Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságDreamlands - Az álmok földjénRegisztrációBelépés

Share | 

Komor erdő

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
SzerzőÜzenet
Kaen el Jericho
Alapító
Alapító

Minősítés:
Hozzászólások száma: 11754
Msn: szinaypeter@msn.com
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
Titulus: Nekromágia tanár
TémanyitásTéma: Komor erdő   Pént. Júl. 15, 2011 2:42 pm

First topic message reminder :

*A tölgyessel párhuzamos sötét erdő. Leírás majd egyszer csak. Itt fog majd zajlani a klános mese, már most is lehet írni.*

A Nezabar-i kúria renegát tündehercege. A több mint 700 éves aranytündéről kevesen tudják, hogy vámpír, többen pedig életükkel fizetettek e tudásért. A bájitalkészítés tudora, nekromanta nagymester.Cinikus, ám nem rosszindulatú, ha valóban segítségre szorul valaki, nem tagadja meg, ám a zafírkék pillantás mögött sötét titkok lappanganak...
Vissza az elejére Go down
http://www.nezabar.hu

SzerzőÜzenet
Daran Fila Chirs

Hozzászólások száma: 216
Msn: nagypanni97@hotmail.hu
Kaszt:

Pozició
Titulus: Ötödik évfolyam
TémanyitásTéma: Re: Komor erdő   Csüt. Dec. 22, 2011 10:07 am

*Daran most különösen szokatlanul van öltözve. A hideg, szeles idő sem veszi el a kedvét a nyárias öltözködéstől, hiszen ott ahonnan ő jött ez az idő még melegnek számít. Egy acélszürke pántos toppot visel, kanári sárga selyem sállal, és egy fekete kertésznadrággal. Lábán hófehér szandál van. Csendes léptekkel halad befelé az erdőbe majd lehuppan egy fa tövébe a kőkemény, szinte jéggé fagyott földre. Előveszi táskájából a "Trollok és Minden Mágikus Lények Kalauza" című könyvet és olvasni kezdi. Reméli nem zavarja meg senki a békés olvasgatásban.*
Zafirah Amjad

Hozzászólások száma: 25
Msn: foldibianka15@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda: Lorraine Betranche multija.

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Komor erdő   Szomb. Nov. 12, 2011 3:33 pm

*Ahogy Zafirah meglátja a csigát egyből felcsillan a szeme, és csak azon jár az esze, hogy minél előbb a kezében tarthassa. Mikor végül már a magáénak tudhatja, egy egyszerű köszönömmel leis zárja az ügyet.*-Kössz. Amúgy nem a hugom, hanem az öcsém. És köszi, de ennyi segítség bőven elég volt. Mostmár tényleg mennem kell. *Azzal Zafirah, összeszedi a holmiját, és pillanatok allatt etűnik a sötét éjszaka leple alatt.*
Alfons Gerard

Hozzászólások száma: 604
Msn: dinnyesas@citromail.hu
Kaszt:
Üzenőláda:

NPGP

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Komor erdő   Szomb. Nov. 12, 2011 3:16 pm

- Oké segítek mert őszinte voltál.*És ezzel előhúz a háta mögül egy csigaházat amibe már régen behúzódott egy csiga a hideg elől. * - Értem én hogy fontos de miért nem kértek segítséget másoktól ők is biztos segítenének? ~Vagy nem.Csend!~
- Segítsek még valamiben esetleg? Mi kell még?*Ezek után a kérdések után dől vissza a fához mert lustán szeret támaszkodni és mert miért is ne tenné a lány nem jelent rá veszélyt még akkor se tudná megölni ha akarná legalább is ránézésre.* - És hol tűnt el a húgod?Hátha ismerem a környéket ahol el tűnhetett pár helyen jártam és hát nem mind jó hely volt főleg a sok rablás fojtogatás miatt.
http://pcstb.blog.hu
Zafirah Amjad

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Komor erdő   Pént. Nov. 04, 2011 8:47 pm

-Igen. Csigát. *Aztán felmerül, hogy Alf fél perc alatt képes csigát szereni.*~Hmm. Akkor mehetnék is hamar. Most mit tegyek? *Zafirah még mérgelődik egy sort aztán dönt.*-Na jó legyen. Elmondom röviden, és tömören, de jól figyelj, mert csak egyszer mondom el. Én és az ikertestvérem azért jöttünk a Nezabarba, hogy megkeressük az ikertestvérünket, minvel minden nyom ide vezetett. És én is és a testvérem is azon vagyunk, hogy mihamarabb megtaláljuk őt. Mostmár érted? Nincs vesztegetni való időnk. Mert ha még él egyáltalán.* Ahogy Zafirah ezt kimondja, összeszorul a szíve.*-Na szóval, lehet veszélyben van. És nem rég jártam a könyvtárban és találtam egy ilyen DNS-el működő nyomkövetőt, és ezek az alapanyagok hiányoznak belőle. Ezen kívül már csak egy valami kell. Mostmár érted miért olyan fontos?

//Fagy.//
Alfons Gerard

Kaszt:
Üzenőláda:

NPGP

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Komor erdő   Pént. Nov. 04, 2011 8:08 pm

- Csigát hmm ?Szerintem megoldható de miért pont azt?Na mindegy mindenkinek lehetnek titkai .Ja és a kaméleon nem nagyon tud mit hiszen egész végig a táskámban ült szóval nem tudom mit ártott neked.*Alf nem nagyon érti a lány észjárását.*~Csúszómászó? Na jó eddig tűrtem! Nyugodj le!~ - Na tudod ki a csúszómászó ! Lehetnél kicsit udvariasabb is ! Nehogy azt hidd hogy csak te létezel a világon!*Ugrik elő a táskából ami Alf kezében van a kaméleon és ha Alf nem fogná vissza gondolatban valószínűleg már a lánynak ment volna.*~Nyugi lehet hogy csak ideges mert nem számított ránk itt én se örülnék ha megzavarnának valamiben.Az lehet de ettől nem kéne másokat sértegetnie!*Miután egy keményebb szemkontaktust váltott a kaméleonnal vissza teszi a táskába majd a lányhoz fordul és nyugodt de keményebb modorban szól a lányhoz.*-Persze bármi megoldható és ezt az egészet nem mondom el senkinek egy feltétellel ha te elmondod hogy miről is lenne szó mert ha kell 1 perc alatt tudok neked csigát szerezni.
Zafirah Amjad

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Komor erdő   Pént. Nov. 04, 2011 7:53 pm

-Köszi, de szerintem boldogulni fogok egyedül is ne aggódj.* Vágja oda Zafirah közömbösen Alfnak. Elvégre is ilyen a stílusa és most egyáltalán nem társalogni jött a komor erdőbe, hanem elakart intézni valamit és megzavarták, szóval most egy kicsit kivan akadva.*-Ja még valami. Megkérhetnélek, hogy a kaméleonod ne ügyködjön a szerkezetem közelébe? Tudod, nem kis meló volt összerakni, és nem hagyom, hogy egy izgága csúszómászó tönkretegye. Ja és nem kértem, hogy tarts velem. Figyelj, nem lehetne az, hogy mi nem is találkoztunk? És valószínűleg azért nem láttál mert új vagyok itt. *Zafirah megfogja a készüléket, felemeli és megpróbál elindulni, de akkor eszébe jut, hogy ma nem csak a Holdból akart mintát venni, kell még egy adalékanyag. Az pedig nem más mint a csiganyál. Igen szereznie kell egy csigát.*~De vajon hol a francba találhatok ilyenkor csigát.*-Váárj. Ha mégis annyira segíteni akarsz, akkor szerezz nekem egy csigát, ha pedig nem akkor kopj le.* Az erás lány gondolja, hogy modorának köszönhetően a fiú nem fog neki segíteni, de nem is ez a vélja. Inkább az, hogy minél hamarabb lekoptassa a kaméleonjával együtt.*
Alfons Gerard

Kaszt:
Üzenőláda:

NPGP

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Komor erdő   Pént. Nov. 04, 2011 7:41 pm

-Hát oké rendben van de ha kell valamiben segítség nyugodtan szólj. De ha már itt tartunk te ki is vagy mert még sohasem láttalak erre felé?*És mivel a lány teljesen megfeledkezett arról hogy ott van a kaméleon mellette és látja hogy kikapcsolja a szerkezetet lentről .És úgy se hagyta volna ott a kaméleont ha nem sejti hogy a lány nem gyilkolászni jött .*~Kikapcsolta azt a vackot! Rendben láttam hogy benyúl a lepel alá.~*Majd eztán vissza rakja a pálcát amit eddig pörgetett az övébe és úgy dönt.* -Ha ez ennyire fontos veled tartok.*Majd Alf odalép mellé és behúzza és felemeli a táskáját és azon gondolkozik hogy a lány nem kérdezett még rá hogy nem fázik-e egy szál ingben ebben az időben de ez most nem is lényeges annyira.*
Zafirah Amjad

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Komor erdő   Pént. Nov. 04, 2011 7:29 pm

*Zafirah ismét a Holdat bámulja, már már szinte nem is hallja a külső ingereket, csak arra koncentrál. Ezért nem is hallotta amit Alf mondott.*-Bocsi, de megismételnéd? Nem figyeltem. Na de inkább, ne is. Szóval figyelj ide. Itt semmi veszélyes nincs, egyszerűen csak szükségem van pár dologra, de ebből senkinek nem származik baja. Érted? De nem mondhatom el. Amúgy a nevem Zafirah és van egy ikertestvérem.* A lánynak muszáj titokzatosnak lennie, hiszen nem állíthat oda a fiúhoz azzal, hogy a Holból akar mintát venni, hogy belerakja egy kis szerkentyűbe, aminek segítségével, majd megtudják keresni a rég eltűnt testvérüket. Ezt mégis, hogy közölné vele. Így ismét megpróbálja elterelni róla a témát.*-Amúgy sem hiszem, hogy annyira érdekelne téged, hogy miis ez itt a hátam mögött. De ha tényleg tudni akarod, csak szeretek érdekes dolgokat készíteni. Mondhatjuk, hogy ez a hobbim és ez is annak a rész.* Aztán zafirah benyúl a lepel alá és egy gombnyomással kikapcsolja a fényes szerkezetet.*
Alfons Gerard

Kaszt:
Üzenőláda:

NPGP

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Komor erdő   Pént. Nov. 04, 2011 7:22 pm

*Alf kicsit furcsán néz a lányra ha már ő volt itt előbb akkor miért is akarja elzavarni nem nagyon érti .De amikor valami villámszerű dolog kipattan a lány kezéből ekkor Alf pár másodperc alatt előkapja övéből a pálcát és közben elugrik a fától aminek támaszkodott eddig.Ezután a lány kezében lévő dologra szegezi a pálcát de ezt úgy teszi hogy ne nagyon ijesszen rá a lányra.*-Hát azért ezt elég nehéz lett volna nem látni.gondolkozz el két dolgon vagy elteszel láb alól és nem mondod meg hogy mi az vagy meg mondod de ha veszélyes tárgy jelentenem egy prefektusnak.*Majd mivel teljesen nyugodt így visszadől a fának és elkezdi pálcáját a ujjai közt pörgetni és teljesen nyugodt arccal figyeli a lány reakcióját.*-De egy valamit tudj nem adom magam harc nélkül.
Zafirah Amjad

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Komor erdő   Pént. Nov. 04, 2011 7:10 pm

~A fenébe észrevette. *-Alf. Remek. Na akkor Alf. Neked ahhoz semmi közöd. Szóval ha megkérhetlek most hagyj magamra. És további jó agypihentetést.* Zafirah épp várná, hogy a zöld hajú fiú eltűnjön, mikor a furcsa gépezet amit magával hozott, valamilyen fényes dolgot lő ki magából.*-Őőőő. Te most nem láttál semmit oké?*Az arab lánynak mostmár elég nehéz lesz kimagyaráznia magát, de eddig mindíg feltalálta magát valahogy és ez most sem lehet másképpen.*
Alfons Gerard

Kaszt:
Üzenőláda:

NPGP

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Komor erdő   Pént. Nov. 04, 2011 7:01 pm

-Hát akkor talán bemutatkozok Alfons Eramiros.És te ki lennél és mit szeretnél azzal a világító gömbbel egy ilyen veszélyes erdőben ilyen későn?Én éppen kicsit agyat pihentetni jöttem ki ha éppen tudni szeretnéd.És igen egy kaméleon és hát az embernek lehetnek házi állatai.*Alf persze ezt csak azért mondta mert nem kell azt híresztelni hogy a kaméleon más is lehet.*~Bocsi de jobb az álca.Persze-persze a régi duma igen jobb.~ - Sötétedés után veszélyes lehet neked ez az erdő.Tehát tulajdon képen mit keresel itt?~Remélem nem valami fekete mágia már herótom van tőle.~
Zafirah Amjad

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Komor erdő   Pént. Nov. 04, 2011 6:49 pm

*Zafirah, kicsit kiakad, nem akarta, hogy bárki is észrevegye. Ő is jobban szemügyre veszi a fiút. Elég furcsa teremtés. Aztán az Eramiros lány, megpróbálja elterelni a figyelmet arról amit az imént csinált. Hátha a fiú nem vette észre. Zafirah a Holdra tekint, majd ismét az ismeretlenre.*-Háát. Csak úgy kijöttem. Semmi érdekes. De te miért vagy itt? Ilyenkor senki nem járkál ebben az erdőben. És az ott egy kaméleon? Miért járkálsz egy kaméleonnal?* Igazából az arab lány nem igazán figyel arra mit is kérdezett, inkább a Holddal, illetve a furcsa szerkentyűvel foglalkozik.*
Alfons Gerard

Kaszt:
Üzenőláda:

NPGP

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Komor erdő   Pént. Nov. 04, 2011 6:37 pm

*Alf anélkül hogy kinyitná már előzőleg becsukott szemét észlel egy közeledő fényforrást főleg hogy a kaméleonja már nagyjából szirénázik a fejében.*~Valaki közeledik.~*Majd megszólítja a lány erre még nem nyitja ki a szemét.*~Nyugi ez csak egy lány nem esz meg.Jó csak gondoltam szólok.Rendben~*Majd a lánynak felelve sejtelemes hanglejtésben és kicsit halkan szinte suttogva.*-Szia!Ezt én is kérdezhetném tőled !*Majd kinyitja szemeit és a félhomályban ami szinte már majdnem teljes sötétség szemügyre veszi a lányt egy gyors pillantással.*
Zafirah Amjad

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Komor erdő   Pént. Nov. 04, 2011 6:26 pm

*Egy arab lány megy be a komor erdőbe. Az egyetlen fényforrás a Hold, illetve a csillagok. A lány láthatóan egy nagy táskával érkezik meg, amiből egy furcsa valamit vesz elő. Egy nagy gömbnek látszik és fényt bocsájt ki. Zafirah az előbb még megvolt róla győződve, hogy az erdő ezen területén rajta kívül senki sem tartózkodik, de sajnos tévedett. Egy furcsa zöld hajú fiút lát meg. Azonnal abban a pillanatban, ahogy észreveszi a másik egyént letakarja a szerkezetet, és csak ennyit mond.*-Őőőő. Szia. Te meg mit keresel itt?
Alfons Gerard

Kaszt:
Üzenőláda:

NPGP

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Komor erdő   Pént. Nov. 04, 2011 6:18 pm

*Alf kijött erre a megnyugtató helyre ahol neki tud dőlni egy fának és kicsit kitudja kapcsolni az agyát egy szál fekete ingeben és fekete farmerben táskája maga mellett a földön benne kicsit fázó kaméleonja aki most csak azért nem szólal meg mert tudja hogy Alf pihen és ilyenkor nem érdemes zavarni.Inkább ő is hallgatja a szél zúgását és és a még megmaradt néha-néha lehulló levelek zaját a teljes csöndben ebben az időszakban már az állatok is vissza húzódnak így sötétedés után és köd is elég nagy a megszokotthoz képest.*
Laura Wylee

Minősítés:
Hozzászólások száma: 3350
Msn: taborandi@msn.com
Kaszt:
Üzenőláda:
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Mi lassan felőröl, eléget.
De lábam újra útra talált.
Vége. Túléltem a halált...
Most múlik?

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Komor erdő   Kedd. Okt. 18, 2011 4:16 pm

*Szerencsére a lány magához tér, és értelemszerű az első kérdése. Laura csendesen áll felette, és amikor Aysa felül, följebb segíti, hogy tudjon járni. Valószínűleg azért még erősen fáj a háta ha lábra áll, de Laura tartja szépen, mint amikor részeget támogat az ember, miközben felel.* - Vérfarkasok. Nem szép teremtmények, főleg, ha nem tudod mit csinálj velük... Neked viszont... *Itt tart egy kis szünetet, miközben elindul az iskola felé.* - ...jobb lesz, ha gyengélkedőre viszlek. A vérfarkasok karmolása nem jó móka. Veszélyes tud lenni. Gyere. *Támogatja a lányt, aki valószínűleg fájdalmakkal küzd, mert a seb mély volt, ráadásul vérfarkas okozta. Hiába az elsődleges gyógyító mágia.*
Eldunary Aysa

Hozzászólások száma: 210
Msn: vilandra14@hotmail.hu
Kaszt:
Üzenőláda: A magány, amivel
hivalkodtam, csak egy
pár szárny volt, amikkel
elmenekültem az
értéktelen álmaimba.

Nem haragszom az
esőre, hiszen a felhők is
lehetnek szomorúak,
vagy talán csak
meghatódtak, és azért
"sírnak"?...ki tudja?...

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Komor erdő   Kedd. Okt. 18, 2011 4:04 pm

* Magához tér. A hátából a fájdalom eltűnik, mi történt? Hogy került földre? Kik voltak ezek? Az alapvető kérdésekre még csal válaszolni sem tud önmagának, lassan felül, megköszöni Laurának a segítséget, majd halkan motyogva megkérdezi.* -Mi volt ez?*

// sa..sa sajnááálóóóóóóóóóóóóóóm :'( //
Laura Wylee

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Most múlik?

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Komor erdő   Kedd. Okt. 18, 2011 3:57 pm

*A mágiája sikerül, a farkas pedig megfutamodik, így ő maga szabadul, és a futó vérlényekkel nem igen törődve Aysa felé vetődik, és már kezdi is a lány gyógyítását, miközben az orra alatt morgolódik valamit.* - Bolond lány, hogy nem tudsz vigyázni magadra... Ha nem jössz rendbe most azonnal, még meg is haraplak... *Közben orra elé veszi a kezét, csábítja a lány vére, ahogy folyik, csörgedez szépen a hátán. Fújtat, és nézi, hogy sikerül a gyógyítása, és ha kell, megismétli még egyszer, hogy szaktársa magához térjen. Elég csak a varázsigére gondolnia, hogy a seb szépen összeforrjon.*

// Gyógyítás (AMM elsődleges)
Leírás: Mint, ahogyan az asztrál-mentál mágia arra is képes, hogy sebzést okozzon, olyannyira elhitetve az ellenféllel, hogy sérült, hogy az be is következik, eképpen gyógyításra is alkalmas. Gyógyíthatjuk saját magunkat, vagy mást is, egész egyszerűen olyan szinten hitetjük el az elmével a sebek összeforradását, hogy a test alkalmazkodik ehhez és ténylegesen beforrnak a sebek, eltűnnek a sérülések.
Pálcamozdulat: Markoljuk meg jobb kezünkkel az medált, miközben erőteljesen a gyógyulásra koncentrálunk, és persze a célpontra, ha azok nem mi vagyunk, és elsuttogjuk az igét. Magasabb (ötödiktől) évfolyamon már suttogni sem szükséges, csak koncentrálni rá.
Hatás: Azonnali és maradandó. A gyógyítás azonnal létrejön, tehát beforrnak a sebek, eltűnik a mérgezés stb. Természetesen maradandó, tehát nem fordul vissza a folyamat. //
Kalandmester

Hozzászólások száma: 8832
Kaszt:

Pozició
Titulus: Mesélő
TémanyitásTéma: Re: Komor erdő   Kedd. Okt. 18, 2011 3:49 pm

*Hát úgy tűnik a lány beájul, Laura viszont felveszi a harcot. A vérmérgezés tökéletesen sikerül, a farkas vonítva tántorodik el a vámpírtól, a többiek pedig döbbenten nézik a jelenetet, és megfutamodnak. Nem gondolták volna, hogy egy vámpír még boszorkány képességekkel is rendelkezik. Túl erős, inkább futás. Hátat fordítanak, és bevetik magukat az erdőbe.*

//Aysa: na de mi különbség van egy sima játék, és egy ilyen játék között. Semmi. Szóval én csak egy kis játékszínesítést gondoltam, de ha nem kell, akkor nem.//

Kaszt:
hivalkodtam, csak egy
pár szárny volt, amikkel
elmenekültem az
értéktelen álmaimba.

Nem haragszom az
lehetnek szomorúak,
vagy talán csak
meghatódtak, és azért
"sírnak"?...ki tudja?...

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Komor erdő   Kedd. Okt. 18, 2011 3:40 pm

* És Elduka hasznavehetetlenül elájult*

// léptem én még így nem tudok játszani >.
Laura Wylee

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Most múlik?

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Komor erdő   Kedd. Okt. 18, 2011 3:32 pm

*Amikor a szaktárslányt támadás éri, Laura érezhetően küzd a fiú szorítása ellen, de nem sok esélye van, hiába erősebb egy átlag embernél, még így is gyengébb egy vérfarkasnál. amikor látja, hogy nem igen tud mit tenni Aysa testi épségéért, inkább abbahagyja a küzdelmet, és örül, hogy a lány legalább nem igen van magánál, így nem valószínű, hogy emlékezni fog a dolgokra. A tincse tépésére azért felszisszen, szemeit becsukja egy pillanatra, majd fújtat egy keveset, mint egy ideges macska.* - Vedd le rólam a mocskos kezed! *Sziszegi újra, és vérmágus képességgel célozza a farkit, aki lefogja. Mindenképp van vére, és a 6. szint talán elég erős lesz...*

// Vérmágus 6. szint
Vérmérgezés: Célszemély vérét képes távolról manipulálni, de látnia kell hozzá a célt. Az illetőt rettentő kínok fogják gyötörni, mert a vére szinte támadja saját szervezetét. A folyamat addig tart, amíg a vérmágus koncentrál és látja a célt. //
Kalandmester

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Komor erdő   Kedd. Okt. 18, 2011 3:25 pm

*Miután Eldunary tökéletesen figyelmen kívül hagyja a vérfarkasokat, a hármasból az egyik előreugrik, és figyelmeztetésképpen végigszánt a hátat fordító lányon. A diákképviselő égető kínt érez a lapockájánál, és a levegő után kapkod. A Laurát fának szorító farki kiszakít a vámpír tincseiből egy szép nagyot, és szagolgatja.* Nem vagy alkupozicióban vámpírcicus. *A társaira röhög, és bólint, vélhetően azt tárgyalják le, hogy melyikük fogja megharapni a főprefektust, kié legyen a dicsőség.*

Kaszt:
hivalkodtam, csak egy
pár szárny volt, amikkel
elmenekültem az
értéktelen álmaimba.

Nem haragszom az
lehetnek szomorúak,
vagy talán csak
meghatódtak, és azért
"sírnak"?...ki tudja?...

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Komor erdő   Kedd. Okt. 18, 2011 3:18 pm

[color=orange]* - Erőszakos, igen. De engem is így edzettek, így csak erősebb lesz, s közben a fájdalom küszöbe is kitolódik, igaz Miri?* Kérdezi a csodálatos teremtést és gyengéden megsimogatja mire Miriem gazdája csípőjének dörgöli pofáját.* - Minél kegyetlenebb egy edzés annál jobb.* Jegyzi meg Elduka keserűen, majd végig hallgatja Laura elmélkedését.* Na az tényleg gyönyörű én kivételesen nagyon szeretek éjszaka sétálni amikor hullik a hó annyira gyönyörű.* Lelkesedik Aysa majd hamar el is komorodik hiszen már napok óta nem hallott Alfonsról.* Értettem, tehát te sem láttad, Komolyan mondom az a kölyök kerül engem!* Majd nagyot dobbantva elindul az erdőben, majd vissza fordul és vár hogy Laura követi-e vagy sem. Vagyis inkább csak szeretett volna tovább menni de ekkor egy "suhanc" ugrott Laura mellé, Aysát pedig csak egy könnyed mozdulattal férre lökte..mint ha csak egy zsák lenne ami útban van, Miri gyorsan reagál és Gazdája mellé lép* - Ki vagy te és mit akarsz?* Intézi szavait az idegen felé.*

A hozzászólást Eldunary Aysa összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd. Okt. 18, 2011 3:26 pm-kor.
Laura Wylee

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Most múlik?

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Komor erdő   Kedd. Okt. 18, 2011 3:17 pm

*A visszaköszönésre kicsit elmosolyodik, majd amikor a lány belé kapaszkodik, érezheti, hogy Laura ugyan alig mozdul, mégis olyan szilárdan áll, mintha csak odaöntötték volna, mégis olyan könnyedén mozog, mint egy pillangó a levegőben. Majd furcsállkodva hallgatja végig a lány szidását, és csodálkozó hangnemben teszi fel a kérdést.* - Magadon edzeted a daimonod? Nem gondolod, hogy ez kissé erőszakos? Ha megharapna, vagy megkarmolna téged, azt ő is érezné. Nem csoda, hogy nem ad bele mindent, ha olyan, mintha magát tépné... *Mondjuk a lány valószínűleg hallja, hogy mit is motyoghatott a vadmacska, hiszen mint tudjuk, erősen jó a füle. De vegyük úgy, hogy nem is nagyon foglalkozik éppen vele. Az időjárásra irányuló kérdésre gy cseppet elmosolyodik, feltűnt neki, hogy a lány nincsen éppen a hőmérőhöz öltözve.* - Valóban, a hó nagyon szép tud lenni. Szerintem mindenkinek jól áll, ahogy a kabátjára hullik egy pehely. Gyönyörűen szikráznak a holdfényben... *Teszi hozzá kicsit elgondolkodva, miközben egy pillanatra felfelé néz, az ég felé, még ha nem is feltétlen látja egészen a fák miatt. Ő maga sem épp az a fázós jellem, először is vízmágus, ami jégmágust is jelent, na meg aztán vámpír, szóval nem igazán zavarja a hideg.* - Alt? Nem, nem láttam. *Becézi le a fiút ismeretlen okokból, majd folytatja is.* - Gondolom vacsorázhat, vagy ilyesmi... Szóval gyakorolni vagytok itt? *Kérdezi, és a daimonra pillant, hátha az felel neki. Majd mielőtt a lány válaszolhatna neki, pillanatok alatt egy fához lesz szorítva. Kicsit meg van lepődve, nem mondom, főleg a szavakra, amik elhagyják a fiú száját.* - Kit nevezel Te vérszívónak?! *Sziszegi a lány, fogai között, és tovább folytatja, miközben Aysa felé int a fejével finoman.* - Hagyjátok a lányt szabadon elmenni, és tárgyalhatunk, kutya... *Na igen, szeretné eltávolítani a láynt a képből, hogy szabadabban mozoghasson...*

A hozzászólást Laura Wylee összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd. Okt. 18, 2011 3:18 pm-kor.
Kalandmester

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Komor erdő   Kedd. Okt. 18, 2011 3:12 pm

*Egy hatalmas termetű fiú ugrik Laura mellé az egyik fáról. Mozgásában emlékeztet egy ragadozóra. Igen helyes, de annál vadabb külsejű. Eldunaryt a földre löki durván, majd Laurát egy fához szorítja.* Mit keresel a területünkön vérszívó. Azt gondoltad, hogy nem fogunk kiszagolni? *Ha a lány körbenéz, még három igen termetes alakot pillant meg, akit bár fel vannak öltözve, szinte biztosan vérfarkasok. Hát igen... ez bizony ciki...*

Komor erdő

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 6 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Similar topics

-
» A Wayrethi erdő
» Városon kívül: Erdő
» Erdő melletti kunyhó
» Havas-Hágótól nem messzi erdő melletti mező
» Komor erdő