Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak |
|
| |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Laura Wylee

Minősítés:  Hozzászólások száma: 3350 Msn: taborandi@msn.com Kaszt:  Üzenőláda:
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Mi lassan felőröl, eléget.
De lábam újra útra talált.
Vége. Túléltem a halált...
Most múlik?
Pozició Titulus: Ötödik évfolyam
 | Téma: Re: Rejtett tisztás Szer. Júl. 21, 2010 7:52 pm | |
| First topic message reminder :
*Nekidől szépen a kőnek, és kezd éledezni, és ezzel egyetemben a könnyei is hullanak, mint a záporeső. De továbbra sem zokog, nem hangoskodik, csak mintha megnyitottak volna egy csapot, aztán had fájjon. Továbbra is csak azt érzi, hogy szíve úgy fáj, immár fizikailag, mintha kettőt belerúgtak volna. Artemis szavaira nem is reagál, csak ül ott fekszik félig, és sír, mintha egyedül lenne. De hogy miért is hullatja a könnyeit, az még rejtély egyenlőre. Hogy az iskolát siratja, vagy sír valakiért, esetleg valaki helyett, vagy csak a fájdalom miatt... Amíg egyedül van, csak gondolkodik a világ iszonyatos fejreállásán, és azon, hogy vajon ki a csuda ő valójában, és mi a francot vár az élettől, és fogalma nincs mennyi idő telik el a fiú távozása és visszaérkezése között. De a parancs hallatán csak felnéz félhalott tekintetével a fiú arcába, és egy hosszabb pislogással int neki igent. Majd szép lassan felhajtja a gyógyfüves vizet. Az agyában kattogó gondolatokra nem is figyel, nem tud mit kezdeni vele. De a szíve fájdalma is lassan elkerüli a figyelmét, mintha már nem is a saját teste lenne, idegennek érzi magát odabent. A kérdésre elhúzza a száját, és maga elé suttog.* - Nincs mit meggyógyítani. Ami törött, az törött... *Súgja a levegőbe, és a lassan esteledő táj sem kelti fel a figyelmét, mint máskor...* |
|  | |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Nikorina Grozda

Minősítés:  Hozzászólások száma: 2630 Msn: csillagvagta@citromail.hu Kaszt:  Üzenőláda: <3 A Nikorinát jelképező sárkány <3
Titulus: Arkangyal
All I Need
Final Destination
 | Téma: Re: Rejtett tisztás Csüt. Okt. 13, 2011 4:16 pm | |
| *Itt van az ősz, itt van újra... Elkezdődött egy újabb tanév, ami rendszerint új kalamajkákkal is szokott járni, legalábbis ha Nikorina esetét nézzük. Igen, a már felnőttnek számító, fiatal druidalány néha hajlamos arra, hogy úgy vonzza a bajt, mint a mágnes... De ez az itt tanuló diákok többségével előfordulhat. Itt, ebben az iskolűban alig van olyan diák, aki még ne keveredett volna bele valamibe. Szóval, csak hogy visszakanyarodjunk a jelenhez, ősz van, a Tölgyes fái már kezdik hullatni leveleiket, és a fekete hajú, kék szemű druidalány a fák között sétál. Őt halovány árnyékként egy szürke kandúr követi. Olyannak, aki nem ismeri a lányt, csupán közönséges háziállatnak tűnhet aszép macska, holott ő valójábaan a lány daimonja. Most kettesben sétálnak az őszi erdőben, de hát náluk ez teljesen megszokott dolog. A lány farmert, edzőcipőt és egy kék dzsekit visel, kiegészítve egy laza szövésű, ezüstös csillogású sállal, Gradan meg természetesen a saját gyönyörű, szürke bundáját viseli, ami a tél közeledtével szépen kezd megvastagodni. Szóval egyelőre még kettesben sétálgatnak, lassan kiérve a Rejtett Tisztásra, de persze Nikorina reméli, hogy össze fognak futni valakivel. A magány jó néha, de egy jó barát társasága sokkal jobb annál.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Rejtett tisztás Vas. Szept. 18, 2011 11:08 am | |
| *Egy magas, karcsú leányzó sétálgat a tisztáson. A jó idö és a lelke most valahogy kiüzte a szobájából, így nem is ellenkezett ennek, inkább csak hagyta amerre vinné a lába. Csak egy vékony három negyedujjas kötött, sárga-szürke csíkos ruhát vett fel, és egy csizmát, magára dobta még tértágított táskáját, és mint mindig nyomában lassan ballagott daimon pumája.* -Nem, még mindig fáj a fejem, de semmi baj, majd elmúlik egyszer.... *felel immáron hangosan a daimonnak, mivel láthatóan egyedül vannak, majd a zsebéböl kivesz egy kis töltött cukrot és szopogatni kezdi, miközben hallgatja a természet gyönyörü muzsikáját.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Rejtett tisztás Csüt. Aug. 25, 2011 3:05 pm | |
| - Semmi gond. Mondtam, hogy az ilyenek nem törnek le. Csak felesleges emlékek. Semmi több. Tényleg. Nem érdemes a múlton keseregni ráadásul nekem nincs is okom erre. Nem kell aggódni miattam. *Mosolyt erőltet az arcára, majd ugye feltápászkodik így az ordas is kénytelen felállni, és követni a lányt.* -A fenébe. Elrepült. Pedig egy nagyon szép madár volt.*Elfintorodik, pedig nagyon kíváncsi volt arra a madárra.* - Ne haragudj, de vissza kellene mennem. Elég sok a dolgom, és szeretnék beszélni az egyik szobatársammal. Az állatkájával valami nincs rendben. Örültem a találkozásnak Seth. Remélem nem haragszol, de tényleg beszélnem kell vele. Nos további szép napot. *Halványan elmosolyodik, majd a farkas kíséretében elindul a kúria felé.*
//Köszi a játékot. Sajnálom, hogy lassú voltam. >< // |
|  | | Seth Svarog Diák

Hozzászólások száma: 589 Kaszt:  Üzenőláda: !
" Megszeretni valakit egypillanat elég,
de elfeledni egy élet is kevés..."

| Téma: Re: Rejtett tisztás Csüt. Aug. 25, 2011 2:37 pm | |
| * Csak néz felvont szemöldökkel mikor a lány beszél, tudja jól, hogy nem hozzá, így visszahívja sólymát, összenéznek, néma beszédüket senki sem értheti. Nem tudja, kicsit furcsa a lány, de nem érzi magát kirekesztve, csak furcsállja * Ne haragudj, hogy rákérdeztem... Beszélgessünk másról, ha szeretnél... * mondja, majd egy kicsit lehangolódik, hogy sikerült valakinek rossz napot okozni * |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Rejtett tisztás Csüt. Aug. 25, 2011 1:59 pm | |
| -Sokkal, de sokkal egyszerűbb. De Ylinore! Ha felgyújtanak egy erdőt azzal foglalkozol. De az emberek különösebb gondjai nem érdekelnek. Meghallgatom őket, és kész. Ennyi. Nem fogok senkit se segíteni. Nekem se segített senki. Jaj, ne már. Ugye nem megint a nagybátyádról beszélsz? Nem érdekes. * Néha kicsit talán kirekesztetett lehet Seth, mert hát, ha egyszer el kezdenek hangosan beszélni akkor nehéz követni őket.* -Nem, inkább nem. Egyszer megsimogatták a daimonomat. Tudom milyen érzés. Tényleg kihagynám. *Fintorog. Nem Seth daimonja miatt, inkább az emlék miatt. Nagyon kellemetlen volt számára.* -Spanyolországból jöttem. Anyai ágról vagyok van bennem tünde vér, de meghalt. Ahogy apám is. Ez is lényegtelen. Kevés emlékem maradt róluk így hát nem fáj az elvesztésük. *Elég halkan beszél magához képest. Mindig jókedve van most meg... * -Nekem teljesen mindegy. *Még egy vállrándítás, majd felpattan a földről, és odamegy az egyik fához. Hogy mit látott? Biztos valamilyen állatot...* |
|  | | Seth Svarog Diák

| Téma: Re: Rejtett tisztás Csüt. Aug. 25, 2011 1:45 pm | |
| Már én is igy gondolom, és így sokkal egyszerűbb.. * Mosolyodik el, majd a lány visszakozik, persze igen érzi, ha símogatják * Igen érzem, de tudom, hogy ez neki szól, ha akarod, megteheted *szólal meg Seth, majd néma csend lesz, persze az nem gond, ha egyedül van az ember de így, hogy ketten is vannak, így gond lehet * És honnan származol? Édesapád, vagy édesanyád a tünde? * kérdezi. Igen rájött, hogy nem tiszta tünde, de nem zavarja, mert túllépett az ilyen formaságokon, és nem akarja, hogy zavarja, persze azért kicsit ott motoszkál, de el tudja nyomni * Nem azt mondtam, hogy bízik benned, csak megkedvelt, ennyi, az nem ugyanaz * magyarázza el a dolgot, és elhallgat egy kicsit * |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Rejtett tisztás Csüt. Aug. 25, 2011 12:18 pm | |
| - Nem foglalkozunk a világ apró-cseprő gondjaival így nem érhet bennünket csalódás. Legalábbis mi így élünk. *Vonja meg a vállát, tovább szórakozik a természettel. Ha egyszer druida, és meg van hozzá a képessége miért ne?* -Értem. Akkor inkább nem simogatom meg. Ha megsimogatnám te is éreznéd. Egyébként úgy sejtem, hogy a daimonoknak rosszabb. Nem nagyon tudunk elválni tőlük. Egyszer megpróbáltuk. Teljesen legyengültünk. Nem tudom másoknál ez hogy működik, de én nem tudok elválni tőle. *Kicsit elmereng. Igazából soha nem gondolt bele, hogy másoknak milyen érzés, ha van daimonja. A fiú szavaira csak mosolyog, majd a daimonja szavain felnevet.* -Az én daimonom bizalmát sokkal nehezebb elnyerni. Kissé gyanakvó típus. *Pillant lopva az ordasra, de hát hallja a másikat, aki közli vele, hogy nagyon nem szimpatikus neki az Eramiros. A daimon már csak ilyen. Nem kell vele törődni.*
//fagyi// |
|  | | Seth Svarog Diák

| Téma: Re: Rejtett tisztás Csüt. Aug. 25, 2011 12:10 pm | |
| Nektek jó... * jegyzi meg, s közben egy lány arca úszik be a képbe, megrázza fejét, s pillanatra el is tűnik a kép, ismét Ylinore-ra figyel * Artemisz nincs hozzám láncolva, ő a daimónom, mindig mellettem van, figyel, és segít, ha kell * jegyzi meg, s közben a lányt figyeli, ahogy a sólyom felé nyúl, kicsit megrebbenti szárnyait, Seth némán jelzi neki, hogy nem kell tőle tartani, s ekkor átszáll a lány kezére majd a vállára, s hagyja, hogy símogassák * Megkedvelt... * mosolyodik el Seth, majd ami utána törtéik, kicsit megvonja a szemöldökét * |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Rejtett tisztás Csüt. Aug. 25, 2011 11:51 am | |
| - Csalódás? Ért minket valaha csalódás? *Pillant a daimonra, hiszen neki címezte az utolsó kérdést. A ordas megrázza a fejét, majd visszafekszik. Jó neki a fűben. Talán kicsit aludni is tud, ha már éjszaka nem tudott. Csak ül a fűben, körbenéz na meg próbálja kizárni a daimonja hangját a fejéből.* -Értem. Szép állat. Nekem sasom van, de inkább szabadon engedem. Bent nem bírná meg hát nem szeretem magamhoz láncolni az állatokat. Levelet meg senkinek nem tudok küldeni szóval inkább hagyjon élni. *Szövegel a saját állatkájáról, bár inkább "felszabadította" az állatot. Nem volt jó neki Nellondban egy ketrecben. A kezét meg kinyújtja hátha rászáll a sólyom, hogy meg tudja simogatni.* -Értem. Hát szintén két éve, de mint említettem volt egy olyan korszakom, hogy csak az órákon jelentem meg úgy eltűntem. A padláson volt. Képes volt felrángatni oda! Ez nem igaz. Nem rángattalak. *Kezd immár hangosan a vitát, de hát ők örökké veszekednek.* |
|  | | Seth Svarog Diák

