Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságDreamlands - Az álmok földjénRegisztrációBelépés

Share | 

Társalgó - Konyha, étkező

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : 1, 2, 3 ... 14 ... 27  Next
SzerzőÜzenet
Lizbeth Westlive
Diák

Minősítés:
Hozzászólások száma: 1199
Msn: korcinti@citromail.hu
Kaszt:
Üzenőláda: Bármikor, bárkivel szívesen játszom, csak tessék jelentkezni ^^
2010. márc: hónap újonca
2010. ápr: hónap diákja

Pozició
Titulus: Ötödik évfolyam
TémanyitásTéma: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Hétf. Máj. 07, 2012 10:44 pm

*Úgy tűnik, Liz ma már nem fogja megtudni, mit álmodott vele kapcsolatban a fiú, de talán jobb is így.*
-Héé, Törpilla? Na majd ellopom, illetve kölcsönveszem Jess egyik magassarkúját, máris magasabb leszek. *Mondja mosolyogva, bár ő nem bánja, hogy nem olyan magas.*
-Vigyázz, szavadon foglak, aztán jöhetsz ide kaját csinálni nekem. *Mondja nevetve, majd a fiú másnapi terveit hallgatja.*
-Értem, hát véletlenül összefuthatunk, esetleg, nincs jobb programom. *Mosolyog, majd Dave álmossága hamar átragad rá is. Felpattan, elpakolja a tányérokat és a bögréket, majd a fiúra néz.*
-Ennek örülök, én is nagyon jól éreztem magam. Te is hiányoztál. *Mondja mosolyogva, majd elindulnak a szobák felé. Búcsúzóul még megöleli a fiút, majd visszatérve a szobájába igyekszik minél gyorsabban ágyba kerülni és elégedett mosollyal az arcán alszik el.*
Vissza az elejére Go down
David Branson
Diák

Hozzászólások száma: 867
Msn: csfruzsina@hotmail.com
Kaszt:

Pozició
Titulus: Negyedik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Hétf. Máj. 07, 2012 10:37 pm

* David féloldalas csibészes kicsit Edward Cullenre hajazó mosolyával néz Lizre.*
- Igen veled és jó álom volt.* Próbálja tovább fokozni Liz zavarát,de aztán nem kínozza tovább.*
- Ha még egyszer Dave bácsinak szólítasz Törpilla....* Mondja fenyegetőn. *
- Ha bármikor éhes vagy nyugodtan szólj és összeütök valamit neked,akár az éjszaka közepén is.* Biztatón Lizre kacsint*
- A holnapi programom...reggel véletlenül összefutok veled az étkezőben ahol reggelizünk,és utána az idő függvényében elmegyünk vagy kintre vagy bentre sétálni. Mit szólsz?* Megeszi a maradék kenyeret és kihörpinti az utolsó korty teát is. Jóllakkor és kezd kissé álmos is lenni. *
- Lassan szerintem meg kéne célozni a hálótermeket...* Elfojt egy ásítást*
- Ez volt hosszú idő óta a legjobb napom....tényleg nagyon hiányoztál Liz...* Feláll és elpakolja a tányérját és Lizzel együtt kisétál az ajtón.*
Lizbeth Westlive
Diák

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Hétf. Máj. 07, 2012 10:25 pm

*Amikor a fiú azt mondja, vele álmodott, kissé elpirul, melyet igyekszik betudni a konyhai meleg levegőnek.*
-Velem? Dejóó, még senki nem mondta, hogy velem álmodott. *Mondja kislányos izgatottsággal, majd zavarában ismét a bögréket kezdi piszkálni. A fiú játékos sértődöttségén aztán elmosolyodik.*
-Ugyan már, Dave bácsi. Hogy is lehetnél izomagy... de akkor is meglepődtem, bocsánat. *Mondja őszinte mosollyal az arcán, mely a fiú elejtett megjegyzésének köszönhetően egy kicsit még jobban kiszélesedik. Leül ő is az asztalhoz, és belekortyol a teába ,mely épp kellemesen meleg.*
-Örülök, hogy ízlik. *Mosolyodik el, majd megkóstolja a szendvicset.* Hmm, te jó szakács lennél. Ha tudtam volna, hogy ilyen finomat tudsz csinálni, többször is elrángattalak volna. *Mondja mosolyogva, majd a fiú a holnapi terveiről kérdezi.*
-Tervek? Még nincsenek. Először is időjárás függő. Neked? *Kérdi mosolyogva, majd ismét harap egyet a szendvicsből.*
David Branson
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Hétf. Máj. 07, 2012 10:17 pm

* Miről álmodott...Lizről*
- Veled álmodtam. * Tömören,röviden válaszol tetettet egyszerűséggel.*
- Köszönöm,azt hitted,hogy én ilyen műveletlen izom agy vagyok. Kedves. * Megjátssza a sértődött kisfiút,de persze csak hülyül.Viszont Liz reakciója a randira kellemesen meglepte. Annak idején,mikor Aalivel kezdett valami kialakulnii a lány töviről-hegyire tudni akart mindent. Hogy néz ki?Hány éves?Mit csináltak? stb. Most viszont Ó értem...nem épp egy boldogságtól sugárzó válasz.*
- De NEM jött össze Ashleyvel...mármint jó barát lehet,de nem érezek iránta semmit...* Úgy mondja mintha csak elejtene egy megjegyzést,ahol nemet nagyon kihangsúlyozza. De ez nem csak egy megjegyzés volt és volt A megjegyzés.*
- Fáj,de nem annyira. Túl élem* Mondja mosolyogva majd megkostólja a teát.*
- Finom lett.* Állapítja meg majd beleharap a kenyérbe. *
- Mik a terveid holnapra?*Érdeklődik továbbra is.*
Lizbeth Westlive
Diák

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Hétf. Máj. 07, 2012 10:04 pm

*Nevetve hallgatja a fiú védekezését az alvásáról.*
-Igen? És mi mindenről álmodtál? *Kérdi nevetve, majd hallgatja a fiú beszámolóját az általa olvasott könyvekről.*
-Nem is gondoltam, hogy te szoktál olvasni. *Vallja be őszintén, hiszen első ránézésre nem épp az a könyvmoly fajta. Amikor aztán a randiról hall, kissé furán érzi magát. Nem mintha lenne köze ahhoz, hogy a fiú mikor és kivel randizik, azért mégsem tud felhőtlenül örülni neki, sőt jobbára sehogy sem.* Ó, értem. *Mondja kissé lehangoltan, bár ez a hangjából nem igazán hallható ki, sőt semmilyen más érzelem sem. Aztán a fiú benyúl a sütőbe és jól meg is égeti az ujját, melyet gyorsan a csap alá is dug, majd megterít, miközben Liz teát tölt mindkét bögrébe és a tányérok mellé teszi őket. Terítés közben ismét összeér a kezük, majd Liz a fiú bekötözött ujjára pillant.*
-Nagyon fáj? *Kérdi aggódva, miközben a fiú arcát fürkészi. Sosem szerette, ha hazudnak neki, azt meg főleg nem értékelné, ha a fiú valami nagymenő dumát nyomna be, inkább csak mondja meg, hogy igen, vagy nem.*
David Branson
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Hétf. Máj. 07, 2012 9:55 pm

* Valóban nem rossz ölet elmosni a bögréket.Míg Liz a mosogatónál sertepertél addig ő megnézi a szendvicseket. Nem kell már nekik sok idő,ha jól számolja teával együtt lesznek kész.*
- Kérlek,nagyon eseménydús alvásom volt tök jókat álmodtam. * Mondja viccelődve védekezően.*
- A detektív regények jók,én is sokat olvastam,bár volt egy kettő,ami jobb lett volna ha megmarad az asztalfióknak* Sok könyvet olvasott már,sok műfajban. A kedvencei a thriller és kalandregények.*
- Ehm...nem mondhatni,hogy gyakran járok ide,csak nem rég volt itt...* Egyre erősebb késztetést érez arra,hogy elmondja az Ashley sztorit...elvégre egyszer úgy is megtudja,és amilyen mákja van Liz magától Ashtől értesül a dologról.*
- Igazából egy randin voltam itt..néhány hete. Ashleynek hívják,kedves teremtés,de nem hiszem,hogy lesz belőle valami...* Zavarában megint benéz a sütőbe és kiveszi a kaját.*
- Francba! *Szitkozódik mikor az ujja hozzáér a forró tepsihez. Gyorsan víz alá dugja az ujját,próbálja lehűti több kevesebb sikerrel.*
- Veszek elő tányért* Azzal felnyúl a szemközti polcra,azokat is elöblíti és az asztalhoz teszi. Közben egy papírzsepit köt az ujjára,de elég szépen megégett.*
- Lassan neki is láthatunk.* Ráteszi a tányérokra a kenyeret és várja,hogy Liz is megérkezzen.*
Lizbeth Westlive
Diák

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Hétf. Máj. 07, 2012 9:40 pm

*A fiú nekiáll szendvicseket sütni, Liz pedig addig elkezd nézelődni, hátha talál bögréket. Végre meg is van, bár elég magasra tették elkezd nyújtózkodni, hátha eléri. Ekkor mögé lép a fiú és levesz neki két pöttyös bögrét, miközben véletlenül összeér a kezük. Liz mosolyogva viszonozza a fiú tekintetét, majd hirtelen a bögrékért nyúl és elindul velük a mosogató felé, hiszen bárki ihatott belőle, jobb ha egy kicsit elmossa. Közben figyeli, mit mond a fiú.*
-Aludtál? Az aztán tényleg eseménydús. *Mondja mosolyogva, majd egy konyharuhát keresve odalép a tűzhely mellé, és elkezdi megtörölni az immáron tiszta bögréket.*
-Még magam sem tudom. Valami detektívregény, de ma kezdtem és még nem nagyon értem, mi történik benne. *Vallja be mosolyogva, majd a bögréket lerakja a pultra és a teafőzőhöz siet, ami még mindig nincs kész a teával. Na nem is baj, legalább még forró lesz, amikor a melegszendvicset eszik.*
-Gyakran szoktál erre járni? Csak mert egész jól tudod, mi hol van. *Jegyzi meg a fiúnak, csöppet sem szemrehányó hangon, pusztán csak érdeklődve. Persze nem akarja zavarni a séfet, így ismét a pulthoz siet és újra nekidőlve figyeli a fiút.*
-Esetleg segítsek valamit? *Ajánlkozik fel, bár nem épp egy konyhatündér, azért biztos tudna valamit segíteni.*
David Branson
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Hétf. Máj. 07, 2012 9:31 pm

* Mikor Liz belemegy a közös szendvicsesébe gyorsan felvágja a kenyeret megkeni vajjal aztán szalámit egy jókora adag sajtot pakol rá mag bedobja a sütőbe. Mosolyogva nézi,ahogy a lány nyújtózkodik a bögrékért kevesebb sikerrel.*
- Várj Törpilla,hadd segítsek. * Azzal a lány mögé lép és levesz és pöttyös bögrét. Mikor nyúl értük Liz épp akkor engedi le a kezét így váratlanul összeérnek a kezeik.David egy percre ledermed majd mosolyogva a lány szemébe néz.Elég hosszú pillanat,olyan fajta,aminek David nem akarja,hogy vége legyen. Leteszi a pultra az ivó alkalmatosságokat*
- Nekem roppant esemény dús délutánom volt. Aludtam...~ meg veled álomodtam...~* Nem mondja ki hangosan a második felét a mondatnak.*
- Mit olvastál? * Érdeklődik. Mindent tudni akar Lizről,mindent ami vele történt az elmúlt időben,amíg nem látta.De nem akarja felhozni megint ezt a témát,túl jó kedvűek ahhoz,hogy elrontsa vele a hangulatot.*
Lizbeth Westlive
Diák

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Hétf. Máj. 07, 2012 9:20 pm

*Liz valahogy sokkal hangulatosabbnak érzi a ezt a kicsi, otthonos konyhát, mint ha lementek volna a Jelinába és rendeltek volna egy teát. Miután feldobja a fiúnak is tetsző gyümölcsteát, nekidől a pultnak, a fiú pedig felveti a melegszendvics ötletét.*
-Melegszendvics? Tökéletes, ezer éve nem ettem már. *Mosolyodik el, hiszen tök aranyos, ahogy nekiáll pakolászni, hogy készítsen valami kaját. De nem kezdi el végül, hanem inkább visszaáll eredeti helyére.*
-Délután? Visszamentem a szobámba és olvastam egy kicsit, majd pedig csak bámultam ki az ablakon, néztem, ahogy esik az eső. És te? *Kérdi mosolyogva, majd a teafőzőre pillant, mely szép lassan főzögeti a teát.*
-Nem ártana keresnem valamiféle bögréket. *Mondja mosolyogva, megtörve a csendet, majd nekiáll kutakodni a falon lévő szekrényekben, melyek egy kicsit ugyan magasan vannak, de azért még eléri, legalább is az alsó polcokat, a bögréket csak nem rakták fel olyan magasra.*
David Branson
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Hétf. Máj. 07, 2012 9:11 pm

* David jobban átgondolva az ötletét ő is jobbnak látja,hogy ide jöttek. Bár ő még nem volt a Jenillia teázós részében,hanem inkább a bár részét célozta meg viszont a tegnapi buli után valóban jobb ha egy darabig,legalább hétvégéig inkább teázik. Nem egy alkoholista fazon,aki él-hal a piáért,de nem is anti-alkoholista. Mikor beérnek a konyhába eszébe jut a múltkori randija Ashleyvel. Olaszosat főzött neki,ettek és beszélgettek. Nem volt semmi. Azóta nem találkoztak,de így utólag Dave nem is nagyon bánja.*
- Gyümölcs tea,tökéletes!* bólint mikor Liz főzni kezdni,majd beáll a lánnyal szembe.*
- Melegszendvics jöhet? * Érdeklődik miközben kiveszi a hozzávalókat a hűtőből.Szereti ezt a helyen,olyan hangulatos...már már romantikus. Még nem kezdi el vágni a kenyeret,hanem visszaáll előbbi helyére*
- Mit csináltál ma miután visszajöttünk?* Érdeklődve nézi a lányt...David vele álmodott délután...elképzelhetetlenül örült,hogy újra látta Lizt.*
Lizbeth Westlive
Diák

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Hétf. Máj. 07, 2012 9:00 pm

*Miután a fiúval kizongorázták magukat, pontosabban Dave zongorázott, Liz pedig hallgatta, rá kellett jönniük, hogy mindjárt kijárási tilalom van, azt pedig nem lenne túl szerencsés megszegniük. A fiú kérésére, még nem térnek vissza a szobáikba, csak keresnek egy olyan helyet, ahol még most is lehetnek.*
-Jelina? Ott nemrég voltam. Mit szólnál a központi termek konyhájához? *Kérdi mosolyogva, majd a fiú válaszát megvárva elindul a már említett konyha irányába. Csak egyszer volt még itt, az is nagyon régen, de még most is tisztán emlékszik a helyre. Megérkezvén rögtön a pulthoz siet és egy teafiltert előkotorva nekiáll teát főzni.*
-Gyümölcsös jó lesz? Ha már teázni akartál menni. *Kérdi mosolyogva, majd igen választ kapva feldobja a teát, és nekidől a szemközti konyhapultnak.*
Lorie Andres
Diák

Hozzászólások száma: 17
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Pént. Máj. 04, 2012 5:38 pm

*A - Lorie számára otthonos - társalgóból átlép a konyhába, rögtön megpillantja a pultot. Minden új neki, még soha nem járt itt. Átnézi a szekrényeket és néhány fiókot, de csak nem találja meg, amit keresett.* ~ Akkor most hagyjunk fel a gyümölcsökkel, inkább egy finom sonkás szendvics... ~ *Kinyitja a hűtőt, és végignézi milyen felvágottak vannak. A kedvence is köztük van, azt kiveszi, majd elővesz egy kenyeret, amelynek hollétét már előbb felfedezte, és rárakja. Úgy érzi, valami még hiányzik...* ~ Barbecue szósz! ~ *Fut át hirtelen agyán a megoldás, majd kinyitja újból a hűtőt és elvigyorodik, mikor meglátja, hogy az is található benne. Rányomja a kenyerére, elpakol, majd vidáman szökken tovább... vagyis a kis étkezőből vissza a társalgóba.*
Jack Darkfield

Minősítés:
Hozzászólások száma: 8709
Msn: wat-kutya@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda: Az illatod olyan számomra mint a drog. A véred mint a saját ínyem szerint kevert heroin.

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Kedd. Márc. 20, 2012 5:22 pm

*Nem is mond már semmit erre a ki ölt meg kit és kit akar még megölni témára, hiszen őt már nem igen lehet ennél jobban megölni, hiszen.. halott. Akár tetszik, akár nem, Jack Darkfield bizony nem más, mint egy hulla, hulla, hulla.. Van kérdés? Éppen ezért nem érzi közel magához a halál fenyegető veszélyességét. Amikor azonban ekdvet pillant meg a lányban, akkor halovány félmosoly kúszik az arcára, és lassan bólint. Bizony, nem is akármennyire gondolja komolyan. Ahogy kicsit közelebb hajol a lányhoz és megérzi annak vérének illatát, kissé megvillannak a szemei, mint valami vadászni készülő nagymacska szemei, olyan furcsa, sárga fénnyel, majd megköszörüli a torkát.* -Komolyan. *látja, hogy valami zavarja a lányt, és, amikor hallja, hogy mi az pontosan, akkor elmosolyodik.* -Ennyi az egész? Ezen könnyen segíthetünk. Nem vagyok nagy szakértője a dolgoknak, de van egy hely, ami választ adhat a kérdésedre.. *azzal ellentmondást nem tűrően megragadja a lny kezét, és húzni kezdi magával. Erősebb, tény, de azért nem akarja kitépni a lány karját, reméli, hogy jön vele, nem kéreti magát. Odron is hakan nyávog egyet, miközben leugrik Jack mellé, és szaporán kezdi el szedni a lábait, miközben a fiú a folyosókon kanyarog a Tükörterem felé..* -Az attól függ, elég ravasz vagy-e, mint egy róka. *villantja meg szemeit, kissé sejtelmesen a lány szavaira utalva vissza.*

Rosetta Waylan

Hozzászólások száma: 6147
Msn: perlita6@freemail.hu
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Kedd. Márc. 20, 2012 5:14 pm

*A megszólításra felpillant a felült fiúra, és várja a válaszát, de kissé elhúzza a száját, mikor meghallja a szavakat.* - De én tudom, hogy baj lesz... Ő... Ő megölt engem. Megölte a múltam, aki igazán én vagyok... Voltam. És senki se tudja, hogy mi kell még neki, kinek a halála ahhoz, hogy elérje a céljait. *Feleli csendesen, persze hat rá a hóvirágos hasonlat, nem is találhatott jobbat, mint egy természetközeli kitekintést, még is halkan felsóhajt. Mikor meghallja a meghívást a szemöldökét ráncolva pillant fel a fiúra, meglepődötten. Igen, régen megígérte, évekkel ezelőtt, de őszintén már nem is hitte volna, hogy emlékszik erre az ígéretre. Meglepődve szólal meg, a szemébe kedv költözik újra, és még ha a hangja gyenge is, vidám és bizakodó.* - Komolyan gondolod? Annyira kíváncsi vagyok... *Mondja lelkesen, de érezhető, hogy elharapott egy kis "de"-t. Néhány másodperc hallgatás után hát meg is szólal.* - De... De már nem vagyok biztos magamban. Azt hittem tudom, hogy milyen társ illik hozzám, róka, esetleg vörös mókus, de most úgy érzem egyik sem. Szerinted... Szerinted mi szegődne mellém, mivé válna a lelkem egy része? *Pillant érdeklődve a fiúra, aztán le az ocelotra, hiszen Jack és Odron olyan tökéletesen passzolnak, passzoltak mindig is, Rosetta egyenesen egynek tekinti őket, talán mert már így ismerte meg a párost. De hogy egy örökös társat kapjon, elképzelni se tudja jelenleg, hogy a jelleme milyen lenne, milyen állat lenne, kijönnének e... Mondjuk érdekes lenne, ha saját magával nem jönne ki.*

Magas, karcsú, igen csak nőies alkatú lány, aki nem tud bánni a nőiességével, épp ezért a ruhái inkább hasonlítanak egy szakadt-szerelő lányéhoz, mintsem ahhoz a gyönyörű vélához, amilyen ő maga. A haja vöröses-rózsaszínes színben pompázik, közepesen-rövidre vágva mered a világ minden irányába. Még mindig az, aki volt, egy barátságos, sokszor mosolygós, alapjába-véve érzékeny, segítőkész lány, éppen csak az új test, az új élet megbonyolítja, hogy rátaláljon önmagára. Érdeklődési körében is történtek változások, egyesmás a vérfarkasság "elvesztésével" kikopott róla, és véla-vére miatt szedett magára új tanokat is. A lényeg azonban még mindig ugyanaz... A segítő gyógyító, aki mindig ott van, amikor szükség van rá.
Az aki voltam, egy fényképről néz vissza rám, és nem hasonlít már, múlt és jelen.

Aurora Valanthe Mediaris
Jack Darkfield

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda: Az illatod olyan számomra mint a drog. A véred mint a saját ínyem szerint kevert heroin.

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Kedd. Márc. 20, 2012 4:59 pm

*Ahogy Bella távozik, finoman biccent felé, elköszönésképpen, majd Rosettára néz, és halkan felsóhajt. Végigsimít ocelotján, majd odasétál a lány mellé, és felhuppan a pultra. Lábát lógatva néz maga elé, néhány pillanatig csak hallgat, mintha azon gondolkozna, hogy mit is kellene most mondania a lánynak.* -Figyelj Wylena. *noha kettesben vannak, akkor is ezt a nevethasználja, hiszen a lány mostmár ezt használja.* -Hogyha te csak ezt látod benne, akkor tényleg ilyen lesz. De mi lenne, ha egy kicsit hátradőlnél néha? Ne görcsölj azon, ami el fog következni. Messze van még. Inkább foglalkozz az első hóvirágokkal, amik kibújtak a réten. *néz kissé féloldalasan a lányra.* -Igaz, hogy sok vészterhes nyarat éltünk túl, de ne mondd, hogy csak ezek maradtak meg.. és még rám mondják, hogy negatív vagyok. *forgatja meg a szemeit, miközben sunyi, sejtelmes mosoly villant meg az arcán.* -Tudod mit? Elviszlek nyáron magammal. Régen megígértem, de még tartozom neked.. Elviszlek oda. A másik világba! *húzza ki magát, és erre még Odron is feljebb emeli a fejét, miközben a száját nyalogatja, de még azt is abbahagyja, hogy megnézze Rosetta reakcióját.*

Rosetta Waylan

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Kedd. Márc. 20, 2012 4:52 pm

*Halkan kuncog tovább, de azért nem akarja Jack önbecsülését a porban megtaposni, hát inkább elhallgat, és mivel főzni nem kell, csak nekidől a pultnak és figyeli a párost. Nem nagyon szúrja ki, hogy a fiú hipnotizál, pedig azért halványan biztosan köhintene, mert ő messze nem olyan cuki és aranyos, mint a daimonja hogyha az étellel játszik... Bellával. Örömtelien felsóhajt, amikor nem kell főznie, de amikor a hús elkerül Odron közeléből kicsit még elmosolyodik a kajás dolgokon, de lassan a fejébe férkőzik a nyár gondolata. Mielőtt válaszolna Bella távozik, talán nem is baj, hogyha nem riasztja meg a lányt nagyon, és nincs itt, amikor a félelmeit szépen boncolgatná.*
- Legyél jó Bella, és nagyon örülök, hogy ízlett, vigyázz magadra. *Köszön el a lánytól, mosolyogva, majd visszapillant Jack felé, mikor szaktársa távozik.* - Nyár... Ne mondd, hogy neked a nyárról nem csak a harcok, a halál, az ármánykodás és a sötétebbnél sötétebb kalandok jutnak eszedbe. A nyár nekem már nem a napsütést és a strandolást jelenti. *Böki ki azt a bizonyos dolgot, ami miatt féli a nyár eljövetelét. Megint lesz valami. Ha más nem, nekik lesz idejük felkeresni azt a bizonyos druida-nekromantát, aki megölte őt. Megölte előző testét, jobban mondva. És hogyha megkeresik, neki is ott a helye, akármennyire is béke-párti, és készülne itthon egy vackában csendesen, egyrészt a dühe, ami az előző életének elvesztésével jár, a fiának elvesztésével jár, másrészt a tudat, hogy az az ember bele akar nyúlni a természetrendjébe... Mindenképpen velük kell majd tartania, ha a férfi jön házhoz, ha ők kutatnak utána, akkor is.*

Magas, karcsú, igen csak nőies alkatú lány, aki nem tud bánni a nőiességével, épp ezért a ruhái inkább hasonlítanak egy szakadt-szerelő lányéhoz, mintsem ahhoz a gyönyörű vélához, amilyen ő maga. A haja vöröses-rózsaszínes színben pompázik, közepesen-rövidre vágva mered a világ minden irányába. Még mindig az, aki volt, egy barátságos, sokszor mosolygós, alapjába-véve érzékeny, segítőkész lány, éppen csak az új test, az új élet megbonyolítja, hogy rátaláljon önmagára. Érdeklődési körében is történtek változások, egyesmás a vérfarkasság "elvesztésével" kikopott róla, és véla-vére miatt szedett magára új tanokat is. A lényeg azonban még mindig ugyanaz... A segítő gyógyító, aki mindig ott van, amikor szükség van rá.
Az aki voltam, egy fényképről néz vissza rám, és nem hasonlít már, múlt és jelen.

Aurora Valanthe Mediaris
Isabella Newton

Hozzászólások száma: 703
Msn: isabellanewton@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda:

Deyan Serenity párja

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Kedd. Márc. 20, 2012 4:43 pm

*Jack köszönti a lányt, Bella pedig néhány másodpercre elbambul a fiú arcán. Gyakran megesik ez, főleg a lánynál, hiszen néha elkalandoznak a gondolatai. Mikor azonban kicsit megrázza a fejét, ismét visszatér a jelenbe, és ő is az ocelotot nézi, ahogy játszadozik a hússal. Egy lágy mosoly jelenik meg az arcán és arra gondol, hogy ő is szeretne egy daimónt. Milyen jó lehet, hogy nem kell egyedül lennie soha. Kellemes gondolat, melegség járja át a szívét, majd bekapja az utolsó falat rántottát is. Kiderül, hogy Jack már vacsorázott, így Wylenának nem kell neki ételt csinálnia. Kár, pedig Bella elnézegette volna, hogy a lány hogy sütkérez.*
- Ne haragudjatok, de én még sétálok egyet. Az éj leszállta előtt. *teszi hozzá vigyorogva a lány és Jack-re néz, majd rámosolyog Wylenára.*
- Köszönöm a rántottát. Tényleg. *hálás pillantás, majd felveszi a dzsekijét, a táskáját a vállára teszi és otthagyja a párost.*

Bella egy izgága, színes egyéniség, ami a szívén, az a száján. Szereti a változatosságot, az izgalmakat és mindig vevő egy jó kis bulira. Árva, Bristolban nőtt fel egy árvaházban, így a szüleiről nem sokat tud, de nem is érdekli. Szereti a zenét és ő maga is gitározik egy kicsit.
Mai viselet
Jack Darkfield

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Kedd. Márc. 20, 2012 4:36 pm

*Odron azonban igenis játszik az étellel, ezzel ledöntve Jack imidzsét. Rosetta szavaira finoman felemeli az egyik kezét.* -Oda se neki, igazából hozzászoktam. Bella, neked köszönöm. *mondja, miközben szemeit megvillantja a lányon, és, hogyha az éppen felé néz, akkor olyan tipikus, vámpírhipnotikus pillantást vet a lány felé, de csak egy kicsit, amitől nem lesz semmi baja, csak max egy kicsit elbambul néhány pillanatig, de semmi komolyabb, nem fog teljesen elkábulni, vagy dekoncentráltá válni, csak néhány másodpercnyi kiesést okoz maximum. Jack is.. játszik..* -Ez van, hogyha a magamfajtának egy ilyen cuki és aranyos daimont adott az ég.. *mondja, kissé viszolyogva azt a bizonyos két szót, miközben az állatra néz, aki éppen hevesen játszik a csirkemellel, pofozgatja végig a padlón, amikor is azegyszercsak felemelkedik, és visszaröppen a hűtőszekrény mélyére. Odron fújtatva pillant Jackre, aki Rosettára sandít.* -Nem hallottad Wylenát? Ne játssz az étellel. *az ocelot sértődötten sétál a tejhez, és lefetyel bele, összekuporodva, lefeküdve, Jack pedig megcsóválja a fejét.* -Kösz nem, már vacsoráztam.. *törli meg finoman a szája szélét, miközben ellöki magát az asztaltól, és az ocelot felé indul. Finoman vpégigsimít rajta, az állat halkan simul a kezéhez, szó nélkül, lefetyelgetve. Jack, amikor Rosetta megszólal, kissé értetlenül pillant rá.* -Máris? Ha nem ismernélek, azt hinném, hogy egybenőttél az iskolával és a tanulással.. Meg úgy viselkedsz, mintha nem tudnád, hogy az élet nem áll meg.

Rosetta Waylan

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Kedd. Márc. 20, 2012 4:30 pm

*A kacsintást még elkapja, aztán az ételekkel fordul vissza, kicsit elpirulva.* - Ó, én igazán nem vagyok jó szakács, de egy rántottát nem lehet elrontani nagyon. Csak kicsit. De annyira biztos el is rontottam. *Pillant Bella felé, majd a tányérja felé, amiből igazából jól fogy a kaja, de biztos egy mesterszakács jobban csinálta volna. A húsokat éppen húzná el Odron elől, amikor meghallja a tejet, de az állat kiüti a kezéből és szépen játszani kezd vele, vagy vadászni, vagy...* - Odron. Ne játsz az étellel! *Mondja, de alig bírja kinyögni, mert gyönyörű szépen felnevet, ahogy meglátja a nagy és híres Jack Darkfield daimonját egy csirkemellel játszani. * - Ne haragudj Jack, de képtelen vagyok az éj birodalmát és a kapuját komolyan venni, hogyha közben Odron ilyen aranyos. *Kuncogja az exkoboldlány, de közben a faliórára pillant.* - Azért az a kapu még fél órára van. *Toldja hozzá, azért is kötözködve vidáman, aztán Bellára pillant, aki pedig úgy tűnik, hogy azt várja, hogy végül főzni kezd e Jacknek. A hűtőhöz lép, önt egy tálba Odronnak és lerakja elé, aztán tétován Jack felé pillant.* - Akkor... Csináljak neked... rántottát? *Kérdezi nagyokat pislogva, hiszen pontosan tudja, hogy a fiú vámpír, azt viszont nem tudja, hogy egy vámpír minek eszik. Persze, hogyha igenlő választ kap, akkor csinál neki, egy kicsit több sóval, csak egy csipettel, hiszen Bella sótlannak találta az előző adagot.*
- Hihetetlen, hogy lassan, de biztosan megint itt van az iskola vége. Igen, már márciusban ez foglalkoztat... *Gondolkozik, avagy kezd beszélgetésbe a többiek felé fordulva, kivéve persze, hogyha Jack komolyan gondolná a rántottát, mert akkor nem veszi le a pillantását a tűzhelyről, nem bízik benne, még a végén felégeti a Kúriát.*

Aurora Valanthe Mediaris
Isabella Newton

Kaszt:
Üzenőláda:

Deyan Serenity párja

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Kedd. Márc. 20, 2012 4:23 pm

*Bella most már végre megtudja a lány nevét és megbeszélik, hogy akkor innentől kezdve hivatalosan is ismerik egymást meg minden. Köszöntik is egymást meg minden, Bella pedig eszegetni kezdi a rántottáját. Ekkor toppan be Jack, aki biccent Bella felé, majd Wylenához fordul. Úgy tűnik, hogy ők ketten már ismerik egymást. Az ocelot lassan a hűtőhöz megy, de nem szólal meg. Ebből Bella rájön, hogy ismét egy daimonos emberkével van dolga, habár szégyen-gyalázat, elsőre nem jött rá, hogy Odron nem élő kedvenc, hanem egy lélekmás. Kellemetlen, de szerencsére itt még senki nem tud gondolatot olvasni, legalábbis Bella iszonyatosan reméli, így annyira nem ég be. Tejet kér a cicus, ez tök logikus, ámbár Bella most nem igen tud hozzászólni a dolgokhoz, nem akarja megzavarni a két ismerős beszélgetését.*
- Valóban lassan megy le a nap... *kotyog közbe, és a sejtelmes mondatra, ami elhagyja Jack száját elvigyorodik, habár gyanítom, hogy nem ez volt a fiú szándéka.*
- Tiszta horrorfilmbe illő voltál. Amúgy Bella vagyok. Isabella Newton. *bókol a srácnak Bella vigyorogva, majd kezet nyújtva mutatkozik be a fiúnak, hamár Wylena nem mutatta őket be egymásnak. A rántotta hamarosan elfogy, de Odron még csak most kezd neki a csirkének, és úgy tűnik, hogy Wylena is főzni készül.*
~Ezt még megvárom.~*jelenti ki vigyorogva a lány és figyeli, hogy Wylena hogy ügyködik a polcoknál - már ha készít Jack-nek kaját.*

Bella egy izgága, színes egyéniség, ami a szívén, az a száján. Szereti a változatosságot, az izgalmakat és mindig vevő egy jó kis bulira. Árva, Bristolban nőtt fel egy árvaházban, így a szüleiről nem sokat tud, de nem is érdekli. Szereti a zenét és ő maga is gitározik egy kicsit.
Mai viselet
Jack Darkfield

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Kedd. Márc. 20, 2012 4:07 pm

*Bella felé biccent, majd a lány szavaira csak halványan elmosolyodik, és Wylenára néz.* -Valóban? *kérdezi, finoman félrdöntve a fejét, maga előtt összefonva karjait. A macskára így már válaszolnia sem kell igazából. Pedig lett volna rá frappáns válasza, de Wylena olyan lelkesne kiáltott fel, hogy ebből egyértelművé vált, hogy Odron az ocelot, aki ott nyávog éppen a lányra. Jack csak megemelgeti egyik szemöldökét, majd sejtelmesen a lányra kacsint. Ahogy az elfordítja róla a tekintetét, kissé értetlenül, zavartan ráncolja a szemöldökét.* -Nem tudom, miért vagy ilyen.. Még sosem főztél nekem, nem tudtam, hogy ilyen remek szakács vagy. De ha már a bók is baj.. *sóhajt fel halkan, mondhatni színpadiasan. A macska pedig csak a fejét csóválja, majd a hűtő felé sétál, és kaparni kezd benne.* -Adj neki tejet, arra van rámozdulva. Csak újabban szokása, hogy nem szólal meg. Nem tudom, mi ütött bele. *az ocelot dorombolva jelzi, hogy tényleg a tejre gondolt, mintha a fiú további szavai teljesen hidegen hagynák.* -A nap lassan lenyugvóban van, ilyenkor jön el az éj birodalma. Már a kapujában állunk. *súgja, egész sejtelmesen, és próbál nagyon, de nagyon sejtelmes lenni, és drámai, még a hangját is lehalkítja, amikor az ocelot ráveti magát a húsra, és a földre terítve a csirkemellet elkezdi pofozgatni azt.*

Rosetta Waylan

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Kedd. Márc. 20, 2012 3:58 pm

*A kérdés hallatán kicsit felkuncog, és gyorsan válaszol.* - Hát... Hát egyszerűbb. Nincs gáz, tűzön főzünk. *Böki ki, aztán a köszönésre ő maga is újra köszön.* - Örvendek Bella, most, hogy már tudod is, hogy kinek köszönsz. Egyébként... Tehetség? *Veti fel a nagy kérdésre a választ, de látszik a mosolyából, hogy inkább viccnek szánja, nem olyan beképzelt, hogy tehetségesnek találja magát. Vagy csak nincs olyan önértékelése, hogy tehetségesnek találja magát, hiszen pontosan az, elsődleges mágiája minden "elmei mágia", mint AMM, PSM vagy Lélekszimpátia.
Mikor megjelenik mellette az ocelot, azonnal vidáman felkiált, persze csak halkan, kibökve az állat nevét.* - Odron! És Jack? *Pillant azonnal maga mögé, a fiút keresve, hiszen nem érkezhet az egyik a másik nélkül. Gondolkozni kezd, hogy mit is szeretne a daimon, végül is macska fajta, valami hús, valami hal... Az alkimista fiú köszöntésére kicsi nagyokat pislog, és hebegve válaszol.* - Romantikus légyott? *Böki ki, ami megragadt a fejébe, és nagy szemeket mereszt Bellára, majd vissza Jackre, hiszen két lány van itt, hogy lenne ez már romantikus légyott? A szimatolás utáni megjegyzésre azonnal eszébe jut a pillanat, amikor elárulta magát a fiúnak, amikor... Ivott belőle. Kicsit köhintve elpillant a fiúról és a daimonról is, talpra áll, és keresgélni kezd a konyhában.* - Odron, valami hal, vagy hús? Mit szeretnél? *Kérdezi, hogyha már van mugli technológia, akkor a fagyasztóból kivéve egy fagyasztott hekket, és a hűtőből egy adag csirkemellet, a daimon felé emelve, hogy válasszon. Inkább foglalatoskodik a főzéssel, minthogy azon gondolkozzon, hogy most éppen minek az illatára célzott a fiú... Egy cseppnyi vér is pumpálódik abba a bizonyos véla-pofiba* - Még nincs is este... *Fordul közben a fiú felé, mosolyogva, de kissé zavartan, hiszen kint még jócskán süt a nap, az árnyas este még nem igazán aktuális.*

Aurora Valanthe Mediaris
Isabella Newton

Kaszt:
Üzenőláda:

Deyan Serenity párja

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Kedd. Márc. 20, 2012 3:43 pm

*A tojás nem igazán úgy készült el, ahogy Bella szerette volna, de végül a szándék a lényeg. A tükörtojás és a rántotta között nem sok különbség van ízben. Legalábbis Isabella szerint. Rántottát sokat ettek az árvaházban, tükörtojást már kevésbé, bár mikor Bella már elég idős volt, akkor ő csinálta a vacsorát a kicsiknek és néha megörvendeztette a kisebbeket egy kis tükörtojással. A lényeg, hogy kicsit parázni kezd, mikor Wylena közli, hogy nekik nem igazán ilyen otthon a konyhájuk. Kellemetlen.*
- Miért, milyen? *kérdez rá Bella. Mindig is érdekelte, hogy a gazdag családoknak, avagy egyszerűen a családoknak milyen is a házuk. Hiszen az árvaházban mindenből sok volt, minden nagyobb, csúfabb és használtabb volt. Ahogy Bella ezen gondolkozik és várja a választ, megcsapja az orrát a rántotta jellegzetes illata és a gyomra megkordul.*
~Nyugi Poci, mindjárt kapsz kaját!~*gondolja vidoran a lány, miközben megsimítja bendőjét. Wylena kellemesen tálalja a rántottát, amire Bella ajkait egy apró kis fütty hagyja el. Viszont elég kellemetlen gondolat jut eszébe, ugyanis nem tudja a lány nevét. Szerencsére Wylena kedvesen bemutatkozik és elmeséli, hogy melyik órán találkoztak, illetve, hogy ne érezze a lány rosszul magát emiatt.*
- Szervusz Wylena! *köszönti Bella a lányt széles mosollyal, de az arca még mindig kicsit piros.*
- Jaj, tényleg! Amikor olyan hamar belemásztál a fejembe. Mai napig nem tudom, hogy találtál meg olyan gyorsan... *jegyzi meg elgondolkodva a lány és enni kezdi a most már kicsit kihűlt rántottát. Az első falat után elmosolyodik, majd feláll.*
- Egy kis só! *kacsint a lányra mosolyogva és miután visszafordul az asztalhoz, Jack-et pillantja meg, aki éppen ekkor lépett be. Nem tudja, hogy a fiú ismeri-e őt, De Bella tudja, hogy ki Jack. Ki ne ismerné a fiút?*
- Helló! *köszönti a srácot, nem használva a nevét, így Jack nem tudhatja, hogy Bella tudja, hogy ki ő.*
- Rántottát eszek. Wylena csinálta. Ha szépen megkéred, bizonyára neked is csinál. *vigyorgok a lányra, majd a cicára nézek.*
- De aranyos. Hogy hívják?

Mai viselet
Jack Darkfield

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Kedd. Márc. 20, 2012 3:38 pm

*A kínos pillanatba egy árny toppan bele, megjelenve a konyha ajtajában, majd bepillant, és, amikor meglátja Wylenát, halvány, sunyi mosoly surran át ajka szélén, és úgy döntött, beljebb lép, nem zavartatva magát egy cseppet sem. Fekete inget visel, rajta az Alkimista címerrel, nadrágja egy fekete háromnegyedes nadrág, lábán egyszerű, rúnákkal teleírt cipőt visel, egy sima tornacipő, amibe ő maga véste bele a rúnákat, még régebben. Ahogy beljebb lép a konyhába, Rosetta (Wylena) mellett egy apró, de annál aranyosabb foltos-csíkos macska jelenik meg, halkan dorombolva ugrik fel a lány mellé valamelyik asztalra, vagy székre, ami közelebb van hozzá, és halkan nyávogni kezd, ezzel jelezve, hogy szeretne kérni valamit, meg főleg azt, hogy éhes. Jack pedig megáll az ajtóban, végigméri előbb az egyik, majd a másik lányt egy gyors, hideg pillantással, végül finoman biccent.* -Árnyas estét a hölgyeknek, remélem nem zavartam meg esetleg valami titkos vagy romantikus légyottot. *mondja, sejtelmesen, játékos szemvillanással, majd beleszimatol a levegőbe. *-De ez az illat nagyon csalogató. *néz előbb az egyik, majd a másik lányra, szavai egészen úgy csengnek, mintha valami mentség lenne, pedig sokkal inkább bóknak szánja, kérdés, ki felé.*

Rosetta Waylan

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Kedd. Márc. 20, 2012 3:29 pm

*A mosoly után már kissé megnyugszik, bár nem teljesen, majd akkor lesz tiszta a lelkiismerete, hogyha kész van, és a leányzó meg is ette. A kérdés hallatán, hogy tud e főzni, kissé elpirul, és halkan válaszol.* - Nekünk nem ilyen a konyhánk... *Vallja be csendesen, így is van, de kifogásnak se rossz, hogy miért nem talál meg mindent, csak lassabban. Aztán az elismerő füttyentés után már nyugodtan ül le a lány mellé, aztán mosolyogva válaszol.* - Ó, semmi baj, igazán nincs semmi baj. Az egyik órán találkoztunk, talán Lélekszimpátia volt, vagy lehet, hogy valami más, nem is emlékszem... Wylena vagyok, de tényleg ne érezd magad zavarba, hogy nem emlékeztél, hiszen rengetegen járnak ide! *Mondja vidáman, miközben a fejében lázasan kattog, hogy vajon a lány Rosettaként mennyire emlékszik már rá? És mikor fogja elfeledni, örökre? Hiszen az a Rosetta tényleg megszűnt létezni, mikor a test szívét kitépte a druida-nekromanta...* - No, ízlik? *Kérdez rá gyorsan, nehogy túlságosan elmerengjen a gondolatai között, addig az arcán csak várakozás látszik, hogy mit szól a másik a főzeményhez.*

Aurora Valanthe Mediaris

Társalgó - Konyha, étkező

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 27 oldalUgrás a köv. oldalra: : 1, 2, 3 ... 14 ... 27  Next

Similar topics

-
» Konyha és étkező
» Salvatore villa. Nappali, étkező, konyha.
» Társalgó
» Társalgó
» Társalgó: mindenféléfől