Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak |
|
| |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Dananeira Waylan Nellondi polgár

Hozzászólások száma: 19 Msn: perlita6@freemail.hu Kaszt:  Üzenőláda: <3 Nezabar <3
Danát jelképező sárkány.

Kék és Narancssárga <3
Pozició Titulus: Nellondi polgár
 | Téma: Re: Waylan-ház Kedd. Máj. 15, 2012 8:00 pm | |
| *Miközben a kúria falai között két Waylan - habár egyikükről csak maroknyian tudják, hogy Waylan - csendesen sír, aközben itt, Nellondban is van, aki a könnyeit hullajtja. Az apró gyermeteg lány elől egy ideig el lehetett titkolni a nővére halálát, de nem örökre. Rosetta szobájában gubbaszt, az ágyán, a falhoz kuporodva, a kezében egy levelet olvasgat, újra és újra, lassan, betűzgetve, hiszen apró kis koboldlányról van szó, nem megy még neki túl jól az olvasás. Még csak most kapta Rosetta búcsú levelét a kezébe, egy órával ezelőtt, de azóta szorongatja és azóta sírdogál... Ez nem lett eléggé átgondolva, neki hatalams megrázkódtatás nővérének halálhíre, és talán akkora törést fog okozni benne, amekkorát a leányzó éltének híre sem tud majd elsimítani... Ki tudja. A tejföl szőke, apró kislány csak tovább hüppög, tovább sírdogál, bátyját, anyját, apját, bőszen elzárva minden fájdalmától. Furcsa és borzalmas érzés megismerni a Halált.*
Az utolsó soraim...
Nicolas, könyörgöm, hogy ne haragudj azért, amit tettem. Hogyha ezt olvasod, akkor sikerült jól időzítenem, hogy az életedet ne veszélyeztessem az elaltatásoddal. Hogyha már... Ha már nem élnék, tudd, hogy ez nem a Te hibád, ez volt az én utam, az én sorsom, az én választásom. Könyörgöm vigyázz azokra, akiknek még szól a levél, mutasd meg nekik, és legutoljára... Add át Penny-nek és a családomnak.
Aeryn, Bianca, Ariana úgy... Úgy fogtok hiányozni. Már hogyha kiderül, hogy mi van a halál után, és ott létezik olyan, hogy hiány. Rengeteg kalandot éltünk meg együtt, és varázslatos csapat voltunk, csak maradjatok együtt, egy csapatként, örökre! Az Élet megy tovább nélkülem is, és higgyétek el... Nekem is legalább annyira fáj most, mint nektek. De elmúlik. Abban a pillanatban, hogy tudom, hogy vége, elmúlik.
Hamon, tudom, hogy mi kezdetekben nem álltunk közel egymáshoz, és lehet, hogy az érzéseim, a barátságom, amit viseltetek... Viseltettem feléd, egyoldalú volt, hiszen hogyan kezdtük? Én a párod barátnője vagyok, aki minden harcodba beleszól, te pedig a barátnőm párja vagy, akinek a világnézete olyan ellentétes az enyémmel... Ne bántsd meg őt kérlek soha, hogyha évek múltán el is válik az utatok, maradjatok örökre barátok Aerynnel, támaszok egymásnak.
Nikorina, el se tudom mondani azt, ami minket összeköt... Talán az első, a legelső barátom voltál, mikor ideértem, Curtis, Te és én. Őt már elvesztettük, és most engem is elfogsz, és nem teheted meg azt, amit valaha megtettünk egy szerettünkért, akit nem tudtunk elengedni. Ne kapaszkodj az életembe, csak az emlékembe, kérlek és legyél nagyon boldog, érd az álmaidat, a vágyaidat...
Jack, remélem, hogy megkapod ezt a levelet, és Nicolas túllendül afelett, hogy milyen érzéseket viseltet feléd. Olyan mások voltunk mindig is, a kezdetektől kezdve, és még is annyi mindenben számíthattam rád, és nagyon remélem, hogy képes voltam viszonozni a tőled kapottakat. Emlékezz rám jó szívvel, amíg csak élsz, vagy tán tovább is.
Szevér, mit is mondhatnék?... Csak... Csak el akartam búcsúzni, tőled is. Legyél örökre olyan, amilyen vagy, egy földre szállt angyal.
Laura, velem voltál a kezdetekben, ahogy én is melletted, és ahogy változtál, nem szakadtunk el, és azt hittem, hogy talán... Talán sosem fogunk. Kívánom, hogy találd meg az utadat, tartsd meg örökre az emberségedet, mert én emlékszem milyen voltál rég... Egy életvidám fiatal lány, aki tudta mi a jó és mi a rossz. Remélem, sőt tudom, hogy most is tudod... Megélhet száz csodát, ki hinni bír...
Isabella, rengeteg minden van, amit még mondani akartam neked, mesélni, hogy milyen vagyok én, milyen ez a világ, melletted lenni és nem csak a bajban, ahogy mindig összeverődtünk, hanem igazán megismerni. Úgy éreztem egyszer számítani fogsz az életemben, vagy már megismerkedésünkkor számítottál - kérlek el ne ájulj, ahogy vissza gondolsz rá! Boldogulj itt, a Nezabarban, és remélem, hogy ezek között a nevek között találsz olyat, aki majd támaszodul szolgálhat.
Ayla, milyen rég is voltunk együtt, csak úgy, beszélgetni... De nem felejtettelek el, és most, hogy újra az iskolába vagy, tegyél meg mindent azért, hogy a céljaidat elérd. A sok beszélgetés, az Eramir torony, a szakos programok, ó már nem is tudom, hogy mikor találkoztunk először, valahogy abban az emlékemben is benne vagy, amelyikben talán ott se voltál. Eramir karácsony, tábortűz, játékok...
Anya, Apa, Penny, Kras, Dana, mindőtöket nagyon-nagyon-nagyon szeretlek, és ne haragudjatok rám, ne utáljatok azért, hogy így döntöttem, és a szobámat Penny-nek adom, azt akarom, hogy sokat legyen velünk, és Cassandra is, habár nem ismerem őt annyira, és... Kérlek tegyétek félre az összes ellentétet Penny szülei és köztetek és... Vegyétek rá Radomir szüleit is, hogy hagy tehesse azt, amit akar, hagy tanuljon mágiát. Kérlek titeket... legyen közelebb egymáshoz a család, mert ez Egy család.
Szívemből szerettelek titeket, és hogyha a Halált nem mindenki tartja tiszteletben, én még is ezt kérem, utolsó kívánságként... Békéljetek meg a halálommal, mert ahogy az Életet tiszteltem, úgy a Sorsomat és a Halálomat is tisztelnem kell, bármennyire is félek tőle ebben a pillanatban, ahogy ezeket a sorokat írom. Vigyázzatok egymásra... örökre. |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Waylan-ház Szomb. Feb. 05, 2011 6:31 pm | |
| *Szóval átérnek lassan, zihálva fut be Bianca mögött, éppencsak átér. Aztán ugye felméri a helyzetet: a nő bezárta a kaput, kapu eltűnt, kulcs a helyén.* - Jól vagy? *Fordul azért oda a földön térdelő lányhoz, láthatóan nem lehetett túl kellemes azzal a kulccsal rohangászni. Ám úgy tűnik, nagyobb baj nincsen, a lány megoldva természetmágiás gyógyítással, aztán elindul visszafelé. Dar még körbepislog egy kicsit - ahogy látja, mindenki egyben van. Sőt, közeledik feléjük egy bácsika meg egy kis koboldlány...talán ő tűnt el. Dart nem nagyon érdekli, hiszen ő máig azt sem tudta, hogy eltűnt. Viszont ha megtalálja Sylvestert, odalép hozzá.* - Hát ez érdekes volt. Én viszont most megyek, és elteszem magam holnapra...jössz? *Ha nemleges választ kap, egy "Örvendtem"-mel távozik szépen egyedül, hiszen úgy tűnik, a fiú másfelé húzta el a csíkot.* |
|  | | Rosetta Waylan

Hozzászólások száma: 6147 Msn: perlita6@freemail.hu Kaszt:  Üzenőláda: 
Pozició Titulus: Ötödik évfolyam
 | Téma: Re: Waylan-ház Szomb. Feb. 05, 2011 6:28 pm | |
| *A koboldlány visszaér, azonnal leugrik a a szőnyegről aggódva nézve a nőt majd Aeryn és Laura felé fordul.* - Nem akartam kemény lenni, remélem nem vettétek úgy, csak... *Nem folytatja, egyértelmű. Ő így látta, és közbe kellett lépnie. A nő elrakja a kulcsot, illetve a ládája, aztán elbotladozik. Mikor Dana megjelenik és a két eltűnt is, Rosetta azonnal odafut, nem meglepő és halálra ölelgeti kishúgát. Többiektől alig köszön el, azonnal kézenfogja, és hazaviszi, hiszen a szülei még mindig aggódnak.*
// Köszönöm a mesélést szépek voltak a képek ^^ (Az első ééén voltam! xD mármint a kép xD) és köszönjük az alapötlet dicséretét ^^ Andiiiii // _________________ Magas, karcsú, igen csak nőies alkatú lány, aki nem tud bánni a nőiességével, épp ezért a ruhái inkább hasonlítanak egy szakadt-szerelő lányéhoz, mintsem ahhoz a gyönyörű vélához, amilyen ő maga. A haja vöröses-rózsaszínes színben pompázik, közepesen-rövidre vágva mered a világ minden irányába. Még mindig az, aki volt, egy barátságos, sokszor mosolygós, alapjába-véve érzékeny, segítőkész lány, éppen csak az új test, az új élet megbonyolítja, hogy rátaláljon önmagára. Érdeklődési körében is történtek változások, egyesmás a vérfarkasság "elvesztésével" kikopott róla, és véla-vére miatt szedett magára új tanokat is. A lényeg azonban még mindig ugyanaz... A segítő gyógyító, aki mindig ott van, amikor szükség van rá. Az aki voltam, egy fényképről néz vissza rám, és nem hasonlít már, múlt és jelen.
Aurora Valanthe Mediaris
|
|  | | Laura Wylee

Minősítés:  Hozzászólások száma: 3350 Msn: taborandi@msn.com Kaszt:  Üzenőláda:
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Mi lassan felőröl, eléget.
De lábam újra útra talált.
Vége. Túléltem a halált...
Most múlik?
 | Téma: Re: Waylan-ház Szomb. Feb. 05, 2011 6:27 pm | |
| *Ilyen elég utolsó pillanatban vetődhet ki a kapun, szép tigrisbukfencet vetve, vagy hasonló, de egy karcolás nélkül. Majd csak vesz egy nagy levegőt, és szép lassan kifújja. A papnő hálálkodására nem is nagyon figyel. Ő már megmentette az életét ma vagy kétszer, szóval nem kíváncsi rá még egyszer. Inkább int mindenkinek, Aerynt megölelgeti, majd távozik, mint akit a föld nyelt el. Ki tudja merre tart, de biztosan nem a Nezabar felé. És aki nagyon megfigyeli, rájöhet, hogy ki, a temető irányába baktat hosszú, egyenletes léptekkel.*
//Naaaaagyon jóóó volt *-* Kíváncsi vagyok a többire is ^^ Kapok majd pluszt a legvégén, hogy én a legeslegelsőn is ott voltam? XD // |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Waylan-ház Szomb. Feb. 05, 2011 6:27 pm | |
| *Rose segítségével frappánsan átszállítják a csomagot a másik oldalra, így már semmi nehézsége nincs a kapu bezárásának.* -Még három? Azt hiszem ez érdekes lesz. *Jegyzi meg a srác, aztán lepacsizik Biancával, hogy szépen csinálta amit csinált. És elindul valami kalandot keresni.*
//Köszi a mesét tetszett nagyoon :d// |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Waylan-ház Szomb. Feb. 05, 2011 6:23 pm | |
| *A kapun természetesen át jutnaka villám még egy egy lényt el talál. Bianca oda adja a kulcsot a néninek, aki bezárja a kaput és eltünik elő kerül a leányzó is nyalókával a szájában. Nyilván valóan ő lehet az a kislány akiről beszéltek a többiek minden esetre elköszön mindnenkitől, majd távozik vissza az iskolába.*
// Köszönöm a mesét nagyon tetszett, mint mindig élveztem ^^ //
|
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Waylan-ház Szomb. Feb. 05, 2011 6:21 pm | |
| *Szkeptikusan figyeli az egyik fiú démonkaszáját. Ő is ezt használta előbb, maga a varázslat remek, az időzítés kevésbé... és lám, igaza lesz. A fiút körbeveszik, eltörik a pálcáját...* ~ Aki hülye, haljon meg. ~ *A papnőt őt gond nélkül otthagyja, úgyis lesz más hős, aki kihozza. Szépen befejezi a litániát a nőci, majd már el is tűnik.* - Kár, hogy egyiket sem hozhattam haza... *Sajnálkozik kicsit, majd int Dariusnak, és elszivárog a Redrick birtok felé.*
//Köszi a mesét. *-*// |
|  | | Aeryn Baker

Minősítés:  Hozzászólások száma: 459 Kaszt:  Üzenőláda: 
 | Téma: Re: Waylan-ház Szomb. Feb. 05, 2011 6:21 pm | |
| *Hümm, akkor ezt benézte, de végülis meg kellett próbálni, hiszen ha a néni lett volna a fődémon, akkor meg jól benne lennének a kakiban nyakiban. Bólint Rosettának, hogy most már érti a dolgot, és a közös konspiráció Lauval lefújva. Végül sikerült megszerezni a kulcsot, most már bízhat a papnőben is. Végigölelget mindenkit, és elköszönget.*
//Nagyon tetszett a mese, szépen kidolgozott ötletes sztori, csak gratulálni tudok. Sajnálom, hogy ennyire pocsékul vagyok, és pont a mese napján. Mindenesetre nagyon köszi!// _________________ Patrick hugicája. Az úri családból származó lányka bizony apuci szeme fénye, és meglehetősen el van kényeztetve, habár ez nem tette beképzeltté, vagy lekezelővé, inkább nagyon közvetlen mindenkivel. Daimonja a közepeske méretű hótigris, Dennis.
|
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Waylan-ház Szomb. Feb. 05, 2011 6:20 pm | |
| *Szerencsésen kijutnak és a nő hamarosan fel is "ébred". Kétkedő szemekkel figyeli a ládát, majd csak figyeli a távolodó nő alakját. Lesz még dolguk bőven ezekkel kapukkal, majd hamarosan megérkezik az öregúr egy kislányt vezetve. Sejti, hogy az elveszett kislány lehet, akiről már hallott a diákoktól. A mai kalandjuknak vége így egy köszönés kíséretében távozik is a helyszínről. Bár Nelondban marad még, mivel kell vennie egy új pálcát.*
// Köszi a mesét, naaagyon jó volt! // |
|  | | Hua Xiangfeng

Minősítés:  Hozzászólások száma: 2471 Msn: hua_xiangfeng@windowslive.com Kaszt:  Üzenőláda:
Szívesen játszok bárkivel, írjatok üzit!
Hua er weisheme zheyang hong

Chun lai qu chun qu lai
Yige shi langyuan xian pa, yige shi meiyu wuxia.
 | Téma: Re: Waylan-ház Szomb. Feb. 05, 2011 6:19 pm | |
| *Megmenekültek. Szinte el sem hiszi, annyira nehéz volt. De elszokott az ilyesmitől, mivel egy órán nincsenek ennyire durva dolgok, szakkörön meg már régen volt. Hajszálait hátrasimítja a homlokából, majd leül a földre. Eléggé kifáradt. Látja, hogy mindenki biztonságosan átért, majd a nőt figyeli. A kulcs ügyben ő már nem érintett, hiszen Biancán múlik, hogy odaadja-e a papnőnek. Ekkor megjelenik egy öregember az eltűnt kislánnyal. Legalább jól végződött ez a kaland. Mikor összeszedi magát, feláll, és egy meghajlással elköszön a többiektől. Majd elindul az iskolába.*
//Nagyonnagyonnagyon tetszett a mese // _________________ Xia egy kínai falucskából érkezett a Nezabarba. Rengeteg szokatlan dologgal találkozott és találkozik még mindig, valamint gondjai vannak az olvasással és az írással bolgár nyelven. Kizárólag csak hanfut, a kínaiak egyik népviselettípusát lehet rajta látni, kivéve ünnepi alkalmakkor, amikor cheongsamban jelenik meg.Virágokat előszeretettel tűz a hajába. Szabadidejében sokat fest és zenél. Születésnapjára kapott egy macskát, akit Wuye-nak (午夜) nevezett el.
Teljes kép
|
|  | | Bianca Phelps-Blamely

Minősítés:  Hozzászólások száma: 674 Kaszt:  Üzenőláda: 
 | Téma: Re: Waylan-ház Szomb. Feb. 05, 2011 6:17 pm | |
| *Hálás természetesen Dariusnak, hogy fedezi a hátát és végül sikerül átérni a túloldalra. Azonnal átadja a kulcsot, amikor a nő kéri, hiszen nem kellemes a folyamatos égető érzés, mintha forró tepsit kéne fogdosni hosszú ideig. Amikor kiadja a kezéből a kulcsot szinte azonnal féltérdre rogy, hiszen az eddig elodázott fájdalom egyben nehezedik a leányzóra. Mostmár felszisszen, de tartja magát, hiszen mégsem kiabálhat itt a fájdalomtól, ennyi akaratereje azért még van. A vérfarkasi regenerálódás azonnal kezdetét veszi, bár most lassabban, hiszen az ezüst sebzése jóval nehezebb falat még neki is. Ezért a pálcájához nyúl és még egy azonnali gyógyítással is próbálkozik, amit ugye a tenyerére irányít.* -Incontinens Medicor! *Így már remélhetőleg lassan rendbe jön a tenyere és sikeresen lábra tud állni. Láthatóan a kislány is előkerül, ami szintén jó hír, akkor talán Rosettának is jobb kedve lesz. Viszont erőteljesen elfáradt, szóval elköszöngetés után távozik.*
//Köszike a mesét, nagyon tetszetős volt. ^^// _________________ Ausztrál leányzó bájos pofival. Kissé cserfes időnként, máskor viszont felettébb visszafogottnak mutatkozik. Imádja a tengert, habár itt maximum a tó ad lehetőségeket, hogy víz iránti szenvedélyének hódoljon. Kedvenc sportja a szörfözés. Daimonja egy kenguru, Steper. Ez a felszín, alatta pedig egy harcművész leányzó rejlik, akinek különleges fegyvere egy ezüst mentálisan irányítható ostor, ami alapállapotban szerencsekarkötő. Cirelin de Sovalon multija
|
|  | | Kalandmester

Hozzászólások száma: 8832 Kaszt: 
Pozició Titulus: Mesélő
 | Téma: Re: Waylan-ház Szomb. Feb. 05, 2011 6:11 pm | |
| *A helyen levő szörnyek és léynek egyre jobban bojdulnak fel, főleg, amikor a Mesterük kezében levő energiagömb pulzálni kezd, és egyre hosszabb időre veszti el a fényét. Bianca kezén a kesztyű enyhít valamit a sebzésen, és hála energiamágusi képességének, simán vissza tud sietni, és még átér a kapun is. A nő átlibeg a szőnyegen, majd a túloldalon érnek földet, mindannyian. Alassan halványodni kezd, és csak úgy dereng, mint előtte is derengett. Még néhány hörgés, cikázó villám, egy-egy kinyúló kéz még megpróbál kijönni, de a lány sikeresen fejezi be a litániát. Aztán megvonaglik, és féig ájult állapotban nyitja ki a szemeit, és fogja a fejét, emg támaszkodik mindenfelé, amerre csak tud. A kapu bezárul, úgy tűnik, hosszabb időre megint. A nő egész halkan szólal meg, szemei a diákokat figyelik, és a kulcsot keresik.* -A kulcs.. Meg.. megszereztétek? *és már nyújtja is érte a kezét, miközben az oldalán levő táskából egy kisebb doboz kerül elő.* -Had tegyem el.. A kapu bezárult, egy időre.. Még hátravan három kapu.. Aztán.. aztán.. *eléggé elhaló a hangja, a végén mindjárt megnémul, de azért még kitart. Kimerítette a varázsige, illetve a litánia, hogy bezárja a kaput, de sikerült megtennie. Ha Bianca átadja neki a kulcsot, akkor beteszi a ládába, amiben még valóban van három hely, és a kék kulcsot szinte befalja a láda, hogy ne szedhesse ki belőle senki.* -Köszönöm a segítséget. Még.. látjuk egymást. *mosolyodik el, miközben feláll, bár kissé még instabil a járása, de azért lassan elevickél valamerre, miunden bizonnyal haza. Vele szemben pedig egy jómodorú öregúr érkezik, kackiás bajusszal, mellette egy szőke hajú, barna szemű suhanc, egy apró koboldlányt vezetve, aki a kezében egy nyalókát szorongat. Vörös haj, apró termet, az eltűnt lány..* _________________ A kalandmester irányítói: Kaen el Jericho, Cirelin de Sovalon, Aurora Valanthe Mediaris, Emily Kyra Beawer
|
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Waylan-ház Szomb. Feb. 05, 2011 6:08 pm | |
| *Bianca megszerzi a kulcsot, ezt abból veszi észre Dar, hogy a lány elsüvít mellette. Mivel valaki felhívta magukra a lények figyelmét, nincs más hátra, hagyjuk a láthatatlanságot, futás! Egyenesen Bianca nyomába ered, próbálja védeni a lányt, ha valami megtámadja vagy ilyesmi... Aztán irány a kapu, nagyon úgy néz ki, hogy át kell rajta futniuk, úgyhogy gyerünk. Ha Bianca elejti a kulcsot, azért felveszi. Ha már úgyis a lány nyomában lohol, nameg máshogy nemigen tudja magát hasznosítani.*
//Bocsibocsi, befagytam...// |
|  | | Laura Wylee

Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Most múlik?
 | Téma: Re: Waylan-ház Szomb. Feb. 05, 2011 6:01 pm | |
| *Nem akar összeverekedni az egyik legjobb barátosnőjével, elég volt az a fránya párbajverseny, na meg örül neki, hogy Aeryn sem akar ilyesmit. És amikor Rosetta rájuk rivall, egy pillanatra meg is torpan, és már jönnek is a sok-sok lények. Ha egyedül lenne, most tudná mit csináljon, de mivel nem sok fontosabb dolog van, mint hogy kijussanak a többiek, muszáj feltartania a lényeket legalább egy kicsit.* - Futás! *Kiált Aerynre és Rosettára, elvégre épp ők vannak ott. Neki sem célja túl soká hadakozni, és örömmel látja, hogy megmentik a papnőt is. Ártatlan vért nincs kedve ontani, fog még eleget gyakori estebédjei során... Szóval azt a varit nyomja el, ami hirtelen eszébe jut, és egy kicsit is hatásos lehet ebben a helyzetben. Persze csak akkor, ha mindenki elég távol került. Ő maga azért elég gyors, max vámpírkodik egy kicsit, már úgysem látják.* -Fervidus Lapis. *Nyögi a meteor varázsigéjét, és szinte rögtön lendul is. Elvileg van pár másodperce mielőtt a nagy izzó földgolyó becsapódik. Na azalatt kéne eltűnni innen.*
// EHM elsődleges Meteor: Hatására egy méretes meteor zuhan le az égből. Természetesen ez sokkal gyorsabban zajlik le, mintha valódi meteor lenne, az ige után néhány másodperccel becsapódik. Egy tüzes földgolyó ez, ami elég nagyot robban, és kráter keletkezik a helyén, tehát ha valaki el is tud előle ugrani, a robbanás akkor is utoléri a célszemélyt. Persze nem csak személyre használható varázslat. Kezdőknél a meteor 10x10 centis, és 2x2 méteres krátert hoz létre. // |
|  | | Rosetta Waylan

| Téma: Re: Waylan-ház Szomb. Feb. 05, 2011 5:59 pm | |
| *A fülébe súgja az utolsó szavait a nő, mielőtt még vissza esik a varázslatba.* - Ha megvan a kulcs, öt percen belül vissza kell érnünk, különben a kapu bezáródik, és mi talán örökre foglyok leszünk. *Mikor Gev odajön és fel akarja emelni a nőt, leállítja, illetve a táskájából azonnal előkerül a repülő szőnyeg amire Gev segítségével, ha a fiú segít, ráteszik a nőt, ha sehogy nem megy, rágurítják, de azért nem egy nagy darab volt eddig se, Rosetta pedig könnyű parancsokkal, és főleg sebesen átrepteti a nőt, magával együtt.* - Semmi baj... *Mondja a nőnek, aki még biztos transzban van, szóval úgy se hallja és... Röviden szólva száguldááás porsche szerelem száguldás porsche szerepeem... ó-ó-ó-ó-ó... * _________________ Magas, karcsú, igen csak nőies alkatú lány, aki nem tud bánni a nőiességével, épp ezért a ruhái inkább hasonlítanak egy szakadt-szerelő lányéhoz, mintsem ahhoz a gyönyörű vélához, amilyen ő maga. A haja vöröses-rózsaszínes színben pompázik, közepesen-rövidre vágva mered a világ minden irányába. Még mindig az, aki volt, egy barátságos, sokszor mosolygós, alapjába-véve érzékeny, segítőkész lány, éppen csak az új test, az új élet megbonyolítja, hogy rátaláljon önmagára. Érdeklődési körében is történtek változások, egyesmás a vérfarkasság "elvesztésével" kikopott róla, és véla-vére miatt szedett magára új tanokat is. A lényeg azonban még mindig ugyanaz... A segítő gyógyító, aki mindig ott van, amikor szükség van rá. Az aki voltam, egy fényképről néz vissza rám, és nem hasonlít már, múlt és jelen.
Aurora Valanthe Mediaris
|
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Waylan-ház Szomb. Feb. 05, 2011 5:58 pm | |
| *Át mennek a kapun, majd hallja Gianna, hogy a lány parancsolgatni kezd. Hát jó legyen. A kulcsot megpillantja a trónnál ahol hever, majd egy lényt vesz észre. El kellene terelnie a figyelmét a lénynek, a lány törni kezdi a fejét majd az elsődleges tárgyát veszi elő.* - Spargo Fulmen!*Villám alakot rajzol az öreg lény felé és az apró villáémok kapkodnak a lény felé. Reméli a lány sikerült mert ha nem akkor nem is tudja mi lesz. Ezzel tud így segíteni..* - De jó.. és most hogyan tovább?*Pillant Effyre, kérdően mert a kulcsot kéne megszerezniük...* ~ Pedig házi kedvencnek jó lennének a lények feltéve, ha nem gyilkolásznának...~*Gondolkodik és az agyában át suhan a gondolat, majd ezután jön aminek jönnie kell. A kulcsot meg kell szerezniük, de látja Bianca már elemelte a leányzó meg védi a kódexét. A pálcatörésre figyelmes lesz, amivel nem sok mindent lehet tenni. Gia úgy gondolja elegen vannak akik segítenek a nőnek aki transzban van így inkább azon van vele, hogy kijusson.Egyáltalán nincs kedve itt lenni végül is kinek van? A szőrnyeket mindenképpen próbálja lekaszabolni illetve íjjal lő feléjük csak mert, mást most úgy sem tudna használni.*
// Elemi Harci mágia : - Elsődleges
Villámszórás : Leírás: Támadó varázslat. Apró villámok csapnak ki a pálcából szám szerint kezdőknél fél tucatnyi. A villámok ráznak és égetnek is egyben, éghető dolgolat meggyújtanak, így nem árt vigyázni vele, hiszen nem lehet pontosan irányítani. Felelőtlen mágiahasználó maga körül is felgyújthat akármit, és bent ragadhat a tűzben. Főleg támadásra jók, de persze kreatív egyének más hasznát is tudják látni. //
// Az előző reagra is reagáltam egybe van az egész csak jelzem ^^ //
|
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Waylan-ház Szomb. Feb. 05, 2011 5:55 pm | |
| *Úgy tűnik jobb is hogy kimaradt a dolgokból, mert a kaszás kisgyerek eléggé megkavarta az álló trutyit.* -Kibírod idági a kulccsal? *Valószínűleg ki fogja bírni a kulccsal a kapuig a lány, mivel ő a kapunál maradt megpróbálja a litániázó nőt egy szép mozdulattal átkarolni és áttaszajtani a a kapu másik oldalára valószínűleg még szükségük lesz rá a kapu bezárásához.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Waylan-ház Szomb. Feb. 05, 2011 5:54 pm | |
| *A pálca ketté törik és hát... nem sok mindent tud így tenni. Töri a fejét milyen varázslat van ami hatásos lehet és nem kell hozzá pálca. Végül feladja a gondolkodást és kirántja kardját. A gömböt Bianca megszerzi, így most ki kell jutniuk. A kapu felé kezd indulni és az útjába álló szörnyeket a kardall próbálja kaszabolni. Mivel a nő transzba esett így megfogja és kiviszi. Sietve, mivel semmi kedve itt végezni vacsora ként. Xiának még útözben ejt egy hálás mosolyt és figyel.* |
|  | | Hua Xiangfeng

Minősítés:  Hozzászólások száma: 2471 Msn: hua_xiangfeng@windowslive.com Kaszt:  Üzenőláda:
Szívesen játszok bárkivel, írjatok üzit!
Hua er weisheme zheyang hong

Chun lai qu chun qu lai
Yige shi langyuan xian pa, yige shi meiyu wuxia.
 | Téma: Re: Waylan-ház Szomb. Feb. 05, 2011 5:51 pm | |
| *Mikor látja, hogy kezdenek a dolgok elfajulni, úgy érzi, segítenie kell valakinek. Lorhoz siet, mert látja, hogy neki eltörték a pálcáját, így nem tud védekezni. Megidézi a farkastestvéreket, akik elvileg nekiállnak megtámadni a lényeket, és nekik talán sikerül meglépni előlük. Odakiált Lornak.* -Gyere, tűnjünk innen. *Aztán, ha minden jól megy, távolabb érnek. És ha Bianca addigra már vissza ér, talán ki is jutnak.*
//Elsődleges - Természetmágia
Leírás: Az élőlényidézés, az asztrál-mentál mágia, és a bestiatan háromszögéből kialakult komoly természetmágia. Egy órára megidéz két barátságos farkast, akik halálukig védelmezik a druidát, de egy óra múlva elenyésznek. A farkasok maximálisan asztrális összeköttetésben vannak gazdájukkal, értik amit mondd, és primitív parancsokat a védelmen kívül végre tudnak hajtani, a védelem pedig ösztönös része a varázslatnak. A két farkas hatalmas, életerős példánya fajának. A varázslat támadásnak és védekezésnek is kiváló, hiszen időnyerésnek is alkalmas, mert a farkasok lekötik az ellenfelet, míg a druida ki nem talál valamit. //
_________________ Xia egy kínai falucskából érkezett a Nezabarba. Rengeteg szokatlan dologgal találkozott és találkozik még mindig, valamint gondjai vannak az olvasással és az írással bolgár nyelven. Kizárólag csak hanfut, a kínaiak egyik népviselettípusát lehet rajta látni, kivéve ünnepi alkalmakkor, amikor cheongsamban jelenik meg.Virágokat előszeretettel tűz a hajába. Szabadidejében sokat fest és zenél. Születésnapjára kapott egy macskát, akit Wuye-nak (午夜) nevezett el.
Teljes kép
|
|  | | Bianca Phelps-Blamely

Minősítés:  Hozzászólások száma: 674 Kaszt:  Üzenőláda: 
 | Téma: Re: Waylan-ház Szomb. Feb. 05, 2011 5:50 pm | |
| *Nem figyel most a külső tényezőkre, miszerint egyesek irreális teendőkkel próbálkoznak, mint többezer lény esetén rájuk támadni. Nem eshet ki a koncentrációból. Ő nem kúszik, semmi ilyesmi, hiszen most nincs idő, és a gyorsulás akkor hatásos, ha az ember gyors, nem véletlenül futva igyekszik a kulcs felé. Amikor végül sikerül megkaparintania tudatosul benne, hogy az ezüstből van, no meg a nagy energia. Visszafogja nagy önkontrollal a felszisszenést. Van rajta egyébként kesztyű, az Erőkesztyű, az hátha valamit felfog az égető fájdalomból, mivel így a cucc nem közvetlenül a bőrével érintkezik. Elvileg gyorsan regenerálódik, de a fájdalmat attól még érzi. Viszont akkor már irány vissza a többiekhez, hiszen lassan majd a láthatatlanság is kezd leomlani róla, így láthatóvá fog válni rövid úton. Spuri tehát vissza a többiekhez, a fájdalmat igyekszik nem figyelembe venni, majd lesz ideje utólag gyógyítani magát. Aztán persze irány a kapu, ha más nem kell.*
//Energiamágus 1. szint: Erős fájdalomtűrési küszöbe van, nyílt sebek, vágások esetén is ugyanúgy harcol tovább, mintha nem érzékelné a fájdalmat, de amikor már nem koncentrál hirtelen taglózza le a koncentrálódott fájdalom, jó eséllyel beájul, ha erőteljes sebesülésről volt szó.// _________________ Ausztrál leányzó bájos pofival. Kissé cserfes időnként, máskor viszont felettébb visszafogottnak mutatkozik. Imádja a tengert, habár itt maximum a tó ad lehetőségeket, hogy víz iránti szenvedélyének hódoljon. Kedvenc sportja a szörfözés. Daimonja egy kenguru, Steper. Ez a felszín, alatta pedig egy harcművész leányzó rejlik, akinek különleges fegyvere egy ezüst mentálisan irányítható ostor, ami alapállapotban szerencsekarkötő. Cirelin de Sovalon multija
|
|  | | Kalandmester

Hozzászólások száma: 8832 Kaszt: 
Pozició Titulus: Mesélő
 | Téma: Re: Waylan-ház Szomb. Feb. 05, 2011 5:43 pm | |
| *A lények békésen, transz-szerű állapotban figyeli, ahogy a Mesterük az energiagömbbel dolgozik. Eléggé messze van a diákoktól, de lehet esélyük.. Pontosabban lehetne, ha valaki egy Démoni kaszával nem vonná el a figyelmüket. Az álom dala egy-két szörnyet elaltat, de ez semmi, több ezren vannak. A démoni kaszára azonban megrezzennek a lények, és szinte azonnal falat vonnak fel mesterük védelmére, és egyszerűen körbeállják a fiút, majd kettétörik a pálcáját. Az immáron használhatatlan. A papnő közben megkapja a vágásokat, amire felriad félig a transzból, és felsikolt, amire már az egész terem lényei felfigyelnek. A civakodó páros felett nemsokára úgy 20-25 lény kezd el tornyosulni. A néni pedig igyekszik összehúzni magát, a kódexét védi minden áro. Amikor Rosetta segít neki, akkor halkan hörög vagy kettőt, hogy ha megvan a kulcs, át kell jutniuk a kapun, vissza, mert a kapu nemsokára bezárul, nagyjából egy olyan 5 percen belül, ha végre be tudja fejezni a litániát. Aztán, nem törődve az esetleges fájdalmakkal, visszasüllyed a transzba, szemei szint ekirfodulnak, és erőteljesen kezd el hammázni, amire a főgonosz kezében levő energiagömb bepulzál, mintha gyengülne. Bianca így sikeresen el tudja emelni a kulcsot, ami azonban égeti a kezét. Nagy mennyiségű energia lappang benne, és ezüstből van a külső borítása, illetve ezüsttel van bevonva, kérdés, akkor a lények hogyan hozták be, de msotmár Biancánál van, és ki kell innen vinnie. A néni teljesen transzban van, fel se tud kelni, meg semmi, bizony át kell vinni.. vagy itthagyni..* _________________ A kalandmester irányítói: Kaen el Jericho, Cirelin de Sovalon, Aurora Valanthe Mediaris, Emily Kyra Beawer
|
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Waylan-ház Szomb. Feb. 05, 2011 5:37 pm | |
| *Mikor átér a kapun, megszünteti a tűzalakot, és érdeklődve nézegeti a rengeteg lényt.* - Hm, nincsenek kevesen. Vajon hazavihetek egyet? *A szemeit forgatja, mikor a leányzó felsikkant, majd tessék, szerezzék meg a kulcsot. Ő részéről itt ásít egyet, és egy gáláns mozdulattal maga elé engedi a többieket. Figyelemelterelés, úgy, hogy ne vegyenek észre? Majd a többiek megoldják. Látja, hogy az egyik lány hirtelen eltűnik a semmiben, alighanem láthatatlan lesz.* ~ Na, akkor majd ő megoldja. Ha sokan ugrálunk, csak észrevesznek. ~ *Azzal besorol valahova a mantrázó lány közelébe, hátra.* |
|  | | Rosetta Waylan

| Téma: Re: Waylan-ház Szomb. Feb. 05, 2011 5:35 pm | |
| *Rosetta egész nyugalommal megnevezhető naivának, de amikor Aeryn elkezd beszélni, azonnal közbe lép. Nem engedi, hogy a papnőt, aki az első alkalommal is mindenkinek segített, azt most megöljék, amikor csak varázsol. Honnan tudják, hogy ellenük varázsol? Sehonnan. Laura lehet közbe akar szólni, épp azért, mert ha vért érez, meg fog bolondulni, hiszen vámpír, vért kell innia, de Rosetta azonnal odaáll a nő mellé, óvón.* - Ti teljesen megőrültetek? Miért árulna el minket az, akinek az a feladata, hogy becsukja a kapukat? Még nem végeztünk... Honnan tudod mit varázsol, jós vagy? *Kérdezi hadarva, miközben a nő mellé lép, azonnal begyógyítja a sebeit és hogyha kell valami sövényfalat von fel a néni és Aeryn-Laura páros közé. Lehet ő téved. Benne van a pakliban, de hogyha ez az egyetlen esélyük, hogy lezárják a kaput, amin ezek a lények jöttek, hogy ez a nő lezárja, akkor hogy zavarhatnák meg a varázslásban?*
// Hogyha Aeryn nem hallgat Laurára, és varázsol, akkor begyógyítja azon nyomban, hogyha hallgat Laurára, és fizikailag mennének, akkor sövényfal.// _________________ Magas, karcsú, igen csak nőies alkatú lány, aki nem tud bánni a nőiességével, épp ezért a ruhái inkább hasonlítanak egy szakadt-szerelő lányéhoz, mintsem ahhoz a gyönyörű vélához, amilyen ő maga. A haja vöröses-rózsaszínes színben pompázik, közepesen-rövidre vágva mered a világ minden irányába. Még mindig az, aki volt, egy barátságos, sokszor mosolygós, alapjába-véve érzékeny, segítőkész lány, éppen csak az új test, az új élet megbonyolítja, hogy rátaláljon önmagára. Érdeklődési körében is történtek változások, egyesmás a vérfarkasság "elvesztésével" kikopott róla, és véla-vére miatt szedett magára új tanokat is. A lényeg azonban még mindig ugyanaz... A segítő gyógyító, aki mindig ott van, amikor szükség van rá. Az aki voltam, egy fényképről néz vissza rám, és nem hasonlít már, múlt és jelen.
Aurora Valanthe Mediaris
|
|  | | Laura Wylee

Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Most múlik?
 | Téma: Re: Waylan-ház Szomb. Feb. 05, 2011 5:29 pm | |
| *Szóval átérnek a kapun, minden rendben van, a csajszi parancsolgat rendesen, mire Laura enyhén le van döbbenve, hogy mit képzel magáról. Na mindegy is, ha be tudja zárni a kaput, hát legyen. Szóval a végén csak körbenéz, és amikor a csaj leül hamma-hammázni, épp indulna, hogy tegyen valami értelmeset is. És ekkor üt be a baj... Aeryn hirtelen pattan mellé, és mond neki pár szót. Egy pillanatra fel sem fogja a szavakat, majd a lány már cselekszik is, és Laurának alig marad ideje. És nem is Aerynt fogja bántani, az holtbiztos. Szóval vérmágus féle irányítással csapja oldalra a papnős csajszit. És ha az csúnyán néz rá, nem nagyon érdekli. Aerynhez pedig odaugrik, és hadonászni kezd, azaz gesztikulálni erősen.* - Ne öld meg! Ne! Nem kell a vér! Vedd el a könyvét, ha hatástalanítani akarod... Abban segítek. *A nekromanta nem akar vért ontani? Hát istenem, van ilyen. És aztán ha Aeryn belemegy az alkuba, együtt szedik el a könyvet, ha nem... Hát akkor lesz valami.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Waylan-ház Szomb. Feb. 05, 2011 5:29 pm | |
| *Dar valóban csak ironizált, szerinte nincs semmi cuki abban az izében, így igencsak furcsálkodó tekintetet vet újdonsült ismerősére, mikor az túl lelkesen helyesel a dologra... Az út viszont szabad, vagyis a kapu, a lények visszatakarodtak...* - Hát akkor?... *Vet egy kérdő pillantást Sylvesterre, majd elindul a kapu felé. Neki nem szokása a megfutamodás, bár semmi kedve ehhez az egészhez, azt meg kell vallani. Szóval megy a többiekkel, segít, ha tud. Ahogy átlépik a kaput, ismét felvonja a szemöldökét a sok rusnya lény láttán. Ez azért mégiscsak túlzás! A vezérük a legrondább. De ott a kulcs, szóval mese nincs. Dar úgy dönt, egy próbát megér, bár elég veszélyes a terve... Szóval...* - Obscuris! *Mondja ki az igét, majd ha minden jól megy, immár láthatatlanul, úgy néz ki, Biancával együtt laposkúszással indul el a kulcs felé... Ha más nem, legalább fedezheti a lányt, szóval pálcával a kezében figyel, hogy mikor támadják meg Biancát.*
//Elsődleges A név magáért beszél, képesek lehetünk a mágia segítségével láthatatlanná válni külső szemlélők számára, vagy tárgyakat tehetünk láthatatlanná, pl. hathatós csapdákat, rejteni való kincseket. Nem konkrétan mi válunk láthatatlanná, hanem olyan módon befolyásoljuk azok tekintetét, akik ránk, vagy az adott tárgyra tekintenek, mintha kikapcsolnánk a látást a fejükben, amikor arra fókuszálnak. Egyszerűen képtelen lesz felfogni a látványunkat, aki minket néz, e miatt átlát rajtunk. Erős mágus asztrál-mentál mágus természetesen érzékelheti a zavart a térben, de csak, ha pár pillanatig azt a pontot nézi, ahol mi állunk. A láthatatlanság kezdetben csak a szem elől véd, később a fül sem lesz képes ránk hangolódni, így mozgás is lehetséges közben.//
A hozzászólást Darius Penthesilea összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Feb. 05, 2011 5:30 pm-kor. |
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|