Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak |
|
| Szerző | Üzenet |
|---|
Nessie di Alsiera

Hozzászólások száma: 931 Msn: sajna még nincs :( Kaszt:  Üzenőláda: "Higgy magadban, és készülj fel arra, ami jön!"
"A sötétség nem egyenlő a gonosszal, mint ahogy a világosság sem jelent mindig jót."

Keress skype-on!
Figylmezetetéés!! Csak Kaen el Jericho hívhat engem Nessitának, ha bárki más megteszi, azt tiltom egy napra (ha diák és jogomban áll ) !! Na jó, azért ezt nem szabad, de ettől független nagyon morci leszek
Pozició Titulus: Ötödik évfolyam
 | Téma: Re: Füves-kert Pént. Dec. 30, 2011 2:55 pm | |
| *Na jó, ezen már Lianne is felkapja a vizet, pedig sosem szokta. Az user megjegyzésére pedig Bella már meg volt gyógyulva és a földön feküdt. Mindegy, Lianne válasza.*-Nem, Bella akkor már jól volt, te pedig kérdőre vontad azt, hogy miért hagyatkozom a természetre. Igen, neked semmi bajod nem volt, egyébként pedig örülj, hogy begyógyítottam a sebeid.*Mondja csilingelő hangján, amiben csupán a természetes kedvesség hallatszik. Nem is tudom, hogy hogyan lehet, de neki sikerült. Nem hiába Lianne a neve! Azért örül. hogy a lány megbocsátott neki, hiszen nem szeret haragot tartani. Inkább a béke és a természet ember, azonban mostanában hibádzik a dolog...* _________________ Ness egy gyönyörű, szőke hajú lány, nem mellesleg Evelyne ikertestvére. Látszik rajta, hogy szereti a természetet. Ez az egy viszont nagyon igaz rá: Druida kasztú, klánja pedig a Természet hivei. Ez a lány Borilovoban nőtt fel. Felmenői közt sok varázslény volt, azonban már már a véla vér elnyomta őket. Szülei egy másik világból érkeztek, ahol az embereknek daimonjaik vannak. Ő is örökölte ezt: van egy karakál/sivatagi hiúz daimonja, Dragon. Ők nagyon szeretik egymás, mert bár sokszor összezördülnek, mindig kibékülnek. Természetét illetve pedig nyugodt lánynak mondható. Nos, hát ő itt Nessie.
|
|  | | Eira Eilertsen

Hozzászólások száma: 113 Msn: dinnyesas@citromail.hu Kaszt:  Üzenőláda: 
 | Téma: Re: Füves-kert Pént. Dec. 30, 2011 2:44 pm | |
| ~Na pont ezzel kellet össze honi a sorsnak ...~*Gondolja bár tényleg nem lehet a lányt hibáztatni azért amiről nem tud ez igaz,de ki lehet venne általában az ember hozzá állásából hogy éppen mennyire zavarták meg és bár filózott egy picit és persze hogy megbocsájtott a lánynak,de ezt így nyíltan nem is nagyon akarja közölni hagyj rágja csak magát egy picit.De az user megjegyezné hogy Eirának ha tele van a keze Bellával nehezen tud kivédeni bármit is...Na de egy pici hallgatás után mivel természetesen nem várja el hogy letérdelve kérjenek bocsánatot tőle senki se várhat el ilyet a másiktól megszólal.*-Persze hogy meg bocsájtok bár nem tudom mi vett rá.Nem volt Bella eléggé szétesve még egy savas esőt is ránk küldesz?Kicsit érdekes pedig te csak segíteni akartál mi?*Jegyzi meg mellékesen.* |
|  | | Nessie di Alsiera

Hozzászólások száma: 931 Msn: sajna még nincs :( Kaszt:  Üzenőláda: "Higgy magadban, és készülj fel arra, ami jön!"
"A sötétség nem egyenlő a gonosszal, mint ahogy a világosság sem jelent mindig jót."

Keress skype-on!
Figylmezetetéés!! Csak Kaen el Jericho hívhat engem Nessitának, ha bárki más megteszi, azt tiltom egy napra (ha diák és jogomban áll ) !! Na jó, azért ezt nem szabad, de ettől független nagyon morci leszek
 | Téma: Re: Füves-kert Pént. Dec. 30, 2011 2:19 pm | |
| *Nos valóba nem tudta ezt Lianne, nem hibáztathatják érte. Végtére is azt, hogy egy boccsal nem lehet elintézni, arra gondolatban megvonta a vállát. Mi mást tehetett volna? Boruljon a lány lába elé és esedezzen bocsánatért? Ugyan már.. DE válaszolt.*- Rendben, akkor mit csináljak?*Kérdezi csilingelő hangon a gyönyörű leány. Igazából pedig miért ne bocsássa meg Liannenek? Ezt ugyan úgy meg lehet kérdezni. Amúgy meg ha megátkozta volna Liannet, akkor a lány simán kivédené. Fura, hogy ez Eirának nem sikerült.... Lényegében pedig nem tud senki ellenállni gyönyörű, fél-véla mosolyának. De ezt nem fogja bevetni, hiszen nem olyan cserfes ő... Inkább folytatja a kertészkedést, de azért a lányra is odafigyel.* _________________ Ness egy gyönyörű, szőke hajú lány, nem mellesleg Evelyne ikertestvére. Látszik rajta, hogy szereti a természetet. Ez az egy viszont nagyon igaz rá: Druida kasztú, klánja pedig a Természet hivei. Ez a lány Borilovoban nőtt fel. Felmenői közt sok varázslény volt, azonban már már a véla vér elnyomta őket. Szülei egy másik világból érkeztek, ahol az embereknek daimonjaik vannak. Ő is örökölte ezt: van egy karakál/sivatagi hiúz daimonja, Dragon. Ők nagyon szeretik egymás, mert bár sokszor összezördülnek, mindig kibékülnek. Természetét illetve pedig nyugodt lánynak mondható. Nos, hát ő itt Nessie.
|
|  | | Eira Eilertsen

| Téma: Re: Füves-kert Pént. Dec. 30, 2011 2:08 pm | |
| *Hát a lány nem tudhatja,de Eira utálja ha könyv olvasás közben megzavarják így nem is örül neki amikor megszólítják.* -Szia!Azt ugye tudod hogy ezt egy boccsal nem lehet elintézni?*Kérdez rá a lány mert hát miért is bocsájtana meg a lánynak?Nincs rá semmi oka hogy megtegye,de arra sincs hogy ne,de hát ő se gondolhat mindenre.Inkább keresztbe dobja a lábait és össze csukja a könyvet és kérdőn néz a lányra hogy erre mit felel mert Eira szíve szerint ha nem lett volna a kezében Bella meg átkozta volna egyszer-kétszer hogy magához térjen.*
//Olvad// |
|  | | Nessie di Alsiera

Keress skype-on!
 | Téma: Re: Füves-kert Szomb. Dec. 24, 2011 8:27 pm | |
| *A szorgoskodó Lianne nem veszi egyhamar Eirát, hisz a növényeit gondozza. Az energiát azért szánja rá, mert miért is csinálna mást? Hisz mit vár a kis druidánktól? Hamarosan mégis megpillantja, amit a könyvét olvasgatja. Miután végzett a tennivalójával, akkor egy kicsit közelebb megy hozzá, megszólítja.*- Szia, bocsi a múltkoriért, én egyébként Lianne vagyok és te?*Kérdezi Eirától, majd elül mellé és csendben vár. Közben Drag oda lépked hozzájuk és leül Lianne mellé, majd gondolatban üzen a lánynak.*~ Lianne, minek akarsz kibékülni vele? Mert hülyeséget csináltam!! Mint általában.. Héjj!~ Beszélik meg gondolatban, míg Ly várja Eira válaszát, majd azon gondolkodik, hogy mit is kéne csinálni. Egyébként a lány ha tudná, biztosan csodálkozna azon, hogy Eira milyen lusta természetű... Mindegy, szerencsére nem tudja, ezért nincs min felhúznia magát.*
//Fagyikázni kő menni.. // _________________ Ness egy gyönyörű, szőke hajú lány, nem mellesleg Evelyne ikertestvére. Látszik rajta, hogy szereti a természetet. Ez az egy viszont nagyon igaz rá: Druida kasztú, klánja pedig a Természet hivei. Ez a lány Borilovoban nőtt fel. Felmenői közt sok varázslény volt, azonban már már a véla vér elnyomta őket. Szülei egy másik világból érkeztek, ahol az embereknek daimonjaik vannak. Ő is örökölte ezt: van egy karakál/sivatagi hiúz daimonja, Dragon. Ők nagyon szeretik egymás, mert bár sokszor összezördülnek, mindig kibékülnek. Természetét illetve pedig nyugodt lánynak mondható. Nos, hát ő itt Nessie.
|
|  | | Eira Eilertsen

| Téma: Re: Füves-kert Szomb. Dec. 24, 2011 8:12 pm | |
| *Eira kicsit kijött ide a vízinövények tavának a partjához olvasgatni egy könyvet és épp egy padon üldögél.Meg pillantja Ly-t és nem nagyon érti miért foglalkozik a növényekkel mikor azokat egy bűbájjal folyamatosan táplálják és teljes pompájukban tartják.Ezért picit furcsán pislog a lány felé,de hát ő tudja ha van erre fölösleges energiája.Mindegy is olyannal nem foglalkozik aki csak úgy poénból savval locsolja le a másikat.A lány nem számított társaságra amikor kijött ide csak a pompás növény illat miatt ami állandóan belegi a helyet évszaktól függetlenül nem is bámulja sokáig a másik lányt csak néha pillant fel könyvéből.* |
|  | | Nessie di Alsiera

Keress skype-on!
 | Téma: Re: Füves-kert Szomb. Dec. 24, 2011 8:00 pm | |
| *Lianne most, így este felé lejött egy kicsit a füves kertbe. Gondozta a növényeket, meglocsolta őket. Lába nyomán Dragon lépkedett, aki mint mindig, segédkezett neki a dolgokban. Kicsit fáztak, nem öltöztek fel kellően, ugyanis Lianne elhagyta a pulcsiját, amit a kabátja alá szokott venni. Nos, elég szétszórt azóta, mióta új szobát kapott... keveset is volt kint a természetben, ezt pedig be kell pótolni.*- De jó ez a kis nyugalom.. Igen, de fázom! Nyugi, most ezt még csináljuk meg, majd később leugrunk egy új pulcsiért a Bálszépébe..*Beszélték meg, most pedig Lianne folytatta a szorgos munkát: szedegette az elhalt leveleket, locsolt. Levágta a füvet és még sok egyebet tett. Szereti rendben tartani ezt a helyet, hiszen majd az egyetlen gyógynövényes, természetes hely az iskolában. Na, persze ott a természet szentélye, ahol a természetmágia órát tartják... áhh, ne vegyük el Ly örömét.....* _________________ Ness egy gyönyörű, szőke hajú lány, nem mellesleg Evelyne ikertestvére. Látszik rajta, hogy szereti a természetet. Ez az egy viszont nagyon igaz rá: Druida kasztú, klánja pedig a Természet hivei. Ez a lány Borilovoban nőtt fel. Felmenői közt sok varázslény volt, azonban már már a véla vér elnyomta őket. Szülei egy másik világból érkeztek, ahol az embereknek daimonjaik vannak. Ő is örökölte ezt: van egy karakál/sivatagi hiúz daimonja, Dragon. Ők nagyon szeretik egymás, mert bár sokszor összezördülnek, mindig kibékülnek. Természetét illetve pedig nyugodt lánynak mondható. Nos, hát ő itt Nessie.
|
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Füves-kert Hétf. Nov. 21, 2011 4:40 pm | |
| - Elsődlegesen a mentálmágia érdekel. *Jegyzi meg, majd félredönti a fejét.* - A játékterem? A társalgóban van, biztos láttad már, nagy, neonbetűkkel villog az egész felirat. Vannak mugli játékok is, némelyik megbűvölve, hogy azért mégis érdekesebb legyen, vagy lehessen vele egyedül játszani. Kár, hogy még nem láttad, de sosem késő. *Nekik nem nagyon voltak anyagi gondjaik, még ha nincsenek is benne a felső tízezerben, de nem egy játéktermes típus. Volt otthon elég játéka, de nem tartottak neki külön termet. Így viszont elindul, vezetve Lianne-t.*
//Már írhatsz oda, Labirintus, Központi termek, Játékterem.// |
|  | | Nessie di Alsiera

Keress skype-on!
 | Téma: Re: Füves-kert Hétf. Nov. 21, 2011 4:25 pm | |
| *Nos, mikor Lisa nem értette a kérdést, megismételte újra, kicsit másképp.*-Óh úgy értem milyen kasztú.Egyébként ez érdekesen hangzik!Arról a helyről nem is hallottam.Hol van?*Kérdezi és kiváncsian várja a választ, mert nagyon érdekli, milyen lehet.Lényegében még sosem volt játékteremben.Ezt most tényleg nem mondja el, mert eléggé olyannak nézné, mint aki egy putriból jött.Ám ez nem igy van.Nem mondanám, hogy gazdag a családja, de nem is a templom egerei.~Játékterem? Szerinted mi lehet az?? Gondolom egy terem ahol játékok vannak.... Jó, ez lehetséges~Nos végül miután már ők is megunták a növényeket, elindultak isten tudja merre,majd Lisa úgy is rájuk szól, ha rossz az irány...* _________________ Ness egy gyönyörű, szőke hajú lány, nem mellesleg Evelyne ikertestvére. Látszik rajta, hogy szereti a természetet. Ez az egy viszont nagyon igaz rá: Druida kasztú, klánja pedig a Természet hivei. Ez a lány Borilovoban nőtt fel. Felmenői közt sok varázslény volt, azonban már már a véla vér elnyomta őket. Szülei egy másik világból érkeztek, ahol az embereknek daimonjaik vannak. Ő is örökölte ezt: van egy karakál/sivatagi hiúz daimonja, Dragon. Ők nagyon szeretik egymás, mert bár sokszor összezördülnek, mindig kibékülnek. Természetét illetve pedig nyugodt lánynak mondható. Nos, hát ő itt Nessie.
|
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Füves-kert Hétf. Nov. 21, 2011 4:13 pm | |
| - Nem kell ezt szégyellni, nem mindenkinek van az iskolában sem. *Legyint, majd mosolyogva rákacsint a lányra.* - Spoilers. *Mondja angolul, aztán vált vissza bolgárra.* - Tudod, drága, a sikernek két titka van. Az egyik, hogy ne árulj el mindent, amit tudsz. Különben pedig hogy érted, hogy mi vagyok? *Vonja fel a szemöldökét, és megrázza a fejét.* - Te is tudsz magadnak jósolni, mindenkinek tanítanak jósmágiát. A látnokoktól sem lehet erőszakkal kicsikarni látomást. *Végülis nem válaszol rá egyenesen, hogy ő maga az-e - most találkozott először a lánnyal, nem igazán szokta kiadni magát ennyire könnyen.* - Maradhatunk, bár a gyógynövények eléggé unalmasak. Átmehetnénk máshova, ahol lehet is valamit csinálni. Játékterem? |
|  | | Nessie di Alsiera

Keress skype-on!
 | Téma: Re: Füves-kert Hétf. Nov. 21, 2011 4:04 pm | |
| *Lisa megkérdezte, van-e különleges képessége.Hát az ilyen fajta szituációt nem szereti.Szégyelli bevallni, hogy neki nincs.Azért erőt vesz magán.*-Sajnos nincs.Neked van valamilyen?*Tereli el gyorsan a szót.Te mi vagy egyébként?Ha jós lennél akkor jósolhatnál nekem valamit...*Töpreng el.Mindig is kiváncsi volt a jövőjére, bár nem szeret a természet munkáiba belenyúlni. ~De klassz lenne ha jósolna nekünk! Még nem is tudjuk, hogy jós-e? De ha az lenne...milyen klassz lenne.. Ábrándozz csak, én két lábbal állok a földön...~*Nos ezután, mert rájön, hogy elfelejtett válaszolni az előző kérdésre, gyorsan megszólal.*-Hát egy kicsit..ha akarod bemehetünk...*Bár Ly nem nagyon akar bemenni, sosem volt önző, ezért nem mutatja ki.* _________________ Ness egy gyönyörű, szőke hajú lány, nem mellesleg Evelyne ikertestvére. Látszik rajta, hogy szereti a természetet. Ez az egy viszont nagyon igaz rá: Druida kasztú, klánja pedig a Természet hivei. Ez a lány Borilovoban nőtt fel. Felmenői közt sok varázslény volt, azonban már már a véla vér elnyomta őket. Szülei egy másik világból érkeztek, ahol az embereknek daimonjaik vannak. Ő is örökölte ezt: van egy karakál/sivatagi hiúz daimonja, Dragon. Ők nagyon szeretik egymás, mert bár sokszor összezördülnek, mindig kibékülnek. Természetét illetve pedig nyugodt lánynak mondható. Nos, hát ő itt Nessie.
|
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Füves-kert Hétf. Nov. 21, 2011 3:52 pm | |
| - Áh, értem. Akkor druida vagy, gondolom. Olyasmi képességed is van? Pálca nélküli druidulás, meg minden? *Kérdezget tovább, a lányt fürkészve. Ő maga jós-mentalista, elég jó emberismerő.* - Ez mindenről így van. A vámpírokról is vannak olyan történetek, hogy... mindegy, ebbe most ne menjünk bele, de ééérdekesek. Azt tényleg mindig érdekes elolvasni, mit gondolnak egy lényről, amiről mondjuk te tudod, hogyan néz ki valójában. Én mondjuk főleg sci-fi vonalon mozgok inkább, a mai ilyen vámpíros regények, amik már az ember könyökén jönnek ki, valami borzalmasak, szerény véleményem szerint. Báár volt egy bukott angyalos regény amit határozottan szerettem, találkoznék én azzal a sráccal... *Elmereng kicsit, és összébb húzza a kabátot.* - Fázol? |
|  | | Nessie di Alsiera

Keress skype-on!
 | Téma: Re: Füves-kert Hétf. Nov. 21, 2011 3:35 pm | |
| *Miután Lisa megkérdezi, milyen könyveket szokott olvasni, csuklóból felel.*-Nos igazából természettel kapcsolatos könyveket mind a két fajtától szoktam, a többit pedig mugliktól főleg, és mindenféle természetfeletti lényekről szólót.Igazából ezt azért mugliktól, mert olyan vicces ahogyan elképzelik a varázslókat: bár van aki egészen közel jár, van olyan aki akkora butaságokat ir, hogy az már fáj!*Mondja viccesen, pedig nem épp úgy néz ki mint aki sokat nevetne,de igazából szokott.Olvasni nagyon sokat olvas állatokról is.*-És szeretjük a krimit is!*Szólal meg a kis sivatagi hiúz daimon.Igen, valóban szeretik a krimit.Ezt még nehezebb elgondolni, pedig igy van.A nyomozások...húúú* _________________ Ness egy gyönyörű, szőke hajú lány, nem mellesleg Evelyne ikertestvére. Látszik rajta, hogy szereti a természetet. Ez az egy viszont nagyon igaz rá: Druida kasztú, klánja pedig a Természet hivei. Ez a lány Borilovoban nőtt fel. Felmenői közt sok varázslény volt, azonban már már a véla vér elnyomta őket. Szülei egy másik világból érkeztek, ahol az embereknek daimonjaik vannak. Ő is örökölte ezt: van egy karakál/sivatagi hiúz daimonja, Dragon. Ők nagyon szeretik egymás, mert bár sokszor összezördülnek, mindig kibékülnek. Természetét illetve pedig nyugodt lánynak mondható. Nos, hát ő itt Nessie.
|
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Füves-kert Hétf. Nov. 21, 2011 3:25 pm | |
| *Óvatosan elteszi a növényt a magával hozott zacskóba - persze nem fogja sokáig bennehagyni, csak ideiglenes megoldás.* - Áh, értem. Azért ahhoz kell egy unalom-szint, hogy valaki fejből tudja a növényhatározót az összes latin névvel. *Jegyzi meg, és megrázza a fejét. Persze nem sértésnek szánja, de egyáltalán nem tudja, mi értelme ennek, ha valaki nem kifejezetten arra van szakosodva, vagy ilyesmi. Más kérdés, hogy ő meg folyékonyan beszél latinul, így ha nagyon akarja, még össze is tudja rakni a neveket, de ez neki nem tanulás eredménye. Feltápászkodik a földről a növény mellől, és leporolja a térdeit.* - És miféle könyveket olvastál még? Mugli íróktól főleg, vagy inkább varázslóktól? Krimi, fantasy, sci-fi? *Sorolgat néhány kategóriát, nyújtózkodva az ég felé.* |
|  | | Nessie di Alsiera

