|
| |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Hunyadvári Szevér

Minősítés:  Hozzászólások száma: 1303 Kaszt:  Üzenőláda: Fairytale
Az élet titka: a halál előtt meghalni, és rájönni, hogy nem létezik halál.

Pozició Titulus: Ötödik évfolyam
 | Téma: Re: Nyugati-szárnyi folyosók Hétf. Jan. 11, 2010 7:22 pm | |
| *A lángra, és a halk sercegésre nem figyel fel, nincsenek akkora érzékei, csak azt veszi észre, hogy mintha lett volna ott valami.. Aztán egyszercsak ismét fény villan, majd egy leány is feltűnik, méghozzá nem is akárki.* -Szia! Hogysmint? *kérdezi vígan, mikor közelebb érve meglátja a leányzót.* ~Naugye, hogy nem egy manó..~ *bal keze lazán lóg a helyén, és érzi a fiú, ahogyan valami halványan hozzáér, és éppen ezért a fiú el is mosolyodik. Concordiát minden esetre hatalams lelkesedéssel, és jókedvvel üdvözli, mint régen látott barátot.* -Hogyhogy errefelé, ahol a manók, és Sparki jár? *kérdezi, miküözben megáll a lány előtt, és lejjebb ereszti a pálcát, ám a fénygömb ott marad felette. Nem, nem hajtóvadászatra jött, de valami affélére, azt meg nem tudja, hogy a lány egyáltalán tudja-e, de rádióban is volt, az újság is visszhangozta..* |
|  | | Concordia Xanto Diák

Hozzászólások száma: 653 Msn: kecskesszuszu@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: 
Pozició Titulus: Negyedik évfolyam
 | Téma: Re: Nyugati-szárnyi folyosók Hétf. Jan. 11, 2010 7:18 pm | |
| A labirintus folyosóit nem töri meg zaj, teljes csend honol. Az elf némán lépdel, mellette a fekete párduc is hasonlóképpen csendes és nem csapnak zajt. Gondolatban beszélgetnek, de igazából nem törik meg a csendet. Pálcája helyett tenyerében ég apró láng Concordiának, hogy a sötét folyosón lásson, bár valószínűleg enélkül is sikerülne neki végigsétálnia. ~ Kíváncsi vagyok mikor jön meg az a drágakő, ami miatt el kellett mennünk Nellondba. Én inkább a hatására vagyok kíváncsi. Bár nem értem minek neked még egy képesség... Hidd el, hogy egyszer még jól fog jönni az is, például a múltkor Párizsban... Értem a célzást! ~ morogja a daimon mély hangján, majd Con meghallja a közeledő lépteket. Egy pillanatra megtorpan, majd összeszorítja a jobb kezét és az apró láng el is alszik nyomban. Megtanulta már, hogy sötétben nem szabad felfednie magát az embernek. Azután megpillantja a kis fénygömb alatt lépkedő fiút és rájön, hogy egyszer egy rövid időre már látta, ekkor újra gyújtja a tenyerében a lángot, de most a balban, hogyha netán kezet akarnának vele fogni, akkor nem kelljen eloltani. - Szia! - köszön a fiúnak, miközben megáll, hogy az észrevehesse. |
|  | | Hunyadvári Szevér

Minősítés:  Hozzászólások száma: 1303 Kaszt:  Üzenőláda: Fairytale
Az élet titka: a halál előtt meghalni, és rájönni, hogy nem létezik halál.

| Téma: Re: Nyugati-szárnyi folyosók Hétf. Jan. 11, 2010 6:56 pm | |
| *Folyamatosan rebegtetik az ingjét, mintha kisebb szélviharba lenne, ami annyira elég, hogy összeborzolja a haját, piszkálja az ingjét. Aztán, a fiú heveskedése és tiltakozása végett egyszercsak abbamarad a széláradat, és a köveken némán lépked a lanyha fuvallat. A fiú elmosolyodik, és kihúzza magát.* ~Nem lesz semmi baj, csak körülnézek. Ha tényleg erre van az emberke, akkor majd elkapjuk. Tudom, tudom, manókkal nehéz, sőt, lehetetlen, de ha azt mondom, hogy Darkfield vagyok? Csak nem elbőb máglya, mint a beszéd, félelem..~ *töpreng el gondolatban, mintha valakivel beszélgetne, miközben megigazítja barna ingjét, szürke nadrágját, szöszke haját, majd pálcáját a kezében, és tovább sétálgat. Felette egy apróbb, világító gömb, ami világít a sötétben, és a pálcájával irányítja, legalábbis úgy tűnik. Erre fogja, hogy kivont fegyverrel járkál.* |
|  | | Pierre Bontavier Diák

Hozzászólások száma: 3068 Msn: nezapierre@hotmail.com Kaszt: 
 | Téma: Re: Nyugati-szárnyi folyosók Pént. Nov. 27, 2009 8:33 pm | |
| * A lányka szerencsére nem bánja a dolgot. Ezt azért örömmel tapasztalja. Beszélgetni kezdenek a lányka hamar túlteszi magát a kalandon és nyitottan kezd csevegni a fiúval. - Biztos érdekes ennyi felé élni. * Mondja a lánykának majd ő is válaszol a kérdésekre. - Én Franciaországtól érkeztem egy kis völgyben van a falvacskám az az én otthonom. Most már egy éve, hogy a Nezabar a másik, de hát azért hiányzik La Paz. Persze nagyon jól érzem magam. * Mondja kiegészítés képen aztán rátér a másik témára. - Igen varázslók a szüleim, de érdekes mód hosszú ideig nem tudtam a képességemről. Csak akkor mondták meg amikor már gondokat okozott. Érdekes volt. * Mondja a lánynak majd ő is rákérdez. - No és Te szüleid varázslók. És mért a Nezabart választottad? * Kérdezett még párat a lánykától.
//Fagy// |
|  | | Saniyya E. Miguela Eva Diák

Hozzászólások száma: 73 Msn: ritaveronika@axelero.hu Kaszt: 
 | Téma: Re: Nyugati-szárnyi folyosók Pént. Nov. 27, 2009 7:49 pm | |
| *Hát ebben igaza van a fiúnak, ez jól indult, de pont ettől izgalmas varázslónak lenni. Legalább is a lány így gondolja jelenleg... Aztán majd elválik, hogy mi is lesz... A lány végül is elmegy, így nem kell egyenlőre az újabb kalandtól tartania... Nem láthatóan, de egy kicsit fel is lélekzik, aztán beszélgetni kezd ő is a fiúval* -Tulajdonképpen a származáson szerint több féle nemzetiségű vagyok... *mosolyodik el, majd folytatja* -A szüleinek két helyen van háza. Török és Görög országban, de lakik itt, Bulgáriában is rokonom *majd ő is feltette ugyan ezt a kérdést a fiúnak* -És te? Honnan jöttél? És mióta vagy itt a suliban? A szüleid varázslók? *igen...kíváncsi természet, de ez talán nem is akkora probléma, ha az ember szeret ismerkedni.* |

| Téma: Re: Nyugati-szárnyi folyosók Pént. Nov. 27, 2009 7:35 pm | |
| * Hamarosan a lánykának a cipője halkan kopogni kezd a jel meg a kiabálás, hogy a fiú sikerrel járt. Kicsit elmosolyodik ez most olyan konok mosoly volt és elégedetten fordul a lány felé. Közben az átkok megszüntetni így a lánykának nem kell sokáig táncolni, de remélhetőleg többet nem téríti el az új diákokat, ha igen nem ússza meg ennyivel. Most azonban már a lánykával foglalkozik aki rögtön egy kalanddal indította az iskolai életét. - Ne haragudj rám. Egy picit elkések aztán máris ilyen galibákat okoz ez a lányka. Vele vigyázni kell, de amúgy nem árt a légynek se csak vannak gonosz cselei. De legalább megismerted a labirintus nyugati szárnyát és nem is lett nagy gond. Gondolom fáradt vagy mit szólnál, ha megnéznénk az igazi hálódat? Egyébként csak gyakorlás meg figyeltem a bőröndöket gondoltam mellette van. * Kérdezte tőle mosolyogva aztán pálcájával intett a bőröndök lebegni kezdtek előtte és elindult az emeletre. A magyarázat után pedig vállat von. - Most elkísérlek a várószobába itt leszel egy pár napot aztán, ha sikerül az adminisztráció átkerülsz egy kényelmes nyolc ágyas hálóba. Az óra rended és a könyveid fenn oda adom. Gondolom a házi rendet olvastad a levélben szeretnél valamit kérdezni. Van valami amit nem értesz? * Kérdezte kedvesen és, ha nincs kérdés beszélgetni kezd. - Messziről érkeztél? |

| Téma: Re: Nyugati-szárnyi folyosók Pént. Nov. 27, 2009 7:21 pm | |
| *Saniyya örül neki, hogy minden rendeződni látszik. Viszont csak meg kell, hogy kérdezzen egy dolgot* -Ő már csinált ilyet mással is? *ezek szerint igen... És az is látszik most már, hogy neki ezek szerint nem sikerült megfognia, azaz alfognia a bőröndjét. De hát végül is most már itt van vele egy fiatal ember, aki valószínűleg segíteni is fog neki... Amire nem is kell sokat várnia, mert a fiú megidéz egy varázslatot... Most már csak az a kérdés, hogy sikerül e? és sikerült... Eltalálta a lányt* -Ezt hogy csináltad? Hogy sikerült? *kérdezi a legnagyobb meghökenéssel, majd a fiút követi, ha ő is úgy látja jónak.* |
|  | | Elizabet Kingston Diák

Hozzászólások száma: 368 Kaszt: 
Pozició Titulus: Harmadik évfolyam
 | Téma: Re: Nyugati-szárnyi folyosók Pént. Nov. 27, 2009 7:18 pm | |
| * A nevetés halk kopogássá válik át mert a fiú átka eltalálta amit nem is ért hogy is mert hogy láthatatlan de még is talált.* ~ talán lát? nem hiszem akkor hogy csinálta?~* vetődik fel benne a kérdés természetesen.* - Ezt még megbánod!* Jelenti ki és táncolva hagyja el a folyosót természetesen de bosszút forral a fiú ellen ez nem vitás. Ha egyszer Liza beindul akkor bizony nem lesz köszönet amit kapni fog a fiú a fejére. A bőröndöket sem tudta eltüntetni talán ha elvarázsolta volna azt is akkor ment volna. Most már mindegy. azért ő jól szórakozott.*
// Köszke a játékot élveztem. Remélem Ann nincs hari hogy Pierre fog beosztani és kicsit a karim elvitt // |

| Téma: Re: Nyugati-szárnyi folyosók Pént. Nov. 27, 2009 7:08 pm | |
| * Pierre figyelmesen néz a lánykára. Azonban amikor meghallja a nevét nagyon megkönnyebbül megkerült az elveszett új diákocska. A lány azonnal válaszol is a kérdésre a fiú tudta, hogy miben mesterkedett a lányka sőt hamar megsejtette mi zajlik a folyosókon bár biztosra nem tudta. A pálcájával intett egyet és ennek köszönhetően a névtábla ismét a régi lett. - Örülök, hogy megismerhetlek. Jól van, de csak finoman az igékkel. * Mondja a lánykának, majd közbe mellé érkezik a vörös hajú lányka is. Meghallgatja ugyan amit mond, de nem hiszi el neki. - És mégis azt, honnan gondolod, hogy megérkezik egy új diák és azonnal lejön ide bőröndöstül, hogy betörjön a professzor szobájába? Még ki se csomagolhatott most tudott a legkönnyebben lebukni. Ennél azért csak több esze van, ha betörő lenne. A lányka el akar menekülni de ezt azért nem hagyja. Tudja, hogy nem szép dolog magán úton rendet rakni, de nem akarta futni hagyni a lányt és csak egy kis táncolásra gondolt. - Tarantallegra. * Mondja a távozni készülő lányka után. A bőröndöket elkapja és leteszi a földre majd figyeli, hogy eltűnik-e a lány vagy hallhatják a tánc zaját. - ne olyan sietve ifjú hölgy. |

| Téma: Re: Nyugati-szárnyi folyosók Pént. Nov. 27, 2009 6:54 pm | |
| * A lány ahogy figyeli a "friss húsit" valamit csinál amin meg is lepődik valami gömböt varázsol azt nem tudja hogy milyen varázslat is lehet. nem valami jó a mentális dolgokban szóval csak figyel ám hirtelen a gömb el is tűnik és a főprefektus jelenik meg előtte. Most lebukott az biztos és Nil szobájában sem tudja bepaterolni a friss húsit ennek nem örül de hát így járt mondjuk lehet nem is jutott volna mert biztos védi valami varázslat.* - Hogy? A táblával? én nem tudom* Mondja egy gonosz mosollyal az arcán. A teleportáció segítségével a fiú mellett terem jó szorosan és a fülébe súg valamit.* - Te ez a lány hazudik és be akart törni a prof. szobájába és én * Húzza ki magát* - Szeretem volna megakadályozni szóval őt kell megbüntetni nem engem* Angyali arcot vág és egy csábos pillantást is vet a fiúra. inkább ártatlan mint csábító jellegű.* - Na de a lényeg hogy itt vagy és majd helyre rakod ezt a lányt* ezt már hangosan mondja.* - Rám nincs is szükség szóval lécelek!* Jelenti ki természetesen mint ha ezt a maszlagot ő is elhinné. Még mielőtt bármit is csinálhatna bárki a lány a láthatatlan varázslatot be veti és gyors eltűnik a helyszínről vagy még sem? A lány csomagjait megpróbálja elreptetni a folyosóról hát ha sikerül neki. Egy gonosz nevetés hallatszik a folyosó végéről mely távolodik elvileg a csomagokkal együtt*
// okés Cir figyelve lesz ^^// |
|  | | Cirelin de Sovalon Alapító

Minősítés:  Hozzászólások száma: 17273 Msn: rigoevi@freemail.hu Kaszt:  Üzenőláda: 
Pozició Titulus: Szakvezető
 | Téma: Re: Nyugati-szárnyi folyosók Pént. Nov. 27, 2009 6:46 pm | |
| //Ha értve, akkor miért csinálod ugyanúgy tovább? A következő hsz-t kérném, hogy prefektus szerkessze, amíg nem sikerül rendesen írni. Ne én figyeljek már rá, hogy ki hogyan használja a jeleket, ha két vezetőségi tag is itt van.// _________________ 567 éves éjtünde, épp ezért jellem téren nem kimondottan kedves, de tiszteli a tudást, és a tudni akarást. A férfi nemet szinte semmire sem tartja, ezt csak az iskola miatt próbálja visszafogni valamelyest. Az illúziók, dalok és tér-időmágia mestere, uralma alá tud hajtani az elme erejével szinte bárkit. Előtörténet
|

| Téma: Re: Nyugati-szárnyi folyosók Pént. Nov. 27, 2009 6:43 pm | |
| -Saniya Elisabeth Miguela Eva *mutatkozot be a lány, majd Bethre nézett* -Bocsánat, csak nem szeretem ha hazudnak nekem... *vetett megvető pillantást a lányra, majd a bőröndjét fogta meg. Hát lehet, hogy büntetést kap, de átverni ő akkor sem hagyja magát...Inkád a tehén vagy lókaki, de ő nem hülye, és ezt jobb ha mindenki megjegyzi...*
//módosítva//
A hozzászólást Saniyya E. Miguela Eva összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Nov. 27, 2009 6:54 pm-kor. |

| Téma: Re: Nyugati-szárnyi folyosók Pént. Nov. 27, 2009 6:36 pm | |
| * Pierre sétál a labirintus folyosóin. Épp a nyugati szárnyba ér át amikor egy felettébb furcsa jelenségre lesz figyelmes. Ez egy rejtelmes nap, mivel, hogy nem érkezett meg egy diákjuk vagy már valahol el is veszett, így aztán hiába ment az ifjú allidonos fogadására. Elindult, hogy kicsit körül nézzen hátha belebotlik egy rémült elveszett bőröndökkel felpakolt diákba aki segítségre szorul. Azonban most két lányt pillant meg a belsirionosok szekvezetője ajtójától nem messze. Bőröndök repülnek ez azért nem megszokott látvány. Hirtelen egy ezüst labda is megjelenik amit Pierre egy igével eltüntet, majd odalép a lányokhoz. - Szép estét. Hát Ti meg mit műveltek itt? És Kingston kisasszony, ha szabad megkérdezni nem tudja ki írta át a Professzor úr névtábláját. * Ismerte a lánykát és mivel nem várta tőle, hogy igazat mond a másik lánykára pillantott. - Szervusz. Még nem találkoztunk. Pierre Bontevier vagyok allis főprefi. És benned kit tisztelhetek? * Kérdezte a lányól egy mosollyal majd intett neki, hogy nyugodtan válaszolhat ő is a kérdésre. - No és az a ezüst labda mi volt? * tette fel még a kérdést első sorban a még ismeretlen lánykának. |

| Téma: Re: Nyugati-szárnyi folyosók Pént. Nov. 27, 2009 6:36 pm | |
| //Értve, és köszi a képet!!!!  //
A hozzászólást Saniyya E. Miguela Eva összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Nov. 27, 2009 6:37 pm-kor. |
|  | | Cirelin de Sovalon Alapító

Minősítés:  Hozzászólások száma: 17273 Msn: rigoevi@freemail.hu Kaszt:  Üzenőláda: 
Pozició Titulus: Szakvezető
 | Téma: Re: Nyugati-szárnyi folyosók Pént. Nov. 27, 2009 6:33 pm | |
| //Ann: Légyszíves a beszédnél ne használd a lezárásnál a gondolatjelet, ott nem kell.Tehát "-Az előtértől merre találhatóak a hálók?- *ha hipnózisban van, musztáj lesz válaszolnia...és nem hazudnia...*" Ez így nem jó, így a jó: "-Az előtértől merre találhatóak a hálók? *ha hipnózisban van, musztáj lesz válaszolnia...és nem hazudnia...*"// _________________ 567 éves éjtünde, épp ezért jellem téren nem kimondottan kedves, de tiszteli a tudást, és a tudni akarást. A férfi nemet szinte semmire sem tartja, ezt csak az iskola miatt próbálja visszafogni valamelyest. Az illúziók, dalok és tér-időmágia mestere, uralma alá tud hajtani az elme erejével szinte bárkit. Előtörténet
|

| Téma: Re: Nyugati-szárnyi folyosók Pént. Nov. 27, 2009 6:25 pm | |
| *Mivel Mentalista nincs nagyon nehéz dolga a lánynak* ~Na persze minden le volt írva a levélben, ezt ő is tudhatná...És szerintem tudja is...csak így izgibb...neki...~ *néz rá a medálra, amit az órán készített. Végig simít a felszínén, majd az orra alatt dörmögi el a varázslatot* -Servenus- *várhatóan Beth előtt egy ezüstösen fénylő kb. 10 centi átmérőjű gömb jelenik meg, majd a lány hipnotizálva lesz...várhatóan. Saniyya-nak nem is kell több, hiszen csak egy kérdése van* -Az előtértől merre találhatóak a hálók?- *ha hipnózisban van, musztáj lesz válaszolnia...és nem hazudnia...* |

| Téma: Re: Nyugati-szárnyi folyosók Pént. Nov. 27, 2009 5:59 pm | |
| * Az út elég hosszú a labirintusban hiszen nem a harmadik emelet felé vette a vörös démon az irányt. A csomagok persze repülnek a lány előtt.* - Nos van néhány szabály az iskolában amit be kell tartani. Gyorsan ismertetem. Este 10 után csak a labirintus termeiben lehet tartózkodni máshol nem, mert azért bünti jár.* Mondja kedves hangon hát igen ő már csak ilyen.* - órákra nem mindig kell bejárni hála istenek ez egy elég laza suli.* kacsint a lányra.* - Más szabály nincs szóval ha ezeket betartod semmi bajod nem lesz.* mosolyodik el ismételten..* - ja igen vannak itt olyan diákok akik simán megtámadnak és elveszi a pénzed meg az uzsidat is szóval velük jobb vigyázni.* Mondja ovo hangon persze ez nem igaz de ezt a lány nem tudhatja.*- Lassan oda is érünk a szobádhoz ahol ki pakolhatsz.* hangja még mindig kedves persze közben azon gondolkozik hogy most mit kapna ha jönne egy igaz prefi mert biztos tudnak róla hogy jön egy új diák de nem érdekli. Közben lépteit gyorsabbra veszi egy Nil Vasilev ajtajánál meg is áll. Gyorsan elő kapja pálcáját és a kis táblácskát melyen a neve van gyorsan eltünteti majd a lányra néz.* - nos ez lesz a szobád aki előtted itt lakott az kővé dermedt de nem kell izgulni a szoba biztonságos.* Mosolyodik le és kíváncsi a lány reakciójára. remélhetőleg a lány nem látta meg a cselt hiszen elég gyors a lány az ilyen dolgokban hát igen a rutin meg az évek.......* |
|  | | Ayla Madyzyn

Hozzászólások száma: 3102 Kaszt:  Üzenőláda:
"Az életedet nem a lélegzetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok, amikor eláll a lélegzeted!"

| Téma: Re: Nyugati-szárnyi folyosók Kedd. Nov. 17, 2009 5:22 pm | |
| *Békésen nézelődik, majd csak azt veszi észre, hogy huss a haja fellobban egy kicsit, s mire megfordul egy Gavrilt lát maga előtt. Enyhén meglepődött állapotban volt, de lassan magához tért.* -Te jó ég száguldozol ám. *Hirtelen ennyit tudott kiejteni a száján, mert ezt muszáj volt megjegyeznie.* -Tehát szia. Háááát csak sétálgatok. Tudod nem mindig csak hopp belemenni a teleportba, hopp már máshol is vagyok. Nem lustálkodok én bezzeg.... Nos, jóformán csak tanultam, meg Akonival voltunk együtt, beszélgettem. Minden hétköznapi dolog, amit el tudsz képzelni. *Nem fejezte be, gyorsan témát váltott, maga sem tudja miért.* -Na és te mi járatban erre eme folyosón és pont ilyenkor? Azon kívül, hogy száguldozol...Sietsz valahova? *Kérdezi csak, mert erre kíváncsi s közben az ablakpárkányra támaszkodott, mind a két könyökével.*
//Fagy// _________________ A remény éltet. Ha élni akarsz remélj, s minduntalan higgy benne, mert a hited táplálja mindazt, ami meghatározza személyiséged vagyis aki TE vagy! Benned van a hit, a remény, az élet, csupán elő kell csalogatnod abból a sötét kis helyről, amit gondosan elzártál s máris kiderül az ég!
Előtörténet
|
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Nyugati-szárnyi folyosók Kedd. Nov. 17, 2009 5:13 pm | |
| *A labirintus folyosói eléggé elhagyottnak számítanak, a diákok jobban szeretik használni a kényelmesebb teleportot, így a folyosók konganak az ürességtől, ezt használja ki Gavril, ha nincs kedve kimenni futni. Magányosan rójja a köröket csillagászati sebességgel, vagy a földön, vagy lebegve a levegőben. Néhány körönként rányom egy adrenalinlöketet, amit még tavaly tanult, másodikban. Egy homályos alak mellett szaladt el éppen, majd a vörös elmosódásban felfedezte Aylát. Hatalmas ugrással hátra szaltóba vágta magát, a plafonon megfordulva pedig a lány felé folytatta a futást, de most viszont megállt előtte, nem futott tovább.* -Szia *Mondja lihegve.* Mi járatban erre? A kutya se szokott lenni a folyosókon ilyenkor. Mesélj valamit, mit csináltál mostanában? |
|  | | Ayla Madyzyn

Hozzászólások száma: 3102 Kaszt:  Üzenőláda:
"Az életedet nem a lélegzetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok, amikor eláll a lélegzeted!"

| Téma: Re: Nyugati-szárnyi folyosók Kedd. Nov. 17, 2009 5:05 pm | |
| *Ayla sétál a folyosón. Hogy miért is pont ide? Egyéb célja nincsen csak a séta s mivel kint nincsen túl jó idő, így marad a benn, bár sok különbséget nem érez a folyosóbeli hőmérséklet és a kinti között. Mindegy ez van, most ez jött és kész. haját babrálja, mint egy kislány, aki zavarban lenne, holott társasága nincsen. Arca barátságos, szemei csillognak s ez csak a kedve miatt van így. Most ezt nem veheti el tőle senki és semmi sem. Tovább megy a folyosón, s hirtelen meg is torpan. Cipője kopogása elhal, mert az ablak előtt áll és kifelé bámul. Egy érdekes dolgot vélt a szeme sarkából, de lehet csak képzelődött, mert amikor már ott volt, nos akkor semmi sem volt kint. Pedig nem rossz a szeme, a tünde vér folydogál ereiben, mely a látását megjavítja némiképpen. Kicsikét várakozik piros pulcsijában és farmernacijában, hátha újra feltűnik az a valami, ami ez előtt felkeltette a figyelmét.* _________________ A remény éltet. Ha élni akarsz remélj, s minduntalan higgy benne, mert a hited táplálja mindazt, ami meghatározza személyiséged vagyis aki TE vagy! Benned van a hit, a remény, az élet, csupán elő kell csalogatnod abból a sötét kis helyről, amit gondosan elzártál s máris kiderül az ég!
Előtörténet
|
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Nyugati-szárnyi folyosók Pént. Okt. 09, 2009 4:30 pm | |
| *Lassú halk léptek hallatszódnak, verik vissza a kőfalak itt a Labirintus Nyugati - szárnyában. Mila jelenik meg az elhagyott folyosókon. Mert hogy elhagyott. Nem sűrűn szoktak itt járkálni a diákok, csak a véletlenül erre tévednek. Mila viszont már ismeri a járást errefelé, könnyedén odatalál, ahova szeretne - a forráshoz. Régen járt itt és ezt bánja is, hiszen imádja ezt a helyet. Olyan nyugodt, meghitt és csendes minden. Most gondolkozni jött ide. Marcussal a tegnapi veszekedése eléggé elfajult, igaz utána kibékültek. De akkor is kicsit megviselte a lányt és ráébredt: lehet, hogy ez a kedves szeretet, ami a fiú iránt érzett kicsit mélyebb lett és szerelemmé erősödött. De ebben még nem biztos. Ezért is jött most ide gondolkozni. Leül az egyik sziklára és a patakot kezdi el figyelni. elég hideg van itt, igy egy enyhe hőburkot varázsol magára. Most már nem fázik a kis patak heves sodrása miatt keletkezett szellőtől. Elmosolyodik, majd leugrik a szikláról és a patakhoz megy. Belenyúl. A patak jég hideg. Csoda, hogy be nem fagy. Mila kirántja a kezét és megrázza.* -Jujj. Ez hideg... - *kiált fel Mila, majd elneveti magát. Visszaül a sziklára és tűzgömböket idézget meg. Nem nagyokat, kb. egy ping-pong labda méretűeket és a vizbe dobálja őket. Ezzel szokott szórakozgatni. Elég jó időtöltés bár egy idő után elég fárasztó is. Ezzel elvan egy darabig. Közben pedig gondolkozik.* |
|  | | Aaron Drawer - Allidon Diák

Hozzászólások száma: 451 Msn: daviid018@citromail.hu Kaszt: 
 | Téma: Re: Nyugati-szárnyi folyosók Szer. Szept. 16, 2009 9:03 pm | |
| -Értem! Hát nem is magára a szakra gondoltam, hanem inkább úgy a világra.*Mondja a nőnek miután persze végighallgatta őt.*-De ebből, hogy azt mondja, hogy úgy gondolja, arra következtetek, hogy nem biztos benne. Tehát maga szerintem nem nagyon tanított máshol. Szóval ha kicsit messzire megyek, ez persze nem baj, csak egy megállapítás.*Mondja, miközben vállát is megvonja. Nem zavarja, hiszen látszik a nőn hogy fiatal, talán 20-as éveiben lehet. Bár a varázsvilágban nem lehet biztos senki, semmiben. Beveszi a szájába a drazsét, majd elmosolyodik.*-Kicsit furcsán hangzik, de szilva ízű. Azt hittem valami más lesz, de ezzel is szerencsém van, lehetett volna rosszabb is. Köszönöm szépen tanárnő, és ez semmiség. Ha bármire szüksége van, szóljon nyugodtan. Általában a szobámban vagyok. Viszontlátásra!*Mondja, majd már rohan is, hiszen így sem fog már visszaérni időben a szobájába, na de már csak-csak bocsánatos bűn az, ha egy elveszett tanárnak segít az ember.* |
|  | | Caroline Nelson - archiv

