Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságDreamlands - Az álmok földjénRegisztrációBelépés

Share | 

Dorneran Múzeum

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : 1, 2, 3  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Dorneran Múzeum   Szomb. Jún. 18, 2011 7:21 pm

//Úúúúú *-* Lemaradtam a legjobb részről x'D Na, bocsi, nem reagálok már, de tiszta izgi volt, én sem jöttem rá amúgy, hogy mi van Very Happy És köszi hogy nem nyírtad ki Lilt x'D //
Vissza az elejére Go down
David Robert Beawer

Minősítés:
Hozzászólások száma: 266
Msn: emilykyrabeawer@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda: Nem minden szarka farka tarka, csak a tarka farú szarka farka tarka.

Pozició
Titulus: Ötödik évfolyam
TémanyitásTéma: Re: Dorneran Múzeum   Szomb. Jún. 18, 2011 7:01 pm

//ehh, nagyon ki vagyok, nem írok zárót, de remek volt, tényleg, és köszi Very Happy//
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Dorneran Múzeum   Szomb. Jún. 18, 2011 6:59 pm

*Nem csak Brenda ellenkezik nem is szeretne bemenni. Egyszer elég volt ő neki Még hogy képek és szobrok.. Lassan visszatérnek az udvarra ahol elköszön a tanárnő és távozik, a helyszínről. A lány sem tudja kiheverni mi történt ott bent, inkább jobb nem is emlékezni a dolgokra.* - Te ma kétszer is megmentesz..*Kaccsint Robertre, mert kulcsos dolognál magához húzta hisz nem lett ott baja most ugye még egyszer bemenni. Aztán valami lány megszólította csak érthetetlenül nézz.* - Szia őő rendben megmondom..*Mondja Tylinennak majd visszatér a figyelme a fiúra, és jegyzetelni kezdi a memóriájába. Robertre hagyja a választást merre mennek, csak ne legyen sehol vér meg ilyesmi..*

// Köszi a mesét imádtam csak telóztam meg anya riadó volt ^^//
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Dorneran Múzeum   Szomb. Jún. 18, 2011 6:54 pm

*Ellenkezni nem ellenkezett. Érdekelte volna őt. Csak kicsit furcsán érzi magát. Talán az utazás gondolatától ilyen. Ki tudja. Bár többiek ellenkeznek ő meg inkább pakolászna otthon. * -Hát jó. *Vonja meg a vállát a lány, majd előkerül a jósgömb. Visszatérnek az udvarra, a tanárnő elköszön tőlük.* ~Remélem is. *Teszi hozzá magában, majd Brendához fordul.* - Brenda, ha találkozol a bátyáddal szólj hogy kerestem. Ne felejtse el, hogy a la Place du Tertre-n találkozunk. Szia. *Mondja a lánynak, és visszavonul a harmadik emeleti szobájába. Az est hátralevő részében valószínűleg a listáját ellenőrzi le.*

//Köszi a szakkört.^^ Azt hittem, hogy meghal szegény Tylineom. De ezt is megúszta valahogy.Smile //
Alvery Moreau

Minősítés:
Hozzászólások száma: 128
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Dorneran Múzeum   Szomb. Jún. 18, 2011 6:52 pm

*Picit megsajnálja a tanár nénit, de bent annyi szörnyűség várna rájuk, hogy nem enyhül meg. Szigorú tekintettel várja, amíg el nem kezdődik a jósgömbös utazás. Amikor végre otthon vannak, azért bólintva elköszön, és inkább lemegy megkeresni Flaviot, ezt úgysem fogja elhinni, de most ki kell ezt beszélnie magából.*

//Fúúú, hát ma nagyon szőke voltam, nem jöttem rá, de nagyon tetszett, és één maradtam utolsónak, háh, ez azért valami! Köszi, imádtam!//
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Dorneran Múzeum   Szomb. Jún. 18, 2011 6:50 pm

*Meglepődik, mikor a tanárnő nem akad ki nagyon, hogy senki nem akar bemenni vele.* ~ Lehet, hogy mégis tudja, mi történt? ~ - Azért nem ártana beavatni, nehogy azt higgye, hogy utáljuk, és nem akarunk vele múzeumba menni, vagy ilyesmi. *Jegyzi meg félhangosan Alverynek, majd ha a tanárnőt még elcsípi, akkor ténylegesen utánasiet, és elmeséli neki, mi történt, aztán elköszön mindenkitől és visszaballag a suliba.*

