Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságHelyszínleírásokRegisztrációBelépés

Share | 

Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Laura Wylee

Minősítés:
Hozzászólások száma: 3339
Msn: taborandi@msn.com
Kaszt:
Üzenőláda:
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Mi lassan felőröl, eléget.
De lábam újra útra talált.
Vége. Túléltem a halált...
Most múlik?

Pozició
Titulus: Ötödik évfolyam
TémanyitásTéma: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt   Vas. Aug. 17, 2008 4:51 pm

* Laura nyújtózik egyet és daimonja ugyanígy tesz. Elveszi fagyiját és enni kezdi. Még sosem evett ennyire finom fagyit.*
- Köszönöm.* Mondja Karlanak, majd a fiúhoz fordul.* - Neked is köszönöm. Nálunk anyukámnak volt daimona, egy hód. De az már régen volt... És...őőő...te honnan jöttél? *Kérdezi, hogy elterelje a szót, de rájön, hogy már kérdezte.*És...őőő...van barátnőd? * Kerdezi, majd gondolatban felakasztja magát.*
Vissza az elejére Go down
Toma Grigor Anton
Diák

Hozzászólások száma: 108
Msn: zsokica15@hotmail.com
Kaszt:

Pozició
Titulus: Negyedik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt   Vas. Aug. 17, 2008 4:23 pm

*A lányok sorban kérnek, és Ama is betoppan közben. Miután mindenki leült, Toma is rendel, ha már megkérdezte tőle Karla* - Nos, én szeretnék kérni egy szelet gyümölcstortát és ha már itt vagyunk mindenkinek egy pohár narancslevet, ha lehetséges *mosolyog a hölgyre, miközben a többieknek kihozzák a rendelést hátradől a széken. Amidala a lába mellett fekszik, s látszólag alszik, bár nem lehet tudni* - És nektek melyik szülőtöknek van daimónja? *kérdezi kiváncsian, hiszen mindhárom lánynak van egy-egy. Ez a téma talán feldobja a hangulatot és más is kérdez nem csak a ő. Nem szeret kérdezősködni, de ha őt kérdezik akkor kézségesen válaszol rájuk.*
Karla Dopdejszton
Boltos

Hozzászólások száma: 228

Pozició
Titulus: Boltos
TémanyitásTéma: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt   Vas. Aug. 17, 2008 4:12 pm

-Üdvözöllek benneteket szerény kis boltomban. *Üdvözli a diákokat.* -Jó napot. *Üdvözli Amaliát.* -Már megint itt? Üljetek le én mindjárt kiviszem. *Mondja azzal a endeléseket egy tálcára rakja.*-A fiatal úr mit szertne? *Kérdei hisz feltünt neki, hogy egy diák még semmit sem kért.*

Karla egy 40-es évei elején járó hölgy. Mindig mosolyog, életvidám, és jókedvű. Imád beszélgetni, üzletébe betérő vevőkkel mindig szóba elegyedik. Kedves, pirospozsgás arca rendkivül bizalomgerjesztő. Üzlete: a Jégvilág Fagyizó és Süteményes. Az édességek közül némely mágiával van megszórva így felejthetetlen ízkombinációval találkozhat a vásárló.
Amaril Gwyneth
Diák

Hozzászólások száma: 4851
Msn: amalia-tacita@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda: Ha játszani akartok vegyetek fel msn-re. Vagy dobjatok meg egy privivel. Ha lehet ne fejbe Razz

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt   Vas. Aug. 17, 2008 4:10 pm

*Amalia és Villyi is meg érkezik.*-Jónapot. *Üdvözli a hölgyet.* -Én egy forró csokit kérek. *Mondja azzal leül az egyik asztalhoz.* -Ti nem ültök le? *Kérdezi a többiektől.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt   Vas. Aug. 17, 2008 3:49 pm

*Lya is megcsodálja a szökőkutat még meg is áll kicsit.A kirakatok és a ruhabolt őt nem hozza különösen lézba,az állatos és könyves helyeket viszont annál inkább megnézi.csak hallgatja amint társai beszélgetnek,és nem szól,gondolataiba mélyed.Mikor megtalálják a fagyizót megint elámul.Színes kirakataival ez a hely csakugyan felhívja magára a figyelmet,és milyen jó illat árad ki bentről!~Ideális hely lehet egy randevúhoz~gondolja,majd belepirul saját gondolatába,amikor rájön,megint a titokzatos barnahajú allidonos srácról ábrándozik.~Ő biztosan nem kedveli az ilyen helyeket~rázza meg a fejét gondolatban,majd mikor a pulthoz érnek ő is rendel.*
-Én karamellás jégkrémet szeretnék ha van...esetleg csokiöntettel.-*mosolyog.*-Leülünk addig?Vagy,hogy kell szerintetek?-*néz a társaira kérdőn.*
Laura Wylee

Minősítés:
Hozzászólások száma: 3339
Msn: taborandi@msn.com
Kaszt:
Üzenőláda:
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Mi lassan felőröl, eléget.
De lábam újra útra talált.
Vége. Túléltem a halált...
Most múlik?

Pozició
Titulus: Ötödik évfolyam
TémanyitásTéma: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt   Vas. Aug. 17, 2008 3:39 pm

* A lány érdeklődve tekint körbe, sárga szeme csak úgy csillog. A szökőkút tetszik neki, de a divatszalon kirakata olyan hívogató, hogy muszály megállnia pár pillanatra, hogy jobban megnézhesse.*~ Ha bál lesz tuti ide jövök ruháért...~
- Nem, nem tudom hol is van pontosan a fagyizó. De ez a falu nem olyan nagy, csak megtaláljuk. Tényleg jó hely.
* Kedvesen mosolyog és daimonját fogja. Pár perc múlva megtalálják a fagyizót. Mikor bemennek, a lány körbenéz és látja, hogy egy kisebb helységbe ért, asztalokkal és székekkel. Kellemes süteményillat terjeng, és az utcáról is hívogatja a vevőket.*
- Jó napot! * Köszön a telt arcú, kedves mosolyú hölgynek, aki a pult mögött áll.* - Én szeretnék egy... csokit és egy erdei gyümölcsöt. * Rendelés után leül az asztalhoz, amit Toma foglalt.*

A hozzászólást Laura Wylee összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Aug. 17, 2008 4:13 pm-kor.
Toma Grigor Anton
Diák

Hozzászólások száma: 108
Msn: zsokica15@hotmail.com
Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt   Vas. Aug. 17, 2008 3:23 pm

*3 ember, jobban mondva csak kettő, plusz egy tünde és a hozzájuk tartozó daimónok alakja bontakozik ki a távolból. Nellondba jöttek egy kis fagyizásra. A szőkőkútnál Toma elcsodálkozik a látvány miatt, és alaposan megszemlél mindent* - Tudjátok, hogy merre kell menni? *kérdezi de a váalszt meg sem várva indul el az egyik irányba. Mindegy, hogy merre mennek, legalább körülnéznek egy kicsit. Nem megy gyorsan, inkább a lányok mellett halad, mert a végén még eltéved.* - Egész jó hely, nem? *kérdezi a lányoktól, a kirakatokat nézegetve, Amidala pedig mögötte kullog és leseget jobbra, balra. Aztán pár perces sétá után megtalálja a fagyizót* - Na akkor mehetünk, fáradjatok be *nyitja ki az ajtót a lányok előtt, majd utánuk ő is betér a boltba* - Jó napot *köszön az idős, mosolygós hölgynek* - Nos hölgyeim, mit parancsolnak? *kérdezi, amjd helyet foglal az egyik asztalnál. Reméli a lányok is így tesznek*
Karla Dopdejszton
Boltos

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt   Vas. Aug. 17, 2008 11:31 am

*Karla érkezik a boltjába. Rendet rak. Bekapcsoljna a zenét és kirakja a nyitva táblát. A pult mögé megy és várja a vevőket.*

Karla egy 40-es évei elején járó hölgy. Mindig mosolyog, életvidám, és jókedvű. Imád beszélgetni, üzletébe betérő vevőkkel mindig szóba elegyedik. Kedves, pirospozsgás arca rendkivül bizalomgerjesztő. Üzlete: a Jégvilág Fagyizó és Süteményes. Az édességek közül némely mágiával van megszórva így felejthetetlen ízkombinációval találkozhat a vásárló.
Karla Dopdejszton
Boltos

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt   Szomb. Aug. 16, 2008 7:08 pm

-Sziasztok. *Köszön el a lányoktól. Ő maga ösze pakol elrakja a pénzt és haza indul. Ma már tuti nem fog kinyitni.*

Amaril Gwyneth
Diák

Kaszt:
Üzenőláda: Ha játszani akartok vegyetek fel msn-re. Vagy dobjatok meg egy privivel. Ha lehet ne fejbe Razz

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt   Szomb. Aug. 16, 2008 7:00 pm

-Szia. *Köszön el Amalia a lánytól. Megeszi a saját sütijét elrakja a cuccát és feláll.* -Ha jól szmoltam 80 bronz. *Mondja és oda adja.* -Én megyek. Viszlát. *Köszön el és a kúriába megy.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt   Szomb. Aug. 16, 2008 6:53 pm

* Anne hirtelen összepakoljaa cuccait és 7 ezüstöt a pulton hagyva elköszön a jelenlévőktők* -további szép estét nekem mennem kell! *majd sietősen elhagyja a boltot*

//köszi a játékot és sry a távozásért//
Karla Dopdejszton
Boltos

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt   Szomb. Aug. 16, 2008 6:48 pm

-Üdvözöllek. Ülj le mindjárt kiviszem. *Mondja de már látja, hogy a lány helyet is foglalt. Ki viszi neki amit kért.* -Egézségedre. *Rakja le a lány elé.* -Hm... Egy diákképviselő és egy főprefektus. Micsoda megtiszteltetés. *Mondja miközben vissza megy apult mögé.*

Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt   Szomb. Aug. 16, 2008 6:39 pm

* Anne érdeklődve várja Karla szavait majd mikor hallja hogy nyíll az ajtó szájában a kanállal hátra néz* - ó szia Amalia! *mikor a lány mondja a rendelését, és kérdezi leülhet e Anne erősen csóválja a fejét* - húú te is bevásárolsz picit, természetesen leülhetsz csak várj egy percet! *Anne ekkor Karla ra néz* - mondja hol tudnám elmosogatni a fagyis pohár féleségemet? *kérdezi érdeklődve Anne* -amúgy Amalia miújság? *kérdezi Anne miközbe Karla szavait várja*
Amaril Gwyneth
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt   Szomb. Aug. 16, 2008 6:34 pm

*Amalia és Villyi érkezik a Jégvilág fagyizó és süteményeshez. Mikor belép az ajtóm körül néz. Volt már itt nem is egyszer.* -Jónapot. Szia Anne. *Üdvözli a hölgyet és diktársát.Oda megy a pulthoz.* -Szeretnék kérni Minden izű Drazsét, Csoki békát, valami savanyú cukrot és egy szeletet az epres tortából. *Sorolja a lány a kérdéseit.* -Ide üllhetek? *Kérdezi Annet.*
Karla Dopdejszton
Boltos

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt   Szomb. Aug. 16, 2008 6:30 pm

-Tudod anyira én nem szeretem a fény űzést. *Mondja.* -nem ismerem anyira a szakokat. De egy kcisit igen. //Na ezt jól leírtam.// Taln egy teljesen új szak lenne. A sütemény szak. *Mondja nevetve. Vissza megy közben a pulthoz. Ott is letörőget mindent.*

Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt   Szomb. Aug. 16, 2008 6:22 pm

* Anne fejet csóválva lepődik meg fagyi evés közben a dolgokon* - bezárták? pedig biztos lettem volna benne hogy maga remekül vezette volna, de hát se baj így legalább gyarapodtunk egy nagyon izletes kínálattal szolgáló boltal *teszi hozzá büszkén Anne* - Hogy én? Hát én német földről jöttem! mondja Karla néni maga melyik szakra járna ha ugyanúgy mint én varázsló tanonc lenne? *kérdezi érdeklődve közbe befejezte fagyiját*
Karla Dopdejszton
Boltos

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt   Szomb. Aug. 16, 2008 6:17 pm

-Nem kérek köszönöm. Tudod mostanában sokat kostolok új sütiket próbálok. *Mondja. Hallgatja a lány szavait.* -Édesanyámnak volt egy világhírű cukrázdája. De azt bezárta. Mivel Nellond közel van otthonomtól ezért itt nyitottam boltot. *Mondja mosolyogva.* -Honnan érkeztél. *Érdeklődik.*

Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt   Szomb. Aug. 16, 2008 6:10 pm

-köszönöm! *mondja kedvesen Karla néninek* - mondja nem kér a csoki tortából? *körben anne egy falat fagylaltot helyez a szályába* -hhmmm finom fagyi, január óta? én akkor még nem voltam iskola tag, biztos azért nem vettem észre ezt a lenyűgöző boltot. *mondja kedvesen Anne s majd amikor a diákképviselői dologra térnek át el is mosolyodik* - Hát tudja örömöt okoz hogy társaim megbíztak bennem és kineveztek, ettől kezdve mindent megteszek amit csak lehet hogy a naxeldír szak zökkenő mentesen működjön *Anne ekkor ismét bele bele eszik a fagyijába* - Mondja magácska hogyan került ide? *kérdezi Anne kíváncsi tekintettel, de azért néha mohón bele eszik a fagyijába is*
Karla Dopdejszton
Boltos

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt   Szomb. Aug. 16, 2008 5:59 pm

*Hozzá teszi még a rágókat is. Össze csomagolja őket.* -Foglalj helyett kiviszem. *Mondja. Mikor a lány leül oda viszi neki a fagyit és az egyéb dolgokat. A sütik egy fehér karton dobozban vannak.* -Január óta. *Mondja mosolyogva.* -Látom Diákképviselő vagy. Biztos jól végzed a munkádat. *Cseveg a lányal. Közben az asztalokat kezdi el takarítani.*

Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt   Szomb. Aug. 16, 2008 5:53 pm

*Anne csillogó szemekkel nézi ahogy a torták és hasonló dolgok csomagolásra kerülnek mikor Karla néni az ingyen üvegcsét ajánlja Annenek, Anne kedvesen elmosolyodik* - Húú nagyon köszönöm, mindjárt meg is kostolom! *Anne el is vette és felkortyolta kiváncsi tekintettel, majd egyik szemével hunyorítva izlelte az italt* -hmm ez igazán finom, szerintem piacra lehetne dobni, de mondja gondolt-e már a dinnye izű pattogó italra? nem rég gondolkoztam ezen hogy feltalálhatnák már, ezt úgy képzelném el hogy pattogra az ember szájába az ital, szerintem tök vicces lenne persze csak az elején * teszi hozzá mosolyogva hátha érti Karla néni mit is akar Anne neki mondani* -huu olyan íz amire gondolok? tyűűű az kéne nekem, öhh hát reméljük nem fogok soha fűlzsírra vagy hasonlóra gondolni *Anne is elkezd kicsit kacagni majd ismét cseverészésbe kezd* - szóval az olyan izre gondolok rágót is kérném és azt az ebéd izűt is, nem akarok meghízni! *teszi hozzá* - Fagyit igen itt figyasztanám ha lehetne?! *Anne majd megereszt egy mosolyt* -mondja mióta dolgozik itt? kár hogy eddig nem jöttem ebbe a boltba!
Karla Dopdejszton
Boltos

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt   Szomb. Aug. 16, 2008 5:44 pm

*Karla sorban rakja a süteményeket és egyébb dolgokat. A kulacsba rak narancs izű varázs italt. Mellé pedig egy üvegcsét.* -Ez ingyen lesz. Áfony ital nem rég próbáltam ki. Szeretném ha megkostolnád és megmondanád milyen. *Mondja mosolyogva* -Gumicukor.Hát pesze, hoyg van! Minden van itt. *Azzal a három dolgot is hozzá adja.* -Valmi varázs rágó. Van itt pédául olyan ami hasonlít a Minden ízű drazséhoz. De oylan is van ha egy ízre gondolsz akkor olyan lesz. Vigyázz mit akarsz. *Mondja kacagva.* -Illetve van olyan is ami kész ebéd. Ez abból áll, hogy beveszed akkor előételtől kezdve minden lesz. Így legalább tovább maradhatsz az ágyban nem is hízlal. *Ezt mind egy szuszra mondta.* -Itt fogyasztod? *Kérdezi még midnig mosolyogva.*

Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt   Szomb. Aug. 16, 2008 5:35 pm

~ hmm nahakkor lássunk bele~ -szeretnék kérni 5 szelet csoki tortát, 3szelet gyümölcs kockát, és úgy nagyjából 20 dkg tepertős pogácsát. *hirtelen Anne két kulacsot vesz ki a szatyrából és a boltos néni felé nyújtja* - ebbe illetve valami narancs izű varázs italt, végül egy fagyi kelyhet, illetve szeretném meg kérdezni árul e magácska itt olyasmit hogy gumicukor, cukor és nyalóka? illetve valami varázsló rágó? *Anne ismét jól bevásárol magának, végülis ritkán jár Nellondba de akkor általába eléggé bevásárol*
Karla Dopdejszton
Boltos

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt   Szomb. Aug. 16, 2008 5:24 pm

-Üdvözöllek. *Üdvözli a lányt.* -Miben segíthetek? *Kérdezi mosolyogva. A pult mögül áll. Várja a lány óhaját-sóhaját.* ~Remélem neki nem kell elmondanom a fél kínálatot.~ *Gondolkozik magában.*

Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt   Szomb. Aug. 16, 2008 5:16 pm

* Anne két őj állatkájával sétálgat Nellondba mikor megakad a szeme az egyik bóltból* -mit gondoltok bemenjünk? *Természetesen választ nem kap de ő tudja hogy most be kell mennie. Épp hogy belép és becsukja maga mögött az ajtót már köszön is* -Jó napot! *töri meg a csendet, majd ahogy körbe néz a bolton el áll a szava is* ~hűű micsoda finomságok vannak itt, melyik is legyen az nem tudok dönteni~ *Anne elég kíváncsian néz körül, közben kezében állatainak minden cucca és a pálcája ugyanis nem rég jött ki Marulni és az állatboltból*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt   Szomb. Aug. 16, 2008 4:05 pm

*Arthur mikor fizetett eltette a tárcáját, és megköszönte a tortát.
-Köszönöm szépen! Nagyon finomak voltam a sütemények. *mondja kedvesen.
-Na nekem most sietnem kell, mert tudja, az öcsémnek lesz, mert amikor nem voltam otthon mert itt voltam nem tudtam ott lenni, és szeretném bepótolni, hogy ne legyek rossz testvér. *mondja a hölgynek kedvesen.
-Mégegyszer köszönöm. Viszontlátásra! Szép napot! *köszön el illedelmesen az ifjú varázsló, majd kimegy a boltból és visszamegy a szobájába.*

Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
28 / 40 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Next

Similar topics

-
» Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt
» Okashi édességbolt
» Logikai fejtörők
» Erdő
» Yamanaka birtok