Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságHelyszínleírásokRegisztrációBelépés

Share | 

Képtár

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : 1, 2, 3 ... 14 ... 28  Next
SzerzőÜzenet
Celeste el Qventrell

Minősítés:
Hozzászólások száma: 12
Kaszt:
Üzenőláda:
Az én színem a sandybrown.

Pozició
Titulus: Ötödik évfolyam
TémanyitásTéma: Re: Képtár   Hétf. Jan. 09, 2012 4:05 pm

*Mostmár elmondható, hogy órák óta bolyong az iskola falak között, és végül sikerült a labirintusba is lekeverednie. Nem olyan régen érkezett meg, fogalma sincs, hogy hol kellene találnia valami szobát, vagy bárkit, aki útba igazítja. Esetleg egy kis harapni való sem jönnek rosszul.* -Hahóóó! *Kiált bele a csendbe, de semmi válasz, majd végülis, mintha hangot hallani mag, vagy csak a füle zavarta össze már megint. Durcás arccal veszi az irányt a Képtár felé, majd löki be annak ajtaját. Morogva vonszol maga után egy méretes bőröndöt, az nem túlzottan magas hölgyemény. Sötét haja copfban van összefogva, ruházata a barna és kék színek keveredéséből áll össze. Jégkék szeme szinte vesébe látó, minta Husky-knak, ha valaki nem bírja ezt a fajta szem színt, akkor biztos zavaró lehet számára, ha vele kell beszélnie.* -Nem hiszem el, hogy senki nem képes segíteni, hogy mi hol van itt! *Hagyja ott a koffert, és röppen közelebb a bent lévő vörös leányzóhoz, aki egy képet fixíroz. Megrángatja a ruháját.* -Segítenél? ... Még ma! *Türelmetlenkedik, még akkor is, ha a leányzó azonnal megfordul érkezésének hatására. Feltűnő lehet egyébiránt apróságunk hátából kiálló sötét kék, hártyás sárkány szárny. Idegesen topogni kezd a lábával a padlón.*
Vissza az elejére Go down
Rory L. Milborrow-Quenell

Minősítés:
Hozzászólások száma: 116
Msn: emilykyrabeawer@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Képtár   Hétf. Jan. 09, 2012 3:57 pm

*Kedvenc, szédült kis vörös nekromantánk az egyik festmény előtt áll, és bámul felfelé. Úgy nézi a képet, mint mondjuk ahogyan kiskölyök bámul fel az óriáskerékre, hátrabukó fejjel, nyitott szájjal, nagy szemekkel. Nyel egy nagyot, majd mély levegőt vesz, és végre meg is szólal, amire már ugye percek óta próbálta összeszedni az erejét.* - Csók... csókolom! *Szól fel végre a festménynek, idős, megtermett hölgy ücsörög a képen egy hintaszékben. A nő rápillant, de csak unottan legyint, ezzel jelezve, hogy Rory jelenléte még a legkevésbé sem érdekli.* - Maga ki tetszik lenni? *Teszi fel a kérdést, amikor látja, hogy reménytelen, hogy választ kapjon a hölgytől. Az asszonyság egyébként a tipikus mádám külsejű, szép, fodros, selyemnek tűnő ruha, pirospozsgás arc. A képen átszalad egy hófehér perzsa macska, ami Rory-t még jobban lenyűgözi. Eléggé jóban van a kastély festményeivel, egyet-kettőt leszámítva, de akárhányszor itt járt eddig a Képtárban, a mádámot még soha nem találta a szépen megmunkált, arany - vagy aranyozott? - keretében, ezért is döbbentette meg, miközben indiánszökdelésben éppen a kedvenc lovagjához, szőr Williamhez tartott. (Igen, eredeti úticélja ténylegesen a lovag volt, aki alig pár képnyire van innen, de szinte rajzfilmbe illő jelenet volt, ahogyan a lány először elhaladt a mádám előtt, majd megtorpant, és visszahátrált hozzá. Majd pedig 5 perc kitartó bámulás után végre sikerült megszólalnia... Ám hiába.)* ~Talán süketnek tetszik a hölgy lenni.~ *Suhan át a fején a gondolat, és megkocogtatja a képkeretet, mire a hölgy egyre felháborodottabb arccal ül a hintaszékében, de csökönyes továbbra sem képes Rory-ra pillantani.*
Caryl Sheila Wulner

