|
| |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Xerxésia Clearwater

Minősítés:  Hozzászólások száma: 106 Msn: ciaradelafresque@hotmail.com Kaszt: 
Pozició Titulus: Ötödik évfolyam
 | Téma: Re: Rejtett tisztás Szer. Jan. 18, 2012 4:23 pm | |
| *Hosszú bőrkabátban, felül két gomb begombolva, kezében hosszúra állított botjával és törpe kismalacával jelenik meg a fiú mellett Xer. A börkabát alatt szintén hasonló szerelése látszik, azaz a megszokott ujjatlan felső ami szépen testhez simul, és látszik rajta hogy nem mostani darab. Szóval a lényeg hogy kényelmes és a lány csak simán megáll Ivo mellett és a távolba bámul, mintha csak kémleli a sötét tisztás rejtett mivoltjának szellemeit. Majd elöhúzza pálcáját és elsittuogja a varázsigét.* -Lumos! *mire egy kis fénygömb jelenik meg pálcája végén, majd az eszközt a nadrágja övébe szúrja hogy a fény megmaradjon, és a botját maga elé fogja minkét kezével.* -Gyönyörű itt, főleg ilyenkor...nem? Miért épp itt és ekkor vagy itt? Van valami célja, vagy csak úgy... *kérdi, miközben a fiúra néz és picit kémlelni kezdi az arcát, mintha az meglenne bűvölve vagy egyéb láthatatlan pacától lenne teli* |
|  | | Ivo Todorka

Hozzászólások száma: 84 Msn: balogheniko@msn.com Kaszt:  Üzenőláda: 
 | Téma: Re: Rejtett tisztás Szer. Jan. 18, 2012 4:10 pm | |
| *Ivo megy a Rejtett tisztás felé. Farmer nadrágban, kapucnis pulóverben, a kapucni a fején van, fekete télikabátban és a bakancsában. Odaérve körülnéz, de még senkit nem lát, úgy dönt vár egy kicsit, hátha jön erre valaki és elszórakoztassa. Addig is leguggol az egyik fa tövében és gondolkodik.* |
|  | | Deyan Serenity

Hozzászólások száma: 124 Msn: holhen@citromail.hu Kaszt: 
 | Téma: Re: Rejtett tisztás Szer. Jan. 11, 2012 5:13 pm | |
| *Úgy tűnik a lányok távozni akarnak.* -Mehetünk enni nyugodtan. De a kúriáig visszakísérhetnénk Mollyt, mit gondolsz? *kérdi Nessie-re nézve, de persze ugyanúgy szól ez a kérdés Mollynak is. Végül aztán elindulnak, Deyék mennek az étkezőbe, Molly pedig... Nos valamerre máshova.* -Egyébként úgy látom, diákképviselő vagy. Evés után nincs kedved egy szobába beosztani? Ne foglaljam túl sokáig az új diákoktól a helyet, ha nem muszáj. *fordul a kérésével Nessie-hez. A várószobával különösebb gondja nincs, illetve csak az, hogy picit tömött, meg hogy tudja, várnak az ő helyére is.* |
|  | | Molly Grozda

Hozzászólások száma: 206 Kaszt:  Üzenőláda: 
 | Téma: Re: Rejtett tisztás Szer. Jan. 11, 2012 5:04 pm | |
| *Deyan kedves mosolyára kissé zavarba jön, de azért vissza mosolyog, és kicsit bólint rá, a visszaúttal kapcsolatban.* - Igazán nem szükséges elkísérni, biztosan menni fog egyedül vissza találás. *Mondaná, illetve mondja is, de úgy tűnik, hogy az, hogy ő menni akar furcsa tömegoszlató erőt robbantott ki, mert Nessie is távozóra fogja. A pálcás kijelentésre kissé felnevet, egészen halkan, bár lehet, hogy komoly téma ez.* - Vigyázz magadra, tényleg. *Nyomatékosítja azért a szőke lánynak, hogy Deyannak igaza van, ő hiába neveti el a dolgot. Mikor bejelenti Nessie, hogy megy, akkor bólint, és a kúriához mennek mind a ketten - avagy ha Deyan is jön, hárman - így hát odáig bizonyosan együtt mennek, csak ott válik el tőlük. Éhes, de jobban kedveli az étkező helyett a társalgó konyhájának szendvicseit. Szóval a kúriához érve csendesen megköszönik az útbaigazítást és a kísérést, elköszönnek, Molly nagyon nincsen formában, és Silverrel eltűnnek valamelyik folyosón. * |
|  | | Nessie di Alsiera

Hozzászólások száma: 421 Msn: sajna még nincs :( Kaszt:  Üzenőláda: "Higgy magadban, és készülj fel arra, ami jön!"
"A sötétség nem egyenlő a gonosszal, mint ahogy a világosság sem jelent mindig jót."

| Téma: Re: Rejtett tisztás Szer. Jan. 11, 2012 4:56 pm | |
| *Ness hirtelen felfedezi Molly testbeszédéből, hogy a lány már menne, ezért megpróbálja valahogy kisegíteni, bár nem tudja, hogy hogyan fogja ezt megtenni.*- Ömm, ha jól látom menned kell, úgyhogy nyugodtan elmehetsz ha akarsz! Ráadásul nekem is mennem kéne, de nem annyira sietős..*Mondja Nessie, majd hamarosan a másik lányra pillant, aztán Deyanra, végül a szeme daimonján állapodik meg.*~Ééééhes vagyok!~*Szólalt meg erre gondolatban, majd nem sokkal később Nessie is hasonló képp tett.*~Én is. Át kéne mennünk a konyhába, enni valamit.. Igen!~*Beszélték meg gondolatban, majd Ness odaszólt Deyannnak, Mollynak azért nem, mert tudta, hogy nemet fog mondani, hisz látszik rajta, hogy siet.*- Ömm, Deyan, van kedved enni valamit? *Kérdezte, majd Mollyhoz fordult.*- Ömm, én megyek enni, remélem megtalálod a kiutat!*Azzal elindul az étkező felé, Deyannak vagy Deyan nélkül...* |
|  | | Deyan Serenity

| Téma: Re: Rejtett tisztás Szer. Jan. 11, 2012 4:43 pm | |
| *Dey látja, hogy Nessie az útmutató bűbájt használja, és hogy Mollyt a kúria felé irányítja.* -A visszautat keresed? *kérdi Mollyt kedvesen mosolyogva.* -Ha gondolod, én visszavezetlek, ugyanis fázok. *ajánlkozik lelkesen, közben megfigyeli, hogy Nessie a nadrágjába teszi vissza a pálcáját.* -Ömm... ha azt ott tárolod, nem biztos hogy jó sül ki belőle. Hallottam már, khm, érdekes balesetekről, amik azokkal történek, akik a zsebükben tartják a pálcájukat. Én az övemre szoktam csatolni tokban vagy kabát zsebében, hasonlók. *figyelmezteti Nessie-t, remélve, hogy nem fog az okoskodásért megsértődni a lány.* |
|  | | Molly Grozda

| Téma: Re: Rejtett tisztás Szer. Jan. 11, 2012 4:34 pm | |
| *A lány segítőkésznek tűnik, így Molly kissé megnyugszik, habár még így is zavartan néz, többet néz a daimonjára, mint Nessie szemeibe. A bemutatkozásra kicsit nyel, valóban lehet azzal illett volna kezdenie.* - Im... Izé. Molly Grozda, ő pedig Silver. *Mutat le a szürke-csíkos kandúrra, miközben mind a ketten, daimon és gazdája végignéz a másikon. A stílusuk nem különbözik sokat, ugyanúgy fekete boka csizma, farmer nadrág, habár Molly-é nem éppen divatos darab. Végignézi a varázslatot, és végighallgatja az útmutatást, majd egy elég nagy levegőt vesz, elképzelve, hogy milyen hosszú út vár még rá.* - Koszönöm szepen. *Mondja kicsit szerencsétlenül, habár már elég ritka, hogy a kiejtésén ilyen hibák legyenek, a bolgár akkor is kimondottan nehéz nyelv, neki legalább is.* - Szia, Molly vagyok. Én éppen... Eltévedtem, és a visszautat keresem, de rátaláltam. Segítséggel. *Kicsit elmosolyodik, miközben láthatóan próbál kihátrálni a beszélgetésből - fizikailag is -, de természetesen a harmadik lépés után hatalmas nyervákolás hallattszik és belé is erős fájdalom hasít. A cipő sarka nem tesz jót a macska farkának.* - Jajj, ne haragudj, nem akartam. Hihetetlen szétszórt vagyok a napokban... *Szól a sértett daimonhoz, persze a sajátjához, aztán gyorsan bolgárra vált, hogy a többiek ne nézzék hülyének.* - Valami van a levegőben, teljesen hiányzik belőlem a... belőlünk az összhang. *Próbálja valahogy elmondani, aztán már távozóra is fogná, persze nem szalad e, egyrészt nem szokott szaladni, másrészt hirtelen lelépni sem illik.* - És te mit csinálsz itt? *Kérdezi Deyantól, nem egy fenkölt, vagy bonyolult kérdés, de ennyi telik.*
|
|  | | Nessie di Alsiera

Hozzászólások száma: 421 Msn: sajna még nincs :( Kaszt:  Üzenőláda: "Higgy magadban, és készülj fel arra, ami jön!"
"A sötétség nem egyenlő a gonosszal, mint ahogy a világosság sem jelent mindig jót."

| Téma: Re: Rejtett tisztás Szer. Jan. 11, 2012 4:23 pm | |
| *Hamarosan hangokat hallanak, úgyhogy Nessy feláll, Dragon még mindig a földön fekszik. Egy kicsit pufi leányzót pillant meg, aki hamarosan figyelmes lesz a lányra, meg is szólítja. Ness nem lepődik meg, hogy segítséget kér, hiszen valóban rejtett helyen van ez a kis tisztás, nehéz eltalálni ide, nem kevésbé vissza. Egyébként rajta égszínkék feketés beütésű háromnegyedes ujjú póló van, hozzá farmert vett fel és egy fekete magassarkú bokacsizmát. Nem fázik, egy hőburkot vont maga köré. A lány ugyebár segítséget kért, tehát illik válaszolni.*-Szia, én egyébként Nessie vagyok, Nessie di Alsiera. És te? Oh, egy pillanat..*A lány kihúzta a nacijából a pálcáját, majd kimondta az útmutatás igéjét.*- Ömm, ha ott, azon az ösvényen haladsz, mindig jobbra tartva, akkor hamarosan megpillantasz valami ismerős környéket!*Mondta, Ness közben az ösvényre mutatva. Hamarosan megpillant egy ismeretlen fiút, miután bemutatkozott megtudta, hogy Deyannak hívják.*- Szia neked is, én pedig Nessie di Alsiera. Nem zavarsz...*Mondta a lány, aztán Mollyra pillantott.* |
|  | | Deyan Serenity

| Téma: Re: Rejtett tisztás Szer. Jan. 11, 2012 4:16 pm | |
| *Dey is éppen a rejtett tisztáson sétálgat. A hideg miatt egy fehér télikabát van rajta, egy szürke sapka és egy fekete bakancs. A tisztáson két szimpatikus lányt pillant meg, az egyik szőke, a másik barna hajú. Egyiket sem ismeri, valószínűleg ők is akkor érkeztek, amikor ő épp otthol volt az elmúlt másfél évben. Reméli azonban, hogy mert nem ismeri őket, még nem küldik el, úgyhogy szépen megszólítja őket.* -Sziasztok. Deyan Serenity vagyok, belsis. Mit csináltok? Veletek tarthatok? Eléggé unatkozom sajna... De ha zavarok, elmehetek... |
|  | | Molly Grozda

| Téma: Re: Rejtett tisztás Szer. Jan. 11, 2012 4:06 pm | |
| *Egy első ránézésre - és másodikra is - duci leányzó jelenik meg, egyenes, kicsit kócos hajjal, nyomában egy szürke-csíkos macska topog. Kicsit botladozik, illetve fájdalmasan reccsennek a lába alatt a gallyak, ahogy közepes-sarkú boacsizmájában lépdel az erdőből kifelé. Nem a halkan osonás művésze, és nem is kimondottan egy terepjáró alkat, habár szereti a természetet, és eléggé jól tud ráhangolódni. Mindenesetre igen kétes, hogy miért is van itt, hogyha nem egy nagy vándor alkat, aki belesimul a természetbe és csendesen oson, és amúgy is, csak a diamonja a társasága, bár sétálni jó dolog. Mind a ketten hangokat hallanak, eléggé hangosan "hancúrozik" egy páros a közelben, így nem sokkal később már feléjük veszik az irányt. Amúgy sötét, halálfejes pulcsiban van, farmerben, és az említett magassarkú cipőben.* ~ Muszáj oda mennünk hozzájuk?... ~ *Szólal meg gondolatai között magyarul, daimonjának célozva, de az egyértelműen jelzi, hogy igen, és már közelebb is érnek. Molly kicsit szemlesütve, haját az arca elé engedve bátortalanul szólal meg, és erős akcentus érződik a szavaiból.* - Szia. Tudnál segíteni esetleg nekem? Nekünk... *Kérdezi, kicsit összedörzsölve a kezét, mert már jó ideje így, pulcsiban van kint, és akármennyire melege szokott lenni mindig, most azért már kezd fázni.* - Fogalmam sincs, hogy merről keveredtem ide. *Vallja be őszintén, és magában szépen ostorozza magát, hogy nem hozta el se a pálcáját, se az ametiszt iránytűjét, pedig már egy ideje hozzá kéne szoknia ahhoz, hogy pálca nélkül "ebben a világban" védtelen.* |
|  | | Nessie di Alsiera

| Téma: Re: Rejtett tisztás Szer. Jan. 11, 2012 3:58 pm | |
| *Nessie és daimonja most a birtokon sétálgatnak.*-Egyébként Ness, mond miért vagyunk itt? Az igazat megvallva fogalmam sincs, de egészen kellemes ez a hely!*Mondták, majd lődörögtek tovább céltalanul. Érezték a finom fű illatát, ahogy átjárja a testüket a kellemes meleg szellő. Először még össze-vissza nézelődtek, később csak a lábukat figyelték, ahogy átsiklik a talajon. Bumm!!*Áuú! Gratulálok..*Szólalt meg előbb a lány, majd Drag. Nessie sikeresen nekiment az egyik fának, annyira nem figyelt oda semmire. A fa mögött egy apró ösvényt pillantottak meg, majd egy gyönyörű tisztás tárult a szemük elé. A páros-mint az idióták- lefeküdtek a földre, hemperegtek, szaladgáltak és miegymás. Nemrég még nem volt valami nagy a hangulatuk, most azonban már kitűnően érezték magukat. Körbejárták az egész helyet, minden dombon felsétáltak, minden fűszálat megvizsgáltak. Az viszont nem biztos, hogy sokáig egyedül maradnak...* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Rejtett tisztás Csüt. Nov. 03, 2011 8:59 am | |
| Zoey érezte, hogy a lány nem teljesen adja önmagát.Ennek nem örül, de a kérdésre azért mindenképpen válaszol.*-Hát én csak sétálgattam itt a birtokon, és ide találtam.Végül is egészen kellemes ez a hely.*Mondja és várja, hogy Angi válaszoljon, de tudta hogyha mond valamit az nem lesz teljesen igaz.*
//Bocsi máris fagynunk kell:(// |
|  | | Angelina Katya Darkwood

Minősítés:  Hozzászólások száma: 225 Msn: ciaradelafresque@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: "Csak egy valami biztos az életben, a halál!"
"Az ember nem eredendöen rossz, hanem azzá válik!"
 | Téma: Re: Rejtett tisztás Csüt. Nov. 03, 2011 8:47 am | |
| //olvadozunk picit//
*Hát, igen, sosem volt az a nagyon beilleszkedös fajta, most meg aztán már végképp az az érzése van a lánnyal kapcsolatban, hogy csak azzal a bizonyos álarccal tud vele kommunikálni. Igy igen nagy eröfeszítéssel, de magára erölteti, és olyan jó színésznö, hogy ez klasszul nem is vehetö észre, mármint hogy annyira megjátsza magát.* -Miért vagyok itt? Csak úgy vagyok, nincs semmi jelentösége vagy célja, egyszerüen csak jár az agyam állandóan, és ez a hely olyan nyugodt, meg alig jár ide valaki, úgyhogy ezért vagyok itt? *mondja a lánynak, majd elöveszi noteszát és rajzolgat bele véres cafatokat meg ilyesmiket, halálfejeket, idegen lényeket, szóval mindenféle hülyeséget, csakhogy teljen az idö, majd visszakérdez* -Es te?
|
|  | | Hua Xiangfeng

Minősítés:  Hozzászólások száma: 2314 Msn: hua_xiangfeng@windowslive.com Kaszt:  Üzenőláda:
Szívesen játszok bárkivel, írjatok üzit!
Hua er weisheme zheyang hong

Chun lai qu chun qu lai
Titulus: A BENE klub elnöke
Titulus: Anyuci
Titulus: A lányom tanítványa
Titulus: Antiszoc kémiamániás
Yige shi langyuan xian pa, yige shi meiyu wuxia.
 | Téma: Re: Rejtett tisztás Szer. Nov. 02, 2011 1:17 pm | |
| //Fagy.// _________________ Xia egy kínai falucskából érkezett a Nezabarba. Rengeteg szokatlan dologgal találkozott és találkozik még mindig, valamint gondjai vannak az olvasással és az írással bolgár nyelven. Kizárólag csak hanfut, a kínaiak egyik népviselettípusát lehet rajta látni, kivéve ünnepi alkalmakkor, amikor cheongsamban jelenik meg.Virágokat előszeretettel tűz a hajába. Szabadidejében sokat fest és zenél. Születésnapjára kapott egy macskát, akit Wuye-nak (午夜) nevezett el.
Teljes kép
|
|  | | Hua Xiangfeng

Minősítés:  Hozzászólások száma: 2314 Msn: hua_xiangfeng@windowslive.com Kaszt:  Üzenőláda:
Szívesen játszok bárkivel, írjatok üzit!
Hua er weisheme zheyang hong

Chun lai qu chun qu lai
Titulus: A BENE klub elnöke
Titulus: Anyuci
Titulus: A lányom tanítványa
Titulus: Antiszoc kémiamániás
Yige shi langyuan xian pa, yige shi meiyu wuxia.
 | Téma: Re: Rejtett tisztás Szer. Nov. 02, 2011 1:04 pm | |
| *Xia is a rejtett tisztásra jön. Elég szomorú, látszik az arcán, hogy nemrég sírt. Általában nem jön rá ekkora szomorúság, csak a nemrég történt dolgok, meg a nagy nyomás kikészíti. Világoskék hanfu van rajta, ami passzol a hangulatához, pedig eredetileg jó kedvű volt reggel. Haja kontyba van tűzve a feje tetején, és most egy kicsit kócos, mert megint a macskáját kellett hajkurásznia, persze eredménytelenül. Hajában néhány, még el nem száradt fehér rózsa van. Egy könyvet hozott magával, hogy el tudja terelni a gondolatait mindenről. Mikor megérkezik, egy fiút lát ott, akivel még soha nem találkozott.*~Talán új?*Fut át az agyán a gondolat. De most nem foglalkozik ezzel.*-Szia.*Köszön halkan, majd leül valahová. Ha a fiú meg akarja szólítani, akkor válaszol, viszont ha nem, akkor olvas.* _________________ Xia egy kínai falucskából érkezett a Nezabarba. Rengeteg szokatlan dologgal találkozott és találkozik még mindig, valamint gondjai vannak az olvasással és az írással bolgár nyelven. Kizárólag csak hanfut, a kínaiak egyik népviselettípusát lehet rajta látni, kivéve ünnepi alkalmakkor, amikor cheongsamban jelenik meg.Virágokat előszeretettel tűz a hajába. Szabadidejében sokat fest és zenél. Születésnapjára kapott egy macskát, akit Wuye-nak (午夜) nevezett el.
Teljes kép
|
|  | | Zac Leaving Diák

Hozzászólások száma: 478 Msn: torta11@freemail.hu Kaszt:  Üzenőláda: Bárkivel játszom csak írjon.( Üzi vagy MSN)

Pozició Titulus: Harmadik évfolyam
 | Téma: Re: Rejtett tisztás Szer. Nov. 02, 2011 12:56 pm | |
| *Zac érkezik a tisztásra. Egy fekete dzseki van rajta és egy fekete rövid nadrág. Egy kicsit hideg van a rövid gagyához de őt nem zavarja. Táskája a hátán van pálcája a zsebébe. Majd előveszi a füzetét és elkezdi rajzolgatni a tájat. Mivel jó rajzos szempillantás alatt képes megrajzolni bárkit és bármit. Ám de a táskájába hagyta a ceruzáját. Majd elkezd kipakolni a táskájából. egy kis idő múlva kipakol mindent és hát hol volt a ceruza, a táska mélyén.*~ ez a ceruza mindig a táska mélyén van~* Majd vissza pakol mindent és elkezdi rajzolgatni a tájat.* |
|  | | Hadiyyah Amjad

Hozzászólások száma: 13 Kaszt:  Üzenőláda: Hua Xiangfeng multija.
Ya Thoybah

| Téma: Re: Rejtett tisztás Pént. Okt. 28, 2011 6:31 pm | |
| *Sosem gondolta, hogy az öltözéke nem megfelelő. Szerinte inkább Zafiahnak kellene visszafogottabbnak lennie.*-Rendben, vissza is megyek.*Húzza fel az orrát. Bár az kétséges, hogy hogyan teszi mindezt, de valahogy csak visszajut. Előbb kell egy ismerős helyet találnia, és majd utána már könnyebb lesz. Vagy megkérdezi valakitől.*-Nem vagyok érzékeny lélek, csak nem szeretem, hogy így beszélsz a testvérünkről, amikor lehet, hogy már...*Nem mondja ki, amit gondol, mert az nem lehet. Nem következhetett be. Letörli a könnyeket az arcáról, és feláll. A képet elteszi.*-Tudom. De egylőre nem tudunk mit csinálni.*Válaszolja halkan. Az igazat megvallva ez volt az egyetlen dolog, ami miatt idejöttek.*-Micsoda? Te meg mit beszélsz?*Néz testvérére megbotránkozva.*-Eszedbe se jusson alkoholt inni. Tiltja a Korán, te is tudod. Még csak viccből se mondj ilyet.*Szörnyülködik, és inkább javasol valami mást.*-Menjünk el a teaházba, és igyunk meg egy teát.*Azzal karon fogja tesvérét, és elindulnak. Nem lehet olyan nehéz kijutni innen.* |
|  | | Zafirah Amjad

Hozzászólások száma: 25 Msn: foldibianka15@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: Lorraine Betranche multija.
 | Téma: Re: Rejtett tisztás Pént. Okt. 28, 2011 6:22 pm | |
| *Miközben csak úgy áradnak belőle a szavak, akközben Hadiyyah öltözékére vet egy pillantást. Nos ami azt illeti megvan róla a véleménye, de inkább nem mond semmit. Zafirah úgy érzi, a családjukban egyedül őt áldották meg némi stílussal.*-Ó hát jólvan, akkor találj vissza egyedül kedves húgom. *Mikor már éppen azon töpreng hova is menjen ezután, mivel a lány nem éppen az az otthon űcsörgő típus, meglátja a tesvére arcáról lepergő könnycseppeket.*-Jajj nemár. Jó tudom, hogy érzékeny lélek vagy, de mint már mondtam ezzel nem megyünk semmire. Ide tettek kellenek. Na ne sírj már azért jöttünk ide, hogy megtaláljuk. Hiszen minden nyom ide vezetett nem emlékszel.* Miközben próbálja megvígasztalni a még megmaradt testvérét a karját gyengéden rárakja a vállára.*- Na, de ebből elég. Esetleg nem csinálnál te is valami értelmeset? Na gyere már menjünk el valahova és igyunk meg egy pohár vodkát. Az majd téged is lenyugtat hidd el nekem. |
|  | | Hadiyyah Amjad

