Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak |
|
| |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Cirelin de Sovalon Alapító

Minősítés:  Hozzászólások száma: 17907 Msn: rigoevi@freemail.hu Kaszt:  Üzenőláda: 
Pozició Titulus: Szakvezető
 | Téma: Déli-szárnyi folyosók Csüt. Dec. 13, 2007 5:19 pm | |
| First topic message reminder :
A Labirintusban négy főág van, melyek a labirintus középpontjától indulnak ki. A folyosók fő ágaiból kisebb folyosók nyílnak, melyek újabbakba ágaznak el egy idő után. Eltévedni nagyon könnyű, de ha a sarkoknál pálcáddal hozzáérsz a falhoz, az utad kifelé ismerté válik. A labirintus folyosóira tehát a központból juthatsz el, azaz a Társalgóból, oda pedig az Amfiteátrumon át vezet az út.
A Déli-szárny folyosói sem szégyenlősködhetnek, ha arról kérdezik őket, hány diák tévedt már el bennük. Ahogyan a központi részlegből belépsz a déli szárnyba, szembe találkozol egy kisebb raktárral, seprűket, tisztítószereket tartanak itt. Jobbra, és balra is indulhatsz, de jobbra érdemes indulni, balra nem sok érdekes dolgot találsz. Ami ott van, csupán Kaen el Jericho lakosztálya, ő szereti bizonyos mértékig a magányt, úgy rendezte el a déli-szárnybeli termeket és szobákat, hogy neki jó legyen. A másik irányba indulj, hacsak nem az aranytündéhez indultál, arra érdekesebb dolgokat találsz. Persze mindenfelé kisebb elágazásokon keresztül érdemes menni, mert az egyenes úton érdekes illúziókba botolhatsz, ami a sietős építés mellékhatása. Sok sikert, találd meg célod! És ne feledd, legyen nálad pálca, érintsd a falhoz! írta Timothy Waylan
A hozzászólást Cirelin de Sovalon összesen 5 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Ápr. 04, 2010 6:05 pm-kor. |
|  | |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Crystal Ravenwood Diák

Minősítés:  Hozzászólások száma: 54 Kaszt:  Üzenőláda: 
Pozició Titulus: Ötödik évfolyam
 | Téma: Re: Déli-szárnyi folyosók Vas. Aug. 16, 2009 8:27 pm | |
| *Nem titkolja a szándékát, hogy igenis szerette volna ezeket a dolgokat valakivel megbeszélni, nem ismer még senki mást, és az új rokonok meg szerinte is már eléggé összeszoktak. Elgondolkodva hallgatja végig a lány válaszát, miközben a szerválra is pillantgat néha. Hát igen a kanári magasan van, egyelőre még a macskaféle nem annyira szimpatikus számára, de majd idővel...talán. Óvatosan bólint, majd nem épp kevés felháborodással a hangjábal mutatja oda a levelet Larissának, amin szintén hasonló pecsét van, mint a Ravenwoodok címere.* -Annyira...annyira mérges vagyok. Hihetetlen, hogy soha nem mondták el, hogy vannak rokonaim, pedig...ők vesztek össze, attól még én felvehettem volna a kapcsolatot a többiekkel. *Halkan fúj egyet, mint az ideges kutya, aztán a kérdés hallatán picit elhúzza a száját.* -Igen, szerintem is. Kedves volt az a fiú, de mégis nekik is furcsa, és mi van, ha azt mondják a szüleik, hogy ne barátkozzanak velünk a családi hagyományok miatt? Nemesi család, gondolom engedelmeskednének, hiszen akkor lehet, hogy őket is kitagadják. Nehéz ügy, bonyolult az egész. *Sóhajt egyet, majd elhallgat, amikor a másik lány megdermed. Neki a fülében van az egyik fülhallgató, úgyhogy nem vette észre a beszélgetést, de automatikusan leutánozza a másik lányt.* -Mi történt? *Pillant rá, reméli, hogy nem valami ijesztőt látott meg, mondjuk két fénylő szempárt a sötétben vagy valami.* -Olvastam érdekes dolgokat erről a suliról a vonaton, remélem nem valami rémisztőt láttál. *Kapja a fejét jobbra, aztán balra.* |
|  | | Larissa Ravenwood

Hozzászólások száma: 69 Kaszt: 
Pozició Titulus: Harmadik évfolyam
 | Téma: Re: Déli-szárnyi folyosók Vas. Aug. 16, 2009 8:19 pm | |
| *Olvasgatja a könyvet, most éppen a középkori vallató mágiáknál tart, amikor összerezzen Crystal lépteire. Becsukja a könyvet, azt hitte hirtelen, hogy egy tanár jön. Felnéz, és megpillantja a nemrégiben megismert oldalági Ravenwood-ot.* Á, szia. *Megvonja a vállát, és nekitámaszkodik a falnak.* Hát megvagyok, megvagyok. Nem mondhatnám, hogy túl jól. *méri végig a fekete lányt.* Teljesen sokkként ért a dolog ami kiderült a napokban. Még várom a papa válaszát, de túlságosan igaznak tűnik a dolog, ahhoz, hogy kételkedjem benne. *A szervál méregeti a kanárit, valahogy nincsenek egy szinten magasság szempontjából, ahhoz hogy beszélgessenek, így aztán Milka le is tesz a dologról, és visszatelepszik a lány mellé. Larissa elmélázva húzza fel a lábát.* Lényegében te és én kívülállók vagyunk. Mi a véleményed a többiekről? Ahogy elnézem őket, eléggé összeszoktak már. *befezi be a mondatot alig titkolt irigységgel a hangjában. Aztán a vámpír ajtaja mögül mintha beszélgetést lehetne hallani. Larissa megdermed, hátha megjött a szakvezető. De aztán a beszélgetés elhal, így mégsem fog zavari.* |
|  | | Crystal Ravenwood Diák

Minősítés:  Hozzászólások száma: 54 Kaszt:  Üzenőláda: 
Pozició Titulus: Ötödik évfolyam
 | Téma: Re: Déli-szárnyi folyosók Vas. Aug. 16, 2009 7:57 pm | |
| *Ma este érkezett meg a levél az apjától, a kitagadott Ravenwood-tól. Először még nem hitte el teljesen Arianáéknak a dolgokat, a kiégetett képet, és effélék, teljesen irreálisnak tartotta, hogy szeretett volna nagy családot, de csak hárman voltak, erre kiderül, hogy mégsem így van, és van egy csomó unokatestvére, nagyjátyjai. Habár persze nem az apja hibája, de attól még a következő generáció megpróbálhatott volna kapcsolatba lépni, hiszen náluk nem volt meg ez a családi viszály, hagyták volna egyszerűek a felnőttekre. Hatalmas sóhajok kíséretében olvassa el újra, és újra a levelet, mellette ott röppenget, bár most sokkal kisebb aktivitással Mors is. Eléggé sokkoló volt a hír, végülis tényleg nagy kalandba csöppent itt, családi kalandba, de azért erre akkor sem számított. Most is a kezében van a levél, ezért nem nézte, hogy merre is megy, és keveredett végül az alagsorba, bár itt már eléggé sötét van.* ~Azt hiszem rossz felé jöttünk. Remélem azért nem tévedünk el.~ *Most még a fülhallgató is lágyabb zenét nyom a fülébe, de természetesen azért ott van. Aztán messziről meglátja a fal mellett ülő lányt, a múltkori találkozás fura volt, ő is szintén hasonlóképpen ismeretlen rokon, akit eddig titkoltak, csak más módon. Neki sem lehet könnyű, sőt láthatóan kissé üldözési mániás is, ami még nagyobb hátrány. Óvatosan közelít, de azért jól hallhatóan, hogy a másik ne rettenjen halálra tőle. Kicsit még krákog is, amikor közelebb ér, majd leereszti a kezében lévő levelet, Mord pedig leszáll a vállára.* -Öhm..szia, Larissa igaz? Hogy vagy? *Teszi fel óvatosan a kérdést, de már átkozza is magát, hiszen látszik a lányon, hogy nem igazán van jól. Azért ő is leül a szemben lévő fal tövébe, közvetlenül mellé nem mer, még a végén kinyirná azzal a könyvvel, ki tudja.* |
|  | | Larissa Ravenwood

Hozzászólások száma: 69 Kaszt: 
 | Téma: Re: Déli-szárnyi folyosók Vas. Aug. 16, 2009 7:40 pm | |
| *A déli szárny folyosójára veti a sorsa. A számkivetett Ravenwood sarj nyomában a szervállal végigsétál a szakvezetője rezidenciája előtt, és leül az ajtó elé. Kopogni nincs mersze, majd ha mozgást hall a másik oldalról akkor talán megteszi. Meg akarja ismerni a bájitalok és rúnák mesterét. A saját társaival nem jön ki túl jól; még mindig abban a világban él, melyben a tanárai szabják meg számára a helyes utat. Nehéz elfogadnia, hogy diákszálláson fog lakni még vagy öt évig. A hölgyemény mint mindig, most is az iskolai egyenruhát viseli, holott csak ünnepélyeken lenne kötelező, de a hagyományos angolszász szigor belenevelte a következetességet. Így pulóverban, nyakkendőben, szoknyában és talárban üldögél az egyik kiszögelésben. A szervál tekergőző farokkal dörgölőzik a falhoz.* Hiába várod apád levelét Larissa. Tudod milyen. Ha nem akar, NEM fog válaszolni. *dorombolja idegesítően kimondva azt, amit az aranyvérű boszorkány már amúgy is tud. Ám ő csak kitágítja ibolyaszín szemeit, és kimérten megvonja a vállát, mint egy szárnyaszegett varjú.* Nem.. érdekel. Akkor is megvárom mit mond. *szorítja össze pengevékonyra a száját.* Lehet, hogy az a drágalátos Ariana, aki ölelgetett, választ kap, így tehát én is érdemlek. Addig is... maradj csendben. *Veti oda horkantva, és a talár belsejéből előhúz egy arany borítójú, ám fekete gerincű könyvet, és kinyitja a belehelyezett hímes könyvjelzőnél. A szervál rosszallóan telepszik le mellé.*
|
|  | | Elizabet Kingston Diák

Hozzászólások száma: 368 Kaszt: 
 | Téma: Re: Déli-szárnyi folyosók Kedd. Aug. 11, 2009 5:29 pm | |
| - Köszönöm és örülök hogy emlékeztél rám* Mondja kedvesen hiszen ha emlékezett rá akkor valamilyen benyomást tett a a fiúra. Hogy jót vagy rosszat azt még nem lehet tudni. A lány a fiút nézte folyamatosan de csak átlagos pillantása amit Lizánál félre értenek hiszen alapból csábos a pillantása. Mikor a fiú az átöltözésről beszél a lány elmosolyodik a gondolatán. De most nem foglalkozik a gondolatával.* - igen új vagyok. Szívesen vacsorázom veled ha meg mutatod hogy jutok el a szobámba. Én is szeretnék zuhanyozni meg átöltözni is.* Mondja kedvesen és ha minden igaz el is indulnak a folyosóról. A kutyus megint ki ugrik a kezéből de most Liza gyorsan kapcsol és meg fogja.* - Ha nem jól viselkedsz nem foglak vinni sehova* Mondja kedvesen a kutyusnak* |
|  | | Aaron Drawer - Allidon Diák

Hozzászólások száma: 451 Msn: daviid018@citromail.hu Kaszt: 
 | Téma: Re: Déli-szárnyi folyosók Kedd. Aug. 11, 2009 5:20 pm | |
| *Rövid időn belül Liza érkezik meg Aaronhoz. Ölébe veszi a kutyáját, melyet Aaron egyáltalán nem bán, hiszen kezdte unni a játékot, meg menni is szeretne.*-Szia! Hát ez semmiség, éppen erre jártam, és a kutyus meg belép botlott, szóval nem történt semmi. Ez a minimum amit megtehettem, jah, és emlékeztem rád, meg a kutyádra is. Gondoltam hogy nem lehetsz, és tényleg nem voltál.*Mondja a lánynak, miközben már fel is állt. Liza valamit mond a kutyájának, aztán Aaron felé fordul. Ezt a fiú úgy veszi, hogy segítséget kértek tőle, melyet ugye nem tagadhat meg.*-Ezek szerint nagyon új vagy még itt. Hát tudod, én épp a szobámba tartok, mert elég koszos is vagyok, és hát szeretnék átöltözni. Meg az ebédet is kihagytam, nem tudom, lenne kedve csatlakozni egy vacsorára?*Kérdezi a lányt mosolyogva. Abban szinte biztos, hogy nem fog itt maradni, hiszen nem tudja, hogy hogyan is juthatna el innen valahova.*-Vagy, te hova szeretnél menni? |

| Téma: Re: Déli-szárnyi folyosók Kedd. Aug. 11, 2009 5:12 pm | |
| * Liza továbbra sem találja a kis kedvencét most már kezd aggódni érte hiszen őt szereti a legjobban. Gyorsabb léptekbe kezd a folyosón. Majd egy fiút és Miát is megtalálja. A fiú simogatja a kis kutyusát aki láthatóan nagyon élvezi ezt. a lány elmosolyodik és meg is nyugszik hiszen kutyusa meg van.* - Szia köszönöm hogy vigyáztál rá* Mondja mosolyogva majd a kutyus ölébe kapja* - Nem csinálhatod ezt velem azt hittem soha nem láthatlak többet.* Ad egy puszit a kutyus buksijára és fülébe sugj valamit amit remélhetőleg a fiú nem fog meghallani.* - Megbocsájtok mert egy helyes fiút hoztál nekem ide* Mondja nagyon halkan. majd egy kis kacér mosoly lesz látható az arcán amit nem biztos hogy a fiú észre vesz. Nagyon helyesnek találja Aaront.* - Hova mész? Tudod kicsit eltévedtünk* Mondja kedvesen a fiúnak.* |
|  | | Aaron Drawer - Allidon Diák

Hozzászólások száma: 451 Msn: daviid018@citromail.hu Kaszt: 
 | Téma: Re: Déli-szárnyi folyosók Kedd. Aug. 11, 2009 5:04 pm | |
| *Aaron épp Kate-től vált el, amikor a déli folyosókra téved. Lassan sétál itt, nem nagyon kell sietnie, hiszen nem rohan ő. Kicsit furcsa neki ez, még sose jött erre, amikor a szobájába akart menni. Most mégis. Hát ez van. Egyszer csak egy halk ugatást hall. Egy kis kutya fut felé. Vagyis nem felé, vagy hozzá, de arra felé, amerre Aaron van. Egy gondolat fut át az agyán.*~Ez az a kutya, amelyiket Liza fogott ma, a játszón, azt hiszem.~*Annyira nem ért a kutyákhoz, éppen ezért nem tud mit csinálni. A kutyus megáll mellette, és Aaron lehajol, hogy megsimogassa őt. Nem is mozdul innen, itt marad a kutyussal, simogatja őt. Közben léptek zaját hallaná meg, már hogyha figyelne rá.* |

| Téma: Re: Déli-szárnyi folyosók Kedd. Aug. 11, 2009 4:55 pm | |
| * Egy vörös hajú lány lesz látható a folyosón aki keres valamit vagy valakit. Bár valami lehet hiszen a földet fürkészi. A folyosó üres és csendes is. A csendet csak a lány hangja töri meg.* - Hol vagy? ne huncutkodj létszíves. Eltévedtünk. Gyere anyuhoz* Mondja kedvesen és mosolyogva a kis kutyusnak aki elszaladt tőle így nem találja meg. teljesen ismeretlen a lánynak a hely hiszen itt még nem járt. Ahogy a folyóson keresi a kis Yorkit különböző feliratokat figyel meg az ajtókon hiszen nem tudja hogy mikor jön ide megint. Most se jött volna ha kutyusa nem erre szalad* |
|  | | Aali White Diák

Hozzászólások száma: 2258 Msn: aaliwhite@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: - Mindig is tudtuk, hol a határ.
- És csak óvatosan léptük át.
Illik zavarni, ha játszani akarsz
(\_/)
(O.o)
(><)
/_|_\
Pozició Titulus: Negyedik évfolyam
 | Téma: Re: Déli-szárnyi folyosók Vas. Aug. 02, 2009 6:19 pm | |
| -Már két éve.A daimónom pedig Csirri. *Mutat hátra a kismadárra, aki ott repked mögötte.* -Hát persze, hogy tudok segíteni. **Azzal előveszi a kis füzetet a hálójegyzékkel. Odalapoz a lányok oldalához, majd elkezdi böngészi a neveket, no meg persze a lakókat, hol lenne egy szabad hely. Végül a Sakál szoba mellett dönt, bár nem ismeri annak lakóit. Gyorsan befirkantja a lány nevét.* -Hát ez kész is, tök egyszerű. *Mosolyog. Aztán nekiáll kiválasztani a kulcsot a csomóról i, majd mikor végre megtalálja, átnyújtja a lánynak.* -PAarncsolj, ez a Sakál háló kulcsa. A lakók *Belepillant a füzetbe.* Sarah Bington és KaterinaPolina. Nem ismerem őket, de biztos kedvesek. *Mondja.* -Nade, megmutatom a szobát, aztán nekem mennem is kell. *Elindul, a fehérrel jelölt útvonalon, egyenesen fel a harmadik emeletre, nyomában Catarinával. Fent megmutatja a szobát, majd visszaindul vacsizni.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Déli-szárnyi folyosók Vas. Aug. 02, 2009 5:23 pm | |
| -Nincsen hálom városzobában vagyok!Még!De tudnál akkor segíteni az elhelyezésemben???*Catarina reméle,hogy igen lesz a válasz.*-Igen nemrég jöttem!Te mióta vagy itt?Van neked is daimonod?-*Megint kifújta frufruját a szeméből és barátságosan Aalira nézett.KIváncsian várta a válaszát.*~De örülök már olyan sok emberrel összeismerketdem!!.~ |
|  | | Aali White Diák

Hozzászólások száma: 2258 Msn: aaliwhite@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: - Mindig is tudtuk, hol a határ.
(\_/)
(O.o)
(><)
/_|_\
 | Téma: Re: Déli-szárnyi folyosók Vas. Aug. 02, 2009 5:19 pm | |
| [color:c38f=#6D6869.]*Az első pillanatban felméri, hogy Catarina nemrég jöhetett az iskolába. Mondjuk nem is kell hozzá nagy tehetség… a Nezabar-őslakók tudják azt, hogy hogyan lehet kijutni ebből a labirintusból. Az eltévedésen nem csodálkozik: abban neki is nagy gyakorlata van.* -Egyszerűen ki lehet jutni. Csak a pálcáddal hozzá kell érni a falhoz, és máris megjelenik egy fehér csík, ami megmutatja, merre lehet kimenni.*Mondja, majd meg is mutatja.* -Tényleg…Ugye Te most nemrég jöttél a suliba? Van már hálód? *Kérdezi kedvesen..* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Déli-szárnyi folyosók Vas. Aug. 02, 2009 5:07 pm | |
| -Szia Catarina vagyok!Ő pedig a daimonom Seth!*Rápillant a farkasára.*-Az jó kérdés,hogy hogyan kerültem ide és szégyellem bevallani de aza helyzet,hogy szerintem eltévedtem!Bár ez az egyetlen hely ahol egyedül lehetk!Igaz,hogy egy kicsit félelmetes is de nekem egészen tetszik!-*Szőke fufruját elfujta a szeméből.*-Remélem te tudod merre lehet kijutni! |
|  | | Aali White Diák

(\_/)
(O.o)
(><)
/_|_\
 | Téma: Re: Déli-szárnyi folyosók Vas. Aug. 02, 2009 5:03 pm | |
| *Az alak, akit Catarina nem ismert fel, történetesen Aali. Az allidon főprefektus leányzója valahogyan most is sikeresen lekeveredett a labirintusba. Ez pedig semmi jót sem jelenthet, hiszen ez a utálatosabb része a kúriának, Aali számára. Sötét van, szűkek a folyosók, és a sok kanyar miatt nem nagyon lehet látni, mi fog következni az utunkon.* ~Miért, miért és mégegyszer miért? Tzdhattam volna, hogy megint eltévedek...Jellemző, hogy azt hiszem, meg tudom csinálni, pedig olyan nyuszi vagyok. Ezen változtatni kellene. De annak még nem jött el az ideje… Majd máskor, egyenlőre inkább lenne itt valami a közelben. Akarom mondani, azaz gondolni valaki.~ *Elmélkedik előreszegezett pálcával. Ekkor azonban egy lányt pillant meg ő is. Először azt hiszi, valami szellem, ugyanis a szőke lobonc úgy tűnik, mintha egy arc lenne. De aztán, még mielőtt sikítana egyet, észreveszi, hogy csak egyik diáktársával van dolga.* -hallelujah…*Sóhajt fel megkönnyebbülten. Megszaporázza lépteit, minél hamarabb biztonságos ember közelében legyen. Mikor odaér, megpróbál nem rémült arcot vágni, és normális hangon megszólalni.* -Szia! Aali vagyok.. A szakod főprefije. *Pillant a jelvényre.* -Mi szél hozott ide, a labirintusba? Olyan sötét egy hely… *Kérdezi.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Déli-szárnyi folyosók Vas. Aug. 02, 2009 4:49 pm | |
| *Catarina betévett erre a folyosóra csak megakarta nézni mer itt még nem is járt.*~Vajon itt milyen emberek vannak?Remélem találkozok még valakivel és akkor elbeszélgethetek vele!~*Seth a nyomában volt és lihegett közben. Catarina megigazította hosszú szőke haját és hátra dobta.Meglátott egy alakot és nem tudta kivenni,hogy kilehet az remélte,hogy közelebb megy hozzá.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Déli-szárnyi folyosók Vas. Júl. 12, 2009 3:03 pm | |
| * Zara figyelmesen hallgatta a lányt miközben beszélt hozzá.* - Nos én semmilyen varázslatot nem tudok még te viszont igen erre gondoltam* Mondta a lánynak hiszen ha tudott volna akkor biztos varázsolt volna valami fényt a folyosóra. A Zara is intett neki és ismét sötétség borult a folyosóra illetve félhomály.* ~ remélem közel a kijárat~ *Gondolta, mert nem szeretett volna találkozni senkivel a félhomályban. Majd elindult de célja ismeretlen volt.* |
|  | | Brooke Sanders Diák

Hozzászólások száma: 279 Kaszt:  Üzenőláda: "Mielőtt megszólalsz, mindig gondold végig, hogy amit kimondani készülsz vajon szebb-e, mint a csend amit megtörsz vele.."
I could really use a wish right now ... <3
 | Téma: Re: Déli-szárnyi folyosók Vas. Júl. 12, 2009 2:52 pm | |
| -Háttér tudás? Mit értesz ez alatt?* kérdezte a lányt fürkészve. Nincs olyan rég itt ő, ezen a folyosón sem járt mégm szóval ezt végképp nem érti. *- A bátorságról meg. Ne hazudj, az nem okos dolog. Csak magad csapod be, nem mást. Ha meg majd nem hazudsz, akkor lehetsz bátor. De addig nem.* mondta halkan, de tisztán érthetően.*- Köszönöm, a szórakozás az megvolt. Remélem tanultál valamit.* jelentette ki félszegen, de határozottan. Örökké is azt szerette, ha az emberek a saját hibáikból tanulnak. Remélte, hogy ezt sikerült elérnie szaktársával kapcsolatban. Biccentett egyet neki, majd sarkon fordult, és egy "Nox!" után el is tűnt a folyosó sötétjében meg csendjében.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Déli-szárnyi folyosók Vas. Júl. 12, 2009 2:44 pm | |
| * A lány elég undokan viselkedett de Zarát nem zavarta a dolog illetve nem érdekelte a lány viselkedése.* - Egyet kell értenem abban hogy nekem nincs meg a hátér tudásom ami már neked meg van. De nem mondanám hogy bátortalan lennék hiszen akkor már az elején elfutottam volna és nem várom ki a dolog végét. De örülök hogy te jól szórakoztál.* Mondta cinikusan ugyanis nem örült neki, hogy a lány éppen rajta nevetett de hát ez van.* - A fizetséged már megkaptad hisze nevettél egy jót legalább is úgy tűnt hogy élvezted vagy esetleg tévednék?* Kérdezte meg bár nem tudta elképzelni hogy a lány nem élvezte a dolgot. |

Hozzászólások száma: 279 Kaszt:  Üzenőláda: "Mielőtt megszólalsz, mindig gondold végig, hogy amit kimondani készülsz vajon szebb-e, mint a csend amit megtörsz vele.."
 | Téma: Re: Déli-szárnyi folyosók Vas. Júl. 12, 2009 2:35 pm | |
| *A bátor "nem"-re csak még szélesebben vigyorgott, és meg is jegyezte magában, hogy a kiscsaj hazudni is jól tud. Hiába, elég jó emberismerő, nincs mit tenni.*- Szintén Allidon.* jelentette ki a lány helyett, ami inkább kérdés lett volna, de amikor a lány kitűzőjét megpillantotta, akkor kijelentéssé vált.*- De, az lett volna, csak hogy éppen neked nincs annyi eszed - no meg bátorságod. Amúgy nem tudok róla, hogy ez lenne a feladatom, bár megtörténhet. Szóval kérem a bérem.* morogta a lány felé undorodva - már nem nevetett. Kellett volna egy pár átok - az igaz - , de most nincs olyan kedvében, no meg nem is ismeri még a lányt. És mivel szaktárs. Inkább ne.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Déli-szárnyi folyosók Vas. Júl. 12, 2009 2:26 pm | |
| * Az alak nem mozdult és fogadni is, mert volna Zara, hogy nem is lélegzik az alak. Valamit suttogást halott és teljes sötétség borult a folyosóra. Nem lehetett látni semmit. ekkor az alak megkérdezte, hogy fél-e?*~ egy kicsit talán~* Gondolta de nemet válaszolt elég bátor hangon. Az ismeretlen Zara felé kapott mire a lány összerezdült, de nem mozdult meg. Állt ott mint egy cövek. Majd az ismeretlen valami varázsigét mondott ki*~na akkor most átváltozom~* Nyugtázta magában mint aki beletörődött a dologban. Ahogy megszületett a gondolat a fejében hirtelen világosság lett a folyóson. Még ekkor sem fordult meg hogy szemügyre vegye a mögötte álló lányt aki nevetett. Mikor a lány bemutatkozott akkor fordult meg Zara és megnézte magának az illetőt de jó alaposan majd megszólalt*- Zara Nedelya- Mondta meglepetten, mert valami gonosz boszorkára számított nem pedig egy szaktársra.*- ez nem lett volna rossz poén ha fordítva történik meg.* mondta mosolyogva mert elképzelte vissza fele az esettet.* - Mit csinálsz itt vagy ez a dolgod hogy szórakoztasd az ere tévedő diákokat?* Kérdezte kíváncsian mert lehet hogy tényleg ez volt a dolga ki tudja?* |

| Téma: Re: Déli-szárnyi folyosók Vas. Júl. 12, 2009 2:02 pm | |
| *Mostmár úgymond csoszog, megunta már ezt a félhomályt. De - szerencséjére, vagy éppen szerencsétlenségére - , valaki megszólal, amire nyomban kővé dermed. A hangból ítélve az illető, aki megszólította, lány, és nem is tanár, hanem inkább diák.*- Nox.* suttogta, mire már teljes sötétség borult a folyosóra.*- Félsz?* kérdezte vigyorogva, miközben -valahogy - , a lány háta mögé osont és feléje kapott.*- Bumm!* kiáltotta, majd felnevetett.*-Lumossolen!* mondta, mire már világosabb lett.*- Brooke Sanders, Allidon.* jelentette ki, még mindig gonoszan vigyorogva, miközben a meglepett lányt fürkészte.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Déli-szárnyi folyosók Vas. Júl. 12, 2009 1:53 pm | |
| *Egy lány sétál a folyosón. Egy kicsit fáradt ezért szeretne leülni valami nyugodt helyre ahol nincsen nyüzsi. Konkrétan nem vágyik társaságra, de ha valakivel találkozna akkor szívesen beszélget vele. A kedve ma elég változékony és kiszámíthatatlan, hogy milyen hangulatban van. Természetesen kedve függ a beszélgető partnertől is. Mivel az idő nagyon rossz így kedve is olyan mint az időjárás. A folyosón elég sötét van. Valami hangokat hall a folyóson. Mivel tényleg elég sötét van figyelme éberebb lesz nem szeretne valakinek neki menni. A hang közeledik vagy ő közeledik a hanghoz? Ezt nem lehet eldönteni.* ~ Vajon a víz csöpög vagy valaki jön?~* Még nem tudja megállapítani a dolgot. Ahogy közelebb ér a hang forráshoz egy alak tűnik fel a sötétben illetve a félhomályba.* - Van ott valaki?-* Biztos hogy van ott valaki nem is érti miért tette fel a kérdést de az illető szándékáról nem tudhat semmit így az is lehet hogy valami gonosz varázsló az és most nincs kedve egy gonosz varázslóval társalogni de elfutni sincs kedve. Így meg áll és nem megy közelebb amíg nem kap választ az illetőtől* |

| Téma: Re: Déli-szárnyi folyosók Vas. Júl. 12, 2009 1:44 pm | |
| *Déli - szárny. Folyosó. Itt rég nem járt, nagyon rég. Vagy - egyáltalán - járt itt valaha is? Borús idő, zivatar van kint, épp ezért nagy fény a folyosókon sincs. Egy "Lumos" elmormolása után az allidonos lány tovább folytatja útját. Elképzelései nincsenek, hogy merre akar menni, csak kicsit szét akar nézni a labirintusban. Kicsit. Nagyon. Kezdi érdekelni a Kúria. Fekete talárja alja csurom víz - amiből következtetni lehet, hogy nem egyenesen ide jött, óriás tócsákat hagy maga után. Morog párat, és - ameddig lát - próbál óvatosan lépkedni és nem menni neki semminek, vagy senkinek.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Déli-szárnyi folyosók Csüt. Júl. 09, 2009 3:51 pm | |
| *Hallgatja amit a lányok beszélnek.- Biztos jó kis szám. Én még nem hallottam.* Jegyzi meg,majd a lányokat hallgatja.- Értem. Hát igen egy kis séta sosem árt meg,nemde?*Kacsint a lányokra.- Bocs, az én agyam csődöt mondott. Halvány lila gőzőm sincs hova menjünk. Válasszatok ti.* Int egyet,hogy tényleg nincs semmi ötlete. Ez hát Ashleyre és Bellára marad. - Tök jó az az éjszakai bár. Egyszer már voltam ott.* Gondol arra a napra amikor ott voltak. - Fent van teázó. Nem tudom,hogy kávét adnak-e. De a bárban igazán finom koktélokat adnak. Az nem lenne jobb? Egy kis alkoholos koktél,nem?*Kacsint rájuk. Elmosolyodik azon,hogy a lány éppen megy átöltözni.- Oksika, megvárunk.* Nemsokára fel is tűnik a lány. Már azért jobb ruhába.- Akkor indulhatunk bulizni?*Mosolyodik el, majd barátnőivel elindul a tükörterem felé, ahol áttudnak menni a bárhoz, nem kell lesétálni Nellondba meg stb.* |
|  | | Ashley Christable Diák

Hozzászólások száma: 130 Msn: lovas.juli@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: bárkivel szívessen játszom <3
Nem bánod meg ha velem játszol, én izgalmat csempészek a játékba ^^
Pozició Titulus: Első évfolyam
 | Téma: Re: Déli-szárnyi folyosók Csüt. Júl. 09, 2009 3:38 pm | |
| *Ash meglátja Leilát s most rögtön eszébejutott a lány neve.* - Szia Leila...*Mondja bár még mindig nagyon álmos.*~Ő talán a második olyan ember akit képes vagyok elviselni..~*Gondolta s folytatta.* -Felőlem mehetünk, ha nem alszom el odamenet.*Mondta mosolyogva és már csak Leila válaszát várták.* -Remélem ott van valami kávézó vagy ilyesmi...*Mondta miközben jobban magára nézett.* - Vagyis...Hát..Ilyen cuccba lehet hogy inkább emberek közé sem megyek.*Ash fintorogva nézte milyen hülyén öltözött fel. És látta hogy Bella és Leila is elmosolyodnak. -Felrohanok a szobámba átöltözök és mehetünk.*Mondta kicsit élénkebben és már rohan is.* -Várjatok veg!*Vetette oda mikor már távolabb járt. Gyorsan átöltözött és már indultak is, Ash egézen jól nézett ki bár a sötét karikák ott villogtak szeme alatt.*~Na mostmár tényleg csak a kávé menthet meg.~ |
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|