Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak |
|
| Szerző | Üzenet |
|---|
Maria Thekla

Hozzászólások száma: 164 Msn: helgafarkas@hotmail.com Kaszt: 
Pozició Titulus: Ötödik évfolyam
 | Téma: Re: Kékfátyol-vízesés Csüt. Jún. 09, 2011 1:53 pm | |
| *Ria furcsán néz a lányra,aki megint szemétkedik vele.Elmosolyodik,és békülős és bocsánatkérős,ámde mégisd határozott hangon beszélni kezd*-Szia!Köszönöm szépen én is jól vagyok.A nagymamád jól emlékszik,tényleg voltam nálatok.És jól teszi,hogy ír a nagybátyámnak,mert tényleg neveletlen,durva és gonosz voltam veled.*hajtja le a fejét*-És tudom,hogy te sok mindent ki tudsz deríteni,mert akinek olyan családja van,mint neked,az tényleg szinte bármit bárkiről megtudhat.A nevelésembe pedig senki nem szólhat bele,habár néha tényleg nem hallgattam bácsikámra.Teljesen igazad van.*ezután felveti fejét,és keményen a lány szemébe néz*-De egyet ne higyj:hogy te bármikor is megtörhetsz.Csak azért kértem tőled bocsánatot,mert nem szeretnék senkivel sem rosszban lenni.És mert szerintem sok közös van bennünk.*néz gyönyörű szemeivel továbbra is a lányra,és sorol közös pontokat*-Először is:mindketten nemesi család sarjaio vagyunk,és mindkettőnk családjában van auror.Kettő.úgy gondolom,biztos szereted a véres dolgokat,mármint kinézem belőled.Három,mindketten az álcázás és hazugság mesterei vagyunk,és szerintem a tudásunk is egy szinten van hadi dolgokból.*mondja,majd reméli,Tyline nem kezd el hisztizni.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Kékfátyol-vízesés Csüt. Jún. 09, 2011 1:43 pm | |
| *A tó partján egy fiatal lány üldögélt, amíg észre nem vette Maria közeledését. Felpattant leporolta a fekete háromnegyedes nadrág. Megigazította barna pólót, majd gyors léptekkel elindul a lány felé. Az öve és a táskája is ott van nála. Diadalittasan vigyorog miközben megáll a lánnyal szemben.* - Mi van kicsi császárné? Tudom, hogy ki vagy te. A kicsi Thekla lány vagy. Maria Thekla. Szeretnéd hallani, hogy tudtam meg? *Kérdi gonoszan vigyorogva, és kiveszi a táskából egy levelet. A szép ezüst színű papírra vérvörös tintával írtak. Rápillant az Allidonos csajra, majd neki áll olvasni.* - Maria Thekla nagybátyja démonvadász. Nyolcéves korotokban találkoztatok. *Idézi nagyanyja levelét, majd egyre gonoszabbul néz.* -Látod, kicsi lány. Sok mindent ki tudok deríteni. Így húzz ujjat a családommal! *Cseverészik Tyline, aztán folytatja a szemétkedést. * -Ja, igen. A nagyanyjám ír fog neki egy levelet, amiben elmeséli neki hogy milyen neveletlen vagy. Meg kérvenyzi, hogy neveljen meg jobban téged. *Teszi hozzá a lány.* ~Már csak meg kell törnöm. Titanic-terv indul.*Szövögeti gonosz terveit a lány. Úgy tervezi, hogy ő lesz a jéghegy, aminek neki ment a Titanic. Meg fogja törni a lányt.* - I want to win at all costs.*Sziszegi maga előtt angolul Tyline.* |
|  | | Maria Thekla

Hozzászólások száma: 164 Msn: helgafarkas@hotmail.com Kaszt: 
 | Téma: Re: Kékfátyol-vízesés Csüt. Jún. 09, 2011 1:27 pm | |
| *Ria jelenik meg,hatalmas mosollyal arcán,mivel diákképviselői kinevezés várható számára a közeljövőben.Ruhája bőrszoknyácska,kék pólóval,ami v-kivágású.Odasétál a vízesés alá,belemeríti kezét és leül.Kezében egy levélt szorongat,melyen ezek a sorok állnak: Drága unokahúgom! Bocsánatot kérek az előző levelemért,túlságosan dühös voltam rád,mikor írtam.De azt sose gondoltam volna,hogy ha nem is kerülsz be az Arénaharc döntőjébe,kétszeres győzelmet produkálsz.Gratulálok neked,nem vallottál szégyent. Az igazi ok,amiért írtam,hogy tájékoztattak lehetséges kinevezésedről Diákképviselővé.Remélem jól végzed munkádat, és hírneves leszel az iskolában. És egy kis információ az események alakulásáról:nagy valószínűséggel rábukkantam szüleid nyomára.Habár egy másik dimenzióban,de éreztem jelenlétüket.Ez azt jelenti,próbálkozásaimat siker koronázta.Ezennel is kérlek,hogy június 12-én,ha tudsz,szabadulj el a Nezabarból maximum öt napra,hogy segíthess. Egyébként mindenki jólvan,még írok később. Bácsikád Görögországból.
*Ria elmosolyodik a levélre,mivel végülis csupa jóhírt talált benne.Felpattan,és szalad egy nagy kört,lábai szinte alig érintik a talajt.Majd lecsüccsen,és társaságra vár. * |
|  | | Chloe Bikey Diák

Hozzászólások száma: 46 Msn: cukkancsmaccs@hotmail.com Kaszt: 
Pozició Titulus: Első évfolyam
 | Téma: Re: Kékfátyol-vízesés Kedd. Jún. 07, 2011 8:55 pm | |
| |
|  | | Alex Kerphina

Minősítés:  Hozzászólások száma: 222 Msn: evan-darian@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: Az élet egy nagy játék, és én imádok játszani.
 | Téma: Re: Kékfátyol-vízesés Kedd. Jún. 07, 2011 8:40 pm | |
| *Az a szép az estében, hogy nemcsak, hogy rejtelmes rémalakokkal tölti meg a vidéket, ezzel egyidejűleg jótékonyan eltakar mindent és titokzatossá, bizonytalanná és viszonylagossá válik minden. Alex könnyedén megvonja a vállát, majd feláll. Mivel mezitláb van, így cipőjét nem kell levennie, más ruhája meg kevésbé érdekli, így úgy gázol be a vízbe, ahogy van. Nagyon jó úszó. Igazi auroroalkat, így nem csoda, ha a vízben is jól tud mozogni, nem mintha ennek lenne jelentősége a vízesés tavának ezen szakaszán, hisz itt folyamatosan mélyül ugyan a medence, de egyelőre nem kell úsznia, de ha kéne, akkro tudna. Mikor odaér a lányhoz, rögtön megragadja annak kezét és magához húzza.* Nem félsz, hogy esetleg a következő pillanatban meggyilkollak? Honnan tudod, hogy én nem egy emberbőrbe bújt lidérc vagyok, aki fiatal, karcsú, gyönyörű lányokra vadászik? *Mondja a fiú egészen halkan. A vízesés ott zúg fölöttük, így az is tompítja a Krphina-fiú hangját. Mikor költői kérdései végére ér, elengedi a lányt és hátrál a vízben és kaján, már-már gonosz mosollyal fürkészi a lány tekintetét, legalábbis azt a halvány foltot, amit annak sejt a sötétben.* _________________ A Nezabar nagy lázadója, aki sosem félt megtenni azt, amit eltervezett. Édesanyja az elemi sík egyik lénye, így nem csoda, ha Alexnek megadatott az elemek fölötti különleges hatalom (főleg a tűz erejének uralma). Apja, Noah Kerphina, a Naxeldir szak vezetője. Viszonyuk igencsak megromlott, legalábbis Alex egyáltalán nem kedveli őt. Sötét titkok ezek a család életében, amiket kár lenne feszegetni. Alex tehetséges varázsló és harcos, annál is inkább, mert sokminden felkelti érdeklődését. Az életet egy nagy játéknak tekinti, játszani pedig nagyon jó... Evan Darian pontszerző főkaraktere
|
|  | | Chloe Bikey Diák

| Téma: Re: Kékfátyol-vízesés Kedd. Jún. 07, 2011 8:26 pm | |
| *Ahogy a víz körbe öleli a testét nem is nagyon figyeli mi van körülötte, csak néha jön fel levegőt venni, ám mikor most fel jön nem várt rivalda fény várja. Chloé faarccal nézi a tűzkör a víz felszínén, és noha nagyon jól titkolja, de rühelli a tüzet és ha teheti kerüli is, így a tűz kör láttán akaratlanul is egy rémült nyikkanás hagyja el ajkait. Pálcája a parton, ő pedig itt a vízben úgymond védtelenül. Hát egyáltalán nem így tervezte el most ezt az esti fürdőzést, de félős énje nem sokáig maradt felszínen, hiszen ahogy lement a nap és a tűz is elhalványult előbújt Chloe igazi természete is. Kacéran elmosolyodott - noha biztos volt benne, hogy ezt a fiú nem látja... Na nem mintha őt nagyon is zavarja, egyszerűen ő tudja, hogy mosolyog és kihívóan nézi Alex felé* - Ha már így rám törtél, akkor úgy illő, hogy te jössz be mellém*felelte lágy, de még is jól hallhatóan. Érdeklődve várta és hunyorgott az immár teljes sötétségben, hogy valamit lásson is a környezetéből. Nos valamennyire össze is jött, az orra előtti dolgokat kitűnően látta, azon a 20-30 centin túl viszont semmi... Pech...* |
|  | | Alex Kerphina

Minősítés:  Hozzászólások száma: 222 Msn: evan-darian@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: Az élet egy nagy játék, és én imádok játszani.
 | Téma: Re: Kékfátyol-vízesés Kedd. Jún. 07, 2011 8:19 pm | |
| *A vízesés robaja mellett nem tűnik fel neki a lány először. Csendesen elszívja bagóját, ami egyébként minden bizonnyal tiltott a területen, de az ő életfilozófiája pedig az, hogy "élvezd az adott pillanatot!", így ha esetleg valaki jönen és akadékoskodna vele, akkor majd akkro fog azzal foglalkozni, most nem hajlandó saját élvezetét elrontani. Valójában nem is biztos, hogy feltűnne neki a lány, ha a megannyi felhő közül nem kandikálna egy pár pillanatra ki a hold és nem látná meg a hölgy sziluettjét. A fiú hunyorít egyet, majd a lány alakja ismét a sötétbe tűnik, most azonban már nem hagyja annyiban a fiú. Mivel komoly tűzmágus, megidéz egy tűzcsóvát a kezébe, majd elhajítja a vízesés felé. A tűzcsóva körbetáncol a vízfelszín fölött, majd világosságba vonja Chloe-t is. A lány természetes szépségében emelkedik ki a vízből a maga falatnyi ksi ruháival. Bizonyára nem számított rá, hogy ily módon kerül rivaldafénybe, hogy egy lángfolyam körbejárja őt. Alex mozdulatlanul és teljesen nyugodtan, sőt, elégedett arckifejezéssel, rejtelmes félmosollyal tekint a lányra.* Szép estét! *Köszönti és a következő pillanatban a tűz szertefoszlik és újra sötétség borul a vidékre.* Te jössz ki, vagy én menjek be hozzád? *szegez a lánynak egy kérdésté s bár nem mozdul testtartásán, feszülten várja a lány válaszát.* _________________ A Nezabar nagy lázadója, aki sosem félt megtenni azt, amit eltervezett. Édesanyja az elemi sík egyik lénye, így nem csoda, ha Alexnek megadatott az elemek fölötti különleges hatalom (főleg a tűz erejének uralma). Apja, Noah Kerphina, a Naxeldir szak vezetője. Viszonyuk igencsak megromlott, legalábbis Alex egyáltalán nem kedveli őt. Sötét titkok ezek a család életében, amiket kár lenne feszegetni. Alex tehetséges varázsló és harcos, annál is inkább, mert sokminden felkelti érdeklődését. Az életet egy nagy játéknak tekinti, játszani pedig nagyon jó... Evan Darian pontszerző főkaraktere
|
|  | | Chloe Bikey Diák

| Téma: Re: Kékfátyol-vízesés Kedd. Jún. 07, 2011 8:06 pm | |
| *Elégrendesen már benne vagyunk az estébe - noha még kilenc sincs. Nos ez a tény Chloét egyáltalán nem zavarja, békésen halad a vízesés felé, hogy eme fárasztó napot egy kis fürdőzéssel koronázza meg. Persze, tudja ő, hogy nem éppen ez a legjobb ötlet ilyenkor, na de hát a kislány - inkább már nagylány - elvei szerint egyszer élünk, ergo mindent ki kell próbálni. Mivel sohasem lehet tudni, mi is vár az emberre a sötétben a lány így csak a pálcáját hozta. A bikinit már előzőleg felvette, így csupán a nyári kis szandálból valamint a ruhájából kell kibújnia. A pálcát elővigyázatosságból nem biztosan olyan helyre fogja rakni, ahol eléri. Azonban a fürdőzésre szemmel láthatólag nem kerül sor, mivel a homályból egy alak körvonala kezdett kibontakozni* ~Társaság? Igen, pont erre vágyom~*fintorog egy sort, majd helyesbít gondolatban.* ~Társaság? HA a halaké és a rovaroké jöhet, más értelmes lényt nem kérek~*így tehát arcán jól látszódott a vérig sértés kifejezése, mely azt tanúsította, hogy nagyon nem tetszik neki, hogy nem igazodhat a kiszemelt programjához. |
|  | | Alex Kerphina

| Téma: Re: Kékfátyol-vízesés Kedd. Jún. 07, 2011 7:53 pm | |
| *Háromnegyed kilenc van. Ez már igazán esti óra, mégis, még szürkületben derengenek a nap utolsó sugarai a Lélekölő hegységen túl. Talán ilyenkor a legrejtélyesebb a vidék. Ilyenkor kúsznak elő az éjszaka árnyai, bejárva a legapróbb réseket, a hegy minden zugát, valamint az emberi lélek legmélyébe is beférkőzve hoznak rémületet az egyszerű emberekre. Az egyszerű emberekre, tehát nem Alexre. A srác könnyed léptekkel slattyog ki a zúgó vízeséshez. Bala kezét zsebre vágta, jobb kezében egy izzó cigarettacsikk, amelybe olykor beleszív. Mikor odaér a vízeséshez, megáll a partján. Felnéz a lezúduló víztömegre, amely árnyékmonstrumként omlik le a hegytetőről hatalmas zajt csapva. Ez az elemi erő rejlik a fiúban is és bár ő a tűz művésze, mégsem áll tőle messze a víz sem. Nem kívánkozik most társaságba. Sok nyomorék kis ember rohangál odabent az épületben, ő azonban telejs magányában van itt. Leül a fűre, lábait behajlítja és előredől. Lazán átkarolja lábszárait és úgy nézi a vizet. Vajon milyen sötét talányok kavarognak ebben a belsirionos fiúban, aki életekről döntött, amikor elpusztította az iskola erőforrását...* _________________ A Nezabar nagy lázadója, aki sosem félt megtenni azt, amit eltervezett. Édesanyja az elemi sík egyik lénye, így nem csoda, ha Alexnek megadatott az elemek fölötti különleges hatalom (főleg a tűz erejének uralma). Apja, Noah Kerphina, a Naxeldir szak vezetője. Viszonyuk igencsak megromlott, legalábbis Alex egyáltalán nem kedveli őt. Sötét titkok ezek a család életében, amiket kár lenne feszegetni. Alex tehetséges varázsló és harcos, annál is inkább, mert sokminden felkelti érdeklődését. Az életet egy nagy játéknak tekinti, játszani pedig nagyon jó... Evan Darian pontszerző főkaraktere
|
|  | | Tim Leopold Diák

Hozzászólások száma: 214 Kaszt: 
Pozició Titulus: Harmadik évfolyam
 | Téma: Re: Kékfátyol-vízesés Hétf. Jún. 06, 2011 8:07 pm | |
| //Fagy Teknikai problémák miatt// |
|  | | Tim Leopold Diák

| Téma: Re: Kékfátyol-vízesés Hétf. Jún. 06, 2011 7:59 pm | |
| *Felcsillan a szeme mikor, a lány azt mondja használják ki a helyzetet de ez hamar ellilan mert a lány hamar rákérdez arra, hogy mit is kereset itt Jennaval. Úgy határozz egy kicsit csőbe húzza* - Hát nem szabad tudnod te azt.... Éppen roszkor jöttél ... Pont meg akartalak csalni de úgy látszik téged nem lehet *Mondja mosolyogva miközben befejezve lágyan megcsókolja a lányt, hogy azért jöjjön rá, hogy csak hülyéskedik.* - De hol is hagytuk abba a legutóbi találkozásunknál? *Kérdi. Persze ő tökéletesen tudja. De hamar megmutatja a lánynak, hogy kb legyen sejtelme mire gondol. Szorosan öleli át érzi ahogy ruhája átázik a lányétól de ez nem zavarja. Megcsókolja, majd a nyakát is. Majd lejebb is, vegül megszólal.* - Helló hölgyeim *Köszön a lány melleinek.* |
|  | | Sarah Wood Diák

Minősítés:  Hozzászólások száma: 258 Kaszt: 
 | Téma: Re: Kékfátyol-vízesés Hétf. Jún. 06, 2011 7:48 pm | |
| *Sarah belesimúl kedvese ölelésébe, abban a percben minden és mindeki megszőnik létezni körőlütte, semmire nem tud koncentálni, csak mohón falja Leo puha, édes ajkait. Kell egy kis idő neki míg végre magához tér, viszont az ébredés egy viszonylag édes álomból elég keserű.Jenna szinte se szó se beszéd távozik. Kissé lelkiismeret furdalása is van, mivel úgy érzi kissé neveletlenűl viselkedtek, és azzal üldözték el. Na de majd megbékél ha ez volt az igazi ok. Sokáig nem tud ezzel törödni, jobb elfoglaltságot talál, mélyen és sokatmondáan fúrja bele égszínkék szemeit a Leójába, arcát pedig olzan közzel viszi eközben a másikéhoz, hogy hossző, ívelt szempillái pajkosan kezdik cirógatni kedvese orrát.* -Hét kettecskén maradtunk édes...*forró csóköt nyom Leo ajkára, majd folytatás helyett méky levegőt vesz és folytatja.* -Na de mit szólnál ha valamiképp kihasznáénánk a helyzetet? *kacisnt egyet, amjd felocsudva folytatja.* -Na de ha szaba tudnojm mit is kerstél itt, Jennával kettesben? |
|  | | Jenna Shot Diák

Hozzászólások száma: 60 Kaszt: 
Pozició Titulus: Negyedik évfolyam
 | Téma: Re: Kékfátyol-vízesés Hétf. Jún. 06, 2011 7:37 pm | |
| *Sajnos Jenna nem érzi jól magát igy gyorsan feláll*-Bocsi de mennem kell félek , hogy kijön valami mindjárt.Sziasztok.*Mondja és gyorsan elszalad vissza szobájába* |
|  | | Tim Leopold Diák

| Téma: Re: Kékfátyol-vízesés Hétf. Jún. 06, 2011 7:31 pm | |
| -Örülök, hogy megismerhetlek. Oké felőlem szólíts úgy. *Válaszól Jennanak* - Igen most eléggé vágyok mások társaságára főleg, hogy most jó kedvembe vagyok. * Mondja a fiú és közben a vizesést nézi majd tekintetét megint a lány felé forditja.* - Nyugodtan dúldolgass, részben az csalt ide * Mondja és elmosojodik. Maga elénéz és halgatja tovább ahogy a lány dúdolgat. Majd egy ismerős hangra lesz hirtelene figyelmes és egy mint akit pisztojból lőttek ki fordul Sarah felé. Elsőnek meglepődve hisz fél, hogy a lány félreérti a dolgot de aztán hamar megjön neki a magabiztoság.* - Szia édes *Pattan fel és már a lánnyal szembe áll. És egy hirtlen mozdulatal rántja magához a lányt és vadul csókolja azt me, miközben ahogy öleli megemeli a lányt és pörög vele egy kört. Majd megálva megszólal.* - Hát igen az ismerkedés mindig is jól ment... * Válaszol egyszerüen a lánynak. Majd most először pillant végig a lányon és hát tetszik neki amit lát ás ezt szemöldök felvonással ismeri el.* - Láttom stulust váltottál. * Mondja a vizes ruhára célozva. Szinte megfeletkezed Jennaról és bocsánat kérően fordúl felé.* - Ő itt Sarah az én... Hogy is mondjam... *Úgy gondolja kötekszik egy kicsit a lánnyal* - Mi is már... JA igen az én szerlemem, drágám stb* |
|  | | Sarah Wood Diák

Minősítés:  Hozzászólások száma: 258 Kaszt: 
 | Téma: Re: Kékfátyol-vízesés Hétf. Jún. 06, 2011 7:13 pm | |
| *Nevetgélő lányka lépeget a Kékfátyol- vízesés felé, az előző események mély begyomást tettek labilis kedélyállapotára. Már csak egyetlen dolog lenne, ami még szebbé és boldogabbá tehetné napját, de mivel a sors útjai kifőrkészhetetlenek, még reménykedhet mai szép percekben. Nem a legmegfelelőbb ötltözetben van, mivel az imént alaposan lelocsolták vízzel, és a rövidke, szatén ruha, ami ráadásul fehér olyannyira rátapad karcsú testére, mintha azon semmi sme lenne.Igazából msot ez a dolog érdekli a legkevésbé, a kiváncsi szemekkel pedig már rágóta nem törődik, mindneki azt hisz amit akar, őt aztán enm érdekli.Magában gondolkozva ismerős hangok libbenek a fülébe, mikor jobban körűlnéz jócskán meglepődik, majd kipirult arccal, és bájos mosollyal vág bele a beszélgetésbe.* -Khm...nocsak kiket fújt erre a nyári szél. *Kacáran kacsint, majfd kezét összefonva megáll Leo mellett.Mivel kissé heccelni szeretné barátját Jennára pillant.* -Mi újság veeld? Látom az ismerkedés nem probléma. *Rövidke mondatai alatt rakáncátlan vörös tincseivel küzd, melyek folyton égszínkék szemébe vándorolnak, majd mikor látja, hasztalán próbálkozik, lemóndúan puffog bele a levegőbe, mindeközben válaszokat várva.* |
|  | | Jenna Shot Diák

| Téma: Re: Kékfátyol-vízesés Hétf. Jún. 06, 2011 6:56 pm | |
| *Jenna kicsit meglepődik mikor a fiú meg sem várja válaszát és már le is ül mellé.* ~Nem mintha bánnám nekem sem ártana egy kis vidám társaság~ -Engem Jennának hivnak .Szólitlak akkor Timnek oké? Te is szolithatsz ahogy akarsz engem sem zavar az ilyesmi. Gondolom te is vágysz egy kis társaságra ha már ide ültél. *Jenna reméli a fiút nem ijesztette meg ilyen sok beszéddel , néha nagyon sokat tud beszélni , ha jó kedve van *-Nem baj ha tovább dúdolok? Remélem nem zavar.*Mosolyog és ránéz a fiúra hátha elkapja tekintetét , kiváncsi rá vajon milyen szinü a szeme.* |
|  | | Tim Leopold Diák

| Téma: Re: Kékfátyol-vízesés Hétf. Jún. 06, 2011 6:47 pm | |
| *Lágy szellő fuj, bele-bele kapva a fiú hajába. Lassan lépdel eléőre és közben gondolatai máshól járnak. Egy fekete polot visel meg egy fekete farmert szokása szerint. Talán csak cipője mi nem fekete. Hiába néz előre úgy járkál mintha vak lenne látja a dolgokat de nem esik le semmi neki. Most elvan magának. Boldog. Meg is van rá az oka,hisz kibékült Sarah-val mondjuk túl sok mindent nem csinált talán épp azért veszett össze szerelmével, mert hanyagolta. De mostmár minden rendben van. Ahogy közeledik a vizeséshez halja ahogy a viz lezudúl a magasból le a viz medrébe. Közelebb érve valami halk távoli dudolgatásd vél felfedezni. Arra fordúl. Úgy gondolja nem árt most egy kis társaság. Kiérrve a fák közül a vizesésnél köt ki. Lassan pásztázza körül a terepet és a szeme hirtelen áll meg egy emberi fromát, egy lányt lát meg. Közelebb megy. Odaérve megszólal.* - Helló *Köszön. A fiú a lány fölé tornyosul hát igen meg kell hagyni nem kis növésü anyi szent.* - Csatlakozhatok? *Kérdi meg, de meg sem várja a választ már le is ült egy kisebbb távolságra.* -Engem Tim Leopoldnak hivnak szólíts ahogy neked jobban esik. És téged, hogy hivnak? * Teszi fel már szinte reflexszerüen a kérdést miközben a lány elég gyorsan végigméri majd ekismerően mosojog és közben várja a választ.* |
|  | | Jenna Shot Diák

| Téma: Re: Kékfátyol-vízesés Hétf. Jún. 06, 2011 6:20 pm | |
| *Jenna elég fáradtan sétálgat mikor meghallja a vizesés hangját , gyorsan odaszalad és a leül egy nem olyan messzi fa rönkre*~Milyen megnyugtató a viz hangja , legszivesebben erre aludnék el minden éjszaka~ *Ezek a gondolatok egy óriási mosolyt csaltak a lány arcára , akinek eszébe jutottak némi régi emlékek.* ~De más ez a hely mint a régi othonaim..Itt senki sem rohangál össze vissza (legalábbis nem mutatják ki ).Remélem sohasem kell innen elmennem~ *Talán most Jenna jobban érezte magát a bőrébe mint máskor hiszen most egy ing volt rajta amelyet nagyon szeretett és a kedvenc szoknyája amihez nagyon sok emlék kötötte.~Végre kényelmes ruhába járkálok és nem holmi csicsás frinc francba~ *Hallkan kezdett dudolgatni egy régi dalt amit még anyukája énekelt kis korában* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Kékfátyol-vízesés Pént. Jún. 03, 2011 7:03 pm | |
| *Jaw belemélyedve rajzolgat, de mivel már eltelt egy kis idö, most már csak satirozgat, meg ilyesmi. Néha-néha felpillant, ekkor veszi észre a hozzá úszó lányt is.*-Szia, Susan. *mondja kedvesen, majd befejezi a rajzot, lefújja a felesleges satírozásban rátapadt piszkot, összehengergeti és az oldalába csúsztatja a papírdarabot.*-Miújság? *kérdi általánosan, valahogy kell neki egy kis idö hogy visszazökkenjen a valóságba, kicsit elmerengett rajzolás közben, és ez talán még látszik is rajta. Kicsit nem találja a helyét, meg nem is tudja hogyan kezelje.*-Milyen a víz? *kérdi, majd egy hajgumival ami a csuklóján van mindig, felköti lófarokba a haját, leveszi cipöjét és lábát belelógatja a vízbe, persze szépen feltüri ruháját hogy ne legyen vizes.*-Sokat szoktál itt lenni? *kérdi, mivel mostanában nem nagyon járt errefelé, bár igen tetszik neki a hely. Majd daimonján lévö táskából kiemel egy csomag pisztáciát, kibontja és a lány felé nyújtja, majd ha az vesz akkor úgy rakja hogy mindketten vehessen majd, ha nem, akkor maga mellé lerakja és a lányra néz, hátha mond valamit válaszképpen.*
//fagy// |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Kékfátyol-vízesés Pént. Jún. 03, 2011 6:41 pm | |
| -Mostanában nem is találkoztam velük...Azt sem tudom, hogy vannak. Ha a szobájukba megyek nincsenek ott. *Mondja halkan egy lány a mellette ülő daimonnak, aki egyébként a Darwin névre hallgat. A szőkeség térdeit felhúzva ül, egy cseppet sem zavarja, hogy a ruhája vizes lesz. Majd megszárad, vagy nem.... Mindenesetre a vízesés mögött ül, jobban mondva az az mögötti barlangban. Jó kis búvóhely az már biztos, ráadásul a víz zubogása még a hangokat is elnémítja...* -My california king bed... *Suttogja maga elé egy sóhaj keretében, aztán fogja magát és feláll. Sunyi mosoly kúszik az arcára, amikor Darwinra néz.* -Ideje lenne kimenni innen. *Mondja neki, nos, igen tisztában va vele, hogy az állat nem szereti a vizet. Végül fogja magát és besétál a vízesés alá, majd pedig szépen a part felé kezd el úszni. Mondanom sem kell egy hosszú, fehér ruha van a lányon. Nos, az alakjával nincs baj, mert tényleg gyönyörű. Elvégre véla...De előtte is gyönyörű volt, csak nem volt ennyire nagy a vonzereje meg a kisugárzása. Hajában ott vannak a virágok is, zöld szemei csillognak akár a smaragd. Így úszik a part felé, ahol aztán megpillant egy másik lányt.* -Üdv... *Mondja, miközben szép szemeit a másikra emeli. Kicsit olyan így, mint valami vízi nimfa...* -Susan vagyok, bár szerintem már hallottál rólam. *Feleli a lány, nos igen elég valószínű, hogy Al már hallhatott a lányról. A zöldszemű démon, ahogy sokan emlegetik, mindenesetre nem mászik ki a vízből, hanem onnan pislog a lányra. Darwin viszont kiveszik a partra és összegömbölyödve pihengetni kezd.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Kékfátyol-vízesés Pént. Jún. 03, 2011 6:31 pm | |
| *Jaw nem nagyon érezte magát jól ezen a napon, rájött ugyanis hogy elveszített egy barátot, egy jóbarátot, és még rossz híreket is kapott otthonról. Szóval egyáltalán nem volt jó kedve. Ezért is indult egy nagyobb sétára, mint ahogy szokta, felvett egy szép kánikula ruhát, hozzá egy alacsonyabb sarkú telitalpú szandát, egy övet varitárgyaival és töreivel, majd elindult. Maga sem tudta hogyan kötött ki a Kékfátyol-vízesésnél, de itt volt, és a lezúduló víz páráját kedvesen vitte a szél melyet arcába és testére fújt, de ez a forró meleg után kimondottan jólesett neki. Ezért is keresett egy megfelelö helyet, hogy ezt a párát továbbra is érezni tudja, iletve azért túlságosan vizes se legyen, ezért egy nagyobbacska köre ült le, és rajzolgatni kezdett. Lassan az alig 8m-re tole kicsit lagymatagon jött daimonja is beérte, majd csendben, szónélkül leült a lába alá és élvezte ö is a vízpáráját. Igy rajzolgatott Jaw csendben, közben fel-fel nézett, de most egyáltalán nem érdekelte az idö, csak kiakarta rajzolni magából a dolgokat, úgyhogy eléggé máshol járt gondolatban közben.* |
|  | | Devrim Tahir Diák

Hozzászólások száma: 91 Msn: fici95@windowslive.com Kaszt: 
 | Téma: Re: Kékfátyol-vízesés Hétf. Máj. 02, 2011 2:45 pm | |
| *Dev csak nézett a lány után, nézte a távolodó kabátját. Azért remélte, hogy visszakapja.* -Na ez érdekes volt. *Mondta. Elővette táskályából fűrdőruhályát, átöltözött és beleugrott a jéghideg vízbe.* ~Gyere Silver ussz te is egy kicsit.~ *Mondta a kígyónak és lemerűlt a víz alá.* ~Milyen kellemes ez a hidegvíz.~ *Gondolta. Imádta a hideget.* |
|  | | Sophia Zenovia

Hozzászólások száma: 115 Kaszt:  Üzenőláda: 
Szívesen játszok bárkivel! Csak írj rám MSN-en vagy küldj egy levcsit
 | Téma: Re: Kékfátyol-vízesés Hétf. Máj. 02, 2011 2:26 pm | |
| *Sophi csak ült és nézte ahogy lassacskán kisüt a nap. Diana kezdett egyre jobb formában lenni bár még mindig elég nyirkos volt. Sophi hosszú szőke haja a vállán át lógott.*-Ezt azért ne ismételjük meg ha lehet.*Mondta Dianának. A kiskutya egyetértően bólogatott. Egyszer csak tilinkózni kezd a mobilja. Előveszi és félre volnul vele. Pár perc múlva oda lép Devrim hez.*-Lassan ideje lesz mennem. Még ma a Szalonba is el kell mennem az óra előtt, főleg hogy így szétázott a hajam. És át is kéne öltöznöm mert nem akarok nagyon megfázni. Tessék itt a mobilszámom hívj ha kedved támad egy kicsit lovagolni vagy beszélgetni.* Ezzel egy cetlit nyomott a kezébe összeszedte és össze szedte a cuccait. Dianát felcsatolta Scarlet hátán a nyereg egy stabil részéhez a hámával és elindult.*Viszlát! Örülök hogy megismertelek.* Kiáltott még utána majd eltűnt az erdő fái között.* |
|  | | Devrim Tahir Diák

Hozzászólások száma: 91 Msn: fici95@windowslive.com Kaszt: 
 | Téma: Re: Kékfátyol-vízesés Hétf. Máj. 02, 2011 2:13 pm | |
| -Su minden rendben? Jól vagytok? *Kiabálta Dev. Felült lovára és villám gyorsan Suékhoz vágtatott. Látta, hogy a lány didereg, levette kabátját és a lány vállára terítette.* -Ne aggódj nemsokára jobban leszel. *Mondta és leült mellélyük.* |
|  | | Sophia Zenovia

Hozzászólások száma: 115 Kaszt:  Üzenőláda: 
Szívesen játszok bárkivel! Csak írj rám MSN-en vagy küldj egy levcsit
 | Téma: Re: Kékfátyol-vízesés Hétf. Máj. 02, 2011 1:51 pm | |
| *Sophiék már vagy egy órája a vízesést bámulták és beszélgettek. A suliról lovakról meg úgy mindenről. Diana egy kis kővel játszott a part mellett. Egyszer csak a megcsúszott a fűben és bele esett a vízbe.*-Jaj te jó ég Diana!* Villám gyorsan lekapta a kardigánját és utána ugrott a vízbe. A kis csivava eltűnt a víz alatt. Sophi mit sem törődve azzal, hogy csak 10 fokos a víz alá merült gyorsan. Se kép se hang. Már a lovak is nyugtalankodtak a parton. Mikor már minden remény elszállt , hogy feljönnek a víz alól, Sophi a tó másik oldalán feltűnt a vízből, kezében Dianával. Nagy nehezen kievickéltek a partra. Ki köhögte magát és dideregve az ölébe vette Dianát*-Legalább jól vagy!* És a kardigánját magára dobta. Közben Devrimre nézett akin látszott az ijedtség.* |
|  | | |
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|