Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságHelyszínleírásokRegisztrációBelépés

Share | 

Rejtett tisztás

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 17 ... 28  Next
SzerzőÜzenet
Hunyadvári Szevér

Minősítés:
Hozzászólások száma: 1303
Kaszt:
Üzenőláda: Fairytale
Az élet titka: a halál előtt meghalni, és rájönni, hogy nem létezik halál.

Pozició
Titulus: Ötödik évfolyam
TémanyitásTéma: Re: Rejtett tisztás   Vas. Júl. 24, 2011 7:12 pm

*Csak hallgatja a szavakat, majd nyújtózkodás közepette elégedetten biccent.* -Tehát ne aggódjak, ha meglátom, nem te lettél EMOs és rántottad magaddal Gradant is a rosszba, megértettem, és ennek csak örülni tudok. De ha aztán kiderül, hogy tényleg EMO-s lettél, vagy grufti, vagy halálváró, vagy aminek akarod, annak nevezed, akkor foglak.. közelebb osonok.. *miközben mondja, eprsze más oson is közelebb, sejtelmesen, játékosan csillogó szemekkel, miközben hangját lehalkítja, majd határozott mozdulattal vetődik a lányra, és csikizni kezdi.* -És orvul halálra csikizlek! *kurjantja el magát, majd néhány kisebb-nagyobb mzodulat után hagyja a lányt, és nevetve, sunyi vigyorral hátrabukfencezik és ismét csak ücsörög, hátul támaszkodva, mintha mi se történt volna, és semmit sem tett volna. Ő ártatlan jókisfiú volt végig. A szavakra biccent.* -A halál az élet rendje, ahogy mondani szokták.. És talán most is csak álom, ai körülvesz. Vagy nem. De az bizonyos, hogy Molly a te unokatestvéred, akiről én viszont hallottam.. Ő egy ideig velem járt egy szakra, aztán hozzád került, ugye? Akivel Jack elment a bálba, ugye? Aranyos lánynak tűnik. *aztán csak mosolyog, majd hevesen emgrázza a fejét.* -Na de Nikorina! Nem illik egy hölgy korát megkrédezni. Mellesleg.. nem túl idős. *hagy fel az álsértődöttséggrl.* -Kedves lány, nem túl idős, és csak msot tűnik korkülönbségnek, később még annyira sem lesz az. És eléggé felnőttem már ehhez, nagykorú is vagyok, elbírok egy imádnivaló indiánlánnyal. Nézd, mit vettem neki.. *nyúl a zsebébe, húz elő egy dobozt, amiben két karikagyűrű van, mindkettő faragott, indiánmintás, az egyiken egy aprócska holló van, a másikon egy foltos hiéna, persze csak totem-szerűen, a hiénának a feje, a hollónak pedig a szárnyai meg a feje. Aztán kíváncsian figyeli a reakciókat, miközben a térdén ül, úgy mutatja a gyűrűket a lánynak, akár még félreérthető is lehetne a mozdulat..*
Vissza az elejére Go down
Nikorina Grozda

Minősítés:
Hozzászólások száma: 2613
Msn: csillagvagta@citromail.hu
Kaszt:
Üzenőláda:
<3 A Nikorinát jelképező sárkány <3

Titulus: Arkangyal
All I Need
Final Destination

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Rejtett tisztás   Vas. Júl. 24, 2011 7:01 pm

*Jókat mosolyog Szevér szavain. Már el is felejtette, milyen jó a fiú társaságában lenni... hogy milyen életvidám emberről van szó, és őt is mindig hogy fel tudja vidítani. Gradan közben szépen elheveredik, mint egy minipárduc, bár van annyi szépséghibája a dolognak, hogy ő szürke, nem pedig fekete vagy pöttyös, de mindegy. Macskaféle, tehát rokon, ez a lényeg.*
- Igen, morcos Nikorina, csak állig érő hajjal, és a daimonja is kissé vadabb kinézetű, mint Gradan. Ja, és mindig feketében van, imádja az extravagáns cuccokat. Meg van egy vágás az arcán, de szerintem van valami metamorfmágushoz hasonló képessége, mert el tudja tüntetni. *Bólogat a lány, további információkat adva Sylviáról Szevérnek. Mert a fiú a barátja, és nem akarja, hogy egy véletlen félreértés miatt baja essen. Ahhoz már túlságosan jól ismeri, mire képes Sylvia...*
- Nagyon veszélyes, úgyhogy tényleg vigyázz vele, kérlek! Megölte az unokatesómat, Gabyt. Nem tudom, pontosan mi történt, de... *Megrázza a fejét, kissé elkeseredve.* Most itt van két másik unokatesóm a suliban, Aleksandar meg Molly. Jó, hogy itt vannak... Jó tudni, hogy vannak a közelben rokonok. *Most már azért hallgat, vagyis meghallgatja azt, amit Szevér mesél. A mosoly továbbra is ott van az arcán, talán csak egy árnyalatnyival lesz haloványabb.*
- Oh, akkor most már értem, hogy miért köszöntél nekem úgy, ahogy köszöntél. *Bólint aztán értően.* Szóval ennyire jól állnak a dolgok Zarával? Bár.. nem idős ő egy picit hozzád? Te 18 vagy, ő meg... mennyi is? Húsz? Huszonöt? *Kissé félrebiccenti a fejét a kérdezés közben. Nem, nem akarja megbántani Szevért, csak ő ezt egy kicsit furcsának tartja. Meg talán a fiú részéről kicsit korainak.*
Hunyadvári Szevér

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Rejtett tisztás   Vas. Júl. 24, 2011 6:47 pm

-Akkor jó. Ezek után felesleges lesz aggodalmaskodnom, és ez egészen megnyugtat. Fuhh, könnyebb a lelkem! *még tapsol is egyet, láthatóan remek kedvében van, de hát jóbarátok körében miért is lenne oka az ebernek bárminemű szomorúságra? Látván a lány pirulását, szinte máris mindent tud, de mentalistáról van szó, nem csoda, minden esetre hevesen bólogat a lány szavaira. Szerelem, az szép dolog.* -Egy ikertestvér? Nem rossz, nem rossz.. Legalább tudom, hogyha látok egy morcos Nikorinát, akkor ne veregessem hátba, és ne cukkoljam, hogy felviduljon, mert a végén rámtámad, és megpróbál megcsapkodni. Megértettem. *mosolyodik el, és még biccent is hozzá szépen. Valóban nem árt, ha tudja az ember.* -Néhány hónap, az szép idő, gratulálok hozzá, egészen gáláns úriembert fogtál ki magadnak, ahogy hallottam hírét. *helyesel tovább, majd laza mozdulattal vágódik le a földre.* -A balesetek ilyenek.. velem? *elmosolyodik, miközben megtámaszkodik a kezein, a háta mögött.* -Az úúúgy van, hogy lassan bokrétát tűzhetek ki a házam ajtajára, meg a kalapomra. Aztán vágathatok le egy jó nagy, telt ürüt, mert meglesz az alkalma, csak jussunk el addig. *mosolyog nagyon, már-már fülig ér a szája, konkrétan.* -Lassan, de biztosan haladok a nősülés felé. *húzza ki magát büszkén.* -A vadászatban meg segítek ha kell, emgvannak az ismerőseim. *kacsint a lányra, sejtelmesen-bizalmaskodva.*
Nikorina Grozda

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

All I Need
Final Destination

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Rejtett tisztás   Vas. Júl. 24, 2011 6:36 pm

*Ó, Gradan már sokszor cukkolta Nikorinát azzal, hogy Szevért és Jamest összehasonlítgatta egymással, és volt már, amikor az utóbbit is harcos bárdnak nevezte, de ez a titulus Szevérnek jár jogosan.*
- Az első itt töltött napomtól fogva ismerlek, Szevér. *Feleli Nikorina mosolyogva, és kissé félrebiccenti a fejét.* Oké, Gradan besegített egy kicsit. Néha jobb a memóriája, mint nekem. *Halkan felkuncog, Gradan meg leül, és elégedetten dorombol. Elég jókedvű a daimon, látszik rajta. Szevér kérdésére már kezdi végiggondolni, hogy mi is történt vele, mióta nem látta Szevért, de ugye Gradan közbekotyog, aztán Szevér következő kérdésére elpirul a lány zavarában.*
- Nem, nem vagyok még menyecske, de... szerelmes vagyok, igen. *Bólint zaavrtan mosolyogva, majd leül a farönkre.* Hogy mi is történt? Hmm. Kiderült, hogy van egy ikernővérem, akit a családom eltitkolt előlem. Sylviának hívják, és most itt van az iskolában már egy éve, és rám vadászik. Nem voltak róla emlékeim, mint kiderült, az apám miatt, de aztán történt velem valami baleset... állítólag pár napig kómában voltam, és miután felébredtem, mindenre emlékeztem. Szóval most Rosettával azon agyalunk, hogyan állítsuk meg Sylviát... És igen, szerelmes lettem Jamesbe. Pár hónapja járunk, bár volt egy kisebb szünet, amikor kissé remeteéletet éltem. Hát, úgy nagyjából ennyi. *Többet nem mesél, csak vonogatja a vállát, majd felpillant Szevérre.*
- Te is mesélj, kérlek! Olyan rég nem hallottam rólad. *Kéri a fiút mosolyogva.*
Hunyadvári Szevér

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Rejtett tisztás   Vas. Júl. 24, 2011 6:26 pm

*A harcos bárd, senki más, mint Szevér, ő az, akit ezen a néven emlegettek nagyon sokáig, még egy tünde akasztotta rá ezt a jelzőt. Aztán a tünde elmúlt, a fiú elmúlt, majd mégis visszatért. És most a jó oldalán védelmezi, amit védelmezni kell. Amikor a lány köszön neki és felé fordul, akkor csak mosolyog tovább, barna szemei csak úgy csillognak, ahogy finoman biccent a lánynak, bokáit összecsapva, kacsintva.* -Már kezdtem félni, hogy olyan régen találkoztunk, hogy a hangomat se fogod feismerni, és ha befogom a szemedet, akkor se jössz rá, ki is vagyok.. Tény, ami tény, régen láttalak, és ez alatt gondolom nagyon sok dolog történt veled. *Gradan közbeszólására felszaladnak szemöldökei, és összefonja maga előtt karjait.* -Ejjjnye, no! Hát it nem hallok? Mégis csak menyecske lett a fiatal lányból? *csóválja meg a fejét, majd finoman, játékosan megböki a lány oldalát.* -Mesélj csak, mi minden történt, amíg nem láttalak? Csak nem Ámor nyila zúgott el közted és a Ravenwood ifjú között? *kérdezi, szemei játékosan-kíváncsian csillognak Nikorinára.*
Nikorina Grozda

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

All I Need
Final Destination

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Rejtett tisztás   Vas. Júl. 24, 2011 6:21 pm

*Nikorina nyugodtan áll, hagyja, hogy a szél belekapjon hosszú hajába, és játsszon vele. Szeme még mindig le van hunyva, képességével tapogatja le a környezetét. Mégis, nem ő az, aki először észreveszi, hogy valaki közelít. Gradan, aki éppen tőle két méternyire szaglászik valami pocokodú után, hirtelen felkapja a fejét, és a szélbe szimatol, forgatja a füleit, míg be nem azonosítja, hogy ki is jön.* ~Készülj, mert jön egy ismerős harcos bárd, és jókedvében van. James? Dehogy, te lüke! Nem James az, hanem a te jó öreg barátod, Szevér.~ *Gradan szeme vidáman csillog, már-már kajánul somolyog a bajsza alatt. Igen, a harcos bárd megnevezés valamennyire Jamesre is illik, és még az se segített volna, ha a daimon a hajszínt is hozzáteszi. És mintha Gradan gondolata lenne a végszó, Nikorina háta mögött meg is szólal az említett személy, mire Nikorina még szélesebben elmosolyodik.*
- Szervusz, Szevér. * Fordul szembe mosolyogva a fiúval, és kinyitja kék szemeit.* Nem is tudom... valami kivonzott ide. Vihar készülődik... víz és szél, a kedvenc elemeim. *Kissé elhallgat, kirázza az arcából a haját, mert pár tincset az arcába fújt a szél, majd újra felnéz Szevérre.* Régen láttalak. Nagyon régen. Hiányoztál... Bár James mostanság elég jól lefoglalt, mi, Rina? *Kotnyeleskedik közbe Gradan, aki a fatörzs tetjén egyensúlyozva lépdel közelebb.*
Hunyadvári Szevér

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Rejtett tisztás   Vas. Júl. 24, 2011 6:12 pm

*És ki az, aki örül annak, hogy vihar van, sőt, szíve szerint még táncot is járna benne? Nem más, mint Szevér, aki máris kapja magát, és kezeit zsebrevágva nyargal végig a birtokon, miközben az eső bármikor eleredhet, és békésen énekelget valami pörgős, könnyed, magyar nyelvű népdalt. Barna, kapucnis pulcsit, terepszínű hosszúnadrágot visel, egy kissé szakadtas edzőcipőt, és azon töpreng, miért is nem Nellondban járkál, aztán rájön, hogy itt most nagyobb szükség van rá. Aztán megpillant egy egészen szépnek mondható, számára ismerős leányzót, és a nyakában levő nyaklánc mintha felpulzálna, és a szél is mintha belekapna a hajába.* -Tudom, csak nyughass.. *súgja a szellőnek, majd tovább dúdolgat, meg fütyörészik, miközben sebesebb léptekre vált és igyekszik beérni a leányzót.* -Hát kendasszony meg mit keres idekint, ebben a cudar időben, a helyett, hogy valami jóravaló legény után kajtatna, vagy várná, hogy azok kopogjanak be, ahogy az efféle menyecske sorba került szép leányokhoz illik menni, virágcsokorral, csizmakoppintással? *szólal meg, nem túl hangosan, de azért kissé emeltebb hangon, Nikorina mögé érve, láthatóan barátságos, széles mosollyal.*
Nikorina Grozda

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

All I Need
Final Destination

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Rejtett tisztás   Vas. Júl. 24, 2011 6:05 pm

*Lehet, hogy lassan kezd sötétedni, meg elég sötét felhők függenek a Birtok felett, de a Tölgyesben - egész pontosan a Rejtett Tisztáson - most is jár valaki. Valaki, akinek hosszú, hollófekete haja, kék szemei vannak, no meg egy szürke macska daimonja. Hopp, daimon? Igen, hiszen az, hogy Nikorina elvesztette a társát, az nem történt meg, csupán Ariana rémálma volt. Az eramiros druida lányzó erről a rémálomról mit sem tud, szerencsére, mert ha tudná... nos, eléggé kiakadna tőle. Mosolyogva áll meg a tisztás közepén, a kidőlt fa mellett, szemeit lehunyja, és a druida érzékével szépen felméri maga körül a vadállatokat. Nem fél tőlük, hisz azt is érzékeli, hogy melyik milyen erős, és szükség esetén az irányítása alá tudja vonni őket. Gradan szaglászik, majd kúszva megindul a kidőlt fa gyökeres vége felé.* ~Ne menj messzire, Grad. Tudod... Igen, tudom. Itt találkoztunk először azzal az őrült ikertesóddal...~ *Válaszol a daimon a lány intésére, majd tovább szaglászik, kiéli kicsit macska ösztöneit, persze nem túl messze elbóklászva. Nikorina meg csak áll a tisztás közepén lehunyt szemekkel, és mosolyog.*
Alex Carmelo

Hozzászólások száma: 52
Msn: helgafarkas@hotmail.hu
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Rejtett tisztás   Szer. Júl. 06, 2011 11:38 am

*Alex örül,hogy nem utasították el.Végül a lánynak mennie kell.Ő is feltápászkodik,és újra belenéz a lány szemébe.Odasétál hozzá,és megsimítja a puha bababőrt.Végül elszánja magát,és megcsókolja.Puhán,könnyedén,kicsit szerelmesen.A csók hosszú,addig tart,amíg nem szakítják meg.Belead mindent,és átöleli a lányt.Csak szorítja és szorírja,mintha nem akarná elengedni.Majd egy szájrapuszi is jöhet.Sophi érezheti,ahogy a fiú ajka bizsereg.Egyre jobn érzi magát,és újabb ölelés.Végül elindulnak,és Dianát megcirógatja.*-Persze,elkísérlek.*sármos mosoly,és megfogja a lány kezét.Magában ujjong,hogy végre jól alakultak a dolgok.Francia lányka derekát néha átöleli,és beszélgetve mennek enni valamit.Még jobban érzi magát,hogy végre saját ébjé adta.~Igen,ezt kellett volna.Gyönyörű.És az enyém.*néz Sophira,és néha csókot lehel a lány szájára.Aztán eltűnik a kis,boldog párocska,és már csak az emlékük marad a tisztáson.*
Sophia Zenovia

Hozzászólások száma: 115
Kaszt:
Üzenőláda:

Szívesen játszok bárkivel! Csak írj rám MSN-en vagy küldj egy levcsit

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Rejtett tisztás   Szer. Júl. 06, 2011 11:22 am

*Sophinak tetszik, ahogy Alex Dianával bánik, látszik hogy van tapasztalata. Élvezi Alex ölelését, és nem szeretné elengedni ő sem.*-Én sem.* Majd felnéz a gyönyörű kék égre. Az egész olyan csodálatos. Sophi sohasem volt boldogabb mint most. Úgy érzi csak álmodja az egészet. De ez a valóság. Egésznap it maradna, ha a gyomra nem ellenkezne vele. Nem is reggelizett, szóval érthető hogy éhes.*- Lassan ideje lenne vissza menni és enni valamit. Itt az ebéd idő.* Majd a telefonjára tekint, 5 nem fogadott hívása van.*-És ezeket is el kéne intéznem még.* Majd lassan felállt, és Dianát is az ölébe vette.*-Velünk jössz ebédelni? Hosszú az út odáig, nem szeretnék unatkozni.* Majd egy reménykedő mosolyt csalt arcára, hogy a fiú is tartson velük. Soha nem érezte ilyen jól magát.*
Alex Carmelo

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Rejtett tisztás   Szer. Júl. 06, 2011 11:06 am

*Alex örül,hogy Sophi nem utasította el.Dianának még inkább.Legalább jól kijönnek.Csak élvezi ezt a pár percet.Karjaival ölelőn szorítja a lányt,a kutyust meg leteszi egy sebtiben elővarázsolt pokrócra.Vigyáz a kis daimónra,nehogy felébredjen.Puhán leteszi tőlük nem messze,a napra,hogy melegedjen a kis test.A kutyák amúgy is szeretik a meleget,és szükségük is van rá.Visszalép Sophihoz,és újra karjaiba zárja.Majd belenéz a lány szemébe,és csak nézi,nézi.*-Nálad okosabb,törődőbb,szebb lányt nem láttam.Egyszerűen gyönyörű.*néz rá egy mélyreható tekintettel.*-Megengeded?*kezét hozzáérinti a lány arcához,és reméli,nem utasítják el.Lenéz a puha,rózsaszín ajkakra,de még a csókkal vár.Csak simogatja a lány arcát,amit a daimón is érezhet.Megsimogatja a lány haját,és megöleli.*-Soha nem akarlak elengedni.*suttogja,és örül.Végre elérte.Lehet,hogy így kellett volna először?Nem tudja.De nem is érdekli.Simogatja a lány hátát,puha,védelmező mozdulatokkal.Néha körbenéz,van-e veszély.De ez már csak ösztön,nem Alex.Csak elveszik Sophi karjaiban.És élvezi.Az egész időt.Amit Vele tölthet.Még nem meri megmondani neki.Majd kicsit később.*
Sophia Zenovia

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Rejtett tisztás   Szer. Júl. 06, 2011 10:54 am

* Sophi örül hogy Alex segít neki.*- Oh, köszi.* Majd egy pillanat alatt le rendezi az amerikai elnököt. Majd mikor Alex karjaiba kerül, ő is rá mosolyodik, miközben Diana vígan lefetyel. Élvezi ezeket a perceket. Majd fejét ráhajtja Alex vállára, és boldogan mosolyog. Biztonságban érzi magát. Sohasem érezte magát így, mert mindig készenlétben kellett lenni, egy nyugodt perce sem volt, amikor ne figyelte volna mi történik körülötte. Tudja, hogy Alex meg védi őt, mint ahogy ő is Alexet, ha szükséges. Majd el kezd csörögni a mobilja, de ő egy laza mozdulattal kinyomja. Most nem érdekli semmi. Szeretné ki élvezni ezeket a pillanatokat. Majd mikor Diana befejezte az ivást, odabújt Sophi ölében és összekuporodott. Sophi megsimogatta a fejét , amire a kis eb álomba merült.*
Alex Carmelo

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Rejtett tisztás   Szer. Júl. 06, 2011 10:35 am

*Alex örül a nagy békének és,hogy jóban vannak.Csak nézi és hallgatja a lányt,és előkapja a mobilját.*-Mit szólnál,ha segítenék?Én felhívom a briteket,tied Barack Obama és családja.Megvan a számuk.És ha szeretnéd,apámtól kérek egy kis Sangriát és hasonlót.Hogy feldobja a bulit.*dob be egy csibészes mosolyt,és ha Sophi beleegyezik,már hívja is őket.Persze,hogy angolul beszél,és végül el is intézi.*-Igazán?*egy szép,sármos mosoly,és a lányt mellkasára húzza,cirógatja,ilyenek.Dianának kitesz egy kicsike tálat,ami mindig nála van,és önt egy kis vizet neki.A zsebe tértágított,így könnyedén elfér benne minden.Ha Sophi már a karjai közt van,simogatja,és halkan lélegzik.Élvezi,hogy a lány az ölében,és hallgatja a természetet.Elégedett mosoly kúszik arcára,mert amit most a francia lánynak mutat,az az igazi énje.Igen,elégedett.És vár,hogy mit reagál a lány.*
Sophia Zenovia

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Rejtett tisztás   Szer. Júl. 06, 2011 10:25 am

* Sophi mikor már teljesen kifárad a sok beszédben, zsebre teszi telefonját és hátradől. Majd mikor Alex megsimogatja Dianát elmosolyodik. Diana életében először úgy szólal meg, hogy mindenki hallja.*- Persze!* Majd odabújik Alex és Sophi közé.*- Nem is tudom hogy győzi apa ezt nap mint nap. És még ezzel nem fejeztem be. Még a brit királyi családot meg kell hívnom. És még Barack Obama családját is meg kell csörgetni.* Majd Sophi fújt egy nagyot, és Alexre mosolygot.*-Örülök, hogy sikerült Dianával összebarátkoznotok. Tényleg olyan vagy mint amilyennek Ria mondott.* Majd Alex felé fordította fejét és várt.*
Alex Carmelo

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Rejtett tisztás   Szer. Júl. 06, 2011 10:08 am

*Alex csak figyeli a lányt,és örül,hogy a kutyus elfogadta a szendvicset.*-Akkor szent a béke?*kérdezi Dianától,és megsimogatja a fejét.Tudja,hogy ezt Sophi is érzi,részben ezért tette,részben,mert szeretne összebarátkozni a csivavával.Még nem meri átölelni,bár szíve szerint ezt tenné.De azt is tudja,hogy ez a lány nem szereti a nyomulst.Így csak hallgatja,és elképed.~Okos lány.Ennyi nyelven?Elképesztő!*még egy simi a kutyusnak,persze ha a gazdi nem ellenkezik.Remélhetőleg nem így van.Vár a lány reakciójára.*
Sophia Zenovia

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Rejtett tisztás   Szer. Júl. 06, 2011 9:56 am

* Sophi elmosolyodik, mikor látja hogy Diana mennyire meg örül a szendvicsnek.*~Istenem de fincsi! Azt hittem már éhen fogok halni!* Majd két vakkantással megköszönte Alexnek.*-Sangria? Halottam már róla. A francia éttermekben is szerepel az étlapon. Persze, majd ha elrendezem ezt az egész kavalkádot. Az anyukám nem nagyon ér rá. Divat tervező, gondolom hallottál a H&M-ről. Az a mi divatcégünk.* Majd sorra elkezd hívogatni. Oroszul,angolul,németül, spanyolul, görögül, olaszul, és még sok egyéb nyelven beszél minden telefon hívásnál. Hagyja hogy Alex mellé üljön, mivel nem zavarja. Majd tovább rendezgeti az dolgokat és még tovább beszél különböző nyelveken.*
Alex Carmelo

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Rejtett tisztás   Szer. Júl. 06, 2011 9:44 am

*Alex csak hallgatja,és figyel.Közben nézelődik,de a szeme valahogy mindig a lány alakjára téved.Aztán a zsebéből elővesz egy finom szendvicset,kolbászos,sajtos,és odaadja a kutyusnak.Felkapja a fejét a Nike hallatán,és kérdőn néz a lányra.*-Igazából te és Tyline voltatok.De leginkább a belsis lányka.Mondott pár jó tanácsot,és most épp megfogadok egyet-kettőt.Ria?Tudtam,hogy tudomást szerez az akcióimról.Itt semmi sem marad titokban.És a Nike?Ismerem,bár nem nagyon hordom.Csak cipőm van tőlük és egy-két póló.Jó minőség,sokat hallottam róla.Megértelek.Csináld csak.És miért te csinálod?Miért nem mondjuk anyukád?Apukádnak sok dolga van,de anyukád nem száll be?Ez hogy van?Nálunk a birtok sorsát mindketten alakítják.Ha pedig a márkáknál tartunk,talán hallhattad a híres spanyol bor nevét,a Sangriát.Az a miénk.Még a nagyapám találta ki.A recept,a név,minden az övé.Lenne kedved valamikor egy kis borkóstolásra?Persze ha végeztél a tennivalóiddal.*elmosolyodik,és ha Sophi engedi,leül mellé.De nem érinti meg.Csak ül.És nézi,mit csinál a lány.*
Sophia Zenovia

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Rejtett tisztás   Szer. Júl. 06, 2011 9:24 am

* Sophi csak hallgatja, de nem szól közbe türelmesen végig hallgatja.*-Tudod, létezik olyan szó szótáramban hogy bocsánat kérés. És már nem akarlak felakasztani, én is tudom hogy halottak vagyunk. Diana pedig senkinek sem árt. És én nem beszóltam, hanem arra lettem volna kiváncsi, ki világosított fel arról, milyen hülyén viselkedtél. És én meg bocsátok neked, mert látszik, hogy tényleg megjavultál. Ria mesélt rólad. És én ne hittem el neki, hogy te ilyen voltál régen, mint amilyen most. És remélem ilyen is maradsz.* Majd elő vette újra érintőképernyyős mobilját és tovább pötyörészett rajta, embereket hívogatott és időpotokról beszélt.*- Bocs, csak most hogy az apám kínában van, nekem kell szerveznem a Nike 100.-adik szülinapját Londonban. Ezer féle helyre kell telefonálnom, tegnap háromszor kellett pénzt raknom a mobilra mert mert az asszisztensem Párizsból csinálja azt amit mondok, és nem kis pénz oda telefonálgatni.És amellett hogy itt tanulok, nem könnyű apám cégét is vezetni. Gondolom te is ismered a Nike cipőket és ruházatokat. Bocs hogy csak így mondom a magamét de a tanulás és 500.000 ember irányítása mellett nem tudok folyton higgadt maradni.* Majd leroskadt az egyik fa tövébe, és elkezdte a világon minden felé küldözgetni az e-maileket.*
Alex Carmelo

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Rejtett tisztás   Szer. Júl. 06, 2011 9:05 am

*Alex csak néz,hogy hogy lehet ilyen valaki.~Én bocsánatot kérek,és még ő menőzik.Vajon miért bírom jobban Tylinet?Mert rendesebb.És ő legalább tudja,miről beszél.Most megmutatom neki!*-Szóval nincs a szótáradban az a szó,hogy megbocsátás.Értem.Felfogtam.És nem követlek,csak erre jártam.Ha meg fel akarsz lógatni,nem ellenkezem.Itt vagyok.Tedd meg.Úgyis halottak vagyunk.Nem árt.*keresztbeteszi karját,és nézi Dianát.A következő mondatra felhúzza szemöldökét,és leereszti karjait.*-Figyelj,értem,hogy dühös vagy,de azért nem kell beszólni.Én ocsánatot kértem,megpróbáltam.Ennyi.Ha nem tetszik a képem,akkor eltűnök,hogy ne is láss.Téma lezárva.A kutyádat meg tartsd pórzon.*int a szemével Diana felé,és vár.*
Sophia Zenovia

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Rejtett tisztás   Szer. Júl. 06, 2011 8:55 am

* Sophi gondolataiba merülve áll a fának támaszkodva. Mindenfélén gondolkodik, azon hogy ő csak egy illúzió, hogy a kúria milyen állapotban van, ezen a rejtett helyen... De egyszer csak egy ismerős hang szólal meg mellette amiről rögtön tudja ki az.*- Már megint te?! Valami nyomkövetőt raktál rám vagy mi? Nem volt elég a múlkori fürdés?*Majd végig hallgatja bűnbánó beszédét, és pár lépést tesz karba tett kézel a másik fa felé.*- Örülj hogy nem lógatlak le fejjel lefelé egy fáról. Mikor meg jöttél képes lettem volna rá...De lehet rosszabra is.* Majd hátat fordított és gondolkodott.*-Előlről kezdeni? Ezt még meg gondolom...És még is kinek sikerült meg rázni az agyadat?* Majd tekintetével Dianát kezdte keresni,mikor megpillantotta az egyik faágon Alex feje felett.*~Nem! Nem haraphatod ketté a nyakát!* Majd Diana leugrott a fáról és az egyik kiálló gyökere alól figyelte a történéseket.*
Alex Carmelo

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Rejtett tisztás   Szer. Júl. 06, 2011 8:30 am

*Alex Carmelo sétál erre,keresve Sophit.Végülis megbánottta,aztán a kislányka belelökte a tóba.Nos,igen,vizes lett kicsit,de kiúszott a partra,és megszárogatta magát.Nos,igen,bűntudata lett szegénynek.Tylinenal már kibékült,és a lány ellátta pár jó tanáccsal.És meg is fogja fogadni,akármi legyen is.~Remélem megtalálom Sophit.Bocsánatot kérek tőle,aztán nemtudom.Vagyis ugyanaz,ami Tylinenal volt.*gondolkodik,aztán észrevesz egy ismerős alakot.Igen,Sophit.Odasétál hozzá,belenéz a lány szép kék szemébe.És elkezdi kis szövegét.*-Szia.Csak azért jöttem,hogy bocsánatot érjek.Egy hatalmas bunkó voltam,amiért kikezdtem veled.Igazából azt hittem,pasit keresel,ezért csináltam azt,amit.Ha meg akarsz átkozni,itt vagyok.Ha meg akarsz ölni,tessék.Bár már amúgy is halottak vagyunk.*elmosolyodik,és továbbra is a francia lány szemébe néz.*-Sajnálom.Nem kezdhetnénk elölről?Ha akarod,csak barátság,ha nem,hát nem.*néz bűnbánó tekintettel,és látszik rajta,nincs semmi trükk.Amúgy egy bőrkabát van rajta,szép piros,és egy ing.Meg farmer.Nála pálcája és egy tőr.De nem használja őket.És reméli,hogy nem dobják ki.Vagy legalábbis azt,hogy rendesek lesznek vele,és úgy küldik a francba.Az esetleges átkok,ütések,szavak ellen nem védekezik.Csak áll egyenesen.És vár.*
Sophia Zenovia

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Rejtett tisztás   Szer. Júl. 06, 2011 8:18 am

* Kora reggel van, még mindenki húzza a lóbőrt, kivétel Sophia. Ma nagyon korán kelt, mivel kivételesen eléggé el szeretne bújni a külvilág elől. Maga sem tudja miért, talán csak szüksége van egy kis csendre és nyugalomra. Egy laza szürke nyomott mintás ujjatlan, és fehér sál és egy fekete francia sapka van a fején. Egy rövid fekete szoknyát, és egy fekete magassarkú római stílusú szandált szürke lábszárvédővel. Haja csak vasalva van és simán kiengedve a sapka alatt. Ma elég különlegesen öltözött, de ő ilyen, mindig követi a divatot, legtöbbször franciásan. Diana is mellette baktatott, és be nem állt a szája.*~Most meg hova megyünk? Miért keltünk ilyen korán? Miért nem kaptam reggelit?* Kérdezgetett folyamatosan amire Sophi nem győzött válaszolni.*~ Mégnem tudom. De ha oda érünk meg mondom. Éppen azért nyagattalak fel ilyen korán, hogy el tudjunk menni. És ne mond már hogy nem te faltad be éjszaka a maradék kaját a hűtőből!* Majd mikor már egy jó ideje baktattak Sophi megállt és Diana neki ment a lábának.*~ Pihi szünet?* Kérdezte Diana , reménykedve, hogy egy kicsit ledőlhet.*~Nem, de szerinted nem valami féle tisztáson vagyunk? Az biztos hogy jól el van rejtve. Azt hiszem ide jöttünk. Ma egy jó darabig itt leszünk. Ha szomjas vagy, kb. 50 méterre mögöttünk van egy patak amin át jöttünk, oda mehetsz inni. Kaja nincs de kibírod. Legalább itt nem lesz társaságunk.* Majd körül vizslatta a helyet és neki dőlt egy fának.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Rejtett tisztás   Kedd. Júl. 05, 2011 10:46 am

- Igazán nincs mit. Szerintem keresd a Jeniliába, mert valószínűleg megint iszik. *Mondja nyugodtan. Már semmi nem lepi meg. Csak elege van mindenből.* -Igen, muszáj volt. Ez csak a túlélő felszerelésem. *Kuncog a lány, bár semmi vicces nincs benne.* -Rendben. Szia. Aztán próbálj meg viselkedni. Hidd tényleg jobb, ha nem játszod meg magad. Az előbb akkor sem néztél rám... *Halványan elmosolyodik, majd felkapja a táskáját, és elindul befelé. Először is enni megy, majd ír egy rakat levelet, utána az ágyán feküdve mereng a halálon. Aztán még ki tudja, hogyan alakul a napja...* ~Halál, vagy nem halál. Ez itt a kérdés... *Mondja mikor visszabandukol az elég rossz állapotban lévő kúriába. Talán mégis jobban járna a szökéssel... Ha lemenekül Camyhez, és megvárja, amíg elmegy a vihar. De ő nem gyáva! Amíg lehet állja a sarat, még ha a nem létező életébe kerül is. *
Alex Carmelo

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Rejtett tisztás   Kedd. Júl. 05, 2011 10:30 am

*Újra csak hallgat.Aztán válaszol is.Persze Tyline szemébe nézve.*-Köszi a tanácsokat.Igyekszem őket betartani.Sajnálom szegény lányt,de már megtörtént.Ha találkozom vele,majd tőle is bocsánatot kérek.De most mennem kell.Pakolni.Ahogy látom,te is felkészültél.És azért nézek a szemedbe,mert erre tanítottak.Akivel beszélsz,annak nézz a szemébe.De ha megbocsátasz,távozom.Szia!*köszön el,és már megy is.Előbb Alex tűnik el,majd a hangok is.Felmegy pakolni.És gondolkodni.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Rejtett tisztás   Kedd. Júl. 05, 2011 10:16 am

- Helyesen teszed Itt kétféle ember van. Az első: Akit mindenki utál, vagy csak nagyon kevesen kedvelik. A második: Akit mindenki, vagy a legtöbb ember kedvel. Ezek a választásaid. Nincs közép út. Már mesélte. A Jeniliában, mikor Sophia sikeresen leitta magát miattad. *Hangsúlyozza ki a miattad szócskát, majd figyeli ahogy a fiú a fának támaszkodik.* -Minek támadnék neked, ha halott vagy? Felesleges. Különben se szoktam ok nélkül párbajozni. Ami történt megtörtént a múltat nem lehet megváltoztatni. Felesleges ezen rágódnod. *Nevet fel a lány. Komolyan kinézik belőle, hogy meg akarná átkozni a fiút? Ennyire nem szemét.* -Igen, igen. Ria mesélt rólad. Egy tanács. Ha barátnőt akarsz legyél olyan, amilyen valójában vagy. A rámenőseket senki se szereti. *Mosolyog Tyline. Talán tényleg kezd megjavulni? * -Ha szükség van rám mindig megtalálnak. De mondd. Miért nem nézel a szemembe, ha hozzám beszélsz? Nem vagyok én Gorgó. *Kérdi érdeklődve. Kicsit furcsa neki ez az új helyzet, de ez van ezt kell szeretni.*

Rejtett tisztás

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
7 / 28 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 17 ... 28  Next

Similar topics

-
» Erdei tisztás
» Getrur tisztás
» Tisztás
» Tisztás terület
» Rejtett tükörterem