Minősítés:
Hozzászólások száma: 1063
Msn: zelenyanszki.dorka@gmail.com
Kaszt:
Üzenőláda: Bárkivel szívesen játszok! És bárkinek segítek.^^

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Képtár   Szomb. Júl. 09, 2011 12:25 pm

//Fagyikehely, mert Susan eltűnt.//

A Londonból érkezett leány egy életvidám folyton beszélő típus. Mielőtt idejött az apjával élt és átélt egy számára fontos személy elvesztését. Ám ezen is túltetette magát és mostanra csak kevesek láthatják szomorúnak. Van egy daimónja egy macska Fruks a neve. Caryl a legjobb barátjának tekinti.
Caryl Sheila Wulner

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Képtár   Szomb. Júl. 09, 2011 12:02 pm

*Caryl járkál a képtárban. Nézegeti a képeket. Majd megáll egy kép előtt. Nézi és rátekint a daimónra.*-Ne néz így rám. Én nem értek a képekhez.*Mondja a macska. Majd ilyedten bemenekül Caryl táskájába. Mert egy másik lány és fölbukkan. Odamegy hozzájuk.-Szia! Bocsáss meg, hogy egyzser majdnem pofon vágtalak.*Mondja és ránéz a képre.*-Igen elég szép. De láttam már jobbat is. Mondjuk az!*Mutat rá egy képre.*

A Londonból érkezett leány egy életvidám folyton beszélő típus. Mielőtt idejött az apjával élt és átélt egy számára fontos személy elvesztését. Ám ezen is túltetette magát és mostanra csak kevesek láthatják szomorúnak. Van egy daimónja egy macska Fruks a neve. Caryl a legjobb barátjának tekinti.

A hozzászólást Caryl Sheila Wulner összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Júl. 09, 2011 1:43 pm-kor.
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Képtár   Szomb. Júl. 09, 2011 11:35 am

*Szőkeségünk is a Képtár iránya felé veszi útját, talán most hogy így omladozik a Kúria, mindent körbejár... Egyébként nem nagyon szokott idejönni. Mindenesetre nyomában ott van a fossza is, farkát magasra felcsapva sétálgat nagy peckesen... Mindenesetre a szőkeség egy ismerős lányt pillant meg, mire arcizmai megkeménykednek, aztán úgy lép oda a másik mellé.* -Üdv... Szép kép. *Jelenti ki tárgyilagosan, na igen a lány nehezen felejt. Nehezen felejti el, hogy a másik megakarta pofozni...*
Caryl Sheila Wulner

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Képtár   Szomb. Júl. 09, 2011 11:14 am

*Caryl tűnik fel a képtárban. Barna szoknyában. És sárga pólóban. A haja összefogva. Nézegeti a képeket. És gondolkozik azon, hogy milyen lesz a nap további része.*-Szerinted?*Kérdi a daimónjától.*-Ugyanolyan mint a többi.*Válaszolja a macska daimón azonnal. Tétovázás nélkül.*-És itt se fogunk senkivel találkozni.*Teszi hozzá. Ami Caryl szerint nem biztos, hogy így lesz, de ez már mindegy.*

A hozzászólást Caryl Sheila Wulner összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Júl. 09, 2011 1:44 pm-kor.
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Képtár   Szer. Jún. 29, 2011 2:17 pm

//Fagy//
Játékmester Naxeldir

Hozzászólások száma: 277
Kaszt:
Üzenőláda: Ha az élet és halál közötti szakadék fölött feszülő vékony kötélen óhajtanál táncolni... keresd Susan Watsont vagy Liliya Galinat esetleg
Christopher Strife-ot!

Pozició
Titulus: Mesélő
TémanyitásTéma: Re: Képtár   Szer. Jún. 29, 2011 2:09 pm

*Kék hősnőnk, sétálgatni kezd a teremben, majd Tyline felé fordul, amikor az megszólal. Mosolyogva néz rajta, végig majd vállat von.* -Na persze, mindenki ezt mondja... Mielőtt még ide hoztak volna, akkor is mindig ezt mondták... Ah, gyerekek *Mondja a lány, miközben fogja a vállán lévő csillagot és a kezébe veszi. Úgy látszik el van vele a lányka.* - Nananana akkor nézzük csak, mindig is kíváncsi voltam, hogy mit lehet ebben az iskolában csinálni! *Közli vigyorogva és meg is indul az ajtó felé, ám a kis keleti lányka kérdez tőle, mire felvonja a szemöldökét.* -Sonsi vagyok. És egy tengerpartra lettem megalkotva de... *Mondja a lány, ám nem fejezi be a mondatot, ugyanis az egyik képből valami ronda földönkívüli lény mászik, elő ami már nem túlzottan barátságos.* -Aj jaj, innen menni kéne. *Mondja a lány, majd arra a kérdésre, hogy vissza tud-e menni csak megvonja a vállát.* -Most kiderül... *Feleli, miközben maga előtt tereli a lányokat, azok ha akarnak ha nem de muszáj lesz beugraniuk a festménybe. Természetesen a kék csoda is ugrik utánuk. A lányok egy tengerparton találják magukat, ám olyanok mintha ők maguk is festve rajzolva lennének.* -Remek...remek... Ez a dög nem jön utánnunk, na mindegy az iskolát sem tudom felfedezni. Jöttök? *Kérdezi, miközben megindul előre...*
Aadhaya Surapanani

Hozzászólások száma: 53
Kaszt:
Üzenőláda: Mera Mahbob

Ha játszani szeretnél, üzenj Hua Xiangfengnek Smile

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Képtár   Szer. Jún. 29, 2011 2:00 pm

*Persze nem tud franciául, ezért nem érti, hogy mit motyogott Tyline. De valószínűleg okkal mondta az anyanyelvén, ezért nem is faggatózik. Mikor Medhya elszabadul, elfut a terem végébe. Aadhaya megfordul, hogy lássa, merre van, de már nem veszi észre. Mindegy, majd ha megy, akkor megkeresi.*-Meg is érte biztosan.*Mosolyog. A következő kijelentésre azért elmondja a saját véleményét is.*-Nem feltétlenül. Valakit pont az európai kultúra nem érdekel. Előfordul az ilyen is.*Mondja mély meggyőződéssel. Ekkor azonban fényviszonyváltozások történnek, ráadásul kimászik egy kép, ő meg odakapja a fejét.*-Te meg ki vagy?*Teszi fel az első kérdést. Majd hallgatja a lány történetét.*-Fogalmam sincs. Nem tudsz visszamenni?*Kérdezi, mert nem tetszik neki ez a helyzet.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Képtár   Szer. Jún. 29, 2011 1:39 pm

- Hogyan lehet félreérteni? *Motyogja maga előtt franciául. Aadhaya kijelentésén elmosolyodik. Elereszti a kutyát. Hadd menjen ahová akar.* - Igen voltam ott. Hetekig visszajártam, mert akkora a múzeum. *Bólogat a szőkeség. Szereti Párizst, szereti a múzeumokat. Mindent szeret, ami Franciaországhoz kötődik. Ő ilyen francia fan. * -Csak azokat az embereket, akik már kinőtték Európát, vagy változatosságra vágynak. Engem annyira nem érdekel a keleti világ. Jó nekem itt Európában. *Felel a kijelentésre. Ismét meglátszanak a család nevelési szokásai. Mondana még valamit, de az egyik festmény világítani kezd. A lány azonnal eltakarja az arcát. Nem szereti az ilyen erejű fényeket.* -Tessék Tyline Blanchard. Kimozdulsz a harmadik emeletről, és bajba keveredsz. Gratulálok. *Morogja a Belsis leányzó, majd amikor a fény kihuny elveszi a kezét a szeme elől.* -Ez mi a franc volt? *Nyögi a lány, majd visszatérnek a fények.* ~Király. *A lány halk motoszkálást hall, majd valaki kimászik az egyik képből.* - Ez meg ki? *Teszi fel homlok ráncolva a kérdését, de megelőzték. * - Én semmit nem csináltam és fogalmam nincs hogy jutott ki onnan.
Játékmester Naxeldir

Hozzászólások száma: 277
Kaszt:
Üzenőláda: Ha az élet és halál közötti szakadék fölött feszülő vékony kötélen óhajtanál táncolni... keresd Susan Watsont vagy Liliya Galinat esetleg
Christopher Strife-ot!

Pozició
Titulus: Mesélő
TémanyitásTéma: Re: Képtár   Szer. Jún. 29, 2011 1:22 pm

*A képtár most is ugyanolyan, mint bármelyik nap. Festmények, rajzok sokaságai vannak a falakon, asztalokon mintha egy műteremben lennénk és voltaképp abban is vagyunk... Két lány beszélget ebben sincsen semmi különös, sőt a varázsvilágban még az sem abnormális, ha a festmények beszélgetnek, ha mozognak a rajzok. Itt kifejezetten természetesnek mondható... Mindenesetre a két lány felfigyelhet, hogy az egyik festmény világítani kezd, szinte olyan élesen, hogy nem lehet kivenni belőle semmit sem. Aztán a fény kihuny, de nem csak a festmény sötétül el, hanem az egész terem. Némelyik kép sikkantva kiállt fel, de van aki csak morog... Ez történik úgy egy két három percig, aztán halk motoszkálás lesz hallható, majd a fények is visszajönnek, valamint a világító festményen lévő alak kimászik a képből.* -Üdv az életben! *Rikkantja a lány, elsőre talán rémisztő lehet, de látszik rajta, hogy nem ártalmas. Mindenesetre az egész teste, olyan mintha festve lenne, érdekes látvány az biztos.* -Hé, ti. Mit csináltatok? Nem tudjátok miért tudtam kijönni? *Kérdezi a lány, miközben odamegy hozzájuk...*
Aadhaya Surapanani

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Képtár   Szer. Jún. 29, 2011 1:22 pm

*Megkönnyebbül, mikor Tyline megsimogatja a kutyát. Az elején egy kicsit félelmetesnek tűnt, de így már más.*-Akkor jó. Gyakran félreértelmezik.*Sóhajt fel. Emlékszik, hogy egy másik naxeldires meg akarta ölni szegény Medhyát.*-Köszönöm, szerintem is az. Úgy kaptam egy barátomtól.*Meséli, miközben vidáman nézi, ahogy Tyline és a kutya játszanak.*-Én még rajzolni sem tudok. Festeni meg meg sem próbáltam.*Nevet saját magán.*-Inkább csak nézem őket.*Fordul hátra néha, mikor új kérdést, vagy mondatot hall.*-Nahát, te ott is jártál? De jó neked.*Mondja vágyakozva. Egyszer ő is szeretne oda eljutni. Már olvasott arról a helyről, és tudja, hogy nagyon híres.*-Igen, ez igaz.*Bólogat, miközben tovább sétál.*-De az embereket manapság már inkább a Kelet érdekli. Ahol megmaradtak a régi dolgok.*Magyarázza, bár ez talán magától értetődő. Ez az öltözékén is látszik. Medhya nem reagál a levélre, őt az ilyen dolgok nem hozzák lázba. Csak ha ételt lát.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Képtár   Szer. Jún. 29, 2011 1:09 pm

*Megtorpan, vagyis eddig is állt, de lényegtelen. A kutya körülötte ugrál, mire a szőkeség elmosolyodik (!). Lehajol a kutyához, és megsimogatja a fejét.* - Szia. Tylinenak hívnak. Aranyos a kutyád, és nem félek tőle. *Mondja egy apró mosollyal. Még mindig a kutyával szórakozik.* -Igen. Szépek. Bár én is így tudnék festeni, de nekem csak a rajzolás megy. *Válaszol Aadhayának, miközben felemeli a fejét, és körbenéz.* -Én eleget láttam a Louvre-ban, de nem tudom megunni. *Felel lazán a lány, majd a Naxis társát kezdi figyelni.* -Az európai társadalom mindig is elég fejlett volt. Én Franciaországból jöttem. *Mondja a lány bele sem gondolva, hogy egyáltalán mit mondott. Igen, szegénykét annyira zavarják a gondolatai, hogy egyszerűen nem tud normálisan beszélgetni. Túl sok dolog történt vele egyszerre, és ezt muszáj lesz valahogy megemésztenie. A farmerja zsebéből elővesz egy gondosan összehajtogatott levelet. Újra meg újra átfutja a sorokat. Alig észrevehetően ismét elmosolyodik, majd elteszi a levelet, hátha Aadhaya kutyája is olyan kleptomániás, mint az egyik Allidonosé - bár az macska volt.*

A hozzászólást Tyline Blanchard összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jún. 29, 2011 1:23 pm-kor.
Aadhaya Surapanani

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Képtár   Szer. Jún. 29, 2011 1:00 pm

*Egyszercsak lépteket hall valahonnan maga mögül. Medhya nem lehet, hiszen ő halkan jár. Vagy fut, ki tudja, éppen mit csinál. Ugatással jelzi, hogy van itt valaki, de nem támad Tyline-ra, csak körülötte ugrál, üdvözlésképpen. Aadhaya megfordul, hogy lássa, kivel is van dolga.*-Szia. Aadhaya vagyok. Ő pedig a kiskutyám, Medhya. Nem fog megtámadni.*Mosolyog a lányra, nehogy az félreértse a kutya reakcióját. Medhya egyébként már abbahagyta az ugatást, de az ugrálást még nem.*-Neked is tetszenek ezek a képek? Én még nem is láttam ilyeneket. Alig vártam, hogy erre a helyre jöhessek.*Csacsogja, majd továbbindul. Ő már csak ilyen. Sokat beszél.*-Indiából jöttem, és ott nem ilyen festmények vannak. Meg kell hagyni, ezek sokkal szebbek.*Folytatja.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Képtár   Szer. Jún. 29, 2011 12:53 pm

*Nem is olyan rég reggeli sétáját végezte, vagyis neki ez a reggeli sétája, hiszen a szőkeség nem rég kelt fel. Egy ideje már a képtárban van. Körbejár a teremben közben azon töri a fejét, hogy honnan szól a zene. Néha megáll egy-két beszédes kedvű festménnyel bájcsevejt folytatni. Udvariasan elköszön tőlük, majd folytatja az útját. Csodálja a képeket. Nemhiába művészlélek. Egyszer ő is szeretne ilyen festményeket alkotni, bár a festéshez nem ért. Ő inkább rajzolgat. A táskájában most is ott lapul a vázlatfüzete, ha kedve támadna rajzolni. Egy pillanatra megáll egy tájkép előtt.* ~ De gyönyörű. *Ámuldozik a szőkeség, pedig ő ritkán szokott ámuldozni. Teljesen szét van esve. Folyamatosan jár az agya valamiken és valakiken. Franciaország, a rokonok, az otthona, Violette bálja, Kamen és a könyvei, Angi és az a furcsa spanyol a Jeniliában, ha a titokzatos levelet nem számítjuk. A levél valójában nem titokzatos, hiszen a lány tudja ki írt neki csak mások nem tudhatják. Ezekkel a személyekkel és dolgokkal a gondolataiban mászkál, amíg ki nem szúr egy lány egy kutyával.* ~ Nem, nem megyek oda hozzá. Nem akarok beszélgetni. Tudtam, hogy ma sem kellett volna kimozdulnom a szobámból. *Morogja a lány. Mindenesetre ott marad hátha megszólítják vagy valami. Közben pedig reménykedik, hogy nem egy újabb daimonos emberrel hozta össze a sors, mert akkor a Naxis lányt nem fogja kímélni.*
Aadhaya Surapanani

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Képtár   Szer. Jún. 29, 2011 12:40 pm

*Belép a képtárba kiskutyája kíséretében. Azért jött erre, hogy megnézhesse a képeket. nagyon kíváncsi rá, hogy talál-e valami érdekeset. Mindig is szeretett képeket nézni. Narancssárga szári van rajta, amivel elég feltűnő jelenség lehet, mert köztudott, hogy a száriknak élénk a színe. Halk, gyors léptekkel halad a festmények előtt, csak akkor áll meg, ha valami szépet lát. A kiskutya fürge lépteit szinte nem is hallani a kövön. Ezért néha hátra kell néznie, hogy Medhya követi-e még.*
Sarah Lairs

Minősítés:
Hozzászólások száma: 306
Kaszt:
Üzenőláda: Welcome to my life
A kutyánál nincs tökéletesebb teremtmény. Felvidít és szórakoztat, barát és harcos egyben. És nem kér mást, csak hogy szeressük. Lucifer's Angel

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Képtár   Hétf. Jún. 06, 2011 8:53 pm

*A nevetésre kissé kihúzza magát, aranyosan, kedvesen pislogva a fiúra, majd a folyamatos elismerések maitt egészen bátran kihúzza magát. Amikor a gitárt felé nyújtják, akkor átveszi, az lébe veszi, majd lefog rajta néhány akkordot, amit szépen végigpenget, majd megszemléli magának a gitárt, csak úgy, szemmel.* -Szép, és a hangja is egészen telt.. Gratulálok hozzá. És persze, hogy el lehet érni! *neveti el magát.* -Mindenből el lehet érni a profi szintet, csak kitartás és gyakorlás kérdése az egész. *mosolyodik el, majd visszaadja a gitárt, és a szavakra nyújtózkodik egyet, a felé nyújtott kezet halvány pírral, de annál nagyobb mosollyal fogadja el, majd feláll, a fiú segítségével, a farkasa is emgrázza magát, és becsatlakozik a menetbe.* -Nem figyelem az időt.. A kíséretet viszont köszönöm. Kedves tőled. *mosolyog, majd a hálóknál, amikor elválik útjuk, elbúcsúzik, és utána szépen elsétál a hálójába, és elteszi magát másnapra.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Képtár   Hétf. Jún. 06, 2011 8:45 pm

- Addig nincs is gond, csak vigyázz, ne ess át a végletekbe. *A csigás hasonlatra a fejét hátradöntve felnevet, majd felmutatja a hüvelykujját.* - Nem is rossz! Ezt megjegyzem. Egyébként néha tényleg olyan érzés, de én összességében szererem. Meg az országot is. *A bátortalan mosolyra nem reagál, az ő közelében nem annyira kell bátortalankodni, nem szokása harapni. Gátlástalanul beleszólni mások dolgába, azt igen, de harapni csak akkor, ha előbb őt támadják... bár akkor is főleg tűzzel támad inkább, mint azzal a bizonyos harapással.* - Van benne valami. *Jegyzi meg az álmos dologra, majd nevetve maga elé emeli a kezeit.* - Hé, azt nem mondtam, hogy nem hagytam abba tízévesen! De amúgy... az ember mindig tanul... profi? El lehet érni azt a szintet valaha is? *A tok zippzárjára nevet, és újra felmutatja a hüvelykujját.* - Jogos. Egy neked. *Óvatosan átadja a lánynak a gitárt, hagyva, hogy az megszemlélje, majd mikor visszakapja, el is teszi a tokba.* - Nem kellene felsétálnunk a hálókba? Na gyere, felkísérlek, hátha megálmodod a képet. *Feltápászkodik, és nyújtja a kezét Sarah-nak, majd ha a lány még nem megy vele, akkor jó éjt kíván és elvonul aludni.*
Sarah Lairs

Minősítés:
Kaszt:
A kutyánál nincs tökéletesebb teremtmény. Felvidít és szórakoztat, barát és harcos egyben. És nem kér mást, csak hogy szeressük. Lucifer's Angel

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Képtár   Hétf. Jún. 06, 2011 8:14 pm

-Amíg nem végletesen teszem őket, addig semmi baj sincs velük. Aztán megeshet, hogy legközelebb te mondod majd ugyanezt nekem. *vonja meg a vállait, majd a kérdésre kissé behúzza a nyakát és felemeli maga elé védekezően a kezeit.* -Nem tudom, nem szeretem.. nekem furcsa az ejtése.. Olyan, mintha egy csiga mászna vissza a torkodon, miközben beszélsz, és ezért nekem furcsa.. De vannak szép részei. *mondja, miközben zavartan vakarja meg egyik kezével a másik felkarját, aztán a szavakra, mely szerint a daimon sem szereti a francia nevet, halvány, bátortalan mosoly suhan át a száján, majd úgy pislog a fiúra. Aztán felnéz a portréra.* -Talán.. Álmában mindig okosabb az ember. *nézi még egy kicsit a képet, majd visszanéz a fiúra, illetve annak gitárjára, és a kérdésre tipikus "No shit, Sherlock!" fejet vág.* -Nem, én a tokod zippzárjára gondoltam.. *forgatja meg a szemeit, miközben leengedi a kezét.* -Persze, hogy a gitáron! *nevet fel végül, majd meghallva a számokat csak pislog kettőt.* -Akkor eléggé régóta téped a húrokat.. és profinak számítasz. *mondja, miközben közelebb hajol, hogy megpislogja a gitárt, hogyan is néz ki, aztán hol a gitárra, hol a fiúra néz.* -Szabad esetleg? *kíváncsiskodik, reménykedve, de nem nyúl a hangszerért, csak akkor, ha a fiú esetleg rábólint.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Képtár   Hétf. Jún. 06, 2011 8:03 pm

- Akkor jó, én is így gondoltam. *Persze vigyorog beszéd közben, mert miért ne.* - Hm. Az összehasonlításokkal vigyázz, nem mindig lesz jó végük. Héé, mi bajod neked a francia nyelvvel? Én imádom. Egyébként meg... anyám francia volt. *Halványan mosolyog arra, hogy a neve angolosan cseng, de nem szól semmit. Miért is szólna? Hiszen ez a neve, ha angol, akkor angol, nem tud vele mit kezdeni, ugyebár.* - Szóval Juliette-nek francia neve van, csak nem hajlandó elfogadni, és minden áron angolosítani akarja. *Rápillant a portréra, fixírozza egy ideig, majd megvonja a vállát.* - Nekem nem ismerős. De ha ennyi ideig figyelted, és még mindig nem tudod, kire emlékeztet, nem hiszem, hogy most fog beugrani. Talán majd éjszaka, álmodban, vagy ilyesmi. A gitáron? *Felcsillannak a szemei a kérdésre, majd bólint. Óvatosan kinyitja a tokot, hogy megmutassa kincsét.* - Határozottan régóta. Nyolc-kilencéves korom óta, talán.
Sarah Lairs

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Képtár   Hétf. Jún. 06, 2011 7:24 pm

-Világért se. *mosolyodik el, majd finoman emgrázza a fejét, amitől szőke tincsei jobbra-balra kezdenek el mocorogni, meg himbálózni, és csak néhány újabb rázós kör után kerülnek vissza a helyükre.* -Csak összehasonlítottam kettőnket. *teszi hozzá félredöntött fejjel, majd figyeli, ahogy a fiú leül mellé, gitártokostul, mindenestül. Amikor hallja, hogy csak a negatív energiákat áramoltatják a fiú felé, akkor elkuncogja amgát, egyik kezét a szája elé téve, majd úgy pislog vissza a fiúra.* -Franciásan.. sose szerettem annyira azt a nyelvet. Te talán francia vagy, Ethan? Mert a neved sokkal inkább angolos.. *érdeklődik tovább a lány kíváncsian, a kérdésre pedig csak elmosolyodik.* -Az ég egy adta világon semmi. Mi megvagyunk, békességben. A portré ismerős, így talán.. mennyi is az idő? *töpreng el, körbepislogva, de nem lel órára, így visszafordítja figyelmét, tekintetét a féldémonra.* -Lényeg, hogy egész régóta figyelem. Nagyon, denagyon emlékeztet valakire, de a kölyök szerint nincsen igazam. *a farkas felemeli busa fejét, megrázza azt, majd szuszogva visszaejti mancsaira, és tovább fekszik a lány mellett.* -Régóta játszol rajta? *bök egyik kezével a fiú gitárja felé lelkesen csillanó szemekkel.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Képtár   Hétf. Jún. 06, 2011 7:15 pm

- Ezzel most célozni akarsz valakire? *Vonja fel a szemöldökét Sarah első szavaira. Még körbe is néz, hogy biztos róla van-e szó, és kérdőn magára bök, aztán leveszi a gitártokot az oldaláról, és az ölébe helyezi, mikor törökülésben letelepszik Sarah mellé.* - Áh, nem mondanám annyira összeveszésnek. Csak áramoltatja felém a pesszimizmusát, a negatív energiáit, meg a kiábrándító tényeket a szerelmi és szociális életemről, de ne is törődj vele, én sem teszem. *Kicsit legyint, a daimón pedig morog valami érthetetlent, miközben lefekszik mellé.* - Én legalább be tudok mutatkozni. Juliet vagyok, ő pedig Ethan. - Juliette. Állítólag be tudsz mutatkozni, de rosszul ejted a neved? Már megbeszéltük, hogy franciásan. Na és veled mi a helyzet? *Néz az utolsó mondatnál újra a lányra.*
Sarah Lairs

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Képtár   Hétf. Jún. 06, 2011 7:03 pm

*Amikor valami megjelenik, akkor szinte reflexből tapogatja le, hogy kicsoda-micsoda lépett be a terembe és zavarta meg, sosem lehet tudni. Kezdetben a hangját hallja, majd hátrafordítja a fejét, és, amikor látja, hogy csak egy fiú meg egy erszényes ördög, akkor visszanéz a képre. A farkas felemeli szép, méltóságteljes fejét, kissé kajla füleit, emgrázza azt, majd visszaereszti busa buksiját. A lány elmosolyodik, majd egy laza mozdulattal vet egy 180 fokos fordulatot, még mindig törökülésben, kezeit a térdein nyugtatva.* -Teljesen rendben. Nem én beszélek magamban, és kiabálok, befogva a fülemet, miközben végigsétálok az iskola folyosóin. Én csak egy portrét figyeltem. *mondja, halvány, ártatlan félmosollyal, hatalmas szemekkel, ártatlanul pislogva a fiúra.* -Csak nem vesztetek össze valamin? *pislog le az állatra, kíváncsian, majd vissza a fiúra.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Képtár   Hétf. Jún. 06, 2011 6:57 pm

- Hagyj már békén a hülyeségeiddel! Elviselhetetlen vagy néha. Muszáj a negatív gondolataiddal fertőznöd?! Sálálálááá, nem hallaaaak! *Nem törődik azzal, ha véletlen valaki látja, ahogy a fülét befogva sétál végig a folyosón. Vagy magában beszél, vagy a mögötte kullogó erszényes ördöghöz, aki egy szót sem szólt egész idáig. Bár a második valahogy valószínűbb. Egyébként maga a srác egyszerű farmernadrágban van egy fehér pólóval, mi kicsit hosszabb a kelleténél. A nadrágba egy lánc van fűzve öv helyett, az oldalán pedig gitártok díszlik, alighanem benne a hangszerrel. Most valahogy nincs nála a tőrkardja, egyelőre még nem olyan paranoiás, hogy mindenhova azzal mászkáljon. Benyit a képtárba, de a szövegelést nem fejezi be, angolul ömlik belőle a szó.* - Inkább azt találd ki, hogy cibáljuk le Christ a következő szakkörre. Vagy hogy itatjuk le. Hm. Nem, ahhoz meg kell várni hogy szétmenjenek, hajjaj. Az élet nagy problémái... *Kicsit nyújtózkodik, majd megakad a szeme egy lányon meg egy farkason.* - Heló. Jól vagy egyébként? Csak mert olyan nagyon mereven bámulsz. *Persze visszavált bolgárra.*
Sarah Lairs

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Képtár   Hétf. Jún. 06, 2011 6:45 pm

*Csak ül, lassan egy órája, miközben mereven bámul egy képet maga előtt. A farkasa már ízekre szedett egy gumicsontot, annak a cafatos maradványai között turkál orra hegyével, miközben igazából tudomást sem vesz a lányról, aki törökülésben, ujjatlan, rosybrown színű felsőben, barnás-zöldes rövidnadrágban és felemás, kockás cipőben ücsörög. Mellette egy könnyed, kockás ing pihenget, hátha esetleg esne, vagy hieg lenne. Haja kissé a szemébe lóg, de csak féloldalasan, nyakában dögcédula lóg, ő maga pedig szinte megszállottan bambulja a képet.* -Egészen biztos vagyok.. *súgja, elszántan, miközben mocsárzöld szemei megvillannak, ahogy tovább mered az előtte levő portréra.*

Képtár

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 28 oldalUgrás a köv. oldalra: : 1, 2, 3 ... 14 ... 28  Next