|
| |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Játékmester

Hozzászólások száma: 710 Kaszt:  Üzenőláda: A játékmester jelenlegi használói, akiket kereshetsz, ha mesére vágysz: Ayla Madyzyn (Eramir), Hua Xiangfeng (Naxeldir), Horváth Réka (Allidon), Lina Wierro (Allidon), Caryl Sheila Wulner (Allidon), Isabella Newton (Eramir)
Pozició Titulus:
 | Téma: Re: Nyugati-szárnyi folyosók Csüt. Feb. 21, 2008 6:17 pm | |
| *A labirintus folyosói igen egyhangúak: kő, kő, kő, kőlépcső, és a változatosságért: kő. De ezen ismétlődésen kívűl észrevehetnek mást is a szemfülesebbek: ahhoz képest, hogy nyíl egyenesen haladnak, majd fordulnak, jobbra, balra, egész változatos útirányt követnek, és mégsem jutnak előrébb. Afféle deja vuhoz hasonlíthat az érzés, hiszen egy idő után, a folyosó egy szakaszához érnek vissza állandóan. Három ismétlődő motívumot fedezhetnek fel: egy kicsi lépcsőt, egy festményt, és egy ajtót. Utóbbiból tompa zaj hallatszódik ki, emberek társalgása, néhány hangszer közjátéka és éneklés.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Nyugati-szárnyi folyosók Csüt. Feb. 21, 2008 6:14 pm | |
| *Lee bólint Jacknek amjd ő is emghallja a zenét* -Juhhú naná hogy megnézzük!*Mondja a többieknek majd elindul a hang irányába* -Gyertek már!*Sietteti a többieket mert természetesen mint mindig most is előrevágoptt így ő megy legelől.Viszonylag gyorsan szewdi a lábát de azért bevárrja a többieket* |
|  | | Igor Volonyev Diák

Hozzászólások száma: 404 Kaszt:  Üzenőláda: Ha valaki szeretne játszani, nyugodtan lehet zaklatni!!! 
Pozició Titulus: Első évfolyam
 | Téma: Re: Nyugati-szárnyi folyosók Csüt. Feb. 21, 2008 6:12 pm | |
| Pff... *Elfordul Jacktől, és pár lépést tesz.* Nem, nem halljuk a zenét... *Elkezd a hang irányába menni de végül megtorpan, megvárja a többieket is.* Persze, hogy megnézzük. *Tovább sétál a zene irányába.* |
|  | | Jack Darkfield

Minősítés:  Hozzászólások száma: 8607 Msn: wat-kutya@hotmail.com Kaszt: 
Pozició Titulus: Ötödik évfolyam
 | Téma: Re: Nyugati-szárnyi folyosók Csüt. Feb. 21, 2008 6:02 pm | |
| -Nem Lee, még semmi ötletem, szerintem érdemesebb lenne ezzel felkeresned egy bestiamestert, egyik szaktársadat. *mondja, anélkül, hogy a fiúra nézve, könnyen meghallotta a lépteit is, ocelotja gyanakvóan méregeti a fiút, meg a többi diákot is.* -Hy all! *köszön szinte már flegmán, bemutatkozni lusta, ott virítanak rajta a jelvények, az iskolaelsőé is, ha valaki tájékozatlan, ő baja.* -Én hallom, az a kérdés, hogy megnézzük-e, honnan jön? *kérdezi, miközben ocelotja lassú, támadó lépésekkel indul meg valamerre, majd megtorpan, és visszanéz gazdájára.* _________________ Ifjú nekromanta novícius, vámpírfiú, a vére helyén is bájital csörgedezik, s bár nem tudja, egy Alkimista életútját járja, hiába keresi a halált, és várja végzetét, minden napját utolsóként élve meg. Kaen el Jericho jóbarátja
|
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Nyugati-szárnyi folyosók Csüt. Feb. 21, 2008 5:58 pm | |
| *Mikor diákok érkeznek gyorsan feláll.* -Sziasztok.Layla,holtak őreis prefi *Mutatkozik be a két idegen diáknak* -Ti is halljátok ezt a zenét? *Kérdezi és furcsálja a zenét,hiszen eddig nem is hallotta* |
|  | | Játékmester

Hozzászólások száma: 710 Kaszt:  Üzenőláda: A játékmester jelenlegi használói, akiket kereshetsz, ha mesére vágysz: Ayla Madyzyn (Eramir), Hua Xiangfeng (Naxeldir), Horváth Réka (Allidon), Lina Wierro (Allidon), Caryl Sheila Wulner (Allidon), Isabella Newton (Eramir)
Pozició Titulus:
 | Téma: Re: Nyugati-szárnyi folyosók Csüt. Feb. 21, 2008 5:56 pm | |
| *Furcsa társaság keveredett össze itt estefelé a nyugati szárnyi folyosókon, s még érdekesebb dolog történik meg: zene csendül fel a folyosó egyik meg nem világított szakaszából, egyelőre kivehetetlennek bizonyul. Mind a négyen hallhatják, egyszerre cseng közel, és távol, meg nem mondaná a legtisztábban halló tünde sem, milyen messziről.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Nyugati-szárnyi folyosók Csüt. Feb. 21, 2008 5:53 pm | |
| *Lee sétálgat a folyósókon.Egy kicsit megáll majd a falhoz támaszkodik várva hogy valakiben utitárst lelhet.Bár még ő sem tudja hogy hová szeretne menni*~Na lássuk ki lessz az a szerencsés akivel először találkozok~*Gondolja magában majd karba teszi a kezét.Balre tekint és egy pár diákot mmeg is lát és jobb oldalon is.Lee odasétál Jackhez* -Szia!Na tudsz valami új módszert? |
|  | | Igor Volonyev Diák

Hozzászólások száma: 404 Kaszt:  Üzenőláda: Ha valaki szeretne játszani, nyugodtan lehet zaklatni!!! 
Pozició Titulus: Első évfolyam
 | Téma: Re: Nyugati-szárnyi folyosók Csüt. Feb. 21, 2008 5:51 pm | |
| *Igor jelenik meg a folyósok végén. Fekete talárjával teljesen bele olvad a környezetbe.* Valahol erre lehet a konyha vagy rossz helyen fordultam el? Na mindegy maximum kannibál leszek és megeszem az egyik kezem... *Sétál tovább egyenesen a sötétségben. Észre vesz egy fiút és egy lányt, megpróbál velük komunikálni.* ~Azok ott ki a ló f.rkak?~ Hello! *Közelebb sétál.* A nevem Igor Volonyev. *Kezet nyújt a srácnak a lánynak biccent.* |
|  | | Jack Darkfield

Minősítés:  Hozzászólások száma: 8607 Msn: wat-kutya@hotmail.com Kaszt: 
Pozició Titulus: Ötödik évfolyam
 | Téma: Re: Nyugati-szárnyi folyosók Csüt. Feb. 21, 2008 5:50 pm | |
| *Éjfekete árny suhan el a labirintus ezen részére. Nem tudni honnan jött, és nem tudni, hogy hova megy. Egy nagymacska követi minden lépését, közvetlenül a nyomában maradva.* -És szerinted itt összetalálkozol bárkivel is? *hallatszódik az ocelot halk morgása, mire a fiú elmosolyodik.* -Épp abban reménykedek, hogy nem. *mondja hidegen, miközben megáll, körülnéz, és úgy dönt, letáborozik egy időre, csak azért, hogy kicsit lenyugodjon. És akkor meghall valahonnan, mintha lépések hangjai lennének, így elindul a hang irányába, és megpillant egy lányt. De még nem szólal meg, csak figyeli.* _________________ Ifjú nekromanta novícius, vámpírfiú, a vére helyén is bájital csörgedezik, s bár nem tudja, egy Alkimista életútját járja, hiába keresi a halált, és várja végzetét, minden napját utolsóként élve meg. Kaen el Jericho jóbarátja
|
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Nyugati-szárnyi folyosók Csüt. Feb. 21, 2008 5:48 pm | |
| *Layla jön le ide.Sose járt még itt,most is csak a kiváncsiság hozta ide.Körülnéz,majd leül az egyik fal elé és ott gondolkozik,hisz itt nyugalom van* |
|  | | Teodor Angel Diák

Hozzászólások száma: 937 Kaszt:  Üzenőláda: Hallgas: AcDc-t,Iron Maident, Rammsteint, Hammerfalt, Nightwisht és szép lesz az életed. Nekem legalábbis összejött.
Pozició Titulus: Harmadik évfolyam
 | Téma: Re: Nyugati-szárnyi folyosók Csüt. Jan. 31, 2008 2:00 pm | |
| *Delt jön le a labirintusnak ebe a részébe nem egy sehova inkáb a foloyson marad.fekte köpenyének kapucnija a fején és a köpeny is. A kezében botja van. Leül a földre hátát a falnak támsztva botját az ölébe fekteti és gondolkodik.Delt felál és eltünik a folyosorol mint a kámfor ez nem nehéz mert sötét van és ő is feketét visel.* |
|  | | Gwen Fairfax-Archiv Nem Játékos Karakter

Hozzászólások száma: 18
Pozició Titulus:
 | Téma: Re: Nyugati-szárnyi folyosók Vas. Jan. 06, 2008 6:30 pm | |
| *Nem is várt választ a kérdésekre, mindegyik költői volt. Lee nem fog félős szellemekről mesélni senkinek. Mikor a fiú cipőjének kopogását hallja, kicsit gyorsít, s amikor hirtelen előtte terem majdnem újból átmegy rajta* - Na persze. Az én területem a Labirintus, nem érdekelnek a kinti dolgok *Mordul rá Lee-re a lehető legfenyegetőbben. Viszont be kell látnia, hogy errefelé nem jár senki. Egy kis kiruccanás a Tölgyesbe biztos nem lenne olyan rossz. És ha a bestiásnak igaza van, valószínűleg vannak arrafelé diákok. Ijesztegetésre váró diákok. A gondolatra gonosz mosoly suhan át aranyos arcocskáján. Megvára ameddig Lee eltűnik, hogy ne higyje azt, sikerült kicsalogatnia innen, még ha így is van. Természetesen nem azért mert szép szemei vannak, csakis az a néhány félős gyerek az oka. Ha viszont nincs ott senki, Lee nem fog sokáig örülni. A tetőn lebeg át, nem akar hosszú utat tenni. Elindul a tölgyes felé* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Nyugati-szárnyi folyosók Vas. Jan. 06, 2008 6:21 pm | |
| *Lee ügyet sem vet a lány kérdéseire nem hagyja annyiban a dolgot.Látja hogy a lány lenézi őt és ezt nem hagyhatja annyiban már van is egy ötlete.Felgyorsít és elkezd spirtelni majd megelőzi a szellemet és megáll előtte* -Állj meg!Gyere velem és mutatok valamit.*Mondja a lánynak* -A tölgyesbe megyünk!Van ott pár dolog ami téged is érdekelne.Ráadásul ott szerintem több diák van és sokkal sötétebb.Ahogy látod itt egy lélek sincs.Gyere a Tölgyesbe biztos lesznek egy páran*Majd elindul közben hátranéz remélve hogy a lány követi őt*~A fenébe ha rájön hoyg az ég világon semmi okom nincs arra hogy idehívjam ízekre szaggat~*Gondolja magában*~Nem majd kérek segítséget biztos van ott valaki~*Bíztatja magát majd reméli hogy a szellem társaságában kiér a tölgyesbe* |

Pozició Titulus:
 | Téma: Re: Nyugati-szárnyi folyosók Vas. Jan. 06, 2008 6:11 pm | |
| *Izzó szemekkel néz ide-oda, hátha meglát egy ártatlan diákocskát. Annyi, de annyi terve lenne amit még fel kell használnia! Ez a kis ijesztés Lee-vel semmi sem volt, csak egy kis bemelegítés, de mivel látta, hogy a fiú még ettől is beijedt, sikeresnek gondolja az ezutáni próbálkozásait is* - Nem adod fel valami könnyen. *Morogja Lee-nek, de már nem érdekli. Még biztos nem találkozott semmi igazán ijesztővel, például egy olyan lénnyel, amilyen ő valójában, különben nem merne a sötétben is utána eredni. Szinte ő az egyetlen haloványan világító dolog ezen a helyen, más fényforrás alig-alig van, s a bestiamester mégis utána ered. Érdekes* - Maradj nyugton. Te is tudod, hogy ezt senki sem hinné el. Egy félős szellem? És ugyan mitől fél? *Már nagyon elege van. Lee még attól a szörnyű lénytől sem ment el, amit egy pillanatig láthatott. Vagy nagyon bátor vagy egyszerűen buta* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Nyugati-szárnyi folyosók Vas. Jan. 06, 2008 6:00 pm | |
| -Áhh szóval félsz a szégyentől hogy nem fogok megijedni igaz?*Kérdezi mosolyogva miközben vissza áll alapállásba* -Mi dolgod van?Egy árva lélek sincs a folyósón!Ismerd be hogy félsz a kudarctól*Mosolyodik el*~Húha csak nehogy túl messzire menjek~*Gondolja magában majd megfogja a talizmányját*~Segíts engem~*Gondolja magában.A lány mivel még mindig nem állt meg elég nehéz követni a szemével már kell lépéseket tennie hogy ne tűnjön el vékkép a szeme elől* -Vagy ha mégsem félsz a kudarctól mond el nekem hogy mi dolgod van hogy el is higgyem.Azt akarod hogy elterjesszem hogy van egy félős szellem itt a nezabarban?*Kérdezi csetlő botló hangon*~Talán ez bejön és elérem amit akarok~*Gondolja majd elkezd lépkedni hogy utolérja a szellemet* |

Pozició Titulus:
 | Téma: Re: Nyugati-szárnyi folyosók Vas. Jan. 06, 2008 5:46 pm | |
| *Megállni nem áll meg, még csak hátra sem fordul, Lee-nek mégsem eshet nehezére elképzelni gúnyos, kísérteties mosolyát.* - Csak viccelsz ugye? Mint mondtam, van jobb dolgom is *Senkin sem fog megesni a szíve csak mert könyörög, és ebbe minden diák beletartozik. Ha meg kérnek tőle valamit, azt főleg nem teljesíti.* - Nem érdekel. Nélküled is remekül tudok ijesztgetni *A fiú többi mondanójára már nem is válaszol, némán lebeg tovább újabb áldozatok után kutatva. A folyosó már az éjszaka miatt elég sötét lett ahhoz, hogy valakit halálosan megrémisszen* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Nyugati-szárnyi folyosók Vas. Jan. 06, 2008 5:36 pm | |
| *Lee figyelmesen végighallgatja a lány beszédét arra ügyet sem vet hogy kigúnyolja majd elmosolyodik és a láyn után kiállt* -Héj várj!Edzeni akarok veled hogy mégerősebb lehessek.Mit szólnál ahoz ha jól megijesztenél?*Kérdezi izgatottan*~Ajj ezt elég szarul csinálltam úgykellet volna hogy akkor ijessz meg de mostmár mindegy~*Gondolja magában és már megbizonyosodott róla hogy a lány nem fogja őt megölni.De azért vannak benne kétségek így bebiztosítja magát hogy biztos legyen a dolgában* -Gyakorolhatsz rajtam!Kipróbállhatnál új trükköket én lennék a próbabábú.Így mindkettőnk jól jár rendben?*Kérdezi mosolyogva reméli hogy a lány nem akarja bántani és zökkenőmentesen megtanulhatja mi az igazi félelem.Széttárja a lábát és kezeit* -Kezdhetjük?~Most végre leküzdhetem a félelem mániámat és nem leszek olyan alamuszi végre leküzdhetem a legálldázabb ellenfelemet.A félelmet~*Gondolja magában reméli hogy a lány segít rajta és azért ez a lánynak nem is lehet rossz hisz még szórakozni is tud Leen* |

Pozició Titulus:
 | Téma: Re: Nyugati-szárnyi folyosók Vas. Jan. 06, 2008 5:29 pm | |
| *Rosszallóan megcsóválja a fejét,s lassan kezd el beszélni mintha egy óvodás állna vele szemben* - Azt ugye nem gondolod komolyan, hogy minden titkomat megosztom egy ilyen tapasztalatlan emberrel? *Gúny és düh egyszerre hallatszik a hangjában* És ha egy kicsit gondolkodnál azzal a törpe agyaddal, talán rájönnél miért estél térdre az előbb. Tőlem mindig fognak félni *Ezt elég nehéz lehet elhinni egy tíz évesnek tűnő, hófehér szellemről, de csak annak, aki még nem tapasztalta az igazi félelmet* - Miért érdekel az téged? *Lenézően néz Lee-re aki egyre jobban idegesíti okoskodó kérdéseivel. Megforgatja a szemeit, és hátat fordít neki* Nem áll szándékomban bármit is elmondani neked. *Kiáltja még hátra a válla fölött, miközben lebegve megindul*
A hozzászólást összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jan. 19, 2008 8:55 pm-kor. |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Nyugati-szárnyi folyosók Vas. Jan. 06, 2008 5:18 pm | |
| *Lee végighallgatja a lányt* -És mivan ha nem leszel félelmetes?Mivan ha mindenki kinevet téged a buta huhugásodért?Azt hiszed hogy nem unják meg az emberek ezt?Jó beismerem bedőltem és valóban bevoltam rezelve de már tudom hogy kivel állok szemben és többet nem veszem be a cseledet*Mondja magabiztosan majd egy újjab kérdés merül fel benne* -Te tudsz ölni?*Kérdezi kíváncsian*-Ha igen akkor öltál meg már valaha bárkit is?*Kérdezi csillogó szemekkel annyira már nem fél a szellemtől és ha kiderül hogy ártani sem tud a neki akkor nyugottan feleselhet a szellemnek azonban ha igen akkor bizony meglehet hogy beijed bár nem biztos hogy el is hiszi a lány mondandóját.De azért kíváncsian várja hogy erre mit lép a szellem* |

Pozició Titulus:
 | Téma: Re: Nyugati-szárnyi folyosók Vas. Jan. 06, 2008 5:12 pm | |
| *Jól látja, hogy Lee már nem akar tovább hadonászni a pálcájával, és ennek nem annyira örül. Hiszen imádja nézni, ahogy az emberek teljesen fölöslegesen próbálnak ártani neki. A térdrerogyásra nem reagál semmit, pontosan tudja az okát* - Találd ki. *Veti oda a fiúnak, közben a levegőben törökülésbe rakja a lábait* Igen, pont így gondoltam *Válaszol rendíthetetlen nyugalommal, hangja mégis valahogy furcsa. Lee haragja csak növeli a jókedvét* Jó meglátás. Az idő viszont nekem is ugyanúgy múlik mint neked, és igenis, másra is fel tudom használni *Mélykék szemeit a bestiamesterre emeli, gyilkos pillantásokat lövell felé* - Én örülök neki, hogy így van. Bármikor megijeszthetek bárkit, és soha sem tűnök el, nem úgy mint Te. Te évekkel később megszűnsz létezni, én viszont még mindig itt keringhetek. Néha talán unalmas, de nagyrészt inkább szórakoztató. Húú-húú *Megint huhog egy kicsit, hogy Lee felfogja, azok a hangok is tőle származtak, amiktől annyira megijedt. Hűvös, földöntúli kacagást hallat* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Nyugati-szárnyi folyosók Vas. Jan. 06, 2008 4:57 pm | |
| *Lee ügyet sem vet a lány eddigi tevékenységére és a válaszával sem törődik de amikor átmegy rajta akkor már tudomást vesz a lányról*~Fújj de undorító volt.A fenébe ezt a lányt nem tudom legyőzni hisz hozzá sem tudok érni.Mit tegyek?~*Kérdezi magától majd a lányhoz fordul* -Akkor mit akarsz tőlem?*Kérdezi összeszorított fogakkal*Azt hiszed hogy azért mert szellem vagy bármit megtehetsz?*Kérdezi egyre haragosabb hangon*-Mitől olyan drága az ideje egy szellemnek ha?Te nem vagy más mint egy soha nem nyugvó halott.*Mondja idegesen.Nem tudja hogy igazat mondott e de ez a véleménye és kész*-Soha nem fogsz nyugodni békében mindig itt fogsz keringeni körülöttem és nem lelsz semmi szuórakozást mint hogy az emberekkel szórakozz.Az életed értelmét veszti.Senki nem törődik veled mi hasznod van így hogy még mindig élsz?Unalmas életed lehet szálldosni a falakon keresztül.*Csóváljja a fejét a lánynak neki ez a véleméyne és szerinte igazat beszélt.Az egész mondatát térden állva mondta a pálcáját már a zsebébe helyezte.Nem is vette észre hogy térdre állt.Talán kicsit beilyedt és miközben lelkesen modnta a mondókáját térdre rogyott de most gyorsan föláll és úgy nézi a lányt* |
|  | | Kalandmester

Hozzászólások száma: 8703 Kaszt: 
Pozició Titulus: Mesélő
 | Téma: Re: Nyugati-szárnyi folyosók Vas. Jan. 06, 2008 4:29 pm | |
| *Lee lassan már megtanulhatná, hogy felelslegesen jártatja a száját, főleg olyanokkal szemben, akikkel szemben nincs esélye. Amikor a kisértet szemébe néz, valami szörnyű rettegés tölti el. Egy pillanatra mögé tud nézni, mi is rejtőzik a lidérc gyámoltalan kislány álarca mögött, és a félelemtől térdre esik...* |

Pozició Titulus:
 | Téma: Re: Nyugati-szárnyi folyosók Vas. Jan. 06, 2008 4:25 pm | |
| *Percekkel később újra felbukkan. Természetesen gondolta, hogy nem fog félni tőle, de most nem is ez volt a célja. Ijesztgetni este szokott, idegesíteni meg a többi napszakban* - Nem hiszem. Tudom *Ad választ a kérdésre vigyorogva, majd átlebeg a falon minden probléma nélkül. Aztán újra felbukkan, megint Lee mögött. Hangtalanul leereszkedik mögé, vár egy kicsit, aztán átsuhan a fiún. Nem kellemes ha csak úgy átsétálnak rajtad* - Semmi kedvem rád pazarolni az időmet. *Kísérteties mosoly kúszik halottsápadt arcára, unottan nézegetni kezdi a körmeit*
A hozzászólást összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jan. 06, 2008 4:40 pm-kor. |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Nyugati-szárnyi folyosók Vas. Jan. 06, 2008 4:11 pm | |
| *Lee kicsit megnyugodott majd meghallja mait a lány mondott majd elmosolyodik*~Hm.Azt hiszi hogy félek tőle azért mert betudott idegesíteni.Nem félek egy hisztis kölyöktől.Mostmár tudom mivel állom szemben* -Azt hiszed hogy bárki is megijedne egy sírós kis csecsemőtől aki az egyik pillanatban még sírós kislány a másikban meg idegbeteg kacatdobáló?*Kérdezi mosolyogva majd látja hogy a forgószél egyszerűen megszűnt a lánnyal eggyüt* -Hol vagy te kis félős senki?*Kérdezi kiabálva most megitn ideges lett* -Gyere vívjunk meg ha van merszed hozzá!*Mondja magabiztosan madj vérja hogy a láyn előbújjon a rejtekhelyéről* |

Pozició Titulus:
 | Téma: Re: Nyugati-szárnyi folyosók Vas. Jan. 06, 2008 4:01 pm | |
| *A kacatokból túl hamar kifogy, hiába kutat tovább a zsebében, nem talál semmit* ~ Máskor jobban teletöltöm a zsebeimet ~ *Morgolódik magában. Viszont ha már kacatjai nincsenek, akkor visítozással fogja elkergetni Lee-t. Tovább sikoltozik segítségért, közben már nem is próbálja elrejteni gúnyos, kárörvendő mosolyát. A "pocok" megszólításra csak egy hangos nevetést hallat. Sikeresen felidegesítette a bestiamestert, ezután már semmi sem érdekli* - Csak merj lejönni ide este is! *Suhogja halkan, nem biztos hogy Lee meghallja. Az évek során annyi ijesztgetési tervet eszelt ki éjszakákra, hogy tengernyi ötlete van. És ezt mostantól ki is fogja használni. Az ifjú bestiamester pálcájára csak egy lenéző pillantást vet, azzal ugyan nem fog neki ártani. pont abban a pillanatban, amikor a fiú kimondja az átkot, eltűnik a plafonon keresztül* |
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |