Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságDreamlands - Az álmok földjénRegisztrációBelépés

Share | 

Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
SzerzőÜzenet
Deyan Serenity

Minősítés:
Hozzászólások száma: 476
Msn: holhen@citromail.hu
Kaszt:

Pozició
Titulus: Ötödik évfolyam
TémanyitásTéma: Re: Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is)   Csüt. Máj. 10, 2012 10:40 am

*Helyeslően bólogat a lány szavaira. Mint az előbb kifejtette, szerinte sem utolsó ötlet számára a színészet, na meg az éneklés sem.* -Hogyne létezne. Vannak varázsló bandák is... A DJ biztos felsorol neked kapásból vagy tízet. *Dey is elkortyolgatja a koktélját, majd lassan meg is issza teljesen. Aztán jön ugyebár a felhívás a táncra.* - Óh, köszi. Menjünk akkor. *leszáll a bárszékről, majd lesegíti Jesst is, és elvonulnak táncolni. Dey ugyan nem egy nagy táncos, de a modern lassúzás még neki is megy, csak arra kell figyelnie, hogy ne lépjen a lány lábára. Táncolnak egy pár szám erejéig, majd a DJ lefújja a bulit.* -Kedves mindenki! Akár hiszitek, akár nem, elérkezett a hajnali öt óra. Mivel Jericho professzortól eddig kaptunk engedélyt, így sajnos be kell fejeznünk a műsort. Köszönjük mindenkinek a részvételt. Reméljük, jól éreztétek magatokat. A legközelebbi DJ-show a vizsgák után várhatóak, hogy elfelejthessétek az izgalmakat. A legközelebbi viszontlátásra! *fejezi be a DJ a műsort, úgyhogy Dey is elereszti Jesst.* -Köszi szépen az estét. Visszakísérjelek a szobádba? *Kérdi picit pirulva ugyan, de nem, esze ágában sincs Jessnél bepróbálkozni. Szimplán udvariasságból kérdi, meg hogy ne egyedül kelljen már szegény lánynak kóborolnia hajnalban... Jess válaszától függően visszamennek együtt a kastélyba, vagy pedig elköszön és külön mennek el.*

Deyan egy bolgár származású diák, aki hosszú, de annál izgalmasabb történetek során elköltözött Arábiába. Testvére, Ann 2011 karácsonya óta halott, azóta is gyászolja. Isabella Newton párja, akit teljes szívéből szeret. Legnagyobb álma az, hogy auror lehessen. Volt már halálközeli élménye a Sötétség Kegyenceinek köszönhetően, emiatt gyűlöli őket.
Vissza az elejére Go down
Jessica Westlive
Diák

Hozzászólások száma: 70
Msn: korcinti@citromail.hu
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is)   Csüt. Máj. 10, 2012 10:21 am

*Figyeli a fiú eszmefuttatását a színházakról. Kis korában elég sokat gondolkozott, vajon néhány színházi trükköt, hogy csinálnak, de ahogy a fiú elmondta, így egész logikusnak tűnhet. Bár elvileg nem szabadna varázsolni muglik előtt, de ezek szerint ez belefér. Ez az ötlet most teljesen felvillanyozza, elhatározza, hogy keres valakit, aki esetleg el tudja ezt neki mondani, valójában hogy van. De ez ráér holnap, ma már úgysem lenne senki, aki hajlandó lenne vele ilyenekről beszélni.*
-Remek ötlet. Mindig is szerettem volna szerepelni. Ha pedig mégsem jönne be, ott van még az éneklés, az biztos van a varázsvilágban is. *Mondja lelkesen, bár még nem látott egy varázsbandát sem, nem kizárt, hogy léteznek, sőt nagyon is elképzelhető. Miközben ezen gondolkozik, nagyokat kortyol a koktélból, melytől nem rúg be, de jobb kedve lesz.*
-Táncolni? Hát jó.. *Mondja, bár táncolni annyira ő sem tud, az inkább a nővére, Liz szakterülete, bár ez nem meglepő, hiszen az éneklésen kívül mindenben jobb volt. Ezért is utálja annyira, neki ne jópofizzon. Erre a gondolatára megissza a maradék koktélt, majd elindulnak táncolni.*
Deyan Serenity

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is)   Csüt. Máj. 10, 2012 10:12 am

*Felderül az arca, mikor Jess felhozza, hogy ezentúl ez lesz a törzshelye. Neki már évek óta az... Bár valószínűleg csak azért, mert ő régebb óta van itt, mint Jess...* -Ez a legklasszabb hely Nellondon. Ezen kívül még van a fagyizó, de az inkább kifejezetten cukrászda, meg még kávékat árulnak ott. Uzsonnázni, bulizni, meg úgy minden mást viszont itt tudsz. A kúriában csak önkiszolgálók vannak, meg amit a manók csinálnak. Az meg nem olyan jó, mint itt... Na meg koktélt tuti nem kapsz. *Kacsint a lányra, majd elgondolkodik az eszmefuttatásán, hogy varázslók között léteznek-e színészek.* -Hát... végül is miért ne. Ha ahhoz értesz a legjobban, akkor csináld azt. Varázslók között sem mindenki a varázsláshoz ért a legjobban... Az inkább némelyiknek csak plusz, egy segédeszköz. Szóval szerintem léteznek, és azt sem tartom kizártnak, hogy muglikkal együtt szerepelnek. Szóval varázsszínház nemigen létezik külön... Bár persze attól is függhet, hogy mit adnak elő. Én minden esetre még nem hallottam róla. *Aztán ugyebár Belláék kerülnek szóba, meg a közös CD gyártása, meg hogy csak Bellát ismeri Jess.* -Hát,akkor alkalom adtán bemutatlak nekik. Irtó jó fejek, én nagyon bírom őket. *Közben úgy tűnik, a karaoke shownak vége, de természetesen az estének még közel sincs. A DJ új műsort jelent be.* -És akkor most, mindenki nagy örömére következzenek a lassú számok. Mindenkinek kötelező párválasztás van, tessenek jönni táncolni! *szól odabent a DJ úgy, hogy ők is hallják.* -Na, mit gondolsz? Van kedved táncolni? Hátha táncolni jobban tudok, mint énekelni... Bár ezt kétlem, de majd meglátjuk. *Nevet egy jót, és megvárja Jess döntését. Persze, ha nem, akkor sem hagyja magára, de szerinte kitűnő ötlet lenne...*

Deyan egy bolgár származású diák, aki hosszú, de annál izgalmasabb történetek során elköltözött Arábiába. Testvére, Ann 2011 karácsonya óta halott, azóta is gyászolja. Isabella Newton párja, akit teljes szívéből szeret. Legnagyobb álma az, hogy auror lehessen. Volt már halálközeli élménye a Sötétség Kegyenceinek köszönhetően, emiatt gyűlöli őket.
Jessica Westlive
Diák

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is)   Csüt. Máj. 10, 2012 9:51 am

*A fiú öniróniáján csak mosolyog, hiszen az tök jó, ha valaki tud saját magán is nevetni, bár lehet,hogy csak a kínosabb részeket akarja ezzel elkerülni. Mikor aztán a fiú is jó ötletnek tartja, hogy igyanak valamit, a bárpulthoz érve egy jó alkoholos koktélt kér, majd miután a pultos elkezdi készíteni a rendelt italokat a partneréhez fordul.*
-Nem is tudtam, hogy ez ilyen jó hely. Lehet, ezentúl ez lesz a törzshelyem. *Mondja nevetve, majd amikor megérkezik a két koktél, kifizeti őket, sőt még borravalót is ad a csajszinak, egy negédes mosoly kíséretében.*
-De, régebben az akartam lenni, mikor még nem tudtam, hogy tudok varázsolni. Most már fogalmam sincs, nem tudtam, hogy a varázslók közt is vannak színészek. *Mondja elcsodálkozva, hiszen még nem hallott varázsszínházról, de hát sose lehet tudni.*
-Közös CD? Ez jól hangzik. *Mondja mosolyogva, bár nem igazán tudja, ki az a Szandi, meg Lara.*
-Belláról már hallottam, a többieket nem ismerem. *Mosolyog, bár nem biztos benne, hogy meg akarja őket ismerni, ha ennyire kis cukik, nem bírja az ilyen fazonokat..*
Deyan Serenity

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is)   Csüt. Máj. 10, 2012 9:41 am

*Látja, hogy Jess is viccesnek találja a hangját, de nem túlzottan zavarja, sőt inkább vele együtt nevet rajta.* -Hát... igen. Ha egy elefántot állítottak volna oda, az rosszabbul énekelte volna. Más nem hiszem. A világ legpocsékabb hangja szerintem nekem van... De végül is egy aurornak egyáltalán nem a hangja fontos... Szóval elvagyok így. *Mondja nevetgélve, majd a leányzó egy jó ötlettel áll elő, meghívja italozni.* -Áh, köszi. De legközelebb én jövök neked eggyel. *Kacsint a lányra, és utána megy a bárpulthoz, és rendel magának egy koktélt, ami azért remélhetőleg nem a legdrágábbik fajta, nem akarja ám, hogy a lány szívinfarktust kapjon...* -Tényleg, nem gondolkodtál még azon, hogy színésznek kellene menned? Neked, velem ellentétben, kitűnő hangod van, napestig el tudnám hallgatni. Szandival készíthetnétek egy közös CD-t. Sőt, állítólag Szandi már készít is egyet egy Lara Corvin nevű csajszival, aki meg a gitáros... Csatlakozhatnál hozzájuk. *Mondja elgondolkodva, majd eszébe jut, hogy valószínűleg Jess nem tudja, ki is az a Szandi.* -Szandi egy kis kobold csajszi, Alexandra Voltano. Amilyen pici, olyan cuki és olyan jó hangja van... Bella Newton barátnője. Biztos ismered valamelyikőjüket... *Néz a lányra kérdőn, közben szürcsölgeti az italát.*

Jessica Westlive
Diák

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is)   Csüt. Máj. 10, 2012 9:27 am

*Tudta, hogy a fiúnak nincs jó hangja, de hát egy karaokenál még elmegy egy kicsit hamiskás hang. Viszont mikor meghallja, hogy a fiúnak mennyire szörnyű hangja van, akaratlanul is elmosolyodik, és, bár próbál komoly képet vágni, nem bírja ki nevetés nélkül. Szerencsére mire a fiú visszatér, nagyjából sikerül leküzdenie a nevetést, és általános szokásával ellentétben kedvesen szól a fiúhoz.*
-Annyira nem volt szörnyű. *Mondja, bár a végét nem bírja már nevetés nélkül. Azért reméli, a fiú ezt nem veszi zokon.* Amiért ennyire hősies voltál, és végigénekelted, meghívlak egy italra. *Indul el a bárpult felé, ahol fel is csüccsen egy csinos kis székre.*
Deyan Serenity

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is)   Csüt. Máj. 10, 2012 9:18 am

*Nevet egy jót azon, hogy jó hosszú este lesz Jess szerint.* -Nos, igen. De rám fért már, egész nap tanultam. Jó lesz egy kis bulizás. *Válaszol vidáman, majd ugyebár Dey benevezi Jesst a karaokera. Arra számított, hogy most ezzel jól megszívatja a leányzót, de pozitívan csalódik, mert allidonos iskolatársa igencsak jól szerepel a színpadon. Magában dúdolgatja vele, és bíztatóan néz rá, hogy „csak így tovább”. Aztán persze a fagyi visszanyal, mert Jess is benevezi Deyt a karaokera. Néhányan erre rosszallóan néznek a lányra, páran halkan fújolnak is, hisz Dey nemrég adott egy rögtönzött bemutatót saját énektudásából. A DJ persze ugyanolyan lelkesen bíztatja Deyt is.* -Jöjjön, fiatalember, csak bátran. *Dey lassan megindul a színpad felé, elsuttogja a DJ-nek, hogy melyik számot szeretné, majd az ő zenéje is megszólal. Mikrofont ragad, kiáll középre, és fals basszus hangon elkezdi énekelni a számot. A felénél bele is sülne, ha nem lenne kitéve a szöveg, de a dallam így is bizonytalanná válik. Végül aztán csak véget ér a zene, és ezzel az ő szenvedése is. Amint elhangzottak az utolsó hangjegyek is, Deyan gyorsan leteszi a mikrofont és leiszkol a színpadról.*-Látod, nekem nem megy. Soha nem tudtam énekelni... *Mondja immár teljesen vörös képpel Jessnek, mikor visszament hozzá táncolni.*

Jessica Westlive
Diák

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is)   Szer. Máj. 09, 2012 10:08 pm

*Jess figyelmesen hallgatja új ismerősét, aki kifejti neki, hogy a buli még elég sokáig fog tartani, ezen ismét elmosolyodik.*
-Akkor hosszú este lesz. *Mondja nevetve, majd amikor a DJ lelkes jelentkezőket vár a karaokera egy ideig gondolkozik rajta, de a fiú hamar megoldja a dolgot, miszerint benevezi őt. ~Atyaég, mi lesz itt.~ Egy kissé sértődött mosolyt intéz a fiú felé, majd elindul a színpad irányába, közben pedig azon gondolkozik, mit fog énekelni. Mire felér az emelvényre sikeresen ki is találja, így amikor a műsorvezető halkan megkérdezi oda is súgja. Hamar el is indul a zene. ~Nyugi, menni fog.~ Nyugtatja magát, bár ebből a közönség semmit nem vehet észre, hiszen még mindig az a magabiztos mosoly van az arcán. Éneklés közben nagyon jól érzi magát, már régen nem énekelt közönség előtt, pedig nővérével ellentétben ő igenis szeret szerepelni és a figyelem középpontjában lenni. A dal végén egy színpadias meghajlás következik, majd pedig az édes bosszú.*
-És most jöjjön a következő lelkes jelentkező, mondjuk te. *Mutat Deyanra, nem zavartatja magát, hogy a fiú nem jelentkezett, és most már nem nagyon van visszaút számára, hiszen a DJ máris szólítja következőnek.*

//fagyunk//
Deyan Serenity

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is)   Szer. Máj. 09, 2012 9:57 pm

*Bólint egyet arra, hogy a jelek szerint Jess nem érkezett rosszkor. Igazából szerinte egy buliba nem lehet rosszkor érkezni...* -Áh, semmiről nem maradtál le. Még csak most fog igazán beindulni. Hajnali ötig tart, azt hiszem. Legalábbis ilyesmit rebesgettek... Na meg a plakátokon is ez van írva. *mutat az egyik plakátra a közelben. Nyilván előző nap tehették oda, hogy aki akar, az még idejében tudjon róla és eljöhessen. Azon az áll, hogy "Vége: kifulladáskor." Szóval valószínűleg sok minden fog itt történni... A DJ ekkor lehalkítja a zenét, de természetesen csak rövid időre.*
-És akkor most, hogy megvolt a bemelegítés, karaoke következik! Lehet jelentkezni, csak bátran! Na, ki az, aki kiáll énekelni nekünk? *kérdi széles jó kedvvel, mire Dey elfintorodik és megrázza a fejét.* -Én az előbb égettem le magam. Szerinte te is hallottad a kornyikálást... Na az én voltam. Nem fogok még egyszer énekléssel próbálkozni. De rád kíváncsi lennék, hogy teljesítesz. *mondja, majd felkapja Jess karját, és odakiált a DJ-nek.* -Itt egy önként jelentkező! Ő szeretne énekelni! *mondja fulldokolva az elfojtott röhögéstől.* -Nagyszerű. Akkor a szőke allidonos hölgyet várjuk a színpadon! *Dey ekkor elengedi a kezét, és kíváncsian nézi Jess reakcióját.*

Jessica Westlive
Diák

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is)   Szer. Máj. 09, 2012 9:27 pm

*Mivel jó havert épp nem lát, és olyan sok helyes pasi sincs a közelbe Jess egy iskolatársát szemelte ki, és hamar le is támadja, bár úgy tűnik, nincs ellenére a másiknak sem.*
-Jól van akkor, nem szeretek nagyon későn jönni. Azt hiszem, pont jókor érkeztem. *Mondja még mindig a mosollyal az arcán* Én pedig Jessica Westlive, allidon. *Emeli fel a kabátjának azt a részét, ahol a kitűző van.* De inkább szólíts Jessnek, a Jessica olyan komoly. *Mondja nevetve, majd épp az egyik kedvenc számát kezdik játszani. ~Nahát, nem gondoltam volna, hogy itt ilyeneket is játszanak.~ Mosolyodik el, lehet, hogy nem is lesz annyira übergáz a buli.*
Deyan Serenity

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is)   Szer. Máj. 09, 2012 9:17 pm

*Ő is keresgél ismerőst a Clubban, de nem nagyon talál senkit. Azért ellötyög, táncolgat magában, egész jól érzi magát. Az egyik ismerős számot énekli is, amire persze többen felé fordulnak, hogy mi ez az éktelen kornyikálás. Deynek, mondjuk meg őszintén, nem túl jó hangja van. Ő persze úgy tesz, mintha nem venné észre és tovább bulizik. Ekkor érkezik egy helyesen mosolygó leányzó, akit még ugyan nem ismer, na de majd meg fogja ismerni.* -Szióka! Nem tudom, én is most érkeztem alig tíz perce. A többiek fél tizet mondtak kezdésre, szóval annyira nem régen... Egyébként Deyan Serenity vagyok, belsis, mint láthatod. *válaszol Dey is hasonló jó kedvűen, mint ahogy Jessica is megszólította.*

Jessica Westlive
Diák

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is)   Szer. Máj. 09, 2012 9:03 pm

*Jess tipeg a Jelina Éjszakai Klub irányába. Ma véletlenül a folyosón meghallotta, hogy lesz itt valami buli, hát úgy gondolta leugrik megnézni milyen is errefelé egy party, na nem tetszik neki, max visszamegy a kúriába. Megérkezvén ismerősöket keres, hiszen elég valószínű, hogy ők is itt vannak valahol, de most nem lát egyet sem. Viszont lát közeledni egy szintén nezás fiút, mégpedig Belsist, legalábbis a kitűzőjén ez látszik. ~Más nincs itt.~ Morfondírozik magában, majd úgy dönt, végül is odamegy a fiúhoz, mintha már látta volna valahol. ~Csak ne olyan kis stréber legyen~ Reménykedik, majd meg is érkezik.*
-Szióka. Régóta tart már a buli? *Kérdi azzal a csábos mosollyal az arcán, melyet már olyan jól megszokhattunk tőle.*
Deyan Serenity

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is)   Szer. Máj. 09, 2012 8:57 pm

*Deyan érkezik a Jenilia Clubba, hogy picit vacsorázzon meg szórakozzon. Az utóbbi időben tele tömte a fejét mindenféle tanulni valóval, így aztán most jól esik neki egy kis kikapcsolódás. Odabent már nagyban megy a buli, valami diszkós-DJ-s estet tartanak. Deynek ugyan nem a kedvence a diszkó, de most totál mindegy neki, hogy mi megy, csak szóljon valami zene meg kitombolhassa magát. A teaház részlegben először is rendel egy gyros tálat narancslével és helyet foglal az egyik asztalnál, hogy megvacsorázhasson. Aztán beljebb megy a Club részbe, ahol már nagyban dübörög a zene. Keres egy ismerőst, akivel átbulizhatná az éjszakának legalább egy részét.*

Evangeline Elovics

Hozzászólások száma: 812
Msn: Kérd el
Kaszt:
Üzenőláda: Játékra készen Wink

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is)   Szer. Máj. 09, 2012 2:19 am

* Egyre jobban elmozdultak a dolgok egy olyan irányba amit a lány teljesen önmagánál lévő énje bizonyosan nem tudott volna megmagyarázni. Még csak a helyrehozást se tudná megmondani a közeljövőben. Annyi bizonyos, ha csak a felére emlékszik annak ami itt történt, akkor le fog szokni ezekről a Jeniliai kiruccanásokról és inkább jobban készül olyan tantárgyakra amik kevésbé mennek jól a számára. Láthatóan a tünde elért egy olyan idegi állapotot, amit már nem lehet tovább fokozni vagy csak nagyon nehezen. Ki is fakad szépen, de a lány össze se rezzen a szavakra inkább csak a szemeit forgatja, viszont a kérdések mellett nem mehet el szó nélkül. * -Tényleg nem értem mi a reklamációd tárgya. Neked tetszik, nekem tetszik, de holnap minden megy tovább a régiben anélkül, hogy bárki csalódna valami romantikus illúzióban. * Szünetet tart és még hozzátesz néhány gondolatot. * -Nem szívatlak, csak pillanatnyi örömöt szerzek mindkettőnknek. * Kacsint egyet a tündére, de szinte látja a fiúban lezajlott vívódásokat, amiken keresztül kell mennie. Elvégre ezek a kérdések nem alaptalanok, ha semmi alapja nem lenne a kapcsolatnak ami kibontakozott kettejük között akkor nem törődne ilyesmivel. Persze ebben még maga a leányzó se teljesen bizonyos. * -Az hogy kedvelsz valakit nem ok semmire. Nem tartozol érte felelősséggel. * Dacoskodott kicsit erőteljesebben mint szerette volna, így a pincér ismételten feléjük pillantott, de a zöld szempárban most olyan villámok cikáztak amik miatt jobbnak látta Pierre inkább elfordulni. Eva hosszan fújta ki a levegőt és azzal együtt a mérge egy része is távozott belsejéből. Valahol most ütötte fel a fejét az az érzés, hogy jól esik számára az, hogy van aki kedveli őt és ezt nem fél kimondani se. Elidőzött a másik arcán a tekintete, mintha ott megtalálhatna valamiféle választ. Ám az sokkal hatásosabb válasznak bizonyult, ahogyan átkarolta a derekát s megcsókolta. A kérdésére adott intenzív válasz viszont hideg zuhanyként érte, szinte megdöbbent azon amit hallott és nem tudta feldolgozni se. Értetlenül pislogott miközben a tünde megdorgálta, erre persze ellépet tőle kicsit, bosszúsan nézve a másikat.* -Jól van na értek én a szép szóból, de csak hogy tudd: Igen, élvezem, hogy mindenki rám figyel. * Az előbb megtudottak alapján ez bizonyára nagyon rosszul eshetett Exannak, de ezt fel se fogta igazán a vélakisasszony, makacs büszkeségével és a bensőjében lévő ösztönökkel törődött csak. Elhallgatott picit, mialatt kifelé vezette a fiú, ám félúton megpróbálta meggyőzni a többi vendéggel zsörtölődő tündét, hogy maradjanak táncolni. Természetesen eleve sikertelen ötletnek bizonyult, így halkan dudorászva a csillagokat nézegetve követte a Vitéz urat a kúriába. Egészen a szobája ajtajáig elkísérve a lányt, aki még mindig azt tartotta mulatságosnak ahogy a férfiakat oltotta le Exan kifelé jövet a Jeniliából. * -Nincs kedved mégis csak itt éjszakázni? * Jött elő belőle ismételten a könnyelmű viselkedés, szavainak hitelt is adva megpróbálta behúzni a fiút, aki ellenkezett és nem hagyta. Helyette inkább olyan kérdést tett fel aminek hallatán Eva arcáról eltűnt minden derű, látszott hogy komolyan megfontolja a kérdést. * -Számomra annak indult az egész, de kellett az, hogy kedveljelek. Máskülönben bele se mentem volna. * Válaszára nem érkezett felelet, a tünde egyszerűen elköszönt és otthagyta a folyosón így a szőke lány és a daliás herceg is külön-külön nyugovóra tért. *
Exan Frostburn

Hozzászólások száma: 342
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is)   Szer. Máj. 09, 2012 1:44 am

* Exan lelkiállapotának felbolygatásához úgy tűnik Eva a legmegfelelőbb célszemély, kapott tőle már meleget hideget. Elég színes az eddigi kapcsolatuk, egy viszont biztos, hogy Ex érzelmei kiforrtak. Annyi dolgon mentek már keresztül, hogy furcsa lenne, ha közömbösek lennének egymás számára. Exan oldaláról nem is. Ismerős érzés kerítette hatalmába, csapták már őt be, vezették már az orránál fogva. Persze ez most nem számít átverésnek, legalább is Evangeline részéről biztosan nem, aki felhozhatja mentségül, hogy: * ~" csak azt hittem játszunk" ~ * Képzelte el Eva arcát, ahogyan kimondja ezeket a szavakat, és ezzel párhuzamban egy gombóc is megjelent a torkában amit nagy nehezen próbált lenyelni. A kigombolkozás közben észrevette a szemérmetlen pillantást.* - Kérlek... hagy ezt abba! * Nézett rá fagyos tekintettel.* -Miért csinálod ezt velem? Szívatsz? * Kérdi, de a válaszra nem is kíváncsi, hiszen tudja ő azt magától is. A kedvellek kérdésre nem tudott mást válaszolni, egyértelműen: - Persze!Neked mindig mindent bizonygatni kell? Azt hittem ez alap. * Exan utolsó kijelentésén viszont a lány egyáltalán nem hátrált vagy ellenkezett, tehát zöld utat kapott. Ő a lány derekát karolta át, abban biztos volt, hogy neki ez most teljesen mást jelent mint a játszadozó Evangelinenek. Kellemes zsibbadás indult a lábaitól felfelé egészen addig a pontig ahol ajkaik összeértek, a második csók egészen hosszúra sikeredett.* - Ennyire komolyan, válaszolta a kérdésre. A hatás alól a következő kérdés zökkentette ki a bódult állapotból.* - Hogy hova megyünk? Természetesen te most haza mész aludni, én meg felkísérlek, mert így is elég szempárt sikerült magadra vonni.. Az egész teaház a te lábaidon legelteti a szemét, de te ezt élvezed mi? * Kérdi miközben elfordítja Evát a pult felől, mielőtt még újabb pohárt sikerülne kicsábítania magának a pincértől. * - És azt is élvezted volna, ha mondjuk miattad az egész teaházat le kellett volna nyomnom? Gondolkozz! Ha én most nem lettem volna itt akkor mik történhettek volna. * Kérdi a lányt, de úgy gondolja, hogy ezeket a kérdéseket jobb lenne, ha józan állapotában tenné fel.* - Úgyhogy most szépen hazaviszlek, ne lepődj meg ha holnap fájni fog a fejed. *Pár férfi tekintete ismét a szőke felé tévedt, de Exan egy "takarodj vagy kinyírlak" nézéssel lerázta őket. Egy két férfira a tömegben rákiabált, hogy "hozzá ne merjen érni", elérve aztán a kijáratot hatalmas kő esett le a szívéről. A csöndes kivilágított utcán sétálgatva aztán lassan elérték a kúriát. Exan felkísérte a lányt a lépcsőn, gondolta elkél majd a támogatás hátha a nem tud egyenesen járni, és az még kínosabb volna, ha nem is érné el szobája ajtaját. Ahogy aztán felértek a harmadik emeletre és végre ott álltak Eva ajtaja előtt még egy kérdést feltett azért.* - Neked nem jelentett semmit mi? * Kérdi, hiába a lány illuminált állapota, valamennyire lehet igazság abban, amit majd válaszolni fog.*

Evangeline Elovics

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is)   Szer. Máj. 09, 2012 1:02 am

* Nem válaszolt a kérdésre, inkább csak a vállát vonta meg, ismerte már annyira a fiút, hogy tudja róla: Igen, az elesettek védőszentje, a felelőtlen vélakisasszonyok megmentője. A koktéljába sajnos nem tudott beleinni, mivel azt elkobozták tőle. Dacosan nézett a tündére, amiért megfosztotta italától. * -Ezek szerint azt szeretnéd hogy visszahívjam Pierre barátunkat. * Gonoszkodott továbbra is, persze esze ágában se volt és nem is tette meg. Kizárólag azért mondta, hogy a fiú lovagias énjén felbolygassa, pont úgy ahogyan azt a lelki állapotával is teszi. Evácska úgy vágott bele ebbe a játszadozásba, hogy még csak halovány sejtése sem volt afelől hogyan is fog reagálni erre a tünde. Kellette magát és olyan mértékbe szórakozik a férfi érzelmeivel akárcsak az a vélalány akiről egyszer már mesélt is neki a fiú. Ezzel a tudata tisztában van s feltehetően holnap is emlékezni fog mindarra, amit most tett. Igaz ez még az ébredés kérdése és az emlékezésé.* -Ugyan kérlek, úgy mondod mintha nem tetszett volna. Különben meg, férfiból vagy, vedd úgy hogy most bizonyosodtam meg róla. * Azzal ismételten kacagott a leányzó. Figyelte miként gombolkozik ki a fiú, ugyanazzal a szemérmetlen vizslató tekintettel nézett rajta végig, mint az előbb a pultnál álló ismeretlennel tette. Elhúzta előtte a mézesmadzagot, sőt most ismételten itt áll mellette, hozzá ér, a közelében maradt. Úgy véli a fiú számára is csak játék, nem más még akkor is, ha láthatóan nagyon kapható a dologra. * -Mi okod lenne engem félten? Mert kedvelsz? Ha erről van szó, ne fáradj. * Kicsit ridegen csengettek a szavak, de csak azért mert önmagáról volt szó, talán az egyik legnagyobb hibája a vélának, hogy nem szokott törődni a testi épségével. Azonban a tünde ifjú tett egy kijelentést amire nem számított, mi előbbi gondolatmenetét sutba vágva értelmezett át minden mást. ~Komoly lenne a számára? ~* -Mennyire nem játék? Számodra ez komoly? * Tette fel cseppet nyersen a kérdéseket, miközben figyelte a másik arcának rezdüléseit kifürkészve azt amit rejthet. ~Talán ez lenne az ő visszavágása az én "színjátékomért" ~ Tanakodott magában, miközben ledér viselkedésére is válasz érkezett, nem is akár milyen. Nem hátrált vagy lépett odébb, hagyta hogy ajkaik ismételten összeérjenek és csókban váljanak egyé. Sőt, kezeit a fiú hátára csúsztatta átölelve a tündét, még inkább megadva a hangulat varázsát. Ezzel egy időben Evangeline gyomra mintha összeszorult volna, de kellemes módon. Azonban erre csak a szétválás után tudott felfigyelni, amit azzal koronázott meg Eva, hogy Exan puha ajkaiba enyhén beleharapott. * -És hozzám vagy hozzád megyünk? * Szólt a lány játékos kacérkodással, majd a pult felé pillantott, hogy italt kérjen magának. Persze kezei továbbra is a fiún nyugodnak, csak most már a mellkasán. *
Exan Frostburn

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is)   Szer. Máj. 09, 2012 12:35 am

- Oly hihetetlen volna? * A kérdésre kérdéssel válaszol, viszont ahogy újból a lányra pillant megint a kezében egy üveg ital. Átnyúl érte az asztalon, hogy kivegye a lány kezéből, ha az hagyja akkor gyorsan megissza ő mielőtt Evangeline keze ismét felé tévedne, ő pedig az este folyamán amúgy sem ivott, több kell ahhoz, hogy kiüsse a fiút, és ilyesmit sosem fog kitűzni célul.* - Sok lesz az, nem gondolod? * Kérdésére ha nem is szóban, de tettel azonnal választ kapott, hiszem szemérmetlenül megbámult egy fiút a pultnál. Exannak eszébe jutott az a jelenet amikor Belwarral otthon játszottak és hangyákat tapostak, valahogy most ő is hangyának érezte magát, és kiszolgáltatottnak, hiszen ő a saját arcát mutatja, ellentétben a lánnyal, annyi jó az egészben, hogy így nem kell lepleznie saját érzéseit sem, hiszen holnapra úgy is csak halvány emlékfoszlányok maradnak meg a ma estéről. Ahogy az italt nézi elgondolkozik azon, hogy talán jobban járt volna ő is, ha semmire nem emlékezne a mából, de ő igenis tudni akarja mi történik és a jelleme is olyan, hogy a legképtelenebb helyzetekben is ésszerű tud maradni és hidegvérrel végiggondolni a dolgokat, persze ez alól akadnak kivételek. Az ingét kezdi kicsit szűknek érezni a nyakánál ezért a felső két gombját kigombolja. Azon, hogy Eva nem kapta fel a vizet , hogy a pincér megbámulta, talán inkább csak alá adta a lovat és még jobban felbátorodott az italhordozó.. De hát a lánynak még sem mondhatja meg mit tegyen. Úgy tűnik a mai nap eseményeit nem tudja irányítani. Megérintette ajkát azon a bizonyos ponton. Csak nézte a játszadozó lányt.* - Tök lekezelő amit csinálsz! Hülyén érzem magam * Suttogta a lány felé, talán ezzel még jobb kedvre deríti a lányt, pedig nem az volna a cél.* - Kezdek aggódni érted. * Jelenti ki, miközben nézi a bájolgó, vidám és kacarászó lányt, nem kötelessége mégis feladatának érzi, hogy most ő vigyázzon rá. * - Ez... nem játék. * Mondja miközben a lány ismét elindul felé és megállapodik mellette, a provokáció sikeres volt, de az egész este egy nagy provokálás lényegében aminek a szenvedő alanya a fiú, a kérdés az, hogy miért ül még itt. Zavarta, hogy a lány az oldalánál állt, ezért felállt, így magasabbnak érezte magát, szembefordult vele a kékszín szempár találkozhatott a smaragddal, egészen közel. Evangeline vakmerő kérdésére egy egyszerű választ adott.* - Mondjuk megcsókolnálak. * Válaszol, és ha a lány hagyja akkor közeledik felé, hogy aztán beváltsa ígéretét. *
Evangeline Elovics

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is)   Szer. Máj. 09, 2012 12:03 am

* Felvonta a szemöldökét a véla és alaposan végigmérte a fiú arcát. * -Talán Te lettél a hölgyek megmentője? * Kérdi miközben már kortyol is egyet az italból, mire elillan az az érzete, hogy bármiféle tűzzel játszana. Sőt, most már egyre jobban vágyik a lángok után, had érjen csak minden porrá, bezzeg reggel. Talán az ébredést követő percekben nem is fog mást csinálni csak önmagát szidni a viselkedése miatt, ám mostanra minden gát szakadt, az ösztön az ami megmaradt. Lüktet benne az ital okozta tenni akarás, s a pultnál álló férfiak egyikét szemérmetlenül méri végig tekintetével. Az ifjú válaszára visszafordítja pillantását, miben egy eddig nem ismert szenvedély tüze ég, mondhatni a tekintetével is csábít. Felkapta kicsit a fejét azon amit a fiú elkezdett mondani a pincér megjelenése előtt, józanabbik énje előbujt rejtekéből és érdeklődve hallgatta. Azonban a másik hím elterelte mindkettejük figyelmét, Evangeline hagyta, hogy a pincér a szemét legeltesse, azonban Exan egyből a vélakisasszony védelmére kelt. Meglepetten kerekedtek el a zöld szemek, miközben az erős karok tulajdonosa felé tekintett. * -No csak Vitéz úr, így kikelünk magunkból? * Játékos merészséggel ejtette szavait és hozzá egy kihívó mosolyt is párosított. Lassan már mindent latba vetett a fiúval kapcsolatban, de úgy tűnik nem akar megtörni. ~ Talán azért mert csupán csak barát vagyok a számára? ~ Gondolta miközben visszaült a helyére és még saját ajkain érezte a másik érintését. Meleg érzést hagyott maga után, amitől a gerince mentén furcsa bizsergés indult meg. Nem tapasztalt ilyesmit, de nem volt rá példa, hogy így csókoljon meg valakit. Az első csókját ellopta egy tapintatlan bunkó, az egyik partyn amin részt vett. Többé nem is látta azt a fiút, ha találkoztak volna, nem lett volna kellemes viszontlátás. Ezért is a fiú szavai kicsit hideg zuhanyként érték, nem tudta eldönteni, mi is történt most. * -És ha odamennék ugyan mihez kezdenél? * Jött a vakmerő felhívás, majd könnyeden ismét Exan mellé lépett. Bekötözött jobb kezét a vállára tette, míg ballal ismételten az arcát cirógatta meg. * -Ugyan mihez is kezdene velem a nagy és erős Vitéz? Talán bántani akar? * Kérdéseit halk kuncogás követte, hisz egyértelműen provokálta a fiút. Sejtelme sem volt mit hozhat elő a tündéből ezzel a viselkedéssel vagy hogyan hathat az eddigi kapcsolatukra. *
Exan Frostburn

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is)   Kedd. Máj. 08, 2012 11:35 pm

- Nem lesz egy kicsit sok az "üdítő"? * Kérdi a leányzót, kinek beszédén érezhető volt a jobb kedv. Exan tudta, hogy ezt a lazább védelmet csak is az asztalon lévő üres üvegeknek köszönheti,azt viszont nem tudta, hogy ennek most örülnie kéne vagy éppen nem. Talán a lány másnapra semmire nem is emlékszik majd, hiszen nem történnek olyan fontos dolgok amiket meg kéne jegyezni, legalább is a lány számára. Exan viszont soha nem élne vissza ezzel a helyzettel.* ~ Nahát.. ilyen ha elengedi magát?~ * Eva egyszerűen közli, hogy találni itt más férfit, szívbemarkoló hír ez, a lánynak pedig nagy szerencséje van mert más lehet, hogy kihasználná. * - Hogy követtelek e?? Ugyan kérlek.. ne légy gyerekes.. Nem követtelek, de szerintem jobban jártál, hogy én ülök az asztalodnál, megmentettelek a pincértől. A vacsora kijelentésen lepődött meg a mai nap alatt a leginkább, ha Eva józan az ilyen kijelentések állnak tőle a legtávolabb, ha elmesélné neki, biztosan nem hinne a fülének, neki semmit nem jelent ez a kis szórakozás de valóban veszélyes más érzelmeivel játszani, mélyet nyelt, a mai este okozott már elég sok meglepetést, de úgy látszik még mindig tartogat.Rossz volt hallani, hogy tudja magáról, akármelyik férfit könnyedén az ujja köré csavarhatná és ha kedve tartja megteszi, elég csak csettinteni. Ez Exan szerint gonoszság, és az érzelmeket irányítani abnormális módon sem éppen szimpatikus a fiúnak.* - Ha tudnád, hogy nem kell használni az erődet ahhoz, hogy.. * Mondatát nem fejezte be mert a pincér férfi leplezetlenül mérte végig a rövid piros szoknyás Evát..Ez.... végzetes pillanat volt.... Bár Exan hideg vérű, most mégis heves vérmérséklettel válaszolt.. illetve rákiabált Pierre.* - HÉ! Vigyázzon ember hova téved a szeme.. Feltéve ha még élni akar.. * Ha a pincér okos, a szokásos udvarias mosolyával szó nélkül elviharzik természetesen heves elnézések kíséretében. Ez esetben Exan sem firtatja tovább a dolgot, de a főnökének biztosan meg fogja említeni, vagy egyszerűen csak lilára veri.. Fújtatott még egy ideig mint egy bika, de aztán lecsillapodtak a kedélyei mert a lány közben felállt a széktől, Exan először azt hitte, hogy elmegy, de aztán egyenesen felé sétált, egy széles vigyort vetett Pierre felé, aki arcára bizonyára kiült az irigység. Miután aztán a véla lány az ölében állapodott meg, Pierre megszűnt létezni a teaház többi vendégével együtt. Még a nyakát is átkarolta.* ~ csak játék..ne vedd komolyan.. csak játék~ * Hangoztatta magában e szavakat felváltva, érzelmileg elég nehezen kibillenthető a fiú, de ez a stabilitás percek alatt romba dőlt.* ~ Légy erős ~ * Ismételgette a szavakat, de a lány ajkait érezte egy pillanatra a sajátján.Szemeit ösztönösen becsukta.* ~ Késő.~ * Gondolta magában és várta a folytatást, de csupán ennyi volt az egész,holnapra meg lehet, hogy csak röhögni fog az egész történteken a lány ha meghallja, vagy el sem hiszi, vissza tartotta volna a lányt, de a karjai elnehezedtek és gyengének érezte magát. A kacarászás aztán kizökkentette. Sajnálta annyiban hagyni a dolgot.* - Nem jössz vissza egy picit? * Kérdi a lányt.*
Evangeline Elovics

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is)   Kedd. Máj. 08, 2012 10:54 pm

*Eva testében az ital könnyen oldotta a gátakat, hisz nincs hozzászokva, így van hogy az első pohárka után is kicsit vidámabb hangulatban lehet találni a kisasszonykát. Ez most sincs másként, de parazsat érez a közelében, nem kellene pont Exannal játszadoznia. Az esze pontosan tudja ezt, azonban azok az ösztönök amik felébredtek benne, fikarcnyit se törődnek a józan ésszel. A fiú mondataira kicsit bosszúsan pillant, úgy érezte a lány hogy alábecsüli az ízlését. * -Még mindig önmagam vagyok és ha annyira érdekel itt is találni férfit. Bárkit behálózhatnék, de ezt Te is tudod. Azt viszont én nem tudom, hogy miért vagy itt? Követtél? * A kihívó hangszín még inkább megadta a kérdésnek azt a nyers stílust amivel most szembetalálkozott a tünde. Ilyen állapotban nem is lehet gyakran látni a lányt, mivel többnyire falat von maga köré és csak az jut át, aki képes átküzdeni magát azon. Ez alól Exan sem lenne kivétel, de a mai estén gyenge lábakon áll a védelem, s ha közel is kerül a vélához, holnapra újra olyan lesz mint volt. Erre talán magától is rájöhet, persze ha megtapasztalja az is egy lehetőség arra, hogy rájöjjön miként működik ez. A fiú hirtelen tett kijelentését elismerő bóknak vette, hízelgett neki valahogy a dolog, de ezt észre is lehetett venni a lányon. * -Még szép, hogy nem. Különben hogyan lenne vacsorám? * Kacérsága egyre jobban érezhető volt, de még mindig nem vetette be igazi varázserejét, legalábbis szándékosan nem. A fiú válaszolt a kérdésére, belül kicsit meglepte az őszinteség, de nem is várhatott volna mást egy igazi lovagtól. * -Nem, még nem. * A pincér odaért és letette az italokat, elvéve Eva üres poharát, de láthatóan túl elfoglalt volt, hogy a rövid piros szoknyarésszel foglalkozzon. * -Viszont, ha szeretnéd akkor használhatom. * Evangeline szemében mintha tűz lobbant volna, most hasonlított leginkább egy vélára, tartása, hangja, mozdulatai. Mind önmagában csábítóan hatott még mágia nélkül is. A véla lassan felállt, odasétált Exan mellé és megfogta a vállát. * -Lássuk csak.. * Megjátszott ártatlansággal kezdte mondandóját, majd közelebb hajolt a fiúhoz. * -Ki is érdekelhet engem a mai estén. * Játék közben érezte, hogy egy nagyon veszélyes tűzzel játszik, de épp úgy mint a fenyvesben itt sem törődött a következményekkel. Még. Használni kezdte a mágiáját és leült a tünde ölébe, kezeivel átkarolta a fiú nyakát. * -Ha jól hiszem elég egyértelmű a válasz. * Azzal közelebb hajolt a fiúhoz, de ajkait csupán a tündefiú szájának a sarkához érintette, így akár még puszinak is fel lehet fogni a dolgot. Erejét elzárta és kacarászva visszaindul a helyére, már ha azt a másik is megengedi és nem tartja vissza.*
Exan Frostburn

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is)   Kedd. Máj. 08, 2012 10:25 pm

* Miközben nézegette a Jenilia népességét, Ev szavai zökkentették ki harcos gondolataiból. * ~ Ezt meg, hogy érti? Furcsa, mintha teljesen más lenne.~ - Hm ismerős érzés.. a következő kérdésem az lenne, hogy ki vagy te és mit csináltál Evával? * Kérdi mosolyogva, miközben a zöld szempárba tekint.* - De most komolyan gondoltad, hogy itt emberedre találsz? * Fakad ki, közben lenézően tekint a teaházban lévő összes férfitagra, és keresi azt a példányt, aki talán elnyerné a lány tetszését..Elégedett hümmögéssel nyugtázza, hogy ilyet nem talált..Talán akadna, de ő ezt soha nem vallaná be magának.A vendégek között szlalomozgató kedves mosolyú pincérre csak legyintett, ezentúl mindig elkapja majd a röhögés.. Magában mindig osztályozza az embereket, a pincérfiúnak egy tízes skálán 1 pontot adna, ergo nem egy kategória a lánnyal szemben, aki viszont..* ~ piszkosul 10~ * Megrázta fejét és rendezte vonásait, mintha a lány arcán a csalódottságot vélte volna felfedezni, de ez valahogy nem zavarta, legalább ő ül itt.* ~ Ha ló nincs jó a szamár is.~ * Gondolta magában, majd intett a vézna pincérnek, hogy hozzon neki is valamit, mert eléggé megszomjazott, de ha csak egy kicsit is rosszul áll a szeme majd akkor azt megbánja. Eva kíméletlenül őszintén válaszolt nemes egyszerűséggel a kérdésre.* - Te aztán nem vacakolsz! * Mondja elismerően, eddig egy olyan oldalát ismerte meg a lánynak, aki megközelíthetetlen és talán egy kicsit férfigyűlölő is.. De ez a mai estén is látszik, hogy játék neki az egész, egy kis izgalom az unalmas hétköznapokba, valakinek viszont vérre menő játék. A kérdést is pont úgy szegezte Exanhoz, hogy arra a lehető legkevésbé számított. Pláne, hogy egy ilyen helyen tette fel, nem nagyon lehetett komolyan venni, de.* ~ Neki csak játék az egész.~ * Gondolta miközben várta az üdítőt, erre a kérdésére nem itt akarna válaszolni, ez bonyolultabb válasz annál. De ha a lány ilyen lazára vette a figurát, miért ne venné ő is, próbálta felvenni a tempót.* - Dehogynem.. miért is hazudnék..* Mondja egykedvűen.* - De ha jól sejtem,használod az erőd? * Kérdi, közben a pincér felé pillant, hogy hol késik már az üdítővel. Közben visszakérdezett.* - Akkor ki érdekel? * Kérdi és próbál semmilyen arcot vágni a kérdéshez, mintha a válasz hidegen hagyná, hiszen most is csak játszanak. Miközben a pincért szuggerálta a lány kezét érezte az állán, hirtelen másra számított ezután, de Eva csak egy kérdést tett fel csupán. * - Őmm igen valahogy úgy.. nézz csak rá.. olyan esetlen szerencsétlen.. Ebben a teaházban egy ép férfi nincsen.. Csak egy természetesen.* Büszkén kihúzta magát a kicsi és kényelmetlen széken, valamennyire van benne egy rejtett egoizmus, de elnézhető, hiszen ez a tulajdonság valamennyi tündében is megtalálható.*
Evangeline Elovics

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is)   Kedd. Máj. 08, 2012 9:56 pm

* Első meglepettségében azt is elfelejtette megkérdezni, hogy vajon a tündefiú mit keres itt ilyen kései órán. Talán valami rosszban sántikált vagy követhette a lányt. Bár utóbbi kevésbé tartja valószínűleg, mégis megeshet, hogy előérzete beigazolódik. Azonban az hogy a fiú mivel is indítja beszélgetésüket mégis csak azt támasztja alá, miszerint sejtelmese volt a lány ittlétéről. Látta, hogy a tündefiú is terepszemlét tart a férfiak között, közben Evangeline belekortyolt az italába. * -Tudod, ez nálam olyan... mint a plüssmacim. Nekem is szűkségem van törődésre és nem mindig elég az, hogy egy élettelen játékot ölelek lefekvéskor. * Valahogy most lelki irányba terelődik a dolog, talán pont azért mert Evangeline az akinek szüksége lenne egy ellentétes nemű oltalmazó társaságára. ~Az elérhető, pillanatnyi boldogság is jobb, mint a semmi... ~ Gondolta keserűen a vélakisasszony, miközben poharát vissza tette az asztalra. Az alkoholos ital jóleső érzést keltett benne, ahogyan szétáradt testében és oldotta a leányzó feszültségét. Szemei a fiúra villantak, ahogy kiejtette a száján a szavakat, miszerint tényleg nem bűn. Eva száján mosoly bujkált, olyasmit forgatott a fejében, mint amit a ködfenyvesben csinált, csak ez még csúnyábban sülhetett volna el. Viszont az ital rásegített a gondolatmenetének az igazolására. * -Ha azt akarom, hogy felfigyeljenek rám a férfiak, akkor kicsípem magam. Talán neked nem tetszem? * Reménykedik benne hogy kacér viselkedése nem riasztja el a fiút, mert nem az lett volna a szándéka ezzel. Egyfajta tesztelés talán vagy csak most a Exanban látta meg azt amiért ide jött eredetileg. * -Igen, neki be, de ő engem nem érdekel szemernyit se. * Jelentette ki a véla, fürkészve a tünde arcát aki mintha haragosan tekintett volna, az egyébként kedves fiúra. Kicsit viccesnek találta, ahogy az utolsó mondatát is. Eva ismételten az ital után nyúlt, hogy kiigya a pohár tartalmát. Alig érte az asztalt az üveg, Evangeline áthajolt a közte és Exan között lévő akadájokon, kezével megfogta a fiú állát és maga felé fordította. * -Mégis hogyan vagy miben gondoltad lenyomni? Erőben biztosan felette állsz.
Exan Frostburn

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is)   Kedd. Máj. 08, 2012 9:38 pm

* Talán csalódnia kellett, ha a varázslata nem keltette fel eléggé a férfiak érdeklődését, vagy csak nem éppen azé a személyét akit várt, de ahhoz varázslat sem kellett volna. Talán valami dolog nem hagyja Eva-t igazán vadászni, Exan mindig a legjobb pillanatokban időzít, úgy tűnik a fiúnak érzéke van ehhez.. Ex sejtette, hogy a lány nem éppen az ő társaságára vágyik, körbenézett a környező asztaloknál, egyelőre nem látott konkurenciát akit le kéne kardozni, ezért megnyugodott. * - Nem is szóltál, hogy jössz.. * Mondta mosolyogva, most csak ez jutott eszébe, bár a lánynak nem kellene beszámolnia minden lépéséről, hiába szeretné tudni.. * - Úgy értem.. egyedül nem olyan jó bulizni.. ha csak nem vadászgat az ember. * Mondta a levegőbe, célozgatott ezzel a rejtett kérdéssel, amiből aztán megtudhatja mi is a valódi célja a lánynak egyedül az ittléttel. Ha várt volna valakit akkor azt mondta volna mielőtt a fiú helyet foglal. Bólogatott arra amit a lány mondott.* - Nem bűn az egyáltalán... ~ de hát mindegy, hogy kivel nem?~ * Gondolkodott magában, majd végigmért a lány feltűnő piros ruháján.* - Én.. mármint te szolidabban szoktál öltözködni. * Kicsit zavarban volt, a kacérkodó kérdésre aztán, mélyet sóhajtott és elnyomta a magában felmerülő gondolatokat ezzel kapcsolatban, témát is váltott.* - Ahogy észrevettem a pincér fiúnak eléggé bejössz.. * Nézett a férfire, akivel idáig jóban volt, de most legszívesebben lecsapta volna. Vagy legalább azt az általános kedves mosolyt törölte volna le az arcáról. Exan vetett felé egy kelletlen fintort.* - Simán lenyomnám! * Jött aztán ki belőle a szó, amit igazából magában gondolt, de hát ami a szívén az a száján. Lehet, hogy a lány majd ezt nem tudja mire vélni.*
Evangeline Elovics

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is)   Kedd. Máj. 08, 2012 9:17 pm

*Unottan kevergeti koktélját, miközben a sürgő forgó embereket figyeli. Hiába véla, annyira sem megy az erejével mit egy csecsemő a csúzlival. Bágyadtan tekint a szomszédos asztalok felé, hosszú szőke haját megigazítja és a mozdulatba némi varázst is belevisz. Olykor igazán jót tett a lelkének, hogy kiélte ezeket a véla hajlamait, viszont a fő cél nem ez lett volna, csak az valahogy soha nem jött össze. Van, hogy azt se bánná ha csak egyetlen estére, de ne lenne ennyire egyedül. Itt nem konkrétan arra gondolt, hogy elcsevegjen egy személlyel, hanem picit többre is. Gondolataiból egy ismerős hang szakította ki, a zöld szempár amint felpillantott kicsit meg is lepődött. ~Te? Hümm… Te mindig rámtalálsz?~ Arcán a gondolatok és a személy hatására is széles mosoly terült el. * -Szia, persze. Ülj csak le nyugodtan. * Válaszolt Eva és valahogy az az este jutott eszébe, mikor a barátaival együtt itt kártyázott a tünde fiú. Akkor is azért jött amiért ma és ugyan úgy egymásba „botlottak”* -Igen, ezzel én is tisztában vagyok. * Cseppet melankolikusan csengett a válasz, erre felfigyelve a véla lány kicsit váltott a dolgon. * -De talán nem bűn az ha valaki jól akarja érezni magát, mindegy kivel. Nem gondolod, Vitéz úr? * A vége már-már kacérkodva szólt és akarva akaratlanul is ott lappangott benne a vélák varázsereje. Sőt Evangeline elgondolkodott saját szavain és végigmérte a fiút, ám egyből kútba vetette a feltevést is . Exan megbízik Evában, ezért a lány nem is fog ezzel a bizalommal visszaélni. *
Exan Frostburn

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is)   Kedd. Máj. 08, 2012 9:03 pm

* Alig, hogy a piros ruhás Evangeline átlépett a tükör átjárón, egy újabb alak követte, de egyelőre nem vehették észre egymást, legalább is Exan nem ismerte fel a lányt, már csak azért sem amilyen ruhába volt. Elméjében teljesen más öltözködési stílust párosított Evához és még nem is nagyon szokott hozzá az efféle "átjárós" utazásokhoz, ez mind közrejátszhatott abban, hogy elkerülje figyelmét a lány. És mivel elég sokan is voltak, nehezen fért oda ő is a pulthoz. Utálta a tömeget, főleg ha lökdösték és a lábára léptek ami megtörtént nem is egyszer. A pincért kereste szemeivel mikor kiszúrta, észrevette arcán a pírt. Elmosolyodott, hiszen a pincérnek is tetszhetnek a vendégek, tekintetét az asztalnál ülő felé fordította, a kedves mosoly hirtelen átfordult és villámokat szórt, no persze nem a lány felé, hanem a pincér felé.. maga sem tudta még, de zavarta a pillantása amit Eva felé vetett. Nagy nehezen aztán elindult Eva asztala felé, de útját keresztezte legalább három négy előtte elsétáló pár.* - Szia! * Habozott egy picit, csak ácsorgott az asztal előtt.* - ümm, szabad a hely? * Kérdi, és ha a válasz igenleges akkor leült. Deja vu érzése támadt. Akkor is így kiöltözött a lány, és nem várt senkit.* ~ vagy talán mégis vár valakit? csak még ő sem tudja, hogy kit?~ * Errefelé nem járnak vámpírfiúk.. nem elég sötét hely ez ahhoz. * Mondtát kézmozdulatokkal imitálta.*

Jenilia Teaház és Éjszakai Club (este 10 után és hétközben is)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 8 oldalUgrás a köv. oldalra: : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Similar topics

-
» Vajon mi lesz a válság után?
» Shi Jisetsou teaház
» Experience rock club
» Bíboralkony - Éjszakai szórakozóhely és Vérklub
» Supernatural/Odaát világa