| Téma: Re: Rejtett tisztás Csüt. Aug. 25, 2011 11:39 am | |
| * Csendesen végighallgatja a lányt, és egyet kell értenie. Ha neki sem lenne szüksége társra, sokkal szebb lenne az élete, és nem kellene egy olyan lány miatt szenvednie, aki csak barátként néz reá * Ebben igazad van, legalább nem ér csalódás * sóhajt egy nagyot Seth, s ebben a pillanatban kicsit koravénnek tűnik, s csak ő tudhatja miért * Már én is úgy látom, hogy jobb egyedül...Illetve a társammal Artemisszel * mutatja be épp vállára szálló, jóllakott madarát * Nekem bonyolult volt az elmúlt 2 évem, már ittvagyok egy jó ideje, csak sokat kellett távol lennem, és most újra kell kezdenem ezt az iskolát... Te mióta vagy itt? *kérdez vissza miközben a lány arcát szemléli * |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Rejtett tisztás Csüt. Aug. 25, 2011 11:15 am | |
| *Majdnem letarolja a fiút, ha a daimon nem szól neki. Néha kicsit képes átgázolni mindenen a lány. Aztán ugye épp időben áll meg, mert a végén tényleg neki ment volna a fiúnak. Ez van, ha álmodozó az ember.* -Örvendek a szerencsének Seth. *Mosolyog a lány, hagyja hogy kezet csókoljanak neki, bár utálja az ilyesmit. A bókot is egész jól tűri, de ahhoz nem fűz semmit. Az ordas leheveredik a fűbe, és morcos képpel bámulni kezdi az Eramirost.* -Nem. Nincs társam. Azaz az egyetlen társam ő. A daimonom. Mi kettecskén élünk. Nincs szükségünk senkire. *Szól halkan. Na igen, a lány soha nem volt az a keresem a nagy Őt típus. Nem. Ő szépen éldegélt a természetben, vándorolt a nagybátyjával, amíg ide nem került. Utána meg a prefektusi teendői foglalták le, bár eleve nem szokott ilyenekre gondolni. * -Persze. Ilyenkor van a legjobb idő... *Néz körbe kicsit tétován, majd a druida képességének köszönhetően a fűszálak kezdi mozgatni maga körül.* - Egyébként már jó ideje itt vagyok, de még nem nagyon láttalak. Talán csak az órákon. Bár utána mindig visszavonultam tanulni, mert volt egy antiszociális korszakom. *Csak játszadozik a fűben miközben a fejében hallja a daimonja szavait. Össze-visszabeszél nem is érti miről van szó.* |
|  | | Seth Svarog Diák

| Téma: Re: Rejtett tisztás Csüt. Aug. 25, 2011 11:04 am | |
| * Nagyon elmerül a gondolataiban Seth, de távoli léptek zaja riasztja fel gondolamenetéből. * ~ Nem ember, vagyis csak félig, és ketten vannak? Egy farkas, biztos a daimónja...~ * üzeni a sólymának, s marad egy helyben, nem zavarja, ahogy közelednek, és csak akkor áll fel, mikor a lány már odaért * Üdvözletem, Seth Svarog vagyok * s meghajol, majd kezdet csókol a lánynak, majd mélyen a szemébe néz * Gyönyörű neved van... * bókol a lánynak, majd hirtelen elgondolkodik * Ne haragudj, hogy így ismeretlenül bókolok, biztos megteszi a társad nap mint nap... Ugye? * kér elnézést, tényleg kicsit zavarba jött, de nem látható, viszont komolyan gondolja a bocsánatkérést * És nem zavartok, örülök ilyen kellemes társaságnak... Leülünk? * Kérdezi, majd ha a lány is leült, melléül ő is * |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Rejtett tisztás Csüt. Aug. 25, 2011 10:43 am | |
| * Egy fél-tünde leányzó sétál erre. Őt nem különösebben érdekli a valóság. Eléldegél a saját kis álomvilágában. Halkan lépked a tisztás felé. Ma jobb dolga nem volt, mostanában új diák nem érkezett így annak nem kellett szobát keresnie, a papírmunka is fogyatkozik így daimonjával elhatározta, hogy most bizony kimennek a szabad ég alá. Nem hiába a természet gyermeke, utál a poros íróasztal mögött ücsörögni. Épp valamin vitatkozik a fekete taláros lány a mellette lépkedő ordassal, de a jó ég tudja hogy min. Külső szemlélőnek úgy tűnik mintha békésen sétálgatnának, pedig aki ismeri őket tudja, hogy Ylinore Castella soha nem bírja befogni a száját így hát mentálisan beszél a daimonhoz, aki visszaszólogat így eléggé feldühítő a főprefektus lánykát. A sólymot észre sem veszi, de hát sose figyelt másra így érthető, hogy pont most nem szúrta ki.* ~ Diák tizenkét óránál. Nehogy neki menj! Jól van. Ennyire azért nem vagyok vak.* Adja le a jelentést a farkas mire a lány még morcosabb lesz.* -Hello. Nem zavarunk? Én Ylinore vagyok, Ylinore Castella. Jól látom, hogy te is szeretsz a természetbe menekülni a világ gondjai elől? * Szólítja meg a fiút. Neki nem jár ilyen dolgokon az esze. Épp azon vitázott, hogy megint megölte a daimon az egyik növényét.* |
|  | | Seth Svarog Diák

| Téma: Re: Rejtett tisztás Csüt. Aug. 25, 2011 10:24 am | |
| * Egy tünde fiú ül a tisztáson, csendben, s a tájat, néha az eget, mikor sólyma feltűnik a látóhatáron. Szeret csak kiülni, és nézni a tájat, hallgatni zenéjét, ilyenkor nem gondol semmire. Néha-néha bevillan egy kép, egy hang, talán egy illat, s eszébe jut a lány akit szeret, s az is, hogy nincs esélye nála, elmúlt, vége, de mindent meg fog tenni azért, hogy a lány boldog legyen. És persze, hogy ő maga Seth is boldog lehessen, keressen egy lányt, aki szereti, és majd talán ő is megszeretheti azt a lányt, családot alapítson, mert ő erre vágyik, persze ha vége az iskolának és a továbbképzéseknek. Úgy tűnik semmi nem riaszthatja fel néma elmélkedéséből * |
|  | | Hua Xiangfeng

Minősítés:  Hozzászólások száma: 2471 Msn: hua_xiangfeng@windowslive.com Kaszt:  Üzenőláda:
Szívesen játszok bárkivel, írjatok üzit!
Hua er weisheme zheyang hong

Chun lai qu chun qu lai
Yige shi langyuan xian pa, yige shi meiyu wuxia.
 | Téma: Re: Rejtett tisztás Hétf. Aug. 22, 2011 12:39 pm | |
| *Kíváncsian hallgatja a fiút, mert úgy tűnik, most többet fog hallani az elmotyogott félmondatoknál. Még mindig nem tudja, hogy miért beszél így, de legalább arra rájött, hogy nem azért van, mert idegesítő a jelenléte. Egyre furcsább érzése van. Vajon miért mond ilyeneket a fiú? Csak nem hiszi, hogy Xia képes lenne mentálisan befolyásolni. Bár az is igaz, hogy szinte még mindig nem ismerik egymást.*-De miért lennél gyenge? Mármint, ha valaki gyenge, az én vagyok.*Ellenkezik. Igen, ő hajlandó beismerni a hibáit, még akkor is, ha vélt hibák.*-Nem vagy bosszantó. Meg különben is, te voltál itt először.*Teszi hozzá halkan. Ő még egy olyan világból jött, ahol a férfiak uralkodnak a nőkön, és ez neki természetes is.*
//Úgy tűnik, fagyi// _________________ Xia egy kínai falucskából érkezett a Nezabarba. Rengeteg szokatlan dologgal találkozott és találkozik még mindig, valamint gondjai vannak az olvasással és az írással bolgár nyelven. Kizárólag csak hanfut, a kínaiak egyik népviselettípusát lehet rajta látni, kivéve ünnepi alkalmakkor, amikor cheongsamban jelenik meg.Virágokat előszeretettel tűz a hajába. Szabadidejében sokat fest és zenél. Születésnapjára kapott egy macskát, akit Wuye-nak (午夜) nevezett el.
Teljes kép
|
|  | | Botond Vasil

Hozzászólások száma: 135 Kaszt:  Üzenőláda: 
Pozició Titulus: Negyedik évfolyam
 | Téma: Re: Rejtett tisztás Hétf. Aug. 22, 2011 12:34 pm | |
| -Azt hiszem, hogy most sok mindent tudnék mondani. Olyat ami értelmes, és olyat is amit nem. De nem hiszem hogy sok értelme lenne.*Mondja. Nagyapja mondta, hogy ha ilyen stílusban beszél, akkor a másik megérti, hogy nem utálja*-Befolyásolás? Úgy értem, hogy bár nem gondolom magamat gyengének, de ebben valószínűleg tévedtem, ugyanis az az érzésem van, hogy ha azt mondanád, hogy öljek le egy sárkányt, akkor valószínűleg nekimennék az első sárkánynak ami az utamba kerül. Ha bosszantó vagyok, mond meg, és eltűnök innen. *A sas visszatér, és érdeklődve figyeli a jelenetet. Botond azonban még mindig Xiát figyeli, hogy mégis mit fog szólni a sok hülyeséghez amit mondott.* |
|  | | Hua Xiangfeng

Minősítés:  Hozzászólások száma: 2471 Msn: hua_xiangfeng@windowslive.com Kaszt:  Üzenőláda:

Chun lai qu chun qu lai
 | Téma: Re: Rejtett tisztás Hétf. Aug. 22, 2011 12:28 pm | |
| -Épp ellenkezőleg? Ezt neg hogy érted? Még nem találkoztál lánnyal?*Kérdezi bizonytalanul. Na ha valami hülyén hangzik, akkor ez biztoan az... Nem emlékezett, hogy ilyen lett volna a fiú. Bár az is igaz, hogy arra sem emlékezett nemrég, hogy talákoztak-e már. Hallgatja a fiút, és kezd határozottan az az érzése támadni, hogy egyikük sem tudja, miről beszél a másik.*-Ki befolyásol? Mármint ezt miért mondtad?*Érdeklődik tovább. Mikor Botond a szemébe néz, kissé elpirul, és elfordul. A szemkontaktushoz még mindig nem szokott hozzá, pedig egy jó ideje ittvan már. Inkább folytatja a nemrég kiválasztott virág nézését. Ha a beszélgetés ebben a stílusban folyik tovább, jobb lesz más témára terelni a szót. Elég kínos helyzet.* _________________ Xia egy kínai falucskából érkezett a Nezabarba. Rengeteg szokatlan dologgal találkozott és találkozik még mindig, valamint gondjai vannak az olvasással és az írással bolgár nyelven. Kizárólag csak hanfut, a kínaiak egyik népviselettípusát lehet rajta látni, kivéve ünnepi alkalmakkor, amikor cheongsamban jelenik meg.Virágokat előszeretettel tűz a hajába. Szabadidejében sokat fest és zenél. Születésnapjára kapott egy macskát, akit Wuye-nak (午夜) nevezett el.
Teljes kép
|
|  | | Botond Vasil

| Téma: Re: Rejtett tisztás Hétf. Aug. 22, 2011 12:23 pm | |
| -Nem, nem zavarsz. Azt hiszem épp ellenkezőleg.*Válaszol, elég idétlenül. Elfordul ismét, eltökél szándéka, hogy nem fogja kimondani a nyelvére tóduló szavakat. Azzal csak még egyel több oka lenne szégyenkezni a puhánysága miatt.* ~Még egy lány is simán az ujja köré csavar.~*Dohog magában, majd eszébe jut, hogy elég bután hangozhatott amit az előbb mondott.*-Azt hiszem, hogy megőrültem. Nem hiszem el, hogy ilyen könnyen befolyásolható vagyok. *Mondja, majd visszafordul, és Xia szemébe néz.* |
|  | | Hua Xiangfeng

Chun lai qu chun qu lai
 | Téma: Re: Rejtett tisztás Hétf. Aug. 22, 2011 12:16 pm | |
| *Mostmár tény, hogy Botond nagyon furcsán viselkedik. Ő sem érti, hogy miért, de hát honnan is tudhatná? Nem nagyon szokott fiúkkal beszélgetni, és otthon, Kínában is csak eggyel volt beszélőviszonyban, de az ő jelleme homlokegyenest ellenkező volt Botondéval. Egyébként a gondolatolvasástól nem kell tartania, Xia nem képes rá.*-Valami baj van velem? Zavarlak?*Kérdezi kicsit félénken, mert már szeretné kideríteni, hogy mi a helyzet. Ilyen esetekben mindig bizonytalan. Most sem tud másra gondolni, mint csak arra, hogy benne van a hiba.* _________________ Xia egy kínai falucskából érkezett a Nezabarba. Rengeteg szokatlan dologgal találkozott és találkozik még mindig, valamint gondjai vannak az olvasással és az írással bolgár nyelven. Kizárólag csak hanfut, a kínaiak egyik népviselettípusát lehet rajta látni, kivéve ünnepi alkalmakkor, amikor cheongsamban jelenik meg.Virágokat előszeretettel tűz a hajába. Szabadidejében sokat fest és zenél. Születésnapjára kapott egy macskát, akit Wuye-nak (午夜) nevezett el.
Teljes kép
|
|  | | Botond Vasil

| Téma: Re: Rejtett tisztás Hétf. Aug. 22, 2011 12:13 pm | |
| *A lány válaszát szinte meg se hallja. Kis korában egyszer hasonló állapotban volt, de akkor semmi baja nem volt. Akkor is egy lány váltotta ki belőle ezt.* ~Erre ne is gondolj Vasil! Talán hülye vagy, de a múltkor a boncteremben is olvastak a gondolataidban!~ *-Meg kell magamat vizsgáltatnom egy orvossal. Furán érzem magam. Valahogy olyan, mintha kicserélték volna a gyomromat egy nagy adag forró tojásrántottára.*motyogja, még mindig nem túl hangosan.* |
|  | | Hua Xiangfeng

Chun lai qu chun qu lai
 | Téma: Re: Rejtett tisztás Hétf. Aug. 22, 2011 12:08 pm | |
| *Eléggé meglepődik saját magán. Nem minden nap találja el valakinek a nevét, akivel majdnem egy éve találkozott. A fiúra sandít, és hát eléggé furcsának tűnik. Vagy pedig egy kicsit olyan mint ő? Fogalma sincs. A kérdésre viszont rögtön zavarba jön.*-Ó, hát, ő a macskám.*Hebegi, mivel nem számított rá, hogy meghallja a kis megjegyzését.*-Nagyon idegesítő, és soha nem csinálja azt, amit akarok.*Folytatja gyorsan, nehogy idiótának tűnjön. Bár már lehet, hogy késő.*-Hogy tessék?*Kérdezi a fiú felé fordulva. Nem értette, hogy mit mondott, de azt hiszi, hogy neki szólt. Vagy pedig Wuyéra reagált? Ki tudja. A közelben észrevesz egy virágot. Arra gondol, hogy vajon miért van egyedül.* _________________ Xia egy kínai falucskából érkezett a Nezabarba. Rengeteg szokatlan dologgal találkozott és találkozik még mindig, valamint gondjai vannak az olvasással és az írással bolgár nyelven. Kizárólag csak hanfut, a kínaiak egyik népviselettípusát lehet rajta látni, kivéve ünnepi alkalmakkor, amikor cheongsamban jelenik meg.Virágokat előszeretettel tűz a hajába. Szabadidejében sokat fest és zenél. Születésnapjára kapott egy macskát, akit Wuye-nak (午夜) nevezett el.
Teljes kép
|
|  | | Botond Vasil

| Téma: Re: Rejtett tisztás Hétf. Aug. 22, 2011 12:03 pm | |
| -Igen. Így hívnak. *motyogja, inkább csak suttogva. Még mindig nem ért valamit: azt, hogy miért érzi magát ilyen furcsán? Valami betegsége van, vagy mi a szösz? Utólag megérti a Wuyeról szóló mondat értelmét is.*-Ki az a Wuye? *kérdezi, de nem vár választ. Zavartan elkezdi tépkedni a füvet. Már kiskorában sem ismerte ki magát a lányokon, Xia pedig szinte már nő. Legalábbis ő így érzi.*-Meg kell vizsgáltatnom magamat valakivel. *motyogja olyan halkan, hogy szinte nem is hallani...* |
|  | | Hua Xiangfeng

Chun lai qu chun qu lai
 | Téma: Re: Rejtett tisztás Hétf. Aug. 22, 2011 11:57 am | |
| -Egy ivóban?*Rémül meg kicsit. Csak nem járt olyan helyen. Mikor azonban meghallja a nevét, megkönnyebbül. Hála az égnek az csak egy fogadó.*-Nem valami énekes halott?*Kérdez vissza. Hát igen, nem ritka, hogy ő másra emlékszik. De lényegében úgyis mindegy, hogy melyik. A lényeg az, hogy nem most találkoznak először. Szórakozottan bámulja a fiú madarát, és megint csak arra gondol, hogy másnak mennyivel értelmesebb állata van, mint neki.*-Wuye nem tűrné.*Suttogja halkan, de inkább magának, mint a fiúnak.*-Botondnak hívnak, ha jól emlékszem, nem?*Próbálkozik egy tippel. Jellegzetes név, egy ilyet csak nem téveszt el.* _________________ Xia egy kínai falucskából érkezett a Nezabarba. Rengeteg szokatlan dologgal találkozott és találkozik még mindig, valamint gondjai vannak az olvasással és az írással bolgár nyelven. Kizárólag csak hanfut, a kínaiak egyik népviselettípusát lehet rajta látni, kivéve ünnepi alkalmakkor, amikor cheongsamban jelenik meg.Virágokat előszeretettel tűz a hajába. Szabadidejében sokat fest és zenél. Születésnapjára kapott egy macskát, akit Wuye-nak (午夜) nevezett el.
Teljes kép
|
|  | | Botond Vasil

| Téma: Re: Rejtett tisztás Hétf. Aug. 22, 2011 11:51 am | |
| *Homlokát ráncolva töpreng, miközben ő is leül. Csak azért állt fel, mert szereti, ha nem kell felbámulnia a másikra beszéd közben.* -Valami ivóban láttalak egyszer nem? Valami akasztott hulla vagy mi? *kérdezi, majd ismét a mókusokra néz. A sasmadara leszáll mellé. Gépiesen elővesz egy kis kenyérdarabot a zsebéből, és a sas elé dobja. Az megeszi, majd elröppen, hogy üldözőbe vegyen egy kisebb madarat.* |
|  | | Hua Xiangfeng

Chun lai qu chun qu lai
 | Téma: Re: Rejtett tisztás Hétf. Aug. 22, 2011 11:47 am | |
| *A válaszra elmosolyodik.*-Ó, értem. Velem, tudod, az a helyzet, hogy nem bizonyos emberek zavarnak, hanem alapjában véve, ha sokan vesznek körül. És akkor mindegy, hogy kik vannak ott.*Magyarázza. Nem tudja, mennyire volt világos, amit mondott. Odasétál a fa alá és leül a földre. Ha nem muszáj, akkor nem nagyon szokott álldogálni.*-De, azt hiszem, egyszer már igen. Ismerős vagy.*Válaszolja töprengve, majd a biztonság kedvéért bemutatkozik. Htha a fiúnak hamarabb beugrik a dolog, mint neki. Nem túl jó az arcmemóriája.*-Xia vagyok.*Biccent egy mosollyal, majd ő is a mókusokat kezdi el nézni. Kíváncsi, hogy hogy jöttek le ide.* _________________ Xia egy kínai falucskából érkezett a Nezabarba. Rengeteg szokatlan dologgal találkozott és találkozik még mindig, valamint gondjai vannak az olvasással és az írással bolgár nyelven. Kizárólag csak hanfut, a kínaiak egyik népviselettípusát lehet rajta látni, kivéve ünnepi alkalmakkor, amikor cheongsamban jelenik meg.Virágokat előszeretettel tűz a hajába. Szabadidejében sokat fest és zenél. Születésnapjára kapott egy macskát, akit Wuye-nak (午夜) nevezett el.
Teljes kép
|
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|