Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságHelyszínleírásokRegisztrációBelépés

Share | 

Északi-szárnyi folyosók

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Északi-szárnyi folyosók   Kedd. Júl. 22, 2008 11:25 pm

-Nem áll szándékomban ölni. Viszont átkozni igen. KIjárási tilalom van, szóval semmi keresnivalód itt ilyenkor. nekem sem, hoppá.*húzza el kicsit a száját.*-Minek is jöttem ide? Egy pillanat.*mondja*~Nah várjunk csak. Mit is mondtak mit jegyezzek meg?Igen a nevem. Tatiyana oké , erre emlékszem.*gondolatban tesz egy pipát.*~Honnan jöttem? Ezt is tudom. Mikor is lehetek kint. Mivel főprefi vagyok...hát persze~*gondolja majd gondolatban összecsapja két kezét.*-Főprefi vagyok, tehát izé..járőrözök és az a dolgom, hogy a szabályszegőket ahogy téged is ágybapateroljam. Sipirc míg szépen kérem. *mondja. *-Ne gyere a közelembe! *fenyegeti meg a fiút mikor látja, hogy az közelebb lép hozzá.*-Ilyenkor nem érdekli senki éneke. Aludni szeretne ahogy én is, de addig nem tehetem mig te nem térsz nyugovóra. jaj ne már! *mondja mikor a fiú bögőmasinát játszik.*-Nem rúgnak ki ezért nyugi már! Maximum takarítanod kell pár napig. Amúgy is azt csináltad az előbb, szóval nem tök mindegy?*kérdezi, majd mikor a fiú megöleli kicsit durva módon, de belerúg a bokájába.*-Eressz el te nem tudom mi! Itt a zsepid tuskó! *mondja majd a fiú felé dob egy papírzsebkendőt.*-Most viszont kérlek menj fel a szobádba.Jah a büntetésed. Nos lássuk csak. Egy hét festménytakarítás kő keményen! Kérdés?*kérdezi nyugodt hangján.*
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Északi-szárnyi folyosók   Kedd. Júl. 22, 2008 11:16 pm

*Most csőbehúzták.Méghozzá egy szőke liba.Nem tud nagyon megszólalni.Most aztén megszívta*
~ne bókoljak neki? na ez érdekes lesz~*mondja és letérdel a lány elött*
-Te szépnek mondható hölgy..rámfogod a pálcád...megölnél?? hát tessék itt a lehetőség.Ölj meg.*mondja drámaian majd eszébe jut valami és felkel*
-igeen meghallja az úrnő?? na ne mond kislány*mondja miközbe egyre közelebb lép Yanahoz*
-Ha tudnád milyen szépen tudok énekelni..Biztos tetszene az úrnődnek.Engem megölhet nincs családom szóval rajtam nem múlik *vágja oda majd hirtelen kitör belölle a műsírás még is sikerül neki valós könnyekkel*
-Nekem nincs családom..egyedül vagyok..ha bemonszerolsz akkor ...nekem ez az otthonom értsd meg*mondja hangosan "bőgve" majd hirtelen megszólal*
-Bocs nincs egy pézséd?de kit is lérdekel az ez a nyomorult élet*mondja és hirtelen megöleli a lányt*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Északi-szárnyi folyosók   Kedd. Júl. 22, 2008 11:07 pm

*Kicsit megijed mikor a fiú felpattan csak úgy a víz hatására.*~Mondtam, hogy részeg volt~*helyeseli le gondolatban a tényt, hogy ő tudta. *-Jól van na! ne ordibálj mert felkelted az Úrnőt és képes megölni minket de észlány. Miért te mit csináltál volna? Csókoltalak volna meg mintha Csipkerózsika lennél? Tudod mikor.*mondja mérgesen.*-Jah vagy úgy. Szóval így állunk. Igen elcseszted. Eljátszani? Mit is?*vakarja meg szőke buksiját.*-Tőlem! *vonja meg a vállát, majd egy kicsit gondolkozik.*Nem. Szó se lehet róla. *mondja*-Ne bókolj itt mert megátkozlak.*jó is lenne ha tudna átkozni, de csak pár alapot tud semmi különleges dolgot.*-Nah legalbb a nevedet tudom. Yana vagyok, és főprefektus.*böki ki.*-De ne nagyon érdekeljen. Durva voltál az tény. Meg az is, hogy elmúlt 22 óra. nyomo mi?*kérdez vissza.*~vajon mit akart mondani? nyomorék? nyomorult? nyomogép? nyomogén? Áh igen biztos nyomogént..csak tudnám, hogy mi az.*gondolja majd pálcáját a fiú felé tartja.*-Lebuktál szép fiú! *gonosz mosoly, máramennyire ez tőle telik. Szőke fürtjeit tekergeti közben a fiún tartja a szemét.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Északi-szárnyi folyosók   Kedd. Júl. 22, 2008 10:59 pm

*Tűri ahogy a lány felemeli a kezét és elejti.Nem szólal meg mert akkor egyből lebukna.Már egésszen megnyugszik főleg amikor vizsgálgatni kezdi.Sikerül levegőt lopnia.Simán megy minden egésszen a vízig.Ahogy érzi a jéghideg vizet szinte felpattan a földről*
-Eszednél vagy? Te agyalágyult hülye..ezzel megfojthattál volna ha elájultam vagyis elájultam de te nem vagy észnél.*mondja kicsit dühösen majd megtorpan*
-ezt elcsesztem ugye?? nem lehetne még egyszer eljátszani a biztonság kedvéért?Olyan szép lányka vagy és nézdmár prefektus is.Jajj de tündéri a jelvényed és a szemed..egyszerűen csodálatos*mondja sorba szépen és egyre közelebb lép a lányhoz és meghajol elötte*
-Kristian Alven vagyok frága kisasszony.Nem akartalak megilyeszteni.Benned kit tisztelthetek?*kérdezi miközbe kezet csókol a lánynak*
-Nem akartam ilyen durva lenni az elöbb kérlek bocsáss meg csak ez a nyomo..mármint nagyon hideg víz ezt váltotta ki*mentegetőzik és várja a lány mint reagál*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Északi-szárnyi folyosók   Kedd. Júl. 22, 2008 10:54 pm

*Épp várja a választ, mikor nagy koppanást hall, majd segélykiáltásokat.*-Minek segítsek, hogyha azt se tudom ki vagy? És ha ez csak egy csapda? nem dőlök be neked.*mondja ravaszul, de közelebblépdel a fiúhoz.*-Mit keresel itt ilyenkor? Csak nem a ruháddal törlőd a padlót? Nagyon úgy néz ki. Hahó..hahó.*elhalkuló hahókat hallat. Mikor az illető nem válaszolodasétál hozzá, leguggol, majd megfogja az egyik karját , majd elejti.*-Hoppá!*mondja egész halkan. Szegényke tényleg hülye egy kicsit. De hát nah mégiscsak egy szkéről van szó.*~Ez meghalt? Mi van ezzel? Lehet berúgott. Egy kis víz nem árt neki.~*gondolja majd előkapja pálcáját és a fiú arca felé tartja.*-Karnas! *mondja ki az igét.Kiváncsian várja a következményt.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Északi-szárnyi folyosók   Kedd. Júl. 22, 2008 10:44 pm

*Ahogy meghallja a hangokat már a lépésből egyből tudja ki közeledik.Az a kis okoskodó prefektus akit annyira ki nem állhat.Nem ismeri még is annyiszor rontja el az estéit,viszont nincs mit tenni.Ha nem akar padlót sikálni egész este akkor valamit muszáj bevetnie.Megpróbálja a legalapabbat.Hirtelen hanyatvágódik a padlón.*
-Kérlek..kérlek bárki vagy segíts*mondja komolyan halkan majd becsukja szemeit és mintha elájult volna.Még a lélegzetét is visszatartja.Csak fekszik a földön mint egy hullát játszó bábu.Csak remlni tudja hogy a kis szőke elhiszi.Ő mindent belead*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Északi-szárnyi folyosók   Kedd. Júl. 22, 2008 10:38 pm

*Adams tévedett a szöszike felvan. De még mennyire. Éberebb mint valaha. Halkan dudolászik mikor meglát ismét valakit.*~csak nem a tegnapival futotam össze. Micsoda egy pimasz kölyök volt.*-Ki van ott? Mutasd magad!Lumos! *mondja de csak halkan, nem szeretné az Úrnőt felkelteni, hiszen akkor jaj nekik.*-Csak nem az akit tegnap fogtam. Nah megállj csak szabályszegő. Mit keresel itt és ki vagy?*kérdez egyből kettőt is*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Északi-szárnyi folyosók   Kedd. Júl. 22, 2008 10:30 pm

*Adams sétálagat szomorúan a folyosón.Nem tudja mit csináljon Tasjával hogy a lány hidjen neki..hogy télleg szereti.Ahogy lépdel egyre szomorúbb lesz és észre se veszi hogy már elmúlt 10 és nem szabadna kint lennie.*
~ki esne nekem ilyenkor..mindegyik prefike alszik az a szöszike is biztos..~*gondolja és fekete kapucniját felhajta a nagy séta közbe úgy halad a sötét folyosón.Hirtelen egy szoba elött halad el aminek persze be van zárva az ajtaja.Szinte megdermedve áll meg .*
~basszuskulcs..ez az izé..annak a szobája..na húzás innen~*töpreng majd kapcsol át sprintbe és halad egésszen addig ameddig el nem tűnik az ajtó a látókörletéből*
Ann-Tabitha Serenity
Diák

Hozzászólások száma: 2586
Msn: ritaveronika@axelero.hu
Kaszt:
Üzenőláda: Élj úgy, hogy, ha a tükörbe nézel, az illetőnek, akit a tükörben látsz, meg tudd veregetni a vállát, és mosolyogni tudj rá!

Titulus: Az allidon kis boszija^^
Titulus: A jók gyámolítója^^
Titulus: angyalka^^

MSN: ritaveronika@axelero.hu

Yahoo: ritaveronikamarsi@yahoo.com

Vegyetek fel! Mindenkivel szívesen játszom Razz

Életem reménye: HHGY (L)

Pozició
Titulus: Negyedik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Északi-szárnyi folyosók   Hétf. Júl. 21, 2008 7:21 pm

*Ann mivel itt volt a folyosón, itt is sétáll most végig, hiszen itt található Cirelin úrnő lakosztálya, aminek a küszöbjénél egy levelet csúsztott be a lány. Örült most ennek a levélnek, hiszen így ő is segíthet a szeretett iskolájának és talán előbb visszanyeri a régi formáját, vagy még szebb is lesz talán, mint amilyen volt a suli. De most az szeretné Ann ha minél előbb a fejében is és az iskolában is helyreállna a rend.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Északi-szárnyi folyosók   Szer. Júl. 02, 2008 7:26 pm

-Bocs, de most valahogy nem vagyok vadalma-kedvemben. De te azért még vigyoroghatsz.- *Erôltet az arcára egy mosolyt.*
-Hát, végülis egy pici kis hôs is jó. Sôt, nekem nagyon nagy hôs vagy, mert nem vesztetted el a fejed és jó ötleteid voltak. Tök hôsies! Amúgy igen, jó csapatmunka volt.- *Még mindig mosolyog. A pörkölt ruha jó, ameddig nem maga az ember a pörkölt. Ekkor érkezik meg Hay. Leengedi alit mga mellé, majd int egyet immár szabad kezének. Átveszi a levelet és a zsebébe süllyeszti, jelezve, hogy majd nyugiban elolvasom.*
-Te- *Mutat Elisára, de nem elfordulva Haytôl.* -Le azzal a szemöldökkel!- *Fenyegeti meg Elliet.*
-Na, szerintem menjünk a fôhadira, ott tuti összefutunk Leilával meg Katával meg Peterrel meg azokkal, akik ott voltak. Na gyertek.- *Int egyet mindkét lánynak, hogy kövessék, és egyenest a fôhadira mennek.*
Elisaveta Grozda Moraru-A
Diák

Hozzászólások száma: 867
Msn: vibex10@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda: Gyertek, gyertek játszani! Vajon mit is játszani? Na jó gyertek csak nyugodtan játszani és stresszeljétek pici Elisámat:)

Pozició
Titulus: Második évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Északi-szárnyi folyosók   Szer. Júl. 02, 2008 7:12 pm

- Ne legyél már komor. Örülj, hogy megúszta mindenki éppp börrel. A tanárok pedig.... Hát nem tudom. Valahogy az az érzésem nem vagyunk biztonságban. * Hajtja le mostmár ő is a fejét, majd dacosan felemli.*
- lehetséges, hogy nem nagy hősök, csak picikék. De az biztos, hogy én ilyet még nem csináltam. Még párbajozni se párbajoztam, hát akkor ez amit mi csináltunk együtt * kihangsúlyozza a szót.* az hidd el, hogy számomra hőstet.
- Nem... velem se lett nagyobb gond. Tipikus pörkölt ruha.
- És most? Merre, Gondolom, nem fogunk beszökni a gyenguszra. Bár leht, hogy most jót tenne neked a csípős kenőcsökből pár.* nyújtja ki a nyelvét.*
- Áh... Szia Hay. Nem nem lett semmi bajunk. Hála az égnek. Csak kiszemelt minkte egy faélka nem tudom mi de amőgy semmi baj.* mondja miközben felhúzott szemöldökkel figyeli a jelenetet
http://www.vibex.gportal.hu ginny.gportal.hu
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Északi-szárnyi folyosók   Szer. Júl. 02, 2008 7:10 pm

*Halk léptek törik meg a beszélgetést. Gyorsan tipeg ide egy elbűvölő leányzó bézs pulcsiban, mely a testéhez simul. Fekete farmer-csőnadrágja van rajta, úgy siet a "párocska" felé. Narancsos-csokoládés árnyalatú szemeit Ryan-re, majd Elisára pörgeti.* Jól vagytok? *kérdezi aggódva.* Láttam a tisztáson mindent... borzalmas volt! *mondja lesúlytva. Yenna remegve figyel a vállán. * Remélem nem esett bajotok. *mondja remegő hangon.* Ryan, ez a tiéd. *mondja halkan, majd átnyújt egy cetlit.* Bagollyal akartam küldeni, de rájöttem hogy nincs. *mondja aggódó hangon.*

"Drága Ry
Kedves Ryan!

Azért írok mert nemrég úgy tűnhetett hogy én szerelmes vagyok beléd, holott ez nem igaz. Meg akar
Nem akartalak megcsókolni, elszállt a fejem, ennyi az egész. ja és képzeld van egy varázserőm amit Senorita Alcarin-nal fedeztem fel. Amióta megettem az ezüst almát bármikor csillogást tudok magam köré vonni. Szerintem ez tök jó!

Ölelcsókol
Üdvözöl, Hay"

A hozzászólást Hayden L. A. G. Chrysanta összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Júl. 02, 2008 7:12 pm-kor.
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Északi-szárnyi folyosók   Szer. Júl. 02, 2008 7:01 pm

*Ellienek a kezét egészen idáig nem engedte el, folyamatosan húzta, nehogy lemaradjon és valami baja legyen. Lihegve rohan a folyosókra és itt fékez le, majd elengedi a lány kezét. Igazán nem könnyű cipelni egy hülye, dagadt kígyót.*
-Hát, meleg helyzet volt, szószerint.- *A következô kérdésekre csak vállat von. *
-Nem tudom, de nem akarok többször összefutni velük. Egyáltalán meg hol voltak a tanárok? Felháborító.- *Ô nem vigyorog, inkább komornak tűnhet. Aggódik a többiekért, ugyanis ott volt két férfi is, nem csak néhány tűzérzékeny földfejű.*
-Hát, itt-ott egy kissebb kék folt, több bajom nincs, veled minden rendben?- *Kérdez rá ô is.*
-Hôsök? Ugyan, a többiek csinálták a jobb munkát és nem tudtuk nagyon így sem elvonni a gólemeket, vagy miket.- *Sóhajt egyet. Az biztos, hogy pár napig nem megy a rejtett tiszás felé, sôt, arra sem néz.*
Diák

Kaszt:
Üzenőláda: Gyertek, gyertek játszani! Vajon mit is játszani? Na jó gyertek csak nyugodtan játszani és stresszeljétek pici Elisámat:)

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Északi-szárnyi folyosók   Szer. Júl. 02, 2008 6:53 pm

* Ryan-nel és Kalival érkezik meg az ismerős helyre.*
- Jaj én még sose féltem ennyire... * nem tudja akkor se abba hagyni a vigyorgást.*
- De figyeljél már.... Ezek miért jöttek? Mit akarnak? Az övék lett a tisztás? * néz értetlenül a fiú szemeibe.*
- Legalább nem sebesültél meg te se * mosolyog a szöszire.*
- Mi lettünk a hősők. Még jó hogy hamar kapcsoltunk.
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Északi-szárnyi folyosók   Hétf. Jún. 30, 2008 7:50 pm

*Megörül, mikor Ellie jönni akar, hiszen egy-két trükköt tud tanítani, no meg ellesni is. A lány még jól is öltözött, csupa feketébe. Ryan gyorsan begombolja ingét, ritka látvány, de így jobban tud beleolvadni a környezetbe, már eltekintve a szôke, rikítóan világos hajszínétôl. Mindig is feketét akart.*
-Szupi!- *Csapja össze kezeit.* -Na, Kali drága, újra akció, de erôsítéssel. Mit szólsz, még mindig nem merem?- *Diadalittas mosoly, de mintha valamilyen csillogás lehene kivehetô kék szemeib1ol. Olyan rég nem követett el bűnt, hogy az már maga a bűn.*
-Rendicsek! Raboljuk ki a gyenguct.- *Egy intéssel jelzi, hogy erre tessék, majd Kali és ô, mutatva Elisának az útat, elkezdenek a gyenguc felé lopakodni.*
-Bemelegítés.- *Magyarázza Ellienek és ha minden igaz, akkor ô is követi a gyenguszhoz.*
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Északi-szárnyi folyosók   Hétf. Jún. 30, 2008 7:44 pm

* Elisa megtorpan mikor valakiket veszekedni hall. Na ki lenne más mint Ryan úrfi és a kobrája. Elmosolyodik rajtuk majd a kérdésre nagyra nyitja őzike szemeit.*
- Sziasztok! Hát. Én szivesen veled tartanék! De inkább társként, úgyis rég csibészkedtem. A Nezában egyszer se, szóval szivesen veled megyek, gondolom az a kifejezés "Hogyha nem zavarok", már potya rizsa lenne, mert te hívtál.* mondja miközben a haját gyorsan összeköti, hogy ne lógjon a szemébe, de egy-két tincs előre hullik az arcába, de ezt már megszokta.*
- Én még nem voltam a gyengélkedőn, szóval... Uram kérem fáradjon előre, hogy mutassa az utat.* kéri fel nevetve a fiút a kalandra, miközben Maffiának int, hogy siessen.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Északi-szárnyi folyosók   Hétf. Jún. 30, 2008 7:38 pm

*Ryan érkezik errefelé. Megint eltévedt a labirintusban a nagy Kalival való veszekedésben. Szokásos ruházata van rajta, ezúttal rövid farmer, térd felett végzôdik és mint mindig, sötétkék. Fehér deszkáscipô van a lábán titokzoknival, fehér póló és sötétzöld ing. Szemüvege orrára biggyesztve, haja kócos, fülbevaló bal fülében.*
-Akkor is, ha én mondom, meg merném csinálni!- *Mondja már kissé ingerülten.* -Tudod jól, hogy igen, hiszen ismersz engem!-
-Nem hissszem, mindig gyáva vagy!-
-Nem igaz! Bebizonyítom!- *Ekkor látja meg Elliet, hiszen annyira nem vak, hogy egy falnak álcázott fekete rucis csajba beleüközzön.* -Szia Ellie!- *Köszön neki, de Kali így is folytatja.*
-Gyáva, nem mered!- *Ryan morcosan néz le Kalira, de mintha ötlete támadna. Egyedül komolyan nem biztos, hogy itt merné, ahol esténként lidércek is ôrzik, hogy a diákok nem szegik-e meg a tilalmat, tehát csillogó szemekkel Ellie felé fordul. Rég folyamodott ilyesmihez.*
-Figyusz, Kali nem hagy békén azzal, hogy nem merném kirabolni a betegszobát. Én meg merem, na, nincs kedvd tanúként, vagy akár társként velem tartani?- *Halkan beszél, nehogy meghallja egy illetéktelen, vagyis nem beavatott, akire ez kicsit sem tartozik rá.*
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Északi-szárnyi folyosók   Hétf. Jún. 30, 2008 7:28 pm

* Elisa sétál Maffiával és táskájával a kúriában. Most is ábrándozik. Nem csoda, hogy ide keveredett. Fekete újjatlan, testhez simuló felső , és fekete rövid naci. Persze, hogy fekete balerina cipóje van rajta. Jaj Elisa! Már csak a napszemcsi hiányzik, és elmehetnél James Bond filmbe... Tudjátok, gondolom, ogy én csak a mesélő vagyok.*
Domajan Gurskovity
Diák

Hozzászólások száma: 940
Msn: csibi97@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda: Ha valaki játszani szeretne nyugodtan szóljatok

Pozició
Titulus: Harmadik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Északi-szárnyi folyosók   Vas. Jún. 22, 2008 3:44 pm

*Domajan elindul a másik irányba a Kardfogútigris háló felé. Zöld hosszú haja gyors lépteitől hosszan elnyúló "lobogásba" kezd.*
Arabella Jagusia

Minősítés:
Hozzászólások száma: 5022
Msn: zsokica15@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda: arabellajagusia

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Északi-szárnyi folyosók   Vas. Jún. 22, 2008 3:40 pm

- Igen, megyek *mondja és leonidassal elindul Amalia után* - Szia, örülök, hogy találkoztunk, és a bálban biztos öszefutunk *mondja a fiúnak, majd elindul a madárpók háló felé, hogy együtt készüljenek fel a bálra, ami egyben egy kaland is lesz*
Amaril Gwyneth
Diák

Hozzászólások száma: 4851
Msn: amalia-tacita@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda: Ha játszani akartok vegyetek fel msn-re. Vagy dobjatok meg egy privivel. Ha lehet ne fejbe Razz

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Északi-szárnyi folyosók   Vas. Jún. 22, 2008 3:37 pm

-De iagazad van. Arabella akkor jösz??
*Kérdezi a lány s ő és Villyi elindulnak a Madárpók felé. Ha a lány is jön együtt észülnek fel a bálra.*
-Akkor majd a bálban találkozunk. Szia!
*Köszön még el a fiútul.*
Domajan Gurskovity
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Északi-szárnyi folyosók   Vas. Jún. 22, 2008 3:34 pm

*Domajan rápillant órájára és kikerekedett szemekkel szól a lányokhoz:*
-Uram atyám 16:34 van fél óra és kezdődik a bál! Nem kellene készülődnünk lassan?
*Kérdezi a lányoktól és vissza teszi a zsebébe a kis cetlit amin a suli térképe van.*
Arabella Jagusia

Minősítés:
Hozzászólások száma: 5022
Msn: zsokica15@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda: arabellajagusia

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Északi-szárnyi folyosók   Vas. Jún. 22, 2008 3:25 pm

*A kérdés kicsit meglepi, de ez nem ül ki az arcára* - Köszönöm, de nem szeretnék zavarni *mondja* - Majd a bálon úgyis találkozunk *teszi hozzá mosolyogva, tényleg nem szeretné zavarni a párocskát, és különben is csak zavaró tényezőnek érezné magát, és azt pedig nem szeretné. Inkább Amaliara pillant* - Még nem tudom, de ez remek ötlet *mondja mosolyogva, majd lepillant a daimónokra* - Köszi jól vagyok *feleli egyszerűen Leonidas, ezután már nem is kérdez többet.*
Amaril Gwyneth
Diák

Hozzászólások száma: 4851
Msn: amalia-tacita@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda: Ha játszani akartok vegyetek fel msn-re. Vagy dobjatok meg egy privivel. Ha lehet ne fejbe Razz

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Északi-szárnyi folyosók   Vas. Jún. 22, 2008 3:19 pm

-Hát jól vagyok. És te?
*Mondja Villyi Leonidasnak.*
-Arabella te miben jösz?? Milenne ha elötte együtt készülnénk fel?
*Kérdezi a lány.*
Domajan Gurskovity
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Északi-szárnyi folyosók   Vas. Jún. 22, 2008 2:56 pm

*Gurskovity örül, hogy lesz párja a bálon, ám amikor meglátja, hogy Arabella szomorúan néz maga elé hát megpróbálja felvidítani őt:*
-Arabella velünk tartasz a bálba? Vagy hát ha van párod akkor velünk tartatok?
*Kérdezi, majd gyorsan párja felé fordul és elgondolkodik:*
-Talán találkozzunk... Itt? Egy 10 perccel a bál előtt. Mit szólsz hozzá?
*Kérdezi Amaliatól elgondolkodó arcal.*

Északi-szárnyi folyosók

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
7 / 9 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Similar topics

-
» Folyosók és mosdók
» Titkos folyosók
» Központi csarnok - ahol a folyosók elválnak
» Keleti-szárnyi folyosók
» Az Északi Tenger