Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságHelyszínleírásokRegisztrációBelépés

Share | 

VadVilág állat bolt

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : 1, 2, 3 ... 21 ... 41  Next
SzerzőÜzenet
Kynger Iwood

Hozzászólások száma: 408
Msn: senyo8@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
Titulus: Ötödik évfolyam
TémanyitásTéma: Re: VadVilág állat bolt   Vas. Júl. 31, 2011 7:51 pm

* Kynger Iwood teleportál a Nellondi boltocska elé. Farmer Dzsekije belső zsebéből előveszi a boltosoknak szánt levelet amit a Vadvilág állat bolt postaládájába dob bele. A levélben a következő tartalom lelhető fel.: *

Tisztelt Fardontov-testvérek!

A boltjukban található lények közül az Árnymacskát szeretném megvásárolni aminek ára 3 Opál tallér. Az árnymacskát a Nezabar második emeleti Majomevő sas hálóba szíveskedjenek küldeni Kynger Iwood nevére.
Köszönetem: Kynger Iwood
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: VadVilág állat bolt   Szomb. Máj. 28, 2011 1:04 pm

*Egy kuvik száll el Nellond felett, célját keresve. Hamarosan meg is találja, így alászáll, és a csőrében tartott levelet a VadVilág állatkereskedés postaládájába csúsztatja. A levél tartalma a következő:*

Azt az információt kaptam, hogy Önöknél be tudok szerezni egy szellemkutyát, és hogy ennek az ára 2 opál tallér. Ezt a borítékban találják. A kutyát a Nezabar második emeltén található Nílusi krokodil hálóba küldjék, Yan Sergej Branimir névre. Hálás köszönettel:
Yan S. Branimir
Horváth Réka

Minősítés:
Hozzászólások száma: 2679
Msn: riki1997200@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda: A lila mániás, folyton mosolygó, Prefektus lány. Wink

Pozició
TémanyitásTéma: Re: VadVilág állat bolt   Pént. Feb. 11, 2011 9:26 pm

*Egy manó teleportál a bolt elé egy levelet szorongatva a kezében. Belecsúsztatja a postaládába, majd szépen visszateleportál. A levélben ez áll:*

Hallottam, hogy önöknél lehet venni démonkutyát, így kapnék a lehetőségen és szeretnék venni magamnak egyet. Az 1 tallért a borítékban találják. A démonkutyát a Nezabar Harmadik emelet Vörös vércse hálójába legyenek szívesek küldeni Horváth Réka névre. Előre is köszönöm!

Üdvözlettel: Horváth Réka
*

Immáron 1 év van itt a Nezabarban, és azóta érte elég sok jó, és rossz is. A jó dolgok közé sorolható, hogy még a nyár eleje felé kinevezték, így most ő tölti be az Allidon Főprefektusa címet. Az is jónak számít, hogy végre megtalált azt, akit szeret. De ami őt itt a legboldogabbá tette, az az, hogy végre megtalálta ikerbátyját! Viszont történnek rossz dolgok is, amik valahogy el tudják rontani a felhőtlen boldogságát. Pedig azt hitte, hogy itt megszabadulhat a múlt árnyaitól. De nem, ide is követte. A titokzatos levelek amiket kap, az álmok, mind csak rontják azt, amit eddig felépített. A félelem, hogy egyszer csak tényleg feltűnik és mindent tönkre tesz... És a nyaklánc is, amit sosem vesz le, mintha egyre csak nezebb lenne, és húznál le magával... A nyáron kapott minisárkány: Cute, a karácsonyra kapott kis peléje: Reni, szinte mindig vele vannak.
Hinamori Hyuuga

Hozzászólások száma: 79
Msn: pinpat97@hotmail.com
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: VadVilág állat bolt   Vas. Feb. 06, 2011 8:10 pm

*A sötét utcákon hirtelen egy fekete hajú lány tűnik fel. Lépteit egyre gyorsabbra véveszi majd hirtelen megáll. Lassan elővesz egy borítékot a zsebéből, és becsúsztatja az egyik bolt postájába, ami "véletlenül" a VadVilág állat bolt.*

Kedves Boltosok!

Kérem küldjenek nekem egy Démonkutyát, a Nezabarba! Keressék Hinamori Hyuugát!
Az 1 opáltallér a borítékban van.
Köszönöm.

Hyuuga kisasszony

*Miután meggyőződött róla, hogy senki sem figyeli, gyorsan el is indult vissza a Nezabarba.*
http://sohanagy-vros.myminicity.com
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: VadVilág állat bolt   Vas. Okt. 10, 2010 4:53 pm

Egy vörös hajú, és meglehetősen elegánsan öltözött lány lép be a boltba. Látja, hogy a boltos most éppen mennyire elfoglalt, ezért csak halkan leteszi a pultra a borítékot, amit arra az esetre vett magához, ha a bolt éppen zárva lenne. A borítékban egy levél, és két Opál Tallér található.

Hallottam, hogy az ön boltjában hozzájuthatok Álommanóhoz. Ezúton szeretném öntől megrendelni ezt a ritka, és számomra igen becses lényt. A kért összeg, amibe ezen lény kerül, a borítékban találja, 2 Opál Tallér. A manót, kérem küldje a Nezabar varázslóképző iskola leánypihenőnek Fürge Gyík Hálójába, Gaea Nephele részére. Előre is hálásan köszönöm a fáradozását;

Gaea Nephele

Ezzel hátranézegetve, de csendben elhagyja a boltot, és a Jenilia felé veszi az útját, hogy azon keresztül menjen vissza az iskolába. Mára végzett, és sok mindent meg tett, amit meg kellett tennie. Végre elindul a kardozás-tudásban, hiszen Julient rá sikerült vennie, hogy tanítgassa, és a testvérének, Luciennek is hagyott egy levelet, hogy jövő héten benézne hozzá egy megbeszélt időpontra némi korrepetálásra, hiszen a gyakorlat jegyei nagyon nem jók, hiába ért az elmélethez olyan hű de jól. Szapora léptekkel siet hát át a sötét negyeden, míg elér a Jeniliába, ahol azért jobban biztonságban tudja magát, mint az előbbi helyen.
Emily Kyra Beawer

Minősítés:
Hozzászólások száma: 5295
Msn: emilykyrabeawer@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda: Észbe sem kapsz még, de már elindul a bal kéz, a tömeg ordít, bent van az egyenes, küzdeni kell, hogy a harcnak a végén a tömeg zúgja a nevedet... <3
psszt! ...hallgasd csak; ver-e még a szíved?
Most már tudom, hogy van szívem, mert összetört.

Titulus: A Hónap Legaktívabbja Április
Titulus: Multifunkcionális Zsebibaba
Titulus: Az Év Diákja 2011
Titulus: Gumilaszti Vizimanója

Pozició
TémanyitásTéma: Re: VadVilág állat bolt   Szomb. Aug. 28, 2010 5:24 pm

*Egy vidám papagáj jelenik meg cserregve Nellondban, és a VadVilág állat bolt felé tart. Erősen kapaszkodik egy fehér, összetekercselt borítékba, s amikor elér az üzlethez, megpróbál valahogy bejutni. Remélhetőleg nyitva van egy ablak, hogy szabad útja legyen... Egy feltűnő helyre dobja a levelet, majd, ahogyan jött, úgy távozik is vissza a Nezabar felé. Ha lekerül a szalag a borítékról, és széthajtják a benne lévő levelet, gyöngybetűs bíborszínű szöveg válik olvashatóvá.*

"Kedves Fardontov-testvérek!
Remélem nem tévedek rokonságukat illetően, de amennyiben igen, elnézést kérek. A levelet azért küldöm, mert már nagyon régóta keresek két varázslényt - és ezt az Önök üzletében, ha jól tudom, megkaphatom. Ez a két lény egy Démonkutya és egy Szellemkutya. Nagy szükségem lenne rájuk. A két lény összes négy három opál tallérba kerül, ha jól értesültem: ez a borítékban van. Kérem, küldjék el nekem a Démonkutyát és a Szellemkutyát, amint idejük engedi!

Harmadik emelet
Aligátor háló
Bal oldal

Őszinte köszönettel: Emily Kyra Beawer"

Emily első blikkre tipikus plázacicának tűnhet: szőke haj, kifestett szemek, rosszabb napokon műköröm és magassarkú. Pedig korántsem az a nyávogós típus, ezt két mondat után meg lehet róla állapítani. Kedves, segítőkész, nem túl gyanakvó, és többször esik bele ugyanabba a hibába, de összességében szeretetreméltó egyéniség. Ügyes trükkmester, telekinetista és hangmágus, szóval jobb, ha nem törsz borsot az orra alá... Az utóbbi egy év elég húzos volt számára, sokáig volt depressziós, nemtörődöm és szomorú, de mostanában mintha ismét a régi lenne...

Napsugár, ha vidáman ébred beköszön az ablakon...
http://www.bukottangyal.blogger.hu
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: VadVilág állat bolt   Pént. Júl. 16, 2010 10:23 am

//Hozzászólás törölve, Nellondban még mindig csak hétvégén( Szombat, Vasárnap) lehet játszani.//
Elisaveta Mira
Diák

Minősítés:
Hozzászólások száma: 1948
Msn: michiyo913@hotmail.com
Kaszt:

Pozició
Titulus: Negyedik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: VadVilág állat bolt   Pént. Ápr. 02, 2010 7:14 pm

*Egy kis boríték érkezik a VadVilág Állatbolt címére, erősen leragasztva. Az elejére csupán ennyi van ráírva: VadVilág Állatbolt, Nellond. Semmi több, szóval ha bármi mást meg akarunk tudni róla, ki kell bontani. Miután ez megtörtént, megpillanthatunk egy kis levélkét, és két opáltallért. A levélen kacifántos macskakaparással se sokkal több adat található, de itt már jóval célratörőbb az üzenet:
Üdv! A borítékban szám szerint két opáltallér található, amiért cserébe egy kutyát kérek, ami megérzi a veszélyt, nevezetesen a szellemkutyára gondoltam. Hallottam, hogy itt lehet kapni. A Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola címére, a Delfin hálóba, Elisaveta Mira névre kérném, előre köszönöm!
Elisaveta Mira
*
Lizbeth Westlive
Diák

Minősítés:
Hozzászólások száma: 1038
Msn: korcinti@citromail.hu
Kaszt:
Üzenőláda: Ha kedvetek van játszani, írjatok msn-en és ha van időm játszhatunk. Ha segítség kell, akkor is írjatok.

2010. márc: hónap újonca
2010. ápr: hónap diákja

Katt a sárkányomra ^^

Pozició

TémanyitásTéma: Re: VadVilág állat bolt   Szomb. Márc. 20, 2010 11:51 am

*Mivel senkit nem talált, úgy dönt megnézi az állatkertet, és majd később visszajön, hátha lesz itt már valaki. Felveszi macskáját és kilép az ajtón.*
Lizbeth Westlive
Diák

Minősítés:
Hozzászólások száma: 1038
Msn: korcinti@citromail.hu
Kaszt:
Üzenőláda: Ha kedvetek van játszani, írjatok msn-en és ha van időm játszhatunk. Ha segítség kell, akkor is írjatok.

2010. márc: hónap újonca
2010. ápr: hónap diákja

Katt a sárkányomra ^^

Pozició

TémanyitásTéma: Re: VadVilág állat bolt   Szomb. Márc. 20, 2010 11:34 am

*Lizbeth lép be a boltba. Sajnos nem lát senkit, ezért elindul macskájával körülnézni, hátha talál valaki, aki tudna neki segíteni. Sok mindent szeretne venni, most hogy végre átjöhetett.*
Anna Ivanov

Minősítés:
Hozzászólások száma: 2035
Msn: evan-darian@hotmail.com
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: VadVilág állat bolt   Vas. Jan. 10, 2010 10:44 am

*A Kereskedőnegyed sokkal élénkebb, még így vasárnap is, mint a Sötét negyed, ahonnan egy féltünde lány érkeziik meg, sötétbarna köpenyben. A lány a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző növendéke és miután megrendelt a Sötét negyed egy igen komornak ható boltjából egy érdekes tárgyat, most az állatboltot vette célba. Nem talált rá olyan könnyen, de talán a város ezen részén kevesebb félnivalója van, mint a Sötét negyedben. A Vadvilág állatbolthoz érve egy borítékot vesz elő köpenye alól, melyben egy üzenet található.

Üdvözletem!
A Vadvilág állatboltban, mint megtudtam árulnak egy különleges varázslényt, amire szeretnék igényt tartani. Ez nem más, mint egy Léleksas. Amennyiben lehetséges, szeretnék egy ilyen lényt vásárolni. A borítékban mellékeltem a szükséges 3 opáltallért. Bízom benne, hogy mihamarabb megérkezik hozzám e csodás állat. A Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző épületében, a Tarantula hálóban vagyok elérhető.
Köszönettel: Anna Ivanov

A borítékot a bolt postaládájába csúsztja és a úgy hagyja el Nellond városát és tér vissza az iskolában, hogy bízik abban, hogy mihamarabb megpillanthaja léleksasát.*

Aleksandar Stefan
Diák

Hozzászólások száma: 142
Kaszt:

Pozició
Titulus: Harmadik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: VadVilág állat bolt   Vas. Dec. 20, 2009 4:57 pm

*A zabpehely névre elkezd nevetni ő is.*
-Nem is olyan rossz ötlet. Akkor zabpehely leszel! *néz egy pillanatra a pelére, és a pénztárhoz lép. Előszedi zsebéből az ezüstöt és átnyújtja.*
-Köszönöm szépen. Sokat segített nekem. *Mosolyog, és az ajtó felé pillant.*
-Azt hiszem jobb lesz nekem visszamenni a Kúriába. Örültem. Viszont látásra. *elköszön Rozmertától és felteszi a kapucniját. Azután a hóesésben elindul vissza a kúriába.*
Rozmerta Fardontov
Boltos

Hozzászólások száma: 81

Pozició
Titulus: Boltos
TémanyitásTéma: Re: VadVilág állat bolt   Vas. Dec. 20, 2009 4:55 pm

* Rozmerta elgondolkodik majd megszólal.* -Gondolkodtál a zabpehelyen? *Neveti elmagát Rozmerta.* -Legyen olyan 50 ezüst! *Mondja majd oda szalad a pénztárhoz és várja a pénzt.*

Rozmerta 356 éves tünde nő. Alapjában véve kedves, és tünde létére szereti az embereket, hisz velük foglalkozik a boltjában is. Két gyermekét, Todort és Taniát mindennél jobban szereti, értük bármire képes, és mindig szán rájuk egy kis időt.
Aleksandar Stefan
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: VadVilág állat bolt   Vas. Dec. 20, 2009 4:43 pm

*Rámosolyog az eladóra, majd elgondolkodik a néven.*
-húú, nemtudom.. Nincs valami jó ötlete? De azt hiszem még gondolkodnom kell a nevén..*Így kapásból semmi sem jut eszébe. Ezután bemegy, és szétnéz.*
-hát.. nehéz a választás.*Egy kisebb gondolkodási idő után, az egyik pelére rámutat.*
-Az kell. Kivehetem? *Ha igen akkor kiveszi és elgondolkodik a nevén. Rozmertára néz, és így szól:*
-mi lenne ha Hópehely lenne a neve?
Rozmerta Fardontov
Boltos

Pozició
TémanyitásTéma: Re: VadVilág állat bolt   Vas. Dec. 20, 2009 4:30 pm

*Rozmerta elmosolyodik.*
-Mi lesz a szerencsés állatnak a neve? Ugy kiválaszthatjuk! Vagy talán névadás elött szeretnél választani?
*Kérdezi Rozmerta majd a boltnak egy füves és kerítéses részére mutat.*
-Itt vannak szabadon a kutyák és a pelék eggyütt! *Mondja nevetve.*
-Válassz! Bemehetsz! *Mondja a fiúnak és ő pedig indul és a pénztárt elkezdi tisztítani, nem árt a tisztaság.
Azért néha az ajtóba is néz. Nem jön -e még vásárló? *
~Ma nem vagyunk forgalmasak~ *Gondolja magában.*

Rozmerta 356 éves tünde nő. Alapjában véve kedves, és tünde létére szereti az embereket, hisz velük foglalkozik a boltjában is. Két gyermekét, Todort és Taniát mindennél jobban szereti, értük bármire képes, és mindig szán rájuk egy kis időt.
Aleksandar Stefan
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: VadVilág állat bolt   Szomb. Dec. 12, 2009 9:28 am

*Marie után int egyet, és visszafordul Rozmertához.*
-Vannak ilyenek. *Azután meghallgatja mit mond a boltos. A pelén elgondolkodik egy kicsit, lehet hogy az lesz neki a jó.*
-Stílusom? Kinn szoktam lenni többet... szóval vagy a pele, vagy az egér.. *Az egér nem annyira jön be neki szóval lehet hogy inkább a pele.*
-Szerintem a pele lesz! *vigyorog rá a boltosra, miközben várja a választ, és azt is hogy mit gondol Rozmerta.*

//Fagyás következik be//
Rozmerta Fardontov
Boltos

Pozició
TémanyitásTéma: Re: VadVilág állat bolt   Szomb. Dec. 12, 2009 9:21 am

-Micsoda egy lány! *Mondja a fiúnak.* -Mármint rossz értelemben! -Nah nem baj! -Én szerintem a hörcsög azoknak valók akiknem szeretnek ottkin lenni! A pele meg azoknak akik sokat vannak ottkin! Ennyi! Nos melyik típus vagy? *Kérdezi kedvesen a fiútól.* -Abár van még egér is ami szintén ottkiniaknak van! Vagy talán nyúl? Mókus? *Sorolja fel készletét Rozmerta.* -Nem tudok segíteni ha nem tudom a stílusod! Mond csak meg! *Mondja nevetve Rozmerta.*

Suzuhashi Yumi

Hozzászólások száma: 60
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: VadVilág állat bolt   Szomb. Dec. 12, 2009 9:17 am

-Nah mindegy! Legyen valami zöldséges!
*Mondja a boltosnak majd nyújt neki 50 aranyat.*
-Köszönöm ,hogy vehettem! -Viszlát!
*Mondja és eltűnik a havas utcán.*
Aleksandar Stefan
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: VadVilág állat bolt   Szomb. Dec. 12, 2009 9:15 am

*Nem sokkal később még valaki betér. Nem tudja, hogy ismeri-e a lányt, de mosolyogva köszön és válaszol is neki.*
-Szia! Itt. *Mivel a boltos már akkor ki is jön. Meg is hallgatja a beszélgetést, végül pedig ő is válaszol.*
-Aleksandar Stefan vagyok. Igazából még nem tudom mit is akarok. Gondolkodtam valami rágcsálón... *Hörcsög? vagy esetleg pele? fogalma sincs.. *
-Mit tudna ajánlani a rágcsálók közül? *kék szemeivel rápillant Marie-ra, és ismét Rozmertára. Még mindig nem tudja mi legyen... Estére tán csak eldönti...*
Rozmerta Fardontov
Boltos

Pozició
TémanyitásTéma: Re: VadVilág állat bolt   Szomb. Dec. 12, 2009 9:09 am

*Rozmerta miközben pakolgat hirtelen megijed ,hogy valaki meg szólal.* -Óó! Szia! Igen én vagyok! És milyen izben kérsz? * Kérdezi a lánytól majd a kezébe nyomja a madár eledelt és a válaszra vár.* -Madár eledelből csak egy fajta van de macskából több! * Mondja és közben a fiúhoz is oda ballag.* -Szia hogy hívnak? Mit szeretnél édes? *Kérdezi kedvesen. Rozmerta megmutatja a lánynak a macska eledeleket miközben a fiú válaszára vár.*

Suzuhashi Yumi

Hozzászólások száma: 60
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: VadVilág állat bolt   Szomb. Dec. 12, 2009 9:06 am

*Marie sétál Nellond utcáin fehér macskájával. Egy állat boltot keres ahol vehet a hollójának és a macskájának olyan 1 évi kaját. Hirtelen meglát egyet. Ott csak egy vásárló és egy diák van. Gondolja benéz.* -Szia te fiú! Hol van a boltos? * Kérdezi miközben mglátja a pappírt amit a boltos irt holvan.* -Te mit szeretnél venni? *Kérdezi a fiútól. Marie elkezd indulni a boltos felé.* -Jónapot! Maga Rozmerta asszony? Szeretnék macska és holló kaját venni! *Mondja gyorsan a boltosnak mivel kicsit fázik mivel ottkinről jön be a hideg levegő.* -Olyasmit kérek amiből kevés is elég és jól lakik! *Mondja kedvesen a hölgynek.*
Aleksandar Stefan
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: VadVilág állat bolt   Szomb. Dec. 12, 2009 9:00 am

*Egy diák érkezik a bolt felé. Nem gondolta volna, hogy kinn ennyire esik a hó. Imádja ezt az időt. Egy kisebb mosoly is elterül az arcán. Fekete nadrág- , szürke kabát amiket kapucnija a fején van és egy kockás sál is látható a nyakában- van rajta. Épp a VadVilág állat bolt felé tart, mivel szeretne magának valami kisebb állatot. Azt hogy milyet, arról még fogalma sincs. Mikor odaér a bolt ajtajához, leveszi a csukját a fejéről és belép.*
-Jó napot! *köszön oda a boltos hölgynek egy kis mosollyal és közelebb megy. Szétnéz a boltban.*
-hűűűha... ennyi választékot. *Egyenlőre mást nem is mond, csak gondolkodik mit is vegyen. Nehéz lesz választani, már érzi.*
Rozmerta Fardontov
Boltos

Pozició
TémanyitásTéma: Re: VadVilág állat bolt   Szomb. Dec. 12, 2009 8:53 am

*Rozmerta mostanában kelt fel ágyából. Rá néz az órára és elkezd csodálkozni.* -Jézusom hiszen mindjárt 10-óra! És 10 körül szoktam nyitni! Jézusom! Megyek is! *Mondja és leis szaladt átöltözni. Mikor átöltözött gyorsan ki is nyitotta a boltot. Ottkin éppen havazik.* -Milyen szép! *Mondja magában. Rozmerta gyorsan megeteti az állatokat és almot cserél nekik. Majd oda megy a pulthoz és elkezdi számolgatni a pénzt.* -Nah jól állunk! Így tudok több állatot ide rendelni! *Közben jött egy ember egy állattal.* -Megjöttek a szárnyas állatok! Éljen! Akkor el is helyezem őket! *Mondja majd elküldi a férfit és kiirja, a madaraknál vagyok, a madár részlegben. Ki is rakja a papírt és oda is megy beköltöztetni az állatokat. Közben azért oda figyel az ajtóhoz nem e jön tolvaj vagy vásárló.*

Rozmerta Fardontov
Boltos

Pozició
TémanyitásTéma: Re: VadVilág állat bolt   Szomb. Okt. 10, 2009 9:53 am

-Áfony! Hehe! Helyes a lány! *Mondja nevetve.* -Áfonya nevet kapta az a szerencsés állat! Biztos jó gazdája lesz! *Mondja magának majd indul az ajtó felé bezárni a boltot és lassan indul szobájába.* -Milyen fáradt vagyok és álmos! *Mondja s lefekszik aludni.*

Sonja Willinger
Diák

Hozzászólások száma: 458
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: VadVilág állat bolt   Szomb. Okt. 10, 2009 9:44 am

*Sonja szeme csillogott az örömtöl nagyon megszerette az árust és persze rögtön a kis pelét is.*
-Nagyon szépen köszönöm! Nem lessz semmi más köszönöm!Viszlkát!
*Mosolygott hálásan az eladóra.Majd szépen lassan kiment az üzletböl új kisálatjával a kezében.Kifelé menet azon gondolkozott hogy mi legyen a neve.*
-Megvan úgy fognak hívni hogy Áfonya!
*Mondta a peléjének miután kilépett az üzletböl.*

VadVilág állat bolt

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 41 oldalUgrás a köv. oldalra: : 1, 2, 3 ... 21 ... 41  Next

Similar topics

-
» Makulde varázspálca bolt
» VadVilág állat bolt
» Kisállat kereskedés
» Állatbolt