Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak |
|
| |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Cirelin de Sovalon Alapító

Minősítés:  Hozzászólások száma: 17914 Msn: rigoevi@freemail.hu Kaszt:  Üzenőláda: 
Pozició Titulus: Szakvezető
 | Téma: Déli-szárnyi folyosók Csüt. Dec. 13, 2007 5:19 pm | |
| First topic message reminder :
A Labirintusban négy főág van, melyek a labirintus középpontjától indulnak ki. A folyosók fő ágaiból kisebb folyosók nyílnak, melyek újabbakba ágaznak el egy idő után. Eltévedni nagyon könnyű, de ha a sarkoknál pálcáddal hozzáérsz a falhoz, az utad kifelé ismerté válik. A labirintus folyosóira tehát a központból juthatsz el, azaz a Társalgóból, oda pedig az Amfiteátrumon át vezet az út.
A Déli-szárny folyosói sem szégyenlősködhetnek, ha arról kérdezik őket, hány diák tévedt már el bennük. Ahogyan a központi részlegből belépsz a déli szárnyba, szembe találkozol egy kisebb raktárral, seprűket, tisztítószereket tartanak itt. Jobbra, és balra is indulhatsz, de jobbra érdemes indulni, balra nem sok érdekes dolgot találsz. Ami ott van, csupán Kaen el Jericho lakosztálya, ő szereti bizonyos mértékig a magányt, úgy rendezte el a déli-szárnybeli termeket és szobákat, hogy neki jó legyen. A másik irányba indulj, hacsak nem az aranytündéhez indultál, arra érdekesebb dolgokat találsz. Persze mindenfelé kisebb elágazásokon keresztül érdemes menni, mert az egyenes úton érdekes illúziókba botolhatsz, ami a sietős építés mellékhatása. Sok sikert, találd meg célod! És ne feledd, legyen nálad pálca, érintsd a falhoz! írta Timothy Waylan
A hozzászólást Cirelin de Sovalon összesen 5 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Ápr. 04, 2010 6:05 pm-kor. |
|  | |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Jolly Rylee Diák

Hozzászólások száma: 57
Pozició Titulus: Első évfolyam
 | Téma: Re: Déli-szárnyi folyosók Kedd. Feb. 10, 2009 6:44 pm | |
| -Nekem mindegy, csak minnél gyorsabban el innen!- *Borzong meg Jolly, s követi a lányt az ismeretlenbe... |
|  | | Anastasiya Mila Diák

Hozzászólások száma: 236 Kaszt:  Üzenőláda: Szívesen játszok bárkivel, ha van időm, csak szólj:)
 | Téma: Re: Déli-szárnyi folyosók Kedd. Feb. 10, 2009 6:38 pm | |
| *Ana jelentőségteljesen mosolyog, első alkalom, hogy valaki tőle kér segítséget és ez roppant nagy örömmel és büszkeséggel tölti el.* - Hát persze, hogy tudom az utat, Merre szeretnél menni? *Majd elindul egyenese és az első kanyarnál jobbra fordul...* |
|  | | Jolly Rylee Diák

| Téma: Re: Déli-szárnyi folyosók Kedd. Feb. 10, 2009 6:34 pm | |
| -Allidonon.- *Mondja önérzetesen, majd egy rövid kínos hallgatás után megszólal.* -Menjünk innen, mert megfagyok. Remélem te tudod az utat.- *Reménykedve pislant a lányra.* |

Hozzászólások száma: 236 Kaszt:  Üzenőláda: Szívesen játszok bárkivel, ha van időm, csak szólj:)
 | Téma: Re: Déli-szárnyi folyosók Kedd. Feb. 10, 2009 6:28 pm | |
| *Ana nem is hallja a lány lépteit, ezért kissé megijed, amikor megszólítja őt. Kedvesen és mosolyogva mutatkozik be Ana is, örül, hogy találkozik valakivel.* - Szia, Anastasiya Mila vagyok, Allidonos, Te milyen szakon vagy? |
|  | | Jolly Rylee Diák

| Téma: Re: Déli-szárnyi folyosók Kedd. Feb. 10, 2009 6:22 pm | |
| *Jolly is betéved a folyósóra, bár pontosabban eltévedt. Még soha nem járt itt, bár kb fél éve az iskola tagja. Szokásosnak mondható öltözékét viseli, de haját most leengedte. Ahogy befordúlt a sarkon észrevette a magában ácsorgó lányt, úgyhogy odamegy hozzá, megszólítja:* -Helló! Jolly Rylee vagyok.- *Milyen hosszú, és mélyértelmű bemutatkozás...* |

| Téma: Re: Déli-szárnyi folyosók Kedd. Feb. 10, 2009 6:15 pm | |
| *Ana céltalanul bolyong a suli falain belül,újabb folyosóra tévedt, de ezúttal nem el. Cipőjének kopogása visszhangzott a kihalt folyosón. A festményeket nézegette, és közben arról gondolkodott, hogy miért is utálja a Valentin napot.* |
|  | | Rosanna Lirian Marsh-arch Tanár

Hozzászólások száma: 111 Kaszt: 
Pozició Titulus:
 | Téma: Re: Déli-szárnyi folyosók Vas. Feb. 01, 2009 8:44 pm | |
| -Helyes hozzá állás a szabályokat nem véletlenül találták ki.*Mondja azzal a lányok hálojai felé tart a kisaszonyal.*-Úgy se nagyon jártam a lányok háloi környékén így legalább ara is járok.*Mondja nem az a bébicsözs fajta inkább össze köti a kellmest a hasznosal.* |

| Téma: Re: Déli-szárnyi folyosók Vas. Feb. 01, 2009 8:39 pm | |
| -A takarodóra figyelek, nem szeretek büntibe lenni, az egész gyerekkorom abban telt.*felei Ana és egy pillanatra szomorúságot tükröznek szemei, de azon nyomban felveszi álarcát és széles vigyorral köszöni meg a felkínált társaságot.* -Én a menyét hálóban lakom, a Harmadik emeleten, Bár nem esik közel, deha megkérem elkísérne? *Cseppet sem ijedve meg a Tanárnő szigorú pillantásától.* |

Pozició Titulus:
 | Téma: Re: Déli-szárnyi folyosók Vas. Feb. 01, 2009 8:34 pm | |
| -Igen és szokot takarodó után császkálni vagy betartja a szabályokat?*Kérdezi és probál szigoruan nézzni ami sokkal jobban megy neki mint a mosolyogás de vissza fogja magát. Nem akkar az a fue szigorú tanár lenni de a tiszteletet és a távolságot meg akarja tartani.*- Az északi szárnyban. Na itt is volnánk ez a folyosó vége.*Mondja és ha estleg a kisaszony még társaságra vágyik akkor vele tart. Mert hogy nem sokára takarodó és nem igazán jó ha egy diák utána még kint van. És mivel ő még új itt mint tanár így nem biztos hogy akkor kint lehet e a diák ha ő vele van. Tudja milyen fontosak a szabályok és ő is azokhoz tartja magát.* |

| Téma: Re: Déli-szárnyi folyosók Vas. Feb. 01, 2009 8:28 pm | |
| - Igen, kicsit valóban fáradt vagyok, egyébként este tízkor van takarodó, de utána még lehet lenni a közös társalgóban. Mikor is lesz óránk? *Kérdezi, miközben talárját kezdi el kigombolni, ahonnan elő villan a táskája, ami eddig a hátán volt. A kezébe veszi,és beletűri levetett talárját,azután ránéz a tanárnőre.* - Merre van az Ön lakosztálya? *Kedvesen mosolyog hozzá, Ana, szeretné valahogy feloldania Tanárnő hűvösségét.* |

Pozició Titulus:
 | Téma: Re: Déli-szárnyi folyosók Vas. Feb. 01, 2009 8:23 pm | |
| -Az szép vidék jártam arra.*Mondja és közben maga elé képzeli azokat az idöket mikor arra felé járt.*-Felkérést kaptam Cirelin de Solvan-tól és elfogatam úgy hogy itt vagyok. Csak nem fáradt kisaszony? Tényleg gondolom itt van olyan hogy takarodó az mikor van?*Kérdezi és közben egyre közelebb kerülnek a folyosó végéhez. CSöndeben halladnak közben válaszolnak egymás kérdéseire. Ez új neki hisz nem igazán az a beszélgetös fajta. Inkább magányos tipus.* |

| Téma: Re: Déli-szárnyi folyosók Vas. Feb. 01, 2009 8:17 pm | |
| - Én Finnországból jöttem, a hegyekbel. Az, hogy idekerültem véletlen volt, csak kaptam egy levelet. A Tanárnő miért pont ide jött tanítani? *Közben kiérnek a főépületbe és Ana álmos lett, elnyom egy ásítást, közben pedig a tanárnőt figyeli, azon gondolkodik,hogy miért ennyire zárkózott.* |

Pozició Titulus:
 | Téma: Re: Déli-szárnyi folyosók Vas. Feb. 01, 2009 7:58 pm | |
| * Mivel elégé jó ember ismerö láttja hogy a lány nem igazán szeretné boncolgatni az órára való járást és a házi írást. Nem igazán hatja meg a dolog hisz mindenki magának tanul az ő gondja lesz majd késöbb. De ezt most még nem tudja de majd rá jönn. Szóval izgalmasak ő is probálja majd feldobni a dolgokat már amennyire a tan anyag engedi.*-Tudod a hüvöség bennem van.*Válaszolja egyszerüen nem igazán akar bele menni. Nem olyan aki ki önt a szivét minden kinek.*-Na és honnan jöttél ifjú hölgy? Hogy hogy ide jöttél a Nezabarba?*Probál valamilyen témát felhozzni de ebben nem igazán jó nem az a trécselgetös fajta.* |

| Téma: Re: Déli-szárnyi folyosók Vas. Feb. 01, 2009 7:52 pm | |
| - Igen szoktam órákra járni. - *Néha, motyogja az orra alatt ANa, és elsumákolja a házira utaló választ is.* - A tanárok kedvesek, az órák izgalmasak, a vizsgák is. A Tanárnő minden diákjával ilyen hűvös,? *Kérdez rá nyíltan Ana sejtve, hogy ezzel magára haragítja talán, de kibukott belőle, nem tehet róla, így kissé félve motyog el egy halk elnézést az orra alatt, miközben a földet fixírozza.* |

Pozició Titulus:
 | Téma: Re: Déli-szárnyi folyosók Vas. Feb. 01, 2009 7:46 pm | |
| *Mivel láttja hogy a diáknak gyors a tempoa így lassabra veszi ami egy kicsit nehezére esik. Még hozzá kell szoknia hogy diákok vannak körülöte.*-Szóval elsös önt is fogom tanitani remélem hogy szokot órákra járni és hogy áll a házikkal?*Kérdezi közben befordul jobbra hissz onnan jött. Igen jó a memoriája így pontosan emlékszik hogy merre kell vissza mennie.*-Hát hogy milyenek a tanárok? Milyenek az órák? Ilyesmire gondoltam.*Kedvesebb hangra törekszik de még is van egy fajta hüvöség benne.*-Én Franciaországból.*Válaszolja tömören nem igazán szeret magáról beszélni.* |

| Téma: Re: Déli-szárnyi folyosók Vas. Feb. 01, 2009 7:40 pm | |
| -Örvendek. Első éves vagyok, Allidonos. Nem igazán tudom mire is kíváncsi a Tanárnő, inkább Önre bízom, hogy kérdezzen, Ön hogy került ide? Honnan jött? *Teszi fel a kérdéssorozatot Ana a tanárnak, miközben gyorsít a tempón ,hogy utolérje a tanárnőt.* |

Pozició Titulus:
 | Téma: Re: Déli-szárnyi folyosók Vas. Feb. 01, 2009 7:36 pm | |
| *Láttja hogy a diák lány igen meglepödöt.*~Kicsit hangosaban kénne járnom úgy nem hoznám mindenkire a frészt. De már annyira hozzá szoktam a halk járáshoz.~*Gondolja de inkább a figyelmét vissza tereli a fiatal hölgyeményre.*-Szóval eltévedt. Rosanna Lirian Marsh vagyok az új bűbájtan tanár. Még én sem igazán vagyok ismert a kúria falain belül de ha velem tart kivezethetem inne.*Mondja neki és megfordul és elindul vissza felé.*- Na és fitala hölgy hányadikos? Mesélhetne nekem az itten dolgokról mivel igen új vagyok.*Mondja neki és probál mosolyogni de nem igazán jönn össze így inkább hagya.* |

| Téma: Re: Déli-szárnyi folyosók Vas. Feb. 01, 2009 7:29 pm | |
| *Ana kissé megijed a hang hallatán ,nem is hallott lépteket, megfordul és még eddig nem látott nőt pillant meg, aki eléggé tartózkodóan és kimérten szólítja meg.* - Jó estét! Anastasiya Mila vagyok és eltévedtem. Önben kit tisztelhetek? *Majd kezét nyújtja a nő felé mosolyogva.* |

Pozició Titulus:
 | Téma: Re: Déli-szárnyi folyosók Vas. Feb. 01, 2009 7:25 pm | |
| *Rosanna sétálgat a kúria falain belül. Elöször itt szeretné jobban ki ismerni magát aztán jöhetnek a külsö területek. Kecses léptekel hallgat a hosszú köpenye elrejti a ruháját szinte mindig rajta van. Szépen kidolgozott munka és az anyga is igen különleges kék szinü. Szinte vonza magára tekinteteket mert annyira különleges a szabása és az esése. Sétálgat folyosokon már láttot egykét diákot lézengeni de nem igazán akart velük szoba elegyedni de most még is meg teszi. Mikor látt egy lányt a folyoson sétálgatni.*-Üdv ifjú hölgyemény mi szél hozzta erre felé e kései órán?*Kérdezi lágyan csengő hangján probál kedves lenni de érezni lehet a hangjában a tartoszkodást.* |

| Téma: Re: Déli-szárnyi folyosók Vas. Feb. 01, 2009 7:16 pm | |
| *Ana kicsit fáradtan bandukol, az irányt nem is figyeli, egyszer csak egy kanyargós folyosón vesz i észre magát. A falakat bámulja, miközben nagyokat sóhajtozik, hogy már megint eltévedt.* - Jó lenne megint ismerősbe botlani... |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Déli-szárnyi folyosók Hétf. Jan. 19, 2009 4:54 pm | |
| *Kicsit elszomorodik, hogy a lány sem tudja biztosan, de persze boldog, hogy találkozott egy kedves ismerősével, így gyorsan megköszöni.* Mindegy, azért köszönöm, valahogy csak odatalálok..*Mondja halvány mosollyal, majd már fordul is el, és elkezd rohanni arra amerről jött, és csak ekkor jut eszébe, hogy el se köszönt, így gyorsan megfordul, és elüvölti magát.* Szia! Jó órát, és mégy egyszer köszönöm! *Üvölti, majd eltűnik a lány szemei elől.* |
|  | | Concordia Xanto Diák

Hozzászólások száma: 653 Msn: kecskesszuszu@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: 
Pozició Titulus: Negyedik évfolyam
 | Téma: Re: Déli-szárnyi folyosók Hétf. Jan. 19, 2009 4:52 pm | |
| * Egy lány is szembe jön a folyosón és meglehetősen eltévedt ő is... legalábbis úgy tűnik.Amikor ráköszön Concordiára csak akkor ugrik be a lánynak, hogy tegnap találkozott vele. * - Szia!Igen, úgy valahogy!Azt hiszem a keleti szárnyban lehet... de ne vedd biztosra Lyra! - * Ahogy próbálja útba igazítani a lányt, ő is elgondolkodik vajon merre lehet az ő terme... * |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Déli-szárnyi folyosók Hétf. Jan. 19, 2009 4:45 pm | |
| *Egy hosszú szőke hajó lány bolyong a déli-szárnyban. Frufruja most el van tűzve, ilyen is egyszer van egy életben, legalábbis Lyránál, haja egy copfba van fogva. Fölül egy méregzöld ujjatlant visel, alul pedig répa-farmert, és fekete tornacipőt. Körmei most nem a szokásos, fekete színben pompáznak, helyette ugyanolyan zöldek, mint a felsője. Szeme persze most is feketével van kihúzva, erről nem mondana le. Már lassan fél órája bolyong egyedül, megint sikerült eltévednie, így nem csoda, hogy nagyon megörül, mikor meglátja a másik lányt, akivel előző nap is volt szerencséje találkozni.* Szia..*Köszön neki, és le sem tagadhatná, menyire vidám. A tegnap este hatással volt rá.* Gondolom te is órára tartassz, de te másodéves vagy, igaz? Nem tudod merre van a pástterem? kérdezi reménykedve, hiszen bár diákképviselő, még mindig nem sikerült kiismernie magát a hatalmas épületben.* |
|  | | Concordia Xanto Diák

Hozzászólások száma: 653 Msn: kecskesszuszu@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: 
 | Téma: Re: Déli-szárnyi folyosók Hétf. Jan. 19, 2009 4:40 pm | |
| * Léptek zaja most nem hallatszik, de amint a közeledő személyt megpillantják megértik miért nem.A déli szárny folyosóin nem sok diák tartózkodik, de bele lehet akadni egy-egy emberbe.Concordia most egy kényelmes zöld, nagy nyakú testhez simuló pulóverben és egy fekete farmerban van.Szeme mint általában fekete festékkel kifestve, körmein még nincs nyoma a sötét színeknek, de majd lesz.Éppen egy termet keres, mondjuk már elég hosszú ideje és kezdi bosszantani, hogy nem találja a harművészet termet, de még meglehetősen nyugodtan lépked, nincs késésben. Egy két pillantást vett az egyik másik ajtóra, de gyorsan felméri, hogy nem a kersett ajtó az így tovább megy.Határozott kiállású, mint mindig és persze a halovány mosoly ott van az arcán, amikor valaki szembe kerül vele.Így megy, mindig csak előre, nem is törődve, hogy egyesek szemérmetlenül bámulják a lila hajkoronával bíró tündét. * |
|  | | Boros Dániel Diák

Hozzászólások száma: 834 Msn: boros_dani@hotmail.hu Kaszt:  Üzenőláda: Játékért msn-es riasztás, vagy privis értesítés.
Titulus: Kida fogadott bátyója
Titulus: MESE kapitánya
Titulus: Host Klub Királya
||||
 | Téma: Re: Déli-szárnyi folyosók Szomb. Jan. 17, 2009 12:35 pm | |
| *Érdeklődve hallgatja a lányt, miközben meséli az elmúlt órák anyagait, és feladatait. Mindegyikre jól emlékszik, mivel ott is szerzet pár sírülést, de a sebgyógyító főzettel a végén azért megoldotta a helyzetet, és a karján is szépen összeforrtak a harapás ás karmolás nyomok. A többi témát meg csendben hallgatja, néha elgondolkozva rajta, vagy bólintva egyet-egyet. Mivel ő alig van itt pár hete nem igazán tudja megítélni, hogy milyen volt előtte az iskola, de nem is igazán akarja, neki jó így.* -Hát magam részéről leginkább Alidonosokkal találkozom, nem tudom miért... *Húzza el a száját és tényleg nem érti, bár neki nem kimondottan jött be a szak klubháza. Talán ezért. Végig pillant a lányon amikor az elázást hozza fel Wanda, és nem mondhatni, hogy nem az esete. De most nincs itt a fogadott húga, hogy húzogassa a strigulákat. A nyúlra pillant mikor a lány felemeli és nyugtatni kezdi, valószínű a villámok miatt. Kezét kinyújtva kicsit megsimogatja az állat fejét.* -Aranyos nyulat sikerült megmérgezned, majd megmentened. *Mondja elismerően Wandának, és a földön is tovább simogatja a nyulat. Egy kellemes kis térdgörcs után feláll és visszadől az ablaknak, ami most adta fel Dani súlyát, és kinyílt mögötte. Egy enyhe kis akrobatikus mozgás után újra sikeresen bent van a folyosón, bár haja és arca eléggé elázott.* -Hideg zuhany... *Mondja egy kis mosollyal az arcán. Természetesen nem bánja, már hozzá szokott az ilyen balesetekhez.*
//Fagyogat!// |
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|