Hozzászólások száma: 701 Kaszt: 
Pozició Titulus: Szakvezető-helyettes
 | Téma: Re: Nyugati-szárnyi folyosók Szer. Szept. 16, 2009 8:57 pm | |
| * A tanárnő nem tudta hogy így is lehet tájékozódni itt az iskolában. nem titok hogy ő nem iskolában tanított hiszen vándorló élet módot folytatott. Csak bólint egyet jelezve hogy köszöni a tanácsot de nem fűz hozzá semmit. Viszont a fiú következő mondatához igen.* - Elég szomorú, hogy a gitár az elterjedtebb a szakján.* jegyzi meg hiszen ő is inkább a lantot kedveli de az útjai során a gitárt részesítette előnyben mert a muglik nem értik lant varázsát. Óráira biztos, hogy a lantját fogja vinni. A kérdésen elmosolyodik* - nem tudom fiatal úr én nem rajongok az ilyen meglepetés dolgokért. Mindig van nálam valami amivel kedveskedhetek lelkes diákjaimnak. úgy hallottam, hogy önök szeretik az ilyeneket.* Mondja kedvesen hiszen tényleg csak azért vette, hogy diákjait tudja megjutalmazni.* - még egyszer köszön az idegen vezetést. Most pedig menjen nem szeretném ha miattam szegné meg a házi rendet. Váróm dalmágia órán* Fűzé még hozzá. Megvárja diákja reakcióját és persze reméli, hogy elárulja mit rejt a királykék drazsé. Megkeresi szobáját és becsukja maga mögött az ajtót* |
|  | | Aaron Drawer - Allidon Diák

Hozzászólások száma: 451 Msn: daviid018@citromail.hu Kaszt: 
 | Téma: Re: Nyugati-szárnyi folyosók Szer. Szept. 16, 2009 8:45 pm | |
| *Megérkeznek a folyosóra. Igen, innen már valóban el tudhat találni a nő, de azért Aaron még ad neki egy tanácsot.*-Biztos tudja, de azért elmondom. A sarkokon vannak ilyen tájékozódási pontok. Szóval ha megérinti őket a pálcájával, akkor megmondják az utat. Legalábbis nekem bejött eddig.*Mondja a nőnek, majd a lantos dologra is reagál.*-Hát igen, tudja a lant, hát hogy is mondjam? A világ legnemesebb hangszere. Persze karunk legnépszerűbb hangszere talán a gitár, de szerintem a lant mindenen túltesz.*Mondja a nőnek remélhetőleg érthetően fogalmazva. A zacskó felé nyúl, majd kivesz belőle egy kék színű drazsét.*-Mit gondol? Milyen izű?*Kérdezi mosolyogva, hiszen kíváncsi, hogy mit gondol a nő a királykék drazséről.* |
|  | | Caroline Nelson - archiv

Hozzászólások száma: 701 Kaszt: 
Pozició Titulus: Szakvezető-helyettes
 | Téma: Re: Nyugati-szárnyi folyosók Szer. Szept. 16, 2009 8:36 pm | |
| * Az út kacskaringós, de végül is elérték a nyugati szárny folyosóit. egy kis mosoly jelenik meg a tanárnő arcán amit gyorsan el is tüntet, hogy a fiú ne láthassa.*- igen másodikosoknak dalmágiát tanítok. Remélem bent lesz az óráimon* Jegyzi meg a dolgot hiszen szereti a lelkes diákokat főleg ha a zenével kapcsolatban azok.* - hát úgy tűnik hogy nagyon képzet a fiatal úr ez dicséretes. A lant az egyik legjobb hangszer és egy igazi bár legfőbb fegyvere egyben.* Mondja kedvesen a fiúnak.* - Azt hiszem meg is érkeztünk innen már nem tévedhetek el.* mosolyodik el, hiszen ha innen nem találná meg a szobáját az művészet lenne. táskájából egy zacskót vesz elő.*- hálám jelélül fogadjon el tőlem egy cukrot.* nyújtja oda a zacskót kedvesen pont úgy, hogy a fiú lássa miből vesz ha kér. A zacskón a következő felírat van bagoly berti féle minden ízű drazsé kíváncsian vár, hogy vajon melyiket is válasza a fiú* |
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |