Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságHelyszínleírásokRegisztrációBelépés

Share | 

Képtár

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 19 ... 28  Next
SzerzőÜzenet
Wanda Dorcas Gloria

Minősítés:
Hozzászólások száma: 4207
Msn: mercedesz2000@vipmail.hu
Kaszt:
Üzenőláda:

'If you look at me closely, you will see it in my eyes, this girl will always find her way.'

Pozició
Titulus: Ötödik évfolyam
TémanyitásTéma: Re: Képtár   Hétf. Aug. 17, 2009 6:50 pm

- Valóban azok, amikor nem rendetlenkednek. Hihetetlen hogy nagyobb felfordulást tudnak csinálni a szobában, mint én magam.*mondja nevetve a lány a nyuszikról tett pozitív megjegyzésre.* - Egyébként meg a daimón a lelked másik fele, szóval valószínűleg azért, bár nem gondoltam hogy ezt nem tudod.*mondja mosolyogva.* - Hát én most megyek harmadikba, tehát úgy egy-másfél éve vagyok itt. Nagyon szeretek ám ide járni.*mondja mosolyogva, majd az órájára néz.* - Ne haragindj, de most mennem kell. Remélem még találkozunk. Szia.*köszön el mosolyogva, majd szökkengetve elindul a szobája felé.*
Vissza az elejére Go down
http://www.mercedesz2000.gportal.hu
Katerina Svetlana
Diák

Hozzászólások száma: 41
Msn: alexas234@citromail.hu
Kaszt:
Üzenőláda: Minden rajtunk múlik, de közben úgy kell élnünk, hogy semmi sem múlik rajtunk.

Pozició
Titulus: Első évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Képtár   Hétf. Aug. 17, 2009 6:40 pm

*Miután megevett egy gumicukrot és Tinát nézte ahogy majszolgat újra Wandához fordul és bólint eggyett.*
- Értettem! Igen Daimon méghozzá a legelvetemültebb fajta... Igaz hogy én is ugyanolyan vagyok de az most nem tárgy- kuncog és újra megszólal.*
- A nyuszik azok aranyosak!
~És én nem is?~
~Dehogynem! Csak te a magad módján!~
*Linda megfogja Tinát és felrakja a vállára. Linda már annyira megszokta hogy ő szokta feltenni.*
- Mióta vagy Nezabar-on?- kérdi érdeklődő arckifejezéssel.*
Wanda Dorcas Gloria

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

'If you look at me closely, you will see it in my eyes, this girl will always find her way.'

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Képtár   Hétf. Aug. 17, 2009 6:35 pm

*Amikor Linda kivett a zacskóból egy szem gumicukrot a lány elpakolja, aztán mikor a lány elmondja hogy újonc, Wanda elmosolyodik.* - Ha bármi kérdésed, panaszod, óhajod, sóhajod van nyugodtan fordulhatsz hozzám. A Rozsomák hálóban általában megtalálsz.*mondja mosolyogva, majd csak nézi a macskát.* - Aranyos az állatkát. Daimon?*kérdezi, mert nem biztos benne, ránézésre nem nagyon tudja megállapítani, és még nem hallotta beszélni a Tina nevezetű macskát.* - Nekem két nyuszim van, de egyik sem daimon. Sajnos nekem nem adatott meg, hogy ilyenem legyen.*mondja a fejét csóválva, de nem látszik rajta hogy nagyon szomorú lenne miatta.*
Katerina Svetlana
Diák

Kaszt:
Üzenőláda: Minden rajtunk múlik, de közben úgy kell élnünk, hogy semmi sem múlik rajtunk.

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Képtár   Hétf. Aug. 17, 2009 6:29 pm

*Mikor Linda odaér a másik lányhoz ő is megnézi a képeket. Nagyon szépek de a lány gyorsan kizökkenti nézegetéséből.*
- Csak ne sokaT- egyezik bele Linda is.*
- Kösz nem már ettem... de azért mégiscsak eszek egyett!- mondja mosolyogva.*
- Linda Tatiana vagyok szintén Naxeldires. Igen még csak tegnap érkeztünk!- Tina farkcsóválva várja a finom Gumicukrokat.*
~Éhenkórász!~
~Nem adsz elég enni!~
~A fenéket!~
Wanda Dorcas Gloria

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Képtár   Hétf. Aug. 17, 2009 6:25 pm

*A lány csak nézegeti a képeket, miközben szökkenget, aztán meglátja egyik szaktársát, és a felé közeledő macskát, aki vélhetően gumicukrot szeretne.* - Csak semmi baj. Ugye nem gond ha adok neki pár szemet?*kérdezi mosolyogva a macska gazdájára nézve, majd ha az igent mondd, akkor odadob néhány szemet a macskának.* - Te kérsz?*kérdezi mosolyogva, majd a lány felé tartja a zacskót.* - Egyébként Wanda Dorcas Gloria vagyok, Naxeldires, prefektus,*mutatkozik be mosolyogva.* - Benned kit tisztelhetek? Gondolom új vagy, még nem láttalak erre.
Katerina Svetlana
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Képtár   Hétf. Aug. 17, 2009 6:21 pm

*Először Tina és csak azután Linda. Ez általában így szokott lenni. Macska és gazdája együtt dolgozik. Tina megneszelte a finom gumicukrot. Megnyalta a száját és kérdés nélkül ahoz a lányhoz szalad kunyerálni akinél az a finom nyalánkság van.*
- Tina! Ezt igazán nem illik!- hordja le Linda a "kis" cicát.*
~De hát szeretem a gumicukrot!~
~Akkor sem!~
Wanda Dorcas Gloria

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Képtár   Hétf. Aug. 17, 2009 6:16 pm

*Egy igencsak furcsa jelenség tűnik fel a Képtárban, bár sokan már hozzászoktak. Egy lány, aki naxeldires, tetőtől talpig rózsaszínben, és két copfba fogott hajjal, kezében egy csomag gumicukorral. Azt gondolnánk hogy biztosan nem naxeldires, de a látszat néha csal. A lány furcsaságán mit sem változtat az, hogy szökkengetve halad befelé, és a képeket nézegeti közben.*
Wanda Dorcas Gloria

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Képtár   Hétf. Aug. 10, 2009 7:37 pm

//Fagy.//
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Képtár   Hétf. Aug. 10, 2009 7:16 pm

*Zora elkezd mosolyogni*Köszönöm nem kérek,nem szeretem a gumicukrot.Én Magyarországról jöttem.*És büszkén mosolyog.*
Wanda Dorcas Gloria

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Képtár   Hétf. Aug. 10, 2009 7:12 pm

*A lány kicsit elkuncogja magát, mert visszaemlékszik, hogy amikor újonc volt, akkor ő is eltévedt egy párszor.* - Ha gondolod segíthetek eligazodni.*mondja mosolyogva a lány, majd elkezd kutatni a zsebében, és elővesz egy csomag gumicukrot.* - Mindenesetre: Kérsz gumicukrot?*kérdezi a lány, majd a másik felé tartja.* - És egyébként honnan jöttél? Én Angliából.
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Képtár   Hétf. Aug. 10, 2009 7:06 pm

Szia.Én Zora Tereza vagyok.Igen új vagyok,és éppen eltévedtem a nagy felfedező utamon.*Jól megnézte a lányt és nagyon szimpatikusnak találta.De még mindig fél az új emberektől ezért csak egy halvány félénk mosoly ül ki az arcára.*
Wanda Dorcas Gloria

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Képtár   Hétf. Aug. 10, 2009 7:03 pm

*A lány csak nyugodtan rajzolgat, nem is hallja meg egy darabig a belépő lány lépteit, de aztán lassan hátrafordul, hogy megnézze ki is jött be. Wanda végignéz rajta, és rájön, hogy egy naxeldires újonchoz van szerencséje, elvégre még nem látta sehol. Azon nyomban összepakolja a rajzcuccait és feltápászkodik.* - Szia. Wanda Dorcas Gloria vagyok, Naxeldires prefektus. Te meg gondolom új vagy, mert nem láttalak még erre.*mondja mosolyogva a lány.* - Segíthetek esetleg valamiben?
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Képtár   Hétf. Aug. 10, 2009 6:54 pm

*Zora szokása szerint megint eltéved,most egy képekkel teli helyre jut el.Szegény már megint kétségbe van esve.Megy hátha talál valakit.Meg is lát egy lányt aki éppen rajzol.Inkább nem zavarja.*
Wanda Dorcas Gloria

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Képtár   Hétf. Aug. 10, 2009 6:50 pm

*Énekelgetés hallatszik valamerről az északi-szárnyi folyosók felől, majd a képtárban megjelenik egy tetőtől talpig rózsaszínbe öltözött, naxeldires prefektus lány, aki nem mellesleg a Wanda névre hallgat, de hát ezt ki nem találta volna ki? Kezében egy csomag gumicukor van, mellette pedig két nyuszija ugrál, ő maga meg szökkengetve közeledik. Igaz nem a képek érdeklik, leginkább egy csendes helyet keresett, ahol rajzolgathat, és meg is találta. Ledobja magát a földre - nem, még véletlenül sem a padra - előveszi a rajzcuccát és elkezd rajzolgatni.*
Hunyadvári Szevér

Minősítés:
Hozzászólások száma: 1303
Kaszt:
Üzenőláda: Fairytale
Az élet titka: a halál előtt meghalni, és rájönni, hogy nem létezik halál.

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Képtár   Pént. Júl. 31, 2009 7:23 pm

*A kérdés halaltán egyből egy iskola jut az eszébe, és büszkén kihúzza magát, egyik lábával előbbre lépve.* -A Salamancai egyetemen tanultam. ~Milyen szép is lenne..~ *ahogyan elkalandozik, lágy fuvallat kap bele a hajába, emg a ruhájába, kissé meglebbentve mindkettőt. A lány szavaira vállat von.* -Pedig igazán jól állt neked a fekete, hidd csak el. Mégha kissé gyászos öltözék is, rengetegen járnak feketében, neked pedig kiemelte a szemed színét. Mármint.. Amikor éppen micsoda.. De a kék szemekhez jól mutat a sötét öltözék, egészen szépen festesz tőle, és a kisugárzásod is valami lélegzetelállító lesz. Ezt persze lehet jól és rosszul is érteni, pozitívan, negatívan, ezt rád bízom. *mondja mosolyogva, emghagyva a szabad asszociáció lehetőségét.* -Szóval a szokásos.. Azért tényleg óvatosabban. *mondja, majd a "Mester" szóra elmosolyodik, sejtelmesen, és csak biccent. Bizony, bizony, most ő a Mester, csak valami másé.* -Szóval eléggé absztrakt.. Lehet, hogy inkább ruhákat kéne terveznem.. Bár, azt hiszem, ebben is eléggé modernet alkottam. *mosolyodik el nagyon is pajkosan, miközben végigméri Arianát, majd magát.* -Valóban? Akkor igazán kíváncsi lennék arra a szobára. *mondja lelkesen, majd elmosolyodik, és összecsapja a kezeit, majd emgfordul, és elindul az egyik irányba.* -Akkor hát hajrá, ha mind megjöttetek, akkor fel hát! Lássunk is hozzá! *szól még hátra, miközben eltűnik pakolni.*

//Fagy//
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Képtár   Pént. Júl. 31, 2009 7:06 pm

*Szevér szavaira félrehajtja a fejét, elgondolkozik, merengve elnézve a másik két résztvevő feje fölött, mert éppen lábujjhegyen áll. Meg amúgy se olyan nagyon alacsony, sőt.* - Hm, csak a szokásos. Felbuktam a küszöbben, a kikötődött cipőfűzőmben... már csak az ajtó hiányzott a mai repertoárból. Ráadásul Gabriel le sem tagadhatná, hogy molesztálta a mangáimat. De azóta feltűnően kerül, és legalább nem zaklat, hogy adjam már neki oda őket. Kár, pedig van köztük pár igazán jó, ami talán nem feküdné meg a gyomrát. Na mindegy. *Von vállat, miközben visszahuppan teljesen a talpára, ergo már nem áll lábujjhegyen, és egyik szőkéről tekinget a másikra, kicsit csodálkozva.* - Mester...? *Oké, ez neki Jerichót jelzi, majd lassan megvilágosodik.* - Jaaa, értem. Elég absztrakt. De az én szobám fala szerintem menőbb. *Kacsint egyet, utalva a műalkotására, amire mindig és mindig újabb mintákat alkot, persze csakis vörös és fekete színekkel, és a pentagramma még mindig kitűnik a mintákból.* - Én is most értem haza anyától... és csak mászkáltam, hogy nem-e robbant fel egy-két szárny az elmúlt héten, de nem... és mivel nekimentem az ajtónak, ezt isteni jelnek véltem, hogy be kell jönnöm, és voila! *Vigyorog, kisöpörve szeméből fekete tincseit.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Képtár   Pént. Júl. 31, 2009 6:48 pm

*Halkan nevet Szevér szavaira, de azért visszakérdez, természetesen.* - És mégis miféle dicső iskolák diákja volt a Mester? *A következő megállapításra csak bólint, majd maga mögött összefonja a kezeit, és megvonja a vállát.* - Aham, szokatlan kicsit, de... nem mindenkinek tetszett, hogy fekete ruhában járok, szóval... próbálok visszaszokni... *Egész esetlenül vonogatja a vállát, száját elhúzva, és szinte már örül, mikor valaki felkenődik az ajtóra, így talán azzal lesz törődve helyette. Chris felé int, majd bocsánatkérően mosolyog rá, festékes kezeit felmutatva, valami olyasmi üzenettel, hogy ölelgetne, csak nem akarja szaktársát is összekenni.* - Szia, Shiro. Legközelebb azért óvatosabban közlekedj. És csak a Mester alkot, én nem... *A kérdésre visszapillant Szevér felé, és újból megvonja a vállát, kezeit a ruhájába törölve, olyan mostmár mindegy gondolattal.* - Csak otthon voltam Gabrieléknél, nemrég jöttem vissza, és erre hozott egy megérzés.
Hunyadvári Szevér

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Képtár   Pént. Júl. 31, 2009 6:24 pm

*Mikor felsegítik csak elmosolyodik, majd biccent, aztán az öellésre kissé elneveti magát, és alaposan megszorongatja a lányt.* -Köszönöm az elismeréseket, mellesleg sokáig tanultam különböző nemes iskolákban, mire ezt a szintet elértem. *mondja nagy komolyan, de a szája sarkán ott fénylik a mosoly, eléggé jelentősségteljesen.* -Amúgy, te is elég színesen vagy öltözve, és nem csak a friss foltok miatt.. *bök huncutul, talán pimaszul is, pajkosan a lány hasán levő zölfdes foltra.* -Amúgy gyakorolni sem kell hozzá, ez merő spontaneitás. *kacsint a lányra, majd kissé kihúzza magát. Aztán össze is rezzen és behúzza a nyakát, mert valami hatalamsat kiált, aztán egy csattanás, majd, ahogy az ajtó felé pislog, kíváncsian, máris Chris lép be, orrát tapogatva. Szevér halvány mosollyal csóválja a fejét.* -Látom neked se megy a mai nap. Amúgy igen, méghozzá nem is akármit. Modern, modern, modern.. Meguntam itt a sok festményt. *bök unott képpel, kis fintorral a sok-sok festmény felé, talán nem éppen a legokosabb módon, majd közelebb sétál Chrishez, és megszemléli, mi is a helyzet annak orrával.* -Nagyon beverted? *kérdezi, miközben bal kezét máris a fiú orra felett tartja, Chris enyhe melegséget érezhet. Igen, Szevér gyógyít, merthát miért ne, majd visszahúzza a kezét, és ismét Ariana felé pislant.* -És hogyhogy meglátogattátok a Mestert? *szándékosan, de mosolyogva használja a rá alkalmazott jelzőt.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Képtár   Pént. Júl. 31, 2009 6:16 pm

*Szökkengető léptek, szinte már-már ugrálás szinten hallatszódnak a folyosóról, ahogy egy bizonyos harmadéves Naxeldires végigugrál. Csúszás, meglepett kiáltás, bamm, ahogy Chris felkenődik az ajtóra. Fájós orrát tapogatva megkeresi a kilincset, lenyomja, és betámolyog, körbepislog, miközben a sarkával belöki az ajtót, persze miután Lilith is követte. Chrisen farmer térdnadrág, és fehér póló van, rajta fekete "PROUD OF MYSELF" felirattal. Beljebb vánszorog, körbepislog, mire ismerőseket pillant meg, hát feléjük csoszog. Eddig odahaza volt, mert azért az anyját meg kellett látogatnia, meg ilyesmi, de... ezalatt a kicsivel több, mint egy hét alatt maga sem tudja hányszor kellett kicseleznie az apját. Mi a fenének nem tudja békénhagyni? Már majdnem felnőtt. Már fél éve betöltötte a tizenötöt, hadd döntse már el, hogy akarja e az apját látni, vagy nem. De neeem, nem hagyják neki, nem. Tök mindegy, úgyse tudja évközben hazarángatni a Nezabarból. Végre odacsoszog az ismerősök felé, és mosolyogva köszön.* - Sziasztok. Alkottok? *Kérdezi élénken csillogó szemekkel, betegségének már nyoma sincs. Mindenki eldöntheti magában, hogy Jack kúrálta ki, vagy magától, mert betegszobára tuti nem ment. Talpain hintázik előre-hátra, kezeti háta mögött összefonva, közben konstatálja, hogy igen, Ari tényleg nem feketében van. Egyelőre még nem tudja, hogy ez pozitív, vagy negatív, ezért... mosolyog, és vár.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Képtár   Pént. Júl. 31, 2009 6:01 pm

*A mosoly mintha kissé láthatóbbá válna a válasz hallatán, de az élet még mindig nem annyi benne, mint amennyinek lenni-e kéne. Szevért felsegíti, ha a fiú engedi, majd csak elnézően csóválja a fejét, aztán megöleli az Allidonost; így persze ő is festékes lesz, de ha nem jön ki a ruhából, akkor maximum így járt, valamire jó a festékfoltos öltözet is, ha meg mégsem, akkor van másik. Aztán persze hátrébb lép, és hüvelykujját felmutatva mosolyog, még mindig csak halványan.* - Tökéletes, Mester. Igazán remek műalkotás. Meddig gyakorolta? *Mostmár a csillogás is visszaköltözik kicsit a szemeibe, ahogy újra félredönti a fejét. Határozottan jó hatással van a hangulatára, hogy visszaérkezése után Szevérbe futott bele először.*
Hunyadvári Szevér

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Képtár   Pént. Júl. 31, 2009 5:44 pm

*A fiú eléggé megsemmisülten veszi a levegőt, előre látja, hogyha így álílt majd be a szobába, és bármit is összeken, akkor még több bajt hoz a fejére, mintha egy ideig eltűnik. Enyhe rendmániával rendelkező emberrel együtt lakni nem mindig jelent túlságosan is nagy örömöt, legalább is ebben az eseteben inkább mondható veszélyesnek. Mikor aztán hallja, hogy valaki kinyitja az ajtót, majd a lépteket is meghallja, vesz egy mély levegőt, és szorosan behunyja a szemeit.* ~Nem vagyok itt.. nem vagyok itt..~ *szugerálja a Sorsot, de az nem kegyelmez, így a legkönnyebb megoldás egy frappáns visszaválaszolás, miközben egyik kezével beletúr a hajába, hogy azt szeme elől elsöpörje, majd felnéz a lányra.* -Te még nem hallottál a modern művészetről? Pedig manapság nagyon felkapott egy dolog. *mondja mosolyogva, miközben végre valahára feltápászkodik, bár egyik lábát azért sikerült eléggé bevernie, de megmarad. Kissé leporolja a ruháját, gyors kárfelmérést tart, majd zavartan vakarja meg a tarkóját, eprsze egész teste csupa festék már.* -Azt hiszem egy kicsit vadabb kompozíció lett, mint elsőre szerettem volna, de azért.. Vélemény? *elemzi egy kis ideig a károkat, mintha tényleg csak műalkotás lenne, majd érdeklődve, kezeit maga mögött összefonja várja a lány véleményét, felé fordulva.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Képtár   Pént. Júl. 31, 2009 5:37 pm

*Hamarosan újra nyílik az ajtó, és egy vadmacska szökik be. Nem igazán néz körbe, csak siet előre, és mögötte hamarosan belép gazdája is, aki lemaradt pár méterre. Zsebredugott kézzel sétál be; szőke hajú lány, haja kibontva, rajta fehér póló, kissé fodros résszel a nyakánál, természetesen rövidujjú. Nadrágja drapp színű, háromnegyedes, nem túl rövid, de nem is vészesen hosszú. Lábán persze tornacipő, kissé kopott, rajta fekete filctollal rajzolt liliom. Nagyon, nagyon rég jelent már meg ilyen színösszeállítású ruhákban, ezért aki ismeri, azt ez a színváltás minimum annyira megdöbbentheti, mint Arianát azok a színek, amikben Szevérben pompázik jelenleg. Meglepetten torpan meg, mikor észreveszi a földön fekvő fiút; félredönti a fejét, kezét kihúzza a zsebéből, és összefonja maga előtt, majd csak halvány, a tőle megszokottól kevesebb életörömmel rendelkező mosollyal nézi az allidonost, miközben a vele együtt érkezett mókus már bele is veti magát a festékhalomba, hiába próbálja a vadmacska visszatartani. De persze nem sokáig áll ott, alig néhány másodperc, aztán már le is hajol, egyik kezével a térdére támaszkodva, másikat Szevér felé nyújtva.* - Látom, te aztán értessz hozzá, hogy színt vigyél az életedbe, de azért lassan felkelhetnél.
Hunyadvári Szevér

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Képtár   Pént. Júl. 31, 2009 5:14 pm

*Szőke hajú fiú sétál le a képtárba, könnyedén belökve az ajtót. Amikor beér, körbenéz, kíváncsian pislog a mozgolódó vagy éppen álló képekre.* ~Ezt sosem fogom megszokni..~ *gondolja magában, miközben nyel egy nagyot és beljebb lép. Terepnadrág, barna, oroszlános póló, edzőcipő, kissé zilált, kócos haj, meg az ő maga teljes személyisége, amivel lassan egyre előbbre és előbbre lépdel, óvatosan, de sajnos túlságosan is óvatosan. Ahogyan az egyik képet szugerálja, nem veszi észre a lába elé kerülő állványt és festékhalmot, és csak pár pillanat kérdése, hogy teljesen végigvágódjon a földön, elterüljön, magával rántva az állványt, a meg nem kezdett képet, ergo a tiszta vászont, meg a több vödörnyi-küblinyi festéket, ez áltaél egyrészt eltanyálva a földön, másrészt pedig összefestélkezve a ruháját. Színes egyéniség lesz belőle hirtelen, maradjunk ennyiben. Halk szisszenéssel érkezik emg a földre, karjára esve, és felszisszen, még egyszer, mert bizony nem egy kellemes érzés, de nem kiált, nem sikolt, semmi különös.* -Már megint.. ezt meg elhagyni nem tudom.. *morogja maga elé, magyarul, kissé bosszúsan, miközben egyelőre nem kel fel a földről.*
Andrey Bogdan
Diák

Minősítés:
Hozzászólások száma: 1240
Msn: tomkobobo@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
Titulus: Negyedik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Képtár   Vas. Júl. 26, 2009 11:28 am

-Hát igazából sárkányokat, és egyéb varázslényeket, de csak hobbyból, semmi komoly. Csak néha jön, és lerajzolom*mondja mosolyogva, és a túlkomplikálás ismerős. Na de most elvan, be fejezi a rajzot, és elteszi az inge zsebébe.*-Nos, én most megyek, remélem találkozunk még, és rajzolunk is egyet*mondja mosolyogva majd lehuppan a székről, mert ugye a lába se ér le, és elindul,m majd nyílik az ajtó, aztán csukódik, és a kis srác elindul a szobája felé..*
Elisaveta Mira
Diák

Minősítés:
Hozzászólások száma: 1948
Msn: michiyo913@hotmail.com
Kaszt:

Pozició
Titulus: Negyedik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Képtár   Vas. Júl. 26, 2009 11:03 am

*Elinek amikor Andrey elővesz egy papírt felcsillan a szeme.* De jó, te is szeretsz rajzolni? *Mosolyog nagy-nagy örömmel, mivel nagyon szereti, ha rajzos emberekkel van együtt. A fiú lerajzol egy egyszerű, mégis szép sárkányt. Eli odapillant, és mosolya még szélesebb lesz.* Nagyon szép... szeretem az egyszerű rajzokat, bár én mindig túl komplikálom. *Pillant le kicsit szégyenkezve, mert nem kedveli ezt a tulajdonságát. Sok mindent túlkomplikál néha.* Miket szoktál rajzolni? *Mosolyog a kobold-fiúra a lány, és egyik lábát felhúzza magához, mert nem sokáig bír egy helyben maradni.*

Képtár

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
10 / 28 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 19 ... 28  Next