Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságHelyszínleírásokRegisztrációBelépés

Share | 

Rejtett tisztás

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : 1, 2, 3 ... 14 ... 28  Next
SzerzőÜzenet
Rosetta Waylan

Minősítés:
Hozzászólások száma: 6046
Msn: perlita6@freemail.hu
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
Titulus: Ötödik évfolyam
TémanyitásTéma: Re: Rejtett tisztás   Vas. Jan. 29, 2012 10:25 am

*A rejtett tisztásnak van egy olyan része, amit senki sem ismer, hiszen el van fedve mágiákkal, a növények jócskán befedték a kis odút, ahol Rosetta az estéit töltötte, hiszen nagyon régen nem éjszakázott a kúriában, mert félt, hogy álmában elveszti a kontrollt, és a teliholdas, vagy különféle holdfázisos éjszakáin kitör belőle a vérfarkas... Most, hogy bebújt abba a kialakított kis részbe, ahol a legtöbb cucca van, hihetetlenül nehezen kucorodik össze, pedig nagyon jól elfért itt még egy három hónappal ezelőtt.* ~ Ez annyira... kiborító. Örülnöm kell az új életnek, de olyan nehéz, hiszen minden a régire emlékeztet. Ezek az apró ruhák, apró holmik... a kezem még ugyanúgy ügyes, de mindent át kell alakítanom. ~ *Gondolkozik magában, majd kihátrál a helyről, mert megfordulni kb. nem is tudna, és elindul vissza a rejtett tisztásra, mert ideje lenne kicsit meditálni, elgondolkozni, hogy hogyan tovább. Csak éppen arra nem számít, hogy ebben az időben bárki is ott lesz a tisztáson, de ott van, egy fiú egy állattal, akit csak azért tud megkülönböztetni a daimonoktól, mert hát druida, druida, nagyon druida. Ismerős neki a srác, biztosan látta már valamilyen órán, de név szerint nem ismeri. Mivel valószínűleg a helyzetből kihátrálni nem tud, meglátták, ezért összefogja a kezeit maga előtt, és kicsit kínosan elmosolyodva köszön.* - Sziasztok, nem féltek, hogy megfáztok? *Kérdezi kedvesen, amúgy öltözetét tekintve egy rövid póló van rajta, és egy rövidnadrág, köpennyel a vállán, az az egyetlen, ami utal a hidegre. Hát elementalista is a drága, szóval a hőburok, és a hőburokkal ellátott köpeny mindig tartja a meleget. Mivel véla, ezért ezek a rövid cuccok kissé nagyon kivágottnak hatnak, valaha ezek hosszabbak voltak, és lógósabbak minden irányban, de hát... A kislány felnőtt, és megváltozott. Nagyon. Csak kezelni nem tudja.* - Wylena vagyok, Eramir. *Toldja hozzá, még most, amíg az eszében van, hogy ne Rosettát mondjon.*

// Fagyi, jó sokat játszottunk XD //

Magas, karcsú, igen csak nőies alkatú lány, aki nem tud bánni a nőiességével, épp ezért a ruhái inkább hasonlítanak egy szakadt-szerelő lányéhoz, mintsem ahhoz a gyönyörű vélához, amilyen ő maga. A haja vöröses-rózsaszínes színben pompázik, közepesen-rövidre vágva mered a világ minden irányába. Még mindig az, aki volt, egy barátságos, sokszor mosolygós, alapjába-véve érzékeny, segítőkész lány, éppen csak az új test, az új élet megbonyolítja, hogy rátaláljon önmagára. Érdeklődési körében is történtek változások, egyesmás a vérfarkasság "elvesztésével" kikopott róla, és véla-vére miatt szedett magára új tanokat is. A lényeg azonban még mindig ugyanaz... A segítő gyógyító, aki mindig ott van, amikor szükség van rá.
Az aki voltam, egy fényképről néz vissza rám, és nem hasonlít már, múlt és jelen.

Aurora Valanthe Mediaris
Vissza az elejére Go down
David Robert Beawer

Minősítés:
Hozzászólások száma: 264
Msn: emilykyrabeawer@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda: Nem minden szarka farka tarka, csak a tarka farú szarka farka tarka.

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Rejtett tisztás   Vas. Jan. 29, 2012 9:59 am

*A Rejtett tisztás szélén pici, hosszúkás, dinamikus alak suhan át.* - Zeusz! *Bontja meg a - kinek kellemes, kinek kellemetlen - vasárnap délelőtti csendet.* - A jó isten áldjon meg...! *És ezután még jó néhány sor szitkozódás, amit úrilányokra való tekintettel inkább nem írok le. Szóval megjelenik a tisztás szélén a magas, sötét fickó is, és egy kis mágiával gyorsítva magán beéri a vadászgörényt, aki már a tisztás közepetájékán jár. Rob végre beéri, és egy tigrisbukfenccel veti rá magát az állatkára, így lefogva a jószágot.* - Hát mi a fene ijesztett meg ennyire? *Érdeklődik félrebiccentett fejjel, kerek szemekkel, szelíden az állattól, de hát az nem nem válaszol, bármilyen meglepő is. Szóval most ketten fetrengenek a tisztás közepén, a fagyos földön. Végül is...*
Ivo Todorka

Hozzászólások száma: 84
Msn: balogheniko@msn.com
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Rejtett tisztás   Hétf. Jan. 23, 2012 5:57 pm

-Nem bántottál meg. *Látja, hogy Xer daimonja megy a Kúria felé, erre arra következett, hogy Xer is megy.* -Nem gond, jó tanulást, én is megyek akkor veled, hiszen egyedül itt nem lehet csinálni semmit sem. *mondja. Nézi, hogy felhúzza a felsőjét a hasáig, hirtelen másra gondol, s a karját is megnézi.* -Jó vagy te így, már úgyse lehet rajta változtatni. *Egy kicsit gondolkozik.* -Még mindig nőiesnek tartalak. A többiek még lehet nem találták meg benned a nőt. De én már megtaláltam. *Egy kicsit rejtélyes, de csak ennyit mond. Látja, hogy belepirul a bókba, majd mennek tovább beszélgetve.* -A zsákon csúszás olyan, mint a csúszda. Nem láttál még? A hó fehér, de remélem ezt tudod. Hát igen vannak kemény, hideg telek. *Lassan a kastélyhoz érnek, felkíséri az emeletre a szoba ajtaja előtt ezeket a mondatokat mondja:* -Jó tanulást még neked. Jó éjszakát! Szép álmokat! Szia! *Megvárja, míg bemegy a szobába, s utána ő is elindul a szobája felé.*
Xerxésia Clearwater

Minősítés:
Hozzászólások száma: 106
Msn: ciaradelafresque@hotmail.com
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Rejtett tisztás   Hétf. Jan. 23, 2012 5:32 pm

-Bocsi, nem akartalak megbántani vagy ilyesmi, de azért kényes téma ez ha belegondolunk... a szülől elvált és egy másik nőtől is van saját családja....de úgy sem rohannád le a dologgal, persze hogy nem, de nem feltétlenül van úgy bárki más hogy szeretné ha lenne egy testvére...*mondja kicsit elgondolkodva, majd a fiúra sandít ahogy az visszamosolyodik rá és a családról többet nem esik szó, amiért ismét hálát érez Xer. Majd ismét a fiú veszi át a szót amire megjegyzi.* -A madarakat nem nagyon szeretem, én inkább a szőrös állatokat és a patásokat kedvelem, mint a szarvas, az őz, a gnú és társai, és persze az édes törpe kismalacok....a kedvenceim...*küld egy puszit daimonjának, amire az elmosolyodik és lassan elindul Brendon a Kúria felé, mire gazdája is lassan sétálni kezd arra és megkérdi Ivótól.* -Nos, ha nem lenne gond akkor én lassan vissza is mennék a szobámba, egy kicsit tanulni és pálcát tisztogatni meg ilyesmi, velem tartasz egy darabig? *néz rá, majd ha az vele megy akkor tovább folytatja....ha meg nem akkor itt a vége fuss el véle....* -Es nagyon aranyos vagy, habár tényleg az utóbbi időben elég szépen kihasználtam az időmet...nézd....*emeli fel felsőjét kicsit hogy lássa a fiú a szépen kidolgozott izmos, kockahasát, majd leengedi, és az egyik karját is teljesen megmutatja, azaz leveszi a kabátja jobb oldalát, majd vissza...*-ezért szoktak nézni, és ez egyáltalán nem szép, mert aki nő az legyen nő, de most már van egy tervem, amivel sok dolgot helyre rakok, és akkor kicsit boldogabb is leszek...pláne hogy ha sikerül megszereznem a címet ahol azokat az incsifincsi cukor lelőhely meg lesz....*kacsint egyet, majd a fiútól megkérdi* -Szerinted tényleg jó vagyok én így ahogy vagyok? Te mennyire tartasz ezek után nőiesnek? *kíváncsiskodik kicsit jobban, amibe teljesen bele is pirul, sőt, vörösödik, ráadásul a bók hallatán hogy "Kevés az ilyen lány, mint te." teljesen kiakad. Talán ezért is lett hirtelen annyira bátor, hogy megakarja tudni hogy milyen érzései vannak a fiúnak irányába, mert a külsőjét még soha sem hallotta fiútól, és nagyon érdekli, mert hát lány, vagy hát lassan nő, és most már kezd az az idő lenni hogy másra is kell gondolni mint a fő élete céljára. Majd a fiú újra elvigyorodik, ismét tüzelni kezd ekkor az egész arca és a füle is, annyi csak a szerencséje hogy a pálcája fényt adósága már egy ideje nem világit, így csak egy kis holdfény ami rájuk vetül, és épp csakhogy az utat látják, szóval reménykedik hogy nem árulja el magát.* -Es milyen az a zsákkal csúszni megoldás? En még sosem láttam havat, soha életemben, szóval igen érdekes évszak számomra még a tél....nem épp eddig a kedvencem, mert iszonyú hideg van néha...
Ivo Todorka

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Rejtett tisztás   Hétf. Jan. 23, 2012 5:10 pm

-Csak nem lesz gond belőle, ha megtudja, hogy van egy féltestvére. Én az ő helyébe örülnék neki. Köszi a drukkolást. *Hallgatja a lányt az öccséről.* -Így tényleg nehéz lesz megtalálni őt. Hagyjuk szerintem is ezt a témát, nem akarom, hogy szomorú légy. Én benne vagyok a holnapi napba. Hát igen, hétvégén jobban ráérnek az emberek. *mosolyog a lányra.* ~Tényleg, sötét van.~ *Gondolja magában és a fejével bólint egyet, hogy beleegyezik a holnapi bemutatóba. Ahogy hallgatja a lány elkezd egy mondatot, de nem fejezi be. Nem szól érte semmit sem, hiszen lehet csak kiszaladt a száján, vagy csak meggondolta magát. Nem akar erőlködni, majd elmondja ha akarja.* -Jól van, megmutatom, de nem jó szerintem ha hozzászoksz, én is csak ritka alkalmakkor szoktam elővenni. *Nézi ahogy megöleli Xer a daimonját és nyom neki egy puszit. Erre Ivo elmosolyodik, majd a kérdésre elgondolkozik.* -Én még nem sok helyen voltam, de a kedvencem a Madárház. Szeretem a madarakat. És te szereted őket? *A kigyúrt szó hallatán, szemmel jó alaposan megnézi a karját s így szól:* -Szerintem, annyira nem vagy kigyúrva, ne foglalkozz a többiekkel. Te ilyen vagy és kész. Senki sem lehet tökéletes. Engem speciel nem zavar a kigyúrtságod. Kevés az ilyen lány, mint te. *Hosszan a szemébe néz s az ajka halvány mosolyra húzódik. Majd visszatér a csúszdára.* -Én is szeretem a csúszdákat, meg télen domboldalakon szánkóval vagy zsákkal lecsúszni.
Xerxésia Clearwater

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Rejtett tisztás   Hétf. Jan. 23, 2012 4:42 pm

*Xer a gyengéd érintésére csak egy kedves mosolyt kap, amitől megnyugszik, és talán még kicsit reménykedik is hogy esetleg egy barátság lehet ebből a találkozásból, vagy ki tudja, talán még valami teljesen más is. Mindenesetre sosem gondolkodott azon hogy ha egy fiú az életébe lépne, az hogy nézne ki, milyen lenne és így tovább, de most egyenesen izgalmasnak is találta ezt a helyzetet, ami annyira nyitott és annyira sok minden kihozható belőle. Hisz azt érzi hogy a fiú nagyon szerény és felettébb gyengéd, talán pont egy ilyen kedves lélek nyithatná meg tényleg a szívét, és változtathatná meg teljesen? Ki tudja? Erre csak a jövő adhat majd választ, de ahhoz még sok viznek kell lefolynia, szóval semmit sem szabad elsietni...Majd a fiú mesélni kezd a féltestvéréről, és a nevét is elmondja, amit megjegyez, és azt is hogy ugyanúgy allis mint Ivo.* -Ez nagyon fura, szerintem...remélem nem lesz belőle gond vagy ilyesmi hogy egyszer csak megtudja hogy van egy féltestvére, ilyesmi, szóval drukk-drukk hogy jólviselje és ilyesmi...azt hiszem erre azt szokták mondani...*mondja kedvesen kicsit elgondolkozva, mert hát nem oly régóta van itt a suliban, és bár a nyelv többnyire megy neki, csak van hogy bizonyos kifejezések nem annyira...* -Hát, az öcsém igazi nevét nem tudom, mert a születési papírjait megsemmisítették, és a gyerekrablók is alig hagytak nyomot, és utána meg családtól családig járt, ahol mindig új nevet kapott, azért is ilyen nehéz rábukkannom... de most már egy nagymester akit apámnak szoktam hívni, egy ideje felkarolt jobban és neki van egy szolgálója aki hozza nekem a híreket, ő az összekötőm akiről már az imént beszéltem... teljes mértékben megbízom benne, ráadásul egyáltalán nem hajlamos a korrupcióra, szóval hatalmas szerencsém van...mert így tudok itt is tanulni, miközben az a dolog is alakulgat....De jó lenne már ha végre rábukkannék, annyira jó lenne magamhoz ölelni....annyira hiányzik...Mindenesetre ezt a témát hagyjuk, mert csak szomorú leszek tőle, tehát akkor a futás okes. Remek....holnap esetleg mit szólnál egyhez, majd megdumáljuk hogy mikor lenne pontosan jó és elmehetnénk erre-arra....Es a Nellondi kirándulást szerintem mindenképp szombatra kéne rakni, vagy hát a hétvégére, mert akkor igazán nyűzsgő a kisfalu...Es a taicsit meg majd holnap futás előtt megmutatom, nem akarok itt most neked kérkedni, ráadásul eléggé sötét is van, és a pontos gyakorlathoz fontos hogy jól lásd mit hogyan kell, jó? Hát ez remek, mindent meg is beszéltünk, vagy hát lezsíroztuk, ahogy hallottam valamelyik nap az egyik szoba társamtól... *hadarja kicsit remegő hangon, egyre jobban kezd zavarba jönni, ami tőle szokatlan és nagyon-nagyon fura, de azért tetszik neki hogy Ivo ennyire érdeklödik tőle, majd a varázscukros sztorira megjegyzi.* -Mindenképp mutasd meg hogy hol szerezted ezt a cukrot, kell, kell, kell, függő lettem, nagyon klassz érzés....meg minden....csak hozzá ne szokjak...*majd a daimon lecsendesítése után csak csendben ránéz Brendonra, lehajol és megöleli.* -Tudod hogy néha kicsit elkanászodsz, és azt nem szeretem, szóval légy illedelmes és kedves ezentúl....és ne akarj mindenáron férjhez adni...mint a múltkor....*nyom egy puszit még a megsebzett nózijára, majd feláll és Ivo kérdésére sorban felel, mikozben tovább mosolyog mint a tejbetök, most valahogy nem tudja abbahagyni. A cukor hatása már biztos hogy elmúlt, úgyhogy nem azt teszi, valahogy különösen érzi magát egyre jobban, de azért csak felelget.* -Hát, igaziból a kastélyban a Gyakorló termet szeretem és bárhol, ahol a természetben lehetek nyugodtan, ahol senki sem zavar....az Edes semmittevés rejteke is kiváló hely, az pl. az egyik kedvencem...és neked melyek....a tópartot nem nagyon szeretem, inkább nyáron is a csúszdákat imádom...bár mindig annyira ciki hogy megnéznek hogy mennyire ki vagyok gyúrva...Szerinted is?
Ivo Todorka

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Rejtett tisztás   Hétf. Jan. 23, 2012 4:13 pm

//Olvad//

*Észreveszi, hogy az ölelés után a lány is zavarba jön egy kicsit. Majd meglepődik amikor a lány megsimogatja a kezét, ez megmelengeti a szívét, és elmosolyodik.* -Ja, értem. Részvétem a szüleidért. Én úgy jöttem rá, hogy van egy testvérem, hogy apukám elhagyott minket és anyukámmal élek most s ő mondta, hogy az apukám megint megnősült s lett egy lánya. Eddig még fényképeken láttam, most nincs itt nálam, hogy meg tudjam mutatni. Mira Todorka a neve és Allidonos, mint én. Lehet beszélt rólam apukám Mirának nem tudom, így fénykép alapján még nem láttam vagy csak én vagyok rosszkor rossz helyen. És a te öcsédet hogy hívják? *Majd egy másik kérdésre válaszol:*
-Benne vagyok a futásban. *mosolyog.* -Nem szoktam tai-csizni. Jó ötlet lenne, ha megtanítanál rá. Remélem remek tanítványod leszek. De addig is nem mutatnál ebből egy bemutatót? Csak, hogy tudjam mire számítsak. *Kacsint egyet a lány felé.* -Szívesen felfedezem veled Nellondot. Majd egyeztetünk időpontot. *Nézi ahogy a lány beveszi a szájába a cukrot. Örömmel tölti el, hogy boldogan nevet. Majd odamegy Xerhez a daimonja és kérdezgeti.* -Ez csak egy varázscukor, olyan amitől boldog lesz az ember. *válaszol a daimonnak. Mikor elmúlt a cukor hatása akkor Xer rámosolyog, Ivo viszonozza.*
-Ha szeretnél még ilyen cukrot akkor szívesen adok még. Csak most ez az egy volt nálam. Vagy meg is mutathatom majd Nellondban melyik üzletben szereztem. *A lány arcát fürkészi.* -És itt a kastély körül van kedvenc helyed? Jártál már tengerparton? Melyik évszak a kedvenced? *kérdezgeti.*
Xerxésia Clearwater

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Rejtett tisztás   Vas. Jan. 22, 2012 7:01 pm

*Xer csak figyelmesen hallgatja a fiút, és ahogy így tesz, egyszeriben csak arra eszmél hogy a fiú odamegy hozzá és gyengén karjaiba zárja. Felettébb meglepődik, hisz soha egyetlen férfi vagy fiú, nem tett vele soha ilyet, még csak azért sem hogy megvigasztalja, másért meg plána nem. Egyszóval iszonyú zavarba jön, majd látja hogy ahogy a fiú elengedi elvörösödik kicsit, mire most ő tesz egy gesztust a fiú felé, és megsimogatja a fiú kezét. Ezt egyfajta köszönetképpen szánja, és hálaként egyben, hisz nem is tudja a fiú hogy mily sok mindent indított el Xerben, hisz maga a tudat hogy őrá a fiúk nem is nőként tekintenek hanem inkább riválisként, az eléggé letörte mindig is, de most egy érdekes érzés keríti hatalmába, valahogy érzi hogy itt a Nezában talán megtalálhatja a saját válaszait az életével és önmagával kapcsolatban. Es az is bevillan neki szinte elhatározásképpen, hogy sokkal kevesebbet fog a testére száni idejéből, hisz talán már túlságosan is a céljára fordított mindent, ennek áldozott, pedig neki, Xerxésiának is van külön élete, és talán lassan itt lenne az ideje hogy felesben vagy ily téren azt is élje. Egyszóval hálás Ivonak amit mond és mindenért, majd válaszol neki.* -Köszi, kedves vagy, de az öcsémet csecsemőként elrabolták és a szüleimet meggyilkolták, én is alig éltem túl...azóta keresem a nagyvilágban... és hogy a nyomára bukkanjak és ki tudjam szabadítani, ezért a mesterek megszántak és tanítottak....és közben én is beláttam hogy megy nekem a harcolás....egyszóval ennyi a rövid történetem....és, neked mi a féltestvéreddel kapcsolatos történet, és mi a teljes neve, és milyen szakos? Hátha ismerem, vagy hasonlók, mert én is itt vagyok már egy ideje....egyébként ő tudja hogy ti féltestvérek vagytok? ...*faggatja Xer a fiút, valahogy jó kicsit önmagáról beszélnie, úgy érzi hogy a fiú teljes mértékben megérti őt és nem akarja azzal áltatni mint sokan mások, hogy nincs értelme a céljának vagy ilyesmi....és talán ez is hozzátesz ahhoz hogy annyira szeretne ő is valahogy viszont segíteni...* -Es ha gondolod akkor néha futhatnánk együtt...szoktál tai-csizni vagy ilyesmi? az is egyfajta mzgásgyakorlat, és ha jól csinálod akkor eléggé kitartó és hajlékonnyá teszi a testet és a lelket is....ha érdekel akkor szívesen megtanítalak.... *mosolyogva ajánlja fel a dolgot, majd a fiú újabb kérdésére kicsit elgondolkodik és ismét felel neki* -Nellondba én inkább a Fekete piacra szoktam járni, mert van ott egy összekötőm, aki a testvéremről szokott hozni híreket, vagy küld épp baglyot oda....de ha be kell valamit szereznem, azért is oda megyek, mert jó árra le lehet alkudni az egyes portékákat... De van ott egy kocsma is, bár nem szép a látvány ha bemész, de ott is sok info.-t kaphatsz ha keresel valakit vagy valamit...és még ott van a piros lámpás negyed is, azok is sok újdonsággal ajándékoztatnak meg néha napján....de gondolom te nem ezekre a helyekre gondoltál, hanem pl. a Főtérre, a Teaházra vagy a Vidámparkra....azokon még nem nagyon jártam, bár a Teaházban többször megfordultam már....Lenne kedved egyszer felderíteni jobban Nellondot? En megmutatnám amiket én ismerek, aztán meg te amiket te, vagy fordítva, vagy egyet én egyet te... mit szólsz? Nem rossz ötlet, mi? *majd ahogy közben a fiú egy varázscukrot vesz elő és leányzónknak nyújtja, Xer elveszi, alaposan szemügyre veszi majd a fiúban bízva óvatosan a nyelvére helyezi, majd beveszi a szájába. Egyszeriben forróság és harmónia löketben tör ki teste, szíve megtelik boldogsággal és mintha pici apró tűzcsóvák táncolnának a hasában, kellemes érzés fogja el, annyira, hogy édesen kacagni kezd, mire a daimonja megjelenik, leül elé és gyanakvóan a gazdájától megkérdi.* -Mi a fene van veled? Nem szoktál így nevetni...Mit adott maga neki, uraság? *förmed rá a fiúra, majd ahogy a cukor hatása lassan elmegy, Xer mindenbe beavatja mivel ezek szerint a kismalac el volt annyira valahol hogy nem is látott semmit, és Ivonak csak egy nagy mosolyt küld ismételten, egyfajta cserébe, hogy megajándékoztatta ezzel a remek érzéssel.*

//fagyikehely//
Ivo Todorka

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Rejtett tisztás   Vas. Jan. 22, 2012 5:43 pm

-Hát ez egyéntől függ. Igen, féltestvér. Itt tanul és tudom hogy hívják. Biztos te is megtalálod az öcsédet, szorítok neked, vagy segíthetek meg is keresni. Ez csak rajtad áll, mit szeretnél. *mosolyog, majd látja, hogy szomorú lesz, a szemét nézi, s meglátja a csillogást benne. Erre Ivo nagy erőt vesz magán, odamegy közel a lányhoz és magához öleli, hogy egy kicsit felviduljon. Hiszen ő is szomorú lesz, ha látja, hogy más is az. Pár másodperc múlva elengedi és újra belenéz a szemébe, hogy még mindig szomorú-e. Majd így szól:* -Jobb egy kicsit? *Elpirulva kérdezi, utána tovább folytatja a beszélést.* -A futás az jó, bár én csak ritkán jutok el odáig, hogy elmenjek és fussak 1-2 kört. De majd beiktatok egy napot rá. *A zsebébe belenyúl és elővesz egy cukrot s odanyújtja a lánynak.* -Ettől nem leszel olyan szomorú, ez egy varázscukor, aki ilyet eszik az boldog lesz tőle. Szoktál ki járni Nellondba? Ott melyik a kedvenc helyed? *kérdezi.*
Xerxésia Clearwater

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Rejtett tisztás   Vas. Jan. 22, 2012 5:18 pm

-Ez kedves, és lehet is benne valami...csak hát így inkább elűzi a boldogságot, vagy hát leendő boldogságot, nem bevonzza nekem...nem? *mosolyog és kacsint vissza a fiúnak, majd ahogy az a kérdéseire sorban válaszol, érdeklődve hallgatja* -Féltestvér? De jó...és biztos hogy itt tanul ő is ? Es tudod már hogy hívják, vagy ilyesmi? Nekem is van egy kisöcsém, bár nem is annyira kicsi, hisz csak 1,5 év van kb. közöttünk....de sajnos nem tudom hol van....*szomorodik el ismét, valahogy Ivo akaratlanul is kiváltja Xerből a gyengédséget, amit a lány mindenáron próbál visszatartani. Soha életében nem hazudott, nem is sírt, még akkor sem amikor a mesterei az utolsó bőrt is lehántották szószerint testéről...de most icipicit csillogni kezd a szeme pár mini könnycsepptől, amik nem állnak össze cseppekké, inkább csak egyfajta jelképek hogy igenis mélyen a leányzó lelkében hihetetlen sok magány és titok rejlik. Majd ő is válaszol.* -En már a legjobb mesterektől megtanulhattam amit a harcokból fizikailag megtudhattam, és a lelkem is eléggé megedződott, így úgy gondoltam hogy ideje hogy a pálcával is elérjem ugyanezt...bár itt sok minden egyebet is megtanultam... például azt is, hogy itt már nincs szükség az erőre, a fizikai jellegűre legalábbis...úgyhogy pár hete nem is vezetem le így a felesleges energiám, inkább napi 10-115 km-ert lefutunk Bren-nel....
Ivo Todorka

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Rejtett tisztás   Vas. Jan. 22, 2012 5:08 pm

*Hallgatja a lányt s figyeli ahogy kacsint egyet felé, Ivo is visszakacsint.* -Biztos boldognak akar téged látni. *Mosolyog, válaszol a lány kérdéseire.* -Hát azért jöttem ebbe a suliba, mert az eltitkolt féltesóm is itt tanul. 1 éve tudtam meg ezt és azonnal rohantam ide, hogy megismerjem. Hogy mi a célom? Na lássuk csak. *Egy kicsit gondolkozik, majd folytatja:* -Szeretek másokon segíteni, pl. harcban és a jóstudásomat is szeretném fejleszteni. És te miért vagy épp ebben a suliban? Neked mi a célod? *kérdez vissza, s ha választ kapott rájuk, akkor folytatja.* -Neked van tesód?
Xerxésia Clearwater

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Rejtett tisztás   Vas. Jan. 22, 2012 4:55 pm

//olvadozás//

*Xer csak nézi a fiút ahogy a daimonjának, mármint az ő daimonjához lehajol és megtörli az orrát egy papírzsepivel, majd a kérdésre csak elmosolyodik. Mindig is ezt utálta Brenben a legjobban, hogy fecseg össze-vissza, hisz ő tisztában van vele hogy soha nem fogja megtalálni az igaz szerelmet, még ha titkon annyira is vágyakozik utána. Ráadásul nem is teheti meg, neki annál sokkal nagyobb céljai vannak, és mindenek felett az az elsődleges hogy a kisöccsét megtalálja. A szerelem és minden más csak másodlagos. Es naná hogy tudatában van annak is hogy a külleme sem az a lányos és nőies, márpedig azoka szeretik a fiúk. Majd miközben ilyen és effajta dolgok járnak a fejében amiket pciit később el is hessent, egyszerűen válaszol Ivonak.* -Igen, sajnos többnyire így viselkedik... de őszintén megvallva tökre megértem...szóval letudom képezni hogy miért csinálja egyre többször, és látványosabban...*mondja a fiúnak, majd kicsit rejtélyesen kacsint egyet felé, mintha csak éreztetni szeretné vele, hogy ha akar nyugodtan kérdezhet, most akár el is mondaná az igazságot. Hisz Ivoból is árad az a nyugalom és szelídség, amiből az egyik benne is meg van, hisz kimért és igen kedves beszédével elsősorban nyeri meg az embereket a saját oldalára.* -De, mesélj, miért vagy itt, épp ebben a suliban...hisz annyi van a világban, miért pont ide jöttél? Es mi életed igazi nagy célja, amit mindenáron keresztül szeretnél vinni, meg szeretnél szerezni, elakarnál érni...*teszi fel elgondolkodtató szokványos kérdését, majd várja a fiú válaszát érdeklődve*
Ivo Todorka

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Rejtett tisztás   Szer. Jan. 18, 2012 5:10 pm

*Majd Xer daimonja Ivonak a bokáját és a nadrágját kezdi el szimatolni, lenéz a malacra, majd így szól:* -De igen. *mosolyog, látja, ahogy Xer dobbant egyet lábával és a malac a bokor mögé elbújt. Ránéz a lányra, s látja, hogy mérges, nézi tovább a jelenetet. Majd hallja hogy a kismalac elkezd sírni és vérzik az orra. Odamegy a kismalachoz, a zsebéből elővesz egy papír zsebkendőt, lehajol, majd megtörli a malac orrát. Utána újra feláll és így szól a lánynak.* -Hát ha a csókra gondolsz, ha nem akarod, nem fogom megtenni. Amúgy mindig ilyen a daimonod, ha fiúval találkozol? *kérdezi, majd figyeli a lány reakcióit.*

//Fagy//
Xerxésia Clearwater

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Rejtett tisztás   Szer. Jan. 18, 2012 4:52 pm

*Visszanéz a fiúra és semmit sem hagyva a véletlenre, csak kaccsint felé egyet és válaszol.* -Detto mint te...csak kitisztítom a fejem....*majd ismét a sötétségbe néz, két kezével még mindig fegyverér markolja és közben nem is figyel a kis daimonjára amint az a fiú bokáját és nadrágját kezdi el szimatolni.* -Hm, ennek sült hús és egy kis avar illata van, csak nem ez volt a vacsi, majd kijöttél ide...*pillant fel a törpe malac a fiúra, majd a gazdájára néz és kicsit elneveti magát* -Csókot, csókot, csak hogy megtörjük a csendet....Xer amúgy sem az a beszédes fajta... *nevet egyet, majd mikor a gazdája jobb lábával nagyot dobbant és szúros szemmel ránéz, azonnal a fülét-farkát behúzza és egy fa vagy bokor mögé elbújik. Onnan pedig még dohogva megjegyzi...* -Jól van, na, csak segíteni akartam... úgy sem volt még se fiúd, se semmid, pedig ennyi idő alatt már legalább egy összejöhetett volna...*hallatszik a bokorból, majd erre már Xer is felmérgesedik, s mitöbb, odamegy a bokorhoz, és a botjával jó alaposat üt rá, de nem akkorát hogy a bokor esetleg kettétörjön vagy ilyesmi, inkább csak meglebbenti vagy hasonlók. De a lényeg hogy a kismalac kap a suhintásból, mitöbb nem is kicsit, mire picit el is kezd az orra vérezni és kiabálva magas kismalac hangján elkezd sírni és letorkolni gazdáját. De Xer semmit nem tesz, csak nagyot sóhajt és a fiúnak megjegyzi.* -Most mit akarsz tenni?
Ivo Todorka

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Rejtett tisztás   Szer. Jan. 18, 2012 4:36 pm

*Ahogy gondolkozik, hirtelen hangokra lesz figyelmes, mintha valami vagy valaki közeledne felé. Gyorsan feláll, előveszi a pálcáját, ahogy közelít hozzá, felismerte benne Xert.* -Ja, csak te vagy? *Egy kicsit megkönnyebbülést érez, és azzal elteszi a pálcáját.* -Igen, gyönyörű itt, csak ilyenkor egy kicsit már hideg van. Nincs semmi célja, hogy itt vagyok, csak egy kis levegőzésre vágytam. És te? *Nézi Xert.*
Xerxésia Clearwater

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Rejtett tisztás   Szer. Jan. 18, 2012 4:23 pm

*Hosszú bőrkabátban, felül két gomb begombolva, kezében hosszúra állított botjával és törpe kismalacával jelenik meg a fiú mellett Xer. A börkabát alatt szintén hasonló szerelése látszik, azaz a megszokott ujjatlan felső ami szépen testhez simul, és látszik rajta hogy nem mostani darab. Szóval a lényeg hogy kényelmes és a lány csak simán megáll Ivo mellett és a távolba bámul, mintha csak kémleli a sötét tisztás rejtett mivoltjának szellemeit. Majd elöhúzza pálcáját és elsittuogja a varázsigét.* -Lumos! *mire egy kis fénygömb jelenik meg pálcája végén, majd az eszközt a nadrágja övébe szúrja hogy a fény megmaradjon, és a botját maga elé fogja minkét kezével.* -Gyönyörű itt, főleg ilyenkor...nem? Miért épp itt és ekkor vagy itt? Van valami célja, vagy csak úgy... *kérdi, miközben a fiúra néz és picit kémlelni kezdi az arcát, mintha az meglenne bűvölve vagy egyéb láthatatlan pacától lenne teli*
Ivo Todorka

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Rejtett tisztás   Szer. Jan. 18, 2012 4:10 pm

*Ivo megy a Rejtett tisztás felé. Farmer nadrágban, kapucnis pulóverben, a kapucni a fején van, fekete télikabátban és a bakancsában. Odaérve körülnéz, de még senkit nem lát, úgy dönt vár egy kicsit, hátha jön erre valaki és elszórakoztassa. Addig is leguggol az egyik fa tövében és gondolkodik.*
Deyan Serenity

Hozzászólások száma: 124
Msn: holhen@citromail.hu
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Rejtett tisztás   Szer. Jan. 11, 2012 5:13 pm

*Úgy tűnik a lányok távozni akarnak.* -Mehetünk enni nyugodtan. De a kúriáig visszakísérhetnénk Mollyt, mit gondolsz? *kérdi Nessie-re nézve, de persze ugyanúgy szól ez a kérdés Mollynak is. Végül aztán elindulnak, Deyék mennek az étkezőbe, Molly pedig... Nos valamerre máshova.*
-Egyébként úgy látom, diákképviselő vagy. Evés után nincs kedved egy szobába beosztani? Ne foglaljam túl sokáig az új diákoktól a helyet, ha nem muszáj. *fordul a kérésével Nessie-hez. A várószobával különösebb gondja nincs, illetve csak az, hogy picit tömött, meg hogy tudja, várnak az ő helyére is.*
Molly Grozda

Hozzászólások száma: 206
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Rejtett tisztás   Szer. Jan. 11, 2012 5:04 pm

*Deyan kedves mosolyára kissé zavarba jön, de azért vissza mosolyog, és kicsit bólint rá, a visszaúttal kapcsolatban.* - Igazán nem szükséges elkísérni, biztosan menni fog egyedül vissza találás. *Mondaná, illetve mondja is, de úgy tűnik, hogy az, hogy ő menni akar furcsa tömegoszlató erőt robbantott ki, mert Nessie is távozóra fogja. A pálcás kijelentésre kissé felnevet, egészen halkan, bár lehet, hogy komoly téma ez.* - Vigyázz magadra, tényleg. *Nyomatékosítja azért a szőke lánynak, hogy Deyannak igaza van, ő hiába neveti el a dolgot. Mikor bejelenti Nessie, hogy megy, akkor bólint, és a kúriához mennek mind a ketten - avagy ha Deyan is jön, hárman - így hát odáig bizonyosan együtt mennek, csak ott válik el tőlük. Éhes, de jobban kedveli az étkező helyett a társalgó konyhájának szendvicseit. Szóval a kúriához érve csendesen megköszönik az útbaigazítást és a kísérést, elköszönnek, Molly nagyon nincsen formában, és Silverrel eltűnnek valamelyik folyosón. *
Nessie di Alsiera

Hozzászólások száma: 410
Msn: sajna még nincs :(
Kaszt:
Üzenőláda: "Higgy magadban, és készülj fel arra, ami jön!"

"A sötétség nem egyenlő a gonosszal, mint ahogy a világosság sem jelent mindig jót."

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Rejtett tisztás   Szer. Jan. 11, 2012 4:56 pm

*Ness hirtelen felfedezi Molly testbeszédéből, hogy a lány már menne, ezért megpróbálja valahogy kisegíteni, bár nem tudja, hogy hogyan fogja ezt megtenni.*- Ömm, ha jól látom menned kell, úgyhogy nyugodtan elmehetsz ha akarsz! Ráadásul nekem is mennem kéne, de nem annyira sietős..*Mondja Nessie, majd hamarosan a másik lányra pillant, aztán Deyanra, végül a szeme daimonján állapodik meg.*~Ééééhes vagyok!~*Szólalt meg erre gondolatban, majd nem sokkal később Nessie is hasonló képp tett.*~Én is. Át kéne mennünk a konyhába, enni valamit.. Igen!~*Beszélték meg gondolatban, majd Ness odaszólt Deyannnak, Mollynak azért nem, mert tudta, hogy nemet fog mondani, hisz látszik rajta, hogy siet.*- Ömm, Deyan, van kedved enni valamit? *Kérdezte, majd Mollyhoz fordult.*- Ömm, én megyek enni, remélem megtalálod a kiutat!*Azzal elindul az étkező felé, Deyannak vagy Deyan nélkül...*
Deyan Serenity

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Rejtett tisztás   Szer. Jan. 11, 2012 4:43 pm

*Dey látja, hogy Nessie az útmutató bűbájt használja, és hogy Mollyt a kúria felé irányítja.*
-A visszautat keresed? *kérdi Mollyt kedvesen mosolyogva.* -Ha gondolod, én visszavezetlek, ugyanis fázok. *ajánlkozik lelkesen, közben megfigyeli, hogy Nessie a nadrágjába teszi vissza a pálcáját.*
-Ömm... ha azt ott tárolod, nem biztos hogy jó sül ki belőle. Hallottam már, khm, érdekes balesetekről, amik azokkal történek, akik a zsebükben tartják a pálcájukat. Én az övemre szoktam csatolni tokban vagy kabát zsebében, hasonlók. *figyelmezteti Nessie-t, remélve, hogy nem fog az okoskodásért megsértődni a lány.*
Molly Grozda

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Rejtett tisztás   Szer. Jan. 11, 2012 4:34 pm

*A lány segítőkésznek tűnik, így Molly kissé megnyugszik, habár még így is zavartan néz, többet néz a daimonjára, mint Nessie szemeibe. A bemutatkozásra kicsit nyel, valóban lehet azzal illett volna kezdenie.* - Im... Izé. Molly Grozda, ő pedig Silver. *Mutat le a szürke-csíkos kandúrra, miközben mind a ketten, daimon és gazdája végignéz a másikon. A stílusuk nem különbözik sokat, ugyanúgy fekete boka csizma, farmer nadrág, habár Molly-é nem éppen divatos darab. Végignézi a varázslatot, és végighallgatja az útmutatást, majd egy elég nagy levegőt vesz, elképzelve, hogy milyen hosszú út vár még rá.* - Koszönöm szepen. *Mondja kicsit szerencsétlenül, habár már elég ritka, hogy a kiejtésén ilyen hibák legyenek, a bolgár akkor is kimondottan nehéz nyelv, neki legalább is.* - Szia, Molly vagyok. Én éppen... Eltévedtem, és a visszautat keresem, de rátaláltam. Segítséggel. *Kicsit elmosolyodik, miközben láthatóan próbál kihátrálni a beszélgetésből - fizikailag is -, de természetesen a harmadik lépés után hatalmas nyervákolás hallattszik és belé is erős fájdalom hasít. A cipő sarka nem tesz jót a macska farkának.* - Jajj, ne haragudj, nem akartam. Hihetetlen szétszórt vagyok a napokban... *Szól a sértett daimonhoz, persze a sajátjához, aztán gyorsan bolgárra vált, hogy a többiek ne nézzék hülyének.*
- Valami van a levegőben, teljesen hiányzik belőlem a... belőlünk az összhang. *Próbálja valahogy elmondani, aztán már távozóra is fogná, persze nem szalad e, egyrészt nem szokott szaladni, másrészt hirtelen lelépni sem illik.* - És te mit csinálsz itt? *Kérdezi Deyantól, nem egy fenkölt, vagy bonyolult kérdés, de ennyi telik.*
Nessie di Alsiera

Hozzászólások száma: 410
Msn: sajna még nincs :(
Kaszt:
Üzenőláda: "Higgy magadban, és készülj fel arra, ami jön!"

"A sötétség nem egyenlő a gonosszal, mint ahogy a világosság sem jelent mindig jót."

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Rejtett tisztás   Szer. Jan. 11, 2012 4:23 pm

*Hamarosan hangokat hallanak, úgyhogy Nessy feláll, Dragon még mindig a földön fekszik. Egy kicsit pufi leányzót pillant meg, aki hamarosan figyelmes lesz a lányra, meg is szólítja. Ness nem lepődik meg, hogy segítséget kér, hiszen valóban rejtett helyen van ez a kis tisztás, nehéz eltalálni ide, nem kevésbé vissza. Egyébként rajta égszínkék feketés beütésű háromnegyedes ujjú póló van, hozzá farmert vett fel és egy fekete magassarkú bokacsizmát. Nem fázik, egy hőburkot vont maga köré. A lány ugyebár segítséget kért, tehát illik válaszolni.*-Szia, én egyébként Nessie vagyok, Nessie di Alsiera. És te? Oh, egy pillanat..*A lány kihúzta a nacijából a pálcáját, majd kimondta az útmutatás igéjét.*- Ömm, ha ott, azon az ösvényen haladsz, mindig jobbra tartva, akkor hamarosan megpillantasz valami ismerős környéket!*Mondta, Ness közben az ösvényre mutatva. Hamarosan megpillant egy ismeretlen fiút, miután bemutatkozott megtudta, hogy Deyannak hívják.*- Szia neked is, én pedig Nessie di Alsiera. Nem zavarsz...*Mondta a lány, aztán Mollyra pillantott.*
Deyan Serenity

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Rejtett tisztás   Szer. Jan. 11, 2012 4:16 pm

*Dey is éppen a rejtett tisztáson sétálgat. A hideg miatt egy fehér télikabát van rajta, egy szürke sapka és egy fekete bakancs. A tisztáson két szimpatikus lányt pillant meg, az egyik szőke, a másik barna hajú. Egyiket sem ismeri, valószínűleg ők is akkor érkeztek, amikor ő épp otthol volt az elmúlt másfél évben. Reméli azonban, hogy mert nem ismeri őket, még nem küldik el, úgyhogy szépen megszólítja őket.*
-Sziasztok. Deyan Serenity vagyok, belsis. Mit csináltok? Veletek tarthatok? Eléggé unatkozom sajna... De ha zavarok, elmehetek...
Molly Grozda

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Rejtett tisztás   Szer. Jan. 11, 2012 4:06 pm

*Egy első ránézésre - és másodikra is - duci leányzó jelenik meg, egyenes, kicsit kócos hajjal, nyomában egy szürke-csíkos macska topog. Kicsit botladozik, illetve fájdalmasan reccsennek a lába alatt a gallyak, ahogy közepes-sarkú boacsizmájában lépdel az erdőből kifelé. Nem a halkan osonás művésze, és nem is kimondottan egy terepjáró alkat, habár szereti a természetet, és eléggé jól tud ráhangolódni. Mindenesetre igen kétes, hogy miért is van itt, hogyha nem egy nagy vándor alkat, aki belesimul a természetbe és csendesen oson, és amúgy is, csak a diamonja a társasága, bár sétálni jó dolog. Mind a ketten hangokat hallanak, eléggé hangosan "hancúrozik" egy páros a közelben, így nem sokkal később már feléjük veszik az irányt. Amúgy sötét, halálfejes pulcsiban van, farmerben, és az említett magassarkú cipőben.* ~ Muszáj oda mennünk hozzájuk?... ~ *Szólal meg gondolatai között magyarul, daimonjának célozva, de az egyértelműen jelzi, hogy igen, és már közelebb is érnek. Molly kicsit szemlesütve, haját az arca elé engedve bátortalanul szólal meg, és erős akcentus érződik a szavaiból.*
- Szia. Tudnál segíteni esetleg nekem? Nekünk... *Kérdezi, kicsit összedörzsölve a kezét, mert már jó ideje így, pulcsiban van kint, és akármennyire melege szokott lenni mindig, most azért már kezd fázni.* - Fogalmam sincs, hogy merről keveredtem ide. *Vallja be őszintén, és magában szépen ostorozza magát, hogy nem hozta el se a pálcáját, se az ametiszt iránytűjét, pedig már egy ideje hozzá kéne szoknia ahhoz, hogy pálca nélkül "ebben a világban" védtelen.*

Rejtett tisztás

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 28 oldalUgrás a köv. oldalra: : 1, 2, 3 ... 14 ... 28  Next

Similar topics

-
» Erdei tisztás
» Getrur tisztás
» Tisztás
» Tisztás terület
» Rejtett tükörterem