Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak |
|
| |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Sarah Lairs

Minősítés:  Hozzászólások száma: 338 Kaszt:  Üzenőláda: Welcome to my life
A kutyánál nincs tökéletesebb teremtmény. Felvidít és szórakoztat, barát és harcos egyben. És nem kér mást, csak hogy szeressük. Lucifer's Angel

Pozició Titulus: Ötödik évfolyam
 | Téma: Lovarda Hétf. Máj. 02, 2011 4:03 pm | |
| First topic message reminder :*Az ismerős hang hallatán kinyitja egyik szemét, majd elmosolyodva csukja vissza, és békésen, nagyot nyújtózva ül fel, belekapaszkodva az egyik arra tébláboló póni sörényébe, majd nemes egyszerűséggel viszi tovább a mozdulatot, felkúszik az állat hátára, majd a paripát a fiú felé fordítja, é indítja meg, miközben kidörzsöli a szeméből az álmot, és nagyot ásítva nyújtózkodik tovább. Aztán finoman megállítja a pacit a fiú előtt, és kissé álmatagon, de annál nagyobb lelkesedéssel integet neki, cirka fél méter távolságból. Aztán csak biccentget, hevesen, majd a farkasa felé pillant, éleset füttyentve, mire a farkas hegyezni kezdi a fülét, gazdája felé pillant, és néhány nagyobb ugratással máris mellette terem, megáll a paci mellett, majd békésen leül, Cain felé vakkantva néhányat, köszönés képpen. A csikó pedig visszaugrál az anyja mellé. Sarah megpaskolja ordasa buksiját, megvakarva annak fületövét is.* -Nincs ebben semmi meglepő, egész sokat vagyunk itt, mondhatni megszoktak minket, és Quequatzu egyáltalán nem támad. Lovakra sosem, nem lenne értelme. Ez olyan, mint a nyáj meg a pulikutya. Nem rájuk támad, őket védi. És te, hogyhogy erre vetődtél? *érdeklődik, félredöntött fejjel csücsülve a póni hátán.*Lovarda
Nem kis terület, összesen három épületből áll és a köztük elhelyezkedő kör alakú futtatóból.
Van egy külső karám, afféle etető, elsősorban a jobb időkre, és az éppen kint tartózkodó állatok számára van fenntartva. Széna, szalma és friss víz van itt elhelyezve ételképpen a lovak számára, és ha néha arra jár egy télen éhes szarvas, vagy egyéb patás állat, szintén talál itt ellátmányt. Leginkább a Vadőr dolgozik itt, ő helyezi el az ételt, és gondoskodik az állatokról.
A legnagyobb épület a belső, fedett karám, ahol hidegben, és éjszaka az állatok elsősorban tartózkodnak. Kellemes, lovaknak megfelelő hőmérsékletűre van fűtve télen, nyáron pedig hűtés van, hogy az állatoknak ne legyen bajuk. Minden lóra jut egy kis egyéni terület, szalmával, vízzel, pihenőhellyel. A karám falain néhány ott hagyott lófelszerelés van, vasvilla, de ezek általában a kinti szertárban szoktak lenni. A karám másik felében, elzárt területen, a többi lótól külön van a thesztrálok szállása. Nem nagy állomány 6 egyedből áll csupán. Ők nappal általában a Tölgyesben csatangolnak, éjszakára térnek vissza a fedett, védett területre, ahol megkapják a napi hús adagot, ha nem kaptak el maguknak valamit az erdőben. Természetesen, aki nem találkozott még a halállal, a karám ezen részét üresnek látja mindig.
A harmadik, legkisebb házikó, egy kis szertár. Itt tárolják a lófelszerelést, kötőféket, nyerget, tisztításhoz való kellékeket, vasvillát, tehát mindent, ami a Lovarda körüli teendőkhöz szükséges.írta Cirelin de Sovalon |
|  | |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Alfons Gerard

Hozzászólások száma: 604 Msn: dinnyesas@citromail.hu Kaszt:  Üzenőláda: 
NPGP
 | Téma: Re: Lovarda Csüt. Okt. 06, 2011 12:58 pm | |
| *Alf utána vágtázik és amikor beéri lenyugtatja a lovat szerencsére nem vadult meg csak elkezdett hirtelen gyorsulni és még a kerítés előtt megálltak de ahogy Alf látja ezt a lánynak még gyakorolnia kell de csak ennyit reagál rá .* - Hát igen.*És vissza vezeti a lovat a kezdő pozícióba a lánnyal a hátán leszállnak mindketten majd ezt mondja.* - Elszívok egy cigit aztán meg próbáljuk újra ha úgy jó? |
|  | | Eldunary Aysa

Hozzászólások száma: 210 Msn: vilandra14@hotmail.hu Kaszt:  Üzenőláda: A magány, amivel
hivalkodtam, csak egy
pár szárny volt, amikkel
elmenekültem az
értéktelen álmaimba.
Nem haragszom az
esőre, hiszen a felhők is
lehetnek szomorúak,
vagy talán csak
meghatódtak, és azért
"sírnak"?...ki tudja?...

| Téma: Re: Lovarda Csüt. Okt. 06, 2011 12:50 pm | |
| * A szemei szinte kiguvadnak, finomat bök egyet a ló oldalán, de az nem nagyon akar elindulni, erre még egyszer megböködi mire a ló megindul, aysa pedig nagyon sikkant, a ló vágtázni kezd a lánnyal a hátán...persze jobb annál ha ledobná.Már javában kivágtatott vele a ló amikor elkiabálja magát:* - Fééééééélek a lovaktóóól!* |
|  | | Alfons Gerard

NPGP
 | Téma: Re: Lovarda Csüt. Okt. 06, 2011 12:43 pm | |
| *Most hogy belegondol a fiú tényleg nem beszél sokat nem is szokott beszélgetni de már mondja is a választ az előbbi kérdésre .* - Picit pöcköld meg a sarkaddal az oldalát és akkor elindul de csak egy picit ha túlzásba viszed akkor elkezd vágtázni és még neki rohansz valaminek ja és kapaszkodj.És igen keveset beszélek ellenben veled.*~Lehet hogy zavarja hogy kevésbé vagyok közlékeny ?~ -De te miért vagy ennyire feszült?* Kérdezi kicsit komoran amikor látja hogy a lány kicsit fel van töltve elektromossággal.*
//Olvad//
A hozzászólást Alfons Gerard összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Okt. 06, 2011 2:58 pm-kor. |
|  | | Eldunary Aysa

Hozzászólások száma: 210 Msn: vilandra14@hotmail.hu Kaszt:  Üzenőláda: A magány, amivel
hivalkodtam, csak egy
pár szárny volt, amikkel
elmenekültem az
értéktelen álmaimba.
Nem haragszom az
lehetnek szomorúak,
vagy talán csak
meghatódtak, és azért
"sírnak"?...ki tudja?...

| Téma: Re: Lovarda Csüt. Okt. 06, 2011 12:29 pm | |
| *-Hopp, de még milyen fájdalmas hopp!* Kacarászik magán Aysa. Megköszöni a segítséget a fiúnak, és most már kisebb lendülettel felül a lóra.* -Húha... és akkor most hogyan tovább? Mondjam neki hogy gyí vagy böködjem meg a farát?* Aysa arcára a mosoly mintha rá lett volna varrva, egyfolytában mosolygott és csak mondta és mondta.* -Egyébként nem vagy túl közlékeny, bár van ilyen, nem mindenki szeret sokat beszélni. Ellenben velem! Én órákon át tudnék beszélni, főleg ha izgatott vagyok, mint most is.* Mosolygott a fiúra de az úgy látszik nem nagyon dobódott fel Aysa szóáradata miatt.* Na akkor MEHETÜNK!* A lány karján áramkisülések jelentek meg és körbe járta egészen a feje búbjáig.* |
|  | | Eldunary Aysa

hivalkodtam, csak egy
pár szárny volt, amikkel
elmenekültem az
értéktelen álmaimba.
Nem haragszom az
lehetnek szomorúak,
vagy talán csak
meghatódtak, és azért
"sírnak"?...ki tudja?...

| Téma: Re: Lovarda Szer. Okt. 05, 2011 4:39 pm | |
| // Fagyiiiiii sztacsatellááás *-*// |
|  | | Alfons Gerard

NPGP
 | Téma: Re: Lovarda Szer. Okt. 05, 2011 4:36 pm | |
| *Leugrik a lóról majd felsegíti a lányt és ennyit mond.*-Hopp *De egyáltalán nem gúnyosan csak úgy ahogy jön vissza pattan a lóra és rákérdez még egyszer.* - Mehetünk
//Fagy// |
|  | | Eldunary Aysa

hivalkodtam, csak egy
pár szárny volt, amikkel
elmenekültem az
értéktelen álmaimba.
Nem haragszom az
lehetnek szomorúak,
vagy talán csak
meghatódtak, és azért
"sírnak"?...ki tudja?...

| Téma: Re: Lovarda Szer. Okt. 05, 2011 4:29 pm | |
| * - Jaj ne harizz' csak még nem nagyon láttam zöld fiút, akarom mondani akinek zöld a haja és eredeti, de ne hogy azt hidd tök jó, meg minden jól áll, és egyébként meg én sem festem magam!* Szaladt ki a lányból majd csípőjére tett kézzel a fiúra néz.*- Nem, nem kell segíteni, magam is fel tudok szállni, köszönöm.* Majd a ló mellé lép beakasztja a lábát abba a kicsi kis micsodába és alig hogy elrugaszkodik a földtől fenékre is pottyan.* |
|  | | Alfons Gerard

NPGP
 | Téma: Re: Lovarda Szer. Okt. 05, 2011 4:25 pm | |
| - Eredeti miért te fested .*A fiú beszaladt még 1 nyeregért a tárolóba felnyergelt még egy lovat majd felpattant rá és ezt kérdezte.* - Feltudsz ülni mehetünk vagy segítsek? |
|  | | Eldunary Aysa

hivalkodtam, csak egy
pár szárny volt, amikkel
elmenekültem az
értéktelen álmaimba.
Nem haragszom az
lehetnek szomorúak,
vagy talán csak
meghatódtak, és azért
"sírnak"?...ki tudja?...

| Téma: Re: Lovarda Szer. Okt. 05, 2011 4:14 pm | |
| *Szem csillan, mosoly villan, és tessék vissza kaptuk az igazi Aysát.* -Az nagyszerű lenne, Alfons. Az én nevem Eldunary Aysa.* A lány valamin nagyon elgondolkodik, szemét le sem vette a fiúról, nyomon követte minden mozdulatát, ekkor Aysa daimonja mászott elő valahonnan a ruhája alól, észre sem lehetett venni hogy hol rejtőzködött de most lám, mint valami varázsütésre előbukkant és nagy szemeivel az ismeretlen fiút kezdte vizslatni.*~ Na lám mit találtunk...~* Kuncogott a kis szőrpamacs, persze ezt a fiú nem hallhatta, mégis megrovó pillantást küldött Miriem felé, majd Alfonshoz fordult.*- Ő, remélem nem sértődsz meg a kérdésemen de, a hajad festett vagy eredetileg ilyen zöld?* Hiába igyekezett nem tudta elnyomni mosolyát Miriem további szurkálódásain, még szerencse hogy a másik fél nem hallhatja kettőjük párbeszédét.*
A hozzászólást Eldunary Aysa összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Okt. 06, 2011 6:51 am-kor. |
|  | | Alfons Gerard

NPGP
 | Téma: Re: Lovarda Szer. Okt. 05, 2011 3:45 pm | |
| *A fiú úgy gondolta miért ne ha már úgy is itt van rákérdez.* -Nekem már valamennyire megy felnyergelek egyet magamnak és megtanítalak ha szeretnéd.Amúgy Alfons Gerard a nevem. És tiéd? |
|  | | Eldunary Aysa

hivalkodtam, csak egy
pár szárny volt, amikkel
elmenekültem az
értéktelen álmaimba.
Nem haragszom az
lehetnek szomorúak,
vagy talán csak
meghatódtak, és azért
"sírnak"?...ki tudja?...

| Téma: Re: Lovarda Szer. Okt. 05, 2011 3:38 pm | |
| * Bamba vigyor. Csupán ennyit tudott reagálni a fiú válaszára, majd miután a segítség nyújtás szikrái felpattantak, talán önző de a hála sóhaja bukott ki belőle.* Felkötötte gyorsan a haját, bár néhány rakoncátlan tincs így is a szemébe lógott. Némán figyelte a fiút amint felnyergelte az egyik lovat, majd önmagát is meglepve megkérdezte:* -Mi a neved?* Aztán a kérésre válaszolt némi visszakozással.*- Nem tudok, ezért vagyok itt hogy megtanuljak!* |
|  | | Alfons Gerard

NPGP
 | Téma: Re: Lovarda Szer. Okt. 05, 2011 3:33 pm | |
| ~Egy lány aki nem tud nyergelni ilyet se lát sűrűn az ember~*Elnyomta a cigit a kezében be pöckölte a legközelebbi kukába majd ennyit mondott.* -Ahhoz először is kéne egy nyereg.Mindegy majd hozok mindjárt.*És elkezdte felnyergelni a lovat szerencséjére vagy inkább balszerencséjére már volt ilyennel dolga párszor élete során felrakta a nyerget a lóra majd meghúzta szíjakat rajta és végül ennyit mondott .* -Kész de ha ennyire félsz egyáltalán tudsz lovagolni? |
|  | | Eldunary Aysa

hivalkodtam, csak egy
pár szárny volt, amikkel
elmenekültem az
értéktelen álmaimba.
Nem haragszom az
lehetnek szomorúak,
vagy talán csak
meghatódtak, és azért
"sírnak"?...ki tudja?...

| Téma: Re: Lovarda Szer. Okt. 05, 2011 3:20 pm | |
| * szeme vadul villog önmaga iránti dühében, hogy lehet ennyire gyerekes, csak annyit kell tennie hogy felnyergeli a lovat, és ráül. De hát ha még a ló közelébe sem mer menni?. Hirtelen egy fiú lép elő a semmiből, cigivel a kezébe, klasz már csak az hiányzik hogy valaki meglássa amint összetojja magát egy ló miatt.*- Semmi probléma!* Vágja rá villámgyorsan, majd hamar meg is bánja.*- Vagyis...de. Van probléma, de megoldom, csak szépen felnyergelem ezt a lovat és kész a többi meg megy magától* Hangjában határozottság cseng de az arca egészen mást sejtet. *- Egyébként ha nem vagyok tolakodó elárulod, persze csak ha tudod, elárulod hogyan kell nyergelni...vagy mi..* |
|  | | Alfons Gerard

NPGP
 | Téma: Re: Lovarda Szer. Okt. 05, 2011 3:13 pm | |
| *És egyszer csak hirtelen megjelenik illetve inkább kilép az árnyékból Alfons egy félig elszívott cigivel a kezében és ráköszön a lányra akit az előbb látott elugrani valamitől így gondolta nincs jobb dolga megnézi mi lehetett ennyire ijesztő de mivel látta hogy nincs ott semmi így csak köszönt és ennyit kérdezett.* - Szia Van valami probléma? |
|  | | Eldunary Aysa

hivalkodtam, csak egy
pár szárny volt, amikkel
elmenekültem az
értéktelen álmaimba.
Nem haragszom az
lehetnek szomorúak,
vagy talán csak
meghatódtak, és azért
"sírnak"?...ki tudja?...

| Téma: Re: Lovarda Szer. Okt. 05, 2011 3:03 pm | |
| * Most hogy van egy kis szabad ideje Aysa úgy döntött hogy megtanul lovagolni, bár gyermekkori emlékeiben a lovak mint szelíd jószágok nem szerepelnek mégis nyakába köti bátorságát és megpróbál...vagyis azt hitte hogy megpróbálja, de most hogy itt van, már nem olyan biztos a dolgába.*-Na jó, akkor most szépen felülök az egyikre* Mondja magának és elindul az egyik ló irányába mire az vadul fúj egyet, erre aysa nagyot ugrik. Talán mégsem olyan jó ötlet ez.* |
|  | | Rosetta Waylan

Hozzászólások száma: 6147 Msn: perlita6@freemail.hu Kaszt:  Üzenőláda: 
 | Téma: Re: Lovarda Szer. Szept. 28, 2011 4:29 pm | |
| *Végighallgatja a vadőrt, és nem igazán nyugtatják meg a szavai.* - Ez hihetetlen. Még a védőmágiákat is átlépi, itt a Nezabarban? Nem lehet diák... De tanárra, se személyzetisre se gyanakodnék. De akkor hogyan kerül ide? Nellond?*Teszi fel a kérdéseket, mind magának, mind a vadőrnek, aztán persze már is ott a szemében az elhivatottság, afféle "Értettem, igenis, utána járok" fény csillan a szemében. Küldetésre fel! Most viszont... Sajnos órára fel. Illetve máskor jó lenne, hiszen a DRm a kedvenc tantárgya, most még is csak elvonják a gondolatait ezek, amikkel szivesebben törődne.* - Remélem minden rendben lesz Vele. Tűzkarom... ÉS köszönöm, nagyon igyekezni fogok. *Feleli a férfinak, és ha Bella nagyon kába lenne megint, nem értené a helyzetet, akkor barátságosan kézen fogja és elhúzza. Majd találkoznak, és részletesen elmagyaráz mindent. A gyűrű pedig észrevétlenül az ujjára csúszik.* _________________ Magas, karcsú, igen csak nőies alkatú lány, aki nem tud bánni a nőiességével, épp ezért a ruhái inkább hasonlítanak egy szakadt-szerelő lányéhoz, mintsem ahhoz a gyönyörű vélához, amilyen ő maga. A haja vöröses-rózsaszínes színben pompázik, közepesen-rövidre vágva mered a világ minden irányába. Még mindig az, aki volt, egy barátságos, sokszor mosolygós, alapjába-véve érzékeny, segítőkész lány, éppen csak az új test, az új élet megbonyolítja, hogy rátaláljon önmagára. Érdeklődési körében is történtek változások, egyesmás a vérfarkasság "elvesztésével" kikopott róla, és véla-vére miatt szedett magára új tanokat is. A lényeg azonban még mindig ugyanaz... A segítő gyógyító, aki mindig ott van, amikor szükség van rá. Az aki voltam, egy fényképről néz vissza rám, és nem hasonlít már, múlt és jelen.
Aurora Valanthe Mediaris
|
|  | | Jozef Bomontov

Hozzászólások száma: 115 Kaszt: 
Pozició Titulus: Nem játékos karakter
 | Téma: Re: Lovarda Szer. Szept. 28, 2011 4:25 pm | |
| *Rosetta nem érez a gyűrűből mágikus erőt, szóval nem átkozott ez biztos, viszont mást sem tud róla megállapítani, amit furcsáll. Erős mágia védheti a gyűrűt. Mindenesetre vadőrünk figyelmesen hallgatja végig a kobold lány szavait a fickóról. A bagoly okán biccent köszönés képpen, majd megcsóválja a fejét.* -Ez is több, mint a semmi, és legalább a csikó jól van. Eddig még egyszer sem sikerült tetten érni, pedig nagyon figyelek, már napok óta alig aludtam, mert bizonyára éjszaka érkezik. A védőmágiákat is könnyedén áthatolja. *Kisebb sóhaj szakad fel a férfiból, látszik is rajta, hogy erősen karikásak a szemei. A gyűrűt átveszi Bellától.* -Köszönöm! Azt hiszem most mennetek kellene órára, ha jól tudom nem sokára kezdődik és nem tudom az új tanárnőtök mennyire elnéző. *Mosolyodik el a maga mackós, barátságos arckifejezésével, majd az apró gyűrűt végül Rosettának adja oda.* -Próbálj ráhangolódni, hátha sikerül valamire jutnod vele. Ha igen, keress meg, vagy küldj egy baglyot, ahogy tudom kis druida lány, te is szíveden viseled az erdő lakónak sorsát. De most uzsgyi órára! *Megpaskolja Rosetta fejét, amit a méretes kéz szinte teljesen beterít, majd elnoszogatja a diákokat. Ő még marad, megvizsgálja a kancát, hogy teljesen jól van-e, és bevárja az orvost is, aki szakszerűbben rendet tud tenni és megnézni, hogy a csikó életképes lesz-e.*
//Zárunk és köszi a részvételt, úgyis óra van. Szia!// |
|  | | Isabella Newton

Hozzászólások száma: 703 Msn: isabellanewton@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: 

Deyan Serenity párja
 | Téma: Re: Lovarda Szer. Szept. 28, 2011 4:19 pm | |
| *A név kicsit vicces és Bella el is neveti magát rajta, de úgy tűnik, hogy a kancának tetszik, hiszen hevesen felnyerít és a kis csikó is boldogan ugrálgat a szénában.* - Hát jó. Ha nekik tetszik, nekem mindegy * mosolyodik el a lány, majd mikor Rosetta varázsolni készül egy pár pillanatig figyelem, hogy mit is csinál, majd ő a szénát kezdi el átnézegetni, miközben megsimogatja a csikó szőrét.* - Milyen puha és selymes * mosolyodik el a lány. Egy villanás, csillanás, majd oda is kap és a szalmából egy oroszlánon gyűrűt vesz elő, ami igen csak kicsi, a kisujjára sem megy rá.* - Nézd, Rose ezt... Óh! Hello * üdvözli a férfit, aki nemrég érkezett meg. Figyelmesen meghallgatja azt, amit mondott, majd a gyűrűt odaadja Jozef-nek.* - Én ezt találtam, nem tudom, hogy mit jelenthet, de oroszlán van rajta * szólal meg Bella, majd átnyújtja a vadőrnek a gyűrűt és várakozóan pislog Rose-ra, hogy most mi is lesz. Minden esetre a rosszulléte már elmúlt és most már egyszerűen csak kíváncsi, hogy mi is történt.*
//Rohannom kell, ne haragudjatok. Köszi szépen a mesét, esetleg fagyasszatok ,vagy ahogy gondoljátok! Sziasztok!//
|
|  | | Rosetta Waylan

| Téma: Re: Lovarda Szer. Szept. 28, 2011 4:14 pm | |
| *Mikor meghallja Bella élénkebb felszólalását, és Jézusomozását, akkor nyakát behúzva ártatlanul pislog felé.* - Jól van na, hogyha egyszer ez jutott eszembe. Igen is gyönyörű név. *Szólal meg kicsit elmosolyodva, úgy tűnik, hogy a lány is kezdi összeszedni magát, és már nem lehet nagy gond itt. Tűzkarom... Fireclaw. A ynerítésre boldogan elmosolyodik.* - Hát a lényeg, hogy neked tetszik.*Mosolyodik el kedvesen, aztán persze jön a varázslat, amire koncentrálnia kell. Bevillanó képek, minden mozzanat szépen beleég az emlékezetébe, mert ezt nem szeretné elfelejteni. Nem tudja, hogy mit is mondjon akancának, akit nem nagyon érdekel, hogy milyen a csikója, hát nem mondd inkább semmit, de az bizonyos, hogy Tűzkarom egy ideig nem lesz még csikók közé eresztve, hiszen nem tudni mit váltana ki a többiekből. Mikor eltűnnek a képek, Bellához lép, hogy beszéljen vele.* - Nem tudtam meg sokat, egy köpenyes férfi volt, mágiával közbe lépett... De miért? Nincs joga ilyeneket tenni. Te mit találtál? *Kérdezi a lányt, de eléggé gyorsan megvillannak a tekintetei, amikor meglátja a csillogást, és Relikviamester képességei - na meg a koboldsága, habár Bella nem tudhatja, hogy a koboldok milyen viszonyban vannak a tárgyakkal, ha még nem járatos a varázsvilágban - életbe lép.* - Megkaphatnám, egy percre? *Nem, nem húzza fel, először kézbevétel után meg akar tudni a gyűrű tulajdonosról mindent. Aztán megjelenik Jozef, aki felé szépen odakapja a tekintetét.* - Én küldtem a kuvikot, csak olyan lassan ért révbe, igen, semmi nem volt, csak... Annyit tudok, hogy hegyes az orra, köpenybe volt, és hagyott hátra egy gyűrűt... Ezt. *Mondja, kézségesen, hiszen Jozefben megbízik, mióta itt van, azóta avadőr is itt van, és ő viszi le őket Nellondba, ő tartja kordában az állatokat, és így tovább.*
// Relikviamester valahányas, nem keresem ki, mert Bellának menni kell, a lényeg, hogy keresem, hogy átkozott e, és hogy mi a múltja kovácsolása óta, persze az utóbbi idők a fontosabb. // _________________ Magas, karcsú, igen csak nőies alkatú lány, aki nem tud bánni a nőiességével, épp ezért a ruhái inkább hasonlítanak egy szakadt-szerelő lányéhoz, mintsem ahhoz a gyönyörű vélához, amilyen ő maga. A haja vöröses-rózsaszínes színben pompázik, közepesen-rövidre vágva mered a világ minden irányába. Még mindig az, aki volt, egy barátságos, sokszor mosolygós, alapjába-véve érzékeny, segítőkész lány, éppen csak az új test, az új élet megbonyolítja, hogy rátaláljon önmagára. Érdeklődési körében is történtek változások, egyesmás a vérfarkasság "elvesztésével" kikopott róla, és véla-vére miatt szedett magára új tanokat is. A lényeg azonban még mindig ugyanaz... A segítő gyógyító, aki mindig ott van, amikor szükség van rá. Az aki voltam, egy fényképről néz vissza rám, és nem hasonlít már, múlt és jelen.
Aurora Valanthe Mediaris
|
|  | | Jozef Bomontov

Hozzászólások száma: 115 Kaszt: 
Pozició Titulus: Nem játékos karakter
 | Téma: Re: Lovarda Szer. Szept. 28, 2011 4:11 pm | |
| *A távolból azonban hamarosan hangot hallanak. Méretes fickó tűnik elő a fák közül, felismerhetik mind a ketten, hiszen lehet hogy Bellát is ő hozta át a mocsáron, a Vadőr az, Jozef.* -Hallottam, hogy megindult. Meg van a jövevény? *Pillant a lányokra, aztán ki is szúrja a csikót. Megcsóválja a fejét.* -Sejtettem, az orvos megmondta, hogy valami nincs rendjén a terhességgel, túl gyorsan halad. *A lányokra pillant, majd a pacihoz sétál. Picit megvizsgálja, aztán visszaengedi az anyjához.* -Már hetek óta garázdálkodik erre valami mágus, kísérletezget, a nyomában vagyok, talán a hegyek között bújt meg. Már van egy kutya-róka hibridünk, egy mókus-nyúl, és most ő. Szegény állatok, csodálom, hogy életben maradtak. *Aprót sóhajt, majd a lányokra pillant, hogy vajon láttak-e valamit, tudnak-e valami fontosat.* |
|  | | Kalandmester

Hozzászólások száma: 8832 Kaszt: 
Pozició Titulus: Mesélő
 | Téma: Re: Lovarda Szer. Szept. 28, 2011 4:08 pm | |
| *A kanca boldogan nyerít fel a Tűzkarom név hallatán, úgy látszik tetszik neki. A csikó pedig bátran lépdel oda a kobold lányhoz, majd Bellához és picit odadörgöli a fejét. Megszáradt már a szőre, egészen sejmes, lágy még, mivel fiatal, majd később erősödik meg, mint a felnőtt lovaknak. Rosetta varázslata hatására egy kép villan be neki. Csuklyás alak, furcsán hegyes orral a sötétben lopakodik az istálló felé. Erőteljes fény villan, vélhetően mágia lehet, mire egy ló nyerítése veri fel a csendet, majd az illető sietve távozik is. Nem tudja behatárolni mikor történhetett ez és többet nem lát az illetőből, ám úgy fest valaki kísérletezget itt az állatokkal. Bella a szalma között kutatva egy apró kis gyűrűt talál meg. Talán épp az a mágus hagyta el, akit Rosetta látott a múlt képeiben? A gyűrű valahogy furcsán kicsi, mintha nem emberi méretű lenne, Bellának is maximum a kisujjára lehetne jó. Aranyból van és egy oroszlánt formáz a rajta lévő pecsét rész.*
//Semmi gond Bella, úgyis óra lesz.  És még egy hsz jön ezután egyből.// _________________ A kalandmester irányítói: Kaen el Jericho, Cirelin de Sovalon, Aurora Valanthe Mediaris, Emily Kyra Beawer
|
|  | | Isabella Newton

Deyan Serenity párja
 | Téma: Re: Lovarda Szer. Szept. 28, 2011 4:02 pm | |
| *Undorító egy dolog a szülés. Bellában ez az egy mondat fogalmazódik meg és nem is nézi a részleteket, Rosetta azonban igen csak jól bírja. A hangra bólint egyet és vesz egy nagy levegőt.* - Jól vagyok... * nyögi a lány nem túl meggyőzően, de végül is nem fog elájulni. Ezt megbeszéli magával, így nem lesz semmi gond. És valóban, a csikó hamarosan kibújik, az anyapaci felnyerít, Bella pedig visszafordul. Hallja, hogy Rosetta nyerítget és csodálkozó tekintettel néz a lányra, majd a pacira, akik valószínű, hogy párbeszédet folytatnak éppen. Rosetta azonban a ló nevét már emberi nyelven mondja.* - Tűzkarom? Jézusom, Rose! * neveti el magát Bella és a kis csikóra néz, aki már vígan sétálgat, habár kicsit hülyén mozog, lévén oroszlán lába van!!! A lánynak fogalma sincs, hogy mit is csinálhatna vagy mi a helyzet, azonban Rosetta feltalálja magát. végül csak odalép Bellához, megfogja a kezét és nyugtatólag rákérdez, hogy minden rendben-e.* - Hogyne, hogyne... * bólint hevesen Bella, habár a gyomra még kicsit kavarog. Rosetta arra bíztatja a lányt, hogy nézzen körül és ahogy Bella lassan elindul, ő is érezni kezdi a mágia hatalmát.* - Érzed? Ez valami mágikus befolyás... Szerintem * vonja meg a vállát a lány, majd nagy ívben lekerülve az anyaállatot, lassan közelebb sétál a csikóhoz. Leguggol és kinyújtja a kezét a ló felé, majd tekintetével átkutatja a szalmát, ahol néhány perccel ezelőtt még az anyapaci feküdt.*//Sajnos nekem 17:20kor legkésőbb mennem kell. // |
|  | | Rosetta Waylan

| Téma: Re: Lovarda Szer. Szept. 28, 2011 3:56 pm | |
| *Hallja a hangokat Bella felől, csak lekötötte a figyelmét a paci.* - El ne ájulj, könyörgöm el e ájulj! *Szól hátra a lányhoz, de lehet, hogy ezzel a hangos szóval nem csak a lányt biztatja, hanem magát is, hiszen eléggé kiborító dolog ez a szülés. Ám a kanca jól viseli, és a csikó is egészen rendben van, persze azon kívül... tudjuk, a lába, na. Rosetta odapillant a kanca felé, mikor az felé emeli a fejét, és kissé döbbenten pislog rá, és emeli fel színpadiasan a kezét, hogy mutatóujját maga felé fordítsa.* - Mi, hogy én? Ezt szeretnéd? *A döbbent pillantásokat visszameli a csikóra, ki tudja, hogy eközben Bella már a földet kaparja e, vagy mit ért a párbeszédből, de a lány is érzi a mágia jelenlétét, hiszen mágus... Ez egy mágus iskola, éreznie kell. Végigméri, és az első, ami az aranyszőrről eszébe jut, az a tűz, és ami a hátsó testéről eszébe jut, az a karom.... Nem egy tipikusan barátságos név, de még is csak kibukik a száján.* - Tűzkarom.... De csikóként lehet tűzmancs is! *Mosolyodik el a koboldlány, kicsit bátortalanul felnevetve, aztán végigsimít a kanca fején és néhány lépés hátra lép bellához, hogy a lány lkezére csúsztassa a sajátját és bíztatan megszorítsa.* - Minden rendben? Ez... Igen, ez nem éppen normális. Utána kell néznünk, körbenézel, hátha találsz valami furcsát? És adigg mással próbálkozok. *Mondja a lány, mert nem tudja, hogy Bella a mágiához mennyire ért, ha most érkezett. ÉS most jöjjön a druida mágia. Lehet, hogy az állat maga nem tudja elmondani, hogy mi történt, de talán a környezetben talál valami olyan lényt, ami tudja a választ. Ha talál növényt, élőlényt, akkor hozzá is kezd a varázslathoz.* - Orator Frumentum .
//TEM II.: Beszél a természet: Varázsige: Orator Frumentum Leírás: A természetmágusok nyomozóvarázsainak magasiskolája. Fontos információt mondanak a fák, növények stb. hogy ki vagy mi járt erre, nyomolvasáshoz kiváló. Így tehát azok, akik nem hagynak nyomot, viszont nem gondolnak arra, hogy a fák, növények, állatok látják őket, könnyen lebukhatnak//
_________________ Magas, karcsú, igen csak nőies alkatú lány, aki nem tud bánni a nőiességével, épp ezért a ruhái inkább hasonlítanak egy szakadt-szerelő lányéhoz, mintsem ahhoz a gyönyörű vélához, amilyen ő maga. A haja vöröses-rózsaszínes színben pompázik, közepesen-rövidre vágva mered a világ minden irányába. Még mindig az, aki volt, egy barátságos, sokszor mosolygós, alapjába-véve érzékeny, segítőkész lány, éppen csak az új test, az új élet megbonyolítja, hogy rátaláljon önmagára. Érdeklődési körében is történtek változások, egyesmás a vérfarkasság "elvesztésével" kikopott róla, és véla-vére miatt szedett magára új tanokat is. A lényeg azonban még mindig ugyanaz... A segítő gyógyító, aki mindig ott van, amikor szükség van rá. Az aki voltam, egy fényképről néz vissza rám, és nem hasonlít már, múlt és jelen.
Aurora Valanthe Mediaris
|
|  | | Kalandmester

Hozzászólások száma: 8832 Kaszt: 
Pozició Titulus: Mesélő
 | Téma: Re: Lovarda Szer. Szept. 28, 2011 3:48 pm | |
| *A furi paci még elég lucskos, de a köldökzsinórt Rosetta könnyen el tudja vágni. Az anya hagyja neki minden gond nélkül, hiszen a lovak felettébb okos állatok, érzi a druida koboldból az empátiát. Amikor aztán a kobold lány készen van, szépen lenyalogatja a kis lényt, szóval egyre értelmesebb kinézetet kezd ölteni, ha nem nézzük persze azt az apró tényt, miszerint nem teljesen úgy néz ki, mint egy átlagos csikó. Csillagszellő kérdőn néz Rosettára, szinte ki tudja olvasni a druida lány a paci szemeiből, hogy azt várja tőle adjon a kiscsikónak nevet, hiszen ő segített a világra jövetelében. Az apróság életrevaló teremtés, hiszen a természetben nincs idő pihengetni, pár perc múlva már talpon is van, és még ugyan picit botorkálva, de az anyja segítségével az első lépéseit is véghez viszi. Enyhén szóval fura a járása így a meglepő hátsó résszel, de valahogy mégis összeáll a dolog. Az, hogy vajon mi lehet az oka a kinézetének, az egyelőre még nem derül ki, biztosan nem magától lett és az is száz százalék, hogy nem egy oroszlán feküdt össze az kancával. Mindketten érzik az mágia erejét, egyértelmű tehát, hogy valaki beleavatkozott a fogantatás folyamatába.* _________________ A kalandmester irányítói: Kaen el Jericho, Cirelin de Sovalon, Aurora Valanthe Mediaris, Emily Kyra Beawer
|
|  | | Isabella Newton

Deyan Serenity párja
 | Téma: Re: Lovarda Szer. Szept. 28, 2011 3:42 pm | |
|
*Bella nem akarja látni ezt az egészet. Nem és nem! Inkább elfordul és úgy kommunikál Rosettával, aki bevallja, hogy druida.Pompás. Akkor legalább ő ért ehhez az egészhez, merthogy Bella még nem látott ilyesmit, az biztos. Bár nagyon úgy tűnik, hogy Rose sem. Bár ki tudja... Lehet, csak jól leplezi a dolgot. Minden esetre a varázslat, amit használ igen érdekes látvány és Bella még vissza is fordul egy kicsit, csak hogy hányását visszanyelve fordítson ismét hátat, ahogy meglátja a kis csikót, ahogy szutykosan csúszik ki a ló fenekéből. Fujj!!* - Jézusom, én ezt nem bírom... * motyogja a lány és szorítja a box ajtaját és igyekszik nem összeesni. Ez undorító. Rose közben üdvözli a lányt és kitalálja, hogy új meg minden, csak éppen ez nem a legmegfelelőbb idő erre az egész csevejre.* - Hogyne, hogyne... * hagyja a lányra Bella a dolgot és befogott orral fordul ismét a ló felé. Ez a fránya kíváncsiság... Hamarosan a csikó ki is csusszan, de...* - Jézusom! Azok... Azok oroszlánlábak? Vagy macskaláb? Nem, ahhoz túl nagyok. Jézusom... * kiált fel a lány és igyekszik ismét nem elájulni. Az anya ló megkönnyebbülten felsóhajt, majd Rosetta egy tőrt vesz elő.* - Ugye nem akarod leszúrni? * kiált fel aggodalmasan Bella, de fel lesz világosítva, hogy a köldökzsinórt el kéne vágni. Uhh, tényleg... Éljen a biológia!* - És most mi lesz? Itt hagyjuk őket? Vagy... Fujj, de undorító... * kérdezi Bella, majd ismét elfordul.*
|
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|