//... vagy ha véletlen mégis, akkor ha Ethan meghal, reszkessen mindenki, főleg Brenda és Tyline. Razz Köszi a mesét, imádtam ^^//
Mirabell Jeveaux
Tanár
Tanár

Minősítés:
Hozzászólások száma: 81
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
Titulus: Sötét hatalmak elűzése tanár
TémanyitásTéma: Re: Dorneran Múzeum   Szomb. Jún. 18, 2011 6:46 pm

*Tyline egyértelműen emlékszem arra, ami történt, mint a többiek is. Tanerőnk pedig megfordul a nagy ellenkezés hatására.* -Pedig annyi jót hallottam, biztos, hogy...? *Aztán el is csendesedik, úgy fest nagy ellenkezés van, és a diákok szeméből látja, hogy nem tudná őket meggyőzni. Előkerül hát a jósgömb újra, és visszatérnek az udvarra.* -Majd máskor pótoljuk, ha jobban lesztek! *Mondja azért egy mosollyal, majd elköszön és távozik.*

//Nem...nem fogtok Végsőállomás effekttel a halálotok sorrendjében elhullani becs' szó. Razz Jó éjt, köszönöm a részvételt. ^^//

Francia születésű hölgyemény, aki a 30-as éveiben jár. Sok felé járt életében, többek között Japánban is, ahol a harcművészetekben mélyült el. Ennek ellenére nem egy túlzottan komoly jellem, sőt időnként kissé elvarázsolt, de ha szükség van rá tud azért határozott is lenni. Igazi mentalista, szinte vesébe látó, tehát átverni nehéz, de erre ritkán is van ok, hiszen ha valaki őszinte vele, akkor elég elnéző tud lenni. Fegyvere egy van, egy könnyed, hajlított szablya, igazi mestermunka.
Cirelin de Sovalon multija
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Dorneran Múzeum   Szomb. Jún. 18, 2011 6:45 pm

- Örülök..*Feleli a fiúnak mosolyogva a lány is így gondolta. Azután elhelyezi a legyezőt, aztán kattanást lehet hallani utána pengéket vesz észre Brenda..* - Te jó ég..*Szemei nagyra nőnek majd sorben minden gyorsan történik. Legszívesebben sikítana, de még azt se teszi nem pánikol be nem pánikol be.. amikor egy hatalmas kő zúzza halálra őt s Tylinet.* ~ Jézus mária~*Meghaltak ez már szinte horrorisztikus helyzet azután megint észhez térnek és a tanárnőt látja aki elindul a úzeumba..*~Mi a fene..? *Fejéhez nyúl és kicsit gondolkodik.. és sápadt.. csak David kérdésére lesz figyelmes, tény hetedik érzése rosszat sejt, de egyet ért.* - Tanárnő tényleg nem vagyok jól!*Mondja a lány is feje fáj ez tény, de ismerős érzése van akkor is.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Dorneran Múzeum   Szomb. Jún. 18, 2011 6:40 pm

*Behelyezik a legyezőket a helyére. Halk kattanások majd az egyik fiú elveszti a fejét. Meglepetten nézi, hogy Ethan feje megválik a testétől. Nem sok ideje maradt bármit is reagálni rá, mert utána ő is finoman szólva feldobja a talpát. Ismét a múzeumnál találja magát, bár Tyline ebből semmit nem vesz észre. Azt hiszi hogy még be se mentek. A tanárnő szavaira meglepetten reagál.* - Olyan deja vu érzésem van. Tanárnő, ezt már egyszer mintha mondta volna. Bár lehet, hogy én emlékszem rosszul.*Jegyzi a szőkeség, majd kissé vonakodva követi a tanárnőt.*
David Robert Beawer

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Dorneran Múzeum   Szomb. Jún. 18, 2011 6:39 pm

*Brenda kérdésére igenlően bólint egy hamiskás mosollyal.* - Van. *Feleli.* - Veled. *Teszi még hozzá, és ekkor indul el ugye lefelé a lépcsőn, de hiába a tolvajtempó, hiába minden... Laposra nyomja a kőgolyó, ám a következő pillanatban - ahelyett, hogy Robert átlépne a Túlvilág kapuján - a múzeum előtt tér magához. Megrázza a fejét, és megvakarja a tarkóját, majd felemeli a kezét. Rossz érzése van.* - Tanárnő... Brenda rosszul van! Nem kísérhetném vissza az iskolába.*Teszi fel a kérdést, miközben nagyon reméli, hogy a lány nem hablatyol bele valamit, amitől lebuknak, bár úgy tűnik, a többieknek sem akaródzik a dolog különösebben.*

A hozzászólást David Robert Beawer összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jún. 18, 2011 6:40 pm-kor.
Alvery Moreau

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Dorneran Múzeum   Szomb. Jún. 18, 2011 6:38 pm

*Tehát karba font kézzel várja, hogy meg legyen mind a három legyező a helyén, amikor szájtátva szembesül a megdöbbentő halálsorozattal. Hiába nekromanta, aki nem fél a haláltól, most mégis összerezzen. Egyre hullanak a társai, mire ráeszmél, hogy menekülnie kéne. Ekkor már késő, őt is eléri a végzete, a kőgolyó elkeni David után utolsóként. Aztán mintha a saját testéből pillantana ki, visszatér a kezdethez. Látott mindent, és nem tudja, hogy a többiek így vannak-e vele.* Én nem megyek tanárnő, és azt hiszem a többiek sem. Bár aki akar, menjen, én nem felelek senkiért. *Szögezi le, és sarkonfordulva sétál el a múzeumtól, várva, hogy mikor mehetnek haza a jósgömmbel. Ethanra pillog, és úgy dönt, hogy most nem kinálja meg a nyalóval, mert a végén mér a torkukon akad.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Dorneran Múzeum   Szomb. Jún. 18, 2011 6:35 pm

- Néha meg az egyszerű megoldások nem jönnek be. Legközelebb megint te leszel a jó. *Mosolyog Alveryre bátorítóan. Aztán behelyezi a legyezőt... mire kicsapódik egy penge, és már reagálni sincs ideje, mert lecsapja a fejét. Fel sem fogja, mi történik, a fájdalmat sincs ideje érezni. Viszont hirtelen magához tér, újra, és a tanárnő beinvitálná őket... Mire lecövekel, és nem megy sehova.* - Tanárnéni, mi már láttuk, köszönjük szépen, mehetünk haza. *Jelenti ki hangosan, de majd a többiek elmagyarázzák bővebben. Ő mindenesetre tuti nem megy be, kapott még egy esélyt hogy megváltoztassa ami megtörtént, nem akarja eljátszani.*
Kalandmester

Hozzászólások száma: 8832
Kaszt:

Pozició
Titulus: Mesélő
TémanyitásTéma: Re: Dorneran Múzeum   Szomb. Jún. 18, 2011 6:30 pm

*Brenda nem írta kinek adja át a legyezőt, ezért úgy veszem, belehelyezte a helyére...mert a karik beszélgetésével még napestig itt ülünk. Szóval, amikor mindhárom legyező a helyére kerül, beindul a szerkezet. Hallanak néhány kattanást, majd szépen sorban történnek az események. A falból egy penge csapódik ki, ami egy mozdulattal levágja Ethan fejét. Fröccsen a vér, majd sriccel a többiekre. Aztán az ajtó előtt álló Brenda és Tyline következik, akiket oldalról két összecsapódó méretes lapos kő zúz halálra. Fentről, a lépcső tetejéről pedig egy óriási kőgolyó dobban le ütemesen, ami végül David früccsenését okozza, végül Alveryt is odakeni az ajtóhoz. Majd egyszeriben eloszlik a diákok magukhoz térnak a múzeum bejáratánál, mintha még el sem indultak volna befelé. Erősen deja vu érzésük van, főleg amikor a tanárnő megszólal.* -Nos hát, akkor irány utánam csak bátran ügyesen! Nézzünk körül odabent! Sok jót hallottam már az itteni különleges kiállított tárgyakról, történelmi ereklyékről. *És el is indul a bejárat felé, magaután invitálva a gyerekeket.*

Vendég

TémanyitásTéma: Re: Dorneran Múzeum   Szomb. Jún. 18, 2011 6:28 pm

[Trófeák Terme-Kint]
*Forgatja a legyezőt, mint egy óvodás. Teljesen leköti a figyelmét. Nagyot sóhajt mikor nem történik semmi. Mindig gyanakvó természetű volt, ezért is igyekszik előre tervezni. Ismét hallgatózni kezd.* -Beszéd. Emberi beszéd. *Motyogja maga előtt, és forgolódni kezd. Nem kell sokat keresnie, hiszen hamarosan fények szűrődnek be hozzá. A legyezővel eltakarja a szemét, hogy levakítsa el annyira a fény. Elindul kifelé, hogy mi fog történni azt ő nem tudja. Mindenesetre igyekszik megfogadni a szobor tanácsát. Végre kiér a teremből. Valószínűleg jönnek a többiek is. Az ajtó eltűnik. Tyline összeszedi a maradék bátorságát, és elindul lefelé. Szemét még mindig takarja. Utálja az erős fényt.*-Három legyezőforma... Gondolom bele kell illeszteni. Nekem egy van. *Suttog franciául, bár mindig magának beszél. Beilleszti a tigris mintás legyezőt a helyére.*
Alvery Moreau

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Dorneran Múzeum   Szomb. Jún. 18, 2011 6:24 pm

[szivárvány kupola]

*Bólogat a fiú szavaira, méghozzá nagyon kelletlenül.* Igen, úgy tűnik becsődölt a logikám, hogy itt az innivaló, én pedig meg sem iszom, túl bonyolítottam a dolgot, pedig mily egyszerű megoldás, de te jól csináltad. *Teszi hozzá végül elismerően. Végülis Lil is meggyógyul, akkor teljesen sértetlenek az ujját leszámítva. Ethan nyomában megtalálja a furcsa hármas dolgot, amibe illenek a legyezők, ezek szerint valami epikus gépezetről van szó? Hát akkor karba font kézzel várja a többiek befutását.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Dorneran Múzeum   Szomb. Jún. 18, 2011 6:23 pm

[Árnyak kápolnája --Kint]

*Amikor a katanához hozzá ér David, mintha álomból ébredne fel a tünde lány. Látja ott fekszik ő mellette a fiú.* - Hm?*Csak vigyorog Brenda mikor az oldalára feküdt és a szemeit is becsukta.* - Ez egy jó megállapítás.. szívesen el lennék így.. csak nem egy ilyen helyen.*Mondja a fiúnak és gyakorlatilag a legyezőt pillantotta meg a lány is.* - Igen, az nekem is elég szép darab volt, kulcsokból is volt egy ami tetszett azért..*Csak humorizál de neki is a katana meg a láda. Mikor David felsegíti csak elpirul és a fejét lehatja.* - Köszönö..*Mondja ki nemesegyszerüséggel, a legyezőre csak felkuncog ő nem szereti az ilyet.. majd valakinek átadja.* - Nem tudom.. jobb esetben akijárat szerintem..*Mondja a fiúnak, és szorosan mögötte van és a pálcáját ő is előveszi azért..* - Szakkör után van valami programod?*Jön spontán a kérdés a fiúnak, és hamuszürke szemeivel a fiúra néz mikor a függöny széthúzódik és Ethan eltűnik Tyline is megfogja a legyezőt aztán egy lépcsőt és a mélyedéseket veszi észre.*

A hozzászólást Brenda Scoop összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jún. 18, 2011 6:25 pm-kor.
David Robert Beawer

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Dorneran Múzeum   Szomb. Jún. 18, 2011 6:22 pm

[Nem tudom, hol vagyok, kijöttem a Kápolnából, megyek le a lépcsőn xD//

*Széthúzódik előtte a függöny, így nem kell attól félnie, hogy bármi is történik, ha átlép rajta. Még éppen el tudja kapni a pillanatot, amikor Ethan - akit igazából nem ismer, de együtt jöttek szakkörre, szóval nem átkozza le a lábáról - belép egy másik terembe, de arra figyel fel, hogy egyszer csak egy lefelé vezető lépcső jelenik meg. Hogy miért és hogyan, arról fogalma sincs, de odalépdel hozzá, és megáll a tetején, magasba emelt pálcával, végül hátrapislog Brendára - remélhetőleg követi a fiút - majd elindul lefelé, és nagyon reméli, hogy nem botlik bele a saját végzetébe, de azért a biztonság kedvéért alkalmazza a Tolvajtempót, hátha el kell hajolni valami elől, vagy hasonló. Hiszen egy Nezabaros kalandban gyakorlatilag bármi megeshet...*

//AUM elsődleges - A varázslattal elérhetjük a testünk fölötti teljes uralmat. Felruházhatjuk magukat különleges reflexekkel, gyors mozgással, ruganyossággal, könnyed kitéréssel. Mozgásunk dinamikussá válik. Magasabb szinten akár falon futhatunk, gigantikusak lehetnek ugrásaink, a profik ajtórések alatt is átsurranhatnak a mágia hatalmával. Fontos, hogy nem pszionikus mágia, nem az energiák koncentrálásával érjük el a kívánt hatást, hanem a test megbűvölésével.//
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Dorneran Múzeum   Szomb. Jún. 18, 2011 6:19 pm

[Szivárvány kupola >> Kint]

- Azért harapni nem kell. *Vonja fel a szemöldökét Liliya szavaira, majd bólint Alverynek.* - Próbáltalak felébreszteni. Sejtettem, hogy nem jön be, de egy próbát megért. És ha jó a logikám, az ő termükben is lesz valami... Nem feltétlenül legyező, de valami, amivel kijutnak, ha sikerült felébredniük. Nem hiszem, hogy tudunk nekik segíteni, maguktól kell rájönniük. Kimegyünk? *Pillant a lányokra, majd ha azok jönnek, ki is megy. Ha minden igaz, észreveszi a lépcsőt, meg a mélyedéseket, mire diadalmas arccal fordul meg.* - Na, mit mondtam? *Azzal megnézi, melyikbe illik bele a saját legyezője, de egyelőre nem nyomja bele. Még megvárja a többieket... És ha együtt van mind a három, akkor helyezi a legyezőt a helyére.*
Kalandmester

Hozzászólások száma: 8832
Kaszt:

Pozició
Titulus: Mesélő
TémanyitásTéma: Re: Dorneran Múzeum   Szomb. Jún. 18, 2011 6:16 pm

[Trófeák terme]
*Tyline el tudja venni a legyezőt, semmi gond sem történik, és beszédet is hall a szomszéd szobából. Kintről pedig erőteljes fényjáték kezd el beszűrődni hozzá.*

[Árnyak kápolnája]
*David előtt széthúzódik a függöny és még épp látja, hogy Ethan eltűnik a másik teremben, odakint pedig abban a pillanatban, amikor Tyline megfogja a harmadik legyezőt egy lefelé vezető lépcső jelenik meg.*

[Szivárvány kupola]
*Liliya sebe rendbejön a mágia és a bájital hatására. A képeken Alvery nem sokat lát, ugyanazok, mint eddig.*

[Kint a bejáratnál]
*A Kijárat ajtó már nincs meg, ellenben egy lefelé vezető lépcső jelenik meg. Odalent színkavalkád játszik, és három legyező formájú mélyedés is akad.*

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Dorneran Múzeum   Szomb. Jún. 18, 2011 6:14 pm

[szivárvány kupola]

*Felvont szemöldökkel tér magához, és kapja be az ujját, hiszen vérzik.* Amindenit. Hát mégis igazi volt. *Liliyára pillog aztán megvonja a vállát.* Nem kérek elnézést, tudnom kellett hogy mi történt. *Mindenesetre feltápászkodik, és a tarisznyájából előhúz egy jól bekevert gyógyító bájitalt, ez és a lány sebgyógyítása elég kell, hogy legyen. Aztán hátrapillog a függönyre, majd a fiúra.* Te rángattad a vállamat kintről? Tudtam én, hogy valami álom lehet, hogy ahogy mondtam, vákum. Azért nem rossz, hogy kijutottunk, de de az a legyező mire jó? A többieket nem tudjuk ezek szerint megkeresni? *Ismét a képeket kezdi nézni, hátha mégis meglesz az a rejtett járat.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Dorneran Múzeum   Szomb. Jún. 18, 2011 6:03 pm

//Fenébe. Szülőprobléma... Mennem kell, NJK. Majd próbálok utána reagálni >
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Dorneran Múzeum   Szomb. Jún. 18, 2011 6:02 pm

[Trófeák terme]
*Első lépése hatalmas zuhanással végződik. Fejét fájlalva feltápászkodik a földről. A bejárathoz totyog. Elámul a szivárvány függönytől. Beljebb megy ekkor látja meg a legyezőt. Szép lassan körbenéz, keresi a pálcáját. Átkozódva visszamegy a földön heverő pálcáért.* ~ Most légy okos Tyline! Jól gondold meg mit csinálsz.*Hajtogatja magába. Kinyújta a kezét és hozzáér a legyezőhöz. Egyenlőre csak arra vár hátha valami csapda aktiválódik.* ~Milyen gyönyörű a mintája. *Bámulja, egyenesen csodálja a tigris mintás legyezőt. Óvatosan elveszi onnan. Lehet hogy nem a legokosabb dolog, de a kezében akarja tartani. Utána persze visszatenné, ha nem szabad elemeli.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Dorneran Múzeum   Szomb. Jún. 18, 2011 6:02 pm

[Szivárvány kupola.]

*A vágás szerencsére csak a karját éri, majd... Elájul? Talán, minden esetre elsötétedik minden, és mikor felébred, enm tudja, hogy másodpercek, vagy órák teltek el. Pár pillanatig csak kábán körbenéz, majd tekintete a karjára siklik, s ezzel egyidőben a karjába hasít az iszonyatos fájdalom, amitől, mondanom sem kell, felsikít. Sosem tűrte jól a fájdalmat. Kétségbeesve tapogatózni kezd a pálcája után, amit aztán a sebre szegez.* - Incontinens Medicor! *Motyogja, a vérveszteségtől egyre sápadtabban, remélve, hogy erre még van elég ereje. Aztán, ha sikerült, csak halkan, még mindig a földön, a vértócsában ülve kérdezi.* - Oké. Mi a franc volt ez?! *Pislog fel zihálva a lányra.* - Mi szükség volt erre, már mégis?! Na, kösz az ötletet... *Morog az érkező fiúra. Csúcs hangulatban van.*

//TEM. Azonnali gyógyítás, elsődleges.

Harmadik évfolyamig bezárólag a legkíválóbb gyógyítási forma. Nem szükségeltetik, hogy szabad ég alatt tartózkodjon a varázsló, de jobban működik picivel, de ha barlangban varázsolják, akkor is szinte minden sebe begyógyul, főleg ha druidáról, vagy természetes gyógyítóról van szó. A sebek hegek nélkül felszívódnak, ám a nekromanciával ellentétben nem a természetből szipolyozza el az életet, hanem annak erejét használja fel, tehát ha egy olyan személy varázsolja, aki szoros kapcsolatban áll a természettel, akkor még azt is meg lehet figyelni, hogy környezetében kivirágoznak a növények, és kivirul a természet.//
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Dorneran Múzeum   Szomb. Jún. 18, 2011 6:00 pm

[Szivárvány kupola]

*Mikor nem tud bejutni az Árnyak kápolnájába, megvonja a vállát, és visszabattyog a szivárványkupolához, pláne, mikor a kiáltást is hallja bentről. Ott már át tud haladni, hiszen onnan jött ki, és megvan a legyező is.* - Heló lányok! Szerintem azt kötözd be. *Pillant Liliyára kijelentve az egyértelműt.* - Mi történt veletek, hogy mindketten véreztek? *Vonja fel a szemöldökét, mit sem tudva arról, hogy Alvery le akarta szúrni.* - Amúgy valami másik valóságban voltunk, de gondolom ez feltűnt. Próbáltam bemenni a másik két terembe megnézni a többieket, de nem tudtam bejutni. Viszont ezt találtam itt. *Ezzel felmutatja a legyezőt.* - Nem tudom, enélkül lehet-e közlekedni az itteni függönyön keresztül, de azért nem árt, ha nálunk van.
David Robert Beawer

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Dorneran Múzeum   Szomb. Jún. 18, 2011 6:00 pm

[Árnyak kápolnája]

*Kiveszi a katanát, de abban a pillanatban, hogy rámarkol a markolatára, magához, tér, a földön fekve. Körbenéz, Brenda ott fekszik mellett, már ő is magához tért.* - Hé. Na. *Jegyzi meg szórakozottan, és a lány felé fordul, az oldalára.* - Kellemes helyzet. *Simít végig az arcán, majd megpillantja a legyezőt, ami a katana helyén áll egy pulpituson.* - A katana jobban tetszett... *Jegyzi meg, majd feltápászkodik a földről, és felsegíti a lányt is. A szivárványos-permetes dologra elhúzza a száját.* - Hát ez remek. A legyező a Tiéd lehet, de az ott micsoda? *Vonja fel a szemöldökét a szivárványos dologra bökve az állával, és megindul felé, nem zavartatva magát, és az sem különösebben érdekli, hogy egy alak van arrafelé. Lesz ami lesz. Mindenesetre a pálcája a kezében van.*

Dorneran Múzeum

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 3 oldalUgrás a köv. oldalra: : 1, 2, 3  Next