Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságHelyszínleírásokRegisztrációBelépés

Share | 

Allidon Ligete - Csónakázó- és Fénygömbtó, Tisztás és Zenei csobogó

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
SzerzőÜzenet
Xerxésia Clearwater

Minősítés:
Hozzászólások száma: 106
Msn: ciaradelafresque@hotmail.com
Kaszt:

Pozició
Titulus: Ötödik évfolyam
TémanyitásTéma: Re: Allidon Ligete - Csónakázó- és Fénygömbtó, Tisztás és Zenei csobogó   Csüt. Nov. 03, 2011 8:08 pm

//fagyika, mert mennem kell//
Vissza az elejére Go down
Zafirah Amjad

Hozzászólások száma: 25
Msn: foldibianka15@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda: Lorraine Betranche multija.

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Allidon Ligete - Csónakázó- és Fénygömbtó, Tisztás és Zenei csobogó   Csüt. Nov. 03, 2011 8:02 pm

*~Ó, hogy a fene vinné el. Utálok olyen kiszolgáltatott helyzetbe kerülni. Akkor már inkább vittek volna el azok az átkozott élőlények a tó mélyén.* Aztán nézi, ahogy a kismalac és Xer próbálják megmenteni, de ő sem adja fel, de mindhiába a csónak elsiklik. Zafirahnak muszáj lesz átülnie Xer és a kismalaca csónakjába. Feláll a csónakjában és felhúzza lábán a kék csadort. Elvégre nem akar belegabalyodni. Közben pedig kilátszódnak csupasz lábai. Egész formás lábai vannak. De sosem hord nadrágot, vagy miniszoknyát amiben mutogathatná. Aztán egyik pillanatról a másikra már a másik csónakban terem.*-Nos, kössz. De ez még nem jelenti azt, hogy most öribarik leszünk.* Aztán Xer felajánlja neki a Jeniliás meghívást, és mivel nincs jobb dolga igent mond. *-Hát legyen, de csak azért mert úgysem lenne jobb dolgom. De nem kell meghívni semmire. Majd magamnak megveszem. Nincs szükségem alamizsnára. Majd végre kiérnek a partra és Zafirah egy szempillantás alatt kiugrik a csónakból és hogy ő is tegyen valamit megfogja a malacot és kiteszi a partra.*
Xerxésia Clearwater

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Allidon Ligete - Csónakázó- és Fénygömbtó, Tisztás és Zenei csobogó   Csüt. Nov. 03, 2011 7:44 pm

-Elövigyázatosság? Dehát nem a tengeren csónakázol, hanem egy kis tavon, ide tök felesleges? Már a hold is mutatja merre lehet esetleg kikötni, vagy használd ezt a varit és akkor látsz és kész. *mondja a lánynak, majd a másik kezével a pálcát adó fényre mutat* -Es ha mi kimerészkedünk ilyen viharban, akkor meg mi van, és te akkor minek vagy még itt? *kérdi, hisz most már tényleg nem érti a lány mondatait néha, mert kicsit ellentmondásokba kerül. Majd megmutatja a kaffa kis iránytüt hogy még világit is, de azt hogy lehet egy régi órából összehozni? Mindegy, nem is akarja tudni, majd ahogy a lány sehogy sem tud arrébb menni, Xer egymásra néz Brendonnal és nem nevetik el magukat, inkább csak segítenek a lánynak. Olyas formán, hogy a fényt adó pálcát a két lába közé szorítja a lány, hogy mindkét kezével tudjon evezni, majd biccent fejével daimonjának, aki a szájába veszi a másik csónak kötelét, hogy gyakorlatilag majd kivontatja. Persze azért a kismalac megtud birkozni a feladattal annak ellenére hogy kicsi, egyrészt mert igencsak meg akaja mutatni hogy kicsi a bors de erös, meg hát a csonak is egyszeriben magától kezd siklani, talán tényleg a lenti élölények engedték el, ki tudhatja. Viszont a két segéd a segítségért nem vár köszönetet, nekik természetes hogy segítenek, inkább lassan ahogy kikötnek a másik hajónak is segítenek hogy ugyanígy tegyen, majd kezet ad Xer ZAfinak hogy kisegítse a csónakból.* -Na, gyere, meghívlak egy forró teára a Jeniliába, csak hogy a csatabárdot elássuk, jó? *mondja öszintén a lánynak, és csak remélii hogy az elfogadja és tényleg nem lesz többé harapós kedvében, mert amúgy szimpinek találja Xer*
Zafirah Amjad

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Allidon Ligete - Csónakázó- és Fénygömbtó, Tisztás és Zenei csobogó   Csüt. Nov. 03, 2011 7:33 pm

*Zafirah hallgatja, ahogy a malac és a lány jól elbeszélgetnek. Közben az arab Eramiros az égre tekint majd újra rájuk, majd megint az égre, majd megint rájuk. Aztán felkelti a figyelmét, amikor Xer megjegyzést tesz az iránytűre.*-Tudod, szeretem az elővigyázatosságot. Az, hogy szeretem a veszélyt, még nem azt jelenti, hogy bolond is vagyok. Ha netalántán akkora vihar kerekedne, hogy az orromig se látnék, jól jön egy iránytű hidd csak el. És nézd még kis lámba is van benne. Nyomja meg az apró arany gombot az óra oldalán, amivel egyidőben egy kis kék fény villan meg, és láthatóvá teszi az iránytű fém lapját a tájakkal együtt. Én készítettem egy több mint száz éves órából. Na de visszatérve a tárgyhoz, csak veszélyesnek tartom, hogy ilyen esőbe kimerészkedtek. Még ha a malacod azt is akarta. Lehet, hogy egy kicsit túl lőttem a célon, de ez a véleményem. És oké, hogy nem dől fel a csónak, de feldőlhetett volna. És akkor most nem cseverésznétek velem ilyen vígan. Másrészt pedig szerintem nem túl jó ötlet, hogy bele akartok lökni a vízbe. Csak egy kis tanács miatt. De ti tudjátok. Most viszont, ha ninvs ellenetekre mennék tovább. Zafirah megfogja a lapátokat és evezni próbálna. De valahogy sehogy sem akar mozdulni. *-Ó, hogy a fenébe. Biztos az egyik élőlény. Hogy még ezis.*
Xerxésia Clearwater

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Allidon Ligete - Csónakázó- és Fénygömbtó, Tisztás és Zenei csobogó   Csüt. Nov. 03, 2011 7:18 pm

*Xer nem tudja mire vélni a hisztizést, igen, számára ez a magas hang és ez a sipánkolás az, de már jól tudja türtöztetni magát, úgyhogy elöveszi pálcáját és kimondja a fénycsóvás varit amivel jól szemügyre veheti ezt a fruskát.* -Lumos! *és abban a szempillantásban kicsit ismét mosolyra húzódik az arca, nem gúnyra, tényleg mosolyra, meg az iránytüt nézi a lány kezében, hogy minek az, hisz ha önmagunkban felfedezzük a természetet és az ösztönt, akkor nincs szükségünk ilyesmikre* -Ennyitöl még igazán nem borultunk volna fel egyikünk sem, szóval nincs okod ilyen ostobaságokat mondani....*jegyzi meg, majd folytatja* -De ha ebben a szép szálemben akarsz egyet úszni, akkor segíthetek neked, bár nem az én jellemem az ilyen tett....*teszi kezét a lány csónakjának oldalára, majd ismét elveszi, érzékelve hogy tudja hol a helye, neki van valódi ereje is hogy felboritsa, szóval ne packázzon vele* -Ismét tévedsz, ö akart jönni, ö unszolt....*mondja ismét a lánynak, majd a kismalac nem birja tovább és ö is belekezd* -A gazdám kedvesen bocsánatot kért, és bemutatkozott hogy kicsoda, meg engem is... te meg csak rehurrogod... tényleg segíts neki kérlek Xer, hogy egy kis hideg vizes fürdövel jómodort tanuljon ez a... *jegyzi meg a kismalac eléggé magas hangon, mert hát alig 5-6kg-os súlya meg a töpörítö fözet hatása igy jelentkezett nála, kicsit fiatalabb lett a hangja, és ezáltal magasabb* -Na, gyerünk, egyszer az életben neked is kijár a szórakozás Xer, rajta...*biztatja gazdáját, aki csak pisszentésre inti Brendont és megnyugtatja* -Ne légy ilyen gonosz, Zafirah is azért ilyen mert talán mérhetetlen bánat gyötri személyiségének legküonb zugát....*mondja, ami nagyon fellengzösen és különösen hangozhat, de Xer ilyen, majd megszokja ez a lány is elöbb-vagy utobb, vagy ha nem akkor aképnél hagyja*
Zafirah Amjad

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Allidon Ligete - Csónakázó- és Fénygömbtó, Tisztás és Zenei csobogó   Csüt. Nov. 03, 2011 7:03 pm

Zafirah egyre gyorsabban evez közben a holdat nézi ami lassacskán elfogy, illetve a csillagokat. Az jut eszébe, hogy mi lenne ha a csillagok utat mutatnának neki a testvére megkeresésében. Sosem hitt az ilyen dolgokban, de már őszintén megvallva mindent eltud képzelni amióta a Nezabarba jött. Az elején még egész sekély a víz, de utána hirtelen mélyül a víz. Zafirah ezt az evező lapátok mozgatásával érzékeli. Aztán belenyúl csadorján egy elrejtett zsebbe és előveszi az arany irűnytűjét. Azért mégsem akar eltévedni. Megnézi a helyes irányt és arra kezd evezni. Mikor elfárad egy pillanatra leáll és körülnéz. Már egész messze van a parttól, mostmár nincs megállás. Az eső egyre jobban kezdd cseperegni. És a szél is fújja a haját.*~Ó, a csodás természet. Ez az ébredj.* Mondja a lány, mikor hirtelen a csónak oldalát meglöki valami. Azonnal odanéz, hogy mi is lehet az. Egy másik csónak. Először nem látja, hogy kik vagy mik ülnek a csónakban, de utána közelebb hajol és megvilágosodik.*-Jajj, nem igaz muszáj ilyen ügyetlennek lenned? Akár fel is lökhettél volna. Megakarsz ölni? Ha nem tudsz evezni, ne gyere a vízbe főleg ne ilyen sötétben. Az ott egy malac? Hát ez egyre jobb. Veszélynek teszed ki szegénykét.* Mivel, azért némi illemet is tanul ő is bemutatkozik.*- Az én nevem Zafirah, de a helyetekben inkább vissza eveznék a parta. Hamarosan vihar lesz és nem szeretném ha nekem kéne megmenteni titeket.*
Xerxésia Clearwater

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Allidon Ligete - Csónakázó- és Fénygömbtó, Tisztás és Zenei csobogó   Csüt. Nov. 03, 2011 6:39 pm

*Xer üldögél a parton és fekvö támaszok sorát hajtva végre melegitöben és ujjatlan kesztyüben, mert hát azért kezd csípösek lenni az esték. Minden tizedik után aztán felkel és ugrálni kezd, meg helyben kocog, néha nyújt kicsit, majd újabb 10 fekvötámasz következik, amit még legalább 3x ismétel meg. Daimon kismalaca persze folyton csak kárár és csak mondja, miközben a partról Zafirat észrevéve ámuldozik és kérleli gazdáját, amit talán még a tavon sikló lány is meghallhat, talán.* -Na, légyszi, kérd meg hogy mi is csónakázhassunk egyet... olyan klassz lenne....meg te olyan bátor és erös vagy, meg sem kottyana ha neked kellene evezni....na, légyszi *kérleli gazdáját, mire Xer csak nagyot mosolyog daimonjára, eleget edzett mára már valóban, hisz eleve 10 km futással kezdte, majd nyujtógyakorlatok meg hát levezetönek fekvötámaszok, úgyhogy bólint és keresi a szemével a másik csónakot. Meg is pillant egy nagyobbacska fa alatt egyet, amibe beszálnak, persze úgy hogy felemeli fél kezével Brendont, majd lerakja, leül és a lány felé kezd evezni nagyon lassan, kimérten, hogy legyen ideje mindent alaposan megskubiznia a kismalacnak, aki láthatóan kitátott szájjal nézi az eseményeket, meg a hold is lassacskán látszik mivel késö ösz van és a csillagok is ilyenkor hamarabb feljönnek az égre, szóval lenyügözi a látvány, majd hamarosan be is érik a lányt, picit a két csónak összeütközik, de nem lesz baj, csak tényleg picit* -Szia, bocsi, nem volt szándékos, csak néha nem tudok mit kezdeni az erömmel....amúgy Xer vagyok, ö meg Brendon, a daimonom, akit épp lenyügöz az este...*mondja mosolyogva és kicsit esetlenül, mert hát egy izmosabb karban van az evezö, és ülve is jól lehet látni hogy egy jó formában lévö lányka ö, szóval tudna télen majd akár havat is lapátolni ha szükséges*
Zafirah Amjad

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Allidon Ligete - Csónakázó- és Fénygömbtó, Tisztás és Zenei csobogó   Csüt. Nov. 03, 2011 6:18 pm

*Egy arab lány az éjszakában. Zafirához ha nem jön a veszély, ő megy a veszélyhez. Már amikor eljött a szobájából akkor látta a borús felhőket éppen ezért úgy döntött kimegy a csónakázó tóhoz, és beleül az egyik csónakba. Az Amjad ikrek idősebbik tagja most egy kék csadort visel, amiből csak kék szeme látszik ki. Beül az egyik csónakba majd elkezd lassan evezni.* Már nem csak az eső csepereg, hanem a szél is elkezd fújni. De Zafiráht ez nem nagyon izgatja. Csak evez tovább és tovább.*
Játékmester Allidon

Hozzászólások száma: 338
Kaszt:

Pozició
Titulus: Mesélő
TémanyitásTéma: Re: Allidon Ligete - Csónakázó- és Fénygömbtó, Tisztás és Zenei csobogó   Vas. Szept. 11, 2011 5:02 pm

// Rendben, akkor jobbulást nektek és szurkolok, hogy amint lehet a baba aludjon és ti is tudjatok pihenni! Smile Nincs mit. ^^ És akkor Fagyás //
Penelope Waylan

Minősítés:
Hozzászólások száma: 109
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Allidon Ligete - Csónakázó- és Fénygömbtó, Tisztás és Zenei csobogó   Vas. Szept. 11, 2011 4:59 pm

//Bocs Réka, njk-sulok, iszonyat fáj egész nap a fejem.//
Alvery Moreau

Minősítés:
Hozzászólások száma: 124
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Allidon Ligete - Csónakázó- és Fénygömbtó, Tisztás és Zenei csobogó   Vas. Szept. 11, 2011 4:55 pm

//Fagyasszunk, mert baba sem alszik, és a front miatt mi sem vagyunk túl jól, következő hétre beszéljünk majd meg egy időpontot. Bocsi, és köszi.//
Játékmester Allidon

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Allidon Ligete - Csónakázó- és Fénygömbtó, Tisztás és Zenei csobogó   Vas. Szept. 11, 2011 4:49 pm

*A lányok hiába próbálkoznak varázslatokkal, ezek nem segítenek a testen, viszont észrevehetik, hogy az hirtelen megáll a fehéredésben, és a teste se hül tovább. Mintha lefagyasztották volna.* - Nos, az az alak a bátyám volt. Szerinte megszegtem a szabályokat, de ez nem igaz! Viszont a Vezérek engem nem hallgattak meg, és ide száműztek... Hova is? *Kérdi újra, mert még mindig nem tudja, hogy hol lehet éppen.* - Csak annyit tudnátok értem tenni, hogy visszajuttattok a fénybe. Akkor talán eljutnék a Vezérekhez, de az is lehet, hogy a bátyám nem engedné, hogy eljussak a Palotához. *Válaszol először Alvery kérdéseire, majd Lina felé fordul és az ő kérdéseire válaszolgat. Bár látszik rajta, hogy erősen másra koncentrál. Nem teljesen figyel a lányokra.* - Üdv neked is Lina. *Biccent a lány felé, majd mikor megtudja, hogy hol van a fény,egy lépést tesz előre, majd kitágul a szeme a meglepetéstől.* - Mi ez? *Néz a kezeire.* - Miért vagyok ebben a testben... Csak nem. Ez nem az emberek világa? *Kérdez újra és a 3 lányra tekint. Mindegyiküket alaposan végigméri és sóhajt egyet.* - Szóval ide száműztek... *Lina kérdésére csak kis késéssel válaszol a feleszmélés után.* - Én egy Mirlon vagyok, és 2 dimenzióval arrébb van az én világom. Ő, az én igazi testem, ez pedig egy pót test, amit akkor kapunk, ha az emberek világába kerülünk. És amíg ebben vagyok, a testem hipernálódik és belefagy ebbe az állapotba, amíg vissza nem tudok térni belé. *Mutat magára és ismét csak sóhajt egyet. A következő kérdésre már nem válaszol, hisz egyszer már megtette.* - Az a fény, egy átjáró az én dimenziómból ebbe a dimenzióba. Mint az előbb is említettem, a bátyám. *Feleli egy bólintással és a saját testét nézi, ahogy próbálják életben tartani.* - Amúgy köszönöm, hogy kimentettetek! De most jobb lesz ha indulok és visszamegyek a dimenziómba. Segítenétek nekem? *Néz ismét csak kérdően a lányokra és ha ők beleegyeznek, akkor elindul a víz felé.* - A víz alá kell mennünk, ott pedig átmegyünk a dimenzióba. Bár... tudtommal ti emberek nem bírjátok a víz alatt sokáig. *Néz kérdőn ismét a 3 lányra, de minden estre ő beindul a vízbe. Neki nem akadály.*
Penelope Waylan

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Allidon Ligete - Csónakázó- és Fénygömbtó, Tisztás és Zenei csobogó   Vas. Szept. 11, 2011 4:32 pm

*Eléggé tanácstalan. A víz szélénél már segít kihúzni a fickót és Alvery szavai ellenére továbbra is tart a vérmágiától, nem tehet róla, ez van. Ledobja magát a földre, hiszen amúgy nem túl méretes leányzó, sőt mi több, mint pláne, szóval neki még Linával együtt is eléggé kimerítő volt a fickót kihúzni a partra. Nem igazán van otthon elsősegély terén, de ha jól tudja a fulladás nem feltétlenül ájulás.* -Nem lehet, hogy víz ment a tüdejébe, és azon kéne segíteni? *Tippelget. Hallott már szájon át lélegeztetésről, de nem igazán ért hozzá, és butaságot meg nem akar csinálni. Mindenesetre a srác mellkasára teszi a kezét, és megpróbálja picit melegíteni, hiszen vizes és nincs itt túl meleg, így meg teljesen ki is fog hűlni. A többiek már sok mindent kérdeztek, ő mást már nem tesz hozzá, de erősen fixírozza a tavat, nehogy előjöjjön a valami, ami onnan szólt hozzájuk.*
Lina Wierro

Minősítés:
Hozzászólások száma: 1245
Msn: linawierro@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda:
Ha valaki szeretne velem játszani, akkor írjon nekem egy PÜ-et^^
Smile

Linát jelképező sárkány.

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Allidon Ligete - Csónakázó- és Fénygömbtó, Tisztás és Zenei csobogó   Vas. Szept. 11, 2011 4:25 pm

*Tehát sikerült a fiút kiemelni a vízből. Falfehér arcára nagyon megijed, rögtön rpóbál valami varázsigét előszedni.* ~ Nem biztos, hogy jó lesz, de..~ -Stimula! *az ájult embernek ilyenkor illik felkelnie. Ha meg nem ájult el, kicsit pofozni kezdi. Nem sokáig. A kis fehér foltra figyelmesen felnéz, majd az ember formára kicsit sikít.* - Ü.üü..üdv! *hebegi.* - É..én me..eg Lina vagyok! *majd nyel egyet, sé a tó közepébe mutat.* - Odalent. *mondja immár bátran.* - Mondja, ön... Micsoda? És ő? *mutat a fekvő emberre, de eléggé meg van szeppenve.* - Tudunk valamiben segíteni? *kérdezi, majd hozzáér a gazdához.*~ Mi ez?~ - Mi volt ez a fény? ki volt az akivel "bunyózott?" Annyi kérdés van még..* megy jobbra-balra, és sorjában teszi fel a kérdéseket.*

//Stimula:

Az ájult, altatott embert felébreszti.//

A szöszke lány teljesen megváltozott. Új haj stílust váltott, és maga a lány is megváltozott..A hősiesen visszaszerzett lovagja,Lor is "megbékélt" vele, tehát Prefektus lánykán teljesen új lappal indítja az új évet, 2012-t. Általában farmerekben, pólókban, esetleg sztreccsujjú lógós hosszújukat visel. Visszajött a humora és macskája is,Pihike is megnőtt, igazi vadmacska lett belőle.
http://www.limemuff.mlap.hu
Alvery Moreau

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Allidon Ligete - Csónakázó- és Fénygömbtó, Tisztás és Zenei csobogó   Vas. Szept. 11, 2011 4:18 pm

*Azt ő is sejti, hogy Lina nem fogja tudni elérni a tó közepén rekedt fulladozó valakit, viszont Pennyre bátorítóan mosolyog, hogy nem kell félni, a vérmágia is csak eszköz, nem jár automatikusan gonoszkodással, és lám, most hasznát is vette. Nem tudja, hogyan kell újraéleszteni, ő csak konkrétan halottakat szokott, ez meg még nem teljesen az. Ellenben a kisértetre különös pofival mered.* Én meg Alvery. Ki volt az az alak? *Biccent a tó közepe felé.* És mit tehetünk érted? *A test felé fordul, és megpróbálja késleletni az ártó varázslat hatását, vagy legalábbis a fulladásét, hátha meg tudja oldani.*

//Nekromágia elsődleges, késleltetés: A név magáért beszél, a varázslat segítségével elodázhatjuk a veszedelmet, azaz lelassíthatjuk egy varázslat becsapódását. Nem tudjuk megsemmisíteni azt, de hathatós védekezés lehet a késleltetés is. Példának okáért egy ránk kimondott tűzgolyó a mágia hatására később csapódik csak be, amikor már nem csata közepén vagyunk, vagy eleve felkészültünk a védekezésre más módon, netán a hatásos gyógyulásra. Sokkal könnyebb egy olyan ütést elviselni, amire már eleve számítunk, és pontosan tudjuk a hatását, erejét. //Marathonon, párbajversenyen a felénk irányuló varázslat a következő körben fog csak becsapódni, és ekkor a védekezés/gyógyításhoz +2-t kapunk.//

Játékmester Allidon

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Allidon Ligete - Csónakázó- és Fénygömbtó, Tisztás és Zenei csobogó   Vas. Szept. 11, 2011 4:08 pm

*Hát, Lina kicsit nehezen húzhatja ki, mivel a tó közepén van, és sajnos csak lefelé tud haladni a vízben. Viszont Alvery vérlénye ki tudja húzni a partra az alakot, és onnét meg már Lináék is segíthetnek húzni. Viszont hiába húzzák ki, mivel nem lélegzik. Újra kéne éleszteni, mivel túl sok víz került a tüdejébe. Az ördögi nevetés elhalkul és morgás veszi át a helyét, majd szinte ordítva szól a 3 lány felé.* - Hogy meritek megmenteni ezt a semmire kellőt? Nem érdemli meg az életet! *Kiáltozik feléjük, de ezt már nem hallhatják olyan erősen, hisz a víz mélyéről jön. Rejtély, hogy hogyan láthatja őket onnan. Ha a lányok nem élesztették újra, akkor láthatják, hogy a testből felemelkedik egy fehér folt és letelepszik a fiú mellé. Szép lassan felveszi a gazdatest formáját és kinyitja a szemét.* - Ti meg kik vagytok? És én hová kerültem? *Kérdezi miközben feláll és körbenéz.* - Én Rider vagyok. Mondjátok csak, hová lett a fény? *Kérdezi ismét a 3 lányt és kérdőn néz rájuk. Eközben a gazdatest még mindig csukott szemmel fekszik és mintha egyre fehérebb lenne az arca...*

// Bocsi Kaen. >< De közben le kellett kísérnem a Szabit, és addig elküldtem, hogy tudjatok írni, és ne kelljen várni rám 20 percet. //
Penelope Waylan

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Allidon Ligete - Csónakázó- és Fénygömbtó, Tisztás és Zenei csobogó   Vas. Szept. 11, 2011 3:56 pm

*Felpillant a felé közeledő Linára.*- Szia Penny. *Mutatkozik be mostmár ő is a másik lánynak, majd a megjelenő alakok felé néz. Nem sok fogalma van, hogy mit tehetne, hiszen tűzmágusként eléggé erőteljesen viszolyog a víztől, úszni pedig végképp nem tud. Figyeli Alvery intézkedéseit, eléggé riasztó mágia számára ez a vérmágia dolog, de hát aki ebben jó, az ebben jó. Persze köszönt is az albínó lánynak.* -Hajrá! *Drukkol, esetleg kezet nyújt Linának, hogy megtartsa az Allidonos lányt, nehogy ő is belessen a vízbe, de maximum addig megy el, amíg ő nem érintkezik a vízzel.*
Lina Wierro

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:
Smile

Linát jelképező sárkány.

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Allidon Ligete - Csónakázó- és Fénygömbtó, Tisztás és Zenei csobogó   Vas. Szept. 11, 2011 3:49 pm

*A mellette elfutó Erás lányt észrevéve felpattan, és csodálkozva nézi a kis tűzlabdát.* - Nem kell a segítség? *motyogja, de nem sokáig, mert el kezd sötétedni. Ránéz a fehér órájára.*~ Fél öt múlt.~ - Ez valami vicc? Itt mindig valami természet feletti dolog történik?! *kiált, majd felpattan, és a táskájába mélyeszti a macskáját, ami egy kis lyukon nézelődik. A vízhez indul, Penelope mellé.* - Lina vagyok. *mosolyog, majd miután meglátja a két alakot rögtön hátrálni kezd. Egy kőben el is botlik, de szinte másodpercek alatt felpattan, és nézi a a jelenetet. A fény miatt kicsi színes foltok kápráznak szeme körül, hát igen érzékeny látása van.* - Mi ez? *suttogja, de mire kimondta volna az utolsó szót, rögtön nagy csobbanás éri fülét. Azonnal kapcsol, és próbálja elkapni az illető kezét.* -fogja meg a kezemet kérem! *kiáltja neki, majd közben egyre közelebb ér a vízhez, remélhetőleg nem csobban egyet ő is.A lány nem egy erős típus, sőt, azonban most minden erejét próbálja áldozni. Közben a tegnapi órán megismert tündérsárkányon jár az esze, ami kissé megerősíti. Ha pedig nem sikerül a művelet, akkor ugrásra kész... A kacajra igen nem lett figyelmes, sokkal inkább aggódik a szegény vízbe esetten. Sőt a látásból ismert Alveryt sem veszi észre, csak akkor, mikor egy pillanatra hátranéz*

A szöszke lány teljesen megváltozott. Új haj stílust váltott, és maga a lány is megváltozott..A hősiesen visszaszerzett lovagja,Lor is "megbékélt" vele, tehát Prefektus lánykán teljesen új lappal indítja az új évet, 2012-t. Általában farmerekben, pólókban, esetleg sztreccsujjú lógós hosszújukat visel. Visszajött a humora és macskája is,Pihike is megnőtt, igazi vadmacska lett belőle.
Alvery Moreau

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Allidon Ligete - Csónakázó- és Fénygömbtó, Tisztás és Zenei csobogó   Vas. Szept. 11, 2011 3:47 pm

*Hogy mi vetette ilyenkor a csónakázó környére, azt maga sem tudja, talán a vénasszonyok nyara miatt jobb kint sétálni, mint bent kuksolni a fülledt melegben, még egy nekromantának is. A sötét szerelésen ennek ellenére nem változtatott, sőt, egy fátyollal fedte le az arcát, hiszen a viaszfehér bőr könnyen leéghet a napsütéstől. Megpillant két szaktársat, és bár igen szociofób, most mégis feléjük veszi az irányt, hiszen látásból már ismeri őket. Éppen rájuk köszönne, amikor hirtelen leszakad a nap, és vaksötét veszi őket körül. Tapogatózva keresgélni kezd a pálcája után, amikor meglátja a fényfoltot, és a lenti jelenetet. Nem egy segítőkész alkat, ezért inkább Pennyre néz.* Segítsünk neki? *Aztán Linára sandít. Az ördögi nevetésen nem borzong meg, csak furcsállja, hogy ki az aki itt a napszakokkal játszik, és vízbe folyt másokat. Mindenesetre vérmágiája segítségével vérlényt idéz és beküldi a vízbe, hogy legalább kihúzza a fuldoklót.*

//Hm... Réka azt hittem megvársz, mert olyan későn válaszoltál, hogy nem tudtam írjak e.//[
Játékmester Allidon

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Allidon Ligete - Csónakázó- és Fénygömbtó, Tisztás és Zenei csobogó   Vas. Szept. 11, 2011 3:39 pm

*Bár még csak fél 5 van, de az itt lévők érzékelhetik, hogy egyre sötétebb és sötétebb lesz. Amikor már szinte éjszakai sötétség van, a tó közepén egy foltban fény tör fel, és szinte az egekig ér. A fényben két alakot lehet kivenni, akik mintha ki akarnák tolni a másikat. A víz hullámzik a fény folt körül, majd hirtelen valamelyik, a két alak közül, kiesik belőle egyenesen a vízbe nem kis csobbanással.* - Segítség! Segítség! Nem tudok úszni! *Kiáltozik szinte fül süketítve. Kapálózik összevissza, majd ár pillanat múlva lesüllyed a víz mélyére. És ha nem siet valaki gyorsan a megmentésére, akkor vízbe fullad szegény. Eközben a fény foltból ördögi nevetés hallatszik, és valami idegen és érthetetlen nyelven kiabálnak át erre az oldalra. A másik alak eltűnik, és a fény is visszahúzódik. De nem teljesen! A víz mélyén még látható, hogy kör alakban ott van, viszont azt is látni, hogy valami mintha körbevenné... Még mindig sötét van, és az egyetlen fény források a fénygömbök a tó felett.*
Penelope Waylan

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Allidon Ligete - Csónakázó- és Fénygömbtó, Tisztás és Zenei csobogó   Vas. Szept. 11, 2011 3:35 pm

*Konkrétan mint mindig szaladva érkezik meg a tó környékére, egyszerű az oka, ami nem más, minthogy egy méretes tűzlabda van a nyomában. Konkrétan úgy fest, hogy a tűzgolyó üldözi a leányzót, eléggé szorosan a nyomában van már. Észre sem veszi az itt tartózkodó Linát, csak elrohan mellette, vagy valahol a közelében, majd megcélozza a tópartot, ahol végül egyszerűen hasra veti magát, így a tűz egyszerűen belecsobban a vízbe. No nem az volt a gond, hogy őt megégeti, hiszen tűzmágus, bírja a hőt, hanem főként az, hogy az iskolában nem akart volna egy kisebb robbanással kárt okozni. Így viszont a víz kioltotta a tüzet. Pihegve terül el a földön.*
Lina Wierro

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:
Smile

Linát jelképező sárkány.

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Allidon Ligete - Csónakázó- és Fénygömbtó, Tisztás és Zenei csobogó   Vas. Szept. 11, 2011 3:30 pm

*Lina egy kockás ingben, csőfarmerben és egy fekete hosszú szárú cipőben lépdel ide. Haja most göndör fürtökben esik egy gitárra, ami a hátán van a lánynak. Macskája a sarkában, a szokásos vacsorával a szájában; A macska szájában egy egérke lóg, illetve csak a csupasz farka látszik ki a cica fogai között. A lánynak az oldalán egy táska van ami egészen a combjáig csüng le. Egy ideális helyre ül le, és gitározni kezd.*-Rainbow of my life morning dew... *énekli, közben félszemmel nézi hol járkál a cica. Mikor megunja az énekelgetést lefekszik a fűbe, és nézi a napsütést. Kisebb szél üti arcát, de egyébként kellemesen meleg van. Körmén megcsillanó fekete körömlakk szinte vakít annyira csillog. Hirtelenjében egy katica repül az orrára. Elmosolyodik, majd a mutatóujjára engedi, mire ő elröppen. Egyébként a lány napjai feltűnően nyugisak.*

Etienne Marceau

Hozzászólások száma: 59
Msn: riki1997200@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda: Egy helyes francia fél-véla ifjú Wink

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Allidon Ligete - Csónakázó- és Fénygömbtó, Tisztás és Zenei csobogó   Hétf. Szept. 05, 2011 9:03 pm

*Hallja a lány lépteit, szóval nem nagyon lepődik meg, mikor az megszólítja. Elmosolyodik és a könyökével feltámasztja magát. A szemével gyorsan végig fut a lányon, a másik szerintem észre se veszi.* - Szép estét Nicole! Én Etienne Marceau vagyok. Csak gondoltam szívok egy kis friss levegőt alvás előtt. Na és te? *Kérdez vissza egy sármos mosollyal az arcán. No igen, a nőcsábász ismét életre kelt. De ha egyszer olyan régen találkozott már lánnyal! Vagyis azért nem olyan régen, de Yung hwa, nem valami lányos volt, bár azért kedves.* - Mond csak, nem fázol, mert azért már eléggé lehűlt a levegő? *Kérdezi a lánytól és ugye szeme megakad az ingen, persze nem azért mint ahogy gondoljátok, ő most inkább azt szúrta ki, hogy elég pőrén öltözött fel a lány.* - Ha fázol csak szólj, majd odaadom a kardigánom. *Nos igen, lovagias, és ez még természetes, na de majd ha bele is ad apait anyait... Sóhajt egyet, és ugye ha kéri a lány a kardigánt, akkor átnyújtja, ha nem akkor marad rajta. Újra felnéz az égre és egy féloldalas mosolyra húzódik a szája* - Hát nem gyönyörűek a csillagok? *Kérdezi Nicoletól, miközben hátratűri már majdnem fél hosszú haját*

// Fagy //
Anika Azariel
Diák

Hozzászólások száma: 42
Msn: nikkolcica@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda:

A szelleme vagyok annak a lánynak,
Aki a legjobban szeretnék lenni,
Én csak úgy nézek ki, mint valaha az a lány,
Akit nagyon jól ismertem...

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Allidon Ligete - Csónakázó- és Fénygömbtó, Tisztás és Zenei csobogó   Hétf. Szept. 05, 2011 8:51 pm

*A forró fürdő után Nicole úgy dönt, hogy egy kicsit még takarodó előtt kimegy a Csónakázó- és Fénygömbtóhoz sétálni, hogy lehűtse egy kissé magát. Megfésülködik, és még jobban kigombolja a blúzát, de csak annyira hogy ne legyen túl szemérmes. Egy kissé boldogtalan még a fürdőben történt eset után, de már kezdi visszanyerni az életkedvét. Bár akivel találkozik, mindenki láthatja hogy a szeme erős szürkés árnyalatot váltott. Amint a tó felé ér valamin megakad a szeme* ~Nicsak, egy Allidonos. Ideje kommunikálni a többi diákkal, hogy ne nézzék annyira kívülállónak ~ *Odamegy Etienne-hez és térdére huppan mellé a fűbe. Hangos, vékonyka hangjával köszönti a lányt, ettől a hangtól még egy birka is összerezzenne* -Sziaaaaaaaa. Nicole vagyok. Hát te mi járatban erre? Lassan takarodó idő. ~Hát ez nem éppen sikerült barátságosra~ *Érzi, hogy elvörösödik, és hogy lassan már pirosítóra se lesz szüksége. Ég az egész arca*
Etienne Marceau

Hozzászólások száma: 59
Msn: riki1997200@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda: Egy helyes francia fél-véla ifjú Wink

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Allidon Ligete - Csónakázó- és Fénygömbtó, Tisztás és Zenei csobogó   Hétf. Szept. 05, 2011 8:43 pm

*Allidonos fél-véla ifjúnk most épp a Csónakázó- és Fénygömbtó felé veszi az irányt. Igaz késő van, és mindjárt takarodó, de azért még itt kinn bóklászik. Igazából célja nincs nagyon, csak erre tévedt. Keze zsebében, és egy dalt dúdolgat. Szép hangja van, nem hiába került Allidonra. A tó mellett sétálgat, dúdolgat, közben pedig az eget kémleli. Swan, a kígyó, mellette csúszkál a fűben, és rágcsálókat kereshet vacsorára, de erre nem figyel Eti. Igazából észre se vette, hogy Swan is kijött vele... Biztos kiszökött amikor kinyitotta az ajtót, és azóta hűen követi a gazdáját. Nos igen, a kígyó okos állat, és be lett tanítva. Eti ért az állatokhoz, szereti is őket, és tudja is, hogy hogyan kell megnevelni őket. Leül a fűbe, hátra dől és az eget nézi. A fű nem harmatos, szóval a ruhája sem lesz vizes, és ha esetleg felfázna, majd kikúrálja magát. Becsukja a szemét, és most kb. úgy néz ki mintha aludna. Bár nem alszik, csak becsukta a szemét és gondolkozik. Tegnap kapott egy levelet, ami kicsit nagyon meglepte. Nem gondolta volna, hogy Joss is idejön az iskolába. Meg még Anthonie, meg Tristan is... Mi lesz itt! Bár húga biztos örülni fog neki, hogy idejönnek a haverjai. Jossnak még ő is örül, hisz azért mégis csak a legjobb barátja vagy mi. Közben Swan is talált valami harapnivalót magának, így most jóllakottan tér vissza gazdájához, és ő is "odafekszik" mellé.*

A hozzászólást Etienne Marceau összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Szept. 05, 2011 8:52 pm-kor.

Allidon Ligete - Csónakázó- és Fénygömbtó, Tisztás és Zenei csobogó

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 6 oldalUgrás a köv. oldalra: : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Similar topics

-
» Erdei tisztás
» Getrur tisztás
» Illúziómágia Ligete
» Demotiváló
» A lidérces álmok ligete