Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságDreamlands - Az álmok földjénRegisztrációBelépés

Share | 

Gyakorló terem

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : 1, 2, 3 ... 8 ... 16  Next
SzerzőÜzenet
Hikaru Tudor Patrik

Hozzászólások száma: 42
Kaszt:

Pozició
Titulus: Ötödik évfolyam
TémanyitásTéma: Re: Gyakorló terem   Kedd. Máj. 15, 2012 7:53 pm

*A nagy gondolkozásból egy barátja zökkenti ki. A hang iránya felé fordul de már a hangból tudja hogy ki volt az*. -Szia Cat ja csak gyakorolni akarok de nem jut semmi varázslat az eszembe és te mi járatban vagy erre? *Kérdezi a barátját s közben eszébe jutott a tópartos dolog*. -Hogy vagy? Rég találkoztunk. *Mosolygott rá a lányra*.
Vissza az elejére Go down
Cat Morgan

Hozzászólások száma: 568
Kaszt:
Üzenőláda: Kicsi avatarom ^^

Cat troll; ha meglátod, nos, jó szórakozást ;D

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Gyakorló terem   Kedd. Máj. 15, 2012 7:41 pm

* A mai nap igencsak lustálkodósra sikeredett. Cat nem járt szinte sehol, egyedül a főtéren. Azon kívül pedig egész nap a könyvtárban tanult. Már tudja az összes könyvet fejből, de nem érdekli. Akkor is tanulni akar, mindent. Kivéve persze a tiltott mágiákat. Ami érdekes, mert a sötét varázslatok használata számára nem tiltott... Persze nem használná, viszont önvédelemre nem rossz. De csaknem fogja használni őket ennyi ember előtt, különben sem akarja. Az irányt eredetileg a mosdóba szánta, de úgy dönt hogy mégsem megy oda. Útját inkább a gyakorló terem felé veszi, hogy miért, azt maga sem tudja. Gyakorolni nem akar, mert a párbaj tiltott az iskolában, viszont a kilátás nagyon szép. Csak ő, a kis alacsony lány nem éri fel az ablakot. Persze azért nem olyan alacsony. Lassan sétál végig a folyosókon, már egy kicsit későre jár, és ugye este tíz után nem nagyon szabad lófrálni, csakis a kijelölt helyeken. De mivel még nincs annyi idő, ezért megy ebbe a terembe. Legutóbb járt már itt, barátnőjével. hogy kivel fut össze azt nem tudja. Belép hát a gyakorló terembe, egy ugyan olyan rövid kis ruhába, mint amilyenbe szokott lenni. Észreveszi a magányosan álldogáló Patrikot. * - Nahát, te itt egyedül? Hogy kerülsz ide? Amúgy szia. * Kérdezősködött mosolygósan, már kicsit régen találkozott Patrik barátjával. *
Hikaru Tudor Patrik

Hozzászólások száma: 42
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Gyakorló terem   Kedd. Máj. 15, 2012 7:08 pm

*Patrik ma egész nap csak tanult de csak szóbelit. Úgy hogy kiakarta próbálni azokat a varázslatokat amiket megtanult. Gyorsan felkapott egy zoknit, felvett egy fekete csőszárúnadrágot. Felvett egy pólót beledugta a lábát egy cipőbe és szaladt is a terem felé. Nem tudta merre van de csak ment. Útközben megkérdezett néhány diákot hogy merre van. Mikor oda ért az ajtóhoz azt benyomta és megnézte a termet. Amikor bement kivette a pálcáját a zsebéből és megállt a terem közepén. Nem tudta melyik varázslatot próbálja ki először. Kicsit egyedül érezte magát remélte hogy jön valaki. De hát nem azért jött ide hogy beszélgessen hanem hogy tanuljon*.
Evelyne di Alsiera

Minősítés:
Hozzászólások száma: 90
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Gyakorló terem   Hétf. Ápr. 30, 2012 6:36 pm

*Evelyne és Athelar csendben érkezik a Gyakorlóterem felé. Meg akarják leckéztetni az esetleg ott tartózkodókat, valami jó kis nekromanta varival. Athelar most egész furcsán viselkedik önmagához képest, benne van Evelyne minden hülyeségében. Mikor Evelyne kinyitja az ajtót, Lyrát, a tüzes csajszit pillantja meg, aki épp tornádót idézett meg a teremben. Megvárja, míg elül a tornádó, majd hátulról, nagyon csendben támad. Ökölbe szorítja azt a kezét, amelyiken a nekromanta gyűrűje van, majd kinyitja, mire megjelenik egy koponya a kezében.* -Vigyázat odabent! *kiáltja el magát Evelyne, majd az egyik távoli bábunak célozza a koponyát. Az hangosan felrobban, a lökéshullámot Lyra is megérzi, mert meglebegteti a haját. Egyéb baja persze nem lesz, de alaposan megijedhet tőle. A bábu a robbanás után csodák csodájára újra összerakja magát.*
//és fagy is, mert Lyra lelépett...//
Lyra Baker

Hozzászólások száma: 35
Msn: Még nincsen...
Kaszt:
Üzenőláda: Nessie di Alsiera multija, a tüzes szőke:)

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Gyakorló terem   Hétf. Ápr. 30, 2012 6:28 pm

*Lyra el akart menni a gyakorlóterembe a bábukon kipróbálni a tudását. Elindultak a folyosón, miközben beszélgettek.*-Pantalaimon balra kell fordulni vagy jobbra?* Kérdezte a lány.*- Úgy emlékszem jobbra.* Válaszolt az. Leányzónk a térképre pillantott.*- Jól mondtad kiscicám, arra kell menni.* Szólt, majd befordult a sarkon és belökte az ajtót.*-Megérkeztünk!*Kiabálta lelkendezve Pan. A macska elkezdte tisztitani az arcocskáját, miközben Lyra a bábukat tanulmányozta.*~Nem lesz nehéz ellenfél.~* Gondolta s hátrébb lépett.*-Ventus Iratus!*Ordította, majd elugrott a tornádó elől, egészen állat alakjában élő lelkéig.*
Cat Morgan

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Gyakorló terem   Pént. Ápr. 27, 2012 3:54 pm

// Most fagy Smile Majd folytatjuk Smile //
Cat Morgan

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Gyakorló terem   Pént. Ápr. 27, 2012 3:49 pm

- Szóval az én titkom, az is a fajommal kapcsolatos. * Kezdett bele rövid mondókájába. *
- Az a helyzet hogy negyed véla vagyok, Ezt azért nem akartam elmondani mert ugye a vélák és a tündék harcban állnak. De én ennek nem vagyok a híve. A családom sem. Mi nem szeretjük az ilyen fajok közti ellenségeskedést. Hisz mindenki egyen rangú. Ezt azt hiszem rajtad kívül csak kevés ember tudja. De van aki kapásból felismer. Annak idején túlságosan beleéltem magam a hírnevembe. Túl sokat akartam szerepelni, és versenyezni. * Fejezte be végül kicsit szomorúan. Mint ahogy már írtam Cat nem szeret ilyenekről beszélni. Aztán mikor Arti elkezdte felöltöztetni érdekesebbnél érdekesebb maskarákba elég furcsán kérdezett.*
- Ömmm te most mit csinálsz? * Nevette el magát, aztán mikor ránézett a tükörre sikított egy nagyot. *
- Te jó ég! Hogy nézek ki?! Mint valami bohóc kriptaszökevény! * Miközben ezt mondta nevetett végig. Aztán abbahagyta és megnézte hogy hogy áll rajta ez a cucc. *
- Hm, érdekes. * Jelentette ki sejtelmes mosollyal. *
- Csak az a gond hogy ebben még kövérebbnek nézek ki. * Nevetett ismét. Észrevette hogy a ruha kicsit szoros ezért gyorsan magára vette régi ruháját, és hajából kiszedte a masnikat. *
- Így ni. Közben csináltam erről a göncről egy fotót. Kíváncsi leszek mit szólnak majd otthon. * Válaszolt tréfásan. Cat családjába ő az egyedüli aki kedveli a modern kor újításait. Ő szokott bulizni, ő jár furcsa ruhákban. ő ismeri a hajfestéket a tetoválást és ilyen egyebeket. *
Artemis Taylor

Hozzászólások száma: 267
Msn: Skype-om van azon elérte persze ha elkéritek a cimem :D
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Gyakorló terem   Pént. Ápr. 27, 2012 3:26 pm

Félig tünde származású vagyok*mondja, és össze fogja a haját így lehet látni a kicsit hegyesebb füleit, amik igaz nem olyan hegyesek, mint a valódi tündéknek de hasonló*amúgy gondolom, hogy szép lehet a kilátás azért is, mondtam el ezt a bűbájt, hogy ki tudj nézni. De most halljuk a te titkaidat, amiket elakarsz árulni*néz barátnőjére mosolyogva és egy nyalókát vesz elő a táskájából amit barátnője kezébe ad mert az szerinte illik hozzá,közben gyorsan két foncsikot is csinál neki és egy kislánynak való kantáros farmert ad rá és kéz élénk zöld masnival köti át a cofokat amiket éppen meg csinált neki. Majd egy kicsi cseresznyés mintáju szandált is rá ad*Nah így nekem jobban tetszel*Kacagva megy hátrébb barátnöjétöl aki most ugy néz, ki mint egy nagyobb óvodás a coffaival és a cuki kantáros farmer szoknyában, kicsi szandálban egy picit távolabb áll az esedékes menekülés végett*
Cat Morgan

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Gyakorló terem   Pént. Ápr. 27, 2012 3:11 pm

- Hogy micsoda? * Kérdezte hüledezve. *
- Ezt nem értem. Akkor most hogyhogy elkezdtetek járni ha nektek más tetszik? * Kérdezte meg kicsit furcsa arckifejezéssel. Ez valahogy neki magas. *
- Mondjuk igaz, én nem értek ehhez. Még soha nem volt kapcsolatom, úgy hogy tudatlan vagyok ilyen téren. * Mondta el barátnőjének őszintén. Aztán mikor Artemis kicsit felemelte a magasba szemkápráztató látványban volt része. Az egész birtokot szinte be lehet látni. A lovardától kezdve egészen a vízesésig mindent. *
- Azt ez csodálatos kilátás, köszönöm Arti. * Majd lehuppant egy párnára. *
- Szóval, mi az a titok? * Tért vissza az előző témához, csak azt kicsit elrejtette gondolataiban mert elkábította a gyönyörű kilátás. *
- Nekem is lenne egy két titkom, amit jobb ha elmondok. * Vallotta be őszintén és fejét kicsit lehajtotta. Az ilyen dolgokról nem nagyon szeret beszélgetni. *
Artemis Taylor

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Gyakorló terem   Pént. Ápr. 27, 2012 3:05 pm

De sajnos igen igaz a pletyka valóban szakítottunk Exannal mert valami másik csaj volt az ügyben amúgy nem tudom a csaj nevét! De a napokban találkoztam a teaházban a bátyával aki szimpatikusabb fazon mint Ő!*Válaszol mosolyogva majd elmotyog egy lebegés bűbájt ~Mobilicorpus~amitől Cat elkezd felfelé emelkedni és így a lány ki tud pillantani az ablakon,hogy vajon milyen a ki látás*Egyébként igen köszi jól vagyok igaz van egy titkom amit még nem osztottam meg veled de majd ha leszálltál a magaslóról akkor majd elmondom*kuncogva válaszol a lánynak aki valószinű a lebegés miatt egy kicsit megijed és görcsösen kapaszkodhat az ablak párkányba míg el nem engedi a párkányt alatta egy kispárna van amit barátnője alá tesz a Táskájából kivéve*

3. Mobilicorpus - Testlebegtetés:
Ez már egy bonyolultabb felemelkedést segítő ige. Élőlények testének lebegtetésére és a levegőben való mozgatásukra alkalmas, mind állat, mind ember esetén alkalmazható.
Kezdők kisebb távokon, és kisebb magasságra tudják csak emelni a tesztet, bár ez a súlytól is függ. Egy kis pockot könnyebb arrébb vinni, mint egy medvét.
A hatás azonnali, és időleges. Megfelelő koncentrációval kezdők akár fél óráig is alkalmazni tudják, gyakorlottabb varázslók hosszabb ideig is.
Pálcamozdulat: Ugyanaz, mint a Vingardium Leviosa esetén.

Cat Morgan

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Gyakorló terem   Pént. Ápr. 27, 2012 2:55 pm

* Ahogy csak úgy magában üldögél egyszerre csak arra lesz figyelmes hogy egy kis fénycsóva közeledik a sötétben. Odament a függönyhöz és azt egy gyors mozdulattal elhúzta. *
- Szia Arti! * Köszönt széles mosollyal, miután elhúzta a függönyt. *
- Rég láttalak, hogy vagy? * Kérdezte meg kedvesen a lányt. Aztán elkezdett sétálgatni az ablak felé. Az egy kicsit magasan kb. két méteren van fent a falon, így Cat nem éri el. Hisz nem annyira magas, mindössze 173 cm. A kilátást sajnos nem látta, pedig annyira kíváncsi hogy milyen a kilátás innen a gyönyörű birtokra. Aztán persze belátta hogy az ugrálásnak semmi értelme. *
- Történt veled valami mostanában Arti? * Kérdezte meg tőle vidáman. *
- Hogy vagytok Exannal? * Ezt a kérdést lehet hogy nem kellett volna, de Cat még erről az egész szakítós témáról nem tud semmit sem. Talán csak olykor olykor hallott ezekről pletykát. *
- Azt hallottam hogy.......szakítottatok. Ugye ez nem igaz? * Kérdezett rá hirtelen aggódó arccal. Mélyen reménykedik benne hogy ez a pletyka kicsit sem igaz, ha pedig igen, akkor eléggé szomorú eset. Csak az a gond hogy már Cat tudja hogy mire számítson, beugrott neki hogy már elmondták ezt neki. Vagy mégsem? *
Artemis Taylor

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Gyakorló terem   Pént. Ápr. 27, 2012 2:41 pm

* Harmadik emeleti folyosóról egy gyakorló teremszerűségbe csöppen ahol az egyik, úgymond gyakorló baba rá támad de, ő könnyen harcképtelenné teszi, hiszen a tündék elég jól megtanították önvédelemre, ha netán valaki valamilyen okból rátámad. Szépen lassan halad előre, hiszen elég sötét van ebben a teremben, legalábbis számára~Elegem van, hogy nem látok semmit~dühöng magában~lumos~dörmögi magában mire a pálca végén egy kicsi fényforrás, keletkezik, amivel látja, hogy merre is halad és nem-e megy neki valakinek/valaminek úgy, mint az előbb a harmadik emeleten ahol sikeresen elütötte szegény Bellát de, azért reméli, hogy valóban nincsen semmi baja. Öltözéke sötétkék szoknya,kék felsővel és egy szandál szerűség van a lábán*

Cat Morgan

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Gyakorló terem   Pént. Ápr. 27, 2012 2:16 pm

* Cat mivel ma egész napját az udvaron töltötte, már elhatározta hogy inkább feljön egy kicsit sétálgatni a hűvös kastélyba. Kezében nincsen semmi, ma egész nyugodt napja volt, persze még hátra van egy kis idő. A ruhája a szokásos. Egy rövid zöld tunika és mellé egy csinos, mugli napszemüveg. Ő kedveli ezt a stílust, soha nem hordana talárt vagy ilyesmit. Sőt még melegítőt sem. De a lényeg az hogy a nagy elkalandozásban egy számára ismeretlen helyre tévedt. Egy terembe ami próba babákkal illetve inkább gyakorló bábúkkal van tele. Ahogy belép egy baba kapásból orrba csapja, erre hegyes csizmájával Cat belerúg egyet. Vele ne nagyon kekeckedjen még egy bábú sem. Amint végre abbahagyta a csatározást a babával leült egy padra és várta hogy megjelenjen valahol egy ismerős arc. *
Exan Frostburn

Hozzászólások száma: 335
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Gyakorló terem   Csüt. Ápr. 05, 2012 9:10 pm

* A mai nap nem csak gyakorlás szempontjából volt hasznos, hanem Exan új ismeretséget is kötött saját fajtájából, és ezt nagyra értékeli. Felvette kardját a földről, leporolta magáról is a szilánkokat. Majd Elrossal együtt kiléptek a gyakorlóterem kétszárnyú ajtaján.*
- Én is örültem * mosolyog barátjára majd elválnak útjaik, és ki ki maga szobája felé veszi az irányt.*
Radomir Waylan

Hozzászólások száma: 67
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Gyakorló terem   Csüt. Ápr. 05, 2012 9:04 pm

*Nevet egyet Exan megjegyzésén.* -Na igen, azt sejtem. Elég hatásos erre a mód a tükör összetörésére a kard a jelek szerint... *majd megidézi Exan körül a saját tükreit. A srác megpróbál kiszabadulni a tükrök fogságából, de nem nagyon jön össze neki csak úgy simán, annyira könnyen nem fog szabadulni a jégből. A vízostor sikerül Exannak, és sikeresen össze is töri vele. Viszont Ele az órájára pillant, és látja, hogy nem sokára kijárási tilalom lesz.*
-Bocsi, de kijárási tilalom lesz, úgyhogy mennünk kellene. *mondja, és amikor Exan sikeresen kiszabadult, odalépked hozzá.*
-Köszi a gyakorlást, jó volt, ügyes voltál. *dicséri meg tünde testvérét és megvárja, hogy vele együtt felmehessenek a hálójukba.*

A hozzászólást Elros Tiwele összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Ápr. 05, 2012 9:16 pm-kor.
Exan Frostburn

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Gyakorló terem   Csüt. Ápr. 05, 2012 8:55 pm

* Elros ezt az akadályt is könnyedén veszi, a tükrök hangosan összetörnek, és beterítik a földet szilánkokkal... Hát igen.. a harcos kardjának ereje...
- Ez már jobban tetszett mint a meteor! * Biccent az tünde társára felé, aki már idézte is meg visszavágóként a tükröket, a tükrök mind szépen felemelkednek Exan köré. Kicsit habozik még a fiú. Tapogatózik, próbál kijutni valahogy, egy kettőnek ügyetlenül neki is megy. Gondolta utánozza tünde társának technikáját és ő is kardot használ, csak, hogy azt elegánsan eldobta még a játékuk kezdetén, és jelenleg nem is látja sehol, mert a tükrök takarásában van. Megpróbál egyszerűen tapogatózással elmenni mellettük, megérintette a tükröket, azok viszont jég hidegek voltak.. ~ hát persze én buta~ majd támadt egy jobb ötlete.
- Ehhez mit szólsz barátom? * kérdezte és már idézte is meg a következő varázslatot.*

Vízostor:
Elemi besorolása: Víz
Mozdulat: Mivel pálca nélküli mágia csak a tenyerünket össze kell érintenünk, majd a fegyverhasználó kezünket úgy tartani, ahogy a markolatot tartanánk és a víz alakot ölt.
Leírás: Az ostor, ami materializálódik a kézben hihetetlen tömör, szinte már jégnek mondható, de úgy hajlik, ahogy az igazi ostor, csattan, csapni lehet vele. Hosszú fegyver, szinte már távolságinak mondható, ugyanis az igazi hatótávolsága az, amikor a vége csattan az ellenfelen, és az három-négy méter körül van, tehát az ellenfélnek nehéz dolga van, hogyha karddal, vagy más fegyverrel akar a közelünkbe kerülni. Létrejöttétől fizikai megtestesülésnek számít, és nem mágiának.
Kezdők esetén valóban egy ostor erejéhez hasonlít, ám a haladók kezében nagyon erős fegyver. Elsődleges mágia, harcosok, elementalisták és vízmágusoknak az ostor olyan erőssé is válhat, hogy egyetlen csapással - de ezesetben egy csapás után a fegyver el is tűnik - akár fémet is át tud vágni.
Radomir Waylan

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Gyakorló terem   Csüt. Ápr. 05, 2012 8:43 pm

*A tükrök összetörnek, így Exan még éppen időben kapcsolt, mert őt is érhette volna a becsapódás. Nem sokára újat idéz meg Exan.*
-Rendben, csak ügyesen. *bíztatja tünde testvérét Elros, és nem sokára újra megjelennek a tükrök. Ezek viszont már erősebbnek tűnnek valóban, mert sokkal fényesebbek és még több Exant lát maga körül, nem beszélve a saját tükörképeiről.*
-Jó lesz, Exan, nézzük, mit csinál a meteor ellen! *erre újra megidézi a meteort, de az már nem csapódik be. Egyszerűen magába szívja a tükör, és semmi baja nem lesz.*
-Nagyon jó, ügyes. Most sikerült. Ha nem haragszom, azért összetöröm. Most én jövök. *mondja, és előhúzza a kardját, és egy határozott suhintással körbefordul vele és a tükrök sorra törnek össze.*
-Okés, most én jövök. *mondja, és ő is megcsinálja a kellő mozdulatokat, vagyis koncentrál és a föld felől az ég felé emeli a kezét, mire remélhetőleg létrejönnek a jégtükrök.*

//Jégtükrök:
Mozdulat: Koncentráció közben mind a két kezünket a föld felől az égbe kell emelni.
Leírás: A mozdulat lényege, hogy ahogy az ég felé emeljük a kezünket úgy emelkednek ki a földből a kezdők esetében öt tükrös tükör-csapda. Tehát képes vagy jégtükröket idézni, amik teljesen vissza verik a fényt, a képeket, hát összezavarásként remekek, ám a harcosnak nem csak az ilyen illúziós-trükkök jöhetnek jól, hanem a tükrök valóban is pajzsul szolgálnak. Elemi mágiákat magukba szívák, míg a fény (Illúziómágia) és a sötétség (Nekromágia) mágiát visszapattintják az idézőre, persze vannak esetek, mikor a varázslatok vad pattogásba kezdenek, tükörről tükörre, és akkor aztán nem tudni, hogy merre száll... Kivéve persze, hogyha valaki sokat tanulmányozza a tükröket és a fényvisszaverődést.
Kezdők esetén öt, egy méter széles, két méter magas, vékony tükörlap jelenik meg, ahova idézni szeretnénk, a tükröket fizikailag könnyű elpusztítani, nem erősek. Elsődleges mágia, harcosok, elementalisták, és vízmágusoknak +1 tükör és évfolyamonként +1.
//
Exan Frostburn

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Gyakorló terem   Csüt. Ápr. 05, 2012 8:15 pm

* Exan az idézett varázslat után nyugodtan várja a fejleményeket, most kardja helyett kivételesen a pálcáját szorongatja, ebben még kicsit ügyetlen és lehet, hogy lassabban reagál egy két támadásra. A tükröket sikeresen megidézte Elros köré aki szintén megtartotta hidegvérét.Exan nagyon keveset varázsolt idáig, nagyon friss volt még neki a pálcahasználat, ebbők a szempontból Elros biztosan előrébb van nála, a megidézett tükrök elsőre gyengébben sikerültek Exannak így a tünde férfinek könnyű dolga lehetett.. A köré varázsolt öt tükörre hirtelen rázúdul egy meteor. Exan erre nem számított, a meteor becsapódása őt is érte volna, ha nem ugrik el előle. A gyengébb tükrök hangosan szilánkosra törtek, a meteor pedig hatalmas porfelhőt kavart maga után. Exan elismerően pillantott a porfelhők közt felbukkanó Elrosra, majd felállt és leporolta magáról a szilánk maradványokat.
- Minden elismerésem. Mostmár jobban fogok figyelni. Készülj hát most már erősebb tükröket idézek meg majd ! *Mosolyog Elrosra majd pálcáját ismét a magasba emelte és elismételte újból a varázslatot.Megpróbálta többször elismételni a varázslatot egymás után, mert 5 darab tükör azért könnyű úgyhogy ha sikerült neki, akkor tünde barátja körül több tucat jelenhetett meg*

Jégtükrök:
Mozdulat: Koncentráció közben mind a két kezünket a föld felől az égbe kell emelni.
Leírás: A mozdulat lényege, hogy ahogy az ég felé emeljük a kezünket úgy emelkednek ki a földből a kezdők esetében öt tükrös tükör-csapda. Tehát képes vagy jégtükröket idézni, amik teljesen vissza verik a fényt, a képeket, hát összezavarásként remekek, ám a harcosnak nem csak az ilyen illúziós-trükkök jöhetnek jól, hanem a tükrök valóban is pajzsul szolgálnak. Elemi mágiákat magukba szívák, míg a fény (Illúziómágia) és a sötétség (Nekromágia) mágiát visszapattintják az idézőre, persze vannak esetek, mikor a varázslatok vad pattogásba kezdenek, tükörről tükörre, és akkor aztán nem tudni, hogy merre száll... Kivéve persze, hogyha valaki sokat tanulmányozza a tükröket és a fényvisszaverődést.
Kezdők esetén öt, egy méter széles, két méter magas, vékony tükörlap jelenik meg, ahova idézni szeretnénk, a tükröket fizikailag könnyű elpusztítani, nem erősek. Elsődleges mágia, harcosok, elementalisták, és vízmágusoknak +1 tükör és évfolyamonként +1.
Radomir Waylan

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Gyakorló terem   Csüt. Ápr. 05, 2012 8:06 pm

-Igen, így van. Imádom a harcművészetet és az elemek erejét. No de akkor kezdjük. *mondja és várja, hogy Exan elkezdje a varázslatot. Sikeresen elvégzi a mozdulatokat és meg is jelennek a jégtükrök. Elét sikerül is picit összezavarnia, de egy kicsit játszani is akar a tündével.*
-Ügyes. Na hol vagy? Jeleneg legalább öt Exant látok... *mondja, és körbejárja mindegyik alakot, de egyik sem bizonyul az igazinak. A jégtükrök teljesen körbezárják, azon belül pedig nem találja Exant, tehát valahol kívül kell lennie. Elég zavaró a hatás, de ennek ellenére próbálja megőrizni a hidegvérét.*
-Nézzük, hogy bírja a tükröd a varázslatomat! *egy kört rajzol a tükör felé, majd az ég felé mutat, és kimondja a varázsigét, hogy tesztelje, milyen erős tükröt idézett meg köré Exan.*
-Fervidus Lapis! *mondja ki a Meteor varázsigéjét, és várja, hogy mi történik vele, mikor eléri a tükröt. Ha elég erős, akkor egyszerűen magába szívja a meteort.*

//EHM III., elsődleges
Meteor
Varázsige: Fervidus Lapis
Leírás: Támadó varázslat. Hatására egy méretes meteor zuhan le az égből. Természetesen ez sokkal gyorsabban zajlik le, mintha valódi meteor lenne, az ige után néhány másodperccel becsapódik. Egy tüzes földgolyó ez, ami elég nagyot robban, és kráter keletkezik a helyén, tehát ha valaki el is tud előle ugrani, a robbanás akkor is utoléri a célszemélyt. Persze nem csak személyre használható varázslat. Kezdőknél a meteor 10x10 centis, és 2x2 méteres krátert hoz létre.
Pálcamozdulat: Egy kört kell rajzolni a cél felé, majd az égre mutatni, és közvetlenül utána a föld felé rántani a pálcát.
Hatás: Azonnali.
Kasztok, képességek: Földmágusok esetén +5 centi az átmérő és +0,5 méter a kráter mérete.
További évfolyamokon: Évfolyamonként +5 centivel nő az átmérő és +0,5 méterrel a kráter.//

A hozzászólást Elros Tiwele összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Ápr. 05, 2012 8:30 pm-kor.
Exan Frostburn

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Gyakorló terem   Csüt. Ápr. 05, 2012 7:55 pm

* Exan is viszonozza a férfias kézfogást, különösen örül, hogy harcos testvérét itt találta a teremben, és, hogy beszélgetést kezdeményez. Majd érdeklődik, hogy Exan emlékszik e a harcművészet órára.
- Persze, emlékszem, az ilyesmik különösen érdekelnek, látom téged is harcos barátom. * Közben Elros előveszi a pálcáját, hogy megidézze a tükröket. Exan eldobja a kardját és gyorsan előveszi ő is a pálcáját.
- Akkor kezdhetjük is * mondja mosolyogva Elrosnak.
- De lehet, hogy én gyorsabb leszek. * Nevetett majd megidézte a gyakorló varázslatot.*

jégtükrök:
Radomir Waylan

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Gyakorló terem   Csüt. Ápr. 05, 2012 7:48 pm

*Egyik tünde testvére érkezik, akit még nem ismer. Mostanában egyre kevesebbet lát ő is belőlük... Ezért nagyon örül, hogy végre egy magafajtával találkozott. Rámosolyog a srácra, és ugyanúgy köszön neki.*
-Is nu Alahh, testvérem. Elros Tiwele vagyok, a Belsirion szakból. *mutatkozik be ő is és kézfogásra odanyújtja a kezét Exannak, majd határozottan, férfiasan megszorítja. Exan egyelőre a bábukkal foglalkozik, úgyhogy picit ő is visszatér hozzájuk, majd eszébe jut egy ötlet.*
-Emlékszel az Elemi Harcművészet óránkra? A legutolsó előttire? Volt egy házink, hogy gyakoroljuk a Jégtükrök varázsát. Gyakoroljuk, ha már itt vagyunk? *kérdi, és már elő is húzza a pálcáját, hogy ha igen lesz a válasz, ő is meg tudja idézni a tükröket.*
Exan Frostburn

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Gyakorló terem   Csüt. Ápr. 05, 2012 7:41 pm

* Exan lép be a gyakorló terembe,jobban körülnéz, analizálja a helyiséget, most kivételesen direkt a gyakolró termet vette célpontjául úgyhogy hozta magával "kis" kardját. Egy tünde férfire lesz figyelmes, amióta idejár talán először lát magán kívül tündét, ezért külön megörül neki.
- Is nu Alahh! * Köszönti tünde nyelven a férfit, majd figyeli ahogyan az gyakorol a bábukon. Örül, hogy van társasága. Közelebb megy az idegenhez és bemutatkozik neki.
- Exan Frostburn Allidon * Biccent tünde testvérének, majd ő is előkapja kardját, először bemelegít és utána kezd el gyakorolni a bábukon.*

A hozzászólást Exan Frostburn összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Ápr. 05, 2012 7:49 pm-kor.
Radomir Waylan

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Gyakorló terem   Csüt. Ápr. 05, 2012 7:31 pm

*Ele érkezik a gyakorló terembe. Ő még nem sokat járt itt, de a neve elég jól hangzott. Épp erre vágyik, egy jó kis kiadós gyakorlásra, varázslat és fegyverhasználat terén egyaránt. Még nem lát senkit a teremben, így a bábukat veszi kezelés alá. Először bemelegítésként csinál pár elsős varázslatot, majd átvált az ötödikesekre. Az ötödikesek is elég szépen mennek neki, főleg az, ami elsős neki. Majd rátér a fegyveres gyakorlásra. A teremben talál pár kardot, és azokat próbálja ki a bábukon.*
Evangeline Elovics

Hozzászólások száma: 807
Msn: Kérd el
Kaszt:
Üzenőláda: Játékra készen Wink

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Gyakorló terem   Hétf. Márc. 12, 2012 6:28 pm

*Evangeline a mai napon nem vette a fáradságot arra, hogy készen induljon el a kúria falai között. Hanyagul magára terítette köpenyét vállára vette fekete táskáját és elindult a gyakorlóterem felé. Útközben fogta össze haját kontyba, persze nem tudta összefogni az egészet, pár rakoncátlan tincs megmenekült attól, hogy „gúzsba kössék”. Szinte kivágta a terem ajtaját, táskáját és köpönyegét a matracokhoz dobta. Citromságra pántos felsőt viselt hozzá fehér térdnadrágot és sportcipőt. Jobb karja most fedetlen, így az alkarján éktelenkedő égési sérülés jól látható. Előveszi azt a fáslit amivel be szokta kötözni, egy pillanatig tanakodik majd bekötözi. Azzal pálcát vesz elő és megkezdi a gyakorlást. Sorra íveli a pálcamozdulatokat s röppenek ki a tölgyfapálcából a varázslatok. Kisebb-nagyobb eredménnyel.*
-Sectumsempra! * Célozza meg vele az első bábut, amin alig látszanak meg a sérülések, miket az átok okozott.*
-Reducto! * Az imént támadott baba meginog de semmi egyéb nem történik.*
-Bombarda! * Ahogy az előbbi átkoknál most sem a varázslat teljes hatása érvényesül. *
* Sorozatba ismételi a varázslatokat és közben, mint aki párbajozik, ahhoz hasonló mozdulatokat, lépéseket tesz. Eleinte nem lehet meglátni a változást, de némi idő elteltével láthatóan nagyobb hatást fejtettek ki a varázsigék. Idővel áttért a nehezebbekre, amik közül egy-kettőt nem is tudott tökéletesíteni, de emiatt nem aggódott. Mikor már elég késő volt ahozz hogy lassan mindenképp távoznia kelljen összeszedte a holmiját. Elővett egy törölközőt a táskájából kicsit megtörölte az arcát, felvette ésjól összehúzta köpenyét és jóval nyugodtabban hagyta el a helyiséget. *
Jay Monroe

Hozzászólások száma: 97
Msn: mr.pat.clapton@hotmail.com
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Gyakorló terem   Szomb. Márc. 03, 2012 6:54 pm

~Még hogy nem sikerült a varázslat? Szeretnéd mi?* gondolta. Majd laza mozdulattal megpörgette pálcáját az ujja körül, és feloldotta a varázslatot, kiengedve ezzel a lányt. Kimerítette a savas eső, és a szárny idézés, valamint a páncél is nagyot ütött, úgyhogy lehuppant a földre megpihenni.* -Ügyes kis eszköz vagy te hallod.* mondta a pálcájának, majd hirtelen nagyon erős fájdalom tört a hátára. Gyorsan feltápászkodott, biccentett köszönésképp Szandrának, majd kifutott a párbajteremből. Fogalma sem volt hova menjen, de őrjítő volt a fájdalom*

Gyakorló terem

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 16 oldalUgrás a köv. oldalra: : 1, 2, 3 ... 8 ... 16  Next

Similar topics

-
» Gyakorló Terem
» CSI terem
» Bájitaltan terem
» Démontan terem
» Hangszertan terem