Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak |
|
| |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Kaen el Jericho Alapító

Minősítés:  Hozzászólások száma: 11754 Msn: szinaypeter@msn.com Kaszt:  Üzenőláda: 
Pozició Titulus: Nekromágia tanár
 | Téma: Képtár Pént. Dec. 21, 2007 8:21 pm | |
| First topic message reminder :A Képtárra a Labirintus Északi-szárnyában sétálva bukkanhatsz rá, hacsak nem azzal a céllal jöttél, hogy belépj ide, és tudod, hogy hol van. A Képtár nem messze található de Sovalon Úrnő lakosztályától. Az ajtaja faragott bükkfa, a motívumok emberi arcokat ábrázolnak. Belépve egy nyolcszög alakú teremben találod magad, közepén egy asztallal, körülötte képekkel, hiszen ez egy viszonylag nyugodt, és jó hangulatú terem, lehet akár tanulni is, vagy házit írni. A teremben folyamatos zene szól, nagyon nehéz kideríteni, hogy honnan. Egy biztos: az összes itt szóló zene nyugtató hatással van az itt tanuló diákokra, esetleg tanárokra, vagy személyzeti tagokra. A festmények alakjai is ide járnak megnyugodni, bár ez nem mindig sikerül nekik, az ő jellemüktől függ. Itt a legnagyobb az esélye, hogy beszélgetésbe elegyedhetsz egy festményalakkal, hát használd ki! Mindenféle képek találhatók itt, csoportképek, csendéletek, és portrék, tájképek, amit csak el lehet képzelni, és a festő megalkotott. Ne habozz kihagyni ezt a csendes, nyugtató hatású termet, jöjj el bátran! írta Timothy Waylan  |
|  | |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Vendég Vendég
 | Téma: Re: Képtár Szer. Jún. 29, 2011 12:53 pm | |
| *Nem is olyan rég reggeli sétáját végezte, vagyis neki ez a reggeli sétája, hiszen a szőkeség nem rég kelt fel. Egy ideje már a képtárban van. Körbejár a teremben közben azon töri a fejét, hogy honnan szól a zene. Néha megáll egy-két beszédes kedvű festménnyel bájcsevejt folytatni. Udvariasan elköszön tőlük, majd folytatja az útját. Csodálja a képeket. Nemhiába művészlélek. Egyszer ő is szeretne ilyen festményeket alkotni, bár a festéshez nem ért. Ő inkább rajzolgat. A táskájában most is ott lapul a vázlatfüzete, ha kedve támadna rajzolni. Egy pillanatra megáll egy tájkép előtt.* ~ De gyönyörű. *Ámuldozik a szőkeség, pedig ő ritkán szokott ámuldozni. Teljesen szét van esve. Folyamatosan jár az agya valamiken és valakiken. Franciaország, a rokonok, az otthona, Violette bálja, Kamen és a könyvei, Angi és az a furcsa spanyol a Jeniliában, ha a titokzatos levelet nem számítjuk. A levél valójában nem titokzatos, hiszen a lány tudja ki írt neki csak mások nem tudhatják. Ezekkel a személyekkel és dolgokkal a gondolataiban mászkál, amíg ki nem szúr egy lány egy kutyával.* ~ Nem, nem megyek oda hozzá. Nem akarok beszélgetni. Tudtam, hogy ma sem kellett volna kimozdulnom a szobámból. *Morogja a lány. Mindenesetre ott marad hátha megszólítják vagy valami. Közben pedig reménykedik, hogy nem egy újabb daimonos emberrel hozta össze a sors, mert akkor a Naxis lányt nem fogja kímélni.* |
|  | | Aadhaya Surapanani

Hozzászólások száma: 56 Kaszt:  Üzenőláda: Mera Mahbob

Ha játszani szeretnél, üzenj Hua Xiangfengnek
Pozició Titulus: Ötödik évfolyam
 | Téma: Re: Képtár Szer. Jún. 29, 2011 12:40 pm | |
| *Belép a képtárba kiskutyája kíséretében. Azért jött erre, hogy megnézhesse a képeket. nagyon kíváncsi rá, hogy talál-e valami érdekeset. Mindig is szeretett képeket nézni. Narancssárga szári van rajta, amivel elég feltűnő jelenség lehet, mert köztudott, hogy a száriknak élénk a színe. Halk, gyors léptekkel halad a festmények előtt, csak akkor áll meg, ha valami szépet lát. A kiskutya fürge lépteit szinte nem is hallani a kövön. Ezért néha hátra kell néznie, hogy Medhya követi-e még.* |
|  | | Sarah Lairs

Minősítés:  Hozzászólások száma: 338 Kaszt:  Üzenőláda: Welcome to my life
A kutyánál nincs tökéletesebb teremtmény. Felvidít és szórakoztat, barát és harcos egyben. És nem kér mást, csak hogy szeressük. Lucifer's Angel

| Téma: Re: Képtár Hétf. Jún. 06, 2011 8:53 pm | |
| *A nevetésre kissé kihúzza magát, aranyosan, kedvesen pislogva a fiúra, majd a folyamatos elismerések maitt egészen bátran kihúzza magát. Amikor a gitárt felé nyújtják, akkor átveszi, az lébe veszi, majd lefog rajta néhány akkordot, amit szépen végigpenget, majd megszemléli magának a gitárt, csak úgy, szemmel.* -Szép, és a hangja is egészen telt.. Gratulálok hozzá. És persze, hogy el lehet érni! *neveti el magát.* -Mindenből el lehet érni a profi szintet, csak kitartás és gyakorlás kérdése az egész. *mosolyodik el, majd visszaadja a gitárt, és a szavakra nyújtózkodik egyet, a felé nyújtott kezet halvány pírral, de annál nagyobb mosollyal fogadja el, majd feláll, a fiú segítségével, a farkasa is emgrázza magát, és becsatlakozik a menetbe.* -Nem figyelem az időt.. A kíséretet viszont köszönöm. Kedves tőled. *mosolyog, majd a hálóknál, amikor elválik útjuk, elbúcsúzik, és utána szépen elsétál a hálójába, és elteszi magát másnapra.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Képtár Hétf. Jún. 06, 2011 8:45 pm | |
| - Addig nincs is gond, csak vigyázz, ne ess át a végletekbe. *A csigás hasonlatra a fejét hátradöntve felnevet, majd felmutatja a hüvelykujját.* - Nem is rossz! Ezt megjegyzem. Egyébként néha tényleg olyan érzés, de én összességében szererem. Meg az országot is. *A bátortalan mosolyra nem reagál, az ő közelében nem annyira kell bátortalankodni, nem szokása harapni. Gátlástalanul beleszólni mások dolgába, azt igen, de harapni csak akkor, ha előbb őt támadják... bár akkor is főleg tűzzel támad inkább, mint azzal a bizonyos harapással.* - Van benne valami. *Jegyzi meg az álmos dologra, majd nevetve maga elé emeli a kezeit.* - Hé, azt nem mondtam, hogy nem hagytam abba tízévesen! De amúgy... az ember mindig tanul... profi? El lehet érni azt a szintet valaha is? *A tok zippzárjára nevet, és újra felmutatja a hüvelykujját.* - Jogos. Egy neked. *Óvatosan átadja a lánynak a gitárt, hagyva, hogy az megszemlélje, majd mikor visszakapja, el is teszi a tokba.* - Nem kellene felsétálnunk a hálókba? Na gyere, felkísérlek, hátha megálmodod a képet. *Feltápászkodik, és nyújtja a kezét Sarah-nak, majd ha a lány még nem megy vele, akkor jó éjt kíván és elvonul aludni.* |
|  | | Sarah Lairs

A kutyánál nincs tökéletesebb teremtmény. Felvidít és szórakoztat, barát és harcos egyben. És nem kér mást, csak hogy szeressük. Lucifer's Angel

| Téma: Re: Képtár Hétf. Jún. 06, 2011 8:14 pm | |
| -Amíg nem végletesen teszem őket, addig semmi baj sincs velük. Aztán megeshet, hogy legközelebb te mondod majd ugyanezt nekem. *vonja meg a vállait, majd a kérdésre kissé behúzza a nyakát és felemeli maga elé védekezően a kezeit.* -Nem tudom, nem szeretem.. nekem furcsa az ejtése.. Olyan, mintha egy csiga mászna vissza a torkodon, miközben beszélsz, és ezért nekem furcsa.. De vannak szép részei. *mondja, miközben zavartan vakarja meg egyik kezével a másik felkarját, aztán a szavakra, mely szerint a daimon sem szereti a francia nevet, halvány, bátortalan mosoly suhan át a száján, majd úgy pislog a fiúra. Aztán felnéz a portréra.* -Talán.. Álmában mindig okosabb az ember. *nézi még egy kicsit a képet, majd visszanéz a fiúra, illetve annak gitárjára, és a kérdésre tipikus "No shit, Sherlock!" fejet vág.* -Nem, én a tokod zippzárjára gondoltam.. *forgatja meg a szemeit, miközben leengedi a kezét.* -Persze, hogy a gitáron! *nevet fel végül, majd meghallva a számokat csak pislog kettőt.* -Akkor eléggé régóta téped a húrokat.. és profinak számítasz. *mondja, miközben közelebb hajol, hogy megpislogja a gitárt, hogyan is néz ki, aztán hol a gitárra, hol a fiúra néz.* -Szabad esetleg? *kíváncsiskodik, reménykedve, de nem nyúl a hangszerért, csak akkor, ha a fiú esetleg rábólint.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Képtár Hétf. Jún. 06, 2011 8:03 pm | |
| - Akkor jó, én is így gondoltam. *Persze vigyorog beszéd közben, mert miért ne.* - Hm. Az összehasonlításokkal vigyázz, nem mindig lesz jó végük. Héé, mi bajod neked a francia nyelvvel? Én imádom. Egyébként meg... anyám francia volt. *Halványan mosolyog arra, hogy a neve angolosan cseng, de nem szól semmit. Miért is szólna? Hiszen ez a neve, ha angol, akkor angol, nem tud vele mit kezdeni, ugyebár.* - Szóval Juliette-nek francia neve van, csak nem hajlandó elfogadni, és minden áron angolosítani akarja. *Rápillant a portréra, fixírozza egy ideig, majd megvonja a vállát.* - Nekem nem ismerős. De ha ennyi ideig figyelted, és még mindig nem tudod, kire emlékeztet, nem hiszem, hogy most fog beugrani. Talán majd éjszaka, álmodban, vagy ilyesmi. A gitáron? *Felcsillannak a szemei a kérdésre, majd bólint. Óvatosan kinyitja a tokot, hogy megmutassa kincsét.* - Határozottan régóta. Nyolc-kilencéves korom óta, talán. |
|  | | Sarah Lairs

| Téma: Re: Képtár Hétf. Jún. 06, 2011 7:24 pm | |
| -Világért se. *mosolyodik el, majd finoman emgrázza a fejét, amitől szőke tincsei jobbra-balra kezdenek el mocorogni, meg himbálózni, és csak néhány újabb rázós kör után kerülnek vissza a helyükre.* -Csak összehasonlítottam kettőnket. *teszi hozzá félredöntött fejjel, majd figyeli, ahogy a fiú leül mellé, gitártokostul, mindenestül. Amikor hallja, hogy csak a negatív energiákat áramoltatják a fiú felé, akkor elkuncogja amgát, egyik kezét a szája elé téve, majd úgy pislog vissza a fiúra.* -Franciásan.. sose szerettem annyira azt a nyelvet. Te talán francia vagy, Ethan? Mert a neved sokkal inkább angolos.. *érdeklődik tovább a lány kíváncsian, a kérdésre pedig csak elmosolyodik.* -Az ég egy adta világon semmi. Mi megvagyunk, békességben. A portré ismerős, így talán.. mennyi is az idő? *töpreng el, körbepislogva, de nem lel órára, így visszafordítja figyelmét, tekintetét a féldémonra.* -Lényeg, hogy egész régóta figyelem. Nagyon, denagyon emlékeztet valakire, de a kölyök szerint nincsen igazam. *a farkas felemeli busa fejét, megrázza azt, majd szuszogva visszaejti mancsaira, és tovább fekszik a lány mellett.* -Régóta játszol rajta? *bök egyik kezével a fiú gitárja felé lelkesen csillanó szemekkel.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Képtár Hétf. Jún. 06, 2011 7:15 pm | |
| - Ezzel most célozni akarsz valakire? *Vonja fel a szemöldökét Sarah első szavaira. Még körbe is néz, hogy biztos róla van-e szó, és kérdőn magára bök, aztán leveszi a gitártokot az oldaláról, és az ölébe helyezi, mikor törökülésben letelepszik Sarah mellé.* - Áh, nem mondanám annyira összeveszésnek. Csak áramoltatja felém a pesszimizmusát, a negatív energiáit, meg a kiábrándító tényeket a szerelmi és szociális életemről, de ne is törődj vele, én sem teszem. *Kicsit legyint, a daimón pedig morog valami érthetetlent, miközben lefekszik mellé.* - Én legalább be tudok mutatkozni. Juliet vagyok, ő pedig Ethan. - Juliette. Állítólag be tudsz mutatkozni, de rosszul ejted a neved? Már megbeszéltük, hogy franciásan. Na és veled mi a helyzet? *Néz az utolsó mondatnál újra a lányra.* |
|  | | Sarah Lairs

| Téma: Re: Képtár Hétf. Jún. 06, 2011 7:03 pm | |
| *Amikor valami megjelenik, akkor szinte reflexből tapogatja le, hogy kicsoda-micsoda lépett be a terembe és zavarta meg, sosem lehet tudni. Kezdetben a hangját hallja, majd hátrafordítja a fejét, és, amikor látja, hogy csak egy fiú meg egy erszényes ördög, akkor visszanéz a képre. A farkas felemeli szép, méltóságteljes fejét, kissé kajla füleit, emgrázza azt, majd visszaereszti busa buksiját. A lány elmosolyodik, majd egy laza mozdulattal vet egy 180 fokos fordulatot, még mindig törökülésben, kezeit a térdein nyugtatva.* -Teljesen rendben. Nem én beszélek magamban, és kiabálok, befogva a fülemet, miközben végigsétálok az iskola folyosóin. Én csak egy portrét figyeltem. *mondja, halvány, ártatlan félmosollyal, hatalmas szemekkel, ártatlanul pislogva a fiúra.* -Csak nem vesztetek össze valamin? *pislog le az állatra, kíváncsian, majd vissza a fiúra.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Képtár Hétf. Jún. 06, 2011 6:57 pm | |
| - Hagyj már békén a hülyeségeiddel! Elviselhetetlen vagy néha. Muszáj a negatív gondolataiddal fertőznöd?! Sálálálááá, nem hallaaaak! *Nem törődik azzal, ha véletlen valaki látja, ahogy a fülét befogva sétál végig a folyosón. Vagy magában beszél, vagy a mögötte kullogó erszényes ördöghöz, aki egy szót sem szólt egész idáig. Bár a második valahogy valószínűbb. Egyébként maga a srác egyszerű farmernadrágban van egy fehér pólóval, mi kicsit hosszabb a kelleténél. A nadrágba egy lánc van fűzve öv helyett, az oldalán pedig gitártok díszlik, alighanem benne a hangszerrel. Most valahogy nincs nála a tőrkardja, egyelőre még nem olyan paranoiás, hogy mindenhova azzal mászkáljon. Benyit a képtárba, de a szövegelést nem fejezi be, angolul ömlik belőle a szó.* - Inkább azt találd ki, hogy cibáljuk le Christ a következő szakkörre. Vagy hogy itatjuk le. Hm. Nem, ahhoz meg kell várni hogy szétmenjenek, hajjaj. Az élet nagy problémái... *Kicsit nyújtózkodik, majd megakad a szeme egy lányon meg egy farkason.* - Heló. Jól vagy egyébként? Csak mert olyan nagyon mereven bámulsz. *Persze visszavált bolgárra.* |
|  | | Sarah Lairs

| Téma: Re: Képtár Hétf. Jún. 06, 2011 6:45 pm | |
| *Csak ül, lassan egy órája, miközben mereven bámul egy képet maga előtt. A farkasa már ízekre szedett egy gumicsontot, annak a cafatos maradványai között turkál orra hegyével, miközben igazából tudomást sem vesz a lányról, aki törökülésben, ujjatlan, rosybrown színű felsőben, barnás-zöldes rövidnadrágban és felemás, kockás cipőben ücsörög. Mellette egy könnyed, kockás ing pihenget, hátha esetleg esne, vagy hieg lenne. Haja kissé a szemébe lóg, de csak féloldalasan, nyakában dögcédula lóg, ő maga pedig szinte megszállottan bambulja a képet.* -Egészen biztos vagyok.. *súgja, elszántan, miközben mocsárzöld szemei megvillannak, ahogy tovább mered az előtte levő portréra.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Képtár Kedd. Ápr. 26, 2011 10:27 am | |
| *Nem is érti elsőre, hogy nem veszik észre. Pedig elég látható helyen ücsörög, a Báró egyik "kedvesének" képe alatt, valahol amelett, ahol Emily áll jelen pillanatban. Rövid farmert, rózsaszín pólót visel, ölében pedig rajztábla, amin a Képtár belseje látszik, kissé abszurd elemekkel. A kis susmusra felpillant, picit eldönti magát a faltól, hogy ránézzen a feje felett függő keretek lakóira. Némelyek kedvesen mosolyognak le rá, az újabb látogatók csak bólintanak felé, egy kiskutya pedig vidáman vakkant, mire gyorsan szája elé kapja egyik ujját, hogy elhallgasson az állat. Emily kérdésére kuncogni kezd, hisz a Báróról hallott egy-két dolgot, noha ő nem ismeri olyan behatóan, mint talán unokanővére.*Tudod, hogy mennyire pletykásak ezek a képek. Biztosan lesz valami, ami új információ lehet.
//Fagy// |
|  | | Emily Kyra Beawer

Minősítés:  Hozzászólások száma: 5654 Msn: emilykyrabeawer@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: Észbe sem kapsz még, de már elindul a bal kéz, a tömeg ordít, bent van az egyenes, küzdeni kell, hogy a harcnak a végén a tömeg zúgja a nevedet... <3
psszt! ...hallgasd csak; ver-e még a szíved?
Titulus: A Hónap Legaktívabbja Április
Titulus: Multifunkcionális Zsebibaba
Titulus: Az Év Diákja 2011
 | Téma: Re: Képtár Kedd. Ápr. 26, 2011 9:54 am | |
| *Mielőtt belépne a Képtárba, még megrázza magát, lesimítja kékes szoknyáját, mályvaszínű blúzát, hátradobja fenékig érő, most vöröses színben pompázó haját, és végül megköszörüli a torkát. Határozott léptekkel az egyik képhez sétál, de bármerre pillog, nem látja annak lakóját, a bárót. Megcsóválja a fejét, és körbepillog, főként a női festmények kereteinek irányába - köztudott, hogy a báró nagy nőcsábász - , de mire ismét szemben áll a képpel, a férfi negédes mosollyal, ártatlan arccal néz le rá. Emily színpadiasan a meghajol előtte, a báró ugyanígy tesz, de hűvös "ceremónia" nem tart sokáig, hamar felragyog a festmény arca.* - Micsoda kellemes meglepetés! Minek köszönhetem a látogatást? *Emily elvigyorodik, egészen megszerette a férfit, pedig még csak két-három hónapja ismeri.* - Régen jártam errefelé, gondoltam meglátogatom. *Válaszolja, mire a nem messze függő festmények között susmus hangzik fel, ami csak addig tart, ameddig Emily szúrós pillantást nem vett arrafelé.* - Hogy van mostanság, Báró? Nincs valami, amiről tudnom kéne? *Kérdezi, hiszen szokott néha információkat kapni a férfitól, ő amolyan tégla itt az épületben. Erre mondják, hogy a falnak is füle van...* _________________ Emily első blikkre tipikus plázacicának tűnhet: szőke haj, kifestett szemek, rosszabb napokon műköröm és magassarkú. Pedig korántsem az a nyávogós típus, ezt két mondat után meg lehet róla állapítani. Kedves, segítőkész, nem túl gyanakvó, és többször esik bele ugyanabba a hibába, de összességében szeretetreméltó egyéniség. Ügyes trükkmester, telekinetista és hangmágus, szóval jobb, ha nem törsz borsot az orra alá... Az utóbbi egy év elég húzos volt számára, sokáig volt depressziós, nemtörődöm és szomorú, de mostanában mintha ismét a régi lenne...
Napsugár, ha vidáman ébred beköszön az ablakon... |
|  | | Miley Hortingberg Diák

Hozzászólások száma: 373 Msn: danyi-ivett@windowslive.com Kaszt:  Üzenőláda: 
 | Téma: Re: Képtár Hétf. Jan. 03, 2011 5:54 pm | |
| - Igen nagyon szép hangszer. És ha valaki azt véli nehéz rajta játszani akkor az semmit nem tud róla. Zongora? Az nagyon szép hangszer. Szeretnék majd tudni játszani rajta, de az még messze van. * Szomorodik el egy kicsit, de Sarah következő mondatain elmosolyodik.* - Énekelni én is szeretek. Az amit mindenki tud, de nem mindenki tudja használni. Szoktam akkor amikor fürdök, magányosan érzem magam vagy csak este, hogy elaludjak magamban éneklek. * Neveti el magát egy kicsit mondatai végére. A rakoncátlan hajtincsre kicsit hangosabban nevet fel, de nem olyan hangosan, hogy a leányka zavarba jöjjön.* - Egy csatom van. Rózsaszín. Nem baj? * Nyújtja át a csatocskát ami kedvenc színében pompázik.* - Tudod nagyon szeretem a rózsaszínt amit a ruhámon is láthatsz. * Mutat végig ruháján ami csupa rózsaszín.* - Kedvenc képem nincs. Nekem mindegyik jelent valamit így nincs. Dalom? * Gondolkodik el egy kicsit.* - Van. Csak attól, hogy elmúlt a karácsony remélem tetszik ez a dal. Lehet, hogy ismered is. * Majd kezdi is.* - Last Christmas I gave you my heart But the very next day you gave it away This year To save me from tears I'll give it to someone special. * Kezdi el a dalt és örülne ha barátnője ismerné és csatlakozna hozzá.*
Egy fagyi kehely. |
|  | | Sarah Wood Diák

Minősítés:  Hozzászólások száma: 258 Kaszt: 
Pozició Titulus: Harmadik évfolyam
 | Téma: Re: Képtár Hétf. Jan. 03, 2011 5:39 pm | |
| *Sarah figyelmesen hallgatja végig a lányt, tetszik neki beszéd stílusa, végre nincs egyedül a fecsegésben, nem mintha ezt annak lehetne nevezni, de akkor is megnyugtató a gondolat számára.Felváltva néz Miley-re, Ropira és a képekre közben fülel hátha valamilyen érdekességet hall.* -Hegedű...az szép hangszer, régebben sűrűn játszottam rajta, de most a zongora és a gitár a nagy ideál.*Mosolyogja el magát.* -No meg az éneklést se hagyhatom ki, egész nap csak énekelnék ha tehetném, de gondolj bele mit hinnének rólam az emberek, jobb csendben maradni, így legalább nem csinálok magamból bohócot.*Miköben beszél egy rakoncátlan vörös hajtincs hullik szemébe, sehogy sem sikerül helyére parancsolni, mérgeben sóhajt egyet, majd kérlelve pillant ujdonsült barátnője felé.* -Nincs véletlenül egy csattod vagy hajgumid?Szügségem lenne már egy fodrászra, vagy egy ismerősre aki kicsit rendbe tenné ezt a szörnyű hajat...*Elfintorodva nézi végig vörös hajzuhatagát, ami mióta az iskolában van, jócskán megnött.* -Na és van kedvenc képed?Vagy esetleg dalod? |

| Téma: Re: Képtár Hétf. Jan. 03, 2011 5:26 pm | |
| * Láthatólag nagyon tetszik az állatkának a cirógatás és semmit nem csinál csak élvezi.* - Úgy látom tetszik neki. Köszi. Szeretem a rágcsálókat és azért Ropit választottam. * Cirógatja meg Miley is kedvencét és örül annak is, hogy egyetért vele Sarah.* - Örülök, hogy egyetértesz velem. Úgy látom jó barátnők leszünk és már vagyunk is? * A mondat másik felét kicsit halkabban mondja.* - Nem baj! Nézz rám! Én is fecsegek egyfolytában. És ha baráti társaságban vagyok. Na akkor aztán fecsegek amennyit csak lehet. * Nevet kicsit hangosabban.* - Remélem nem baj csak én nagyon boldog vagyok mindig. Igen sokszor megfordulok erre. Szeretem a nyugis helyeket és a természetet. * Mosolyog és a következő kérdésre elgondolkodik kicsit.* ~ A fuvolát is beleszámoljam? Nem tudom. Csak keveset játszottam azon a hangszeren és nem is profin. Megvan mit csináljak.~ * Gondolkodik el és válaszol.* - Játszom furulyán és hegedűm. A fuvolát csak párszor próbáltam ki és ezt nem sorolnám közéjük. * Mondja érthetően egy másik képet amin egy fa van ami éppen virágba borul.* - És te játszol valamilyen hangszeren? |
|  | | Sarah Wood Diák

| Téma: Re: Képtár Hétf. Jan. 03, 2011 5:13 pm | |
| *Mosolyogva szemléli meg az állatkát, majd finom ujjaival kicsit megcirógatja.* -Igazán aranyos.*Az állatkáról egyenesen arra a képre pillant amit a lány mutat, végigméri vizslató szemekkel.* -Igazad van, máskülnben is, minden semmiségnek tűnő dolog mögött van valami varázslát és értelem, ami többet takar mint akármilyen elsőlátásra sokatmondó kép.*Mondókájába belemerűlve beszél, nem gonol arra, hogy lehet zavarja Miley-t, kicsit felocsudva emeli égszínkék szemeit a lányra.* -Ne haragudj, de ma annyit beszélek mint még soha.Amint látom te sűrűn megfordulsz errefelé, igazi szakértelem sugárzik belőlled.Hát igen a szak ártalma, én mondjuk a zenéért vagyok oda.Te játszasz valamilyen hangszeren? |

| Téma: Re: Képtár Hétf. Jan. 03, 2011 4:58 pm | |
| * Miley még mindig a képet csodálgatja elmélyülten így semmit nem vesz észre még azt sem, hogy valaki bejött csak azután amikor meg is szólítja az illető. Megfordul egy lassú ámde kecses mozdulattal és köszön.* - Szervusz. Miley Hortingberg. És Ő itt az állatkám Ropi. * Emeli fel állatkáját.* - És nyugodtan csatlakozz úgyis szeretem a képeket valakivel nézegetni. * Mosolyog Sarah-ra. Majd figyelme a lány kitűzőjén akad meg.* - Te is allidonos vagy? De jó így legalább egy szakbelivel vagyok. * Örül és máris egy képre mutat amin egy házikó van.* - Nekem nagyon tetszik ez a kép. Semmi nagyot nem mutat, de, mintha nagyon sok minden bele lenne zárva ebbe a képbe. * Mondja érthetően végig a képet figyelve.* |
|  | | Sarah Wood Diák

| Téma: Re: Képtár Hétf. Jan. 03, 2011 4:50 pm | |
| *Sarah vidáman érkezik meg a Képtárba és kezd el körűlnézni, már régóta tervezte ezt a kultúrális látogatást, de valahogy sohasem jutott rá ideje, pedig már jó ideje koptatja az iskola padjait.MÁr ahogy belépett ide elkapta egy varázslatos érzés, maga sem tudta miért.NAgyon tetszett neki ez a hely, mondjuk örűlt volna ha nem kell egyedül bolyonania, de egyenlúre egy árva lelket sem látott.Mígnem tekintete megakadt egy lányon, aki épp állatkájához beszélt.* ~Micsoda szerencse, talán nem tart majd tolakodónak ha megszólítom...~*Gondolta, majd lassú megfontolt léptekkel lépett a lány möge.* -Szerbusz! Én Sarah Wood vagyok, és te? Remélem nem bánod ha csatlakozom hozzád, elég eltévedt bárányka vagyok errefele.*mosolygott a lányra barátságosan.* |

| Téma: Re: Képtár Hétf. Jan. 03, 2011 4:34 pm | |
| * Miley lépked a teaházból át a képtár terembe, de előtte beszaladt Ropiért.* - Olyan szép képek vannak itt. Láttam már őket, de nem nagyon emlékszem rájuk. * Suttogja halkan állatkájának. Majd odalép egy tájképhez.* - Ez csodálatos. Könnyű szerkezettel, de csodálatos. * Magyarázza állatkájának, de az nagyon nem figyel rá, hisz csak egy állat.* - Remélem lesz társaságunk úgy, mint nekem is volt a teaházban. |
|  | | Belle Stormwork

Hozzászólások száma: 316 Msn: nagika20@gmail.com Kaszt:  Üzenőláda: Szia van kedved játszani?
bárkivel játszok 

| Téma: Re: Képtár Pént. Dec. 03, 2010 5:00 pm | |
| -Nos én is megyek! Szia! //köszi a játékot,bár kicsit rövid volt,de nem baj,majd máskor is játszunk  // |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Képtár Pént. Dec. 03, 2010 4:53 pm | |
| - Akkor rendben van. *Mosolyodik el, majd Mollyson szavaira megrázza a fejét, és gesztikulálva magyarázni kezd.* - A múzeumban tárlatok vannak, kiállítások, és nem csak képek, hanem egyéb műalkotások. A galéria valóban találó szó lenne, de a képtár ugyanúgy az, szóval ez szerintem a legteljesebb mértékben megfelel neki. *Lina azonban hamarosan távozik is, szóval a fiú biccent felé.* - Hát rendben, szép hölgy, további szép napot! *Ő maga még marad, nézegeti a képeket, meg úgy mindent... élvezi a zenét.*
//Gyerekek, a nagymese sosem karisan meghirdetett program, a karik nem tudnak róla. ^^// |
|  | | Lina Wierro

Minősítés:  Hozzászólások száma: 1245 Msn: linawierro@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: 
Ha valaki szeretne velem játszani, akkor írjon nekem egy PÜ-et^^
Smile

Linát jelképező sárkány.
 | Téma: Re: Képtár Pént. Dec. 03, 2010 4:47 pm | |
| * Cainra pillant és rámosolyog.* - Szia, Lina vagyok, nem semmit sem zavartál meg. Amúgy Molly, foggalmam sincs, miért nem Galériának vagy Múzeumnak nevezték el. lehet, ez csak egy kisebb képes szoba. * Majd Cainról ezsébe jutott lor, és megbibrálta az agyát.* ~ Lor, jön e Programra?~ * majd feláll, megköszörüli a torkát, és elindul, kicsit készülődik, majd a programra.* - Sziasztok, most megyek! * majd elindul a szobája felé.* |
|  | | Belle Stormwork

Hozzászólások száma: 316 Msn: nagika20@gmail.com Kaszt:  Üzenőláda: Szia van kedved játszani?
bárkivel játszok 

| Téma: Re: Képtár Pént. Dec. 03, 2010 4:37 pm | |
| *Felpillant az új jövevényre.* -Szija,semmit nem zavartál meg! És Lina,de úgy hangzott! *felnevetett,majd felállt és üdvözölte a fiút.* -Nos még egyszer szia,én Mollyson Willbert vagyok,de hívj Mollynak.Ő itt a legjobb barátnőm Lina Wierro! *mutatott a mellette álló lányra.* -Őt pedig Linának hívd.*Újra leült,és nézte a szebbnél szebb képeket.* -Tudod Lina,amikor meséltél erről a helyről,azt hittem valami más lesz.De akkor mért nem nevezték el mondjuk Galériának,vagy Múzeumnak? *hát ez kicsit gondolkodtató kérdés volt,de remélhetőleg a lány jól tud,és tud majd rá válaszolni.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Képtár Pént. Dec. 03, 2010 4:23 pm | |
| *Menet közben végigfuttatja az ujját a labirintus falán, ahogy elgondolkozva figyel körbe. Nem tudja, mik lehetnek erre. Igazából el is tévedt, de nem nagyon zavartatja magát, majd csak megtalálja a kiutat. Addig meg: kaland és izgalom! Ki tudja, miket rejthet egy ilyen labirintus... Talán titkos ajtókat is, meg titkos folyosókat... Ki tudja, melyik fáklyát megmozdítva akad rá egyre? Hajtja a vágy, hogy találjon valami ilyesmit, de úgy látszik, ezt most inkább elnapolja. Rábukkan ugyanis egy ajtóra, így végül arra jut, hogy benyit, és inkább megnézi, itt mi van. Belépve két lányt pillant meg, mire felveszi sármos mosolyát, és meghajol. Vörös inge nincs teljesen begombolva, hozzá pedig egy drapp vászonnadrágot visel, na meg a barna oldaltáskát, és a PSM karpántot... meg a dögcédulát, és övébe tűzve a tőrét.* - Üdvözlöm a gyönyörű hölgyeket ezen a gyönyörű napon! Megzavartam valamit? |
|  | | |
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|