Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságDreamlands - Az álmok földjénRegisztrációBelépés

Share | 

Keleti-szárnyi folyosók

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  Next
SzerzőÜzenet
Cirelin de Sovalon
Alapító
Alapító

Minősítés:
Hozzászólások száma: 17914
Msn: rigoevi@freemail.hu
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
Titulus: Szakvezető

TémanyitásTéma: Keleti-szárnyi folyosók   Csüt. Dec. 13, 2007 5:18 pm

First topic message reminder :

A Labirintusban négy főág van, melyek a labirintus középpontjától indulnak ki. A folyosók fő ágaiból kisebb folyosók nyílnak, melyek újabbakba ágaznak el egy idő után. Eltévedni nagyon könnyű, de ha a sarkoknál pálcáddal hozzáérsz a falhoz, az utad kifelé ismerté válik. A labirintus folyosóira tehát a központból juthatsz el, azaz a Társalgóból, oda pedig az Amfiteátrumon át vezet az út.

A Keleti-szárny folyosói sem szégyenlősködhetnek, ha arról kérdezik őket, hány diák tévedt már el bennük. Ahogyan a központi részlegből belépsz a keleti szárnyba, szembe találkozol egy kisebb raktárral, seprűket, tisztítószereket tartanak itt. Jobbra, és balra is indulhatsz, majd egy kanyar, és mind a kettő egy irányba visz tovább. Jobbra sorra találhatók a lakosztályok, az út végén a könyvtárral, jobbra pedig a többi szoba. Persze ide is kisebb elágazásokon keresztül érdemes menni, mert az egyenes úton érdekes illúziókba botolhatsz, ami a sietős építés mellékhatása. Sok sikert, találd meg célod! És ne feledd, legyen nálad pálca, értesd a falhoz!

írta Timothy Waylan
Vissza az elejére Go down
http://www.nezabar.hu

SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Keleti-szárnyi folyosók   Kedd. Júl. 22, 2008 12:19 am

-A nevem? Ad..mármint ja igen..a nevem..Alfonz Kender..~de hülye vagyok már megint csak ezen jár az eszem..na igen meg a nők meg a..~*elkalandozik és pár perc múlva rájön hogy élesbe megy a dolohóg*~Alfonz Kenders a becsületes nevem édes leányomˇ~mázli hogy nem kengyel..az betett volna..XD~*gondolja mosolyogva.Amikor az arcához térnek vissza hirtelen nemtud mit mondani*
-Nagyon fáj és kötés van.Kérlek ne kérj ilyet szenvedek így is mint a kutya.*válszolja és derekához kap*
-Jajj mennem kell inkább lefekszek.Öreg vagyok én már az éjszakai takarításokhoz majd holnap a manók.Jo éjt gyermekem*köszön és és egy pillanat alatt fogja magát és elkezd futni.Nem érdekli hogy mibe kerül de felfut a szobájába ahol bezárkózik és lefekszik aludni*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Keleti-szárnyi folyosók   Kedd. Júl. 22, 2008 12:13 am

*A lányka azonban marad. Beszélgetni sosem árt, igaz?XD*-Olyan fura maga nekem. Mégis mi a neve? És nem is szóltak arról, hogy új gondnok lesz. Egyébként én Yana vagyok.*mutatkozik be. Közben illegeti billegeti magát. *-Igen szegény házimanók. De akkor is az ő munkájuk. *mondja, majd mikor az öregapó vagyis Adams azt mondja, hogy megégett az arca felkelti a kiváncsiságát.*-Mutassa csak nem ijedek meg. nem vagyok félős.*ó nem de ezt most nem mutatja. *~valami nem tetszik itt nekem. Olyan különös ez az ember~*morfondírozik magában.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Keleti-szárnyi folyosók   Kedd. Júl. 22, 2008 12:08 am

-Neked is csók aranyoskám*köszön el nyugodtan majd leveszi a szemét a lányról*
~buta kis tyúk...~*gondolja miközbe a lány visszafordul*
~nem igaz..most mit csináljak?Ezért utálom ezt..miért kell zavarni a munkámba~
-házimanók?Kedveském én szeretem őket.Szerintem terorizálás ha bántják őket.Igenis tisztelen a munkájukért őket.A kis szentjeim.Megígértem nekik megcsinálom.A kegyencek óta van elég bajuk..*mondja lassan öregesen.Belül feszült de nem mutatja*
-MAgam??? mutassam? jajj drága leányom*mondja egy kis műsírással vegyítve*
-Én azt nem tehetem.Tudod az arcom megégett...amikor itt voltak azok az ostoba kegyencek akik feldúltk az életem.Megsérültem de már ellátták a sebet.Értsd meg kérlek hogy nem mutathatom meg.Sajnálom kedveském de nagyon rosszul érzem magam ez miatt*fejezi be.Arca most vörös a csuklya alatt.Nehezen tudja elfolytani a nevetést és sírást egyszerre elvégre még enm került ilyen helyzetbe.Mindent bevet hogy elmenjen a lány*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Keleti-szárnyi folyosók   Kedd. Júl. 22, 2008 12:02 am

*Mikor hallja az öreg bácsika hangját megnyugszik.*-Jah értem. Akkor elnézést a zavarásért. Csókolom! *köszön el a hülye kis szőke liba. Elindul a folyosó másik vége felé ekkor azonban megfordul *-Khm. Elnézést! A könyvtárban takarítani? De hiszen erre valók a házimanük. Nem értem. Mutassa magát! *mutat ismét a pálcájával az idegen felé. Nem lehet nyugodt az ember, hogyha kegyencek rohangáltak nem is olyan régen a kúriában. Kivncsian pislog az ismeretlenre. *
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Keleti-szárnyi folyosók   Hétf. Júl. 21, 2008 11:57 pm

*Ahogy fényt lát és hangokat hall szinte megáll a szive.Mivel csuklya van rajta az arcát az illető nem tudja megnézni.*
~nézmár ez valami kiscsaj..na szépen vagyunk~*gondolja és egy ötlet jut eszébe.Lejebb hajol és kezével megfogja a hátát de az összenézést kerüli*
-Jajj aranyoskám én az új gondnok vagyok.Csak azért jöttem hogy takarítsak csak elfelejtettem hogy be van zárva az ajtó.Neharagudjon már kedveském hogy ekkora zajt csaptam.Nézze el ezt öreg fejemnek*mondja elváltoztatott hangon.*
-És kérem ne beszéljen olyan hangosan mert nemjo a fülem és mindent élesebben hallok.Tegye meg nekem ezt drága kisasszony*fejezi be a mondatot.Arcán már kicsit csurog a verejték mivel izgul és olyan meleg van a nagy köpenybe.Reméli sikerül kimásznia ebből*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Keleti-szárnyi folyosók   Hétf. Júl. 21, 2008 11:51 pm

*Yana halkan dudolászva jár kel a folyosókon. Mi mást csinálna, mithogy járőröznik. Csak tudná, hogy ez mire jó? Csak dudolászik , dudolászik, majd egyszercsak zajt hal és megáll. Körbepillant. Látja, hogy valaki vagy valami van a könytárnál. *-Lumos! *kapja elő pálcáját és az illető felé mutat.*-Hé te ott! Igen te! Mit csinálsz itt éjnek idején? Mars az ágyba mig szépen vagyunk.*próbál kemény lenni, de hát ő csak egy szőke kislány, aki csak 14 éves.Talán félénk is, de a prefektusi lét kicsit átalakította, vagyis megkövetelte tőle, hogy ilyen legyen. Egy fehér szoknyát és egy kék inget visel, azon pedig atallárját. *-Ne keljen méggyszer kérdeznem. Mit csinálsz? Egyáltalán ki vagy mi vagy?*kérdezi az ismeretlentől közben erősen markolja a pálcáját.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Keleti-szárnyi folyosók   Hétf. Júl. 21, 2008 11:46 pm

*Egy fekete ruhás és csuklyás alak közeledik a folyosón.Úgy volt alvásriadót fúj de a kíváncsisága nem szabhat határokat.Főleg nem este.Úgy dönt megkeresi ha van az iskola tiltott könyvtár részlegét.Hogy minek azt maga se tudja.Talán a kaland kedvéért.Ahogy sétál a folyosón,bár tudja hogy nem lehetne..hirtelen megdermed egy ajtó elött.*
~mi van ha a könyvtárból nyílik a tiltott részleg???~*gondolkozik miközbe egyfolytába csak azon jár az esze hogy jusson be.Körbenéz nagy szemeivel de hála istennek nem lát senkit se aki feltartóztathatná.Egy zárnyitó búbájt alkalmaz de az sikertelen.
~a francba...ez a hülye izé..na ezért útálom az ilyen hűű de nagy varázslóü vagyok had védjek le mindent dolgot..*Ígondolja miközbe kitart és próbálkozik*
Zelda Rizov
Diák

Hozzászólások száma: 35
Kaszt:

Pozició
Titulus: Második évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Keleti-szárnyi folyosók   Csüt. Júl. 17, 2008 12:22 pm

-Persze menjcsak* Zelda szomorúan néz a távozó lány után. ~ Pedig olyan kedves volt, vajon most miért szaladt el ilyen hirtelen? Ugye nem én bánotttam meg?~ érdeklődik magától, s lassan körülnéz, mert igazából sejtelme sincs hogy hol van, de lassan ő is elindul valahová, hiszen zsebében még mindencsomagja, le sem pakolt eddig*
Ashlie Brogar Glevor
Diák

Hozzászólások száma: 423

Pozició
Titulus: Első évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Keleti-szárnyi folyosók   Csüt. Júl. 17, 2008 12:19 pm

*Ash a kérdés hallatán picit elszomorodik.*
-A kedvenc helyem a Kékfátyol-vízesés de oda nem lehet kimenni mert elfoglalták.-*Mondja szomorúan és megszólal.*
-Bocsáss meg de mennem kell.-*Mondja és elköszön*
-Szia!-*Mondja kellemes hangon és elindul hálója felé.*
Zelda Rizov
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Keleti-szárnyi folyosók   Csüt. Júl. 17, 2008 12:15 pm

* csillogó szemmel hallgatja ahogy a lány mesél, majd úgy dönt kicsit megáll*
-Mi a kedvenc helyed itt? esetleg megmutatod?*kérdi megállíthatatlan hangon, s újbl izgatottan végigsimít semmitmondó ruháján*
Ashlie Brogar Glevor
Diák

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Keleti-szárnyi folyosók   Csüt. Júl. 17, 2008 12:08 pm

*Ash mosolyog mikor hallgatja a mesét. Látja hogy a lány büszke rá hogy ott élt és él.*
-Igen sok érdekes dolog van. Például a Kilátó, az Amfiteátrum és még sok minden.-*Mondja mosolyogva. Nem tud semilyen kérdést sem feltenni ezért csak figyeli a lányt.*
Zelda Rizov
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Keleti-szárnyi folyosók   Csüt. Júl. 17, 2008 12:04 pm

-nem, en, jól avgyok, köszönöm* szipgja, miközben As bezsámolójára is figyelt*
-Hát én innen, Bulgáriából. itt olyan nagy hegyek vannak, és van hatalmas legelő is. Van egy messzi falu, ott lakom a nevelőmmel, meg az áűllatainnkal* meésli ragyogó szemmel. Láthatóan nagyon büszke eddigi életlre.*
-Mondcsak, a folyosókon kívül van más is ebben az épületben? Valami érdekes hely?
Ashlie Brogar Glevor
Diák

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Keleti-szárnyi folyosók   Csüt. Júl. 17, 2008 12:02 pm

*Ash mosolyog a kérdés hallatán.*-Egy faluból de most nem szeretném elmondani a nevét nehogy a kegyencek valahogy megtudják.-*Mondja és közbe mosolyog de komolyan gondolta a kegyences dolgot.*-És te honnan jöttél?-*Kédezi a lányt és mikor az megbotlik és meglöki Aslie-t Ash semmit sem mond csak egy mondatot.*-Nem lett semmi bajod?-*Kérdezi és ha valami baja lett a lánynak és vérzik elmormol egy Ferulát.*
Zelda Rizov
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Keleti-szárnyi folyosók   Csüt. Júl. 17, 2008 11:44 am

-Ügyes* ámuldozik a lány varázstudományán. neki ez még kicsit magas, hiszen csak elsős.*
-hová vezet ez a folyosószakasz? Amúgy miért nem tesznek ide útbaigazító táblékat?* majd hogy újabb kérdésözönt indítson a lánynak továb bkérdez*
- Te honnan jöttél a suliba?* pesze annyira elbamnul özben, hogy hatalmas lábaiban megbotlik, és megkapaszkodik a faléban, de nagyon kicsit meglöki Ashlie-t is*
-jajj neharagudj, én olyna ügyetlen vagyok* eddigi széles mosolya most vészesen sírásba görbül*
Ashlie Brogar Glevor
Diák

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Keleti-szárnyi folyosók   Csüt. Júl. 17, 2008 11:37 am

*Ash mosolyog mikor meghallja hogy a lány jobbra akar menni mert babonás.*-Jó akkor menjünk jobbra.-*Mondja és el is indul a jobb oldali folyósón ahol a sötét uralkodik. Pálcáját a folyósóra befele tartja és megszólal lágy kellemes hangon.*-Lumossolen!-*Mire megjelenik a 10 méteres fény.*
Zelda Rizov
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Keleti-szárnyi folyosók   Csüt. Júl. 17, 2008 11:28 am

-Rupert?* különös névnek tartja, de nem firtatja a dolgot*
-babonás vagyok, menjünk jobbra* kuncog, mint akinek nincs jobb dolga, közben szürke vászonruhájnak zsebébe sülyleszti a kezét, úgy cammog, mint akinek se jobb dolga, se tehetsége a járáshoz*
Ashlie Brogar Glevor
Diák

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Keleti-szárnyi folyosók   Csüt. Júl. 17, 2008 11:26 am

*Ash mosolyog és bólint egyet a kérdésre kuncogva hiszen majd kilukadnak valahol.*-Igen ismerek egy prefit. Rupert Rankle ha jól tudom a nevét.-*Mondja és még mindig kuncog.*-Na itt merre jobbra vagy balra?-*Kérdezi és várja a lány válaszát.*
Zelda Rizov
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Keleti-szárnyi folyosók   Csüt. Júl. 17, 2008 11:17 am

-Hát akkor majd kilíukadunk valahol*kuncogjka, majd lépked tovább* - nem olyan régen érkeztem, kicsit bonyolult volt idejutni, pár napja jöttem csak. Téynel, mintha azt hallottam volna, hogy a prefik amjd beosztanak. Tusze egyet?*
Ashlie Brogar Glevor
Diák

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Keleti-szárnyi folyosók   Csüt. Júl. 17, 2008 11:07 am

*Ash látja hogy Zelda kíváncs hova mennek de Ash sem tud választ adni rá.*-Hát ő. Én sem tudom hova megyünk pontosan egy biztos hogy egyre belljebb. Mondja és még mindig világító pálcáját előre tolja hogy többet lásson.*-És mióta vagy itt a Nezabarban?-*Kérdezi a lányt.*
Zelda Rizov
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Keleti-szárnyi folyosók   Csüt. Júl. 17, 2008 10:59 am

-jajj, persze, ne haragudj, d eén már csak ilyen bolond vagyok* vigyorog ezerrel a lány, s özben Ashlie után megy*
-Hát igen, elég pocsék az idő, de nem hsizem hogy sokat lehet tenni ellene. Tudod, én sokat voltam az esőben, azért is nőttem meg* magyarázza, de perszecsak viccelődni próbál, szerény sikerrel.*
-Hová megyünk amúgy?* kérdi teljes izgatottsággal*
Ashlie Brogar Glevor
Diák

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Keleti-szárnyi folyosók   Csüt. Júl. 17, 2008 10:53 am

*Ash végig hallgatja a lányt aki közbe a fal mellé bújt.*-Ashlie Brogar Glevor vagyok!-*Mutatkozik be másodjára is.*-Én azért jöttem le mert a természetbe már nem lehet menni és az idő is megőrült mert minden órában esik.-*Mondja ezt sajnálva hiszen ki szeretne menni a természetbe.*~REmélem a nevem megjegyezte.~*Gondolja és picit még elindul beljebb, réméli a szak társa utána jön.*
Zelda Rizov
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Keleti-szárnyi folyosók   Csüt. Júl. 17, 2008 10:43 am

*Most hogy a lány rendben van, egy barátságos mosollyal ezt nyugtázza is*
-Hát igazából felfedezem az iskolát, már amenyire nem tévedek el. De azt hiszem sikerült most. na és te mijáratban vagy? És hogy hívnak?*kérdezi úgy hadarva, mint akinek az élete múlik rajta, d eközben olyan szélesen mosolyog, mint aki meglelte az örök boldogságot. S mivel még nem nagyon bezsélt snekivel, mos úgy próbál majd kapaszkodni a lány minden szavába, mint a friss oxigénbe. Közben megigazítja magán méretes vászonruháját, s kicsit szégyenkezv áll a fal mell. CSak most veszi észre hogy itt milyen csinosak a diákok. Ő pesrze hatalmas lalki termetével és elnyűtt parasztlány ruhávial szégyenkezve elbújhat mögöttük*
Ashlie Brogar Glevor
Diák

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Keleti-szárnyi folyosók   Csüt. Júl. 17, 2008 10:39 am

*Ash látja hogy belebotlanak. Picit dühös lett de nem tud haragudni most senkire.*-Szia, Zelda!-*Köszön a nála magasabb lánynak. Újra megszólal.*-Aslie Brogar Glevor vagyok.-*Mutatkozott be Ash miután felállt.*-Nem lett semmi bajom.-*Mondja hogy megnyugtassa a lányt hogy nincs semmi gond.*-Csak úgy kíváncsiságból mi járatban erre?-*Kérdezi és közbe mosolyog de legbelül bánatos a csaták miatt.*
Zelda Rizov
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Keleti-szárnyi folyosók   Csüt. Júl. 17, 2008 10:32 am

*Zelda, mertígyhívják az elsőst, épp felfedező útra indult, és a folyosó magasságát csodálta, mikor belebotlott egy lányba*
-Jajj, ne haragudj, nem figyeltem, bocsáss meg. JÓl vagy? *kérdi aggodalommal az arcán. Zeldáról tudni kell hogy félóriás, és persze kissé esetlen is, de a szíve óriási, és tudja hogy milyen nagy az ereje, ezért most aggódva figyel a lányra, hogy jól van-e.
- Zelda Rizov vagyok. Be sem mutatkoztam, bocsáss meg az udvariatlanságomért* mentegetőzik kigyúlt arcal a lány*
Ashlie Brogar Glevor
Diák

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Keleti-szárnyi folyosók   Csüt. Júl. 17, 2008 10:27 am

*Ash alakja rajzolódik ki a Keleti folyósón. Mikor leért elsuttogott egy Lumos-t. Magában dúdol egy dalt de mélyen máshol jár. A csaták helyszínén, azt éli át újra gondolataiban. Egyre a sötétségbe megy és eszébe jut Elrohir aki a Betegszobán fekszik most. Lelkiismerete megszólalt mert megvédhette volna a fiút.*

Keleti-szárnyi folyosók

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
9 / 11 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  Next

Similar topics

-
» Keleti szeglet, a Remény tengerének partja
» Katonai folyosók
» Folyosók és mosdók
» Központi csarnok - ahol a folyosók elválnak
» Első emeleti folyosó