Keress skype-on!
 | Téma: Re: Füves-kert Hétf. Nov. 21, 2011 3:12 pm | |
| *Miután a kis csapat odasétál a növényhez, rájönnek, hogy ez az,Lisa pedig nyisszant belőle.Mire azt kérdezi honnan tudja a tudományos nevét....Hát igen.Ők egy igen érdekes faluból származnak, és sok ismerősük járt ebbe az iskolába.De igazából ha visszakanyarodunk a növényhez, akkor a páros fel tudná sorolni az összes itt jelenlévő növény tudományos nevét.*-Hát igazából a természet hive vagyok, és rengetek könyvet elolvastunk Dragonnal*Mutat daimonja felé*,amikben ezek mind benne vannak.*Ilyenkor sok ember elámul ezen, bár pont ugyan annyi nem...Ly nem tudta Lisa melyik kategóriába tartozik, de kiváncsi volt rá.Hát igen Lianne mindig is a természetet és a természetességet vette alapul.Érdekelte minden amit mások figyelmen kivül hagytak.Legújabb érdekelt dolga például, hogy mit gondolnak mások.Ez igen érdekes téma ha belegondolunk...* _________________ Ness egy gyönyörű, szőke hajú lány, nem mellesleg Evelyne ikertestvére. Látszik rajta, hogy szereti a természetet. Ez az egy viszont nagyon igaz rá: Druida kasztú, klánja pedig a Természet hivei. Ez a lány Borilovoban nőtt fel. Felmenői közt sok varázslény volt, azonban már már a véla vér elnyomta őket. Szülei egy másik világból érkeztek, ahol az embereknek daimonjaik vannak. Ő is örökölte ezt: van egy karakál/sivatagi hiúz daimonja, Dragon. Ők nagyon szeretik egymás, mert bár sokszor összezördülnek, mindig kibékülnek. Természetét illetve pedig nyugodt lánynak mondható. Nos, hát ő itt Nessie.
|
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Füves-kert Hétf. Nov. 21, 2011 2:56 pm | |
| *A lány szárnyait elég nehezen láthatja, tekintve, hogy gondosan el vannak rejtve, behúzva a kabát alá. Nem véletlenül titkolja a származását. A daimón viszont igen, macskaféle, ez remekül látszik, bár alighanem meglepődne, ha tudná, hogy emiatt ítélik meg.* - Szia. *Ismétli megint a köszönést, kicsit furcsa hangsúllyal. Összerezzen, mikor a lány fájdalmasan felsikít, de nem szól semmit.* ~ Minek ugrál a vállára, ha nem bírja el...? - Mintha te nem szoktál volna rámugrani. ~ - Jó lenne, ha tudnál segíteni. *Toldja hozzá, majd a daimón megszólalására megrázza a fejét.* - Fogalmam sincs, mi a neve... *Jegyzi meg, de odasétál, és megvizsgálja a növényt, összehasonlítva a rajzzal.* - Áhááá... alighanem ez lesz az. Köszi szépen. De honnan tudtad ennyire a tudományos nevét? *Kérdezi értetlenül, miközben egy kisebb ollót bányász ki a zsebéből, és elvágja a növény szárát.* |
|  | | Nessie di Alsiera

Keress skype-on!
 | Téma: Re: Füves-kert Hétf. Nov. 21, 2011 2:33 pm | |
| *Ly megpillant egy lányt akinek szárnyai vannak, bizonyára fél-angyal.Ő Lisa.Sajnos Lianne szinte mindig az emberek daimonja alapján szokta nézni, hogy hasonlóak-e hozzá, vagy nem.Nos mivel Lisa daimonja macska féle, ezért szivesen segit neki, de egyébként is, mert ő is kedves volt hozzá.Az orra alá dugtak egy rajzot, mely valamilyen gyógynövényt ábrázolt.Ekkor Dragon valamiért, (valószinüleg,hogy ő is lássa a rajzot)felugrott gazdája vállára.Hát mit is mondjak...Drag nem éppen egy pehely súlyú balerina...és Ly sem egy erőművész, ezért fájdalmasan felsikitott és ennek hatására, a daimonja is leugrott róla.~Jesszus, normális vagy? Bocsi, de idemutatnád a rajzot??Asszem láttam valahol.. Igen, valóban köszönöm a bocsánat kérést és semmi gond!! Oks oks bocsi..~*Most kivette a lány lisa kezéből a papirt és odaadta Dragonnak.*- Nézzétek ott van!A Crataegus aemula!!Őt keressük, ugye??*Nos mindannyian oda mentek és közelebbről is megvizsgálták a növényt..* _________________ Ness egy gyönyörű, szőke hajú lány, nem mellesleg Evelyne ikertestvére. Látszik rajta, hogy szereti a természetet. Ez az egy viszont nagyon igaz rá: Druida kasztú, klánja pedig a Természet hivei. Ez a lány Borilovoban nőtt fel. Felmenői közt sok varázslény volt, azonban már már a véla vér elnyomta őket. Szülei egy másik világból érkeztek, ahol az embereknek daimonjaik vannak. Ő is örökölte ezt: van egy karakál/sivatagi hiúz daimonja, Dragon. Ők nagyon szeretik egymás, mert bár sokszor összezördülnek, mindig kibékülnek. Természetét illetve pedig nyugodt lánynak mondható. Nos, hát ő itt Nessie.
|
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Füves-kert Hétf. Nov. 21, 2011 2:12 pm | |
| - Neeem... Szerintem ez nem az. - De pont úgy néz ki, mint a rajzon! - A szára sokkal érdesebb, biztos, hogy ez nem az. *Daimónja kötözködésére közelebbről vizsgálja meg a rajzot, és hümmögve bólint.* - Oooké.. lehet, hogy tényleg igazad van. Na, akkor keressünk tovább. *Szőke hajú lányról van szó, aki egy viszonylag vastagon bélelt, Born this way feliratú kabátban járja a füves-kertet, a gyógynövényeket szemlélgetve, beszélgetőpartnere pedig nem más, mint egy sziámimacska. Továbbindul az ösvényen, és hamarosan kiszúrja Lianne-t, majd úgy dönt, segítséget kér.* - Szia! *Szólítja meg a lányt már messziről, majd mikor odaér, az orra alá dugja a rajzot.* - Nem tudod, merre vannak az ilyen növények? Nem találom sehol. |
|  | | Nessie di Alsiera

Keress skype-on!
 | Téma: Re: Füves-kert Hétf. Nov. 21, 2011 2:02 pm | |
| *A természet.Lianne és dajmonja igen sokat tartózkodnak itt.most éppen a kúria környékén sétálgattak, mikor gyönyörű helyet láttak meg.Tele volt gyógynövényekkel és különféle virágokkal.A párosnak nagyon tetszett, le is ültek a fűben és gyönyörködtek a természet ajándékaiban....*
//Bocsi, hogy ilyen rövid ncsak a helyszin keresséssel sok időt elpazaroltam...// _________________ Ness egy gyönyörű, szőke hajú lány, nem mellesleg Evelyne ikertestvére. Látszik rajta, hogy szereti a természetet. Ez az egy viszont nagyon igaz rá: Druida kasztú, klánja pedig a Természet hivei. Ez a lány Borilovoban nőtt fel. Felmenői közt sok varázslény volt, azonban már már a véla vér elnyomta őket. Szülei egy másik világból érkeztek, ahol az embereknek daimonjaik vannak. Ő is örökölte ezt: van egy karakál/sivatagi hiúz daimonja, Dragon. Ők nagyon szeretik egymás, mert bár sokszor összezördülnek, mindig kibékülnek. Természetét illetve pedig nyugodt lánynak mondható. Nos, hát ő itt Nessie.
|
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Füves-kert Pént. Okt. 14, 2011 11:06 am | |
| *Rosetta ahogy leveszi a gyűrűt, és a nyakába akasztja, valahol szidja magát egy kicsit. Minek is szólt bele? Nem az ő dolga. De azért örül is. Mert ha az a gyűrű valahol is képes ártani annak a koboldnak, akkor jobb a békesség tényleg.*- Igen, talán jobb így. De ki tudja. Lehet, az igazgatót kellett volna megkérdezni. ~Fúj! Ez most úgy hangzott, mint valami eminens!~ *Szól magára, mire Yaw helytelenítően rá hunyorog.* - Most mi van? *Fúj szinte a macskára, mire amaz csak elfordítja a tekintetét róla. Nem szégyenérzet miatt. Pusztán mert Ő tud uralkodni magán társaságban, míg tudja jól, hogy Demona nem. Szóval négyszemközt még lesz ebből egy kör. Isabella szidalmára pedig majdnem rászól a lányra, hogy valószínűleg Rosetta csak tudja már, hogy milyen gyűrűt érdemes felhúznia, és tuti megvizsgálta, hogy megteheti e, de aztán a lány mondatának második felére inkább lenyeli kikívánkozó dolgokat. De úgy tűnik jól is tette, mert az önérzetében sértett koboldlány jól megmondja a magáét a másiknak. Így inkább csak kissé érdekesen néz a távozó Isabellára. A pszichológus meg, … nos érdekes esetnek tartaná az tuti! Isabella véleménye elég érdekes a pszichológusról, és a témát úgy érzi, jó lenne felkapnia. Bár sokan nem tehet. Rosetta újra növénylesre tér, így ki balra, ki jobbra el. Ketten maradnak a macskalánnyal. (Aki úgy tűnik visszavonult. ) Szóval Demona úgy dönt, ideje bóklászni kicsit, de már a konyha felé. Egy ideje éhes. De be nem vallotta volna, mint ahogy azt sem, hogy amióta az eszét tudja, ő bizony folyton éhes. Az ebédidőből kicsúszni nem akar, így az illatok iránt széllel szemben kifele a füvészkertből ős is … bizony balra el.*
// Úgy tudtam, Paloma jönne, rá vártam. Nekem senki nem jelezte, hogy én jönnék mert kilép a játékból. Jobbulást!
És én is köszi a játékot! ^^ // |
|  | | Rosetta Waylan

Hozzászólások száma: 6147 Msn: perlita6@freemail.hu Kaszt:  Üzenőláda: 
 | Téma: Re: Füves-kert Pént. Okt. 14, 2011 10:47 am | |
| // Bocsi, hogy nem vártalak be Demona, bárhol is légy, de kezdek rosszul lenni. Köszi a játékot evribádi. //
- Igen, te találtad. *Mosolyog a leányzó kedvesen Bella felé. *A koboldlány ugye készségesen válaszolgat, ám Isabella szavaira csak felnevet.* - Relikviamester vagyok, és kobold. Hogyha nem érzem meg az átkát, akkor nem átkozott, vagy olyan erős, hogy már a kézbevétellel életbe lép. Nem ártott nekem eddig, így azt gyanítom, hogy ezután se fog, de ha megérzem a mozgolódását, akkor hidd el, tudom mit kell tennem. *Mondja a lány, furcsa magabiztossággal. Hogy ebben mi a furcsa? Hogy hihetetlen gyorsan váltott át csivitelő kobold lányból egészen profinak tűnő hangnembe. Mert az is. Az iskola top3 relikviamesterében egészen biztosan benne van. Éppen bólintana, hogy ugye, hogy érdekesek lehetnek a kérdései, amikor a lány még is visszakozik. Mindenki távozásra fogja, így jön a tömeg oszlatás. Rosetta nem megy el a helyszínről, hanem tovább folytatja az útját növényekért, hátha valami hasznosra lel.* _________________ Magas, karcsú, igen csak nőies alkatú lány, aki nem tud bánni a nőiességével, épp ezért a ruhái inkább hasonlítanak egy szakadt-szerelő lányéhoz, mintsem ahhoz a gyönyörű vélához, amilyen ő maga. A haja vöröses-rózsaszínes színben pompázik, közepesen-rövidre vágva mered a világ minden irányába. Még mindig az, aki volt, egy barátságos, sokszor mosolygós, alapjába-véve érzékeny, segítőkész lány, éppen csak az új test, az új élet megbonyolítja, hogy rátaláljon önmagára. Érdeklődési körében is történtek változások, egyesmás a vérfarkasság "elvesztésével" kikopott róla, és véla-vére miatt szedett magára új tanokat is. A lényeg azonban még mindig ugyanaz... A segítő gyógyító, aki mindig ott van, amikor szükség van rá. Az aki voltam, egy fényképről néz vissza rám, és nem hasonlít már, múlt és jelen.
Aurora Valanthe Mediaris
|
|  | | Isabella Newton

Hozzászólások száma: 702 Msn: isabellanewton@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: 

Deyan Serenity párja
 | Téma: Re: Füves-kert Pént. Okt. 14, 2011 10:22 am | |
| *Pal igen furcsán válaszol Bella kérdésére, amire a lány kissé meglepődik, de teljesen együtt érez a lánnyal.* - Sajnálom és remélem, hogy egyre majd rájössz arra, hogy honnan is származol Szívből kívánom neked! * néz mélyen a lány szemébe Bella és Pal nem is sejtheti, hogy Bella mennyire szívből kívánja mindazt,a, amit mondott. Ő sem tudja, honnan származik és kik a szülei, így ő is szeretné megtudni, de sajnos semmiféle nyomot nem hagytak a szülei. Néhány hónapig még próbált bármit is megtudni róluk, de mikor nem jutott sehova, úgy döntött, hogy elvan ő szülők nélkül is. Rosetta észreveszi Bella jelét és pillantását, így ő kezdi el mesélni Tűzkarom történetét és úgy tűnik, hogy semmi titok nincs benne, hiszen ugyan azt mondja el, ami történt.* - És persze én találtam meg a gyűrűt! * jelenti ki büszkén Isabella és el is neveti magát, majd legyint, hogy ez nem valami nagy dolog. Debora kérdésére Bella felvonja a szemöldökét és Rosettára néz.* - Valóban lehet, hogy átkozott, ne haragudj, de elég botor dolog volt felhúznod meg minden *néz kissé furcsán a lányra Bella. Hogyha nála maradt volna a gyűrű, akkor biztos beletette volna valamiféle kis tasakba és bedugja a fiókjába, vagy a táskájába hordja. De biztosan nem az ujján. A láncfelfűzős dologra megcsóválja a fejét, majd hozzáteszi:* - De vigyázz, a bőrödhöz ne érjen hozzá! Bár szerintem ha eddig nem történt semmi, már nem fog* teszi hozzá a lány a kis utasításához. Az iskolapszichológus is szóba kerül, Rosetta pedig meg is magyarázza a dolgot, hogy miért is akar elmenni hozzá.* - Mondjuk a kérdéseire én is kíváncsi lennék... * gondolkozik el Bella, majd megrázza a fejét.* - Nem, azt hiszem, nem akarom, hogy valaki turkáljon a fejemben *neveti el magát a leányzó. Hangosan kordul a gyomra, így búcsút intve a többieknek elindul az Étkező felé, hogy harapjon valamit.*
//Köszi a kis összeröffenést!// |
|  | | Rosetta Waylan

Hozzászólások száma: 6147 Msn: perlita6@freemail.hu Kaszt:  Üzenőláda: 
 | Téma: Re: Füves-kert Pént. Okt. 14, 2011 10:12 am | |
| *Nimhue szavaira biccent, a klánháborúval kapcsolatban, de gyanítja, hogyha valóban ilyen felépítésű lesz, és mindenkinek részt kell vennie, akkor akár még össze is kerülhetnek. (Persze ez nem így lesz, mert Cir minden bizonnyal Vaszilijt indítja, de akkor is.)* - A lovardában világra segítettünk egy csikót, ám annak félig oroszlán teste van, egy mágus beleszólt a természet törvényeibe, hogy hibridet alkosson. Ő Tűzkarom. Egy gyűrűt találtunk, és még annyit láttam, a múltból, hogy egy köpenyes férfi varázsolt, bizonyára kobold. Erre akarok fényt deríteni, hátha a Vadőr azóta többet megtudott. Fél ötre gondoltam, vasárnap, a Vadőrlaknál. *Felel ezzel egyszerre a tündér lánynak, és egyszerre Isabellának, hogy ő a Vadőrlakhoz gondolta menni, mert a Lovardának már minden szegletét átnézték. De hátha Jozef tud valami újat mondani.* - Nem, nem átkozott a gyűrű, vagy ha igen, én nem vettem észre a hatását. Azt megérezném. Annyival nem lehet erősebb nálam. *Mondja a lány, Demona felé, de azért lehúzza az ujjáról és az övtáskájából egy lánc kerül elő, felfűzi, majd a nyakába akasztja.* - De azért fő a biztonság. *Kacsint felé kedvesen.* - Kíváncsi vagyok arra a ruhára, és hidd el, nem gond az éjszaka. *Mosolyodik el a lány, a többiek nem is sejthetik, hogy mennyire nem gond neki az éjszakázás. Csak ne essen teliholdra. A pszichológus témára észreveszi, hogy Demona ideges lesz, Paloma nem is ismeri, Isabella pedig csak abban furcsállkodik, hogy ő el akar menni hozzá. Érdekes reakció mind, amire Rosetta egy mosollyal felel, aztán persze válaszol is.* - Ki tudja, lehet, hogy megtalálja az okát, hogy miért is tűnök úgy, mint akivel minden rendben, talán ez csak egy álca... *A kezével egy olyan mozdulatot tesz, mintha valami derengene, misztikussá téve a hangvételét. A két kezét összeérinti, aztán kitárt ujjakkal széthúzza, mintha benne valami varázs éledne. De persze ez semmi, csak egy egyszerű mozdulat.* - Még sosem beszéltem pszichológussal, kíváncsi vagyok a hozzáállására, miket kérdez, miket állapít meg rólam... Tényleg ennyire furcsa? *Fordítja vissza a kérdést, mostmár aprót nyelve, ártatlanul pislogva a többiekre.* _________________ Magas, karcsú, igen csak nőies alkatú lány, aki nem tud bánni a nőiességével, épp ezért a ruhái inkább hasonlítanak egy szakadt-szerelő lányéhoz, mintsem ahhoz a gyönyörű vélához, amilyen ő maga. A haja vöröses-rózsaszínes színben pompázik, közepesen-rövidre vágva mered a világ minden irányába. Még mindig az, aki volt, egy barátságos, sokszor mosolygós, alapjába-véve érzékeny, segítőkész lány, éppen csak az új test, az új élet megbonyolítja, hogy rátaláljon önmagára. Érdeklődési körében is történtek változások, egyesmás a vérfarkasság "elvesztésével" kikopott róla, és véla-vére miatt szedett magára új tanokat is. A lényeg azonban még mindig ugyanaz... A segítő gyógyító, aki mindig ott van, amikor szükség van rá. Az aki voltam, egy fényképről néz vissza rám, és nem hasonlít már, múlt és jelen.
Aurora Valanthe Mediaris
|
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Füves-kert Pént. Okt. 14, 2011 10:02 am | |
| *Gyűrű, és ruhafestés, ez a kettő nem az ő asztala. A gyűrűk még ha mágikusak is, valahogy csak olyan értéket képviselnek, ami ritkán több értéknél. De ez Demona. A ruhákat pedig inkább szaggatni, mint épebbé tenni szeretni. Számára az meg olyan értéken vett valami, amiből bármikor lehet másik.* - Érdekes lehet, és neked valószínűleg jól is állna a szárnyaidhoz. *Szól bele a tündér és a kobold társaságába, majd Yawra néz, majd csak ennyit súg neki gondolati úton.* - Menj csak! *Hiszen kiszúrja, hogy Yaw tisztességesen vacillál. Két emberi lélek, kicsit másképpen macska testbe növesztve. Hogy hogyan lehet a jobb? Nem kérdés. Mindenkinek a magáé. De Yaw semmi pénzért nem cserélné Demmel létrejött kötelékét a félig emberi magányra. Yaw hát lazít a merevségén, és megnyugszik kissé, amikor a tündér a kutyust nyugtatgatta, majd lassan közelebb somfordál Palomához. Arra fák is jobban vannak, szóval ha menekülni kell, könnyebb lesz a dolog. Legfeljebb majd együtt nevetnek egy nagyot, hogy egy kutya felkergette őket. Aztán ez a gond elhárul, amikor Nimhue elköszön, és viszi ugye a "dögét" is magával, ámbár inkább élőnek tűnik az a jószág mint holtnak, bár Yaw szerint túúúl élő is talán kissé. Szóval a daimon Palomához sétál, és leül elé a fűbe, onnan pislog fel érdeklődve rá, amíg a macskalány odéb nem sétál, akkor pedig követi. Míg Demona a koboldlányhoz csapódik érdeklődve.* - Mond csak, mi olyan nagy gond abban a gyűrűben? *Kérdezi kíváncsian, ámbár óvatosan. Anyjának volt néhány olyan tárgya, amihez a világ minden kincséért nem nyúlt volna. Talán mert az egyikből egyszer egy átok szabadult rá. … ez most is eszébe jut. * - Csak nem megátkoztak vele? *Néz kissé ijedten, viszont szándékoltan naiv fejjel. Nem színészkedni akar, csak bizalmat tartani fent Rosetta és közötte.* - Amúgy a pszichológus kerüljön csak engem messzire, ha nem akar magának hét életre elég kibogoznivalót. *Nevet fel idegesen, és be nem vallaná, hogy nagyon kíváncsi arra a pszichológusra, aki így képes volt egy igazgató figyelmét felkelteni, hogy annak a körmére akarjon nézni, ahogy ő fogalmazott. Paloma kérdése is érdekes. Igyekszik hát válaszolni gyorsan rá, amíg aránylag összeszedetten a fejében van egy laikus válasz.* - Az olyan ember, akinek az a dolga, hogy a lelki problémák megoldásában segítsen másoknak. Amolyan jóbarát féle, csak titoktartással, és nem kell vele családilag jóban lenni. *Vállat von, majd zsebre vágja a kezeit, és fúj egyet a homlokából a szemébe csúszó fürtjére, hogy kikerüljön a képből.*
|
|  | | Paloma-Ann Doe

Hozzászólások száma: 53 Kaszt: 
 | Téma: Re: Füves-kert Pént. Okt. 14, 2011 9:55 am | |
| *A társalgásra már nem is figyelmez, hiszen feláll a hátán a szőr a kutyától, de úgy tűnik, nem csak neki - Demona daimonja sem repes a boldogságtól, hogy a drága jószág ugatását meg morgását kell hallgatnia. Csak akkor lélegzik fel, amikor a tündér fogva kutyáját elbúcsúzik tőlük... Paloma egy kicsit még idegesen, de azért int utána. Egyébként szegény lány azért nem túl beszédes, mert tart az emberektől... Nem emlékszik rá, hogy miért, nem emlékszik semmire, de mégis benne van az az érzés... amikor emberek között összeszorul a torka, és görcsbe rándul a gyomra. Ez valamennyire enyhült már, mióta itt van, és mindennapos közelségben él a diákokkal, de ettől függetlenül még mindig nem érzi magát olyan remekül közöttük. Isabella kérdésére szomorúan felsóhajt, és tanácstalanul megvonja a vállát.* - Nem tudom... Nem emlékszem. Semmire nem emlékszem. *Rázza meg a fejét lemondóan.* - Pedig én is tudni szeretném, ki vagyok, és honnan jöttem... *Egy pillanatra a semmibe bámul, majd ismét visszafordul a többiekhez.* - Egyébként mi az a pszichológus? *Egyik füle csálé áll, elég mókásan festhet, főleg, hogy nagy, sárgás-zöldes szemeiben most kíváncsiság csillog. Egyszer olvasott róla egy könyvben, vagyis inkább csak magával a szóval találkozott, de Kaen és a lányok kíváncsivá tették.* |
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|