Ya Thoybah

| Téma: Re: Rejtett tisztás Pént. Okt. 28, 2011 6:14 pm | |
| *Egyszercsak megérinti a vállát valaki. Ki mer ilyen közvetlen lenni? Hátraforul, és a látványnak nem igazán örül. Hát persze, hogy a nővére zavarja meg a nyugalmát. Ki más tenné? Hadiyyah nem vesz róla tudomást egyelőre, nem kíváncsi most a megjegyzéseire. Meg veszekedni sem akar, mert ahhoz már késő van. Elhúzza a száját, és visszafordul. Nézi tovább a képet, amíg meg nem hallja a gúnyos megjegyzést.*-Nem értem, mi bajod van már megint. Te már biztos nem is emléksze, hogy néz ki.*Vág vissza mérgesen, és elhatározza, hogy nem szólal meg többet. Az eltévedésre morog egyet, de nem válaszol. Nővére sem tájékozódik sokkal jobban, mint ő, csak nem vallja be. Meg Hadiyyah a szabadidejét tanulással tölti, nem csavargással.*-Tudom, hogy nem fogjuk így megtalálni, de attól még akkor nézem, amikor akarom.*Válaszolja halkan, és könnyek jelennek meg a szemében. Felidéződik benn, amikor még együtt játszottak, és együtt jártak iskolába.*-Ne küldözgess engem sehová. Majd visszamegyek, ha akarok. És ha zavar, hogy itt vagyok, akkor menj el te, és hagyj egyedül.*Közli testvérével. Kezd elege lenni, hogy általában ilyenekről beszélnek.* |
|  | | Zafirah Amjad

Hozzászólások száma: 25 Msn: foldibianka15@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: Lorraine Betranche multija.
 | Téma: Re: Rejtett tisztás Pént. Okt. 28, 2011 6:05 pm | |
| *Zafirah akiből csak úgy árad a magabiztosság, éppen a rejtett tisztáson sétálgat. Szinte még csak most érkezett meg a nezabarba, de már a legtöbb helyet felderítette. Egy lila selyem ruha van rajta, ami talpig ér azon pedig egy az egész ruhát befedő lila csipkés anyag. Fejét pedig egy szintén selyem fekete anyag rejti el. Csak az arca látszik ki. Bár Zafirah nem éppen az apja szemefénye, hiszen eddig minden lehetőséget kihasznált arra, hogy meghágjon valamilyen szabályt, a ruházkodását illetően, betartotta az előírásokat. Persze a színeket illetően ez nem telesen igaz. Épp csak lejött, hogy felfedezzen még pár, eddig nem látott helyet, amikor megpillant egy egészen a húgára hasonlító alakot. Amikor az éppen nem figyel, Zafirah hátulról megérinti a vállát.*-Jajj hát ez nem lehet igaz. Csak nem azt akarod mondani, hogy eltévedtél? És mi az ott a kezdeben? Attól mert egész álló nap azt a képet lesed, még nem fogjuk megtalálni. Na szedd a lábad, visszaviszlek a szobádba, ha te erre már magadtól nem vagy képes.*Persze az arab lány nagyon is szereti a testvérét, de a stílusán egyszerűen nem tud változtatni.*
A hozzászólást Zafirah Amjad összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Okt. 28, 2011 6:33 pm-kor. |
|  | | Hadiyyah Amjad

Ya Thoybah

| Téma: Re: Rejtett tisztás Pént. Okt. 28, 2011 5:53 pm | |
| *Hadiyyah nem rég érkezett az iskolába, de mivel még nem tudta felfedezni az egész területet, így most el is tévedt. Egy ismeretlen helyen találja magát, ami elég furcsa a számára. Hogy fog innen kikerülni? Ezen gondolkozik egy darabig, majd leül a földre. Fekete nadrág van rajta egy hosszú tunikával és fején rózsaszín kendővel. Ki tudja, hogy merre bukkannak fel fiúk. Túl sok van itt belőlük. Ő egy lányiskolába szeretett volna menni, de a körülmények mást hoztak... A táskájából elővesz egy fényképet, ami egy jó kiállású, pár évvel idősebb fiút ábrázol. A bátyját. Nagyon régen nem látta, és szeretne vele újra találkozni. Hisz benne, hogy hamarosan eljön ez a pillanat. Nézegeti a képet, és reméli, nem jön ide senki, aki belé akar kötni.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Rejtett tisztás Szer. Okt. 26, 2011 3:27 pm | |
| *Zoey kezdte kicsit nyomasztónak érezni a lány társaságát, de nem az a fajta, aki csak úgy faképnél hagyja az illetőt.Ő inkább megpróbálja magából kitolni a rossz érzéseket, és megismerni Angit, mielőtt itélkezik. Ekkor hirtelen érezte, hogy ami melegséget a lányban talált végképp eltűnt, és most úgy gondolja megtapasztalhatja az igazi énjét a vérimádónak.Gondolkodott, hogy megszólaljon-e ,vagy sem. Végül inkább úgy döntött , elvonatkoztat egy kicsi, másra gondol de megszólalt egy egészen más témáról.*-És amúgy te miért üldögélsz itt??*s megtörve a csendet várta Angi válaszát.*
//fagyiiiiiiika// |

Minősítés:  Hozzászólások száma: 225 Msn: ciaradelafresque@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: "Csak egy valami biztos az életben, a halál!"
 | Téma: Re: Rejtett tisztás Szer. Okt. 26, 2011 3:08 pm | |
| *A lány rosszul érzi, hiszi, gondolja, egyfajta illuzió csak amiben részesítette Angi, ezért is olyan kiismerhetetlen, ez voltaképp az álarcnak köszönhetö. Mert mióta a suliban van, Tyline barátnöje, akivel már iszonyú rég nem tudott találkozni, igen sok mindenre megtanitotta, ezért hívja minden alkalommal elö magából ezt az álcát, ami kedves, megértö, érdeklödö, de ez csak az illuzió, a megtévesztés nagyfoka. Mert egy lény, mert annak tartja és nevelte apja, egy iszonyú titkot rejt, amit nem lehet csak úgy elárulni, felfedni, egy olyan titkot amit mindennél fontosabb megörizni. Azt a kis gonoszságot ami elenyészö mely Zoeyból árad, meg sem kell említeni, olyan kevés.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Rejtett tisztás Kedd. Okt. 25, 2011 8:02 pm | |
| *Zoey érezte Angi aurájában a gonoszságot, de talált benne egy cseppnyi szeretetet ami különleges összképet alkotott.Zoey alapból nagyon vidám, élettelteli lány viszont benne is volt egy kis gonoszság, amit most érzett kibontakozni.Zoey alapból nagyon sokrétű ezét mindig jo beszélgető partner, mivel mindig az adott emberhez változik.Most nem tudta mit feleljen, ezért némán nézett.*
//fagyhatnánk??Holnap úgyis folytatjuk! // |

| Téma: Re: Rejtett tisztás Kedd. Okt. 25, 2011 7:46 pm | |
| -Igen, és lenyügözö szerintem. Eleve hogy ez fut ereinkben, nem hiába van az a mondás, hogy a vér kötelez. En pl. aranyvérü vagyok, egy ösi, nagyon régi család sarja....a Sötétség Hercegjnöje, ahogy apám szokott hírni....nekem a vér imádata, a latin, a vérmágusság és minden amihez a vér kapcsolódik, vagy mások számára undorító, az engem megnyugtat, a lelkem és testem része, a mindene.....imádom az ilyen dolgokat, gyakorlatilag csak ezzel foglalkozom...*mondja a lányra pillantva, és lehet hangjából érzékelni, hogy bár kezd fáradni és böre is kicsit szürkés, az erei picit kiduzzadnak és a kékesvörösen szinte szikráznak a fehéres-szürkés börön, azért mégis csak tele van élettel. Ráadásul olyan megszállottságot lehet érezni mondanivalójából, ami nem evilági, ami nagyon félelmetes, és talán Zoeyt kicsit meg is rémit, meg is ijeszthet, vagy hideg fuvallatot érezhet, egyfajta titkot, ami ebböl a lányból árad, ami körülveszi, ami minden szavában benne lappang. Egyfajta olyan ördögien nagy és gonosz hatalom, ami csöppet sem jó, söt, inkább jobb lenne talán elfutni, vissza se nézni, de Angi mindezt tudja, tisztában van vele, és néha nem is tudja kordában tartani, ekkor szokott az lenni hogy mások érzik ezt, bár nem mondják, de piros hajú leányzónk érzi a másikon, egyfajta állatias ösztönnel.* |
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |