Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak |
|
| | Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt | |
| |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Anelie Mei Xi

Hozzászólások száma: 56 Kaszt: 
Pozició Titulus: Ötödik évfolyam
 | Téma: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt Pént. Máj. 18, 2012 5:51 pm | |
| *Mei végighallgatja az aranyos dalt. A japán nyelv egyszerűen aranyos, főleg egy ilyen kislány szájából.* -Nagyon szép volt.*nevet rá Natsumira. Kicsit sajnálja, hogy mennie kell, de jobb, ha ő is lassan visszamegy az iskolába.* - Akkor zai jian.*mondja, ezúttal a saját anyanyelvén.* -Még biztos találkozunk itt. Legalábbis nagyon remélem. *még egyszer rámosolyog a kislányra, aki leugrik a székről és kimegy az üzletből. Egy utolsó pillantást vet a borzasztó fagyira, de rögtön felfordul a gyomra.* -Soha többet.* suttogja maga elé. Aztán gondolatait kellemesebb dolgok felé tereli és elindul a délutáni napsütésben tompán csillogó városon keresztül. Még megáll egy üzletnél, aminek a kirakatába takarók és párnák vannak kirakva.* ~Mindenképp elhozom ide Natet~*gondolja, majd gyors léptekkel indul az iskola felé. Miközben a Natsumitól hallott dalt dúdolgatja.* |
|  | | Higashiyama Natsumi Nellondi polgár

Hozzászólások száma: 59 Kaszt:  Üzenőláda: Ha játszani szeretnél, üzenj Hua Xiangfengnek 
Okina Kurino Kinoshitade

Pozició Titulus: Nellondi polgár
 | Téma: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt Pént. Máj. 18, 2012 5:41 pm | |
| *Mikor visszaér Mei, nagyon megörül.*-Rossz volt a fagyi?*Érdeklődik, és már meg is kapja a választ.*-Nem szeretek új dolgokat kipróbálni annyira. Az epres fagyim megszokott.*Mosolyog, és biztos, hogy el fogja kerülni a lány által választott fagyit.*-Jaj, igen, nagyon szeretem.*Nevet boldogan, mikor Mei szörpöt hoz neki.*-Arigato.*Köszöni meg udvariasan, majd lassan elkezdi meginni, hogy tovább tartson.*-Ó igen, persze. Azt hittem, nem fog érdekelni. Nagyon kis aranyos dal lesz.*Mosolyog, majd halkan el is kezdi az éneket, hogy ne forduljon feléjük az egész bolt.*-Ooki na kuri no ki no shita de, anata to watashi, naka yoku asobimashou, ooki na kuri no ki no shita de.*Rövid kis dalocska, mindenesetre tényleg elég aranyos. Mikor befejezi izgatottan néz Meire, kíváncsi, hogy a lány mit szól az énekéhez. Tud még ezen kívül sok más dalt is, de ez a kedvence.*-Sajnos mennem kell már.*Horgasztja le a fejét egy idő után.*-Mindjárt vacsora, és addigra haza kell érnem. Mi lenne, ha máskor is találkoznánk?*Vidül fel újra, miközben leszökken a székről. Megvárja a választ, majd elköszön.*-Szia, és legközelebb hozz mesét.*Kéri nevetve, majd a macijával együtt elhagyja a helyiséget.* |
|  | | Anelie Mei Xi

| Téma: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt Pént. Máj. 18, 2012 5:28 pm | |
| *Még egy kissé émelyegve tér vissza a mosdóból. Az a fagyi egészen borzasztó volt. Nem mer visszamenni a pulthoz, hogy megnézze végül is mit evett, de van egy erős sejtése. Nem véletlenül kerüli el minden kínai messziről a ginkofákat, amikor a termésüket hozzák. Annak van ilyen szörnyű szaga, bár Mei még sosem kóstolta eddig. Kicsit rosszul érezte magát amiért úgy otthagyta a kislányt. Visszament az asztalhoz és messzire eltolta magától a tányérját.* - Bocsánat, hogy így elszaladtam. Sose kérj véletlenszerű fagyikat. Itt tényleg mindent lehet kapni. *mosolyog rá a Natsumira. A nap rengeteg balszerencséje kezd átüti vidámságán. Még mindig érzi szájában a borzalmas ízt. Sőt, a hajából is enyhe égett szag száll. Hoz magának és a kislánynak egy-egy erős ízű szamócaszörpöt.* -Ugye, szereted? *kérdezi ismét nevetve, de ez már nem az a felszabadult nevetés. Megint leül az asztalhoz és megpróbálja folytatni a beszélgetést.* - Szeretnél még énekelni? *tér vissza az eddigiekhez mosolyogva. Kíváncsi a kislány hangjára és mostanában legfeljebb mágiával kapcsolatos dalokat hallott. Úgy várja az éneket, mint egy kisgyerek.* |

Hozzászólások száma: 59 Kaszt:  Üzenőláda: Ha játszani szeretnél, üzenj Hua Xiangfengnek 
Okina Kurino Kinoshitade

| Téma: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt Pént. Máj. 18, 2012 5:15 pm | |
| -Ó, az nem jó. Én is itt lakok. Már itt születtem, csak néha megyünk haza a nagyiékhoz Japánba. Van két nagyobb testvérem, ők ott tanulnak. Majd én is ott akarok tanulni, de anyuék azt mondják, még sokára leszek elég nagy hozzá. Nem ér.*Durcáskodik egy kicsit, ám hamar újra jókedvre derül.*-Én is szeretek mindenféle fagyit, kivéve a mogyorósat. Fúúúj. Az nagyon rossz. De akkor is az eper a kedvencem. Meg gyümöcsben is. Japánban másfajta az eper, olyan fura alakja van, és fán nő. Láttál már olyat?*Kérdezi izgatottan, majd szinte választ sem várva, hozzáteszi.*-Az íze is teljesen más, de nagyon finom. És a színe is világosabb.*Kicsit elfáradt a sok beszédben, úgyhogy egy ideig csendben van. A dícséretre felnevet, és bólogat. Igen, tudja ő nagyon jól, hogy jó kislány. Hogy a lány nem tud mesét mondani, kicsit elkomorodik. De annyira nem zavarja, végülis már nagy, nem kell mesékkel törődnie.*-Nem baj. Képzeld, tudok nagyon sok dalt. Énekeljek neked?*Kérdi lelkesen. Az utóbbi időben elég sokat tanult meg. Mikor a lány felpattan, kicsit értetlenkedve néz utána, de gondolja, hogy biztos a fagyi volt rossz, már az arckifejezésből ítélve. Addig ő is megeszi a sajátját, és az ölébe ülteti Haniit.*-Jó szórakozol, igaz?*Kérdezi, és mintha a maci válaszolna neki, reagál.*-Igen, szerintem is. De biztos mindjárt visszajön. Tudom, hogy nemsokára menni kell haza, de olyan jól elvagyok itt.*Lelkendezik, majd egy kicsit csendben marad, és várja, hogy Mei visszajöjjön. Addig a többi embert szemléli, és lábaival kalimpál a széken, mivel nem ér le.* |
|  | | Anelie Mei Xi

| Téma: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt Pént. Máj. 18, 2012 5:02 pm | |
| *Meit egy kicsit megdöbbenti a kérdésáradat, de megpróbál mindenre válaszolni. Ahogy Natsumit nézi, megint eszébe jut saját kistestvére otthon. Vajon mikor tud majd hazalátogatni?* - Igen, kitaláltad, kínai vagyok. De itt nőttem fel az országban. Sajnos csak néhány évet tölthettem Kínában, pedig nagyon szép hely.* Válaszol és egy pillanatra elröppennek gondolatai egészen Kínáig, a nagyszülei házába. A következő kérdés zökkenti ki az álmodozásból.* - Az eper fagyi is finom, de a vaníliát is nagyon szeretem, meg a citromot. Én nem tudtam még kedvencet választani magamnak, ezért mindig más ízűt eszem.* magyarázza a kislánynak.* - Akkor biztos nagyon jó vagy, ha így el mernek engedni.* mosolyog a kislányra a felelősségteljes magyarázat után. A kérésre azonban, ami a meséről szólt nemmel válaszolt.* -Csak egy kínai mesét ismerek, de még soha senkinek nem meséltem. Apukám mesélte nekem, amíg kicsi voltam. *mondta. Apja gondolatára most egy pillanatra elkomolyodott. Úgy döntött inkább tereli a témát.* -De mondókát tudok egy csomót, meg verseket is...*Próbált javítani a helyzetén, de rájött, hogy a Natsumit aligha érdeklik a kínai nyelvű mondókák. Beletúrt a következő gombóc fagyiba. Kanalával kis rózsákat vájt bele, majd megkóstolt egy falatot. Nem tudta meghatározni az ízét. Valahol a mangó és a csatornabűz közötti meghatározhatatlan erős íze volt. Kiköpte a szalvétájába és felállt az asztaltól.* -Remélem nem haragszol, ha most egy kicsit elmegyek. *mondta undorral az arcán és a mosdó felé szaladt.* |

Okina Kurino Kinoshitade

| Téma: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt Pént. Máj. 18, 2012 4:45 pm | |
| *Natsumi nagyon megörül, amikor a lány japánul köszön neki vissza. Az sem zavarta volna, ha nem ezen a nyelven teszi, de hát mindenki örül, ha a saját anyanyelvén hall szavakat.*-Én japán vagyok. Te honnan jöttél? Kínából?*Kíváncsiskodik egy kicsit. Közben egy szalvétáért nyúl, amit a fagyija alá tesz, nehogy lecsepegjen a tölcsér aljáról, mivel már kezd olvadni.*-Nekem az epres fagyi a kedvencem. Neked melyik? Haniinak a zöldalmás ízlik a legjobban.*Folytatja a beszélgetést, csak úgy ömlenek belőle a szavak. A kérdésre válaszol, nem komorodik el, ezt már olyan sokan tették fel neki.*-Eljöttem otthonról. Anyuék elengednek, ha megígérem, hogy csak a fagyizóig jövök, és jól viselkedek, és hogy időben hazamegyek. És én ezeket be szoktam tartani, mert akkor mindig elengednek.*Teszi hozzá nevetve. Többen is furcsállták már ezt az önállóságot ennyi idős korban, de nem zavarja, mert eddig még semmi baja nem esett.*-Tudsz nekem mesét mondani? Valamilyen kínai mesét. Nagyon szeretem a meséket. És Hanii is nagyon szereti. Léééégysziiii.*Kéri édesen mosolyogva, kicsit elnyújtva az utolsó szót.* |
|  | | Anelie Mei Xi

| Téma: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt Pént. Máj. 18, 2012 4:24 pm | |
| *Mei a sárgadinnyés fagyia fölött révedezik épp, amikor leül az asztalához egy aprócska ázsiai kislány a macijával. Fölnézett és rámosolygott. Nem is tudott volna mást tenni. Megmagyarázhatatlan okból ma szerette az egész világot. A kislány köszönt és bemutatkozott. Olyan udvariasan és határozottan viselkedett, mint egy miniatűr felnőtt.* - Konnichiwa. *köszönt vissza ugyan úgy, ahogy a kislány neki.* - Én meg Mei. Nem, nem zavarsz. * A pillantása a macira esett, ebben a pillanatban a kislány arról kezdett beszélni. Láthatóan kedvenc darab volt, ami folyamatosan ott van gazdája oldalán. Meinek saját plüssei jutottak eszébe, amiket otthon hagyott. Ha este megírja a levelet, biztos megkéri az anyukáját, hogy egyet küldjön el neki. A picilány csacsogása tovább fokozza a jókedvét. Legszívesebben átnyúlna az asztalon és megsimogatná a buksiát. De inkább csak nagyra nyílt szemekkel hallgatja. Közben újabb gombóc fagyit kezd meg, ami ezúttal tojáslikőr ízű. - Hogyhogy egyedül vagy itt? *kérdezi Natsumit.* |

Okina Kurino Kinoshitade

| Téma: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt Pént. Máj. 18, 2012 4:04 pm | |
| *Vidáman ugrándozva, frissen és fitten szökken be a fagyizóba. Maciját a kezében tartva, világoskék ruhácskában, befonott hajjal odacsörtet a pulthoz, és lábujjhegyre ágaskodik, hogy az eladónő észrevegye az aprócska kislányt.*-Egy epres fagyit kérek.*Jelenti ki kicsit parancsoló hangon, majd mikor megkapja, letesz néhány érmét a pultra. Mivel már megtanították neki, hogy mennyibe kerül egy fagyi, ezért a pontos összeget adja oda, és nem kell kitennie magát annak, hogy esetleg becsapják. Mikor megkapja a fagyit, vigyorogva megfordul, és leül a legelső asztalhoz, ami szimpatikus neki. Látja, hogy már más is helyet foglalt ugyanott, de mivel egyedül van, hátha nem zavarja.*-Konnichiwa. Natsumi vagyok. Nem zavarlak?*Teszi fel a kérdést bájos mosollyal, miután feltornázza magát a székbe. A macit leteszi az asztalra, és elkezdi nyalni a fagyiját.*-Ő itt a macim, Hanii. Köszönj szépen.*Emeli meg kicsit a játékot, és integet vele Meinek.*-Fáradt egy kicsit, ma korán kelt.*Magyarázza vidáman. Nem zavarja, hogy a lányt esetleg nem érdekli, amit mond, de majd úgyis biztos szól, ha ez a helyzet. Tovább nyalja a fagyit, ami ugye lassan fogy, mivel kisgyerekről van szó.* |
|  | | Anelie Mei Xi

| Téma: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt Pént. Máj. 18, 2012 3:55 pm | |
| *Miután Nat otthagyta, Mei a délután hátralevő részét haszontalanul akarta tölteni. Úgy döntött, hogy be megy Nellondba, kicsit körülnézni. Reménykedett benne, hogy találkozik valami ismerőssel, de ezt még magának sem ismerte be. Lesétált a városba és útja egyenesen a Palotanegyedbe vezetett. Kedvelte a városnak ezt a részét. A széles utcák és parkok felszabadítóan hatottak rá, pedig arra ma már nem volt szüksége. Legszívesebben végig futott volna a forgalmas utcákon. A nap gyönyörűen sütött, habár nem volt annyira meleg. Mei egy ismerős hely, a fagyizó felé vette az irányt. Amikor odaér, megint megcsodálja a kívülről is színes és vidám üzletet. Belépve egyenesen a pulthoz megy és kizárólag sárga színű fagyikat kér, a cetliket, amikre az ízek vannak írva, nem is nézi. Leül egy margarétás terítővel letakart asztalhoz és nekilát az első gombócnak. Rögtön megállapítja, hogy sárgadinnyés. Már-már idióta vigyorral az arcán eszegeti tovább.* |
|  | | Evangeline Elovics

Hozzászólások száma: 813 Msn: Kérd el Kaszt:  Üzenőláda: Játékra készen

| Téma: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt Szer. Máj. 16, 2012 6:10 pm | |
| *Nem ismerte túlzottan a szőke tündeférfit, de mivel Exan testvére ezért úgy érezte, illene köszönnie neki, ha már egyszer összefutottak. Igaz, idegenek mellet feszeng, azonban ez legyen a legkisebb problémája. A borús időjárás kicsit tompává tette érzékeit és a jégfal is mintha kevésbé lenne hűvösebb. Elvégre, belül mégis csak folyhat láva, de csak nehezen és lassan olvasztja fel a vastag páncélt. A páros beszélgetéséből nem csípett el sokat, hangfoszlányokat, miket önmagukban nem tudott hova tenni. Önmagát illetlennek tartva jön rá, hogy elfelejtkezett bemutatkozni a leányzónak aki a tündével együtt van. Azonban a hölgynek se sikerül betartani az etikettet, mivel sürgős dolga van, távozni kényszerül. * -Szia! * Szól utána majd a férfira pillant. * -Köszönöm nem maradok, csak gondoltam köszönök. * Ezt követően Belwar a tudtára adta, hogy neki is lenne egy kis elintéznivalója. Persze erről Eva nem sokat óhajtott tudni, hiszen már első alkalommal is kiderült, mennyire különböznek a testvérek. Az idősebb Frostburn rendezte saját és barátnője számláját majd, Evangelinét előre engedve együtt távoztak a boltból.* |
|  | | Natalia Tatiana Ridolf

Hozzászólások száma: 114 Kaszt: 
 | Téma: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt Szer. