Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságHelyszínleírásokRegisztrációBelépés

Share | 

Vadőrlak

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
SzerzőÜzenet
Jozef Bomontov

Hozzászólások száma: 115
Kaszt:

Pozició
Titulus: Nem játékos karakter
TémanyitásTéma: Re: Vadőrlak   Vas. Feb. 22, 2009 1:01 pm

*Belépked hát a leányzó. Sejtette, miről van szó, hisz hozzá általában csak efféle iskolai ügyek miatt érkezik bárki is. Magányos lét a vadőr élet, de hát ő választotta. Maximum néha nap egy vacsira Nalanival, de álltalában nem véletlenül járja gyakran az erdőket, végülis ez is a dolga. Kedves mosollyal bólint.* -Áh, sejtettem, sejtettem. *Hátra megy hát a kis hátsó szobába, onnan hoz ki egy kisebb kosárkát a szükséges összetevőkkel.* -Itt is van. A méreggel csak óvatosan, egy apró csepp is halálos lehet, nem játék. Sok sikert a házihoz. *Még azért vár egy pillanatot, hogy segíthet-e bármi másban is. Aztán hallja a kopogtatást.* ~Nagy ma a jövés menés.~ *Végül persze ajtót nyit az újabb leányzó előtt is.* -Szervusz, jól tippelek, hogy háziról van szó? *Tessékeli beljebb Yorát is.*
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Vadőrlak   Vas. Feb. 22, 2009 12:59 pm

*Yora sétál a vadőrlak felé*~Szerencse hogy most eszembe jutott hogy egy házim nincs kész.Remélem a vadőr itt van.~*Halkan odamegy az ajtóhoz és kopog.Majd várja hoy lesz-e valami*
Fleur Isabelle Trender
Diák

Hozzászólások száma: 1495
Kaszt:
Üzenőláda: Játékot, játékot, játékot és mégtöbb jááááátékot Razz Csak érjek rááááááá! Köcceee!

Tituluslista:
Titulus: Angyalkák Angyalkája Razz
Titulus: Miss céltalan
Titulus: Miss "Nem tudom miért vagyok itt"

Pozició
Titulus: Harmadik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Vadőrlak   Vas. Feb. 22, 2009 12:55 pm

*Fleur beljebb megy. Tetszik neki a házikó.*
-Köszönöm de nem kérek teát nem rég voltam enni és most nem vagyok szomjas. Egy házifeladatot szeretnék megcsinálni. Ahhoz kellenének alapanyagok ha lehetne. Egy bezoárkő, 7 lótuszvirágszirom, 5 szál mákrózsa és kígyóméreg. *mondja Fleur mosolyogva és reméli hogy megkapja a komponenseket. *
http://www.liziregeny.gportal.hu
Jozef Bomontov

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Vadőrlak   Vas. Feb. 22, 2009 12:49 pm

*Felfigyel a kopogtatásra. Nem rég ért vissza a vadászatból, hát igen, nem más, mint nyúlpaprikás lesz a vacsi, bár a nyulak egyelőre még ráérnek, hisz ez a vacsi lesz, ezért egyelőre csak kiakasztotta őket a hátsó kertben. A méretes, de mégis kedves megjelenéső vadőr nyit ajtót. Kissé zilált, hisz nem rég ért csak vissza, de ettől sem válik egyáltalán riasztóvá. Ajtót is nyit hát, és barátságos mosollyal köszönti a lányt.* -Szervusz, gyere csak beljebb. Miben segíthetek? Eselteg egy teát? *Tessékeli beljebb a lányt.*
Fleur Isabelle Trender
Diák

Hozzászólások száma: 1495
Kaszt:
Üzenőláda: Játékot, játékot, játékot és mégtöbb jááááátékot Razz Csak érjek rááááááá! Köcceee!

Tituluslista:
Titulus: Angyalkák Angyalkája Razz
Titulus: Miss céltalan
Titulus: Miss "Nem tudom miért vagyok itt"

Pozició
Titulus: Harmadik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Vadőrlak   Vas. Feb. 22, 2009 12:46 pm

*Fleur megérkezik a vadőrlakhoz. Házit kell írnia. Kopogtat az ajtón. Reméli hogy hamar jön a vadőr. Gondolkozik hogy akkor mi is kéne.* ~Tehát. 1 bezoárkő, 7 lótuszvirágszirom, 5 szál mákrózsa és kígyóméreg. Vizet nem kérek. Az a csapon is jön.~ *gondolja és vár hogy nyíljon az ajtó.*
http://www.liziregeny.gportal.hu
Cirelin de Sovalon
Alapító
Alapító

Minősítés:
Hozzászólások száma: 17272
Msn: rigoevi@freemail.hu
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
Titulus: Szakvezető

TémanyitásTéma: Re: Vadőrlak   Szer. Jan. 07, 2009 4:01 pm

//A Vadőrrel még mindig éééén, azaz Cirelin de Sovalon játszom mellékállásban, szóval, aki vadőrt akar nekem írjon üzit, mert nem vagyok a nap 24 órájában szolgálatban, hogy tudjak figyelni. Köszike. ^^//

567 éves éjtünde, épp ezért jellem téren nem kimondottan kedves, de tiszteli a tudást, és a tudni akarást. A férfi nemet szinte semmire sem tartja, ezt csak az iskola miatt próbálja visszafogni valamelyest. Az illúziók, dalok és tér-időmágia mestere, uralma alá tud hajtani az elme erejével szinte bárkit.
Előtörténet
http://www.nezabar.hu
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Vadőrlak   Szer. Jan. 07, 2009 2:01 pm

*Kiara sétál a vadőrlak felé. Megáll az ajtó előtt, és kopog. Közben leveszi a kapucnit a fejéről, és sóhajt. *
~Nahát...tényleg azért állok itt, mert házi feladatot akarok csinálni? Magamra sem ismerek.~ *Megigazítja a hosszú kockás sálat a nyakában, közben várja, hogy a vadőr ajtót nyisson. *
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Vadőrlak   Csüt. Okt. 30, 2008 3:04 pm

Köszönjük szépn, viszont látásra. *köszön elGavril majd a kosárkára pillant. Ez 2 adagnaktűnik, felezzünk.Javasolja Gavril.* Nekemmost nincs kedvem főzőcskézni. mit szólnál, ha elmennénk valahova? *Közben a lehetsége helyeken gondolkodik, és a visszaút alatt a kabáttját is összezárja.* Mit szólnál a nyugalom terméhez?
Jessica Dream
Diák

Hozzászólások száma: 2707
Kaszt:
Üzenőláda: :.:. Az aki másért harcol,
Az aki önzetlenül hajszol.
Szemben a világgal,
Puszta kézzel akaratból. .:.:

Pozició
Titulus: Negyedik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Vadőrlak   Csüt. Okt. 30, 2008 3:00 pm

-Igen...-*mondja tömören és halkan Gavril-nek....majd miután befáradt a lakásba már a kosarak elő is kerülnek.*
-Köszönjük...-*átveszi a korosat majd meghallgatja a "jó tanácsokat...*
-Még egyszer köszönjük...és További kellemes estét!- *azzal kisétál majd még megvárja a fiút is...és úgy mennek el.*
Jozef Bomontov

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Vadőrlak   Csüt. Okt. 30, 2008 2:49 pm

*Sejtette a dolgot, hisz elvégre ha nem csinálják meg a házikat, vélhetően a professzorok nem nagyon értékelik majd a teljesítményüket. Bólint is a két diáknak, majd újfent a hátsószobába megy, ma már harmadszor és két kosárral tér vissza.* -Ezek lennének azok, már összekészítettem, a kosakart majd kérlek küldjék vissza egy manóval, mert abból nincs sok, és a méreggel nagy vigyázzanak, kis adag is már halálos lehet. *Ezekkel az instrukciókkal adja át Gavrilnak és Jessicának a kosarakat*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Vadőrlak   Csüt. Okt. 30, 2008 2:48 pm

*A várakozás közben meglátja Gavril Jess-t kicsit vár majd köszön neki.* Szia, te is a házi miatt jöttél? *Majd nyílik az ajtó, Gavril az invitálásra belép a házba, hol már sokkal kellemesebb az idő, szét is nyitja akbátját.* Jón napot kívánok. A bájitaltan házi feladathoz szeretnék növényeket kérni. 1 bezoárkövet, 7 lótuszvirág szirmot és 5 szál mákrózsát szeretnék kérni ellenméreg bájitalhoz. *Majd tovább ácsorog, de mostmár a jó meleg házban, és nem kinn a hidegen.*
Jessica Dream
Diák

Kaszt:
Szemben a világgal,

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Vadőrlak   Csüt. Okt. 30, 2008 2:44 pm

*Közben Gavril is megérkezik...No lám mennyien akarnak mostanában pontokat szerezni.*
-Szia...!-*köszön oda neki majd az ajtó már nyílik is.*
-SZép napot...Helló!-*köszön a vadőrnek majd Akoni-tól is elköszön. És tényleg...már hárman, és még mennyien jöhetnek...egész nap a jövés menés.*
-Na igen...Köszönjük!- *pillant Gavril-re...majd beljebb sétál. Gyorsan elgondolkodik rajta, hogy mi is kell...de már eszébe is jutott.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Vadőrlak   Csüt. Okt. 30, 2008 2:37 pm

