Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságHelyszínleírásokRegisztrációBelépés

Share | 

Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt   Szomb. Aug. 16, 2008 6:22 pm

* Anne fejet csóválva lepődik meg fagyi evés közben a dolgokon* - bezárták? pedig biztos lettem volna benne hogy maga remekül vezette volna, de hát se baj így legalább gyarapodtunk egy nagyon izletes kínálattal szolgáló boltal *teszi hozzá büszkén Anne* - Hogy én? Hát én német földről jöttem! mondja Karla néni maga melyik szakra járna ha ugyanúgy mint én varázsló tanonc lenne? *kérdezi érdeklődve közbe befejezte fagyiját*
Vissza az elejére Go down
Karla Dopdejszton
Boltos

Hozzászólások száma: 228

Pozició
Titulus: Boltos
TémanyitásTéma: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt   Szomb. Aug. 16, 2008 6:17 pm

-Nem kérek köszönöm. Tudod mostanában sokat kostolok új sütiket próbálok. *Mondja. Hallgatja a lány szavait.* -Édesanyámnak volt egy világhírű cukrázdája. De azt bezárta. Mivel Nellond közel van otthonomtól ezért itt nyitottam boltot. *Mondja mosolyogva.* -Honnan érkeztél. *Érdeklődik.*

Karla egy 40-es évei elején járó hölgy. Mindig mosolyog, életvidám, és jókedvű. Imád beszélgetni, üzletébe betérő vevőkkel mindig szóba elegyedik. Kedves, pirospozsgás arca rendkivül bizalomgerjesztő. Üzlete: a Jégvilág Fagyizó és Süteményes. Az édességek közül némely mágiával van megszórva így felejthetetlen ízkombinációval találkozhat a vásárló.
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt   Szomb. Aug. 16, 2008 6:10 pm

-köszönöm! *mondja kedvesen Karla néninek* - mondja nem kér a csoki tortából? *körben anne egy falat fagylaltot helyez a szályába* -hhmmm finom fagyi, január óta? én akkor még nem voltam iskola tag, biztos azért nem vettem észre ezt a lenyűgöző boltot. *mondja kedvesen Anne s majd amikor a diákképviselői dologra térnek át el is mosolyodik* - Hát tudja örömöt okoz hogy társaim megbíztak bennem és kineveztek, ettől kezdve mindent megteszek amit csak lehet hogy a naxeldír szak zökkenő mentesen működjön *Anne ekkor ismét bele bele eszik a fagyijába* - Mondja magácska hogyan került ide? *kérdezi Anne kíváncsi tekintettel, de azért néha mohón bele eszik a fagyijába is*
Karla Dopdejszton
Boltos

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt   Szomb. Aug. 16, 2008 5:59 pm

*Hozzá teszi még a rágókat is. Össze csomagolja őket.* -Foglalj helyett kiviszem. *Mondja. Mikor a lány leül oda viszi neki a fagyit és az egyéb dolgokat. A sütik egy fehér karton dobozban vannak.* -Január óta. *Mondja mosolyogva.* -Látom Diákképviselő vagy. Biztos jól végzed a munkádat. *Cseveg a lányal. Közben az asztalokat kezdi el takarítani.*

Karla egy 40-es évei elején járó hölgy. Mindig mosolyog, életvidám, és jókedvű. Imád beszélgetni, üzletébe betérő vevőkkel mindig szóba elegyedik. Kedves, pirospozsgás arca rendkivül bizalomgerjesztő. Üzlete: a Jégvilág Fagyizó és Süteményes. Az édességek közül némely mágiával van megszórva így felejthetetlen ízkombinációval találkozhat a vásárló.
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt   Szomb. Aug. 16, 2008 5:53 pm

*Anne csillogó szemekkel nézi ahogy a torták és hasonló dolgok csomagolásra kerülnek mikor Karla néni az ingyen üvegcsét ajánlja Annenek, Anne kedvesen elmosolyodik* - Húú nagyon köszönöm, mindjárt meg is kostolom! *Anne el is vette és felkortyolta kiváncsi tekintettel, majd egyik szemével hunyorítva izlelte az italt* -hmm ez igazán finom, szerintem piacra lehetne dobni, de mondja gondolt-e már a dinnye izű pattogó italra? nem rég gondolkoztam ezen hogy feltalálhatnák már, ezt úgy képzelném el hogy pattogra az ember szájába az ital, szerintem tök vicces lenne persze csak az elején * teszi hozzá mosolyogva hátha érti Karla néni mit is akar Anne neki mondani* -huu olyan íz amire gondolok? tyűűű az kéne nekem, öhh hát reméljük nem fogok soha fűlzsírra vagy hasonlóra gondolni *Anne is elkezd kicsit kacagni majd ismét cseverészésbe kezd* - szóval az olyan izre gondolok rágót is kérném és azt az ebéd izűt is, nem akarok meghízni! *teszi hozzá* - Fagyit igen itt figyasztanám ha lehetne?! *Anne majd megereszt egy mosolyt* -mondja mióta dolgozik itt? kár hogy eddig nem jöttem ebbe a boltba!
Karla Dopdejszton
Boltos

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt   Szomb. Aug. 16, 2008 5:44 pm

*Karla sorban rakja a süteményeket és egyébb dolgokat. A kulacsba rak narancs izű varázs italt. Mellé pedig egy üvegcsét.* -Ez ingyen lesz. Áfony ital nem rég próbáltam ki. Szeretném ha megkostolnád és megmondanád milyen. *Mondja mosolyogva* -Gumicukor.Hát pesze, hoyg van! Minden van itt. *Azzal a három dolgot is hozzá adja.* -Valmi varázs rágó. Van itt pédául olyan ami hasonlít a Minden ízű drazséhoz. De oylan is van ha egy ízre gondolsz akkor olyan lesz. Vigyázz mit akarsz. *Mondja kacagva.* -Illetve van olyan is ami kész ebéd. Ez abból áll, hogy beveszed akkor előételtől kezdve minden lesz. Így legalább tovább maradhatsz az ágyban nem is hízlal. *Ezt mind egy szuszra mondta.* -Itt fogyasztod? *Kérdezi még midnig mosolyogva.*

Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt   Szomb. Aug. 16, 2008 5:35 pm

~ hmm nahakkor lássunk bele~ -szeretnék kérni 5 szelet csoki tortát, 3szelet gyümölcs kockát, és úgy nagyjából 20 dkg tepertős pogácsát. *hirtelen Anne két kulacsot vesz ki a szatyrából és a boltos néni felé nyújtja* - ebbe illetve valami narancs izű varázs italt, végül egy fagyi kelyhet, illetve szeretném meg kérdezni árul e magácska itt olyasmit hogy gumicukor, cukor és nyalóka? illetve valami varázsló rágó? *Anne ismét jól bevásárol magának, végülis ritkán jár Nellondba de akkor általába eléggé bevásárol*
Karla Dopdejszton
Boltos

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt   Szomb. Aug. 16, 2008 5:24 pm

-Üdvözöllek. *Üdvözli a lányt.* -Miben segíthetek? *Kérdezi mosolyogva. A pult mögül áll. Várja a lány óhaját-sóhaját.* ~Remélem neki nem kell elmondanom a fél kínálatot.~ *Gondolkozik magában.*

Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt   Szomb. Aug. 16, 2008 5:16 pm

* Anne két őj állatkájával sétálgat Nellondba mikor megakad a szeme az egyik bóltból* -mit gondoltok bemenjünk? *Természetesen választ nem kap de ő tudja hogy most be kell mennie. Épp hogy belép és becsukja maga mögött az ajtót már köszön is* -Jó napot! *töri meg a csendet, majd ahogy körbe néz a bolton el áll a szava is* ~hűű micsoda finomságok vannak itt, melyik is legyen az nem tudok dönteni~ *Anne elég kíváncsian néz körül, közben kezében állatainak minden cucca és a pálcája ugyanis nem rég jött ki Marulni és az állatboltból*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt   Szomb. Aug. 16, 2008 4:05 pm

*Arthur mikor fizetett eltette a tárcáját, és megköszönte a tortát.
-Köszönöm szépen! Nagyon finomak voltam a sütemények. *mondja kedvesen.
-Na nekem most sietnem kell, mert tudja, az öcsémnek lesz, mert amikor nem voltam otthon mert itt voltam nem tudtam ott lenni, és szeretném bepótolni, hogy ne legyek rossz testvér. *mondja a hölgynek kedvesen.
-Mégegyszer köszönöm. Viszontlátásra! Szép napot! *köszön el illedelmesen az ifjú varázsló, majd kimegy a boltból és visszamegy a szobájába.*
Karla Dopdejszton
Boltos

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt   Szomb. Aug. 16, 2008 4:02 pm

-Igen van .*Mondja azzal már rá is rakja a kardot.* -62 bronz lesz. *Mondja az összeget. A tortát egy karton dobozba rakja.* -Egézségedre. *Mondja. Mikor megkapja a pénzt elrakja.*

Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt   Szomb. Aug. 16, 2008 3:55 pm

-Tessék mondani, vannak ilyen kis marcipán figurák? *kérdezi a fiú kedvesen.
-Ha van, akkor szeretnék rá egyet. Mondjuk egy...kardot. *mondja mosolyogva.
-Az a kedvence. *mondja nevetve, és vidáman.*
Karla Dopdejszton
Boltos

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt   Szomb. Aug. 16, 2008 3:52 pm

-Mit szeretnél?*Kérdezi miközben ki veszi a tortát és a pultra akja, hogy rá rakjon valamit amit a fiú akar.* -Csak a fantáziádon múlik. *Mondta kedvesen.*~Legalább nem kell elmondanom mi lehet rajta.~ *Gondolja de a mosolya folyton ott maradt az arcán.*

Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt   Szomb. Aug. 16, 2008 3:41 pm

-Igen egy egészet szeretnék kérni. *mondja mosolyogva.
-Persze, kérek rá egy extra dolgot. *válaszol vissza mosolyogva.*
Karla Dopdejszton
Boltos

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt   Szomb. Aug. 16, 2008 3:36 pm

-Jónapot. *Mondja.* -Persze van. Egy egészet szeretnék vinni? * Kérdezi és már el is indul a torták felé.* - Szeretnél rá valami exta dolgot? *Kédezi mosolyogva.*

Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt   Szomb. Aug. 16, 2008 3:20 pm

*Arthur érkezik a fagyizó és süteményeshez. Amit délelőtt elvitt süti azt megette, ezért jött még egy egész tortáért. Az öccsét szeretné meglepni vele, mert nem tölthette otthon a születésnapját ezért veszi neki.
-Jónapot! Újra én vagyok. *mondja kedvesen.
-Szeretném kérdezni hogy van gyümölcstorta? *kérdezi kedvesen.*
Karla Dopdejszton
Boltos

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt   Szomb. Aug. 16, 2008 2:22 pm

-Viszlát. *Köszön el a fiútol. Gyorsan össze pakol és tovább olvas.* ~Ha még egyszer elkell mondanom az összes kínálatot nem tudom mit teszek.~ *Dühöng magában. Néha-néha az ajtóra sandít hátha jön még egy vendég.*

Tibor Schweizcenegger
Diák

Hozzászólások száma: 38

Pozició
Titulus: Első évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt   Szomb. Aug. 16, 2008 2:14 pm

*Amikor megette a tányérokat a hölgy elötti lévő asztalra tette, így csak le kellett vennie onnan. Szeretett másoknak segíteni és kedveskedni.
-Köszönöm mégegyszer. Nagyon finomak a sütemények. *mondja kedevsen.
-De most mennem kell szeretnék venni egy állatot. Máskor is jövök. *mondja.
-Viszontlátásra! *köszön el, majd az állatbolt felé veszi az utat.*
Tibor Schweizcenegger
Diák

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt   Szomb. Aug. 16, 2008 2:09 pm

-Köszönöm szépen. Tudja a bátyám ma volt itt, de most nem tudott eljönni mert tanulnia kell. A neve Arthur Schweizcenegger. *mondja mosolyogva a fiú, majd leül az egyik székre és enni kezdi az édességeket.*
Karla Dopdejszton
Boltos

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt   Szomb. Aug. 16, 2008 2:04 pm

-51 bronz lesz. *Mondja és oda rakja a pultra a rendelt édességeket.* -Egézségedre. *Teszi még hozzá. Mikor megkapja a pénzt elteszi. Egy kicsit takarítgat utánna újból leül és olvassa tovább az újságot.*

Tibor Schweizcenegger
Diák

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt   Szomb. Aug. 16, 2008 2:00 pm

-Mennyi lesz összesen? *kérdezi a fiú, majd belenyul a zsebébe és kiveszi a pénztárcáját.*
Tibor Schweizcenegger
Diák

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt   Szomb. Aug. 16, 2008 1:52 pm

*Tibor látja, hogy sok minden van itt. Ezért gondolkodik majd megszólal.
-Egy szelet gyümölcstortát, egy tiramisut, és egy gombóc csokoládét kérnék szépen. *mondja kedvesen.*
Karla Dopdejszton
Boltos

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt   Szomb. Aug. 16, 2008 1:49 pm

-Sok fajta van. Tiramisu, csoki varázs, gyümölcstorta/süti... *Sorolja a jobbnál jobb édességeket. Amikor a fagyikról kérdezik vesz egy nagy levegőt.* -Csokis, kókuszos, minden izű, eperes, málnás... *Ennél is sokat.* ~Nem értem miért nem tudnak ezek a diákok olvasni.~ *Mérgelődik egy kicsit magában.*

Tibor Schweizcenegger
Diák

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt   Szomb. Aug. 16, 2008 1:41 pm

-Hát valami süteményt szeretnék, na meg fagyit is előtte. *mondja kedvesen.
-Itt fogyasztanám. *mondja mosolyogva.
-Milyen sütemények vannak? És milyen ízű fagylaltok? *kérdezi kíváncsian a hölgyet.*
Karla Dopdejszton
Boltos

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt   Szomb. Aug. 16, 2008 1:38 pm

-Szia. Karla Dobejszton. Mit szeretnél? *Kérdezi miközben lerakja az újságot. Ismerős neki valahonan a név de nem mond rá semmit sem. Feláll és várja a fiú kérését. Közben persze mosolyog.*-Itt figyasztod vagy elviszed? *Teszi még hozzá.*

Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
28 / 40 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Next

Similar topics

-
» Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt
» Okashi édességbolt
» Logikai fejtörők
» Erdő
» Yamanaka birtok