Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságDreamlands - Az álmok földjénRegisztrációBelépés

Share | 

Társalgó - Konyha, étkező

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26, 27  Next
SzerzőÜzenet
Andréa Bontavier
Diák

Hozzászólások száma: 213
Msn: nezapierre@hotmail.com
Kaszt:

Pozició
Titulus: Negyedik évfolyam

TémanyitásTéma: Társalgó - Konyha, étkező   Szomb. Okt. 16, 2010 8:57 pm

First topic message reminder :

A Társalgó központi terméből egy kisebb szobába nyílik egy ajtó. Nem túl nagy a hely, de esti nassolásokra, mikor már az Étkezőbe nem szabad menni kimondottan alkalmas.
Ha belépsz szemben magaddal a fal mentén végig egy pult húzódik, sok-sok szekrénnyel, ahol találsz poharakat, tányérokat, sütéshez, főzéshez is összetevőket. Meglepő lehet, de szinte minden fellelhető itt, vélhetően a mágia erejének hála, ha palacsintára vágysz, és liszt kellene biztosan lelsz egy szekrényben. Természetesen láthatod, hogy van itt csap is, kézmosáshoz, mosogatáshoz, bár utóbbi nem szükséges, hiszen a manók, mikor épp nincs itt senki sem rendet tesznek.
Egy kisebb hűtőt is találsz itt, ha valamit készítesz, és marad belőle elteheted, de ha egy szendvicset ennél ahhoz itt leled meg a felvágottat. A mélyhűtőben még különböző ízű fagyik is rejtőznek, nem árt hát jól körülnézni.
Sütőt is láthatsz, ha esetleg bonyolultabb ételt szeretnél készíteni, hisz néha az ember kedvét leli az efféle alkotásban, és nem mindig akarja a manók ételét enni, így akár a hazai ízeket is a kúriába varázsolhatod.
A szobában egyetlen kis asztalka van, maximum ketten férnek el mellette, bár szék több is akad, tehát ha arról van szó leülni le lehet, vagy kivinni az enni, innivalót a központi terembe.
írta Cirelin de Sovalon

Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Szomb. Okt. 30, 2010 8:14 pm

Igen, ez tényleg furcsa. Így eltűnni az emberek elől, ahhoz képest, hogy előtte meg elég sokat találkoztál velük.*Enyhén értetlen tekintettel figyelget a lány felé, tényleg nem tudja fölfogni, hogy lehet így eltűnni. Hogy ő mit csinált? Ó, nagyon is sok mindent. Nyáron beállt a harcos angyalkák közé, átköltözött Nikorinával a fehér toronyba, a szobájába is elég sok időt töltött, az iskolán kívül is volt jó párszor, a testvérét is kereste. Mozgalmasan telt az ideje, de ezeket nem fogja elmondani a lánynak. Nem fogja elrontani a hangulatát.*Hát....Igazából nem sok mindent. Élveztem a nyarat, hazautaztam a nővéremhez meg a nagyihoz, meg még utazgattam a nagyvilágba. A barátaimat is meglátogattam. A mugli barátaimat.*Nem, ő nem szégyenli, hogy mugli barátai is vannak, attól függetlenül, hogy aranyvérű. Sose volt olyan lenéző és rideg másokkal. Na, jó, talán még anno amikor idekerült akkor az volt. De csakis azért, mert nehezen nyílt meg mások előtt. Most már...Mondjuk azt, hogy a régi barátoknak megvan az a kiváltságuk, hogy a lány egyből a nyakukba ugrik.*
Sonja Willinger
Diák

Hozzászólások száma: 458
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Szomb. Okt. 30, 2010 8:00 pm

*Kávéját szürcsölgetve és a sütijét eszegetve figyel a lányra. Igazán örül Ashley főprefektusi címének. *
-Hát igazándiból meghúzódtam a háttérben nemigazán találkozgattam senkivel egy időre "felszívódtam" . Furcsa mi? Én sem értem magamat. De most megint változnak a dolgok.
*Mosolyog. Hát igen nem nagyon járt sehol , senkivel. Néha egyedül kiment a tölgyesbe vagy valahova sétálni de mindig ügyelt az egyedüllétre. Valami miatt szüksége volt egy kis időre. De most újra úgy döntött hogy társaságban a helye. Megunta a magányt. *
-És te mit csináltál? Olyan régen nem láttalak! *Kedvesen mosolyogva beszél és közben továbbra is majszolja a sütit és iszogatja a kávéját. Most már lassan a vacsorája vége felé jár.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Szomb. Okt. 30, 2010 7:50 pm

*Látja, hogy a másik segít neki, amin elmosolyodik aztán ugye odaadja a kávét, meg a sütiből is kínál, majd ő maga is vesz belőle. Harap néhányat, jóízűen hümmög, tényleg jól sikerült az alkotás. A kávéból is szürcsöl párat, leteszi maga mellé, és a padlót kezdi bámulni, miközben egy muffint forgat ujjai közt.*Igen, én akkor prefektus voltam. És igen, az régen volt. És harmadszorra is igen, még mindig vezetőségi vagyok. Vagyis inkább már megint. Csak most eggyel följebb raktak.*Lábával a tigris mellett pihenő barna táskára mutat, amin rajta van a két jelvény. A viharmadaras, meg a másik, amin a főprefektus szó lebeg. Aztán rápillant Sonjára, kedvesen, aztán igazgatni kezdi a szoknyáját. A délelőtt már vizes is volt, hisz Daniel miatt beleesett a vízbe a kikötőnél. Persze a fiú szinte rá se hederített, így egy áldologgal lelépett. Vagyis hát füllentett egy kicsit, de kivételesen untatta egy ember társasága.*
-Amúgy mit csináltál, amióta nem vagy vezetőségi? Vagyis, úgy is kérdezhetném, hogy mit csináltál azóta mióta nem találkoztunk.*Bekapja a süti utolsó darabkáját, és a bögréből is szürcsölget tovább.*
Sonja Willinger
Diák

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Szomb. Okt. 30, 2010 7:40 pm

*Elkapva a papírtörlőt ő is takarításba kezd . Sonja odalibben a lisztfolthoz és gyorsan feltörli majd a törlőt kidobja a kukába. Amíg ő ezzel ügyködött a másik leányzó kávét készít és befejezi a muffint vagyis kiveszi a sütőből . El kell ismerni az illata nagyon jó volt és egész jól nézett ki. Úgy látszik sütni tud, csak elég sok kosszal. *
-Köszi. *Mondja és vesz a sütiből.*-Igen kérek jól fog esni az egyszer biztos.
*Beleharap a sütibe ami igencsak finom lett és belekortyol a kávéba is. Tökéletes vacsi és legalább ő nem szenved a konyhában még úgy is hogy csak egy palacsintát szeretett volna. Sonja nem valami jó a konyhában vagyis elég sok kosszal jár ha belekezd valamibe. Ashley még hozzá képest tisztán tartja a konyhát alkotás közben.*
-Hát persze onnan voltál ennyire ismerős! Diákképviselő voltam. De az már régen volt.
*Ugrik be neki az ismerős emlék. Ismét harap egyet a süteményből és kíváncsian Asyley-re pillant.*
-Te még mindig vezetőségi vagy? *Kérdezi kedvesen.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Szomb. Okt. 30, 2010 7:17 pm

*Hát, káosznak azért nem mondhatni, de valami káosz kezdemény. A padlóról eltűnt a lekvár, a pultról pedig a csokidarabok és a cukor is felszívódott. Már csak a liszt és tojás van hátra, így kezébe veszi a papírtörlőt és elkezdi tekerni, hogy jusson bőven a két foltra. Akkor toppan be Sonja, minek következtében Ash majdnem elejti a papírköteget a kézéből. Végül megtudja tartani, letépi a letekert darabot, és a lány kezébe dobja a többit.*Hát, éppenséggel megköszönném.*Rákacsint szaktársára, aztán a tojásfolt felé fordul és azt kezdi el törölgetni.*Tied a lisztfolt.*Kiadja az utasítást, eltünteti a tojás maradékát a pultról, a koszos papírt egy mozdulattal a kukába hajítja, majd elővesz két bögrét. Forró vizet tölt beléjük, aztán a kávépor után kutatna, amikor a sütő kattan egyet. Odarobog hozzá, miközben két sütőkesztyűt erőltet kezeire. Lenyitja a sütő fedelét, és kiveszi a sütőrácsot, amin a muffinok sorakoznak. Ráteszi a pultra, kezeiről ledobálja a kesztyűt, a manót gyors iramban még kitessékeli, megcsinálja a kávét és a lány felé nyújtja. Ő maga pedig fölpattan a pultra.*
Ashley. Muffint, vegyél belőle nyugodtan. Ja, és remélem kérsz kávét, mert amint látod csináltam neked is.*Egy ideig figyelgeti a lányt, aztán beugrik neki régről az arca.*Várj csak Sonja. Te nem voltál véletlenül nem voltál te is vezetői tag?
Sonja Willinger
Diák

