ha még egy szót szólsz, ugyanúgy jársz, mint a barátnőd. *Hangja flegma, cseppet sem nyugodt, majdnem hisztérikus, de elegáns nyugodtság árad belőle.* -És ha most megbocsájtatok... *Elindult kifele minden szó nélkül a kertből, hogy valahol máshol találjon nyugalmat, ott, ahol biztosan nem fogják zavarni.* |
|  | | Lina Wierro

Minősítés:  Hozzászólások száma: 1245 Msn: linawierro@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: 
Smile

Linát jelképező sárkány.
 | Téma: Re: Füves-kert Vas. Okt. 17, 2010 1:14 pm | |
| * Egy kicsi lelkiismeret fordulása van. Nem szereti ha valaki az ő mondata után rosszul érzi magát. ő egy szeleburdi lány. Kicsit szétszórt. Talán emiatt lett ez a gyors hangulatváltozás.* - Onnan tudom a nevedet, hogy amikor teázni voltam, és éppen visszafelé mentem a harmadik emeltre, láttam, hogy az egyik lány szólít téged. Onnan sejtem, hogy te Nilla vagy. Gyönyörű név. * Próbált egy kicsit barátságosan nézni Nillára.* ~ Itt egy kis veszekedés történik szerintem...~ * Leült az egyik szemközti padra, elővette a híres makadámijai diós sütijét. Csipegetni kezdte. Sierra és Shyva is kapott belőle. Aztán félénken így szólt.* - Kértek? Ez egy igazi híres süti. Ritka gyümölcs van benne... ~ Na vajon mi lesz ebből?~ - Amúgy én is örvendek Lara! A sárkánygyík pedig kiskorom óta a barátom. Még akkoriban otthon a fűben találtam. Sokáig azt hittem gyík, de egy gyíknak nincs szárnya! * nevetett fel.* |

| Téma: Re: Füves-kert Vas. Okt. 17, 2010 1:08 pm | |
| *Lara meghökkenten figyeli Méregzsákot. ~Úgy néz rám, mintha leprás lennék, beszólogat, és még ő van megsértődve? Ez a nap is érdekes lesz...~ Érdeklődve figyeli a lányt, miközben válaszol, most inkább rá koncentrál, az arcvonásaira, a gúnytól csöpögő szavaira. ~Hozzá kellene érnem, lehet menten szétrobbanna. Vagy kiderülne, hogy valójában tüzet okádó sárkány, esetleg vérfarkas... De akár sorozatgyilkos is lehet! Bár azon nem lepődnek mag annyira, az előbbi után, maradjon inkább a lepra verzió, az hitelesebb.~ Lara megköszörüli torkát, hogy elfojtsa a feltörni készülő visítását. Kezd fájni az oldala, arcizmai megrándulnak, ahogy magában lejátssza a jelenetet. ~Hozzá akarok érni!~* - Aha *tömör válasza lehet kicsit sok lesz a lány számára, de elvileg kommunikálnak.* ~Jajj, ne fuss el... gyere ide. Hadd érintselek meg. Ott marad-e az orrocskád a helyén, kicsi szívem?~ - Lara Wilhelmine, örvendek *mosolyog szeretetteljesen Linara és hellyel kínálja nem csekély méretű köpenyén. Közben azon gondolkodik, hogy hol láthatott már sárkánygyíkot.* Tyto? Ilyenről még nem is hallottam. Megsimogathatom őket? *Kérdezi vidám mosollyal az arcán és közben közelebb hajol az állatkákhoz, hogy lássa, mennyire viselik el jelenlétét.* Honnan szereztél sárkánykígyót? Még sosem láttam ilyet élőben... |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Füves-kert Vas. Okt. 17, 2010 12:50 pm | |
| *Nilla meghökkentően néz fel Lara-ra, aki szemlátomást nem futamodik meg a kihívásra. Kezdeti meglepettsége szépen lassan dühbe fordul át. Feltápászkodik a padról, és ülőhelyzetbe tornássza magát. És még hogy nem akarja kioktatni a lány. Ne ez már több a soknál. Éppen a pálcája után nyúl, hogy elhallgattassa Lara-t, mikor megint jön valaki. Nilla odafigyel, az érkezőre, és furcsa módon, mintha ismerős lenne neki, de még biztosan nem találkozott vele. Merthogy szinte senkivel sem. Így még nagyobb meglepettség látszódik rajta, mikor a lány felismeri. Csak lenézően reagál rá.* -Fogalmam sincs hogy ki vagy. Nem ismerlek, és egyáltalán honnan tudod a nevem? *Néz rá kérdőn, majd Lara kérdésére válaszol.* -Hogy honnan jöttem? Innen, onnan, sok helyről. *Néz rá pökhendien, mint aki három méterrel magasabbról nézne le rá. Aztán még az állatokkal is foglalkozni? Na ez túl megy minden határon Nilla számára.* -Jahh, oké. Vannak. Nem, mintha sok vizet zavarna. *Ránt vállat, s visszatelepszik a padra, amiről az előbb felállt. Átkozási kedve alább hagyott, egy darabig nyugta lehet a lányoknak, ha békén hagyják. Ha nem, akkor nincs garancia, hogy jól fogják érezni magukat. Miközben társalognak, meg a kis rágcsálók, meg állatok körbe veszik, ki akar válni a társaságból, és a növényeket kezdi szemlélni. Egy levendula bokor mögött áll meg, és letör egy kis virágzatot, amivel visszasétál a padhoz.* |
|  | | Lina Wierro

Smile

Linát jelképező sárkány.
 | Téma: Re: Füves-kert Vas. Okt. 17, 2010 12:40 pm | |
| * Shyva, Ő, és Sierra sétálni indultak.* ~ Nincs is jobb a friss levegőnél~ * Gondolta magában. Sokáig sétált ő és a két kisállat, míg meg nem lát két lányt. Távolról nézte őket. Az egyik lánynak az arca ismerős volt. Mintha már látta volna az iskolában.* ~ Annyira de, annyira kiakarom mondani a nevét annak a lánynak de nem jut eszembe a neve! Megvan! Nilla! Hát persze! Hallottam amikor szólította az egyik lány.~ * Majd egy nagy levegőt szívott fel, majd ki. Kissé izgatott az ismerkedéseknél. Odamegy hozzájuk.* - Sziasztok! Az én nevem Lina Wierro. Ha jól tudom te Nilla vagy. Viszont téged nem ismerlek. *Mutatott a másik lányra.* - Ó, elnézést! Ők az én állatkáim. Sierra, ő egy Tyto fajtájú bagoly. A kis Sárkánygyík pedig Shyva. * Nevetett egy kicsit, hiszem ha az állatairól beszél, mindig eszébe jutnak a vicces jelenetek,a miket Sierra vagy Shyva művel.* |

| Téma: Re: Füves-kert Vas. Okt. 17, 2010 12:30 pm | |
| *Kőkemény vonásokkal állja a lány mindegy egyes pillantását. Megmagyarázhatatlan oknál fogva riválisnak érzi magát.* - Nem akarlak kioktatni, de egy ideje már nem állok - mondja kimérten, figyeli a lány minden vonását, majd hátat fordítva neki, mosolyogva rendezi el köpenyét a földön. Addig húzza az időt, mire sikerül arcvonásait rendeznie, minden ízülete azt súgja neki, hogy érdemes volt kijönnie ide. Remekül fog szórakozni, ha tartja magát. Kecses mozdulatokkal elhelyezkedik törökülésbe a lány előtt. Látszik rajta, nem szimpatikus számára. Van pár tippje, de azért tapogatózik. Ha ő így fogadja, nem hagyja békén. Kezeivel megtámaszkodik és úgy figyeli a lány arcát.* - Honnan jöttél? ~Aú, ezt lehetett volna finomabban is...~ |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Füves-kert Vas. Okt. 17, 2010 12:13 pm | |
| ~Már megint ki a fene jön pont arra, amerre én vagyok? Hát egy perc nyugta sem lehet az embernek?~ *A fekvésben az ösvénynek hátat fordít, és keresztbe teszi a kezeit. Nemsokára azt is megtudhatná, hogy ki is jön pont arrafele, de nem veszi a fáradtságot, hogy megforduljon. Lustán vesz egy nagy levegőt, amikor megszólítja, s csak annyit reagál rá, hogy int egyet a kezével, mintha el akarná hessegetni.* -Nilla. Ülj le, vagy csinálj, amit akarsz, de ne állj! *Mormogja az orra alatt, és nem igazán akar bármit is tenni. Szemeit forgatva fekszik tovább, mintha mi sem történt volna, s próbál gondolatai közé süllyedni, ami most valószínűleg nem igazán lesz könnyű dolog. Kezét visszateszi nyugvó helyzetbe, és nagy nehezen, akarata ellenére átfordul, hogy lássa, kivel is áll szemben. Szemei elkerekednek, és az őrá elég jellemző féltékeny pillantással méri végig.* ~Na neeeeem. Mi az, hogy így tud kinézni. Azt hiszem sürgősen be kéne újítanom egy két dologban. De nem utánzásban. Ez így nagyon nem lesz jó.~ *Gondolja magában, s próbálja visszatartani a gunyoros megjegyzést, és a féltékeny, "karóratűzlek" pillantást.* |

| Téma: Re: Füves-kert Vas. Okt. 17, 2010 12:03 pm | |
| *Hosszú, hosszú csöndbeburkolózása után az önmagát kétlábon járó önveszedelemnek emlegető Lara kimozdul szeretet baglya mellől és ugrándozva közlekedik az egész birtokon. Fekete köpenye versenyt lobog laza kontyával, mely hősiesen küzd a lehetetlen, a teljes szétbomlás és a kócglória ellen. Utolsó mentsvára a szőke buksira húzott barna sapka. Lara csetlik-botlik, bukfencezik, szaltózik, karjaival védi kipirult arcát a fáktól, talajtól, tüskés bokroktól; és egyre inkább zihálva ugrál tovább töretlenül énekelve magassarkú csizmájában.* - Ez már nagyon nem az én műfajom * mondja ki halálos ítéletét ki tudja hol, csak csillagokat lát. Pár pillanat észveszejtő zihálás után felemeli mostmár rákvörös fejét és körülnéz. Előtte egy ösvény, nem tudja hol van, nem tudja hogy ért ide. ~Végül is... ki tudja merre visz a végzet~ Minimális gondolkodás után nekivág a kis ösvénykének és kezd felderengeni előtt, hogy már járt itt.* - Oh ~Hoppá, egy idegen~ Üdvözöllek, Lara vagyok! * Szökken az ismeretlen lány elé, majd ingadozva meghajol. Lábai sikítva mondják fel a szolgálatot, és remegve összecsuklanak.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Füves-kert Vas. Okt. 17, 2010 11:36 am | |
| *Nilla megint úgy döntött, hogy a napot a szobáján kívül tölti el. És ez egyre megszokottabbá vált tőle.* ~A végén még olyan csapatmániás, és szociális leszek, hogy csak na. De ezt azért nem.~ *Rázza meg a fejét, s gyorsan halad a szurdok felé. Odaérve rögtön bemegy a legszimpatikusabbnak vélt helyre, egy kertbe, ahol csak gyógyfüveket, meg mindenfajta más gazt, növényt lehet találni. Besétálva rögtön átvág az első kis kerten, és máris a másodikban találja magát. Visszanézve nem látja a kis ösvényt, ami a kert előtt húzódik, így teljesen egyértelműnek tűnik, hogy senki illetéktelen nem foga itt megtalálni. A kert közepén elhelyezkedő padokhoz sétál, és az egyiken elterülve élvezi ki a hűvös, őszi levegő által nyújtott nyugodtságot. Sehol egy madár, sehol egy állat, csak a finom, fűszeres illat lengi be a levegőt. Kakukkfű, Zsálya, Levendula, és még sok más illatos növény.* |
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|