-Rendben van, köszönök szépen mindent még egyszer. És akkor én megyek is. Viszontlátásra.*Ezután az ajtó felé veszi az irányt, és amint kilép az ajtón látja, hogy két ismerőse, Jessica és Gavril érkezik meg.*~Na, látom nem csak én szeretnék leckét csinálni.~*És amint innen kilépett sietett föl, mert nagyon sok dolga van még a mai napon.*
Jozef Bomontov

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Vadőrlak   Csüt. Okt. 30, 2008 2:37 pm

-Nagy ma a jövés menés. *Jegyzi meg csak úgy magának a bajsza alatt, majd újfent az ajtóhoz sétál, amin Akoni vélhetőleg épp távozik, szóval tőle el is köszön, és újabb két diák ácsorog odakint.* -A végén még teljesen kifogyok a kosarakból. *Néz végig a gyerkőcökön, de persze a barátságos mosoly most sem maradhat el.* -Gondolom önök is a házi miatt jöttek, fáradjanak beljebb. *Tereli befelé Jessicát és Gavrilt.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Vadőrlak   Csüt. Okt. 30, 2008 2:34 pm

*Gavril délelőtt elhatározta,hogy nem fog már többet kimenni, de mégi kabátot öltött, és kesétált ebben az időban a nem éppen közel levő vadőrlakhoz.* Ez lenne az. *Szólja el magát, majd szemügyre veszi a házikót. Közelebb lép a házhoz, és kopogtat az ajtón. Reméli itthol van a vadőr, nincs semmi dolga.* ~Jó lenne h ittvan, és hamar kijön, mert nem a legjobb az idő idekinn. Még jó, hogy nem hoztam rufuszt magammal, összefagyna szegény. Mi is kell hozá? 1 bezoárkő, 7 lótuszvirág szirom. 6 dl víz, 5 szál mákrózsa ~ *Veszi szémra a hozzávalókat majd türelmesen ácsorog amíg ajtót nem nyitnak neki.*
Jessica Dream
Diák

Kaszt:
Szemben a világgal,

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Vadőrlak   Csüt. Okt. 30, 2008 2:34 pm

*Jess érkezik a Vadőr házához. Mi másért jött volna mint a házi feladat elkészítése érdekében... Ahogy "leszánkózott" a dombon rögtön a házhoz siettet. Halkan bekopog majd csak vár és vár...Mex mindeközben a lábára ül...*
~Hééé...~ *már nem pehelysúlyú az állatka sem...sajnos.*
Jozef Bomontov

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Vadőrlak   Csüt. Okt. 30, 2008 2:32 pm

-Igen-igen, pár csepp bőven elég. Az egésszel akár egy elefántot is le lehetne teríteni. *Teszi még hozzá, nagy bólogatások közepette. Értékeli, hogy a srác érdeklődő, hisz ez azt jelenti tényleg óvatos lesz a kellékekkel, ami ritka a mai fiataloknál, legalábbis ő így látja az ide járó diákok alapján.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Vadőrlak   Csüt. Okt. 30, 2008 2:15 pm

*Látja, hogy a hozzávalókhoz kosarat is kap, aminek nagyon örül.*-Ohh, köszönöm szépen, és természetesen, még ma, de legkésőbb holnap megpróbálom visszaküldeni. És tudja, én nem vagyok túl jó bájitaltanból, meg a mérgekhez sem értek, mit jelent az hogy keveset? Pár csöpp elég?*Kérdezi a vadőrtől, mivel úgyse tartja fel azt mondta, ezért úgy érzi egy kérdés még belefér, de ezután már tényleg megy.*
Jozef Bomontov

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Vadőrlak   Csüt. Okt. 30, 2008 2:13 pm

- Hát akkor jól sejtettem. *Azzal hátra is megy a kis hátsószobába, és egy újabb kosárkával tér vissza, mint amilyet Annának is adott.* -Ezek lennének azok, már összekészítettem, a kosakart majd kérlek küldje vissza egy manóval, mert abból nincs sok, és a méreggel nagy vigyázzon, kis adag is már halálos lehet. *Ezekkel az instrukciókkal adja át Akoninak a kosarat, majd megrázza a fejét.* -Dehogy, a fegyverek megvárnak, nem szaladnak el, majd folytatom. *Teszi még hozzá egy újabb barátságos mosollyal, és ha a fiúnak nincs más kérdése, akkor a távozása után tovább folytatja a fegyvertisztitást.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Vadőrlak   Csüt. Okt. 30, 2008 2:04 pm

*A vadőr invitálására belép.*-Jó napot kívánok! Én Akoni Konana vagyok, és igen, tényleg a házi miatt jöttem.*Előveszi papírját, és elmondja hogy miket is szeretni, mert nem biztos benne, hogy a vadőr még ennyi idő után is emlékszik arra hogy mi is volt.*-Szeretnék,1 bezoárkővet, 7 lótuszvirág szirmot, 5 szál mákrózsát.*Látja, hogy a hozzávalók közt van a víz is, de azt azért be tudja szerezni a kúriába is.*-Ha jól látom ennyi.*Majd körbenéz a házba, és látja, hogy pont fegyvertisztítás volt.*-Remélem nem zavartam meg nagyon.~Nagyon tetszik ez a ház, nem túl nagy, de egy embernek pont jó~
Jozef Bomontov

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Vadőrlak   Csüt. Okt. 30, 2008 1:25 pm

*Az ajtó résnyire épp nyitva volt, úgyhogy a vadőr már messziről hallotta a közeledő lépteit, hisz az őszi avar könnyen megmutatja ki merre jár az ő füle meg eleve rá van állva az ilyesmire. Az ajtóhoz lépked hát, épp egy méretes balta van a kezében, mivel láthatóan a fegyvereit tisztította, amiből nem kevés foglal helyet az egyik falon.* -Szép jó napot, jöjjön csak beljebb, gondolom a házi miatt érkezett. *Küldd egy barátságos mosolyt Akoni felé, majd beljebb lépked ő maga is, és a baltát egyelőre letesz az asztalra, majd a fiú távozása után folytatja a tisztítását.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Vadőrlak   Csüt. Okt. 30, 2008 1:22 pm

*Akoni siet a vadőr házához. Csak párszor látta őt eddig, akkor is csak addig, amíg levitte őt Nellondba. Ahogy közeledik egyre jobban kivehetővé válik számára a ház. Akoninak nagyon tetszik ez a kis viskó, biztos benne hogy nagyon otthonos belülről is. Egyre közelebb ér, és amikor odaér az ajtó elé, akkor gondolkodás nélkül kopogtat párat. Nem túl hangosan, hiszen nem akarja hogy dörömbölésnek vegyék, de azért elég hangosan ahhoz, hogy könnyen meghallhassák a ház bármely pontjából.*
Jozef Bomontov

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Vadőrlak   Csüt. Okt. 30, 2008 12:31 pm

-Szívesen, és sok sikert. *Int még a távozó lány után, majd behúzza maga mögött az ajtót, bár csak résnyire, jó egy kis friss levegő, meg egyébként is most nincs olyan hideg kint, ki kell még használni az időt, nem sokára úgyis jön a tél, és kénytelen lesz beizzítani a fűtést is.*

//Szivi. Very Happy//
Anna Svetlana
Diák

Minősítés:
Hozzászólások száma: 1853
Msn: darknissa@freemail.hu
Kaszt:
Üzenőláda: Aki nappal álmodik, sok olyasmit tud, ami rejtve marad a csupán éjszaka álmodók számára.
Ha már úgyis a pokolba kell mennem, akkor legalább csináljam rendesen. ;D

.perselus.piton.

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Vadőrlak   Csüt. Okt. 30, 2008 12:26 pm

- Köszön szépen*hálálkodik, mikor megkapja a kosorat a hozzávalókkal együtt. Még egy mosolyt is megereszt a férfi felé.* - Igérem vigyázni fogok*bólint határozottan. Tényleg nem lenne jó ha most ügyetlenkedne, mert a végén valami baja esik.*
- A kosarat pedig majd visszaszolgáltatom.*ismét csak bólint, és a karjára akasztja a kosoarat.*
- Akkor én most mennék is. Megcsinálom a házit. Eléggé levagyok maradva a dolgokkal, jó lesz belehúzn*nevetgél zavartan.* - Akkor Viszlát! És mégegyszer köszönöm.*int egyet, aztán elindul a Kúria felé.*

// Köszi Very Happy //
Jozef Bomontov

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Vadőrlak   Csüt. Okt. 30, 2008 12:18 pm

*Barátságos mosolyától tényleg nem kell félni, semmi riasztó nincs benne. Miután a leányzó belépett nem csuklya be az ajtót nem árt néha jól átszellőztetni a kis vadőrlakot friss levegővel.* -Áh igen, sejtettem a dolgot. *Azzal hátra megy a kis eldugott hátsószobába és egy kosárral tér vissza.* -Ezek lennének azok, már összekészítettem, a kosakart majd kérlek küldd vissza egy manóval, mert abból nincs sok, és a méreggel nagy vigyázz, kis adag is már halálos lehet. *Ezekkel az instrukciókkal adja át Annának a kosárkát.*

Vadőrlak

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
7 / 10 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Similar topics

-
» Vadőrlak