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Szomb. Okt. 30, 2010 6:59 pm

*Egy bájos leányzó közeledik a konyha felé. Fekete szerelés van rajta mint általában , amit mindössze egy zöld sál dob fel némiképpen. A lány kecses mozgásából aki ismeri rögtön megmondja hogy ez nem más mint Sonja. Mostanában elég sokszor jár ide mert valamien oknál fogva lekési a vacsoraidőt. Az ajtó elött megáll hátradobja vörös fürtjeit és kinyitja az ajtót. Hatalmas káosz tárul a szeme elé. Valaki sütött vagyis hát próbált sütni. Méghozzá az a személy most takarítja maga után a szutykot. Aranyos mosollyal az arcán odamegy a lányhoz.*
-Szia Sonja vagyok! Mit sütöttél?
*Kérdezi a lánytól és a ragacsos kosz felé mutat amit sütés közben oda "alkotott". Sonja elvileg valami palacsintafélét szeretett volna csinálni de egyelőre úgy dönt hogy hanyagolja és megvárja hogy valamennyire tisztaság legyen.*
-Esetleg segítsek ezt feltakarítani? *Kérdezi barátságosan.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Szomb. Okt. 30, 2010 6:28 pm

*Egész jó illatok szállingóznak a konyha irányából, lábak toporgását is hallani, és morgást. Nocsak. A manók figyelnék az ügyködő lánykát? Megeshet. Pontosabban egy manó figyelgeti, hümmög, mire a tigris felé morran. Próbálja elküldeni a házimanót, de az nem tágít. A lány meg csak sürög-forog a sütő körül, beállítja a hőfokot, és beteszi kreációját, amik ha minden igaz, muffin formájában fognak legközelebb napvilágot ( de minimum holdvilágot) látni. A sütő feletti pult csupa liszt, tojás, egy részen csokidarabok vannak szanaszét, másfelé némi cukor, és egy harmadik helyszínen baracklekvár csöpög a padló felé és a padlóra. Áhá! Most már igazán könnyen rájöhet bárki, hogy manó miért figyeli elemistánkat. A lány csak rámosolyog megfigyelőjére, és az egyik szekrényből papírtörlőt vesz elő. Lerogy a földre és az ott megtalálható baracklekvárt kezdi el szépen feltörölgetni.*
Dashiell Delacroix

Hozzászólások száma: 306
Msn: perlita6@freemail.hu
Kaszt:
Üzenőláda: Vannak olyan helyzetek az életben, amelyekben az igazmondás és az egyszerűség a legjobb furfang a világon.
Jean de La Bruyére

Kék és Narancssárga <3

Pozició
Titulus: Ötödik évfolyam
TémanyitásTéma: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Szer. Okt. 27, 2010 8:54 pm

*Boldogan hallgatja, hogy a lány már rendben van, és magában némán nevet, miközben beszél, hogy Sonja milyen képet vág. Le lehet egyszerűen olvasni az arcáról, hogy nagyon nem olyan sportember, mint Noel. De ez nem is baj. Ha mindenki ugyanolyan lenne, annak nem lenne túl sok értelme. * - Biztosan valami front. Legalább is mindig ezt szokták mondani a hirtelen fejfájásokra. *Ismétel el valami buta közhelyt, majd bólint a b tervre. A megbocsájtasz részre azonnal közbe szól, és jelentőségteljesen felpillant a már felállt lányra.*
- Nem-nem kisasszony. Nem bocsájtok meg, hogy faképnél hagy. *Játssza el a sértődöttet, sértettet, de nem jó színész így az arcáról kibuggyan a vigyor.* - Aludj jól, én is örülök, hogy megismertelek, Sonja. Ha máshol nem, órákon bizonyosan összefutunk. *Majd ő is távozik, miután végignézte a kecses leányzó kiszállingózását.*

// Én is köszönöm, remélem még jááátszunk máskor iiis //
Sonja Willinger
Diák

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Szer. Okt. 27, 2010 8:29 pm

*Gyorsan megissza a maradék vizet és Noel felé fordul.*
-Szerencsére már jól vagyok csak a fejem fájt fogalmam sincs mitől de előfordul.
*Míg a fiú felsorolja a helyeket ahol járt elképedve figyeli, ugyanis Sonja nem valami jó távfutó és mindig elképed mások teljesítményén. Egyébként a lány nagyon jó kondiban van de a futás nem erőssége a többi mind egész jól megy.*
-Én is ezen a véleményen vagyok mint te a pálcán kívül mindig kell egy "b" terv.
*Mondja kedves pillantás mellett.* - Bocsi de mennem kellene még visszadőlők mert nem szeretném hogy megint rosszul legyek. Ha megbocsátasz. *Mondja és feláll a fiú mellől.* - Jó volt megismerni remélem hamar látlak megint! * Köszön el egy csábító mosoly mellett, majd kecsesen kilibben a teremből és eltűnik a fiú szeme elől.*

// Köszönöm a játékot élveztem! Smile //
Dashiell Delacroix

Kaszt:
Üzenőláda: Vannak olyan helyzetek az életben, amelyekben az igazmondás és az egyszerűség a legjobb furfang a világon.
Jean de La Bruyére

Kék és Narancssárga <3

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Szer. Okt. 27, 2010 8:16 pm

*Kicsit megdönti a fejét, miközben hallgatja figyelmesen a lányt.* - Tehát rosszul voltál? De már jól vagy? *Kérdezi röpke aggodalmassággal, akármilyen izomagynak nézhetné valaki távolról, érzelmes fiúnak tetszik ez lenni. Kicsit bólint, egy apró vigyorral, neki sosem elég a kaja mennyiség. Nem is tudom kiről lett mintázva?... Aztán a kérdésre elgondolkodik, de igazából nem tud felelni. *
- Hogy is mondjam? Erre-arra. Udvarról indultam, a rejtett tisztásig kiértem, elfutottam a sövénylabirintus mellett, meg úgy... elég sok felé. De itt a Nezabar területén maradtam, a mocsáron még nem futottam át. *Teszi hozzá vicceskedve, miközben megeszi a második szendvicsét is, és megissza az italát, hogy az is megtöltse a bendőjét. * - Én sportszerűen futok, eléggé sok harcművészetet űzök, és szeretem kondiban tartani magam. Ha pálca nincs, jól jön egy ököl, vagy a tőr is. *Kicsit megdöntött fejjel ejt egy félmosolyt, miközben végignéz a lányon, csak úgy, semmi mögöttes szándékkal.*

// Ezer és egy millió bocsánat. Elment a net, csak most jött vissza :S //
Sonja Willinger
Diák

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Szer. Okt. 27, 2010 7:59 pm

*Gyorsan elmajszolta a szendvicsét . A háját hátradobja mivel a szemébe lógott majd iszik még a vízből ami végülis nagyon jól esett neki. Az arcpírje már majdnem elmúlt és így már azért sem aggódott.*
- Hát én egyszerűen átaludtam a napot. Nem éreztem magamat valami jól és lekéstem a vacsoraidőt és nem szoktam kétszer vacsorázni. De úgy látom rád néha rád férne két adag vacsora. * Mosolyog Noelre akinek az elöbb még mindig korgott a gyomra. ~ Ez hihetetlen hogy a pasik mennyit esznek...~ Gondolja magában hiszen a testvére is ijen falánk volt..*
- Egyébként merre jártál futni? Én sétálni szoktam. Nem vagyok valami sportolós de a friss levegőt szeretem.
*Mondja újjabb két korty víz között.*

// Oké igyekszem //
Dashiell Delacroix

Kaszt:
Jean de La Bruyére

Kék és Narancssárga <3

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Szer. Okt. 27, 2010 7:48 pm

- Igazán nincs mit. *Mosolyog cseppet talán félszegen az utolsó akciója miatt, aztán megjátszott fontoskodással elkezd bólogatni.* - Igen-igen, az orvosok is megmondták, hogy a zsírból lesz a legjobb izom... *Mondja, mintha valami orvos palánta lenne, aztán vigyorogva hozzáteszi.* - Asszem. *Ez egyértelművé teszi, hogy fogalma sincs, csak valami kifogást keresett a éjszakai evészetre. Amúgy egyáltalán nincs oka aggódni, magas, határozottan izmos srác, de egyáltalán nem elhízott, ennek nyoma sincs. Csak széles vállú és sportos a testalkata, és ha az alkata nem is lenne alapjáraton az, ő maga azzá teszi. Kiváló az akaratereje a sporthoz. Szépen csinál magának, most egy visszafogottabb szendvicset, önt magának innivalót, és ezt is elkezdi majszolgatni. *
- Amúgy te miért késted le az Étkezőben az evést? Én kint voltam futni, amúgy nem szoktam ilyen későn enni, csak ugye az Étkezőben már vége a vacsora időnek, ezért jöttem ide. Te kihagytad, vagy ez neked már a második vacsora? *Kérdezi, kicsit nevetve, mert utoljára a hobbitoknál hallotta, hogy harmadik reggeli, második ebéd, uzsonna, teaidő... És egyéb étkezésre szánt percek.*

// Sonja, ne írj ennyi entert, igazán nem szükséges ennyire tagolnod Smile) És bocsi a cseppnyi lassúságért. //
Sonja Willinger
Diák

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Szer. Okt. 27, 2010 7:35 pm

*Kedves mosollyal nézi a fiút ahogy a vízzel ügyetlenkedik. Amikor a srác leverte a vizet vagyis majdnem leverte ámulva nézte a gyorsaságát. Sonjának is jó reflexei vannak de ez túlzás. Megfogja a jó hideg poharat és felemeli az asztalról.*
-Köszönöm .
*Vigyorog. Kortyol belőle párat majd visszateszi az asztalra és ránéz Noelre .*
- Egyél mégegy szenvicset. Sosem árt.
*Mondja kuncogva majd gyorsan megeszi a saját adagját és iszik a vízből egy kicsit.*
Dashiell Delacroix

Kaszt:
Jean de La Bruyére

Kék és Narancssárga <3

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Szer. Okt. 27, 2010 7:29 pm

*Hát igen, a fiúnak eléggé ügyetlennek tűnik a mozgása, ami szöges ellentétben van azzal, amilyen valójában. Nagyon fürge, nagyon pontos, nagyon ügyes. Mikor a lány rábólint a vízre, akkor végül is elrugaszkodik az asztaltól és szépen hoz egy szép nagy pohár vizet. Mentes ásványvízből önti át, most kivételesen nem a csapból szedi. Lerakja az asztalra a poharat, amíg a flakon kupakját visszacsavarja, és azzal a lendülettel, mikor a flakont lerakja, lelöki a poharat is. Nem kiborul, vízszintesen löki le a könyökével... És most mutatkozik meg az ügyesség. a keze villám gyorsan átfordul, és elkapja, úgy, hogy alig egy csepp ömlött ki, az is a kezére. *
- Huhh, ez meleg volt. *Fúj ki lendületesen, és a pohár végül Sonja elé kerül, odanyújtja.* - Tessék. Megmentettem. *Neveti el magát a fiú miközben kissé megvakargatja a tarkóját. * - Őszintén szólva... Én még mindig éhes vagyok. *Mondja zavartan, pedig a hatalmas szendvicse már szépen el is tűnt. Gyors volt és kíméletlen az étellel szemben.*
Sonja Willinger
Diák

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Szer. Okt. 27, 2010 7:13 pm

*Amikor már majdnem befejezi a szendvicset akkor Noel megszólal. Ettől a közbeszólástól még jobban elpirul de rábólint az italra. Jobbnak gondolta ezt a megoldást.*
-Igen igen siettem ide...
*Rögtönzi és látva a fiú ügyetlenkedését mosolyog egyet. Ő is pontosan ilyen szokott lenni . *
-Köszi kérek de csak egy pohár vizet.
*Mondja mert úgysem szomjas igazán. Elég kellemetlen szokásának tartja hogy folyton elpirul de mostmár kezdi megszokni.*
Dashiell Delacroix

Kaszt:
Jean de La Bruyére

Kék és Narancssárga <3

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Szer. Okt. 27, 2010 7:07 pm

*Halkan elneveti magát, amikor meghallja, hogy a lány nem jó a konyhában.* - Ne mondj ilyeneket, mert ebből is látszik, hogy még sosem láttál engem főzni. De ne is akarj. Bele se gondolj. *Fűzi egymás után a szavakat, minél elborzasztóbb legyen, de inkább komikus, mint elborzasztó. Igen nehéz procedúra azt a monstrumot enni, de neki megy, a hatalmasra tátott szájával. Eszik-eszik, miközben elmosolyodik. Elsőre nem is veszi észre, hogy Sonja elvörösödik, majd, nem igazán értvén a leányzókhoz, értetlenül megáll az evésben. Még feltűnően lenyeli a falatot, és előzékenyen felteszi kérdést, ami kissé megzavarta.* - Kicsit ki vagy pirosodva, esetleg kimelegedtél? Hozzak valamit inni? *Kérdez a fiú, és azzal a lendülettel el is indul az asztaltól, ha a lány rábólint. Ha nem, már akkor is állna fel, csak az a kérdés, hogy el is megy e innivalóért, vagy visszaül.*
Sonja Willinger
Diák

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Szer. Okt. 27, 2010 6:59 pm

*Kedves mosollyal leül Noel mellé. Az ő kis sonkás szenvicse elbújhat az emeletes monstum elött amit épp a fiú töm magába . Kicsit kuncog rajta majd ő is eszegetni kezd.*
-Neked is köszi.
*Mondja*
- Hát igen nem vagyok valami jó a konyhában bár össze tudok dobni egy-két dolgot .
*Válaszol Noel kijelentésére . Evés közben fél szemével a fiúra tekint és elpirul ami elég gyakori szokása. *
Dashiell Delacroix

Kaszt:
Jean de La Bruyére

Kék és Narancssárga <3

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Szer. Okt. 27, 2010 6:51 pm

*Szépen pakolássza a szendvicsbe a dolgokat, hús, saláta, hús, uborka, hús, szóval egy hatalmas tripla húsos szendvics lesz belőle, de hát mint tudjuk egyrészt a pasik húsevőek, másrészt meg rengeteget esznek. Így van, tény, ez van. Így lesznek nagyok és erősek, és így lesz cuki bicepszük.
Ami ezen a fiún is megtalálható. Lassan leveszi a pulcsiját, itt bent nincs szüksége rá, és már az arcpír is eltűnt a futástól az arcáról. Mikor meglátja Sonját, aki először szendvicset csinál, aztán odajön hozzá, kicsit félszegen elvigyorogja magát. * - Szia, dehogy zavarsz. Én Noel vagyok, Belsirion. *Válaszol, kedvesen, közvetlenen, miközben az alkotását egy tányérra rakja, és szépen beleharap. Hatalmas száj kell ehhez, de megvan. Lenyeli a falatot, igyekszik nem habzsolni, de ez nagy kihívás. * - Egyébként jó étvágyat. Látom nem csak né vagyok szendvics párti. *Folytatja kicsit déloldalasan elvigyorogva, miközben újra harap. Igen, a pillantásai a lányon vannak, de csak rajta vannak, többet nem csinálnak. Nem olyan tipikusan... "Vetkőzteti a szemével" nézéssel néz rá.*
Sonja Willinger
Diák

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Szer. Okt. 27, 2010 6:42 pm

*Egy nagyon csinos lány jelenik meg a terem ajtajában. Mint mindig most is vonzza magához a tekinteteket. Készít magának szendvicset mert máshoz nemigen van étvágya. Körülnéz a teremben hogy mégis hova ülhetne le enni és egy srácot pillant meg. Kecses járással odamegy hozzá és kellemes hangon megszólítja.*
-Szia! Nem zavarok? Egyébként Sonjának hívnak.
*Mutatkozik be és közben kedvesen néz a srácra. *
Dashiell Delacroix

Kaszt:
Jean de La Bruyére

Kék és Narancssárga <3

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Szer. Okt. 27, 2010 5:33 pm

*Egy sportruhás fiú jelenik meg, a fején egy fejpánt, amit azonnal levesz amint belép, ugyanis kicsit kellemetlen, rózsaszín színben virít. Nem, egyáltalán nem illik a stílusához, épp csak egy furcsa baleset folytán lett rózsaszín. Amint belép, ismételten megkordul a gyomra. Hosszú edzésen van túl, kicsit le is izzadt, de ahelyett, hogy zuhanyozni ment volna, a bűzét legyőzte az éhség, és enni jött. Nem, amúgy nem büdös, csak a pólója a pulóvere alatt szépen a testéhez tapadt. Közelebb érve kinyitja a hűtőt és valami igazán primitívet alkot, mert a tojásrántottánál például félő lenne, hogy leégeti az egész konyhát. Valami hideg szendvics, egy pohár tej, ilyen egyszerű dolgok. Rég nem volt már "bevetésen"... Hiányoznak is az Auror társai rendesen.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Vas. Okt. 24, 2010 7:53 pm

*Mosolyogva hallgatja a beszámolót Párizs szépségeiről. A város azok közé a helyek közé tartozik, ahova a lány már nagyon rég el szeretne jutni. Persze erre nem sok esélyt lát, hisz nem mondhatni, hogy a családja annyira bővelkedne anyagiakban, az pedig, hogy ő munkát vállalhasson, bizony még messze van. A felajánlásra mosolyogva bólint.* - Ó, az nagyon jó lenne! De igazán nem akarok zavarni... *Szabadkozik, majd csak tovább hallgat. Az elharapott mondat után csak pislogva nézi, ahogy a lány folytatja az olvasást, majd olyan hirtelen borul ki, mint ahogyan az előbb felkiáltott.* - Mi..mi a baj? Hé..Miley! *Már épp vigasztalni kezdené, mikor a lány hirtelen felugrik, és egy rövid elköszönés után elviharzik a szobájába - otthagyva a halálra döbbent szőke lányt. Na ez meg mégis mi a fene volt? Biztosan szakított vele. Jó hirtelen elrohant, az tuti. Eva is eléggé meglepődött képet vág, észre sem vette, hogy mikor tűnt el onnét játszótársa. Halkan nyüsszög egyet, mire Lil ránéz.* - Szerintem is fura. Na gyere, menjünk fel a szobába...

//Köszi a játékot (= //
James Blackwood
Diák

Hozzászólások száma: 64
Kaszt:
Üzenőláda: Coldplay - Life in Technicolor 2
Coldplay - Glass of Water
The Cure - Friday I'm in Love
The Killers - Spaceman

Pozició
Titulus: Harmadik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Vas. Okt. 24, 2010 7:45 pm

*Máté után James is lassan távozóra fogja a dolgot. Jana még utánaszól, mire a fiú megremeg és visszafordul. Látja a lány angyali mosolyát és mélyen belül hibásnak érzi magát, hogy ilyen mértékű fóbiákkal küszködik. Nem elmélkedik rajta inkább sokat, kioldalog az ajtón és kanyarint egyet a kalapján. mikor kiért a konyhából, a falnak veti a hátát és kifújja magát. Egy megkönnyebbült sóhaj is elhagyja a tüdejét.*
~ Eszméletlen... Nem is tudtam, hogy errefelé ilyen izgalmas a főzés...
*Ellöki magát a faltól, majd elindul valamerre. Azonban Banán is vele tart, mivel nemigen akar magára maradni.*
- Áruló... Megvonom a mai cukorka adagodat. *közli a fiú a kis kapucínussal, majd fütyörészve távozik a folyosón.*
Miley Hortingberg
Diák

Hozzászólások száma: 373
Msn: danyi-ivett@windowslive.com
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Vas. Okt. 24, 2010 7:42 pm

[Liliya]

* Miley látja, hogy a lány eléggé megijed az Ő felkiáltása miatt.* - Bocsánat, bocsánat csak az ismerőseim mind megszokták, hogy hirtelenjében felszoktam kiáltani. Amúgy igen szép város, de nekem nem már megszokott. Egész életemet ott élem le. Majd ha egyszer hazautazom
ha nem nagyon lenne programod eljöhetnél velem. Jó lenne? * Kérdi közelebb menve a lányhoz leülve az egyik székre.* - Ha kimegyünk az udvarra csodálatos a kilátás az Eiffel-toronyra. Mindenki azt mondja, hogy reggel nagyon szép, de este nem látják sokszor. Este nem szép hanem csodálatos. * Maga elé gondolva a gyönyörű építményt. Ropi meg csak ugrál meg futkározik a kutya után boldogan.* ~ Legalább most nem zavar.~ * Gondolja kicsit bosszankodva, de ettől még nagyon szereti állatkáját.* - Igen nincs közel. Sokszor van honvágyaim. Hazamennék és ott megölelnék mindenkit, de főleg... * Ugyan kit ölelne meg? Mikor a levél végére ér eléggé megviseltnek látszik.* - Nem ez, ez nem lehet igaz! De miért akarja inkább ezt mintsem folytatni mindent. * Néz értetlenül. Nem elég az alig egy hónapja elhunyt barátnője, de most ez? Hatalmas könnycseppek csordulnak ki szeméből zsebkendő után kutakodva.* - Bocsánat, de, de... * Erős sírásban tör elő csak elköszönésre van ideje és felszalad szobájába ahol felfogni
sem tudja a történteket.* - Bocsánat, de ilyenkor inkább az ágyamba bújva eresztek le. Örvendtem a találkozásnak. Remélem mikor megint találkozunk jobban leszek. * Azzal hirtelenjében már látni sem lehet. Állata már ott néz szomorúan Miley kezében, de hogy került fel olyan hirtelen oda? Azt már csak Ő tudja.*

// Köszi a játékot.Smile//
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Vas. Okt. 24, 2010 7:39 pm

*Máté szavaira csak összevonja a szemöldökét, és már éppen állnak neki kifejteni, hogy miben is másabb a városi tojás, mint a falusi, amikor a srác közli, hogy ő most megy. Így aztán csak nagyot sóhajt, majd csinálja tovább a rántottát. Aztán mikor meghallja a majmocskát sikonyálni, akkor oda pillant. James is kifelé sompolyogna, ha tudna. De úgy látszik a majom nem igen akarja hagyni. *
- No látom te is inkább a távozás mezejére lépnél. Hát akkor jó éjt neked. * Mondja a lány bájos, angyali mosollyal, majd azért ő még megcsinálja azt a rántottát. Mivel nem igen segítenek neki, ezért a telekinézist is beveti. A tojások lebegnek, majd összecsapódnak, hogy megtörjenek. És a többi, és a többi. Így működik ez Janánál. Aztán ha végzett, akkor megvacsorázik, majd a hálófelé veszi az irányt.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Társalgó - Konyha, étkező   Vas. Okt. 24, 2010 7:29 pm

*Máté elkészíti a tojást, majd egy hatalmas nyújtózással közli a továbbiakat.* -Noss...én mégsem tudok veletek enni. majd máskor bepótoljuk rendben? Eszembe juttatott a múzsám egy jó történetet. Azt akarom megkreálni, és ismertek! Nem tudok várni semmivel sem. *Kuncog, majd meghajol.* -További szép napot! És neked is! *Pillant a fiúra, majd óvatosan átlép felette, és táncoló léptekkel távozik.*

Társalgó - Konyha, étkező

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
25 / 27 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26, 27  Next

Similar topics

-
» Konyha és étkező
» Salvatore villa. Nappali, étkező, konyha.
» Társalgó
» Társalgó
» Társalgó: mindenféléfől