|
| |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Alfons Gerard

Minősítés:  Hozzászólások száma: 602 Msn: dinnyesa@citromail.hu Kaszt:  Üzenőláda: 
NPGP
Pozició Titulus: Ötödik évfolyam
 | Téma: Re: Lovarda Vas. Nov. 27, 2011 1:36 pm | |
| *Mikor a lány belépett a fiú udvariasan ráköszönt mert hát az nem egy hátrány ha ilyenkor ezt teszi az ember.*-Szia*Majd mikor tovább ment a lány a fiú valahogy úgy vélheti hogy vagy udvariatlan vagy figyelmetlen vagy lehet hogy rossz kedve van ezért nem is zavarja inkább hadd foglalkozzon az állatokkal és mellékesen lassan menni is készül a fiú úgyhogy miért zavarná a lányt vagy fárasztaná.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Lovarda Vas. Nov. 27, 2011 1:05 pm | |
| *Vöröses-barna hajába tűzött fejpánton érdekes visszacsillanást hagy a tél kósza napsugara. Szürke szemei tompán merednek az előtte elterülő útra, mely egyenesen a lovardába viszi. Hosszú barna köpeny, mely a földet sepri az alatt egy fekete csizma és egy ugyanilyen nadrág. Kellemes, karcsú alak szép arc, kifejezetten szép lány a tekintete olyan fura, vagy talán csak szimplán vonzó. Hát Adeline a hideg ellenére is a lovardába merészkedik, kezében egy csomag répa van. Szereti a természetet, mindenhogyan, bár a tél mondhatni egy kicsit az ellensége, hiszen ilyenkor akár halottnak is mondható a természet. Arcán nincs mosoly, sőt igazából semmiféle érzelem nincsen a lány arcán, viszont mégsem üres van benne valami, valami egzotikusság. Lassan érkezik meg a lovardához, ahol egy korabeli fiút pillant meg, mire szemöldöke egy picit a magasba ugrik, de különösebben nem foglalkozik az ott lévővel... Helyette inkább a pónilovak bokszai felé veszi az irányt, ahol kivesz egy répát és rögtön a shetlandi szájába nyomja. Rátámaszkodik a boksz ajtajára és onnan nézi mosolyogva, ahogy a kis póni habzsolja a répát. Nem különösebben lómániás, hiszen még csak lovagolni sem tud, de ő úgy van vele, hogy az összes állatot szereti. Meg aztán úgysincsen jobb dolga, itt meg nem zavar senkit sem.* |
|  | | Alfons Gerard

Minősítés:  Hozzászólások száma: 602 Msn: dinnyesa@citromail.hu Kaszt:  Üzenőláda: 
NPGP
 | Téma: Re: Lovarda Vas. Nov. 27, 2011 12:52 pm | |
| *Alf lejött kicsit kikapcsolni ezután a fárasztó hét után mellékes hogy szinte semmit se csinált de hát a tanulás és front is letudja fárasztani az embert .Egy világoskék póló és fehér farmer van rajta eléggé világít benne de hát ez volt tiszta és amúgy is nem járhat mindig ugyanazokban a cuccokban de persze feketében legalább nem világítana a zöld haja de ez most nem érdekeli.Egy lovat etet éppen amivel vissza tért már a lovaglásból és közben diamonával beszélget aki mellette áll nem valami nagy lény de nem is elhanyagolható.* |
|  | | Alfons Gerard

NPGP
 | Téma: Re: Lovarda Pént. Nov. 25, 2011 1:40 pm | |
| *A fiú felkel kicsit nyújtózkodik és közben Aysa diamonjának szavain mereng hogy most mit is kéne tennie.*~Na okostojás most mit tegyek?Talán én odamehetnék hozzá egy ilyen kis lényre csak lép rá.És mi van ha Miriemmet direkt engedte ide és nem tartotta vissza.~*Agyal tovább a fiú.Majd nagy levegőt vesz és odasétál a lányhoz.*-Ha ez mind teljesen igaz amit Mir mondott.*Mert miért ne lehetne az?*-Akkor talán esetleg gyere fel a szobámba és megbeszélhetnénk a dolgot.*Majd hátat fordít és elindul össze szedni a padról a cuccait.*
//olvadás van és fagy is mert Aysának nem volt ideje válaszolni// |
|  | | Eldunary Aysa

Hozzászólások száma: 193 Msn: vilandra14@hotmail.hu Kaszt:  Üzenőláda: A magány, amivel
hivalkodtam, csak egy
pár szárny volt, amikkel
elmenekültem az
értéktelen álmaimba.
Nem haragszom az
esőre, hiszen a felhők is
lehetnek szomorúak,
vagy talán csak
meghatódtak, és azért
"sírnak"?...ki tudja?...
 | Téma: Re: Lovarda Csüt. Nov. 24, 2011 3:05 pm | |
| * Aysa fel- alá járkált, hol ezért ment hol azért, majd mikor már szegény Miriem megszédült, öngyilkos akcióra szánta el magát... eltávolodott Aysátol, de a lány nem lépett utána, egyre sápatag lett, majd Miriem leült Alf előtt, aysa tett előre egy tétova lépést.* Szóval Alf, Aysa egy kicsit gyáva ha az érzelmeiről van szó, gyűlöli kimutatni az ehhez hasonló gyöngéd érzéseit, de mivel ő nem beszél, beszélek helyette én. A lány fülig szerelmes beléd, és látom hogy nézel rá...* De folytatni nem tudta mert egyre rosszabbul kezdték érezni magukat, így hát Miri gyorsan vissza futott gazdájához.*
// és ismételten fagyunk. // |
|  | | Alfons Gerard

NPGP
 | Téma: Re: Lovarda Csüt. Nov. 24, 2011 2:57 pm | |
| Alf kicsit furcsán fogadta a lány kérdését miért haragudna rá ha azt tenné már rég lelépett volna és nem várta volna be itt mivel mire a lány visszaért már ő le is szedte a nyerget a lóról és a falnak támasztott háttal várta be a lányt.*-Miért tenném és akár több is mint barát de ha ez a döntésed én nem szólok bele.*Mosolygott kicsit miközben ezt mondta a lánynak és aztán leült a legközelebbi padra és elkezdett pakolászni a táskájában picit turkált benne majd előhúzott egy körtét és elkezdte és közben a lányt nézte.* |
|  | | Eldunary Aysa

Hozzászólások száma: 193 Msn: vilandra14@hotmail.hu Kaszt:  Üzenőláda: A magány, amivel
hivalkodtam, csak egy
pár szárny volt, amikkel
elmenekültem az
értéktelen álmaimba.
Nem haragszom az
lehetnek szomorúak,
vagy talán csak
meghatódtak, és azért
"sírnak"?...ki tudja?...
 | Téma: Re: Lovarda Csüt. Nov. 24, 2011 2:48 pm | |
| * Le szált a lóról és a helyére vezette a csodás állatot, kapkodva le szedte róla a nyerget, majd azokat visszapakolta a tárolóba. A fal mellett volt egy teli láda alma, abból kivett egy darabot és a ló szája elé tartotta, aki jóízűen elfogyasztotta azt. Közben Alfonst leste félszemmel. Nagyon kínosan érzi magát Aysa, csupa ellentmondás van az agyában, meg akarja magyarázni a srácnak hogy ő igenis szereti és ... de hogy?* - Remélem nem haragszol rám, amiért elmondtam hogy... szóval hogy... De azért barátok maradhatunk?* |
|  | | Alfons Gerard

NPGP
 | Téma: Re: Lovarda Csüt. Nov. 24, 2011 2:40 pm | |
| *Mikor a lány a szemébe néz picit meglepődik mikor megszólal és visszatérőben van a lovardához de ő utána meg hogy most már kiderítse hogy akkor tulajdon képen most mi is van mert nem nagyon érti de lehet inkább nem is akarja.*~Na ezt jól elszúrtad megint.~*Visszhangoznak fejében Dec szavai.*~Lehet de mit kellett volna tennem?Kételyekbe kergessem szegény lányt?Ez megfontolandó.Lehet az lenne most a legjobb ha lelépnénk.Nem?Szerintem várjuk meg még visszaérünk és akkor kiderül mi lesz ha nagyon rossz állapotban van csak kell neki valaki aki helyre rakja a fejét hogy ne csináljon semmi hülyeséget.~*Ezzel a lány után iramodott és mivel azért ezt tudni lehet jobban lovagol mint a lány így előbb vissza is ért a lovardába.* |
|  | | Eldunary Aysa

hivalkodtam, csak egy
pár szárny volt, amikkel
elmenekültem az
értéktelen álmaimba.
Nem haragszom az
lehetnek szomorúak,
vagy talán csak
meghatódtak, és azért
"sírnak"?...ki tudja?...
 | Téma: Re: Lovarda Csüt. Nov. 24, 2011 2:30 pm | |
| * Ugyan most mi lesz? Kitárulkozott, voltaképpen sebezhetővé vált így a fiú előtt. És most mi történt? Alf megcsókolta, persze persze nem is ellenkezett, és jól érzi magát a lány, így... Alf közelében. Aysa el szakítja magát a fiútól hogy a szemébe tudjon nézni.* - Alf... én tudom hogy értelmetlennek hangzik, hiszen nem is ismerlek igazából, de mégis én szeretlek téged. Nem mint havert hanem mint fiút. És most bocs de nagyon hülyének érzem magam.* A lány gyorsabb iramra sarkalta a lovat, hogy vissza térjen a lovardába.* |
|  | | Alfons Gerard

NPGP
 | Téma: Re: Lovarda Kedd. Nov. 22, 2011 2:23 pm | |
| *Alf is persze kicsit értetlenkedett de most már érti teljesen hogy a lány tulajdon képen hogy is kedveli és ezzel semmi baja sincs persze sőt ő is így érez iránta csak épp nem nagyon tudja hogy adja a tudomására és miközben haladnak ezen morfondírozik még egy ideig aztán kitör belőle.*-Oké én is úgy ne aggódj csak mivel nem mutattál semmit így én nem léptem semmit mert megsérteni se akartalak.*Majd mivel a lány mellett halad odahajol hozzá és megpróbálja megcsókolni és ha hagyja a lány akkor ez sikerül is.*
//Fagy// |
|  | | Eldunary Aysa

hivalkodtam, csak egy
pár szárny volt, amikkel
elmenekültem az
értéktelen álmaimba.
Nem haragszom az
lehetnek szomorúak,
vagy talán csak
meghatódtak, és azért
"sírnak"?...ki tudja?...
 | Téma: Re: Lovarda Kedd. Nov. 22, 2011 2:10 pm | |
| * ~ Na ugye nem történt semmi.~* Miriem szavai biztatóan visszhangzott Aysa elméjében de a lány tudta hogy ennek az ártatlan kijelentésnek még megissza a levét. Nem lepte meg amikor Alf azt mondta hogy ő is kedveli a lányt, a kérdés hogy Alf milyen értelemben kedveli, mert kedvelni valakit úgy is lehet mint egy barátot vagy egy testvért.. * - OKé, te is kedvelsz én is kedvellek, de te hogy kedvelsz mert én Úgy kedvellek.* Aysa hangja az égbe emelkedett főleg az utolsó szavaknál, de nincs mese ezt már végig kell csinálni, lesz ami lesz. Harcolt már haramiákkal, démonokkal, mindenféle roszindulatú lényekkel, vicces lenne ha pont Alftól félne, jobban mondva attól amit érez a fiú iránt. * |
|  | | Alfons Gerard

NPGP
 | Téma: Re: Lovarda Kedd. Nov. 22, 2011 2:00 pm | |
| *Ha tényleg kettő van akkor jó elfogadja a fiú és nem akadékoskodik tovább elteszi.*-Köszi ez rendes tőled még sose kaptam ajándékot senkitől itt a suliban.*Majd ugye mennek tovább a futtatón a lovakkal elég lassan és mikor a lány azt mondja neki hogy kedveli kicsit felkapja a fejét.Majd gondolkodik egy sort hogy vajon hogy értette a lány.*-Én is téged.*Majd várja hogy erre a lány mit lép.*
//Olvad// |
|  | | Eldunary Aysa

hivalkodtam, csak egy
pár szárny volt, amikkel
elmenekültem az
értéktelen álmaimba.
Nem haragszom az
lehetnek szomorúak,
vagy talán csak
meghatódtak, és azért
"sírnak"?...ki tudja?...
 | Téma: Re: Lovarda Szomb. Nov. 19, 2011 11:53 am | |
| * - Dehogy fog hiányozni, kettő van belőle, mivel te is szerencsétlen vagy, ez legyen a tied.* Aysából előtört az a mindig izgő buzgó segíteni vágyás, persze ebből a talizmánból csak egy van, de ezt Alfnak nem kell tudnia.* ~ Kedveled őt nem igaz?~* persze a daimon jól tudja a választ hiszen azt is érzi amit Eldu érez.* ~ Mond meg neki hogy kedveled, csak nem dől össze ettől a világ ~* Némán hallgatja Mirit, a kicsi vadmacska mindig is a bátrabbik fele volt, persze ez néha nem volt szerencsés, több esetben Miri volt aki belerángatta Eldut valami ostobaságba, ami végül mindig jól sült el, csak hát közben Aysa nem mindig érezte jól magát. * - Én is kedvellek.* Hangzott el a mondat, amit Mirinek köszönhetünk, a lány mindig is utálta magát emiatt, nem kellene állandóan Miriemre hallgatnia.*
//fagyunk mert mindjárt záróra // |
|  | | Alfons Gerard

NPGP
 | Téma: Re: Lovarda Szomb. Nov. 19, 2011 11:43 am | |
| *Majd mikor a lány megnyugtatta hogy nincs semmi gond vissza is tért a jó kedve.Mikor a lány valamiféle követ nyújtót a fiú felé kicsit meglepődött hogy mi is lehet ez és miért adja neki a lány.*-Köszi de ez a tied biztos hiányozna ha nekem adnád.*Mosolygott a lány de azért elvette mivel a lányokat nem szereti megsérteni és hát azért is mert miért ne Aysa végül is a barátja vagy mi.És ez még változhat jó vagy rossz irányba is.*
//Köszi majd valahogy megpróbálok én hosszabbakat// |
|  | | Eldunary Aysa

hivalkodtam, csak egy
pár szárny volt, amikkel
elmenekültem az
értéktelen álmaimba.
Nem haragszom az
lehetnek szomorúak,
vagy talán csak
meghatódtak, és azért
"sírnak"?...ki tudja?...
 | Téma: Re: Lovarda Szomb. Nov. 19, 2011 11:30 am | |
| * ~ Jaj de gonosz vagy Aysa, most nézd meg, elrontottad a kedvét.~* Mondta ezt Miriem, Aysa daimonja, aki mint mindig Aysa ölében ül és onnan szemléli a dolgokat.* ~ Jól van már, kell neki ennyi.~* Meglehet hogy szívtelennek tűnhet Aysa bánásmódja Alfal, tekintve hogy legjobb barátok...vagy esetleg többek annál? Nem lehet tudni, de majd az idő meghozza a választ.* - Tudom hogy csak vicc volt, ne haragudj. Nem is sejtettem hogy ennyire a lelkedre fogod venni.* A lány lelassította a lovát hogy Alf mellé kerüljön. Az egyik zsebében kezdett motoszkálni, persze ezt is ép hogy mert félt nehogy le essen a lórol, de végülis megtalálta a keresett tárgyat. A kezében egy kicsi kavicsméretű fekete követ tartott amit most Alf felé nyújtotta.* - Vedd csak el, ez amolyan... szerencse hozó dolog, most már nem kell attól félned hogy esetleg te csinálj valamit rosszul.*
// köszönjük a tanácsot Kaen // |
|  | | Alfons Gerard

NPGP
 | Téma: Re: Lovarda Szomb. Nov. 19, 2011 11:21 am | |
| *A fiú csak most veszi észre hogy valamibe beletenyerelt amibe nem kellett volna.* -Dehogy!Hiszen mi okod lenne rá hogy ezt tedd?*Majd mikor a lány gyorsít ő is utána megy és reméli hogy nem sértette meg.* -Ezt inkább én mondhatnám ne is gondolj ilyesmire csak vicc volt és sajnálom ha megbántottalak.*Majd lecsüggeszti fejét és úgy battyog a lány után a lóval kicsit lassabban.* _________________ Egy elmementalista fiú zöld hajjal, aki rengeteget utazott, mielőtt ide került. Általában fekete ruhákban jár. Kívülről kicsit ridegnek tűnhet, de rendes. Néha viszont elég bunkó tud lenni, de ez ritka. Családja is általában évente vált lakhelyet, ezért tud pár nyelven, de nem sokon. Általában táskájában tartja (inkább ott alszik mindig) diamonját, Decimust.
|
|  | | Kaen el Jericho Alapító

Minősítés:  Hozzászólások száma: 11497 Msn: szinaypeter@msn.com Kaszt:  Üzenőláda: 
Pozició Titulus: Nekromágia tanár
 | Téma: Re: Lovarda Szomb. Nov. 19, 2011 11:07 am | |
| //Aysa egy jótanács: próbálj a jelenidőnél maradni, mert akkor nem hullámzó az igeidő. Illetve javaslom, hogy próbáljatok meg hosszabbakat írni, mert mindig olyan gyorsak a hozzászólásaitok, nekünk olvasóknak, akik izgulunk a játékon, több infóra lenne szükségünk arról, hogy kik is a karik, mit gondolnak, mi van rajtuk, ilyesmik. Ügyesek vagytok, szépen játszotok, de adjatok nekünk több élményt, kell nekünk^^// _________________ A Nezabar-i kúria renegát tündehercege. A több mint 700 éves aranytündéről kevesen tudják, hogy vámpír, többen pedig életükkel fizetettek e tudásért. A bájitalkészítés tudora, nekromanta nagymester.Cinikus, ám nem rosszindulatú, ha valóban segítségre szorul valaki, nem tagadja meg, ám a zafírkék pillantás mögött sötét titkok lappanganak...
|
|  | | Eldunary Aysa

hivalkodtam, csak egy
pár szárny volt, amikkel
elmenekültem az
értéktelen álmaimba.
Nem haragszom az
lehetnek szomorúak,
vagy talán csak
meghatódtak, és azért
"sírnak"?...ki tudja?...
 | Téma: Re: Lovarda Szomb. Nov. 19, 2011 11:03 am | |
| * Aysa nagy szemekkel fordul Alfhoz iménti szavai csak most estek le a lánynak.* - Te komolyan azt hiszed hogy ártanék neked?* Persze a lány tudja hogy Alf csak hülyéskedésből mondta amit mondott de ezt alf nem tudhatja.* - Jó hát mindig is tudtam hogy a képem nem kellt bizalmat, de hogy ennyire?* Aysa a lovat gyorsabb iramra sarkalja, így most ő halad elől.* |
|  | | Alfons Gerard

NPGP
 | Téma: Re: Lovarda Szomb. Nov. 19, 2011 10:59 am | |
| *Alf felpattan a lóra és közben hallgatja Aysa szavait és a lóversenyzőn elmosolyodik és fele erre az ellensúlyozás dologra.* -Oké én benne vagyok csak aztán nehogy tényleg kinyírj még a végén belehalnék.*Mondja kicsit viccelődve.Majd el is indulnak a futtatóra és közben legalább jókat beszélgetnek.* |
|  | | Eldunary Aysa

hivalkodtam, csak egy
pár szárny volt, amikkel
elmenekültem az
értéktelen álmaimba.
Nem haragszom az
lehetnek szomorúak,
vagy talán csak
meghatódtak, és azért
"sírnak"?...ki tudja?...
 | Téma: Re: Lovarda Pént. Nov. 18, 2011 1:02 pm | |
| * Amíg Alf a saját pántjaival szöszmötölt addig Elduka megbarátkozott a lóval. Mindenféle kedvességet mondott neki csak hogy ne dobja le a hátáról, és úgy tűnik Aysa szavai hatottak a jószágra. Könnyedén felszökkent a lóra, majd alf kérdésére csak bólintott és elindította a lovat, mire az szépen elindult Aysával a hátán. * - Hah még a végén lóversenyző leszek. ..Egyébként a bénázással nem vagy egyedül, én is mindig mindent elszúrok. De ha gondolod, ellensúlyozhatjuk egymást. Te vigyázol rám, én pedig rád...és vagy kinyírjuk ezzel egymást vagy ép ellenkezőleg.*
//és akkor fagyi: 5 gömb // |
|  | | Alfons Gerard

NPGP
 | Téma: Re: Lovarda Pént. Nov. 18, 2011 12:51 pm | |
| *Alf a kérdést ennyivel rendezi le .*-Mert miért ne úgyis állandóan bénázok.*Majd miután felállt elindul a lova felé és közben leporolja a térdét.Alf ugyan érzett egy kis zavartságot a lány hangjában de ezt a lovaktól való félelmének tudta be.*- Oké menjünk.Már gondolom nem lesz gond a felszállással ha nem megy szólj. *És ő is elkezdte feldobni a nyerget és meghúzni a pántokat.Ezután annyit mondott.*-Mehetünk? |
|  | | Eldunary Aysa

hivalkodtam, csak egy
pár szárny volt, amikkel
elmenekültem az
értéktelen álmaimba.
Nem haragszom az
lehetnek szomorúak,
vagy talán csak
meghatódtak, és azért
"sírnak"?...ki tudja?...
 | Téma: Re: Lovarda Pént. Nov. 18, 2011 12:41 pm | |
| * - Jól van drága, de miért kell rád vigyázni?* Alf hozzáértően megvizsgálta a lovat, vagyis a nyerget, azt is elmagyarázta hogy valamit jobban meg kell húzni de Aysa nem igazán arra koncentrált hogy mit kell meghúzni, túlságosan lekötötte Alfons jelenléte. Majd amikor Alf végzet a nyereg megigazításával és hátranézett, a fiú tuti észre vette Aysa arcán azt a kis pírt.*- Nincs semmi baj.* Vágta rá azonnal, s még gyorsabban furakodott a lóhoz.* - Akár indulhatunk is.* Mosolygott maga elé, amitől kicsit olyan volt mint egy zavart kislány.* |
|  | | Alfons Gerard

NPGP
 | Téma: Re: Lovarda Csüt. Nov. 17, 2011 2:33 pm | |
| *A lány szavaira válaszolva.* - Inkább neked kéne rám néha.*Ezzel a motorozásra céloz.Majd odalép Aysa lovához hogy tüzetesebben megvizsgálhassa hogy hogy van felrakva az a nyereg.* - Ezt még jobban meg kell húzni amúgy jól raktad fel. - És ez még kérdés hogy segítek-e?Persze hogy! Csak kérned kell és ott termek.*Majd észreveszi hogy a lány arcán végig fut valami pír.És néha nem hazudtolja meg férfiasságát* -Valami baj van?*Kérdez rá.És közben kicsit hátrébb dobja zöld haját az arcából mert ahogy lehajolt előre jött az egész az arcába.*
//fagy// |
|  | | Eldunary Aysa

hivalkodtam, csak egy
pár szárny volt, amikkel
elmenekültem az
értéktelen álmaimba.
Nem haragszom az
lehetnek szomorúak,
vagy talán csak
meghatódtak, és azért
"sírnak"?...ki tudja?...
 | Téma: Re: Lovarda Csüt. Nov. 17, 2011 2:23 pm | |
| * - Kösz ez nagyon rendes tőled, mármint hogy vigyázol rám.* Nevet jó kedélyűen a lány. ~ Mért engedne be? Nincs rá oka.~* Majd mikor megfordul Alf s azt mondja hogy kedveli a lányt, Aysa elpirul és szótlan tipeg utána. ~ Ha tudnád én mennyire...~* De ezeket a szavakat nem merte kimondani így hát inkább csak a lova mellé lépett, hogy felszálljon rá, de a nyereg, mint előzőleg is említettem nem volt becsatolva, de szerencsére ezt észrevette így nem is vesztette el az egyensúlyát.* - Juj még ez is, Alf hogy kell ezeket be rakni? Vagy csak meg kell húzni, igen..nem. Na segítenél ha megkérlek?* JÓ hát azt tudjuk hogy Aysa nem ért a lovakhoz. |
|  | | Alfons Gerard

NPGP
 | Téma: Re: Lovarda Csüt. Nov. 17, 2011 2:14 pm | |
| *Látja hogy a lányra hozta a szívbaj és nagyon sajnálja.* - Ne aggódj nem lesz semmi gond majd vigyázok rád!*Jelenti ki csak hogy ne aggódjon tényleg a lány.* - Semmi gond de téged beengedlek ha szeretnéd.Tudod másnak nem engedném meg de neked igen mert hát kedvellek.~Jobban is mint azt hiszed.~*Na de ezzel a mondatával már indul is a lovak felé és reméli hogy Aysa követi őt.* |
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |