|
| |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Timothy Waylan Diák

Minősítés:  Hozzászólások száma: 1779 Msn: erik1995@freemail.hu Kaszt: 
Pozició Titulus: Negyedik évfolyam
 | Téma: Re: Képtár Pént. Szept. 12, 2008 11:09 am | |
| *Tim is megérkezik a képtárba, vagyis Avril belöki, s ő most is majdnem elesik. Aztán figyeli Avrilt, hogy mit csinál, kinyitja az ajtót, felszegezett pálcával néz ki...*-Valószínűleg csak képzeltem. Nem jönnek a falak, ha arra gondolsz. Valószínűleg ez csak azért van, mert tegnap keveset aludtam. Csak 3-4 órát. Találtam egy jó könyvet a könyvtárban, és egyből ki akartam olvasni. Csak az volt a bökkenő, hogy 756 oldalas volt. Szóval, mikor már lefeküdtem is világos volt egy kicsit, pirkadt. Ezért lehet.-*Mesél, s ezzel reméli megnyugtatja Avrilt, magát megnyugtatta.*-De persze lehet, hogy csak a fáklyák lángja miatt van, ahogy "táncolnak" a falon.-*Gondolkozik végül hangosan, majd körbepillant. A falakon körbe mindenfélét ábrázoló képek. Odamegy egy képhez, amely a különböző rúnákat teszi sorba, s nevezi is meg.*~Istenem... Ha rá vagyok kattanva ma a rúnákra...~*Gondolkodik el kissé, s közben figyelgeti a képet, s persze folytatja nézelődését a többi képnél is.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Képtár Pént. Szept. 12, 2008 10:57 am | |
| *Timotei képezelgéseire nem tud mit mondani, ezért hogy a fiút megóvja az idegösszeroppanástól, benyit a képtárba, belöki, és becsukja maguk mögött az ajtót.* Te miről beszéltél? Semmit nem láttam, pedig igencsak jó a szemem. *mondja megrovóan, és a fiúra pillant.* ~Talán ő is olyan mint... Svetlana? Jajj ne... remélem ő még épelméjű, mert ha nem, kénytelen leszek meglógni a Bűbájok Világába, nem húzom itt tovább...~ *gondolkozik el még mindig az ajtónak dőlve teljes testével. Enyhén remeg, megijesztette őt az amit Tim mondott, és igencsak berezelt, de ez egy perc alatt eltűnik, és felszegett pálcával kinyitja az ajtót.* Nincs itt semmiféle közeledés vagy ilyesmi. Nem értem téged mi nyomasztott... ennyire. *vállat von, és várja Tim értelmes, logikus válaszait.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Képtár Csüt. Szept. 11, 2008 8:09 pm | |
| -Jó menj csak. Jó éjt! Szia!*Egy kicsit értetlenül nézz utána.*~Ez fura volt én nem értem olyan titkolodzos volt vagy nem is tudom. Ezt ki kell deritenem hogy mi van remélem nincs semmi komoly baj.~*Gondolja és közben ö is kisétál a teremböl. Föl balag a szobájába és még minidg a történteken agyal de nem érti hogy most mi van.* |
|  | | Rupert Rankle Diák

Hozzászólások száma: 4343 Msn: rupert3569@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: Ruppancs XD (Már egészen megszoktam)
 | Téma: Re: Képtár Csüt. Szept. 11, 2008 8:00 pm | |
| *Aisa képtelen ötletén jót kacag. Megcsóválja a fejét és ránéz.*- Ez jó poén volt. Én igazából ezekben a labirintusos részekben nem szoktam jártálni. Forrás, könyvtár és a színházterem. De amúgy semmi több. Csak gondoltam amíg elballagok innen be kéne járni. *Ekkor megpillantja óráját, nem direkt, csak épp meglátta. ekkor eszmél rá, hogy mennyi az idő.*- Öhm... Dehogy zavartál. " Te sosem zavarsz." Emlékszel. De... sajnos én most megyek. Ne haragodj, de... szóval most mennék. Szia.* Feláll, majd vissza se tekinve kimegy a teremből. Kint nem áll meg a folyosón, mert tényleg lenne mit csinálnia, de kezével a fejét veri, mert ilyen hülye.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Képtár Csüt. Szept. 11, 2008 7:54 pm | |
| *Éppen hogy elülnek a másik lány már fel is patant.*-Szia!*Mondja neki majd Rupnak válaszol.*-Igen képzeld minden hova követlek kutatást végzek hogy melyik helyen fordulsz meg legtöbbször. Jézus na ez csak vicc igazából most belüröl akkartam felfedezni a sulit. És lám beléd botlotam.*Mondja mosolyogva és közben Rupot figyeli.*-De ha zavrlak megyek is láttam úgy is nagyon gondolkodtál valamin.*Mondja és fel áll a padról.* |

Hozzászólások száma: 4343 Msn: rupert3569@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: Ruppancs XD (Már egészen megszoktam)
 | Téma: Re: Képtár Csüt. Szept. 11, 2008 7:47 pm | |
| *Rup egy kicsit megingatja fejét. Ekkor már Lilia is velük tart és egy pad felé séátlnak.*- Megmutathatom, de nem nagy szám. Inkább szimbolikus, mitn művészi rajzok. De egyszer.. ha akarod.*Helyet foglal egy pad szélén, hogy a lányok egymás mellé kerüljenek. így talán gyorsabban ismerkednek. Azonban addig nem jutnak el. Lilia hívást kap. Rupert nagyot néz, mivel az elektromos tárgyak itt nem működnek. Azonban ez szuperül szuperál. Majd a beszélgetés végén, csak odaszól nekik, hogy mennie kell.*- Semmi baj. Szia.* Most Aisára néz.*- még mindig nem mondtad, mi járatban itt? már kezdem azt hinni, hogy követsz. egyre többször futunk össze.* |
|  | | Lilia Radoslava Diák

Hozzászólások száma: 1025 Kaszt:  Üzenőláda: Aki játszani akar, az szóljon nyugodtan... 
Pozició Titulus: Első évfolyam
 | Téma: Re: Képtár Csüt. Szept. 11, 2008 7:37 pm | |
| // bocsi! // |

Hozzászólások száma: 1025 Kaszt:  Üzenőláda: Aki játszani akar, az szóljon nyugodtan... 
 | Téma: Re: Képtár Csüt. Szept. 11, 2008 7:36 pm | |
| * Lilia kezet fog a lánnyal. * - Szia Lilia vagyok. * mosolyodik el, majd hirtelen megszólal a telefonja. A lány felkapja, majd fél perc telefonos beszélgetés után zavartan megszólal. * - Ne haragudjatok, de el kell mennem... majd máskor! * majd integetve elrohan * |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Képtár Csüt. Szept. 11, 2008 7:34 pm | |
| *Hallgatja rupot de valahogy nem sikerül neki becsapnia öt.*-Szóval rajzolkatsz egszer majd megnézzhetem a rajzaidat?Igen épp én is akkartam javasolni hogy üljünk le mert szertném ha...*De nem tudja befejezni a mondatátt mert valaki megszólitja öket. Megfordul és egy számára ismertlen lánnyal talája szemben magát.*-Szia! Nem zavarsz. Örülök hogy megismerhetlek épp leülni akkartunk gyere csatlakoz.*Probál egy barátságos mosolyt küldeni felé majd helyet foglalnak.* |

| Téma: Re: Képtár Csüt. Szept. 11, 2008 7:29 pm | |
| *Ő is elmosolyodik, de sokkal szerényebben, mint máskor. Nem mintha szomorú lenne, csak épp többre nem futja. Nagy levegőt vesz.*- Huncut?* Kuncogja el magát. Maga se tudja miért használta ezt a szót.*- Én csak gondoltam megnézem. Ismerem már egy ideje, hogy mi van itt, de hogy milyen is azt nem tudom. Ezért gondoltam lejövök ide g...nézelődni.* vált gyorsan a szó kimondása előtt. Majd csodálkozva néz Aisára, de sajnos annyira nem jó színész. Nagyon is tudja mire gondolt a lány.*- Gondolkodtam? Áh, nem. Csak belemerültem a képek nézegetésésbe. Nagyon szépek. Szeretek rajzolni , de erre a szintre sose fogok eljutni. Szóval, csak nézelődtem.* Közben egy képet fixíroz. Nem akaródzik túl sokáig a lányra néznie.*- Gyere üljünk le. * Indítványozza. Azonban ekkor valakimegszólítja őket, mielőtt Aisa válaszolhatna. Az idegen, számára nem idegen*- Szia. Had mutassam be barátomat. Aisa, ő itt Lilia Radoslava. Lilia, ő Aisa Black. |

| Téma: Re: Képtár Csüt. Szept. 11, 2008 7:23 pm | |
| * Egy cipő kopog a köveken. Lilia érkezik farmer nadrágban, rózsaszin blúzban és persze az elengedhetetlen magassarkúban. Már messziről kiszurja a képek előtt álldogáló alakokat. Egy lány és egy fiú.. ismerősek.. már találkoztak.. legalábbis a fiúval.. * ~ Remélem nem zavarok.. * gondolkodik el Lilia, majd odaköszön az álldogálóknak. * - Sziasztok! Zavarok? |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Képtár Csüt. Szept. 11, 2008 7:19 pm | |
| *Nem szól semmit csak mosolyog és mikor kitalája leengedi a kezeitt.*-Igen én volnék.*Válaszolja mosolyogva.*-Ha valami újat találok te ott vagy ez tök jó.Hát igen néha huncut vagyok! *Mondja és rá kacsint majd a képeket nézzegeti.*-Na és te hogy hogy itt? Ahogy láttam valamin nagyon elgondolkodtál. Csak nem történt valami?*Kérdezi és jól végig méri rupot és ha valami még is nagyon foglalkoztatná.*~Na remélem nekem el árulja néha jobban átláttjuk a dolgokat ha ki mondjuk.~*Gondolja és közben várja a válaszát.* |

| Téma: Re: Képtár Csüt. Szept. 11, 2008 7:11 pm | |
| *Lassan sétál és nézegeti a kissebb, nagyobb képeket, és tovább tűnődik. Egyes szerelmeseket ábrázoló képeknél ugrik egyet a gyomra és csak még jobban összekavarodik. ~Talán nem is volt olyan jó ötlet id...~ Itt azonban elakad, mert valaki befogja a szemét. Azonnal odakap, de mielőtt elkezdhetné lefejteni az ujjakat egy hang a fülébe búgja: Na kivagyok?* Elgondolkodik, de nem ugrik be elsőre. Ismerős ugyan, de inkább időt kér.*- Hát ami azt illeti én is kivagyok. Hát...* Elgondolkodik, majd rávágja a legvalószínűbbet.*- Aisa?* Lassan már kicsit unja az állást, szóval reméli eltalálta. Odanyúlna de a kezek elernyednek és lefonódnak az arcáról. Megfordul és szembe találja magát a lánnyal.*- Szia. Te kis huncut. mi járatban erre? Szia Cseresznye.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Képtár Csüt. Szept. 11, 2008 7:04 pm | |
| *Aisa egy kis felderitö útra indult hát ha megint ösze akad valami újdonságal. Most viszont nem kinti világot fedezi fel ha nem a bentitt. Benyit az egyik ajtón és ahogy körbe nézz Rupon akad meg a szeme. Mivel neki épp hátal áll ezért nem láttja öt és mivel nem fordult meg biztos nem is hallota hogy belépet. Magában mosolyog egyet és halkan becsukja az ajtót. Amilyen csendben csak tud mögé oson és háturól befogja a szemét. A füléhez hajól és sutogva kérdez.*-Na kivagyok? |

| Téma: Re: Képtár Csüt. Szept. 11, 2008 6:49 pm | |
| *Nyílik a képtár ajtaja és Rupert lép be rajta. Még nem volt itt, de úgy érzi az ihlethez, kell most ez a művészi hely. Kicsit ki kell szellőztetnie a fejét, mert nincs tisztában érzéseivel, és valamit ki kell találjon. sorra sétál el a portrék, csendéletek és tájképek mellett, de semmi ötlete. Pedig gyorsan ki kell találnia valamit. Megáll, felnéz, súhajt egyet, majd folytatja a sétát.* |
|  | | Rosetta Waylan

Minősítés:  Hozzászólások száma: 6046 Msn: perlita6@freemail.hu Kaszt:  Üzenőláda: 
Pozició Titulus: Ötödik évfolyam
 | Téma: Re: Képtár Szer. Aug. 27, 2008 1:40 pm | |
| - Jól vagyok, már amennyire. *Mondja gyorsan és megtörli a szemét, ami egy picit ég, lehet, hogy fáradt. A kobold lány továbbra is mosolyog, egyáltalán nem lett roszabb a hangulata az eséstől, amjúgy is mindig pofára esik. * -Azon kívül, hogy beteg vagyok semmi érdekes. Nem tudom honnan kaptam el, de mindig ha egy picit is fáradt leszek ég a szemem és könnyezek, meg az arcom is vörös... Közben meg fázom, és a torkom is fáj, szörnyű! Azért van rajtam a sál. *Mutogat a nyakára, ahol meglibbenti a zöld kötött sálat. Mikor a fiú távozásra fogja csak picit pislog el, hisz Nedira elég gyorsan ágyba lesz rakva, még csak háromnegyed három... Na mindegy.* - Rendben, nyugodtan menj, azaz menjetek,majd biztosan összefutunk. Sziasztok! *Köszön többesszámban, a mosómedvének is. Ő még egy picit nézelődik, balra-jobbra, aztán egy fél óra múlva ő is elszállingózik a hálójába, aludni.* _________________ Magas, karcsú, igen csak nőies alkatú lány, aki nem tud bánni a nőiességével, épp ezért a ruhái inkább hasonlítanak egy szakadt-szerelő lányéhoz, mintsem ahhoz a gyönyörű vélához, amilyen ő maga. A haja vöröses-rózsaszínes színben pompázik, közepesen-rövidre vágva mered a világ minden irányába. Még mindig az, aki volt, egy barátságos, sokszor mosolygós, alapjába-véve érzékeny, segítőkész lány, éppen csak az új test, az új élet megbonyolítja, hogy rátaláljon önmagára. Érdeklődési körében is történtek változások, egyesmás a vérfarkasság "elvesztésével" kikopott róla, és véla-vére miatt szedett magára új tanokat is. A lényeg azonban még mindig ugyanaz... A segítő gyógyító, aki mindig ott van, amikor szükség van rá. Az aki voltam, egy fényképről néz vissza rám, és nem hasonlít már, múlt és jelen.
Aurora Valanthe Mediaris
|
|  | | Lance Drevinor Diák

Hozzászólások száma: 57 Msn: malachit93@freemail.hu Kaszt: 
 | Téma: Re: Képtár Szer. Aug. 27, 2008 1:35 pm | |
| -Rosetta!...ő...jól vagy? Ne haragudj Nedira miatt egy kicsit kiszámíthatatlan.-*Közben lesegíti a mosómedvét a lányról.*- Velem is ilyen ...nagyjából mindig...-*Fölsegíti a lányt, közben fél kézzel drága jószágát tartja. Miközben Rosetta beszélt Lance egy kicsit elvarázsolva hallgatta a szavait..* ~Nem is vagy csúnya! Sőt...~* Kicsit megrázza a fejét, ezzel visszatérve a valóságba. És csakhogy eltereje gondolatait elagyalt egy témán aztán inkább végül csak megkérdezte:- És amúgy mi van veled? * várta a választ ...nem akart "paraszt" lenni de mikor tekintete rátévedt a képtár faliórájára, leesett, hogy neki mennie kell .*- Őhm.. Bocsi Rose,nekem mennem kell nedirát képtelen leszek még leütni is ha most nem dugom a kosarába és húzom rá a sötétítőt...*azzal intett egyet Rosnak és elindult amerről jött..Vissza a hálószobájába* |
|  | | Rosetta Waylan

Minősítés:  Hozzászólások száma: 6046 Msn: perlita6@freemail.hu Kaszt:  Üzenőláda: 
 | Téma: Re: Képtár Szer. Aug. 27, 2008 1:10 pm | |
| *Rosetta hatalmas szemeket vet, a "falnak ugrott a gyümölcsök láttám" után, hisz nem tudja elképzelni, hogy Nedira ilyen.. Hogy is mondjam hülye lenne. Aztán rásandít a falon lógó gyümölcsöstálra, mármint a fesményre és halkan elkuncogja magát. Épp megszólalna, mikor Lance ölbeveszi az állatot, majd látja, hogy a modómedve inkább hozzá menne oda. Megmukkanni sem tud, csak egy szó jár a fejében.* ~Cuki,cuki,cuki,cuki,cuki~ * Majdhogynem ajnározza Nedirát, ahogy felé nyúl, és jönne hozzá. Csak akkor jön a baj, amikor Lance elengedi, és ráveti magát. Gyönyörűen dob egy hátast, ahogy rávetődik az állat, és kicsit fel is nyekken.* - Auch... Nedira, nehéz vaaagy! .. ~És.. cuki,cuki,cuki,cuki,cuki~ *Fűzi hozzá gondolatban és jól megölelgeti az állatot, aztán inkább megpróbál kimenekülni alóla, hogy meg ne fulladjon. Ahogy felül azonnal megigazítja a ruháját és a haját és megsimogatja az állatot.* - Semmi baj! Nem csinált semmi rosszat. *Kicsit elsziszegi a rosz szót, mert bevágta a könyökét és épp odanyúl, megnézni. Nem látszik rajta seb, maximum be fog lilulni, de sebaj. Azt még csak csak túléli. Ám a sál a nyakában majdhogynem fojtogatta, és az arca is még vörösebb lett. * - Egy kicsit azért tartsd távol tőlem Nedirát, Lance, nehoogy elkapjon tőlem valamit. Enyhén nyúzóttnak látszhatok, amikor tükörbe néztem azthittem elájulok és nem attól, mert rosszul éreztem magam, hanem attól, hogy milyen ronda vagyok. *Elhúzza a száját finoman és megsimogatja az arcát, hogy az milyen meleg, és milyen vörös lehet.* _________________ Magas, karcsú, igen csak nőies alkatú lány, aki nem tud bánni a nőiességével, épp ezért a ruhái inkább hasonlítanak egy szakadt-szerelő lányéhoz, mintsem ahhoz a gyönyörű vélához, amilyen ő maga. A haja vöröses-rózsaszínes színben pompázik, közepesen-rövidre vágva mered a világ minden irányába. Még mindig az, aki volt, egy barátságos, sokszor mosolygós, alapjába-véve érzékeny, segítőkész lány, éppen csak az új test, az új élet megbonyolítja, hogy rátaláljon önmagára. Érdeklődési körében is történtek változások, egyesmás a vérfarkasság "elvesztésével" kikopott róla, és véla-vére miatt szedett magára új tanokat is. A lényeg azonban még mindig ugyanaz... A segítő gyógyító, aki mindig ott van, amikor szükség van rá. Az aki voltam, egy fényképről néz vissza rám, és nem hasonlít már, múlt és jelen.
Aurora Valanthe Mediaris
|

| Téma: Re: Képtár Szer. Aug. 27, 2008 1:00 pm | |
| -Szia! Ros! -*Mosolyaog vissza a fiú*- Köszönjük jól vagyunk, legalábbis én, Nedira sikersen falnak ugrott a gyümölcsök láttán...-*Lance fölemeli a megszeppent állatot, hogy kicsit megvígasztalja. Ned örömmel menne vissza a kobold lányhoz, így inkább elkezd mocorogni a gazdája kezében, és Rosetta felé nyúl, hogy eleressze a fiú. Lance ahogy rásandít az állatra egy sóhaj kíséretében elengedi.* - Najó, menj oda Rosettához, úgy is ritkán találkozunk. Nem kínozlak... *Egy kicsit elmosolyodik, ahogy a mosómedve ragaszkodik a koboldlányhoz, és azonnal ráveti magát. A probléma csak az, hogy a mosómedve az olyan... háromnegyed akkora mint a kobold lány, tehát eléggé méretesnek mondható. Valószínüleg feldönti...* - Nedira necsináld! * Későn szól a fiú, ugyanis jön a jellegzetes "PUFFF". |
|  | | Rosetta Waylan

| Téma: Re: Képtár Szer. Aug. 27, 2008 12:48 pm | |
| *Egy aprócska kobold lány tűnik fel a labirintusban, majd szép lassan errefelé veszi az irányt. Látszik rajta, hogy az arca kicsit vörös, a nyakában is ott van zöld sálja, enyhén betegnek tűnik. A szeme is lázasan csillog, de nem volt hajlandó több napot a szobájában tölteni. Egészpontosan abban a ruhájában van, mint ami a karakterképe, zöld póló, haja épp úgy összébbfogva, benne a tolldíszek. Egy egyszerű farmert visel, ez a legátlagosabb ruhája, kiöltözni meg minek? Ahogy beér a képtárba tekitetét körbeveti, már volt itt ezelőtt, de akkor nem volt valami sok ideje körbenézni, hisz épp egy kis bagázsba botlott, és egy kis kalandba is velük együtt. Ahogy lassan lejjebb is néz, nem sak három méter magasba, észreveszi, hogy nincs egyedül. Ott van a közelében egy szaktársa, akit igazából életében talán ha egyszer, vagy kétszer látott... Meg persze az állata is, Nedira. A kobold lány nem is a fiúhoz, inkább az állathoz ugrik oda, hogy egy köszönés közepette megsimogathassa.* - Sziasztok! Nediraaa!! *Megsimogatja szépen, még egy picit meg is öleli, a hozzá képest nem olyan kicsi állatot.* - Izéke.. Őő.. Szia Lance! *Köszön neki egy mosollyal, és elfordul Nedirától, a fiú felé. * ~Remélem Lance a neve... vagy Laci?... Mi is volt? Na jó, tuti nem kevertem össze... ~ - Hogy vagy? Nagyon rég láttalak, sőt, ritkán látlak titeket... Ugye te most leszel elsős? _________________ Magas, karcsú, igen csak nőies alkatú lány, aki nem tud bánni a nőiességével, épp ezért a ruhái inkább hasonlítanak egy szakadt-szerelő lányéhoz, mintsem ahhoz a gyönyörű vélához, amilyen ő maga. A haja vöröses-rózsaszínes színben pompázik, közepesen-rövidre vágva mered a világ minden irányába. Még mindig az, aki volt, egy barátságos, sokszor mosolygós, alapjába-véve érzékeny, segítőkész lány, éppen csak az új test, az új élet megbonyolítja, hogy rátaláljon önmagára. Érdeklődési körében is történtek változások, egyesmás a vérfarkasság "elvesztésével" kikopott róla, és véla-vére miatt szedett magára új tanokat is. A lényeg azonban még mindig ugyanaz... A segítő gyógyító, aki mindig ott van, amikor szükség van rá. Az aki voltam, egy fényképről néz vissza rám, és nem hasonlít már, múlt és jelen.
Aurora Valanthe Mediaris
|

| Téma: Re: Képtár Szer. Aug. 27, 2008 12:38 pm | |
| * Lance hosszú idők óta nem lépett ki a szobája falai közül, de végre kidugta az orrát. Nedira, az állatkája, aki tudniillik egy mosómedve, ott szaglászik tőle nem túl távol, igazából lehetséges, hogy eltévedtek... A fiú egy egyszerű farmert visel, hozzá egy méregzöld színű pólót. * ~ Szerinted merrre?~ *Zöld pillantásait a kósza mósómedvére veti kérdőn, de az csak bután visszanéz, persze nem tud válaszolni. Valószínüleg az állattól nem kap választ. * ~Na mindegy, csak kilyukadok valahol... ~ *Ahogy ez a gondolat végig megy az agyán egy terembe jut, joban mondva egy olyan folyosón köt ki, ami tele van elágazásokkal és képekkel. Magyarul a Képtárba. Ahogy körbenéz azonnal szemügyre veszi a képeket, és úgy néz ki Nedirának is tetszik a hely, az egyik képhez odasomfordál, falnak őlve kétlábraáll és elkezd felfelé kaparászni... Egy gyümölcsökkel teli csendéletért nyúl, de az úgy is csak egy festmény. * |
|  | | Arabella Jagusia

Minősítés:  Hozzászólások száma: 5022 Msn: zsokica15@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: arabellajagusia
 | Téma: Re: Képtár Hétf. Aug. 25, 2008 9:45 pm | |
| *Miután a diákok megbeszélték, hogy hová mennek tovább, Bella is elindul* - További szép estét *köszön még el, majd elindul, egy kis körsétára, hátha talál még ilyen lézengő diákokat. Daimónja mellette sétál, és közben társalog Bellával, amit más nem hallhat, még az a szerencse* |
|  | | Nargile Ljubjana Diák

Hozzászólások száma: 1221 Msn: angell__xd@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: Utálom az összes buszt, metrót, vonatot, villamost, kocsit, mindent, ami elvisz a barátaimtól, vagy elviszi a barátaim.
És mérhetetlenül szeretem azokat, amik odavisznek hozzájuk.
Pozició Titulus: Harmadik évfolyam
 | Téma: Re: Képtár Hétf. Aug. 25, 2008 9:42 pm | |
| * Még szélesebbre húzza a száját a fiú mókás szavain.Aztán játékosan megkérdezi.* Miért,mit hittél?Csak tán nem azt,hogy ez a kép beszél hozzád? * kérdi nyugodt hangon,de a mosoly nem hervad le fáradt arcáról.Ekkor benyit Arabella és lezavarja őket a társalgóba.Ismerik egymást látásból.Egy " mindjárt megyünk" pillantással nyugtázza a dolgokat,aztána jövevény ahogy jött,úgy távozott. * Van kedved még beszélgetni?Mert akkor javasolnám a központit. * dobja fel a lány ötletként.Akkor Arabella is megnyugszik,s talán kiteljesedik az,amiért összefutottak.Mert abban biztos,hogy nem történt véletlenül... * |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Képtár Hétf. Aug. 25, 2008 9:29 pm | |
| * Mivel későre jár Erni "agya" nem igen fogékony... nem mintha máskor az lenne. Mikor hallja a kellemes lány hangot mely valahonann a sötétebb részről jön összerezzen és ha nem néz körül komolyan azt hinné hogy az egyik kép beszél hozzá.* - Szia! Rég láttuk egymást... De ahogy tapasztalom te ennek ellenére nyugodt szívvel hozod rám a frászt. * Majd mikor közelebb ér a lányhoz látja hogy még mosolyog * - És még mosolyogsz is... szép. * Mondja kuncogva majd a falon lévő képeket kezdi el nézegetni.* |
|  | | Arabella Jagusia

Minősítés:  Hozzászólások száma: 5022 Msn: zsokica15@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: arabellajagusia
 | Téma: Re: Képtár Hétf. Aug. 25, 2008 9:25 pm | |
| *Bella és Leonidas sétál erre, nem sokáig maradtak meg a hálójukban. Nem tudja mi hozza erre, és már épp fordulna vissza az ajtóból, amikor hangokat hall odabentről. Benyit, majd körülnéz, és meg is pillnat két diákot, akiknek már rég nem szabadna a folyosókon tartózkodniuk. Lassan megy közelebb hozzájuk* - Szép estét *köszön nekik, bár most nem mutatkozik be* - Szerintem ezt a beszélgetést a társalgóban kellene folytatnotok, mert jócskán átléptük már a kijárási tilalom óráját *mondja, majd a két diák után ő maga is elhagyja a képtárat. Nem szereti ezt a részét a "munkájának", de nincs mese, a szabályszegőket el kell terelnie a társalgóba, vagy saját hálójukba* |
|  | | |
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |