|
| |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Rosetta Waylan

Minősítés:  Hozzászólások száma: 6046 Msn: perlita6@freemail.hu Kaszt:  Üzenőláda: 
Pozició Titulus: Ötödik évfolyam
 | Téma: Re: Képtár Pént. 18 Júl. - 21:31 | |
| - Csak.. Csak.. Csak egy kép? *Kérdez vissza Petfelé fordulva, igazán megkérdőjelezve a kijelentést, ahogy eloltódik minden fény. A kobold lány sztönszerűen menedéket keresve bújik a fiú mögé, nem épp úgy néz k, hogy a kép teljesen átlagos lenne.. Lassan előhuzza pálcáját, és egy lumos hagyja el piciny ajkait. A kis fényt előretolja, s akkor látszik csupán, hogy Hayden gyönyörűen a képbe került... Eltátott szájjal nézi, bambulva.* - Mi a fene... Ez meg hogy... Ez lehetséges? *Kérdezi nagyokat pislogva, előre dugva a pálcáját, hogy minnél jobban láthassa. Bár onnan lentről nem nagyon tud ennél jobban látni.*
_________________ Magas, karcsú, igen csak nőies alkatú lány, aki nem tud bánni a nőiességével, épp ezért a ruhái inkább hasonlítanak egy szakadt-szerelő lányéhoz, mintsem ahhoz a gyönyörű vélához, amilyen ő maga. A haja vöröses-rózsaszínes színben pompázik, közepesen-rövidre vágva mered a világ minden irányába. Még mindig az, aki volt, egy barátságos, sokszor mosolygós, alapjába-véve érzékeny, segítőkész lány, éppen csak az új test, az új élet megbonyolítja, hogy rátaláljon önmagára. Érdeklődési körében is történtek változások, egyesmás a vérfarkasság "elvesztésével" kikopott róla, és véla-vére miatt szedett magára új tanokat is. A lényeg azonban még mindig ugyanaz... A segítő gyógyító, aki mindig ott van, amikor szükség van rá. Az aki voltam, egy fényképről néz vissza rám, és nem hasonlít már, múlt és jelen.
Aurora Valanthe Mediaris
|
|  | | Játékmester

Hozzászólások száma: 710 Kaszt:  Üzenőláda: A játékmester jelenlegi használói, akiket kereshetsz, ha mesére vágysz: Ayla Madyzyn (Eramir), Hua Xiangfeng (Naxeldir), Horváth Réka (Allidon), Lina Wierro (Allidon), Caryl Sheila Wulner (Allidon), Isabella Newton (Eramir)
Pozició Titulus:
 | Téma: Re: Képtár Pént. 18 Júl. - 21:27 | |
| Hogy ki vagyok én? *Visszhangozza a kérdést* A legrosszabb rémálmotok *Mikor Hay melemártja a sait, az nem szakítja fel a képet, hanem elmerül a képben. A kép újra felkacag, majd egy intéssel eloltja a gyertyát, és fura mód Pet pálcája is eloltódik, így majd újra kell gyújtani, mert most teljesen elsötétedett minden. Ha fény gyúl, majd Pet örömére a képben Hay lesz, és a 2D-s portré mellette áll teljes valójában. Egy 160-es alacsony öreg férfi, a véres saival kezében*
A hozzászólást Játékmester összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. 18 Júl. - 21:36-kor. |
|  | | Takeshi Shinobu Diák

Hozzászólások száma: 826 Kaszt:  Üzenőláda: Kevés időm van játszani 
Pozició Titulus: Első évfolyam
 | Téma: Re: Képtár Pént. 18 Júl. - 21:07 | |
| * Takeshire visszapattan a shuriken, majd a fiú nagy meglepetésére a szent medáljába fúródik. * - Lehetetlen... *Felnéz a képre, majd nem szól semmit, csak figyeli a képet. - Valahogy leckéztessük meg ezt az egyént. * mondja. * - Ki vaagy te? * |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Képtár Pént. 18 Júl. - 21:02 | |
| Basszus, látom köszönni luxus. *tekint szánakozva a csapatra.* Azért, Takeshi mert nem voltál képes...*ekkor a fiú eldob egy shurikent, mire az visszapattan.* Az öregapó bedilizett vagy mi? *kérdezi szánalmat préselve cuki pofijára, majd észrevétlen előrántja a véres fegyvert közelebb és közelebb áll a festményhez, majd hirtelen belehasítja a sai-t és végigszántja azt, dühösen.* Nesze te vén idióta. *veti oda, majd kirántja a véres sai-t és visszateszi a tatyójába* Valami gond van, télapó? *kérdezi a vénember arcába nevetve.* Kérdeztem valamit, papus! |
|  | | Petrovics T. Stoyanka Diák

Hozzászólások száma: 130
 | Téma: Re: Képtár Pént. 18 Júl. - 20:54 | |
| *Csak lesi az eseményeket, mikor sötét lesz, egyszerűen pálcát húz, és határozottan a képet fenyegeti, egy darabig. Nem akar rá bármit is küldeni. nem azért, mrt nem tud, hanem mert tart attól, hogy visszapattan. Aztán belép valaki, de vele nem is foglalkozik.* -No lám csak! A nyomdahiba életre kelt. Most aztán rettegek, de nagyon. *szemei kihívóan villannak meg, még a sötétben is remekül látszódnak. nemhiába, a világoskék, átható, szinte világító tekintet.* -Lumos! És ennyit a sötétségről. Most valami újatt kéne mutatnia, tata. Vagy talán úgy véli, hogy alábecsüljük? Végső soron csak 2D-ben tud mozogni.. az meg nem éppen sok.. *Mikor Rose mellé húzódik, rámosolyog a lányra.* -Ne félj, ez csak egy kép. Akár el is sétálhatunk, nem tehet ellene semmit. *illemtudása nulla, magabiztossága végtelen. Egoizmusa is, így a kis, világító pálcájával máris istennek érzi magát.* |
|  | | Rosetta Waylan

Minősítés:  Hozzászólások száma: 6046 Msn: perlita6@freemail.hu Kaszt:  Üzenőláda: 
 | Téma: Re: Képtár Pént. 18 Júl. - 20:49 | |
| *A kobold lány picit mosolyogva néz Petre, s mikor befut egy lány, akiből a kobold vért már ki se lehetne nézni magasságát illetően is alig-alig, Rosetta kicsit meglepődik.* ~ Micsoda felkapott hely lett a képtár... Mi.. Mi a fene volt a kezében? ~ *Rosetta tekintete Haydenen marad, nem veszi le róla, pásztázva, kíváncsian, hogy mi a fene történhetett vele, hogy egy fegyvert látott kezében. Majd inkább megrázza a fejét és a kép hangját hallgatja tovább. A hirtelen "sötétebbesedésre" azonnal Pet mellé ugrik, Á, dehogy, ő nem ilyedt meg, soha! Ahogy a shuriken viszaszál Takeshire a kobold lánynak szinte kigúvadnak a szemei.* - Ilyet.. ilyet... tud egy kép?... egy egyszerű festmény?.. Festmény akarok lenni...! *Nagyokat pislogva tekint fel a képre, a szemöldökös bácsira, bár még mindig kicsit ijedten húzódik Pet mellé. Túl kicsi ő a bátorsághoz emberek között.* _________________ Magas, karcsú, igen csak nőies alkatú lány, aki nem tud bánni a nőiességével, épp ezért a ruhái inkább hasonlítanak egy szakadt-szerelő lányéhoz, mintsem ahhoz a gyönyörű vélához, amilyen ő maga. A haja vöröses-rózsaszínes színben pompázik, közepesen-rövidre vágva mered a világ minden irányába. Még mindig az, aki volt, egy barátságos, sokszor mosolygós, alapjába-véve érzékeny, segítőkész lány, éppen csak az új test, az új élet megbonyolítja, hogy rátaláljon önmagára. Érdeklődési körében is történtek változások, egyesmás a vérfarkasság "elvesztésével" kikopott róla, és véla-vére miatt szedett magára új tanokat is. A lényeg azonban még mindig ugyanaz... A segítő gyógyító, aki mindig ott van, amikor szükség van rá. Az aki voltam, egy fényképről néz vissza rám, és nem hasonlít már, múlt és jelen.
Aurora Valanthe Mediaris
|
|  | | Játékmester

Hozzászólások száma: 710 Kaszt:  Üzenőláda: A játékmester jelenlegi használói, akiket kereshetsz, ha mesére vágysz: Ayla Madyzyn (Eramir), Hua Xiangfeng (Naxeldir), Horváth Réka (Allidon), Lina Wierro (Allidon), Caryl Sheila Wulner (Allidon), Isabella Newton (Eramir)
Pozició Titulus:
 | Téma: Re: Képtár Pént. 18 Júl. - 20:43 | |
| *Most, hogy felhúzta a diákokat, elégedett vigyor terül szét arcán, majd a gyújtogatást említve hatalmas ijesztő hahotában tör ki, majd hirtelen eltűnik a képe jobb oldalán, s a kép azon oldalától a gyertyák egyesével elalszanak. A szomszéd képen egy gyertyatartó állt, amiért vélhetőleg a szemöldökös fickó keze nyúlt. Ahogy vélhetőleg a kép körbeért, csak egyetlen láng világít, és az is a képen lévő férfi gyertyáján* Kis pimaszok, lehet hogy csak egy kép vagyok, de kicsit talán túlságosan alábecsültök *Vastag szemöldöke teljesen árnyékba burkolja homlokát, ahogy a láng alulról világítja meg, arca ráncai mind árnyékot vetnek, így még öregebbnek látszik, mint egyébként, de szemei most tűzzel teliek, mintha most érezné jól magát* Fiú, ne dobálózz éles tárgyakkal, még megvágod magad *És ahogy kimondja, megint eltűnik, most a shuriken felé, majd egy nagy csattanás, és a shuriken a falból egyenesen Takeshi medáljába fúródik, kicsit megsebezve a srác mellkasát is* |

| Téma: Re: Képtár Pént. 18 Júl. - 20:33 | |
| * Takeshi hátrébbmegy, majd szemei enyhén vörösek lesznek. Most nincs jókedvében, így előkap egy shurikent, és a kép mellé dobja. * - Legközelebb belédáll, ha még egy szót szólsz. * Lánca is izzik vörösen. Tudniillik, ha nagyon mérges lesz a fiú, akkor jóval agresszívabb lesz, igy jobban tud harcolni. * - - Az égetésben bennevagyok. Nem. Nem szabad. Nem a mi tulajdonunk. Nem tehetjük... * Odanéz a bejövő lányra. * - Nem is köszönsz azok után, hogy megmentettelek? * érdeklődik. * |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Képtár Pént. 18 Júl. - 20:31 | |
| Abszurd hülyeségeid vannak! Te is tudod hogy nem akartam megölni... csupán meggyengíteni... Na persze... nem akarom hogy gyilkos legyen a gazdám!*felesel a daimon.* Mindjárt megint kapsz egy pofont! Az nekedis fáj, agytröszt.*szemforgatás,majd bejön. Megpillantja a közepes-plüss méretű Rosettát,egy ismeretlen fiút, és Takeshit. Felsóhajt majd legyint. A képeket nézegeti majd próbál odébbslisszolni de végülis nem megy el.* Szia, Rosetta. *int az ismeretlen fiúnak, Takeshihez meg szimplán nem szól. El is felejtette hogy a véres fegyver még mindig a kezében van, így elteszi a táskájába, és előveszi a kis szelencét, amihez mágikus alapot akar, mivel létre aakrja hozni élete első varázstárgyát.* |

| Téma: Re: Képtár Pént. 18 Júl. - 20:26 | |
| *A kobold válaszán csak mosolyog. Igen, pontosan oylan frappáns volt, mint amilyenre számított.* -Hogy tudsz ilyen ravasz lenni? *kérdezi somolyogva, majd biccent, és igyekszik megjegyezni a lány nevét. Aztán hallja, ahogy a kép szinte mindenkinek odavet valamit. Mikor azonban vele kezd ki, akkor előbb csak somolyog, majd egyre jobban elönti a düh.* -Héhéhéé! Te ocsmány nyomdaipari melléktermék, szálljál le a napszemüóvegemről, rendben van? Apámtól kaptam, és, mint olyan, önmagában többet ér, mint te, emg ez a hitvány gipszömlesztvény, amit keretnek emrsz talán neveztetni. És amúgy meg rossz emberrel kezdtél ki, öcskös. *mondja, miközben lehet, hogy egy cseppet túlreagálta a dolgokat, de mindazt, amit az apjától kapott, szent ereklyeként őriz mind a mai napig.* -Hmm, amúgy meg akkor ez esetben jó estét. Látom, magából csak úgy árad a sötétség, és egyszerű együgyűség, így magára a nap soha nem is fog méltóképpen ragyogni, dehát akit ilyen poros helyre zártak, minden bizonnyal okkal került ide. Mondja, ki vétett pár rossz ecsetvonást? *és már arrogáns is, dehát jelleméből adódik. Rosetta gondolatain, és javaslatán elgondolkozik.* -Szerintem nem kéne. Még a végén nem lenne, aki sértegeti a mai diákságot. mMkkora nagy kár is volna az.. *hatalmas, színpadias sóhaj.* |
|  | | Rosetta Waylan

| Téma: Re: Képtár Pént. 18 Júl. - 20:19 | |
| - Rosetta Waylan. *Ejt egy félmosolyt Pet megjegyésére, s válaszol is rá.* - Hm.. Nem is tudom.. Eléggé feltünő volt a több ezer kiakasztott képkeret. Bár lehetett volna tüzelő raktár is.. Képeket égetni, nincs jobb a világon. *Villant egy ördögi vigyort a képek felé, főleg azok felé, amelyikben az alakok egy pillanatra idenéznek, így a legközelebbi szemöldökös manus felé is. Takeshihez fordul és visszavált a kedvesebbik énjére, sosem szokott gonoszkodni, így nem is nagyon megy neki.* - Hát, köszönöm egész jól vagyok. Csak erretévedtem.. és.. Szó szerint hirtelenjében eltévedtem, és idecsöppentem. Nem tudom, lehet, hogy valamelyik mögé van valami elrejtve, de... Kinek lenne kedve mind átnézni? *Kuncogja el magát, majd a morgó kép felé vet egy pillantást. Egyáltalán nem sértődik meg, lassan megszokja, hogy mindenkép ilyen...* - Rinyás... *Mondja ki a gondolatát halkan, s sóhajt egyet.* - A tanáraink nagyon megharagudnának ha gyorsan és fájdalommentesen elégetnénk? Na jó, a fájdalom mentesség nem garantált.*Úgy néz ki, hogy Astor jócskán megártott neki, hisz az a fiú szokott ilyen csipős-vicceskedő lenni. Mondjuk, a kobold lánynak még bele kell jönnie úgy tűnik... Bár ilyeneket mondd, zöld szeme még is kedvesen csillog fel a képre, egyáltalán nem sértődött meg rá.* _________________ Magas, karcsú, igen csak nőies alkatú lány, aki nem tud bánni a nőiességével, épp ezért a ruhái inkább hasonlítanak egy szakadt-szerelő lányéhoz, mintsem ahhoz a gyönyörű vélához, amilyen ő maga. A haja vöröses-rózsaszínes színben pompázik, közepesen-rövidre vágva mered a világ minden irányába. Még mindig az, aki volt, egy barátságos, sokszor mosolygós, alapjába-véve érzékeny, segítőkész lány, éppen csak az új test, az új élet megbonyolítja, hogy rátaláljon önmagára. Érdeklődési körében is történtek változások, egyesmás a vérfarkasság "elvesztésével" kikopott róla, és véla-vére miatt szedett magára új tanokat is. A lényeg azonban még mindig ugyanaz... A segítő gyógyító, aki mindig ott van, amikor szükség van rá. Az aki voltam, egy fényképről néz vissza rám, és nem hasonlít már, múlt és jelen.
Aurora Valanthe Mediaris
|
|  | | Játékmester

Pozició Titulus:
 | Téma: Re: Képtár Pént. 18 Júl. - 20:15 | |
| *Mikor Rosetta megérkezik, és láthatóan fogalma sincs hol van a kép még morcosabb lesz* Kisasszony, épp hogy nem vak, de nem is csodálom, olyan alacsonyan nem sok mindent látni. Valóban ez a képtár. Miből jött rá picinyem? *Majd mikor Pet ráköszön, már csak gúnyosságát folytatva neki is odavet néhány kellemetlen szót* Fiatalember, magának megártott a napszemüveg. Napot? Rég beesteledett, magát sem értem, hogy került ide, hogy nem fejelt még falat abban az egyébként is ocsmány sötét üvegű szemüvegben. Borzalmas, hogy a mai diákok hogy viselkednek. Egyébként is, mitől lenne szép a nap? Míg nem jelentek meg, legalább csak a kártyázók moraja hallatszott, most meg itt van három zöldfülű, és bosszant. Maga meg, ázsiai barátom, nyissa nagyobbra a szemét. Mi ez itt vakok intézete? |

| Téma: Re: Képtár Pént. 18 Júl. - 20:08 | |
| * Takeshi figyeli a képet, mikor megszólítja, összehúzza szemeit, és mérgesen néz. * - Tájékoztatom, hogy láttam. * Majd Rosetta felé fordul.* - Szia. Hogy s mint? Mijáratban? Mellesleg szerintetek találunk itt valami különlegeset? Mondjuk egy kép mögötti széfet vagy valami ilyesmit... * elmélkedik Takeshi. * |

| Téma: Re: Képtár Pént. 18 Júl. - 20:04 | |
| -Remek, akkor jól tippeltem! *mondja, és elégedetten ki is húzza magát. Közben lassan kezd el sétálgatni a teremben, figyelve a képek tevékenységeit.* -Csak nehogy valamiért beszóljanak neked.. *mondja mosolyogva, aztán hátrafordul, mikor meghallja, hogy az egyik kép pont ezt teszi. Kíváncsian veszi le napszemüvegét, és teszi el, miközben közelebb sétál ahhoz a bizonyos képhez.* -Szépnapot. *biccent egyet köszönés képpen, végigmérve a képet. Biztos nem lehet kellemes, de ez van.* -Áh, szeva! Pet vagyok, és igen, ez a Képtár. Hogy találtad ki? *fordul az érkezett koboldlány felé.* |
|  | | Rosetta Waylan

| Téma: Re: Képtár Pént. 18 Júl. - 20:02 | |
| *Egy kobold lány szédeleg a folyosókon, mikor is úgy látszik, hogy a Képtárban köt ki. Nem nagyon figyelte, hogy merre ment, így lehet, hogy cseppet el is tévedt. Még sosem járt itt, így azonnal elkezd nézelődni, balra jobra, mire odaér a két diáktársához. Kicsit pislogva néz fel rájuk, épp hogy megállt a lány, mielőtt nekik ment volna. A füle megrezzen, s sanda pillantást vet az egyik képre, amely megszólította Takeshit.* - Üdvözletem. *Köszön a képnek mosolyogva, majd csak azután néz a két fiúra.* - Sziasztok, egy kicsit.. öhm.. Úgy néz ki, hogy én is eltévedek. Ez a képtár.. Ha nem vagyok vak. *Néz körbe a keretek közé, majd a megszólalt szemöldökös úrra veti tekintetét. Nem bámulja, csak érdeklődve, kíváncsian nézi.* _________________ Magas, karcsú, igen csak nőies alkatú lány, aki nem tud bánni a nőiességével, épp ezért a ruhái inkább hasonlítanak egy szakadt-szerelő lányéhoz, mintsem ahhoz a gyönyörű vélához, amilyen ő maga. A haja vöröses-rózsaszínes színben pompázik, közepesen-rövidre vágva mered a világ minden irányába. Még mindig az, aki volt, egy barátságos, sokszor mosolygós, alapjába-véve érzékeny, segítőkész lány, éppen csak az új test, az új élet megbonyolítja, hogy rátaláljon önmagára. Érdeklődési körében is történtek változások, egyesmás a vérfarkasság "elvesztésével" kikopott róla, és véla-vére miatt szedett magára új tanokat is. A lényeg azonban még mindig ugyanaz... A segítő gyógyító, aki mindig ott van, amikor szükség van rá. Az aki voltam, egy fényképről néz vissza rám, és nem hasonlít már, múlt és jelen.
Aurora Valanthe Mediaris
|
|  | | Játékmester

Pozició Titulus:
 | Téma: Re: Képtár Pént. 18 Júl. - 19:56 | |
| *Mikor a két fiú belép gyertyák világítják meg a termet, s minden kép valami esti csendes elfoglaltságot művel. Vannak képek, melyek üresek, s egy másik képen helyezkednek el lakóik. Egy nagyobbacska képen mintha kártyaparty folyna. Mikor belépnek a fiúk, minden kép rájuk tekint, majd miután látták, hogy csak két diák, visszafordulnak,s végzik tovább dolgukat. Ki könyvetolvas karos hintaszékéban, ki már korán durmol, s a kártyások csak kártyáznak. Egy mogorva arcú portré tekint mogorván Takeshire, mikor az nagyon nézi. Felvonja szemöldökét, s gúnyosan kérdi dús szemöldökeivel keretezett homlokát ráncolva* -Fiatalember, kiesnek az apró vágott szemei. Nem látott még fehérembert? |

| Téma: Re: Képtár Pént. 18 Júl. - 19:51 | |
| * A fiú ránéz a fiúra, majd vissza képekre . * - Nekem ezért érdekes. A mozgó képek tetszenek, ugyanakkor érdekesek is. * mondja normál hangon. * - Igen, pontosan aurorképző. * Nézi tovább a képeket. * |

| Téma: Re: Képtár Pént. 18 Júl. - 19:48 | |
| *Kezet fog a fiúval, majd ismét zsebrevágja a kezeit.* -Szóval Takeshi. Örvendek a szerencsének. És a deridion az pedig.. a.. szakod, ugye? Az oroszlános, aurorképző? *tippelget, hát, az iskola dolgiban és az idegen nevekben még mindig nem járatos.* -Érdekes? És mégis pontosan mitől? A mozgó képektől és különböző, ismeretlen emberektől eltekintve persze.. *azzal a lendülettel körbe is néz, kíváncsi szemekkel, napszemüvegét lejjebb csúsztatva, hogy kilásson felette.* |

| Téma: Re: Képtár Pént. 18 Júl. - 19:41 | |
| * Takeshi megfordul, meglátja az ismeretlen fiút, majd kezet fog vele. * - Takeshi Shinobu, deridion. Üdvözöllek. * Majd megfordul és figyeli a képeket tovább. * - Érdekes egy hely ez. * motyogja.* |

| Téma: Re: Képtár Pént. 18 Júl. - 19:38 | |
| *Lassan lépegetve jut el ide is. Bő, vérvörös ing, rajta egy fekete denevér, persze a hátán van a nagy minta. Nadrágja háromnegyedes, sötétebb színű, lábán a koponya mintás tornacsuka. Egyedül jött, mókusa messze jár, talán éppen a szobájában. A fiú vöröses barna haja most is jólfésült, kék szemei pedig a napszemüvegén át is egészen jól kivehetőek. Kezei zsebretéve. Mikor emglát egy számára simeretlen fiút, halvány mosollyal sétál oda hozzá.* -Hejhó! Pet vagyok. Benned kit tisztelhetek? *kérdezi érdeklődve, miközben jobb kezét kiveszi a zsebéből, és kézfogásra nyújtja.* |

| Téma: Re: Képtár Pént. 18 Júl. - 19:34 | |
| * Takeshi érkezik a képtárba. Fekete kimonó, katana, a szokásos. Körbenéz a termen, mejd elkezdi megnézni a képeket. Karja már jól van, semmi baja. Halk léptekkel lépked a teremben, néha meg-megáll. * |
|  | | David Branson Diák

Hozzászólások száma: 773 Msn: csfruzsina@hotmail.com Kaszt: 
Pozició Titulus: Negyedik évfolyam
 | Téma: Re: Képtár Csüt. 12 Jún. - 11:11 | |
| -Persze,hogy kimegyek már én is vágyom a friss levegőre*Mondja Aalinek és a madara felé fordul.* -Mond Csirri te félsz a kutyáktól?*Kérdezi a szárnyas állattól aki a feje felett repked majd megindulnak a kijárat felé.* |
|  | | Aali White Diák

Hozzászólások száma: 2258 Msn: aaliwhite@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: - Mindig is tudtuk, hol a határ.
- És csak óvatosan léptük át.
Illik zavarni, ha játszani akarsz
(\_/)
(O.o)
(><)
/_|_\
 | Téma: Re: Képtár Csüt. 12 Jún. - 11:05 | |
| *Aali figyelmesen hallgatja a lány szavait.* -Bocsi, csak már annyira elgem van, régebbe is mindig mindenki azzal zaklatott, hogy Csirri egy egyszerű madárka, pedig nem is az. Ugye, Csirri? *Kérdezi a daimóntól, aki eddig a szevegőben szálldogállt.* -Igen, igen. *Mondja emberi, magyon magas, szinte alig hallható hangon a madárka, majd elkezd csiripelni. ezt csak Aali érti teljességgel, más nem.* -Miért, mit hitt ez a tudatlan lány? Szerinte egy madár olyan stílusú, pláne egy feketerigó, hogy egy ilyen régi, dohos szobában fog röpködni? Soha. Ezért azt javaslom, menjünk ki a szabdba. *Csiripeli Csirri.* -Csirri azt mondja, menjünk ki a szabadba, elee van már ebból a régi szobából, tudod, ő nem igazán rajong az psi dolgokért, mivel ott sok a port, ami a madarakat taszítja. *Szól, és elindul kifelé, az ajtóhoz érve megszólal.* -Te is kijössz? Vagy inkább nem? *Kérdezi Angeltől.* |
|  | | David Branson Diák

Hozzászólások száma: 773 Msn: csfruzsina@hotmail.com Kaszt: 
 | Téma: Re: Képtár Csüt. 12 Jún. - 10:59 | |
| -Jó,jó bocsi nem kell ennyire felkapni a vizet még csak most vagyok itt előszőr és nem ismerem annyira a madarakat én inkább a kutyákat szeretem.*Mondja neki elég nyugott hangon.* -Én bolgár családból származom minkét szülőm járt varázsló iskolába csak nem ide.Egy öcsém van aki nem rég töltötte be az 5. életévét.*Mondja neki és erősen gondolkodik miválthatta ki Aaliból,hogy így ráförmett.*~Talán valami olyanról kérdeztem amiról nem szeret beszélni?~ |
|  | | Aali White Diák

Hozzászólások száma: 2258 Msn: aaliwhite@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: - Mindig is tudtuk, hol a határ.
- És csak óvatosan léptük át.
Illik zavarni, ha játszani akarsz
(\_/)
(O.o)
(><)
/_|_\
 | Téma: Re: Képtár Csüt. 12 Jún. - 10:48 | |
| //Ismét itt, ragyogó napsütésben. //
*Aali most nagyon harapós edvében van, ezért nagyon gyorsan fel is kapja a vizet.* -Ott kezdődik. Csirri nem egy egyszeű madár, hanem daimón, ami, mint tudjuk, megadott embereknek állandó kísérője, születésüknél fogva. *Mondja nagyon éles hangnemben, hogy az már szinte megrettentheti a másikat.* -A másik, hgy ezek a képek nem csak abban a keretben lehetnek, amibe belerakhatták őket. Hanem átmehetnek a szomszédosakba is, mint az a boszorkány ott, látod? Ezt minden értelmes ember tudhatja. *Mondja ezt si úgy, hogyan az előbbieket, de aztán hirtelen lenyugszik, és mostmár kedvesen folytatja.* -Amúgy, félig bolgár, félig angol vagyok, anyukám bolgár, apa pedig Brittanniában született. *Az utolsó részét a mondatnak szomorkás hangnemben mondja, mivel édesapja már nem az élőkhöz tartozik. De próbál átugrai ezen a dolgon, nem szeret erről beszélni.* -És Te honnan jöttél? *Kérdezi Angeltől, és kíváncsian várja a lánynak a válaszát.*
|
|  | | |
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |