Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak |
|
| |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Hikaru Tudor Patrik

Hozzászólások száma: 42 Kaszt: 
Pozició Titulus: Ötödik évfolyam
 | Téma: Re: Képtár Hétf. Máj. 14, 2012 7:01 pm | |
| - Ha akarod nyugodtan szólíts Hikarunak ha az jobban tetszik. *Mosolyog a lányra de amikor a lány elővette a kést a csizmájából és eldobta a füle mellet lehervadt az arcáról a mosoly de a szeme se rebben. ~ Rám akar ijeszteni ? Hm vegyem elő a pálcám ne vegyem?~ *Kérdezte magától. Na mindegy Patrik leül az asztalhoz de nem sokáig mert mind a kettőjüknek menni-e kell. |
|  | | Natalie Angelov

Hozzászólások száma: 11 Kaszt: 
 | Téma: Re: Képtár Hétf. Máj. 14, 2012 6:44 pm | |
| *Natalie a fiú érkezése előtt éppen a képeket nézte, az egyikkel beszédbe is elegyedett. Amikor megérkezik a fiú, bemutatkozik neki, igaz nem túl illedlmesen, de megteszi. * -Szia, én Natalie Angelov vagyok, és ha szabad kérdeznem, hogy szólítsalak? Nekem a Hikaru tetszik a legjobban. * Jegyzi meg halkan, csak úgy magának, de úgy hogy a fiú is hallja. Előveszi ügyes munkával készített tőrét a magassarkú cipőjéből, és elkezdi élezni. Külső szemlélődőnek elég szürreális lehet a látvány, hogy egy rózsaszín pamacslabda kést élez, amit a többi ruhájától élesen elütő fekete csizmájából vette elő, megcsillogtatja Patriknak, igyekszik megijeszteni, nem akarja, hogy csak a jó beszélőkével megáldott részét ismerjék meg. Szereti, ha először bérgyilkosnak, és csak aztán szociális lénynek ismerik meg, talán vissza kéne vennie a kedves aranyos, rózsaszínmániás stílusából? Ki tudja, az minden esetre biztos, hogy amíg Patrik meg nem ijed, folytatja a késélezést, ha esetleg nem ijedne meg, eldobja a füle mellet, két hajszálát a falra szorítva. Amint odadobta, elmegy érte, mosolyogva odamegy a fiúhoz, és hellyel kínálja az asztalnál. * - Ülj csak le, nem kell félned, nem harapok. * Mondja, macska farkát ide-oda mozgatva, így inkább egy olyan hölgyhöz hasonlít, aki pénzért árul... szerelmet. Ő is leül, és elkezdi kérdezgetni a fiút: * -Mióta vagy itt? Esetleg meg tudnád mondani, hogy honnan lesz szobám? * Kérdezi a fiút, olyan tekintettel, mintha minden vágya lenne meghallgatni a fiút. *
// Pájtrick! Nem múlt időben, hanem jelenben írunk és majd légyszi küldd el Svesynnek az előtörid kinézet+jellem részét és vedd figyelembe a fajok sajátosságait, tehát ha egy macsek embivel találkozol, akkor vegye észre a karid. // |
|  | | Hikaru Tudor Patrik

Hozzászólások száma: 42 Kaszt: 
 | Téma: Re: Képtár Hétf. Máj. 14, 2012 6:25 pm | |
| *Patrik elhatározta hogy most felfedezi az iskolát de nem tudta hogy merre menjen. Úgy hogy csak egy irányt követve elindult. Mint mindig ma is mugli ruhákban volt. Kicsit jobban érzi magát a tóparti dolog után. Most vidáman ment a folyosókon. Elért a labirintusba utána elindult egy irányba amit nem ismer. Mikor ment az úton lát egy tölgyfa ajtót. Közelebb megy az ajtóhoz és benyomja. Amikor benézett akkor ott látott egy lányt aki épp akkor esett el*. -Szia jól vagy? *Közben oda siet hogy segítsen a lánynak de mire oda ért a lány már feltápászkodott*. -Engem Hikaru Tudor Patriknak hívnak de szólíts csak Patriknak és téged hogy hívnak? *Mosolygott rá a fiú. |
|  | | Natalie Angelov

Hozzászólások száma: 11 Kaszt: 
 | Téma: Re: Képtár Hétf. Máj. 14, 2012 6:01 pm | |
| *Natalie a mai napot az iskola felfedezésével tölti. A folyosón mászkáló diákok igencsak meglepődhetnek, hiszen a szürkés fülű lányon a macska szervein kívül még rendkívül sok furcsaság van rajta. Például a ruházata: elég rövid rojtos szoknyából, és egy rózsaszín pólóból áll. Göndör hullámos szőke haját hagyja, had dobálja a levegő, így nem kell vesződnie hajgumival, vagy hasonlókkal. A folyosón sokan megbámulták a vidám és szabadlelkű lányt, őt azonban ez nem zavarta. * ~Nézzenek csak, ettől vagyok én a sztár. ~ *Gondolta, majd amint beért a labirintusba, vidáman, cigánykerekeket hányva elindult egy ismeretlen irányba. Ahogy elhaladt az Allidon szakvezetőnőjének szobája mellett, figyelmes lett egy nagy tölgyfaajtóra, ami hívogatóan néz ki. Soha nem tudja megmondani, miért hívja valami, de mindig jól dönt, általában a megérzéseire hagyatkozik. Amint beér a nyolcszögletű terembe, rögtön az asztalhoz siet, bár nem tudja ilyen gyorsan felmérni a távolságot, így sikeresen nekiütközik a széknek. * ~Na ezt ügyesen elintéztem, remélem nem sérültem meg. ~ * Gondolja, miközben feltápászkodik a parkettázott padlóról. * |
|  | | Evelyne di Alsiera

Minősítés:  Hozzászólások száma: 90 Kaszt: 
 | Téma: Re: Képtár Vas. Ápr. 29, 2012 11:55 am | |
| *Meglepő módon helyesel Jess egyik mondatára nagy bólogatással.* -Igen, igazad van, ez már nekem is eszembe jutott, a szekrények meglehetősen kicsik. Bár nekem jobb lenne, ha egy teljes szoba állna rendelkezésünkre... a ruháim nagy részét kénytelen voltam hazaküldeni, pedig mindegyiket szeretem. A divattanácsadót én csak akkor tanácsolnám neked, ha már te is elvégeztél egyet... *mondja, majd megjelenik egy kép, aki a képek nézegetésére bíztatja őket.* -Na igen, múló dolog, épp ezért kell kiélvezni minden percét, ami rendelkezésünkre áll. Carpe Diem - élj a málnak. *mondja ki hangzatos életelvét Evelyne. A képen lévő szerzetes férfi persze szemforgat rá, és innentől kezdve nem is foglalkozik vele, inkább a számára sokkal szimpatikusabb Jesszel.* -Ne is hallgasson rá, kisasszony. Az ilyenek fognak az elsők között a pokolba vonulni. Egyébként engem nagyon régen, még az 1800-as években festettek. Bár hiúnak hangzik, szerintem nagyon tehetséges művész volt, aki ezt a képet készítette, az Isten áldja a két kezét. Mikor éltem, akkor is így néztem ki nagyjából. Nézze meg a többi képet is. Van még sok az én festőmtől és másoktól is. Itt válogatott remekműveket talál. *mondja a szerzetes, és a többi kép felé mutat.* //fagy// |
|  | | Jessica Westlive Diák

Hozzászólások száma: 70 Msn: korcinti@citromail.hu Kaszt: 
 | Téma: Re: Képtár Vas. Ápr. 29, 2012 11:38 am | |
| *Jesst örömmel tölti el, hogy a lány teljesen elhitte a kis történetét a bánatáról, így aztán egyre hihetőbben meséli a "bánatát" és örömmel látja, hogy a lány cinikusan válaszol.* -Magammal teljesen ki vagyok békülve, bár az igazgatónak kéne szólni, hogy a szekrények méretét igazán megnövelhetné. Egyébként meg ha sokáig maradsz még itt, csak romlik a hangulatom, hisz épp a magadfajták miatt kerültem ide... akik meg vannak arról győződve, hogy tökéletesen öltöznek. Lehet igaza volt anyának, hogy nyitnom kéne egy tanácsadót, és ott segíthetnék az embereknek rátalálni a stílusukra, ami mellesleg a divathoz is alkalmazkodik. *Mondja egy újabb drámai sóhajjal, majd a kép hallatán megfordul, hiszen nem túl sűrűn beszélget képekkel.* -Ó, igen. A divat valóban mulandó. Magát mikor is festették? *Kérdi mosolyogva, és hangján nem nagyon dönthető el, hogy most épp gonoszkodik, vagy csak próbál kedves lenni.* |

| Téma: Re: Képtár Vas. Ápr. 29, 2012 11:29 am | |
| *Evelyne csak legyint a lány megjegyzésére, Athelar pedig immár teljesen elnyúlt a lépcső tetején. Nagyon nem bírja, ha a lányok divatról fecsegnek...* -Szerintem kettőnk közül nem én vagyok az, aki nem érti a divatot, de mindegy. De kíváncsian hallgatlak. *mondja tettetett kíváncsisággal, és a falnak dőlve hallgatja a lány magyarázatát, és úgy tesz, mint aki mélyen megérti a lányt. Aztán persze a megjegyzéseiből érződik, hogy ez nem teljesen így van.* -Értem... nos, akkor biztosan rossz lehet neked... főleg, hogy te magad is ilyen vagy. Az a legrosszabb dolog, amikor az ember saját magával nincs kibékülve... biztos depressziós vagy, és ezért sírtál. De ne aggódj, megértem én. *mondja egy ironikus kacsintással. Ekkor egy kép úszik be hozzájuk az egyik közeli képkeretbe és megszólítja őket.* -Lányok, lányok, mire ez a civódás? Élvezzétek inkább a képeket. A szépség és a divat múló dolog. A kép viszont, amit nagy művészek festettek, örök dolog. |

| Téma: Re: Képtár Vas. Ápr. 29, 2012 11:17 am | |
| *Még hogy nem tudja viselni, mérgelődik magában Jess, de ezt természetesen a lány nem veheti észre, hiszen arcán még mindig ott van a gúnyos mosolya.* -Á, értem. Szóval te is jársz vásárolgatni.... az más. Akkor csak a divathoz nem értesz. Az nem annyira ciki, még lehet rajta javítani. *Mondja komoly hangon, bár még mindig mérges, igyekszik nyugodt hangot megütni, hiszen a lány csak azt akarja elérni, hogy ideges legyen. A megjegyzését, miszerint nem tudja viselni a cipőjét elengedi a füle mellett, nem fogja egy ilyen felidegesíteni. Mikor aztán a másik kedves hangnembe vált és a bánatáról kérdezi, Jess elmosolyodik. ~Csak nem gondolod, hogy épp veled fogom megosztani a bánatomat.~ Majd hirtelen eszébe jut valami, amin, ha nem mosolyogna már alapból, azonnal elmosolyodna.* -Hát jó, végül is elmondhatom. *Kezd bele, arcára szomorú kifejezést erőltetve.* Az az igazság, hogy annyira rossz látni olyan embereket, akik nem értenek a divathoz és nem törődnek a külsejükkel. Ott, ahonnan én jöttem, ilyen emberek nem nagyon voltak, így nehéz megszokni, hogy itt bizony ritka az olyan ember, aki egy picit is konyít a divathoz. *Mondja egy drámai sóhaj kíséretében, majd várja a lány reakcióját.* |

| Téma: Re: Képtár Vas. Ápr. 29, 2012 11:05 am | |
| *Evelyne a lány válaszára szemforgat, és vékonyított hangon utánozni kezdi a lányt.* -Ez egy eredetileg Pour la Victoire cipő. *mutatja a kezével is az idézőjeleket.* -Drága barátom, azokat viselni kell tudni. Nagyon jól tudom, mi az a Pour la Victoire. Rád viszont egyáltalán nem valók. *mondja, Athelar, a farkasa, aki persze most is jelen van pedig rákontráz.* -Ne is emlegesd. Most volt vásárolni. A legrégibb darabja pár hónapos. Folyton csak ruhákat vásárol. *aztán Jess az ő ruháit kezdi szidni, amin csak nevetni tud, Athelar pedig látványosan rosszul lesz.* -Tudod, én imádom, ha a pasik megbámulnak. Szeretek a középpontban lenni. Ha pedig ez a véleményed a ruháimról, ki kell ábrándítsalak, de kettőnk közül te vagy az, aki nem ért a divathoz. Athelar, mikor is kaptam ezt Nessie-től? Januárban, ugye? -Mit tudom én, hagyjál vele békén. -Mindegy, szerintem januárban. Na, akkor jött ki, mint legújabb modell, azt kértem az ikertesómtól születésnapomra. Úgyhogy addig ne hordj Pour la Victoire-t, amíg nem tudod hordani őket. Csak egy jó tanács. És egyébként mi nyomja a pici lelkedet? Látom ám, hogy valami nem stimmel. De nyugi, én meghallgatom... ~Aztán kiröhögöd.~ *teszi hozzá gondolatban Athelar, hogy még véletlenül se hallja meg Jess.* |

| Téma: Re: Képtár Vas. Ápr. 29, 2012 10:51 am | |
| *Végre egyedül van, de azért még itt sem hajlandó sírni, hiszen bárki betoppanhat ide, és akkor aztán kezdődik a vigasztalás vagy épp a kigúnyolás. Hamarosan azonban nagy fájdalmat érez a lábán, így felpillant és egy lányt vesz észre maga előtt.* -Normális vagy? *Pattan fel olyan ügyesen, ahogy csak egész kevesen tudnának egy 10 centis magassarkúban.* Ez egy eredeti Pour La Victoire cipő. Van fogalmad mennyibe kerül egy ilyen? Bár ahogy látom, nem sok fogalmad lehet róla... ez lerí a külsődről is. Ráférne a ruhatáradra egy kis frissítés. *Mondja kissé feldúlt hangon, de azért még méltóságát megőrizve. Mikor aztán meghallja a lány bocsánatkérését, végképp elveszti a türelmét... pontosabban vesztené, ha nem Jess lenne.* -Nem vagyok elég feltűnő jelenség... hát igen, tudod aki normálisan néz ki, az nem annyira feltűnő mint egyesek *bök fejével a lány felé* akiknek az öltözködése, hát hogy is mondjam, még a kőkorban is elavultnak mondható. *Mondja, majd egy gúnyos mosolyt erőltet az arcára, és felkapja táskáját a földről, majd leporolja a szoknyáját.* |

| Téma: Re: Képtár Vas. Ápr. 29, 2012 10:39 am | |
| *Evelnye is érkezik a képtárba. Hallotta a szobatársaitól, hogy errefelé létezik ilyen, és elindult, hogy megkeresse a helyet. Szerette volna megnézni a saját szemeivel is, hogy miféle képek vannak itt kiállítva. Picit nézegeti a képeket, de hamar rájuk un, mert rájön, hogy nem az ő világa egyik sem. Egy másik leányzó viszont pont jókor érkezik. Megpróbálja utolérni, hogy elgáncsolhassa a tűsarkújában, de ez nem sikerül, mert a lány gyorsabb nála és leül az egyik lépcsőre. Ezt viszont kihasználhajta. Elindul felé, és rálép a lábára teljes súlyával.* -Óh, bocsánat. Nem láttam, hogy itt vagy. Észre se vettelek. Tudod, nem vagy elég feltűnő jelenség.*szabadkozik gúnyos hangnemben. Arcán merő irónia van, karjait keresztbe fonta maga előtt.* |

| Téma: Re: Képtár Vas. Ápr. 29, 2012 10:25 am | |
| *A folyosón már messziről tűsarkak kopogására lehet figyelmes az, aki ma a képtár környékén sétálgat. Jess sétál arrafelé, mégpedig kissé feldúlt állapotban. A képtárhoz érve, bevágja annak ajtaját, majd elindul körbe. Közben szeméből könnyek szöknek ki, hiszen végre egyedül maradt, és itt most nem fogja senki zavarni vagy kigúnyolni, mint máshol. Szerencsére sminkje most is vízálló, így az nem mosódik el, csak szeme lesz egyre vörösebb, a lecsorgó könnyeknek köszönhetően. Végül leül egy lépcsőfokra, táskáját maga mellé téve, arcát tenyerébe temeti, és igyekszik erős maradni, bár ide aztán tényleg nem jár senki, így nem kell félnie valami alkalmatlankodó embertől, aki megpróbálna segíteni rajta, hiszen úgy is hiába, nem tud rajta segíteni, csak idegesítené.* |
|  | | Natalia Tatiana Ridolf

Hozzászólások száma: 114 Kaszt: 
 | Téma: Re: Képtár Szomb. Ápr. 21, 2012 6:09 pm | |
| * Ahogy így az erdőről beszéltek, kedve támadt kimenni a szabadba. Remélte, hogy Meinek sem lesz ellenvetése, szóval megkérdezte:* - Mi lenne, ha kimennék az erdőbe? Tegnapelőtt találtam néhány bimbós ibolyát az egyik fa tövében. Kíváncsi vagyok, kinyíltak-e már. * A falon lógó képek vizslató tekintetétől kirázta a hideg. Mivel muglik között nőtt fel, nem szokta még meg a mozgó festményeket.* - Szóval, jössz? A hideg ráz a festményektől. Nem bírom, ha bámulnak. *teszi még hozzá, és reméli, hogy Mei nem találja túl furcsának. Megvárja a lány válaszát, majd összeszedi a leveleit, - az anyjáét még nem is olvasta - feláll, és a kijárat felé indul. * |
|  | | Anelie Mei Xi

Hozzászólások száma: 56 Kaszt: 
 | Téma: Re: Képtár Szomb. Ápr. 21, 2012 5:50 pm | |
| * Mei beletrafált. Nat azonnal Elkezdett az erdőkről beszélni. Nem hitte ugyan, hogy a kínai bambuszerdőknél szebbet bárki mutatni tudna neki, de ráhagyta a lányra. Hiszen mindenkinek a saját hazája a legszebb. Azonban az, hogy egy ilyen tehetséges lányt, mit Natie mugliként kezeljenek felháborította. Ő, aki régi varázslócsaládokból származik el sem tudja képzelni milyen az, ha valaki ferde szemmel néz rá a furcsa dolgai miatt. Már épp megszólalna, mikor Nat terelni kezdi a témát. Hagyja magát, hiszen az előbb ő is pont ugyan ezt tette. Inkább mosolyogva folytatja az immár üressé vált csevejt.* - Igen. Múltkor kimentem gyakorolni kicsit és összefutottam egy nagyon furcsa lánnyal. Ő is egyedül akart lenni... Én persze megzavartam. De azt hiszem nem haragudott a végén nagyon. * Sorolta a dolgokat és arra gondolt, hogy ehhez a beszélgetéshez inkább ki kéne menni a szabadba, hiszen még süt a nap és ma tényleg szép idő van. Akár most rögtön kisétálhatnának.* |

| Téma: Re: Képtár Szomb. Ápr. 21, 2012 5:41 pm | |
| - Biztos, hogy minden rendben? *kérdezi Meitől. Nem tetszik neki a mentegetőzése, de ennél többet nem tud tenni.* ~Lehet, hogy nem kéne ennyire beleavatkoznom a dolgaiba? Én sem biztos, hogy örülnék neki, hogyha egy magas, furcsa, távolságtartó orosz lány kezdene kérdezgetni a gondjaimról.~ *Amikor Mei az erdőről kérdezi, megörül. Erről akár órákig is tudna beszélni.* - Nagyon szeretem az erdőket. Persze a legszebbek Oroszországban vannak, de az itteni is nagyon szép. Ha az erdőben vagyok, minden bajomat elfelejtem. Ott még az sem fáj, hogy apám mugliként kezel. *Tessék, csak kicsúszott a száján. Pedig nem akarta a kínai lányt még a saját gondjaival is nyomasztani.* - Mondjuk ez az erdő néha olyan, mint egy átjáróház. A múltkor is egyedül akartam lenni, és három másik diákkal is találkoztam *mosolyog.* |
|  | | Anelie Mei Xi

| Téma: Re: Képtár Szomb. Ápr. 21, 2012 5:33 pm | |
| *Mei torka elszorult, amikor meghallotta Nat válaszát. Gondolt rá, hogy elmagyarázza neki, hogy az apja akármit tett nem szabad haragudnia rá. Ha nagyon nem tudja szeretni legalább csak ne foglalkozzon vele. El akarta mondani, hogy ő is átélt hasonlót, de inkább csöndben maradt. Könnyei kicsordultak. Rettenetesen szégyenlte magát a hisztije miatt. Nem szokott ilyet csinálni, de ez tényleg nagyon nehéz nap. Megpróbál kipréselni magából valami megnyugtatót.* - Bocsi. Nincs semmi bajom, csak egy kicsit nyomott vagyok... Na, jó annál lehet egy kicsit több, de nem vészes. *Már megint össze-vissza beszél. Jobb lesz ha inkább elhallgat. Nat nyugtató szavai nem sokat segítenek, de összeszedi magát, megtörli a szemét, és most hogy végre lát szemügyre veszi a szemközt lógó képet, hogy beszédtémát teremtsen. A képen egy gyönyörű éjszakai erdő látható, itt-ott ködfoszlányok úsznak el rajta keresztbe, amik a másik oldalt visszatérnek.* - Szeretem az erdőt... *kezdi olyan bizonytalanul, ahogy minden mondókáját szokta.* - Te hogy vagy vele? - Egyszer kimehetnénk együtt. * Nem akar nagyon rámászni a lányra, látja, hogy ő inkább távolságtartó típus. Nagyon erős lány lehet. Ha tudja, hogy itt van biztos nem mutatja ki, mit érez. Meit egy ideje elhagyta ez az erő. Egyszerűen elmúlt.* |

| Téma: Re: Képtár Szomb. Ápr. 21, 2012 5:18 pm | |
| ~Hát Mei, ezt nagyon félreértetted...~ *gondolja, és magában mosolyog.* - Nem, nem történt semmi. *szögezi le gyorsan. * Nem azért sírok, mert szomorú vagyok. Csak kaptam egy levelet az apámtól, és szörnyen dühös lettem rá, ez minden *mosolyog a lányra, miközben elfogadja a felé kínált zsebkendőt, és megtörli a szemét. * De most már minden oké. *Éppen arról akarja kérdezni, tetszik-e neki a falon függő csendélet - csak, hogy beszélgessen valamiről - , mikor Anelie is sírni kezd. Nat nagyon megijed, nem tudja, mihez kezdjen. Szeretné megvigasztalni Meit, de nem szokott hozzá, hogy kimutassa az érzéseit. Ezért hát csak odaül mellé, átkarolja a vállát, és halkan beszélni kezd:* - Nyugi, nincs semmi baj. minden rendben lesz... ~Csak tudnám, mitől kezdett el hirtelen sírni?~ *kérdezi magától.* |
|  | | Anelie Mei Xi

| Téma: Re: Képtár Szomb. Ápr. 21, 2012 5:09 pm | |
| *Meimei elmosolyodik Nat reakciója láttán. Egyszerűen nevetségesen kedves ez a lány.* - Én látszom szomorúnak? *kérdez vissza egy kissé gúnyosan* Először mesélj te. Mi történt? * kezdi faggatni barátnőjét. Lopva a levelekre néz. Biztos benne, hogy abban van valami, ami ennyire megrázta. Csak nem halálhírt kapott? Megijeszti Nat sírása... Nem régóta ismerik egymást, de máris megszerette. Tud néhány dolgot róla, de még nem nyíltak meg egymásnak teljesen.* ~ Nem zavar, ha nem mond el mindent, de jó lenne ha tudnék segíteni neki.~ *gondolja. Továbbra is kérdőn néz Natre és vár... Vár valamire. Akár elutasításra is. Zsebkendőt nyújt Natnak és folytatni próbálja a beszélgetést, de belőle is feltörnek a könnyek. Már nagyon rég nem sírt és megdöbben magától. Mintha a Nezabar egy másik emberré alakítaná.* |

| Téma: Re: Képtár Szomb. Ápr. 21, 2012 5:00 pm | |
| * Amikor elolvassa a levelet, iszonyúan dühös lesz.* ~Szóval azt akarja, hogy menjek vissza hozzá?! "Jaj, drága kislányom, megbocsátom, hogy négy évvel ezelőtt anyádat választottad, csak gyere, és segíts rendben tartani a házat." És ezt miért? Mert a mama már nem bírta elvégezni a munkát, és az idősek otthonába költözött... "Persze, ha eljössz, normális emberként kell viselkedned, itt nem tolerálják az anyádéhoz hasonló furcsa viselkedést, amit ha jól tudom, te is átvettél." Szóval még varázsolnom sem lenen szabad?! Vegyél fel egy házvezetőnőt, b*meg, ő biztos mugli, és ne engem ugráltass a fél világon át!!~ *Annyira dühös volt, hogy a nyugtató zene ellenére is könnyek gyűlnek a szemébe. Felnéz, és a düh könnyein keresztül meglátja Meimeit, az egyik szobatársát, ahogy éppen letelepszik vele szemben. Mi tagadás, elég fancsali képet vág, ezért hát kedvesen megszólítja:* - Szia, Mei. Valami baj van? Olyan szomorúnak látszol. |
|  | | Anelie Mei Xi

| Téma: Re: Képtár Szomb. Ápr. 21, 2012 4:47 pm | |
| *Egy évben sok szomorú nap van. És ez a nap megint ilyen. Egy évvel ezelőtt ekkor távozott el Meimei nagypapája. Egy héttel azután, hogy a lány hazautazott Bulgáriába. Azóta sem tudta megbocsátani magának, hogy akkor elment, de már nem volt lehetősége visszamenni... Anelie lelke csak lassan gyógyul és az emlékek ma megint felszakították sebeit. Üres tekintettel bolyong a folyosókon, egy olyan helyet keres ahol egyedül lehet. Néha benyit egy-egy terembe, de ha meglátja, hogy valaki már van ott rögtön visszafordul. Ilyenkor nincs szüksége senkire. A Labirintusban kószálva megakad a szeme egy emberfejes ajtón. Már hallott a képtárról, tudja hogy ez az. Lassan benyomja a nehéz ajtót. A tekintete azonnal megakad a másik lányon. Nat az, a szobatársa. Az asztalnál ül és mintha leveleket olvasna. Már majdnem sarkon fordul, mikor meggondolja magát és inkább letelepszik Nattel szemben, az asztal másik oldalán. Megvárja amíg barátnője befejezi a levelet.* |

| Téma: Re: Képtár Szomb. Ápr. 21, 2012 4:35 pm | |
| *Nat végre levelet kapott otthonról, és most egy helyet keres ahol egyedül lehet. Nem akarja a zsúfolt közös hálóban elolvasni, amit az anyja írt. Az egyik diáktól - a nevére már nem emlékszik - hallotta, hogy a labirintus északi szárnyában van egy képtár, ahol halk zene szól, és ahova kevesen járnak. Ezért hát arrafelé veszi az irányt. Tízperces bolyongás után meg is találja az emberfejekkel díszített ajtót, és belép a képtárba. Meglát a terem közepén egy asztalt, ami körül székek állnak. Leül az egyikre, egy almákat ábrázoló csendélettel szemben, és kinyitja a fehér, hosszúkás borítékot. Amikor kiveszi belőle az anyja cirill betűkkel írt levelét, egy másik boríték is az asztalra hullik. A feladó helyén ennyi áll: "Thomas Ridolf, London". Nat szíve egyszeriben megtelik gyűlölettel, amit az apja iránt érez, de a teremben szóló zene hatására hamarosan megnyugszik.* ~Vajon mit akarhat az apám, ennyi év után?~ *kérdezi magától egy cseppet sem kíváncsian, és egy határozott mozdulattal feltépi a borítékot* |
|  | | Rory L. Milborrow-Quenell

Minősítés:  Hozzászólások száma: 131 Msn: emilykyrabeawer@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: 
 | Téma: Re: Képtár Hétf. Jan. 09, 2012 7:00 pm | |
| *Úgy tűnik végül, hogy nem tör ki a 3. világháború, nem lesz apokalipszis vagy végzetes sebesülés, úgyhogy látszik az arcán, hogy eléggé fellélegzik. Figyeli, ahogyan a lány egy kicsit azért még felkapja a vizet a festmény kérésén - vagy inkább parancsán - és jeget fúj rá, ő pedig csak lemondóan megrázza a fejét, szegény uraság! Talán meg lehetett volna vele beszélni... Na mindegy, majd kiolvad... remélhetőleg. Biccent Szevér irányába, aki ekkortájt távozik a színről, majd amikor Colette megemlíti a karatéjos tudását, büszkén kihúzza magát és elvigyorodik. Amikor azonban a lány is távozásra készül, és már el is suhant, Rory még utána kiabál, hogy "Vigyázz a trollokkal!", és visszafordul a többiekhez. Celeste hátbaveregetős dolgára egy picit megilletődik, de szinte úgy köpi ki a szavakat, mintha a lány ütné ki belőle őket finoman.* - Vagy lehetek akár lidérc is. *Erre pedig Val elkezdi elmesélni a sztorit, de túl sok nem derül ki belőle, és a lány már távozik is... Még lehet látni a lila hajú leányzót, amikor aztán Celeste is elindul, szóval egyedül marad a Képtárban. Valami tüzes dologgal felolvasztja a kobold-sárkánylány által lefagyasztott képet, és még, mielőtt kapna a fejére az incidensért, kacagva, indiánszökdécselésben távozik, megfeledkezve arról, hogy egy kis Sir William lovaggal való beszélgetés volt az eredeti célja...*
//Én is köszönöm szépen ^^// |
|  | | Celeste el Qventrell

Minősítés:  Hozzászólások száma: 20 Kaszt:  Üzenőláda: 
Az én színem a sandybrown.
 | Téma: Re: Képtár Hétf. Jan. 09, 2012 5:52 pm | |
| *A térképet átveszi, Val lelkesedésére elmosolyodik, aztán elköszönget és irányt vesz a már említett szoba felé. User meg mivel lassan babát fürdet, már nem tud hosszan írni, de köszöni a játékot.* |
|  | | Valeriel Ravenwood

Hozzászólások száma: 336 Msn: perlita6@freemail.hu Kaszt:  Üzenőláda: 
Pozició Titulus: Negyedik évfolyam
 | Téma: Re: Képtár Hétf. Jan. 09, 2012 5:44 pm | |
| *A felbolyduló festményre kissé megriad, ő igazából inkább befordította volna a festményt, így a jégfújásra most kivételesen ő is ledöbben, körülbelül két másodpercre.* - Ez olyan csúúúcs! *Mondja lelkesen Celecte-nek, jó hogy nem ugrál örömében. Az ügyeletes szőke hercegre bájosan elmosolyodik, és pukedlizik, képzeletbeli szoknyájával, mert hogy igazából egy rövidnadrágban van, így hát azt megemelni kicsit nehéz lenne. Kicsit nagyon meglepődik, amikor a szárnyas-lány visszautasítja az ékszert, és nagyon megörül, mikor az ő kezébe kerül. Át se gondolja, hogy bajba kerülhet vele, lelkesen veszi át.* - Köszönöm, köszönöm! Nagyon jó lesz! Gyertek el mindannyian, holnap, óra előtt, háromtól, olyan másfél órás,, zenés és húúú! *Mondja lelkesen, kicsit fel is nevet, majd mikor Szevér távozik megrázza a fejét gyorsan.* - Az már foglalt, de kellenek a fiúk, majd szólok! *Rendezkedik szépen, konkrétan mindenki benne van a dologban, szóval már is szerzett még pár tagot a társulathoz. Rory azonnal belelkesül, aminek Val felettébb örül, és fontoskodva elkezdi körvonalazni a történetet.* - Nézzük csak, szóval volt egy lány, aki szerelmes lett, eddig... Eddig a szokásos. De nem a szőke hercegbe lett szerelmes, hanem egy tiszta gonosz fiúba, aztán... Majd megbeszéljük. Rory, unikornis? Az tök jó! És Celeste lennél... sárkány? Lehetnél a herceg, a hercegnő, vagy a gonosznak a társa is. És... Fú, most annyi gondolatom van! *Nem bírja befejezni se, csak figyeli, ahogy mindenki elszállingózik, és az ékszer a nyakába kerül, de ráejti szépen a kék sálát, így nem nagyon látszik ki. Valószínűleg, mikor mindenki, ő is távozik, egyenesen a színház terembe.* - Akkor remélem holnap összefutunk, sziasztok! *Köszön el, és néhány lépés után már piruettekbe nyúlik és forgásokba, vidáman, néha fel-fel kuncogva, ahogy távolodik* |
|  | | Colette Fournier

Hozzászólások száma: 16 Kaszt: 
 | Téma: Re: Képtár Hétf. Jan. 09, 2012 5:36 pm | |
| *Nem lepődik meg, hogy a társaságból ketten is szárnyasok, annyi kalandorral találkozott már, hogy már teljesen megszokta a különlegességet. Ellenben amikor Val sóhajtozik Szevér láttán, hogy igazi herceg, egyre jobban kezdi mustrálni az angyalkát. Miután Celeste visszautasítja a gyöngysort, Valnak adja oda.* Áldásom rá, maximum egy picit koszoljátok be, hogy ne legyen ennyire csillogó. *Figyelgeti a lila leányzó lelkesedését, és vállat vonva bólint* Dehogynem, nagyon sokszor felléptem már, egyátalán nem áll tőlem ez a fajta dolog, bármilyen szerepben szívesen becsatlakozom. Csak szólj, hogy mikor lenne valamilyen próba, vagy vállogatás. *Úgy tűnik, hogy a boxmeccs végülis elmarad, így az üres papírokat visszagyűri a tunikája bélés zsebébe. Rory hallatán vidám nevetésben tör ki, és csak legyint.* Ugyan, nagy kislány vagyok, meg tudom védeni magam, de azért kösz, majd elraktározom a karatéjos tudományod. *Celeste kérdésére ő is odafigyel, még nem rendelkezik szobával, és miután Szevér útba igazítja a picit, neki térkép sem fog kelleni, hogy megtalálja a helyes irányt, bár eddig amióta megérkezett, egyetlen éjszakát sem töltött a kúriában, nem teljesen biztos benne, hogy szüksége lesz-e egyátalán igazi berendezett lakosztályra. Azért az infó nem haszontalan, úgy dönt, hogy még most utána is néz a dolognak. A távozó Szevér után csak ennyit rebeg.* És ha most van szükségem hősszerelmesre? *Teszi fel a költői kérdést, hiszen az angyalunk már le is lépett, így Colette-nek már társaság után kell néznie. A lányokhoz fordul* Nos én is a távozás mezejére lépek, egy élmény volt hölgyek. *Tiszteleg mint a kalózok, és kisurran az ajtón.* |
|  | | |
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|