Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak |
|
| |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Evandrus Njord Diák

Hozzászólások száma: 776 Msn: dundee2008@windowslive.com Kaszt:  Üzenőláda: Az élet olyan, mint a puzzle. Apró darabokból rakod össze... Mígnem kialakul a teljes kép.
De vigyázz! Ha csak egyet is elveszítesz, soha többé nem lesz az életed kirakója kerek egész.
Pozició Titulus: Ötödik évfolyam
 | Téma: Re: Rejtett tisztás Yesterday at 6:37 pm | |
| -Őszintén szólva fogalmam sincs, de Nellondbe csak kapunk valahol! Mondjuk Jelinia? *kérdezi, jobb híján, nem szokott pizzát enni, valahogy nem tartozik a kedvencei közé, de különösebben nincs baja vele. Feltápászkodik, mire mókusa rögtön a vállára ugrik. * -Akkor szerintem indulhatunk is! *veti fel nagyszerű ötletét, és egymás mellett ballagva indulnak a Jelinia felé, feltéve ha a lánynak nincs előtte valami fontos teendője. Észre veszi a bizonytalanságot, vagy nem tudja mire vélni azt az arckifejezést, de nem szól semmit. különösebben nem akar sok mindent a lánytól, csak ismerkedni, aztán ki tudja? Talán még egy jó barátág is lehet belőle idővel, ám ahhoz nagyon sok kell, több egy közös kajánál.* |
|  | | Natalia Tatiana Ridolf

Hozzászólások száma: 114 Kaszt: 
 | Téma: Re: Rejtett tisztás Yesterday at 6:19 pm | |
| -Tévedsz, ez a mókus nem az enyém. Itt lakik az erdőben, az előbb jött ide hozzám. *Mosolyog, majd elképedve hallgatja Evandrus felsorolását a háziállatairól.* Szép kis seregelet. Nekem csak egy kuvikom van. *Teszi hozzá, majd a fiú a fényképezőről kérdezi.* Ó, ez nem mugli gép, mágiával működik. A mugli gépem beadta a kulcsot, egy héttel azután, hogy idejöttem. igazából nem nagyon tudom, hogy működik, csak azt, melyik gombot kell megnyomni. *Egyetért a fiú vacsorajavaslatával, mivel a hosszú sétától ő is megéhezett, de az agya kattogni kezd.* ~Ez csak egy szimpla vacsi, mint újdonsült ismerősök. Amúgy sem az én estem, úgyhogy majd könnyű szívvel leszerelem, ha kell.~ *Ezzel nyugtatgatja magát, miközben válaszol a fiú kérdésére.* Persze, menjünk. Én pizzát ennék, és te? Hol lehet errefelé finom pizzát kapni? |
|  | | Evandrus Njord Diák

Hozzászólások száma: 776 Msn: dundee2008@windowslive.com Kaszt:  Üzenőláda: Az élet olyan, mint a puzzle. Apró darabokból rakod össze... Mígnem kialakul a teljes kép.
De vigyázz! Ha csak egyet is elveszítesz, soha többé nem lesz az életed kirakója kerek egész.
 | Téma: Re: Rejtett tisztás Yesterday at 6:09 pm | |
| -Igen4 Természetesen az enyém a mókus! miért olyan meglepő ez? amint látom neked is van egy! *mondja mosolyogva, egyszerűen nem érti a kérdést, pontosabban azt nem éti, hogy mitől van így meglepődve a lány. int a mókusnak, mire az visszamászik a fiú mellkasára, és Evandrus simogatni kezdi.* -Valahogy szeretem az állatokat. Rajta kívül még van egy nyulam, egy kutyám, és egy kígyóm! De még tervezek egy pókot is, csak őt engedélyeztetni kellene, mert nem épp a legszelídebb teremtés, továbbá egy sárkányt is és egy teknőst! *mondja el kívánságait tulajdonképpen kérdés nélkül, dehát ő már csak ilyen.* -És mióta fényképezel? Egyáltalán ez, hogy működik? *kérdezi, hiszen a mugli tárgyakban nincs annyira otthon. Mármint tudja, hogy mire jó, meg hogy mi az, csak a működési elvét nem.* - Viszont nem megyünk el egyet kajálni, mert kezdek éhes lenni, azon kívül az idő is kezd hűvösre fordulni4 És legalább jobban megismerkedünk! *mondja, bár nem akar semmit a lánytól, csak úgymond haverkodni. És talán egy közös étkezéstől Lara sem lesz féltékeny, nem mintha oka lenne rá, Evandrus a hűség mintaképe. Szóval ha a lány beleegyezik az étkezésbe, akkor rákérdez a helyszínre, közben pedig tovább játszik a mókussal, és azon gondolkozik, hogy mit vegyen a barátnőjének, hiszen lassan jubilálnak. Nem tud kitl segítséget kérni, ezért is a kaja meghívás, mert hogy csak egy lány ül mellette, aki tudna neki segíteni, de a kérdést, illetve a segítség kérést csak a kaja közben említi meg, ha már egy kicsit többet beszélgettek, nem fogja két perc és két váltott mondat után letámadni a lányt. Szóval várja a válaszokat és az esetleges ötleteket, miközben egy nagyot kordul a gyomra, jelezve az élelembevitel iránti fokozott vágyat. *
|

| Téma: Re: Rejtett tisztás Yesterday at 5:34 pm | |
| *A mókus még közelebb merészkedik hozzá, és Nati éppen lassan, nagyon lassan kinyújtja a kezét, hogy megsimogassa, mikor valaki megszólal mögötte. Hátrafordul, és egy sötét hajú fiút pillant meg felé közeledni, a vállán egy másik mókussal. Az ő mókusa ijedten kapja fel a fejét, de ekkor a másik állat valamit makog neki. Nati mókusa elkezd szaladni a fiú, - azaz a másik mókus felé - Nat pedig válaszol a kérdésre.* -Persze, nem zavarsz. Natalia Tatiana Ridolf, Belsirion. *Viszonozza a bemutatkozást.* Igazából csak sétálni akartam, meg kipróbálni az új fényképezőgépemet. Tényleg, hol is hagytam? *Néz körül, majd megpillantja a gépet a forrás mellett. Gyorsan feláll és érte megy, majd visszaül a fiú mellé.* Ez a mókus tényleg a tiéd? *Bukik ki belőle minden különösebb bevezetés nélkül a kérdés, ami azóta fúrja az oldalát, hogy megpillantotta Evandrust.* |
|  | | Evandrus Njord Diák

| Téma: Re: Rejtett tisztás Yesterday at 5:23 pm | |
| *Mivel jobb dolga nincsen, unalmában a kígyójával játszik az ágyán, majd egy idő után úgy dönt, hogy egy jótékony sétára indul. Egy gyors zuhanyzás után felvesz egy hosszú fekete farmert és hozzá egy szűk szabású fehér inget, amin kigombolja a felső két gombot. Lábára húz egy fehér vászoncipőt, majd megigazítja az ágyát, majd mókusával a vállán indul kirándulni egy kicsit a birtokon. Átvágva a tölgyesen egy lányt pillant meg, aki egy mókussal játszik. Pontosabban szólva a mókus veszi észre először, így hát nincs mit tenni. A lányhoz lép, és megszólítja.* -Szia! Zavarlak? Csatlakozhatok? *Szavaira a mókus ijedten pillant fel, ám megnyugszik, amikor Evandrus mókusa valamit magyarázni kezd neki. Ha a lány nem küldi el, leheveredik mellé a fűben.* -És? Mi járatban erre ilyen késő délután? Amúgy Evandrus Njord vagyok! *mutatkozik be, egy mosolyt eresztve a lány felé* |

| Téma: Re: Rejtett tisztás Yesterday at 5:14 pm | |
| *Nati az elmúlt napokban alig mozdult ki a Kúriából, és már nagyon unja a bezártságot, ezért úgy dönt, kirándul egyet. Hosszú nadrágban és pulcsiban indul útnak, magával viszi a fényképezőgépét is. Már vagy két hete megkapta, de eddig még nem nagyon volt alkalma használni - hát most épp itt az ideje. Vagy egy órányi kellemes séta után a Tölgyesben, hirtelen egy tisztásra ér. Nem túl nagy a hely, de zöldellő, puhának látszó fű borítja, és egy kis patak is átfolyik rajta. Natalia leteszi a gépet a fűre, leguggol a csermely mellé, belemártja a kezét, majd iszik is a vízből. Mikor felegyenesedik, az erdő szélén megpillant egy mókust, aki kíváncsian félrebillentett fejjel nézi őt. Óvatosan közelebb lépdel, és leül a földre törökülésben. A mókus pár perc elteltével egészen közel szalad hozzá, és megszagolja a cipője orrát. Nat elmosolyodik, és mozdulni sem mer, nehogy elriassza az apró állatot, aki még mindig a cipőjével van elfoglalva. |
|  | | Lizbeth Westlive Diák

Minősítés:  Hozzászólások száma: 1195 Msn: korcinti@citromail.hu Kaszt:  Üzenőláda: Bármikor, bárkivel szívesen játszom, csak tessék jelentkezni ^^
2010. márc: hónap újonca
2010. ápr: hónap diákja

| Téma: Re: Rejtett tisztás Hétf. Máj. 07, 2012 1:38 pm | |
| *Örömmel hallja, hogy nem tudna szörnyű látványt nyújtani, de azért ő nem teljesen biztos ebben. A nellondi kirándulás ötletén elmosolyodik. Újabban elég sokat járkál arra felé, így már egész jól eligazodik ott, kivéve a sötét negyedet, de oda még csak egyszer tévedt, akkor is csak véletlenül, és nem is szándékozik többször arra járni.* -Oksi, akkor hétvégén leugorhatunk keresni valami cuki kiscicát. *Mondja izgatottan, hiszen mindig is szeretett állatkereskedésbe járni, csak hát ha egyszer beteszi a lábát, nem bírja ki, hogy ne vegyen egy újabb állatot. Jobb ha nem jár arra. Mikor aztán a fiú az esőt emlegeti, ő is felpillant az égre, és valóban eléggé esősre áll az idő. Miután felhúzza a földről, kicsit kinyújtóztatja a lábait, melyek már kellően elzsibbadtak, majd elkezdi összehajtogatni a pokrócot, bedobja a táskájába, és megvárja, amíg a fiú is elkészül.* -Okés, bár szerintem nem sértődne meg, ha rögtön két cicusa is lenne. *Mosolyodik el.* Megunni? Ugyan, hát lehet téged megunni? *Mondja nevetve, majd a fiú mellett elindul a kúria felé, és az ajtóban elbúcsúzva elválnak útjaik.* |
|  | | David Branson Diák

Hozzászólások száma: 863 Msn: csfruzsina@hotmail.com Kaszt: 
Pozició Titulus: Negyedik évfolyam
 | Téma: Re: Rejtett tisztás Hétf. Máj. 07, 2012 1:28 pm | |
| ~ Mint a régi szép időkben...~*Gondolja David. Most már szinte el is felejtette,hogy hosszú idő után most látta először újra a lányt.Ott folytatták ahol akkor abbahagyták.* - Liz,te semmiben nem tudnál szörnyű látványt nyújtani! * Mondja mosolyogva.A nellondi ötlet nagyon megtetszik neki.* - Akkor hétvégén leugorhatnánk abba az állatkereskedésbe. Nem gyakran járok oda,vagy ha le is megyek akkor is csak a Jenilliába,szóval lövésem sincs merre lehet. * Felnéz az égre,a nap még mindig süt,de elég ronda esőfelhők kezdenek tornyosulni felettünk,és innen nem lehet egy perc alatt a Kúriába érni.* - Szerintem lassan indulnunk kéne visszafelé,felétéve ha nem akarsz megázni... és tessék eltettem a sütiket is,de kétlem,hogy ettől elhíznál.* Azzal belepakolja a táskájába és elmegy az elhajított könyvért is,amin egy apró szamárfül éktelenedet.*~ Ha ez volt az ára annak,hogy végre találkozzunk,akkor bőven megérte~*A könyvet ás elteszi és felhúzza Lizt a földről.* - Szerintem nekem most fel kéne majd mennem a szobába,írok Charlinak nehogy ő is macskát vegyen,de valamikor később összefuthatnánk,persze ha nem untál most meg.* Vállára csapja a táskát és Liz oldalán sétálva közeledik a kúria felé* |

Minősítés:  Hozzászólások száma: 1195 Msn: korcinti@citromail.hu Kaszt:  Üzenőláda: Bármikor, bárkivel szívesen játszom, csak tessék jelentkezni ^^

| Téma: Re: Rejtett tisztás Hétf. Máj. 07, 2012 1:14 pm | |
| *Amikor a fiú elhúzza előle a sütiket, sértődött arccal néz rá, bár igazából nem tudna haragudni, főleg nem ilyenért. Harc? Liz nem bírja ki nevetés nélkül, régen nem nevetett annyit, mint ma.* -Szerintem nem akarnád látni. Biztosan szörnyű látványt nyújtanék. *Mondja nevetve, hiszen ha csak erre gondol, nevetnie kell.* -Szóval akkor még egy ideig nem eszem ilyen sütit. Kár érte, pedig egész finom. *Mondja mosolyogva, de azért egyáltalán nem veszi komolyan a fiút. Mikor aztán a fiúnak is tetszik az ajándék ötlete, örömmel veszi, hogy tudott segíteni.* -Örülök, hogy sikerült ötletet adnom. Nellondban van egy jó kis állatkereskedés, szerintem ott vedd, elég nagy a választék. *Mondja mosolyogva, majd miután a fiú visszanyújtja neki a sütit, elvesz még egyet, és nekiáll rágcsálni.* -Na jó, most már rejtsd el azt a sütit, különben egy hatalmas, kövér bálna lesz belőlem a végén. *Mosolyodik el, és eltakarja a szemét, hogy még csak ne is lássa a finomságot.*
A hozzászólást Lizbeth Westlive összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Máj. 07, 2012 1:29 pm-kor. |

| Téma: Re: Rejtett tisztás Hétf. Máj. 07, 2012 12:59 pm | |
| * Felháborodást színlelve elhúzza Liz elől a sütiket! - Abból nem ehetsz ebből a remek és ízlétes sütiből ameddig le nem szoksz a bácsiről...Liz néni,ha harc hát legyen harc! * Mondja nevetve és mikor meghallja mi az elképzeséle előbbi ötletéről még jobban nevetnie kell. Rég volt ilyen felszabadult. Hiányoztak neki a Lizzel töltött órák.* - Azért megnéznélek vattacukorként....legalább tudnálak mivel szekállni.* Elképzeli milyen lenne úgy és ismét mosolyognia kell* - Igen szerintem is jó lenne ha sütne nekünk süti...MI?? Vissza szoktatni? Azt hiszem,jobb ha nem mutatlak be titeket egymásnak.* Viccelődik továbbra is majd hallgatni kezdi az ajándlkötleteket.* - Cathy él-hal az állatokért...minden vágya egy kiscica! Liz,te egy zseni vagy! Hogy ez nem jutott eszembe. Kap tőlem egy aranyos kismacsekot...köszönöm!...most kénytelek vagyok visszaadni a sütiket hálám jeléül..de ne aggódj megtalálom a módját annak,hogy leszoktassalak! * Nem lehet letörölni az arcáról a mosolyt. Boldog. Hosszú idő óta először felhőtlenül boldog és újra kezdi azt a régi,elfeledett érzést érezni. A pillangó inváziót a hasban és többit. De nem meri ezt sehogy sem Liz tudtára adni,mert fél. Sosem hitte volna,hogy egyszer ő ilyen tesze-tosza lesz,de most fogalma sincs mit tegyen.* |

| Téma: Re: Rejtett tisztás Hétf. Máj. 07, 2012 12:43 pm | |
| *Mosolyogva figyeli, amint a fiúnak nem tetszik a Dave bácsi megszólítás.* -Ha nem tetszik, kénytelen leszel engem is leszoktatni róla. *Mondja nevetve, bár nem gondolja komolyan, azért jó szekálni a fiút, illetve Dave bácsit.* Stílustanácsadót? Ha rajta múlna, úgy néznék ki, mint egy rózsaszín.. vattacukor. Vagy még rosszabbul. Azt hiszem elég ha magát stílustanácsolja. *Mosolyog, hiszen elég szörnyen nézne ki, ha még egyszer a testvérére hallgatna. Egyszer tette azt, akkor is elég szörnyű volt abban a szűk, és rövid ruhában, ráadásul egy legalább 15 centis sarkú cipővel kombinálva. Egy szó, mint száz, többet nem hallgat rá.* -Kár, pedig akkor süthetne nekünk sütit. És vissza tudnám őt szoktatni a Dave bácsira. *Mondja nevetve, és figyel, a fiú milyen arcot vág mindennek hallatára. Mikor aztán a fiú elfogadja a helyet, megkönnyebbül, hiszen nem szeretne vele legközelebb a betegszobában találkozni. Amikor az ajándékról kérdezi, elmosolyodik.* -Hmm, hát igen, a baba már nem túl időszerű. Szereti az állatokat? Mert akkor esetleg vehetnétek neki valami kisállatot, mondjuk egy hörcsögöt, azzal nincs sok baj. *Ötletel mosolyogva, majd tovább töri a fejét, valami jó ajándékon.* |

| Téma: Re: Rejtett tisztás Hétf. Máj. 07, 2012 12:34 pm | |
| * Mosolyogva nézi,ahogy Liz próbálja elrágni a sütit.* - Ha te is Dave bácsinak fogsz hívni! Fél évembe telt amíg Cathyt leszoktattam...és az elég sok fagyiba került...és vidámparkbelépőbe.* Mondja nevetve. Ha hazamegy,az unokahúga teljes mértékben igényt tart Davidre. Elcipelteti magát a vidámparkba,aztán cukrászdába,aztán strandra stb. stb. Nem mintha Dave nem élvezné a dolgot. Aztán mikor Liz Jessről kezd beszélni figyelmesen hallgatja.* - Nézd a jó oldalát annak,ha divatmániás tesód van. Az esküvődre nem kell külön stílus tanácsadót fogadnod.* Viccelődik.Elképzeli,ahogy Jess valami legújabb eszement divant szerint öltözteti be Lizt és akaratlanul és elmosolydik.* - Tudtommal nincsenek rokonaim a suliba,aztán kitudja. Volt róla szó,hogy majd Cathyt ide íratják,de az még nem mostanában lesz.* Nem is nagyon hiányzik Davidnek egy rokon ide. Elvan ő itt egyedül,a maga ura és nem kell attól félni,hogy egy fontoskodó családtag minden egyes lépéséről közvetít Charsnak. Mikor Liz hellyel kínálja kapva kap az alkamon.* - Öhm. Igen,nincs túl meleg itt,köszi.*Mondja majd átül a lány mellé.* - Mindjárt más...ha már újra itt vagy...segíts légyszi ötletelni. Cathy szülinapja nem sokára itt lesz...minek örülne egy akkor már 9 éves kislány? A baba már elég gáz olyan korban nem?* Tényleg teljesen tanácstalan ez ügyben. Eddig mindig segített neki Charlie de idén ők sem tudják mit vegyenek.* |

| Téma: Re: Rejtett tisztás Hétf. Máj. 07, 2012 12:17 pm | |
| *Liz örömmel veszi, hogy a fiú elfogadta a kakaóját, majd ő is nagyot kortyol belőle. Jól esik, egy kicsit felmelegíti őt, hiszen már a fene se tudja, mióta ülhetnek itt, bár gyorsan repül az idő, ha az embernek jó társasága van.* -Ó, hát akkor ezt meg kell kóstolni, Dave bácsi. *Mondja, majd elvesz egyet a sütiből, és beleharap. Bár egy kicsit kemény, az íze jó.* Még cukrász is lehet a kislányból. Mondd meg neki, hogy Liz néninek nagyon ízlett a sütije. *Mondja nevetve, majd újabb nagyot kortyol a kakaóból.* -A testvérem. Olyan mintha nem is az lenne. Bár mostanában egész normális lett... magához képest. *Mondja nevetve, hiszen Jess tényleg elég szörnyű alak, de hát ha egyszer ilyen testvér jutott neki, hát így kell elfogadnia.. vagy elkerülnie.* -Mostanában nem hallottam róla túl sokat, és szerencsére látni se látom sokszor. *Feleli nevetve a fiú kérdésére, majd eszébe jut, hogy ő még nem is ismeri Dave egy rokonát sem, leszámítva Pierret.* -Tényleg, neked jár ide valami rokonod? *Kérdi mosolyogva, majd mivel kissé elzsibbadt a lába, megpróbálja kinyújtani a pokrócon.* -Amúgy nem fázol ott a földön? Nyugodtan átülhetsz ide, van elég hely neked is. *Mondja mosolyogva, hiszen nem túl szerencsés ilyen időben a földön ücsörögni.* |

| Téma: Re: Rejtett tisztás Hétf. Máj. 07, 2012 11:59 am | |
| * Mikor Liz azt mondja ő is élvezi a szinglisséget furcsa érzés önti el Davidet. Nincs Pierre vagyis remélhetőleg valahol van,de jó messze egy kis francia országi faluban. Natalie emlékét kezdi elengedni.*~ Talán...~* Megpróbálja kiverni ezt a gondolatot a fejéből. Mert ha Liznek ő egy jó barát...fogalmazzunk úgy ha már beragadt a barát zónába akkor nincs mit tennie,azt pedig nem akarja,hogy mint barátot is elveszítse. Mikor Liz kakaót vesz elő örömmel elfogadja és ő is turkálni kezd a táskájában és előszedi a csokis sütiket.* - Amerikai csokis süti...ezt nem én csináltam,hanem az unokahúgom...szóval nem tudom,lehet nem tudod majd elrágni,de megígértem neki,hogy mindenképpen megkóstolom.8 éves,szőke kislány Cathynek hívják,olyan mintha a tesóm lenne de minden áron Dave bácsinak akar szólítani, sikerült leszoktatnom róla szerencsére...nem vagyok én még olyan öreg!* Tettet felháborodással meséli a történeteb. Kortyol egyet a kakaóból.* - Hmm nagyon finom. * Mondja majd iszik még egy kicsit.* - Tényleg neked van testvéred? * kérdezi aztán beugrik neki,hogy egyszer már találkozott vele* Igen van testvéred,most jut eszembe...kiköpött ellentéted...minden tekintetben* Liz tesója ha jól emlékszik az a tipikus cica-baba akinek a világ végét jelenti ha letörik a körme.* - Egyébként ő hogy van?* Érdeklődik,hátha valami vicces sztori kapcsolódik a hisztis lányhoz.* |

| Téma: Re: Rejtett tisztás Hétf. Máj. 07, 2012 11:41 am | |
| *Kicsit hülyén érzi magát, hogy szóba hozta ezt a barátnő témát, de végső soron is a fiú kezdte, amikor Pierre-ről érdeklődött. A fiú válaszán csak elmosolyodik. Bizonyára már nem emlékszik arra a véletlen csókra, de mindegy is. Akkor úgy sem lehetett volna semmi, hiszen a fiú mégiscsak az akkori pasijának az unokatestvére volt, és hát elég hülye helyzet állt volna elő, így gyorsan ki kellett vernie ezeket a gondolatokat a fejéből. Ebben talán segítségére volt a távolléte, de most már nem teljesen biztos benne.* -Örülök, hogy így állsz hozzá a dologhoz. Sokan csak azért szereznének maguknak egy barátnőt, hogy legyen. De az nem túl okos dolog. Élvezd is, én is élvezem. *Mondja mosolyogva, majd a táskájába kezd el kotorni, és végül előszed egy termoszt, mely még mindig egész forrón tartja a tartalmát.* -Hoztam egy kis kakaót magammal, hogyha fáznék. Kérsz egy kicsit? Én csináltam. *Mondja mosolyogva, majd előszed egy kupac hőtartós poharat is, egészen pontosan négyet, és ha a fiú igennel válaszol, átnyújt egyet neki, egyet megtart magának, a többit pedig visszateszi a táskájába, és tölt mindkét pohárba az innivalóból.* |

| Téma: Re: Rejtett tisztás Hétf. Máj. 07, 2012 11:31 am | |
| * Már nagyon bánja,hogy felhozta a Pierre témát...de innen már nincs visszaút. De amint lehet megpróbálja terelni vidámabb oldal felé. Viszont akkor Liz is betalál...barátnő. Nataliet nem felejtette el,de elfogadta és rájött,hogy élhet örökké amúl fogságában. De azóta egyetlen egy lánnyal tudta volna elképzelni a dolgot,és az Liz volt. De ő az unokabátyja barátnője volt hosszú ideig és tabunak számított. Egyszer igaz elcsattant egy csók köztük,de ezt a lány már talán el is felejtette. És most jött Ashley aki szintén vörös hajú szintén világosabb bőrű...de ő eddig még nem keltette fel Daveben a szikrát...* - Lányok...* erőltetteten felnevet próbálja feloldani saját feszültségét.* - Egy lány volt,aki úgy igazán tetszett és,de vele nem igazán jönne össze a dolog...de végül is mindegy. Szóval egyelőre élvezem szingliségem minden egyes percét.* Egy keserédes mosoly szalad a szájára. Nem érzete azt,hogy nagyon kell neki egy csaj,csak azért,hogy legyen. Sosem volt a rövid és értelmetlen kapcsolatok híve.* |

| Téma: Re: Rejtett tisztás Hétf. Máj. 07, 2012 11:19 am | |
| *Mosolyogva hallgatja a fiú beszámolóját a tánctanulásról, hiszen elég nehéz elképzelni őt egy tánciskolában, a nagybátyjáék döntését pedig tökéletesen meg tudja érteni, falábú Dave ne táncoljon az esküvőn.* -Azért szívesen megnéztelek volna abban a tánciskolában. *Mondja nevetve. Jól esik neki ez a nevetés, hiszen visszatérése óta nem sok őszinte nevetésben volt része, ezt is a fiúnak köszönheti. Viszont hamar lefagy a mosoly az arcáról, amikor a fiú Pierre-t emlegeti. Annak ellenére, hogy már régen volt, még mindig fájó pont maradt az életében, de úgy érzi, nem tagadhatja meg a választ, így összeszedi magát és belekezd.* -Miután elment, még írt néhány levelet, aztán egyszer csak elmaradtak a levelei, és azóta nem hallottam róla. De talán jobb is így, már úgysem lehetett volna belőle semmi. *Mondja elgondolkozva, majd úgy dönt, ha már a fiú kíváncsiskodhat, hát ő is kérdezhet, bár nem biztos benne,hogy ez jó ötlet.* -És veled mi újság. Sikerült már szerezned egy barátnőt? *Kérdi mosolyogva, bár miután felteszi a kérdést, már meg is bánja. De hát már nem változtathat rajta, így csak várja, vajon a fiú mit válaszol rá.* |

| Téma: Re: Rejtett tisztás Hétf. Máj. 07, 2012 11:08 am | |
| * Mikor Liz megdicséri igazán büszke magára,mert ha csak egy kicsit,de azért is meg akart tanulni táncolni,hogy megmutathassa egyszer neki.* - Miután az esküvő főpróbáján,igen tudom,hogy ez hülyén hangzik egy esküvői főpróba..Charlie felesége túlságos maximalista,szóval a főpróbán látták,hogy táncolok,és azt mondták,nem akarják,hogy mindenki az én falábú produkciómra emlékezzen így nem kellett hülyét csinálnom magamból. De utána Charlie a fejébe vette,hogy egy Branson nem táncolhat így ahogy én ezért beíratott nyáron egy tánc suliba. Gondolhatod kézzel-lábbal tiltakoztam,mondtam,hogy úgyis elfogok lógni,de mivel Chars legjobb barátja volt az oktató,akit nagyon bírtam,nem akartam szemét lenni és bejártam az órákra. De hidd el,ha te nem mutatod meg nekem az alapokat akkor szerintem páros lábban rúgnak ki onnét...* Így tanult meg Dave táncolni,de végülis megérte,mert legalább egy iskola bálon nem csak a falat támasztja.*~ Megkérdezem...~*Határozza el magát,és talán rossz ötlet,de muszáj megtudnia valamit* - Pierről tudsz valamit?* Amint kimondta már meg is bánta. Nem akar rossz,fájdalmas emlékeket ébreszteni Lizben,de néha,sőt talán túl sokszor, a kíváncsiság legyőzi az illemet...* |

| Téma: Re: Rejtett tisztás Hétf. Máj. 07, 2012 10:55 am | |
| *Amikor a fiú azt mondja, hiányzott, kicsit furcsán érzi magát, bár ő is elmondhatja ugyanezt a fiúról, ő is hiányzott neki, így most nagyon örül, hogy összefutottak, még ha véletlenül is. Mikor aztán felhúzza őt, és elkezdenek a tisztás közepén keringőzni, Liz arcán egy őszinte és hatalmas mosoly terül el. Eszébe jut, amikor a fiút táncolni próbálta tanítani, és bár kudarcba fulladt, nagyon jól érezték magukat. Azt soha nem tudta meg, milyen volt végül az esküvő, viszont a fiú ruhája, melyet nagybátyja erőltetett rá, még mindig a szeme előtt lebeg, és még mindig elég viccesnek találja.* -Nagyon jó. Hol tanultál meg így táncolni? Kár, hogy nekem nem sikerült megtanítani.. de látod? Nem vagy reménytelen eset. *Mondja mosolyogva, miközben lehuppan újra a fa tövébe, ahol eddig is ült. ~Hogy mi történt velem? Azon kívül, hogy nem volt merszem felkeresni téged, semmi.~* -Nem sok dolog történt eddig, nemrég érkeztem, épp, hogy kicsomagoltam. *Mondja, miközben furcsa gondolatok keringenek a fejében. ~Vajon elmondjam neki, hogy már eljutottam a szobája ajtajáig, de aztán visszafordultam? Hogy nem volt merszem bekopogni és különben sem tudtam volna, mit mondani?~ gondolkozik, miközben maga elé bámul. Végül most sincs mersze ezt bevallani, így csak bámul maga elé, remélve, hogy a fiú azért nem haragszik meg rá, hogy nem kereste.* |

| Téma: Re: Rejtett tisztás Hétf. Máj. 07, 2012 10:42 am | |
| * Örül,hogy sikerült kicsit jobb kedvre derítenie a lányt,és furcsa módon annak is,hogy abban a suliban nem kötött olyan mély barátságokat. * - Jó,hogy újra itt vagy Liz....hiányoztál!* Mondja,amikor megöleli a lány.* - Itt tényleg nem volt semmi érdekes...vagyis lehet,hogy volt,csak nem igazán izgattak a suli ügyei. Viszont valamit mutatni akarok!* Feláll és felhúzza Lizt is.* - Akármilyen hihetetlen....megtanultam táncolni szóval ezt figyleld!* Azzal keringőzni kezd Lizzal a tisztás kellős közepén,mikor úgy érzi eleget mutatott tánc tudásából visszahuppan a fűbe.* - Na mit szólsz? * Kérdezi elégedetten. Oké,lehet,hogy a Szombat esti lázban nem állná meg a helyét és biztos,hogy táncversenyt sem nyerne,de mikor Liz tanította,pontosannam próbálta tanítani néhány lépésre akkor teljes kudarcba fulladt.Ahhoz képest most....* - És veled mik történtek amióta visszajöttél? * Érdeklődik a lányról. *~ Ha nem találkozunk most, megkeresett volna?~* Ugrik be neki hirtelen a gondolat,de aztán el is veti. Nem akar most ezen filózni. Találkoztak és kész. Ha most nem akkor holnap vagy holnap után,de összefutottak volna...* |

| Téma: Re: Rejtett tisztás Hétf. Máj. 07, 2012 10:29 am | |
| *A fiún látni, hogy ő sem tud azért felhőtlenül örülni a találkozásnak, de Liz úgy dönt, inkább nem kérdezi meg, hiszen nem tudni, mi bántja. Mikor aztán vigasztalni próbálja, Liz arcán újra feltűnik a jól ismert mosoly. Először nem is tud megszólalni, inkább újra átöleli a fiút, ezzel is kifejezve neki a háláját.* -Köszönöm. *Suttogja, majd legördül a könnycsepp, melyet eddig a szemében őrzött. Aztán áttérnek a fiúra, hogy vele mi történt az elmúlt majdnem egy évben. Szomorúan hallja, hogy a fiú sem volt már olyan, mint régen.* -Sajnálom. De azért remélem sikerült pár barátot szerezned.. és ha gondolod már itt vagyok én is. *Mondja kissé aggódva, hisz tényleg érdekli, mi volt a fiúval és mi van most vele. Kicsit talán ő is hibásnak érzi magát, hiszen ő is benne van azokban a barátokban, akik elmentek, és itt hagyták Davet egyedül. Talán ha itt maradt volna, nem tartanának most itt, de nem volt itt, melyet most már nagyon meg is bánt. Épp ideje ezen javítani. Mikor aztán a fiú a barátairól kérdezi elmosolyodik, hiszen semmi sem volt ott olyan, mint itt.* -Barátok? Nem nagyon. Volt egy-két olyan ember, aki rendes volt, és segítettek beilleszkedni, de a legtöbben nem is foglalkoztak velem, ezért nem is éreztem magam ott jól... de hát fontos ez? A lényeg, hogy itt szívesen látnak és vannak barátaim is. *Mondja a fiú arcát fürkészve, de semmit nem tud kivenni belőle.* -Inkább mesélj, mi mindenről maradtam le. *Mondja egy kis izgatottsággal a hangjában, hisz nem tudja, mire számíthat.* |

| Téma: Re: Rejtett tisztás Hétf. Máj. 07, 2012 10:08 am | |
| * Figyelmesen hallgatja Liz szavait. Egyszerre érez megkönnyebbülést és némi fájdalmat is. Megkönnyebbül,egyrészt mert már itt van,újra a Nezabar falai között,és Davidnek annyi lehetetlen és horrorisztikus elmélete volt a lány rejtélyes és hirtelen eltűnéséről,hogy a valódi ok megnyugtatta. De ugyanakkor fájdalmat is érez,nem is fájdalmat inkább keserűséget,de nem tudja pontosan miért. Talán a Liz szomorúsága miatt,talán mert nem próbált meg minden lehetőség David arra,hogy felvegye vele a kapcsolatot és megtudja hol,merre jár? Vagy ezek keveréke. * - Ne sírj Liz,már itt vagy. Újra itt,és nem engedem,hogy megint akaratod ellenére elvigyenek,ígérem! * Próbálja vigasztalni a lányt. Mikor aztán felőle érdeklődik gondolkodóba esik. Mit csinált ő az elmúlt időben? Az utóbbi hónapokat kivéve csak feküdt a szobájában lejárt órákra és visszament. Úgy viselkedett mint valami fantom,mint valami remete. * - Elég sokáig nagyon passziv voltam. Elment mindenki akikkel régen jóba voltam és nem tudtam új kapcsolatokat kialakítani~ Vagyis inkább nem akartam~aztán az utóbbi pár hónapban kezdtem el ismerkedni,de egyik ember sem tett bennem olyan mély benyomást.~ Kivéve Ashley~.* Nem tudja beszéljen-e Liznek Ashleyről. Elvégre csak párszor találkoztak és David nem biztos abban mit akar Ash-től. *~ Egyelőre nem hozom fel...~* Határozza el,viszont őt majd megeszi a kíváncsiság,hogy Liznek sikerült-e túllépni Pierren.* - És abban az iskolában sikerült barátokat szerezned?*Nyíltam még sem kérdezhet rá,hogy Hé van már pasid? Reméli érteni fogja a kérdés mögötti tartalmat,hogy Davidet,nem különösebben az érdekli,hogy hány lány barátnőt sikerült szereznie...* |

| Téma: Re: Rejtett tisztás Hétf. Máj. 07, 2012 9:52 am | |
| *Mindig jó egy régi baráttal találkozni, pláne akkor, ha az a barát is örül a találkozásnak, mint most. Liz nagyon örül, hogy a fiú emlékszik rá, hiszen elég sokat gondolt rá, de még nem volt bátorsága felkeresi, mióta visszajött, így most nagyon örül, hogy viszont láthatja a fiút. Amikor az felpattan, és megöleli, örömmel viszonozza az ölelését, majd a fiú már magyarázatot is vár, a távollétére, így bele is kezd.* -Ez egy hosszú történet. A lényeg az, hogy egyik pillanatról a másikra anyáék közölték, nem vagyok itt jó helyen, és átírattak egy másik suliba, máig sem tudom a pontos okát. Nem volt időm elbúcsúzni, és úgy éreztem, nem is lennék képes rá, ezért csak egyszerűen elmentem, könnyekkel a szememben. Ott aztán volt időm gondolkozni, és nagy nehezen sikerült kikönyörögnöm, hagy jöjjek vissza, mert nekem ez az otthonom. *Mondja egy könnycseppel a szemében, majd a fiúról kezd érdeklődni, hogy addig is terelje ezt a fájdalmas témát.* -És veled mi minden történt ebben a hosszú időben? *Kérdi izgatottsággal a hangjában, hiszen sokszor elképzelte már azt a pillanatot, amikor újra találkoznak, bár ott mindig úgy történt, hogy a fiú nem ismerte meg, vagy épp nem érdekelte őt, hogy visszatért. Szerencsére most még örül is neki, és emiatt a lány arcára boldog mosoly ül ki, miközben az az egy könnycsepp még mindig barna szemét díszíti.* |

| Téma: Re: Rejtett tisztás Hétf. Máj. 07, 2012 9:41 am | |
| * Dave érdek-feszítve olvassa a könyvét,amikor valaki,egy régi ismerős hang,megszólítja.*~ Talán csak a másnaposság teszi,amiatt hiszem azt hogy...~* Nem igazán akarja elhinni,hogy jól látja azt,hogy ki áll elötte.De,amikor Liz odalép hozzá és a nevén szólítja elhiszi,hogy nem csak komás képzelete játszik vele. Az,amikor meglátja a lányt erősebben kijózanítja mint bármelyik kávé,vagy mint bármelyik aspirin. Rég nem látta őt,pedig egy időben szinte mindennapos volt,hogy találkoztak. De egy idő után nem futottak össze a kúria környékén és Dave talán egyszer nézett el Liz szobája felé,de az ajtó zárva volt. Így már ő sem kereste többet,de minden folyton nyitott szemmel járt,hátha valahol megpillantja a vörös tincseket.* - Liz? Lizbeth Westlive!* még mindig nem tudja teljesen elhinni. Félredobja a könyvet,érdekli is őt az a regény mikor Lizzel beszélhet.Hirtelen felugrik és megöleli a lányt.* - Hol voltál? * Ennyit bír kinyögni aztán Lizzel visszaül a fa tövében.* - El sem hiszem,hogy te vagy az. Azt hittem soha többé nem látlak viszont...* A fejfájásának nyoma sincs már,most helyét az izgalom és a viszont látás öröme foglalta el.* |

| Téma: Re: Rejtett tisztás Hétf. Máj. 07, 2012 9:28 am | |
| *Liz lépdel a rejtett tisztás irányába. Régen volt már itt, de néha kell a csend és a nyugalom, hiszen újabban bárhová megy, mindig valamelyik hiperaktív ismerősével találkozik, így reméli, itt nem lesz senki. Mikor aztán megérkezik, megdöbbenve ismeri fel, egy régi barátját, bár még nem teljesen biztos benne, hogy ő az, azért odalép hozzá.* -Szia, Dave. Tényleg te vagy az? *Kérdi őszinte mosollyal az arcán, hiszen visszatérése óta még nem látta a fiút, azt hitte, már nem is ide jár.* Jajj, de rég láttalak. Esetleg leülhetek, vagy zavarlak? *Kérdi a könyvet nézve, mely a fiú kezében van, majd ha igennel válaszol, leteríti a pokrócot, melyet magával hozott és helyet foglal egy szomszédos fa tövében.* |
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|