Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak |
|
| | Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt | |
| |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Cirelin de Sovalon Alapító

Minősítés:  Hozzászólások száma: 17908 Msn: rigoevi@freemail.hu Kaszt:  Üzenőláda: 
Pozició Titulus: Szakvezető
 | Téma: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt Pént. Dec. 21, 2007 8:19 pm | |
| First topic message reminder :A városka fagyizója és cukrászdája. A térhez talán ez a hely esik a legközelebb, és ezt mondhatnánk a legbarátságosabbnak is. Színes felirataival csak úgy hívogatja a vendégeket. Bent szép dekoráció vár mindenkit, kis asztalkák, angdalgó szerelmes pároknak kiváló hely, de kisebb csoportok számára is vannak nagyobb asztalok, ha csak egy finom sütit, vagy fagyit akarnak enni. Minden megtalálható itt, ami szem-szájnak ingere, a fagylaltok között olyan különlegességek is találhatók, amire az ember még csak gondolni sem mer. A kiszolgálás mindig gyors és zökkenőmentes. A sütemények közül pár egy kis mágiával is meg van szórva, azért mesés ízkombinációkkal találkozhat a betérő. Természetesen elvitelre is lehet vásárolni különböző ízű és formájú cukrokat, csokoládékat, mindenfélét, ami csak a vevőnek eszébe jut.
Boltos: Karla Dopdejszton
Termetes, kedves asszonyság, aki az üzletet vezeti. Természetesen nem mindig ő tartózkodik itt és szolgálja ki a vevőket, hiszen ahhoz túl nagy a bolt, azért van jónéhány pincér és pincérnő is, aki besegít. Azonban ő is feltűnik időnként, ilyenkor hamar magára vonja a tekinteteket. A vevőkkel kedves, sorra kérdezi az asztalokat, hogy megfelelő-e a kiszolgálás, vagy az árú. Javasolja újabb és újabb édességeit, amiket nagyrészt saját maga fejleszt ki. Kinézetét tekintve nem mondatnánk nádszál kisasszonynak, korára nézve is már túl van az 50-en, de mindig az magára. Szinte úgy néz ki, mint süteményei, habos-babos ruhában, élénk színekben virít. Mindenkivel kedves, a pincérek is imádják, és ő is a beosztottait. Kellemes főnök, azt meg kell vallani.
írta Cirelin de Sovalon
A hozzászólást Cirelin de Sovalon összesen 5 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Jan. 17, 2011 8:31 am-kor. |
|  | |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Azariel Achard Diák

Hozzászólások száma: 27 Msn: mancala1994@hotmail.ccom Kaszt: 
Pozició Titulus: Ötödik évfolyam
 | Téma: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt Pént. Feb. 03, 2012 3:23 pm | |
| *Már régen mozdult ki. Nem is tudja minek, de ma úgy döntött, hogy elhagyja a lakhelyét és szórakozik kicsit. Ennek eleget téve nem sokkal később már kint sétál a hidegben. Nem épp erre a hőfokra számított, amikor elindult, de butaság lenne emiatt visszakozni. És értelmetlen főleg azért, mert nem az a fázós típus a másik, pedig az, hogy megszokta már a hideget. Ahogy leér, ide azon gondolkodik hova menjen. Nem sokat, de épp eleget ahhoz, hogy rájöjjön, nem kellene a hidegben csak ácsorogni. Jobb ötlet híján betér az egyik üzletbe. Körbepillantva rájön, hogy ez egy édességbolt. Hát… nem pont erre gondolt a szórakozás szó alatt, de kezdetnek megteszi. Az arcok ismeretlenek így jobban megfigyelve, de annyira nem érdekli, hogy sokat töprengjen rajta. A pulthoz sétál, és azon gondolkodik, mit kérjen. Még nem igazán tudja így csak nézelődik hátha elnyeri valami a tetszését.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt Pént. Feb. 03, 2012 3:11 pm | |
| *Ciara bukkan fel így a zimankós időben, mint mindig, most is egy szép hosszú ruha arany színű ruha van rajta, mely mell alatt kicsit húzótt, derekán övtáskája mindenféle kincset rejt, lábán pedig egy szörmés csizmát visel, felülre pedig egy hőburkot húzott. Daimonja lassan sétál a nyomába, közben pedig nagyban diskurálnak, főleg a háborúról, a szabadságról, és Kiyokoról.* -Alig vártam hogy ez a nap eljöjjön, és most csak így, mint a semmiből a villámcsapás, egyszer csak mindennek vége lett.....szerinted Kiyokó tényleg végleg meghalt, semmi remény hogy egyszercsak majd megint valahol, valamikor felbukkan... nem lenne jó ha újra el kellene szakadnunk Miáéktól, hisz még nem is ismerjük őket....*mondta tanakodva a lány, majd belépnek az édességboltba, a pultnál rendelnek egy tiramisut és egy túrósszeletet, és egy gyömbért, majd leülnek egy asztalhoz és tovább beszélgetnek, latolgatva a történéseket, eseményeket, miközben a szőkeség néha egy-egy falatot bekap a finomságból* |
|  | | Evandrus Njord Diák

Hozzászólások száma: 776 Msn: dundee2008@windowslive.com Kaszt:  Üzenőláda: Az élet olyan, mint a puzzle. Apró darabokból rakod össze... Mígnem kialakul a teljes kép.
De vigyázz! Ha csak egyet is elveszítesz, soha többé nem lesz az életed kirakója kerek egész.
 | Téma: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt Csüt. Jan. 19, 2012 8:20 pm | |
| |
|  | | Wanda Dorcas Gloria

Minősítés:  Hozzászólások száma: 4214 Msn: mercedesz2000@vipmail.hu Kaszt:  Üzenőláda: 
'If you look at me closely, you will see it in my eyes, this girl will always find her way.'
 | Téma: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt Csüt. Jan. 19, 2012 8:07 pm | |
| - Szóval, úgy kezdődött, hogy mi ketten ültünk valamilyen órán. Nem emlékszem pontosan hol, de a kúrián belül, az biztos, és ott támadtak ránk azok az alakok, akik a múltkor is. És engem akartak. Elég ijesztő volt, aztán legyőztük őket, viszont, mire ez megtörtént, addigra mindenki elmenekült a suliból, és senki nem volt már itt... Senkinek nem volt semmi nyoma, így nem nagyon tudtunk mit kezdeni a helyzettel. És akkor felébredtem. Fura volt. *Mondja, kissé elgondolkodva, aztán az ölébe veszi a csincsillát, ami majdnem teljesen ugyanolyan színű, mint a lány haja.* |

Hozzászólások száma: 776 Msn: dundee2008@windowslive.com Kaszt:  Üzenőláda: Az élet olyan, mint a puzzle. Apró darabokból rakod össze... Mígnem kialakul a teljes kép.
De vigyázz! Ha csak egyet is elveszítesz, soha többé nem lesz az életed kirakója kerek egész.
 | Téma: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt Csüt. Jan. 19, 2012 8:04 pm | |
| |

Minősítés:  Hozzászólások száma: 4214 Msn: mercedesz2000@vipmail.hu Kaszt:  Üzenőláda: 
'If you look at me closely, you will see it in my eyes, this girl will always find her way.'
 | Téma: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt Csüt. Jan. 19, 2012 8:01 pm | |
| - Nem is kell senki után sem futni, véleményem szerint. Én kikészülnék, ha állandóan a sarkamba lenne valaki. Néha szükségem van egy kis személyes térre. *Mondja egy mosollyal, és a fiú minden mozdulatát figyeli.* - Ma elaludtam délelőtt, és nagyon furcsát álmodtam. Érdekel? |

| Téma: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt Csüt. Jan. 19, 2012 7:31 pm | |
| -Nincs semmi gond, csak gy kicsit töprengtem. Lehet, hogy téged ez a hely jellemez, nem tudom, bár nem szoktam senki után sem futni! *kezdi el őszinte vallomását, majd rágyújt egy újabb cigire. Lehet, hogy a lány megsértődik, de valahogy nem izgatja.Ha azért szakít vele mert őszinte volt, ám legyen. De mindegy.* |

| Téma: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt Csüt. Jan. 19, 2012 7:11 pm | |
| - Értem. Hát... végül is ez a hely az, ami engem a legjobban jellemez az összes közül, szóval lehet csak igazából engem kerestél. *Mosolyog rá a fiúra, aztán látja a fura elgondolkodó arckifejezését.* - Köszi a csincsillát. Amúgy... valami baj van? Olyan furcsa képet vágsz, mintha történt volna valami? *Kérdezi. Ő nem szándékosan kerüli Evandrust, egyszerűen csak néha magányra van szüksége, mert ő ilyen személyiség.* |

| Téma: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt Csüt. Jan. 19, 2012 7:05 pm | |
| -Hát.ő......ez csak úgy van! Fogadd sok szeretettel! át csak úgy lejöttem már nem tudok mit kezdeni magammal és a Holtlelkek Tanyája sem a régi, úgy hogy ide jöttem! Hát régen beszéltünk az tény! *nekem is van tanulni valóm, mégse zárkózok b a szobámba4 gondolja, és nem tudja, hogy miért kerüli őt a lány, de majd kideríti. Lehet, hogy hallott a múltamról, és ezért kiábrándult? töpreng, majd inkább eszik egy szelet tortát* |

| Téma: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt Csüt. Jan. 19, 2012 6:57 pm | |
| - De édi ez a nyusz.. akarom mondani csincsilla. *Javítja ki magát, amikor kicsit jobban megnézi az állatot.* - Honnan van? *kérdezi megtoldva egy mosollyal.* - És egyébként hogyhogy idejöttél? Jó rég nem beszéltünk. Ne haragudj, csak tudod, sokat kellett tanulni, meg ilyesmi. De most szerencsére van időm. |

| Téma: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt Csüt. Jan. 19, 2012 6:55 pm | |
| *Meglepődik amikor odalép hozzá rég elveszett párja. napok óta nem beszéltek, de hát ezt már megszokta. Rendel még egy fagyi kelyhet, egy szép nagy csoki tortát és egy üveg pezsgőt. majd a zsebéből előhúz egy kis szőrös izét, amit csincsillaként adtak el neki, bár az egész nem nagyobb egy kulcstartónál. Az asztalra teszi, mire az elkezd ugrálni, a lány előtt* |

| Téma: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt Csüt. Jan. 19, 2012 6:13 pm | |
| *A lány szökkengetve érkezik meg a fagyizóba. Arcán ezer vattos mosoly ül. Ránéz a fiújára, aki immár a vőlegénye, majd leül vele szembe.* - Szia, édes. Hogy vagy? *Kérdezi egy mosollyal, majd ad a fiú szájára egy puszit.* - Én elég fáradt vagyok, de nagyon jó kedvem van. *Folytatja ugyanazzal a vigyorral az arcán.* |

| Téma: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt Csüt. Jan. 19, 2012 6:04 pm | |
| *jó kedvvel érkezik a Fagyizóba, majd leül egy asztalhoz és kér egy nagy adag Fagyi kelyhet, majd rágyújt egy cigire és várakozik.* |
|  | | Alfons Gerard

Hozzászólások száma: 604 Msn: dinnyesas@citromail.hu Kaszt:  Üzenőláda: 
NPGP
 | Téma: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt Szer. Jan. 11, 2012 8:20 pm | |
| |
|  | | Isabella Newton

Hozzászólások száma: 702 Msn: isabellanewton@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: 

Deyan Serenity párja
 | Téma: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt Szer. Jan. 11, 2012 8:02 pm | |
| *Mintha Alfons kicsit feszültebb és gonoszabb lenne az átlagnál. Vagy csak a lány pörgi túl a fiút? Lehetséges, de az biztos, hogyha valami gondja van a srácnak, akkor kideríti. * - Kössz Alfons... *sértődik meg kicsit a lány, hiszen neki tényleg fontos ez az egész, Alf meg odavágja, hogy felőle itt is aludhat? Nem esett túl jól a lánynak ez a dolog, így kissé dühösen belevágja a kanalát a vanília fagyijába és bekap egy nagy falatot. Így Deyan dicséretére sem reagál semmit, csak mered maga elé sértődötten. Bár megpróbálkozik egy kis telepátiával, így mintha csak a fejét támasztaná, mutatóujjával megérinti a halántékát, majd Deyan-re koncentrál és elsuttogja az igét.* ~ Köszi. Alfons-nak mi baja?~*teszi ezt úgy, hogy Alf ne vegyen észre belőle semmit. Hogyha valaki, akkor Dey reagálhat kissé ijedten a fejében Bella hangjára. Alfons megjegyzésére azonban felkapja a fejét a lány és figyel a fiú mondandójára.* - Ájulások? Én is találkoztam egy lánnyal. Valami Milka, vagy Mila... Nem is tudom. Mindegy, a lényeg, hogy ő is mesélte, hogy a daimónjával együtt elájultak. De nekem csak a fejem fájt... *gondolkozik el ismét a lány és egy újabb falatot rak a szájába. * - Lehet, hogy nem ártana szólni valakinek... Lehet, hogy... *kuncogja el magát a lány, majd sejtelmes hangon folytatja, kanalával hadonászva:* ...furcsa árnylények akarnak betörni az iskolába és ellopni az agyunkban tárolt információkat. Vagy megszállnak minket és irányítják a gondolatainkat és a tetteinket és a végén meg kell ölnünk egymást! *fejezi be indulatosan Bella és a fiú a lány kezében egy tőrt láthatnak a kanál helyett. Persze, hogyha jobban megnézik, akkor láthatják, hogy csupán a kanál van a lány kezében, de szerencsére Isabella elég ügyes trükkmester ahhoz, hogy sokadszori ránézésre ismerhessék csak fel a tárgyat.* _________________ Bella egy izgága, színes egyéniség, ami a szívén, az a száján. Szereti a változatosságot, az izgalmakat és mindig vevő egy jó kis bulira. Árva, Bristolban nőtt fel egy árvaházban, így a szüleiről nem sokat tud, de nem is érdekli. Szereti a zenét és ő maga is gitározik egy kicsit. Mai viselet |
|  | | Deyan Serenity

Minősítés:  Hozzászólások száma: 476 Msn: holhen@citromail.hu Kaszt: 
 | Téma: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt Szer. Jan. 11, 2012 7:53 pm | |
| *Kicsit furin hangzik szerinte Bellától, hogy "immár 2 napja" dolgozik itt, úgyhogy gyorsan elfojtja magában a nevetést. Valahogy úgy hangzik, mint a reklámban a "Már 2 hete járunk." De persze tudja ő, hogy nagy dolog, meg hogy kell a pénz neki, de akkor is murisan hangzik.* -Nagyon jó, ügyes vagy. Csak így tovább. *mondja azért, és reméli, inkább azt sikerül átadni, hogy ugyanakkor tényleg tudja, hogy mennyire fontos ez a lánynak. A betegszobás dologra azért megijed, de a lány sietve hozzáteszi, hogy már jól van.* -Okés, azért csak vigyázz magadra. Még egy gyomorrontás nem hiányzik a fejfájásod mellé. *mondja, majd miután megeszi a somlóiját, azon kapja magát, hogy Bellát bámulja, picit piros arccal.* -Nem tudom, én egyelőre tök jól vagyok. ~Ami azt illeti, túl jól is...~ |
|  | | Alfons Gerard

NPGP
 | Téma: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt Szer. Jan. 11, 2012 7:42 pm | |
| - Hát épp ez az én nem nagyon vagyok oda ezekért a kalandokért. * Zárja le számára ennyivel a témát alapból nem szeret annyira tanulni meg kalandozni eddig is volt neki elég kalandban része.Bellának válaszolva pedig.* - Felőlem aztán itt is alhatsz.Ja és gratulálok a kinevezésedhez. * Jegyzi meg mellékesen mert úgy látszik csak telik az idő .*~Fej fájás szédülés?Na neeee ő is?~ - Mostanában előfordult pár diákkal ilyesmi az iskolában remélem nem kaptál el valamit Laurával is találkoztam ő sem volt éppen a legfittebb,de ő biztos már azóta össze szedte magát.Sőt ájulások is történtek egyenlőre megmagyarázatlan okokból.* MOndja hát ha ők is hallottak ilyesmit.* |
|  | | Isabella Newton

Deyan Serenity párja
 | Téma: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt Szer. Jan. 11, 2012 7:14 pm | |
| *Lehuppanva a fiúk mellé, észreveszem, hogy Deyan kicsit meglepődik és talán... Ó! Csak nem pír nyomok a fiú arcán? Jaj, de édes! Bella szélesen elvigyorodik, majd Alf-re néz.* - Miért? Nem lehetek itt? *vonja össze a szemöldökét gonoszul, majd elmosolyodik.* -Itt dolgozom immár 2 napja! *húzza ki büszkén a lány magát vigyorogva, majd komolyra fordítja a szót.* - Kell a pénz, mert különben miből vennék ilyen finom fagyikat? *mosolyodik el lágyan, olyan "Bellásan". Mikor Bella kicsit közelebb hajol Deyan-hez és a somlójiához, akkor látja, hogy mégsem vaníliás.* - Helyes! A csokis finomabb! *széles vigyor, végül ismét Alf-ra pillant a leányzó.* -Milyen ramazuri? *teszi fel a kérdést ugyan akkor a lány, amikor Deyan is megszólal, így a fiúra néz és elneveti magát.* - Én szoktam élvezni az órákat. Habár most Jósmágián nem voltam, mert rosszul éreztem magam. Fájt a fejem meg szédültem, úgyhogy eltöltöttem egy kis időt a Betegszobán. De már jól vagyok! *teszi hozzá sietve, mielőtt valamelyik fiú kiakadna a dolgon.* _________________ Bella egy izgága, színes egyéniség, ami a szívén, az a száján. Szereti a változatosságot, az izgalmakat és mindig vevő egy jó kis bulira. Árva, Bristolban nőtt fel egy árvaházban, így a szüleiről nem sokat tud, de nem is érdekli. Szereti a zenét és ő maga is gitározik egy kicsit. Mai viselet |
|  | | Deyan Serenity

| Téma: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt Szer. Jan. 11, 2012 7:04 pm | |
| *Időközben Bella is megérkezik. Nagyon örül neki, nemrég ugyanis egy igazi, élménydús beszélgetésen vannak túl ketten, és már legalábbis nagyon közeli barátjának érzi a lányt. Mellé huppan le, úgyhogy picit elpirul. Reméli, nem veszi észre egyikőjük se, de ha igen, hát így járt.* -Nem, én is a csokisra szavaztam. Nálam csoki minden mennyiségben. *magyarázza nevetve Bellának.* -Ramazuri? *kérdez vissza Alftól, nem igazán ért egyet a kifejezéssel.* -Én pedig igen csak szoktam élvezni a kalandokat. Igaz, a jósmágiához annyira nem értek, mint például az elemi harci mágiához. De azért én szoktam élvezni... Mi a véleményed, Bellus? Neked hogy tetszett a jósmágia? |
|  | | Alfons Gerard

NPGP
 | Téma: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt Szer. Jan. 11, 2012 6:43 pm | |
| * Hát ahogy a fiú eszeget úgy látszik a sors akarata hogy itt is megtalálják az ismerősök ebben persze nincs semmi rossz szándék csak ez tény.* - Szia! Nyugodtan. Meg vagyok köszönöm és veled? Az óra hát csak a szokásos ramazúri mindig ez van . * Mondja nincs kedve az órákról beszélgetni főleg hogy már kezdi unni hogy mindig van valami amit a tanárok kitalálnak óra néven,de mindegy is lehet hogy csak ő nem szereti ha direkt bajba keveredik direkt vagy épp véletlenül. Bella is megjelenik egy kis idő után. Nem sejtette hogy pont itt fog össze akadni vele.* - Szia! Hát ezt én is kérdezhetném te hogy kerülsz ide? * Mondja a lánynak és mivel úgy gondolja hallotta a lány hogy mit mit válaszolt a fiúnak így felesleges még egyszer elismételnie.* |
|  | | Isabella Newton

Deyan Serenity párja
 | Téma: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt Szer. Jan. 11, 2012 6:20 pm | |
| *Fagyizó. Elég hülyén hangzik ilyenkor télen, de Bella most mégis ezen a meleg és kellemes helyen eszeget egy elég csinos kis fagyi kelyhet. Ez a fizetésének egy része. Merthogy ide vették fel, mint kisegítő dolgozó. Ebből van bevétele és habár elveszi a szabadidejét, élvezi a dolgot. Nagyon finom süteményeket tud itt enni, és persze tudja ajánlani a többi emberkének is. Ahogy azonban lassan eszegeti a jól megérdemelt jutalmát, két ismerős hang üti meg a fülét, ahogy beszélgetni kezdenek.* ~Jósmágia óra?~*pislog körbe Bella, majd meglátja Deyan fejét és Alf zöld haját. Elvigyorodik, majd a fagyijával kettesben pattan fel és indul el a fiúk felé, majd le is huppan Deyan mellé.* -Nahát, sziasztok! Ti, itt? *köszönti őket széles mosollyal a lány, hiszen mindkét srácot nagyon bírja és örül, hogy itt lehet velük kettesben. Vagyis hármasban... Ki tudja. A lényeg, hogy itt van és nagyon reméli, hogy nem zavarja a srácokat, hiszen akkor továbbra is egyedül kellene ücsörögniük.* - Deyan! A vaníliakrémes somlóiból kértél? Megsúgom, hogy a csokis finomabb *kacsint a fiúra és hajol kicsit közelebb hozzá, hiszen Bella pincértársa még itt van és talán meg is hallhatja. Nem lenne jó, hogyha néhány nap után Bella már repülne is a fagyizóból.* - Mi újság, fiúk? _________________ Bella egy izgága, színes egyéniség, ami a szívén, az a száján. Szereti a változatosságot, az izgalmakat és mindig vevő egy jó kis bulira. Árva, Bristolban nőtt fel egy árvaházban, így a szüleiről nem sokat tud, de nem is érdekli. Szereti a zenét és ő maga is gitározik egy kicsit. Mai viselet |
|  | | Deyan Serenity

| Téma: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt Szer. Jan. 11, 2012 6:06 pm | |
| *Deyan is jön a fagyizóba kicsit nassolni. Na persze most nem éppen fagyira vágyik, ahhoz neki túlságosan hideg van. Inkább somlóit eszik, azt ilyen időben sokkal jobban szereti. Leveszi a kabátját, és odamegy a pultoshoz, hogy rendelhessen. Mikor megkapta a sütijét, keres egy üres asztalt. Azt talál többet is, de olyat is, ahol Alf üldögél. Úgy dönt, hogy inkább csatlakozik a sráchoz, ha ő nem bánja.* -Szia, Alf! Csatlakozhatok hozzád? Mi újság veled? Hogy tetszett a tegnapi jósmágia óra? *kérdi érdeklődve és kanalazni kezdi a somlóiját.* |
|  | | Alfons Gerard

NPGP
 | Téma: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt Szer. Jan. 11, 2012 5:50 pm | |
| * Alf megéhezett ezért szó szerint le mászott idáig picit fáradt kezd lenni és kezdenek hosszúnak tűnnek neki a napok és rövidnek az éjszakák.Na de be lépet erre a helyre és már azon is járt az agya hogy mit kéne rendelnie? Ezt már ahogy rá gondolt el is volt döntve Dec segített neki rendelt két krémest meg egy kapucsínót . Köpenyét levette és a szék támlájára tette majd le ült arra a négy személyes helyre amit elfoglalt úgyis elég kevesen vannak ilyenkor itt.Dec-el társalgott és közben várta hogy kihozzák amit rendelt.* |

| Téma: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt Hétf. Jan. 02, 2012 4:03 pm | |
| -Hát ő jól telt! *Válaszol a kérdésre, igazság szerint fogalma sincs, hogy milyen volt szilvesztere, de jól telt az biztos. amikor elfogy a fagyikelyhe, felveszi a kabátját, majd elszív mégegy cigit* .Viszont ha nem haragszol, akkor én megyek! *mondja, és ezzel elis viharzik...*
//Köszi a játékot// |
|  | | Eira Eilertsen

Hozzászólások száma: 113 Msn: dinnyesas@citromail.hu Kaszt:  Üzenőláda: 
 | Téma: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt Hétf. Jan. 02, 2012 3:51 pm | |
| -Reméltem is mert ha ezt tennéd le csapnálak vagy ó téged.*Mondja egy ártatlan mosoly kíséretében.A következő kérdésre picit megáll benne az ütő .*~Ez meg honnan tud róla?Biztos nem a lánytól.~*Fel veszi a póker arcát és válaszol.* -Őőő lehet hogy nem hallottad,de azt mondtam hogy nem kérek nyulat.*A lány nem fogad el semmit bár azon amit rendel Evan elmosolyodik nem úgy ismeri mint aki gyerek pezsgőt iszogatna.* -Hát semmi lényeges úgy mint a többi szilveszterem.*Mondja azt már nem említi hogy eddig se szilveszterezett.* -Neked hogy telt?Gondolom izgalmasan abból ítélve amit az ivási szokásaidról hallottam.*Kérdez vissza.* |
|  | | | | Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt | |
|
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|