Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak |
|
| | Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is) | |
| |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Vendég Vendég
 | Téma: Re: Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is) Hétf. Márc. 07, 2011 8:18 pm | |
| First topic message reminder :
- Ez húsz év alatt rossz hozzáállás. Húsz év felett is. Persze nem mondom, hogy ha sokat csalódtál, akkor is mindenképpen futkoss emberek után, hogy márpedig barátkozni akarsz... Ha nem akarsz, ne futkoss, de a teljes elzárkózásnak meg a falaknak sincs értelmük. Akkor tényleg egyedül maradsz. És azért, ha nem is futni, de óvatosan sétálni, tapogatózni szabad, és elég sokszor megéri. Tudod, a Nezabarban, ha egyedül vagy, elég hamar fel fogod dobni a talpad, ezt borítékolni tudom neked. Találnod kell legalább két-három embert, akire rábíznád magad, akiben megbízol. Akire vigyázol, és aki vigyáz rád. Klisésen hangzik, de van itt annyi balhé, hogy ha ez nincs meg, akkor jóéjszakát. *Egyik kezével a sziámimacskát simogatja, miközben beszél, valami furcsa, merengő hangsúllyal. Aztán elmosolyodik.* - Unalmas? Nem, az valóban nem volt. Minden volt, de unalmas az nem... És alighanem ezután se lesz. A véremben van, azt hiszem. A kolesz? Igazából jó, kijöttem a lányokkal, az egyikük a legjobb barátnőm volt... Vele azóta is tartjuk a kapcsolatot, a másik kettővel kevésbé, de azért néha-néha egy levél belefér. |
|  | |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Evandrus Njord Diák

Hozzászólások száma: 776 Msn: dundee2008@windowslive.com Kaszt:  Üzenőláda: Az élet olyan, mint a puzzle. Apró darabokból rakod össze... Mígnem kialakul a teljes kép.
De vigyázz! Ha csak egyet is elveszítesz, soha többé nem lesz az életed kirakója kerek egész.
Pozició Titulus: Ötödik évfolyam
 | Téma: Re: Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is) Hétf. Márc. 19, 2012 11:01 pm | |
| -Ugyan nem tudom, ki az a Chuck Norris, és nem azt mondtam, hogy legyőzhetetlen vagyok, csak azt, hogy nem félek semmitől, és nincsenek gyenge pontjaim! A kettő nem ugyanaz! *kezd magyarázkodni, de teljesen fölöslegesen. Ha a lány kiforgatja a szavait, ám tegye.* -A párbajról meg annyit, hogy ha szándékosan a félelmeid fordítják ellened, akkor az nem fair ellenfél, és az ilyenekre halál vár! *mondja nyugodtan, egyszerűen gyűlöli a sportszerűtlenséget, és elvárja, hogy egészen addig vele is korrektek legyenek, ameddig ő az* |
|  | | Lynn Taylor

Hozzászólások száma: 17 Msn: - Kaszt:  Üzenőláda: 
 | Téma: Re: Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is) Hétf. Márc. 19, 2012 10:56 pm | |
| *A teaház ajtaja megnyílik, új vendég érkezett, a barátságos , meleg környezettől Lynn rögtön jó hangulatba került, érezte a sok féle teafüvek illatát, körülnézett, van e ismerős valamerre a kis teaház valamennyi szegletét megvizsgálta nagy kék szemeivel, de sajnos, ismerőst nem talált, lehuppant hát a hozzá legközelebb lévő kis babzsákszerűségre, rendelt magának egy citromos meleg teát, majd körülnézett miféle emberek vannak itt, táncolni most nem volt kedve, így inkább figyelte a körülötte lévő extázisban lévő egy két őrült tinilányt, ahogy táncol, nem bírta ki kuncogás nélkül. *
A hozzászólást Lynn Taylor összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Márc. 19, 2012 11:10 pm-kor. |
|  | | Evangeline Elovics

Hozzászólások száma: 812 Msn: Kérd el Kaszt:  Üzenőláda: Játékra készen

| Téma: Re: Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is) Hétf. Márc. 19, 2012 10:51 pm | |
| * Eva felhúzza a bal szemöldökét mintegy értetlenkedése jeleként. Nem hisz a fiúnak, mindenkinek van gyengéje, azok a dolgok amiktől retteg. Nem tud ellene tenni, végigfut az félelem minden idegszálán és leblokkol. Szinte minden embernem van egy ilyen, akinek nincs az ritka és szerencsés.* -Nem biztos, ha ellenem harcol valaki és ismeri a félelmem nyert ügye van egy nagyobb elemi varázslattal. * Próbálta alátámasztani nézőpontját valamennyire és ami azt illeti Eva számára nagyon is nagyképűen hatott, akármit mond a fiú.* -Igen, Te még Chuck Norrist is legyőznéd? * Hozza elő a mugli filmek és viccekből vett tapasztalatát, reméli hogy a fiú is jártas kicsit az eféle dolgokban mert ha nem akkor se magyarázza el. * |
|  | | Evandrus Njord Diák

Hozzászólások száma: 776 Msn: dundee2008@windowslive.com Kaszt:  Üzenőláda: Az élet olyan, mint a puzzle. Apró darabokból rakod össze... Mígnem kialakul a teljes kép.
De vigyázz! Ha csak egyet is elveszítesz, soha többé nem lesz az életed kirakója kerek egész.
 | Téma: Re: Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is) Hétf. Márc. 19, 2012 10:40 pm | |
| -Ja nincs különösebb oka, csak úgy megkérdeztem! egyébként nincsenek gyenge pontjaim, legalábbis nem tudok róla, de ha lenne, se érdekelne, hogy hányan tudnak róla! Egy párbaj nem azon múlik! ha meg nincs párbaj, akkor meg pláne lényegtelen! *mondja ki a nagyképűen hangzó mondatokat, pedig abszolút nem akart nagyképű lenni, csak ez egyszerűen így van.* |

| Téma: Re: Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is) Hétf. Márc. 19, 2012 10:30 pm | |
| * Eltöprengett a fiú válaszán és amíg beszélt igyekezett az evéssel foglalkozni, hogy beszéd közben kelljen azzal foglalatoskodnia. Kevésbé illetlen így. Úgy tűnik nem Evandrus az ő embere, így majd maga jár utána részletesen a dolgoknak. Nem suttogott, csak halkabban beszélt, de persze ezt szóvá kellett tennie a másiknak. Kicsit megforgatta a szemét és bosszús arcot vágott. * -Te se szeretnéd ha a gyengepontod, márpedig neked is van valami, sokan tudnák. Számomra már az kellemetlen, hogy van gyengepontom. Igen van pálcám, de nem ugrok már mindenki torkának aki szembejön velem. * Kicsit elhúzza a száját, s sajnos ha jobban belegondol több gyengéje is akad mint amennyit szeretne. Az utolsó mondat kicsit különös hogy pont Evandrus előtt hangzik el. Ők valahogy "egymásra találtak" agresszió levezetés terén, már ha lehet így fogalmazni. * -Miért érdekel? |

| Téma: Re: Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is) Hétf. Márc. 19, 2012 10:21 pm | |
| -Hát azt nem mondanám, hogy nagyon ismerem őket, inkább csak jóba vagyok velük! *válaszol a kérdésre, majd hallgatja a lányt, amikor az már majdnem suttog* -Értem! Az ne jó4 És amúgy miért suttogsz? félsz, hogy meghallják? És akkor mi van? Attól neked nem lesz több, hogy másképp néznek rád4 Azon kívül meg van egy pálcád arra az esetre, ha valaki nem tolerálná a félelmed! *mondja, Sohasem értette, hogy mért kell félni attól, hogy mit gondolnak mások. Ő sosem volt befolyásolható és sosem érdekelte más véleménye. mindig is a saját törvényei szerint élte a saját életét, s ha ezért nem szimpatizáltak vele, tovább állt, és szerinte ez a természetes hozzáállás.* |

| Téma: Re: Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is) Hétf. Márc. 19, 2012 10:12 pm | |
| * A fiú érdekes kifejezés módján Evanak kellett mosolyognia, főleg hogy mindezt evés közben csinálta. Visszagondolt egy pillanatra, közben megjött az ő szendvicse is. Egyik kezével az asztalra könyökölt a másikkal elvett egy szendvicst és a szája közelében tartotta.* -Nem azt mondtam, hogy gondom van vele, csak a tényt, miszerint lehetne tisztább is. Persze a gyanús alakoknak is kell valami gyülekező hely. És igen, ott verekedtünk először. * Vigyorodik el kicsit, hogy fél pillanatnyi szünet után, amíg harapott egyet, kicsit megrágta majd nem teljesen tele szájjal de megszólalt. * -Mennyire ismered jól azokat akik oda járnak? * Kicsit torzította a hangját hogy közben arra ügyelt ne a szája tartalmával szemezzen a másik. Igyekezett lenyelni a falatot, ám a ruháját összemorzsázta, sóhajtott egyet és hagyta. Még ugyse végzett. Eva arca kicsit megfagy a kérdés hallatán, kellemetlenül érinti, elvégre ez az egyik legnagyobb félelme. * -Hét éves korom óta, kijártam a kúriánkhoz közeli tóhoz korcsolyázni, vékony volt a jég és beszakadt alattam. Nem tudtam úszni, így szerencsém volt, hogy arra járt valaki és látta. * Halkabban mondta mint az eddigieket, nem akarta hogy valaki esetlegesen ezen csámcsogjon. Persze egyértelmű, hogy a gyengeségét szégyenli. * |

| Téma: Re: Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is) Hétf. Márc. 19, 2012 9:58 pm | |
| -Hát ő jah! Már amikor nm veled beszélgetek! *a beszélgetek szó közbe idézőjeleket formál a kezével mosollyal az arcán* Egyébként mi bajod van azzal a hellyel, ha jól emlékszem ott futottunk össze először.*[emlékszik vissza arra a találkozásra.* -Amúgy mióta félsz a víztől? *tereli a témát, egy kicsit furcsán érzi magát, pláne, hogy pont Evaval beszéli ezt meg* |

| Téma: Re: Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is) Hétf. Márc. 19, 2012 9:51 pm | |
| * Eva hosszan nézi Evandrust, főleg ahogy eszik. Elkezdi önmagát figyelni és azt tapasztalja, hogy ő is éhes lett, legalábbis a szeme nagyon megkívánt valamit. Int a pincérnek és míg az oda ér válaszol.* -Ez se igaz. A szeretet a legapróbb formában is képes életben maradni, mert a remény nem hagyja, hogy meghaljon. * Egyre jobban szentimentalista síkra terelődik a beszélgetés, kicsit meg is lepődik magán a lány hogy így megvallja gondolatait. Rendel néhány melegszendvicset füstöltsajtal, paradicsommal oregánoval és csirkemellel. Olaszosra vette a dolgot.* -Egyébként neked nem az a lepukkadt kocsma a törzshelyed? A holt lelkek, vagy mi. |

| Téma: Re: Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is) Hétf. Márc. 19, 2012 9:42 pm | |
| -Nem is kértem, hogy elfogadd! Attól még így marad! Csak ha kiölik az érzéseidet, egy idő után nem tudsz szeretni! *mondj, majd kér egy melegszendvicset, ugyanis ő is kezd egy kicsit éhet lenni. Amíg az megétkezik, kiissza a whiskyjét, majd rágyújt egy vigire*
//olvad// |

| Téma: Re: Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is) Vas. Márc. 18, 2012 7:54 pm | |
| * Hitetlenkedve nézett a fiúra, nem csak egy okból. Evát emlékeztette az apjára, talán a kínzóátok gyakori használata miatt, és nehezére esett elhinni, hogy mégse akarná kihasználni a nőket. * -Az érzelmek és az ész nem függ össze. Ha a szerelem relatív már rég megfejtették volna minden bűverejét. Bár abban is van némi igazság amit mondasz, mégsem tudom elfogadni a nézőpontod. * Azzal kiitta a bögréjének megmaradt tartalmát. Intett a pincérne és somloi galuskát rendelt. Csak hogy adózzon az élvezeteknek, így kilenc óra tájékán. *
// FAGY // |

| Téma: Re: Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is) Vas. Márc. 18, 2012 7:48 pm | |
| -Ez így oké! csak az eszedet te irányítod4 És amíg tudatosan irányítod a lapokat, addig nem lesznek érzelmek! Se feléd, sem felőled. Ha te nem akarod, nem szeretnek beléd. És ez itt a lényeg. Hogy én lennék egy önző szemétláda? Nem tudom, lehet4 Csak én még soha sem használtam ki nőt, és nem is tervezem. Általában ők voltak, akik játszottak az érzéseimmel, és kiölték belőlem azokat! *mondja, majd megeszi a szendvicset* |

| Téma: Re: Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is) Vas. Márc. 18, 2012 7:42 pm | |
| * Figyelmesen hallgatja végig a monologot, a gondolataiba mélyed és halgatásba burkolozik legalább egy percig. Mivel nem ismeri olyan jól Evan ezért is igyekszik minél tárgyilagosabban nézni a dolgokra. Csak önmagát tudja viszonyítási alapnak venni, így nézve pedig nem érzi azt, hogy amit a fiú csinál az helyes lenne.* -Ez addig jó amíg mindaketten tudjátok, hogy ami köztetek van az csak játék. Máskülönben egy önző szemétláda lennél. * Elhúzza a száját és belekortyol a teába ami kellemesen melegíti fel a mellkasát.* -Én megvetettem az érzelmeket, de mégis szükségem van rájuk. Nem az a fontos nekem, hogy a másik megérdemli-e a hűségemet, hanem az amit iránta érzek. * Valahol Evandrrusnak mondta és kicsit meg inkább magának. Az ilyen gondolatok kimondása nem vallott Evára, de változnak az idők. * |

| Téma: Re: Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is) Vas. Márc. 18, 2012 7:30 pm | |
| -Hát mióta szabad vagyok, és lelkiismeret furdalás nélkül ismerkedhetek, kihasználom a helyzetet! Nos lássuk csak! Ismerkedek Artemissel, Cattel, Laraval, meg még egy pár lánnyal, de még egyikőjükkel sincs semmi különös. Azon kívül meg volt egy időszak, amikor hűséges voltam, és tudod, mi lett a vége! De ha találok valakit, aki megérdemli a hűségemet és a bizalmam, akkor oké. *mondja, majd lehúzza a whiskyt és kér egy melegszendvicset* |

| Téma: Re: Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is) Vas. Márc. 18, 2012 7:09 pm | |
| *Na igen, meg lehet érteni ebből a szögből a dolgot. Eva teljesen más életvitelhez van szokva, sőt ami azt illeti nem az a fajta aki nagy ivó lenne. Vállat von, belekostol az italába ami tökéletesen van ízesitve, nem lehet kifogása sem. Közben tekintete a bejáratra irányult. Felismerte a tegnapi lányt, ám nem szólt semmit. * -Én nem vagyok hozzászokva, nekem soknak tűnt ezért kérdezlek Téged, de ezek szerint ez csak alap volt. * Hangzott a kicsit monotom válasz.* -Egyébként mekkora háremet tartasz Evan? * Hangjában némi ércelődést lehet felfedezni, Eva viccesnek tartja, hogy szinte mindig mással látja a fiút.* |

| Téma: Re: Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is) Vas. Márc. 18, 2012 6:58 pm | |
| -Miért is kellett volna fájni a fejemnek? Most tényleg nem értelek! Én így élem az életem! *mondja. Tényleg nem érti, hogy miért kéne fájni a fejének, de majd kiderül. Kér még egy whiskyt, majd rágyújt egy cigire* |
|  | | Artemis Taylor

Hozzászólások száma: 272 Msn: Skype-om van azon elérte persze ha elkéritek a cimem :D Kaszt:  Üzenőláda: 
 | Téma: Re: Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is) Vas. Márc. 18, 2012 6:56 pm | |
| *egy kicsit kotyagos fejjel ébred hiszen délután egy kis napszurást kapott és arra gondolt,hogy le megy a Jenilia teaházba egy -két pohár forró teát meginni,fekete hosszu nadrág halvány kék kapucnis pulcsi van rajta sport cipö a lábán kezében pamacs alszik int a pálcával és már a teaház elött áll majd belép az ajtón.Érzi,hogy jo meleg van bent igy az egyik boxba ül le meg várja mig egy pincér arra megy és egy nagy pohár teát és meleg szendvicset rendel magának.* |

| Téma: Re: Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is) Vas. Márc. 18, 2012 6:49 pm | |
| * A finom meleg tea Evandrussal egyszerre érkezik meg, a rum és a narancs illata keveredett a meleg italban. Meglepte, hogy a fiú így oda jött mellé és meghívta a társaságukba. Vállat vont, legalább nem lesz egyedül. Azzal odament a pároshoz és helyet foglalt. Köszönt és be is mutatkozott a lánynak, majd a fiú felé fordult.* -Neked nem volt fejfájásod, mi? * Utalt a tegnap estére.* -Most is csak logatod a lábad? |

| Téma: Re: Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is) Vas. Márc. 18, 2012 6:41 pm | |
| *Evandrus feláll az asztaltól, majd Evához lép* -Üdv! Mi járatban erre ilyen kora este? *kérdi, majd örömmel nyugtázza, hogy a lánynál nem lát pálcát, így át nm lesz párbaj.* -csatlakozz hozzánk! *mondja a lánynak, majd visszaül a helyére* |

| Téma: Re: Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is) Vas. Márc. 18, 2012 6:36 pm | |
| * Kicsit kotyagosan és fejfájással ébredt, de szerencsére a délután folyamán ez elillant, így estér ismételten a Jeniliaba indul. Most kevésbé öltözött ki mint tegnap, egy halványkék ing, fekete farmer és sportcipő. Bőven megtette. Jelenleg nem vágyott másra mint alkoholmentes iszogatásra és kellemes öcsörgére. Ahogy belép deja vu érzése támad, Evandrus és egy számára ismeretlen lány. Biccent feléjük majd oda is megy. * -Üdv. * Fordul a kettőshöz majd rendel magának teát. Nem kotnyeleskedik más dolgába ezért nem is zavarja meg a párost. * |
|  | | Cat Morgan

Hozzászólások száma: 570 Kaszt:  Üzenőláda: Kicsi avatarom ^^

Cat troll; ha meglátod, nos, jó szórakozást ;D
 | Téma: Re: Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is) Vas. Márc. 18, 2012 5:56 pm | |
| - Kit vársz? * Kérdezett rá kíváncsian. És rendelt magának egy szendvicset, de ezúttal magának fizette. * Hát, elég zsúfolt napom volt. Sok mindenkivel megismerkedtem, sok helyen jártam, és még annál is több új dolgot, állatot, növényt figyeltem meg. Szóval jól telt a napom. És neked?
// Fagy // |

| Téma: Re: Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is) Vas. Márc. 18, 2012 5:52 pm | |
| -Hát csak lejöttem iszogatni egy kicsit, meg várok valakit. És te? Hogy-hogy csak így teázgatsz? *kérdi, majd leesik neki, hogy ez egy teázó. Kér egy melegszendvicset, majd a lánynak is egyet ha kér, és folyamatosan a bejárat felé tekintget. Pálcáját az asztalra teszi arra az esetre, ha használnia kellene, majd beszélgetni kezd* -És? Hogy telt a napod? |
|  | | Cat Morgan

| Téma: Re: Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is) Vas. Márc. 18, 2012 5:46 pm | |
| * Cat megörül hogy látja Evandrust, mert elvégre ez volt a célja hogy találkozzon valakivel. * -szia! Persze, nyugodtan elvégre ezért jöttem le. Mi szél hozott erre? * Kérdezte vidáman. * |

| Téma: Re: Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is) Vas. Márc. 18, 2012 5:44 pm | |
| *Talpig feketében lépked a Jelinia kövezetén. Odalépdel a pulthoz, majd kér egy dupla whiskyt. Amikor körbe néz, és csak Catet látja az egyik asztalnál, odalép hozzá* -Szia! csatlakozhatok? |
|  | | Cat Morgan

| Téma: Re: Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is) Vas. Márc. 18, 2012 5:36 pm | |
| * Miután leballagott a szép kőlépcsőkön az iskola előtt, Cat a szórakozónegyed felé vette az iramot. Gondolta hátha talál ott valakit akit ismer. Mikor belépett a Jenilia teaházba nem talált senkit sem akit már személyesen ismert volna. De azért kért egy pohár teát és leült egy békés asztalhoz. * |
|  | | | | Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is) | |
|
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|