Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságDreamlands - Az álmok földjénRegisztrációBelépés

Share | 

Déli-szárnyi folyosók

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14
SzerzőÜzenet
Cirelin de Sovalon
Alapító
Alapító

Minősítés:
Hozzászólások száma: 17915
Msn: rigoevi@freemail.hu
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
Titulus: Szakvezető

TémanyitásTéma: Déli-szárnyi folyosók   Csüt. Dec. 13, 2007 5:19 pm

First topic message reminder :

A Labirintusban négy főág van, melyek a labirintus középpontjától indulnak ki. A folyosók fő ágaiból kisebb folyosók nyílnak, melyek újabbakba ágaznak el egy idő után. Eltévedni nagyon könnyű, de ha a sarkoknál pálcáddal hozzáérsz a falhoz, az utad kifelé ismerté válik. A labirintus folyosóira tehát a központból juthatsz el, azaz a Társalgóból, oda pedig az Amfiteátrumon át vezet az út.

A Déli-szárny folyosói sem szégyenlősködhetnek, ha arról kérdezik őket, hány diák tévedt már el bennük. Ahogyan a központi részlegből belépsz a déli szárnyba, szembe találkozol egy kisebb raktárral, seprűket, tisztítószereket tartanak itt. Jobbra, és balra is indulhatsz, de jobbra érdemes indulni, balra nem sok érdekes dolgot találsz. Ami ott van, csupán Kaen el Jericho lakosztálya, ő szereti bizonyos mértékig a magányt, úgy rendezte el a déli-szárnybeli termeket és szobákat, hogy neki jó legyen. A másik irányba indulj, hacsak nem az aranytündéhez indultál, arra érdekesebb dolgokat találsz. Persze mindenfelé kisebb elágazásokon keresztül érdemes menni, mert az egyenes úton érdekes illúziókba botolhatsz, ami a sietős építés mellékhatása. Sok sikert, találd meg célod! És ne feledd, legyen nálad pálca, érintsd a falhoz!

írta Timothy Waylan

A hozzászólást Cirelin de Sovalon összesen 5 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Ápr. 04, 2010 6:05 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
http://www.nezabar.hu

SzerzőÜzenet
Jack Darkfield

Minősítés:
Hozzászólások száma: 8709
Msn: wat-kutya@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda: Az illatod olyan számomra mint a drog. A véred mint a saját ínyem szerint kevert heroin.

Pozició
Titulus: Ötödik évfolyam
TémanyitásTéma: Re: Déli-szárnyi folyosók   Vas. Ápr. 06, 2008 4:27 pm

*Egy fekete alak sétálgat a folyosón, maga sem tudja, hogy mi hozta erre. Mellette egy ocelot lépked, beleolvadva az árnyékba. Jack befordul az egyik folyosószakaszon, és mintha hangokat hallana. lelassítja lépteit, majd benéz a következő fordulóba, figyelmesen fülelve, amikor egyszercsak megpillantja azt a valamit, ami előtt társai állnak. Egyelőre nem tud semmit sem csinálni, kissé ledermedve figyeli azt a valamit, ami előtte terül el, bár nem tűnik túl jó dolognak, annyi bizonyos.*

Kalandmester

Hozzászólások száma: 8832
Kaszt:

Pozició
Titulus: Mesélő
TémanyitásTéma: Re: Déli-szárnyi folyosók   Vas. Ápr. 06, 2008 4:14 pm

*A jelenés megtorpan, arról nem volt szó, hogy más is a tanuja lesz ennek az egésznek. Az arcát nem lehet látni, még a gömb sem világítja meg, ám a diákok láthatják, hogy ez Kaen varázsbotjának a gömbjéből való.* Térdre szolgák! *megdörgi az idegen*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Déli-szárnyi folyosók   Vas. Ápr. 06, 2008 4:10 pm

*Szórakozottan járkáll a folyosón erre már ugy is kicsit régebben járt, ,amd jmeglátja az árnyat és neki simul a falnak majd kicsit vissza hátrál közbe veszi észre hogy nem csak egyedül van itt. mivel itt van Megan és Estella is*-Mi a fene ez?*kérdezi suttogva, nem akarja hogy bárki meghallja*-Ez onnan jött ahonnan gondolom?
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Déli-szárnyi folyosók   Vas. Ápr. 06, 2008 4:08 pm

*Estella sétálgat a folyósón céltalanul. Fekete köpenyt visel és csuklya takarja arcát. Oldalán egy aranyszőrű leopárd sétálgat, Delila, a lány daimónja. A leopárd halad elől és mikor betér az egyik sarkon, megpillantja a sötét árnyat. Hátrál pár lépést, de gazdája ekkor éri utol, és szépen beleütközik.* - Mi affene? *Böki ki a lány, amikor nekimegy a daimónnak, de ekkor észreveszi, hogy miért lépett hátra Delila. Alaposan szemügyre veszi a hosszú karmos alakot és az ajtóra pillant, ami az árny mögött van. Felismeri a Mester szobájának ajtaját. Egyelőre nem lép közelebb, de egy másik diákot is megpillant. Egyelőre nem megy oda hozzá, inkább az árnyat figyeli, ugyanúgy, ahogy Delila is.*
Megan Rontis

Hozzászólások száma: 508
Kaszt:

Pozició
Titulus: Harmadik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Déli-szárnyi folyosók   Vas. Ápr. 06, 2008 4:01 pm

*Épp erre sétál, meglepő, és nem mulatságos. Tons a feje felett repked, ő pedig szokatlan érdeklődéssel figyeli a falakat, valószínűleg valami érdekességet keres, mint mindig, valami furát, amiről más még nem hallott. Ekkor veszi észre az árnyat épp az egyik sarkon befordulva. Igyekszik visszahátrálni a fal takaró védelmébe, mert a karmok annyira nem szimpik neki.*
Kalandmester

Hozzászólások száma: 8832
Kaszt:

Pozició
Titulus: Mesélő
TémanyitásTéma: Re: Déli-szárnyi folyosók   Vas. Ápr. 06, 2008 3:58 pm

*A folyosó felett sötét árny lebeg ki a vámpír szobájából. A jelenésnek nem igazán van anyagi teste, egy sötét csuklya fedi mégis. A karmai azonban jól kivehetőek, egy zöld-aranyon vibráló gömböt tart a kezében, azt nézi szinte megigézve.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Déli-szárnyi folyosók   Csüt. Jan. 31, 2008 7:05 pm

- Ki tudja, lehet hogy maga vagyok az ördög, nem tudhatod, bár túl sok közöd nincs is hozzá. *Nem fogalkozik ő sem a lánnyal, amilyen a lány vele, olyan Unirone is, csak tükörképet kap vissza.*
- Lehet, hogy magamról is beszélek részben, nem gond az, ha szeretem önmagamat, meg van bennem némi ego, legalább nem leszek sosem öngyilkos. És a szánalmas lélek inkább rád jellemző. Hirtelen a talpnyaló csitriből hideg asszonyság lettünk? Menj el skizofréniával az idegosztályra, rád férne egy kikúrálás. *Tanácsolja, miközben megvakartja a tarkóját.*
- Nem tudok magammal mit kezdeni, na ne nevettes. Amúgy meg képzeld, nem tanyáról jöttem, hanem egyenesen a kúriánkból. Mely igencsak büsukén áll Szentpétervár külvárosi részén. Jobb, mint Szibéria kellős közepe. *Mondja nevetve, majd hallgatja még a lány ércelődését, amiből ennyi hall: bla-bla. Érzi a pofont, és csak vigyorog.*
- Rádférne az ideedzés. Na csá. *Köszön el, mikor a lány elmegy, és hajával is játszadozik kissé.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Déli-szárnyi folyosók   Csüt. Jan. 31, 2008 6:40 pm

*Sonya csak figyeli ahogy a fiú belevigyorog a képébe..azzal az öntelt,bunkó arcával de ez a lányt nem zavarja főleg az se amiket a fiú gondolhat róla..senkinek se fog megfelelni vagy épp a jellemét megváltoztatni..ha valakinek nem tetszik hogy milyen ő akkor ne szóljon hozzá..*
-Etikai könyvíró*ezen elneveti magát..*te meg talán maga az ördög vagy mi*vonja fel a szemöldökét*mert ebből a viselkedésből más nem származhat..vagy már eleve úgy születtél hogy az szállt meg de ezt csak a szüleid vagy te tudhatod de engem igazán nem is érdekel..*kifejezéstelen arccal végig néz a fiún mikor kidülesztett mellel beáll előtte de ezen csak magába tud vigyorogni mert egyáltalán nem tartja csodálatosnak ezt a látvány..sőt..borzalmas..*
-Én nagyra magammal*néz rá csodálkozva*csak nem magadról akartál beszélni..szerintem maga van nagyra magával Mr.Kunerhant..
-Tökéletesen tudom milyen színésznő vagyok és ha az akarnék lenni akkor már rég egy színházban kötnék ki mivel én ellenben veled legalább tudok valamit kezdeni magammal és nem csak másokat leosztani mint egy kis isten*mondja teljesen érzelem mentesen miközben a szemeiben érdekes fény csillog..*Szánalmas lélek..hmm csak nem megint magadról beszélsz*kérdi a fiút de válaszra nem is kiváncsi úgy is csak valami sértő szöveget mondana..mikor a "te jöttél nekem" témánál járnak Sonya csak egy váll rándítással jelzi hogy nagyon nem érdekli a fiú véleménye és igazán a sajátja se...Unirone azt gondol amit akar..de tény hogy ő bénázott és nem Sonya...hiába akarja bemagyarázni magának a kis "istenecske"..emiatt a bemagyarázás miatt a lány úgy tekint Mr.Kunerhant-ra mint egy elmebeteg idióta..bár meg lehet hogy van benne valami...*
-Akkor én csak mondom hogy szánalmas alak létemre nem is érdekel tud meg..bocsánat hogy érdeklődni mertem Mr. Tökéletesek taplója*mondja tömény gúnyal..és nem érdekli a fiú mit válaszol rá..mert akkor is egy tapló..*
-Tanyaaa*nagy szemekkel néz rá*Te lehet hogy ott élsz de én nem vagyok holmi paraszt mint ahogy gondolod...el vagy tévedve kis fiúcska te meglehet hogy ott nőttél fel szinte biztos hogy ott mivel megfelelő tiszteletet nem tanultál az biztos..és tud meg Vélák nem élnek egy kunyhóban mint ahogy hiszed..kikérem magamnak..és nekem nem kell uralkodnom valami felett hogy jó életem legyen nekem anélkül is van te beképzelt kis ficsur..*most már nem tud mit kezdeni a fejzettel...ha vele bunkók akkor ő se szab határt...ő próbált rendes lenni nem bunkózni remélte megmentheti a helyzetet de óriásit tévedett...és az ő türelme se végleges főleg ha egy ilyen elkényeztetett gyerek mondja meg neki a magáét...kasza és a kapa hallatán elpattan egy ér nála és nem birja tovább...odamegy a fiúhoz és egy hatalmas pofont kever le neki..*
-Azért tud már hol a határ te görény..ahogy jól hallom te megfelelően használtad a házatoknál tudod nekem nem volt szükségem rá mivel elvégezték a manók..*mutat rá az ujjával és ahogy megfordul a hajával jó képen vágja még a fiút és elindul a folyóson...*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Déli-szárnyi folyosók   Csüt. Jan. 31, 2008 6:09 pm

*Látja, hogy a lány már csak elhesegeti a dolgokat maga mellett, ami nem nagyon zavarja HŐsüknek, elvégre sosem tett más véleményére, csak ha mélyen tiszteli azt a személyt. Nos, Sonya nem ilyen, akárhogy is nézzük, Unirone nem lát benne semmi olyasmit, amit tiszelni tudna. Sonya erkölcsi prédikációt próbál nyomatni magából, Unirone meg csak vigyorog, mint a vadalma, csak éppen valami gonosz vadalma, mert ez eléggé kárörvndő. A lány, mint a részeg dölöngél össze-vissza, vagyis pontosabban egy falnak.*
- Akkor nem, ez van. Amúgy ezeket könyvben tanultad, vagy pedig etikakönyvíró voltál előző életedben, mert komolyan mondom, olyan vagy ezzel a beszéddel, mintha valami prófétával beszélgetnék. Bár ki tudja, lehet, hogy vannak ilyen ambícióid... Sok emberrel találkoztam már életemben, én aztán tudom, hogy milyen ez. *Mondja büszkén, kidülesztett mellel, mintha pózt álna egy szoborfaragónak, vigyora pedig továbbra is szüntelenül álldogál az arcán. Vagyis üldögél.*
- Ohh, de nagyra van valaki magával. *Mondja, mintha Unironeban nem lenne ilyen tulajdonság, áhh nem, róla mintázták a szerénységet.*
- Csak míg én nem játszom meg magam, te már réges régen a színházban lehetnél, olyan tehetséges vagy a színészkedésben. Ártalmas ha túl okosnak, meg tökéletesnek állítod be magad. Egyszer úgy is elér a végzet, szabadomn potorkáló szánalmas lélek. *Mondja a bölcs szavakat, mintha ő lenne a pokol ura, bár ez a célja, valjuk meg őszintén. Nos igen, Unirone minden bizonnyal több dolgot élt meg, ezek szerint lehetséges. Unirone ennek külön örülne. Mikor a lány elmélkedik az ürközésről, vagyis boncolgatja még a témát, csak legyint.*
- Látom azért téged mégis érdekel... Mindenképpen TE jöttél NEKEM, szóval nem tudom mit kell ezen gondolkozni, mikor a válasz eléggé egyértelmű. Én nem vagyok ilyen ügyetlen, mint egyesek, szóval ezen nincs mit boncolgatni. Kész elvan intézve. Amúgy meg ha nem tetszik a társaságom, akkor au revoir. *Bizonygatja francia tudását, vigyorral fűszerezve.*
- Az Unironeizmushoz neked semmi közöd, egy ilyen szánalmas alak nem méltó ahhoz, hogy mellettem legyen... Talán ha nem lennél ilyen buta libának kinéző ember, hanem normálisabb lennél, belennél fogadva, de így... *Mondja, rezzenésmentes arccal, ez a véleménye, és kééész.*
- A hatalom csak jó lehet, más nem. Ha neked más a véleményed, akkor tényleg tapasztalatlan vagy. Csak annak van jó élete, aki uralkodik valami felett, vagy talán erre még nem ébredtél rá? Pedig azt hittem a kis tanyátokon, meg roskadozó lomotokban, amit te háznak neveznél ez alapismeret. *Mondja hangosan, gúnyosan felnevetve.*
- Nos lehetséges, hogy kihasználom az előnyeit. A dolgok azért vannak, hogy kihasználjuk. Ti asszem a kapával, meg a kaszával vagytok így. *Mondja nevetgélve még mindig, majd nem foglalkozik Sonya többi mondatával. Minek is foglalkozzon, ha ő úgy érzi megteheti, akkor meg is teszi.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Déli-szárnyi folyosók   Szomb. Jan. 19, 2008 4:23 pm

//fagyááás//
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Déli-szárnyi folyosók   Szomb. Jan. 19, 2008 3:52 pm

-Hát sajnálom hogy épp veled állok szemben...de mindegy hagyjuk a külsőmet gondolom nagyon nem érdekel szóval hogy a te szavaiddal éljek egy kicsit elmenekülök ez elől a téma elől..*mondja higgadtan valahogy kezdi megszokni a fiú stílusát ezért már felhúzni sincs kedve rajta magát..de azért egy kicsit bántják néha a fiú szavai mert nem nagyon van hozzászokva az ilyen hangnemhez..de hát mindenki más..*
-Én szerintem nem egy álomvilágban élek..és mondjuk tökéletesnek se képzelem magam...de hát igen így jártam nem lehet mindenki egyforma gondolom ez neked is feltűnt..és hát én ilyen vagyok te meg olyan..neked ez a véleményed nekem meg az..*kicsit halkabban beszél és persze nyugalommal majd elindul az egyik fal felé és annak támaszkodik..onnan néz a fiúra továbbra is...*
-Én kimerek állni az igazamért csak tudod minek fárasszam magam egy ilyen hülyeség miatt..és szerintem ez nem egy olyan vészes dolog volt hogy véletlenül nekem jöttél vagy forditva történt igazán nem is érdekel megtörtént és kész szerintem nem haltál bele mivel még beszélsz hozzám szóval ellehet felejteni de ha téged ennyire zavar hogy véletlenül érintkezni mertem veled akkor nagyon sajnálom...meglehet hogy gyenge vagyok..és tudod azért is elismerem hogy az vagyok..nincs akkora tapasztalatom az életben de ezek szerint mint neked...és ha a látszatom nem csal akkor több dolgot éltél meg mint én...
-Unironeizmus*kérdi egy hideg nevetéssel kísérve*még sose hallottam ilyesmi irányzatot biztos valami új fajta kiváncsi lennék miből áll ez a kis drága...*egy kicsit elgondolkozik majd újra megszólal*hmm az elmondásaid alapján abból állhat hogy az önteltségnek határa nincs..eltaláltam*kérdi gúnyosan*Tudod a hatalomvágynak is van hátránya de gondolom erre te is ráébredtél..van amikor jó és van amikor nem...de nekem nincs szükségem rá mivel nem csak ebből áll az élet..számodra igen de ez nevelés kérdése tudod...és ezt nem azért mondtam hogy a becses familiádat szidjam..eszem ágában sincs..mindenhol mások a szokások..és változtatni nem lehet vagyis lehet csak akarni kell..én se valami jaj szeressük egymás gyerekek családból származok...az túl tökéletes ha fogalmazhatok így..igaz nem vagyok a legbüszkébb a nevemre..édesanyáméra büszkébb lennék..*mondja kissé fensőségesen..majd megrázza a fejét..nem szokott ő ilyen lenni főleg ilyeneket kimondta...*
-az ellenségedkedés sok mindenre jó..csak tudni kell használni és ha jól látom te tökéletesen kihasználod az előnyeit..és kérlek nevedd ezt talpnyalásnak..nem az én stílusom...*mondja határozottan majd elforditja a tekintetét a fiúról és körbe néz nem e van erre valaki..de csalódnia kell sehol senkit..majd ismét a fiúra néz és megszólal..*
-Tudod van benned valami...nem tudom mi az de érdekes..sose mondtam még ilyet a családomra..csak magamban szidtam őket..*komoran figyeli a fiút majd elmosolyodik*ha lehet ezt se vedd nyalizásnak mint ahogy mondtam nem szokásom..én már csak ilyen vagyok..
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Déli-szárnyi folyosók   Szomb. Jan. 19, 2008 3:14 pm

- Ohh, sajnos nem tudja elkerülni a látvány a szememet. Sajnos egymással szemben állunk, így látom... De amint észrevettem már menekülsz is, és fonogatod a hajad. Mégiscsak teszel valamit a véleményemre, csak nem tudod bevallani magadnak. *Mondja felhúzott szmöldökkel, a lány egyre inkább kezd neki ellenszenves lenni, így csak vigyorog bőszen a felvonás közben. Szereti felhúzni idegileg az embereket, hát igen, ez lassan a lételeme lesz. Bár eddig is az volt, nem csak most, itt az iskolában kezdett kialakulni. Kezdeti visszafogottság? Hol van az már, Unirone ma már egy határozott, véleményét szabadon kinyílvánító, lekezelő szemly. Sonyának szerencséje van, hogy nem tünde, hiszen Unironenál az is előítélettel egyenlő. Egyetlen kivétel van, az pedig Kaen el Jericho.*
- Én álomvilágban? Lehet, hogy inkább te. Senkit sem képzelek tökéletesnek, csak egy irányt adtam, mire figyelj. Ha ez neked nem tetszik, akkor részvétem, sajnálom... Illetve nem, nem sajnálom, így jártál. *Vigyorog továbbra is bőszen, látja, hogy a lány lassan kikészül, legalábbis közeledik affelé egy gyorsvonattal.*
- A hamar megbocsájtás számomra egyenlő azzal, hogy meghunyászkodó, behízelgő vagy. Csak az bocsájt, aki gyenge, és nem mer kiállni az igazáért. Látszik, te még gyenge vagy. *Mondja az életszemléletének egy apró törekédét, nem véletlenül Kunerhant-fiú. Hű a családja vérvonalához, legalábbis a java részéhez, ő nem lesz olyan, mint a bátyja.*
- Lehet, hogy azon a másik bolygón isten vagyok... Minden lehetséges ebben a mai világban. Látom tényleg nagyon zavar, hogy piszkállak, mégiscsak teszel a véleményemre valamit. *Mondja még egyszer a dolgot.* Vagy csak azt hiszem erősebb vagy, vagy pedig ez is a behódolás része. Talán hívője akarsz lenni az Unironeizmusnak? Nyugodtan, én befogadaka kegyeim, és kezeim közé, amennyiben bizonyítassz, hogy méltó vagy rá. A nevem ne piszkítsa szánalom, csak a nyers tudás, és hatalomvágy. Ez nálad nem szerepel? Ne búsulj, majd egyszer ráébredsz, hogy nincs a világban nincs jó és rossz, mint ahogy te képzeled, hanem van olyan, aki szeretné a hatalmat, de gyenge, van olyan, aki szeretné a hatalmat, meg is kapja, de nem tud vele élni, és van olyan, aki védi az erkölcseit, és tradícióit, erős, és megszerzi a hatalmat, majd meg is tartja azt. Én az utóbbiba tartozom. Nem származom én holmi gyenge, éretlen, dilinyós családból, én a dicső Kunerhant ház sarja vagyok. *Mondja, nyelveit köszörülve, miközben kihúzza magát, és vigyorog továbbra is. Hát igen, ennyire büszke a vérére, és annak vonalára.*
- Az ellenségeskedés szül igazán jó dolgokat, legalább meglehet tudni ki méltó arra, hogy a barátommá fogadjam. Amennyiben lelkitárs, és elviseli, akkor méltó rá, amennyiben nem, mint például te, az nem érdemli meg az életet. *Mondja szenvtelenül, miközben aprón elmosolyodik. Ez nála ritka, inkább vigyor, mint mosoly, de ez a mosoly inkább beér egy belső kiröhögésnek, csak a látszat...*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Déli-szárnyi folyosók   Szomb. Jan. 19, 2008 2:46 pm

*Kidülledt szemekkel néz a fiúra*
-Hát idefigyelj..ha nem tetszik a látvány nem nézel rá..már megbocsáss de te se vagy a tökéletesek tökeletese...*végig néz a fiún*szerintem leszállhatnál a magas lóról vagy még magasabb kell*kérdi csipősen..közben lazán felköti a haját..és nagyon nem érdekli a fiú véleménye*
-És tud meg van akinek ez jön be de neked biztosan nem mert te ezek szerinte egy álom világodban élsz..és ott képzelgeted el a barátnőidet hogy ilyen meg olyan tökéletes legyen*már kicsit kezdi elveszíteni a türelmét ..pedig nem nagyon lehet felhúzni de ez neki is kezd sok lenni...egyszerűen nem tudja felfogni hogy lehet valaki ekkora egy arrogáns személy..*
-Hát tudod az illedelem az illedelem...de mivel téged nem érdekel akkor felejtsd el..Kegyes?Én??meglehet..csak tudod hamar tudok megbocsátani és próbálok nem viszájkodni senkivel és semmivel..És nem az én stílusom a szidás de szerintem a tiéd annál inkább..engem a béke és a nyugalom jobban érdekel mint hogy csak úgy lenézzem az embereket mint valami állat..Hol élsz te már megbocsáss?valami külön bolygón ahol azt várod hogy mindenki téged dicsőitsen..*kérdi a fiút ismét*Ha igen akkor eltévedtél keress más helyet szerintem mert ezzel az egyéni stílusoddal sok mindenre nem mész csak ellengéseket találsz majd magadnak..bár meglehet hogy neked ez a célod hát akkor gratulálok biztos nyerni fogsz..*hideg tekintettel néz a fiú szemébe..majd ismét megszólal halkan..*
-Csak tudd nem behódoltam..hanem reméltem hogy nem ellenségeskedés lesz a vége..és ne hidd hogy egy nyámnyila nőszemély vagyok mint sok mindenki...de azért nálam is vannak határok és nem érdemes lebecsülni...maximum megismerni és akkor nem lesz semmi gond..de gondolom ez szintén nem érdekel..minek is dumálok épp egy olyan embernek mint te...
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Déli-szárnyi folyosók   Szomb. Jan. 19, 2008 2:30 pm

*Mit kell ezen csodálkozni? Szép, hogy a lány jött Unironeba, legalábbis a fiú szerint. Ééés, amit Unirone mond, az szent és sérthetetlen, legalábbis a fiú így képzeli ezt az egészet. Bocsánatkérés? Nem az ő műfaja? Miket képzel a lány, hogy Unirone le fog süllyedni arra a megalázkodó szintre? Na ne már.*
- Igen, te jöttél belém. És még én mondjak bocsánatot, mikor te löktél fel? Na ne nézz már ennyire hülyének, majd pont lefogok süllyedni erre a primitív szintre. Ősi törvény, hogy aki okozta a bajt, az tegye meg a békítő lépéseket... Bár az ilyen flegma nőszemélyek nem igazán érdemlik meg azt, hogy feleslegesen fecséreljem rájuk a szót. Előbb inkább tanuld meg kifésülni a hajad, mert igen kócos... Sok férfinak tetszhetsz... *Mondja Sonyának, hiszen a lány játszadozott a saját hajával, és az esés is megártott a tincseknek. Unirone szeme jéghideg, ellentmondást nem tűrő, mintha valami nagyfőnök lenne, ami persze nem igaz.*
- Miből hiszed azt, hogy érdekel, mi a neved? Hirtelen milyen kegyes, és meghunyászkodó lettél. Az előbb meg szidtál... Ekkora szánalmat... *Szögezi le hangosan a véleményét, határozottan unszimpatikus neki a lány. Bár ki nem unszimpatikus a fiú számára, pár személyen kívül? Fogós kérdés.*
- Azért a behódolásnak is megvan a határa..
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Déli-szárnyi folyosók   Szomb. Jan. 19, 2008 2:13 pm

*A gondolataival foglalkozó lány nem nagyon néz előre csak a földet bámulja...így hát ennek köszönhetően a földön köt ki egy ismeretlenek köszönhetően...egy kicsit fájlalja a hátsó részét de felnéz hogy megnéze ki is jött neki...végig méri a fiút és csak hallgatja a szövegét..*
-Én jöttem beléd*kérdez vissza szemrehányóan miközben segitség nélkül feltápászkodik a földről..*már megbocsás drága de te jöttél nekem esetleg egy bocsánat kérést kaphatnék...mondjuk nem csak a te hibád de akkor is..*szúrós fekete tekintete a fiú arcát figyeli*
-De ha már te nem kérsz bocsánatot akkor majd én leszek olyan illedelmes..*ezt a szót nagyon kihangsúlyozza*hogy bocsánatot kérek...szóval bocsánat..*morogja oda a fiúnak és egy kicsit megnyugszik..~hát ez a napom is jól kezdődik..már is egy öntelt emberbe botlok..~gondolja magában még mindig azért egy kicsit morcosan..közben megigazitja a kabátját..majd ismét a fiúra néz immár teljes nyugalommal...*
-Ha nem bánod bemutatkozok..remélem nem bántalak meg vele...*teszi hozzá kicsit csípősen..*Sonya Hadley..árnydalnok*mondja a nevét a lány és persze a szakját majd a kezét nyújtja a fiúnak aki remélhetőleg nem fogja leharapni..*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Déli-szárnyi folyosók   Szomb. Jan. 19, 2008 2:01 pm

*Egy éjfekete ruhájú fiú lépked a déli szárny folyosóin halk, ütemezett lépésekkel, szinte teljesen beleolvadva a környezetébe. Hát igen, a déli szárny számára mindig is a sötétség szabad áradatát adta, elvégre itt lakik szakvezetője, a bájitalok mestere. Gondolatai hátsó szándékokat suggalnak, bár ezeket senki sem hallja... Hacsak nincs a közelben egy gondolatolvasó. A lépteinek neszét nem lehet hallani, még a határozott fordulásokkor sem, melyeket egyik ágról a másik ágra tesz meg. Egyszer azonban megérkezik egy világosabb terepre... Pontosabban egy lányba bele pontosan. Felvonaja a szemöldökét, és végigméri Sonyát. Nem nagyon foglalkozik az udvariassággal, nem segíti fel, neki is van lendülete, és lába. Mármint a lánynak.*
- Hát gratulálok... Muszáj volt belém jönnöd? *Kérdezi kissé gonosz, arrogáns hangon, mintha a lány lenne a baj okozója. Bár Unirone véleménye szerint igen, ő felsőbb rétegből van, neki jogában áll ez. Legalábbis szerinte.
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Déli-szárnyi folyosók   Szomb. Jan. 19, 2008 1:50 pm

*Sonya érkezik erre a kihalt területre vagyis inkább folyosóra..egy pillanatra lelassít..megigazitja a kabátját hisz gyorsan kapta fel magára..a hajával is szórakozik egy kicsit mivel nem régen kelt fel..ásit egy hatalmasat és lassan.. halk léptekkel menetel tovább..igazából fogalma sincs miért jött erre csak menni akart..menni és menni..és hát erre még nem is nagyon járt így hát fekszik neki ez az új terület..lassan halad tovább..tekintete a fejét a folyosó padlóját bámulja majd szép halk léptekkel próbál eltűni az egyik kanyarban..*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Déli-szárnyi folyosók   Vas. Jan. 06, 2008 5:15 pm

*Daggeron téved le a labirintusba és elkezd nézelődni ezen a folyósón és megpillant három ajtót és végigsétál mindegyikre rájön mi az az egyik a Gyakorló terem a másik a Bájitaltan tanterem és a harmadik Kaen el Jericho lakosztálya aki a szakvezetője, és amint végig sétált visszatér a kiindulóhelyére a folyósó elejére*
Cirelin de Sovalon
Alapító
Alapító

Minősítés:
Hozzászólások száma: 17915
Msn: rigoevi@freemail.hu
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
Titulus: Szakvezető

TémanyitásTéma: Déli-szárnyi folyosók   Csüt. Dec. 13, 2007 5:19 pm

A Labirintusban négy főág van, melyek a labirintus középpontjától indulnak ki. A folyosók fő ágaiból kisebb folyosók nyílnak, melyek újabbakba ágaznak el egy idő után. Eltévedni nagyon könnyű, de ha a sarkoknál pálcáddal hozzáérsz a falhoz, az utad kifelé ismerté válik. A labirintus folyosóira tehát a központból juthatsz el, azaz a Társalgóból, oda pedig az Amfiteátrumon át vezet az út.

A Déli-szárny folyosói sem szégyenlősködhetnek, ha arról kérdezik őket, hány diák tévedt már el bennük. Ahogyan a központi részlegből belépsz a déli szárnyba, szembe találkozol egy kisebb raktárral, seprűket, tisztítószereket tartanak itt. Jobbra, és balra is indulhatsz, de jobbra érdemes indulni, balra nem sok érdekes dolgot találsz. Ami ott van, csupán Kaen el Jericho lakosztálya, ő szereti bizonyos mértékig a magányt, úgy rendezte el a déli-szárnybeli termeket és szobákat, hogy neki jó legyen. A másik irányba indulj, hacsak nem az aranytündéhez indultál, arra érdekesebb dolgokat találsz. Persze mindenfelé kisebb elágazásokon keresztül érdemes menni, mert az egyenes úton érdekes illúziókba botolhatsz, ami a sietős építés mellékhatása. Sok sikert, találd meg célod! És ne feledd, legyen nálad pálca, érintsd a falhoz!

írta Timothy Waylan

A hozzászólást Cirelin de Sovalon összesen 5 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Ápr. 04, 2010 6:05 pm-kor.
http://www.nezabar.hu

Déli-szárnyi folyosók

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
14 / 14 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14

Similar topics

-
» Katonai folyosók
» Folyosók és mosdók
» Központi csarnok - ahol a folyosók elválnak
» Első emeleti folyosó
» Titkos folyosó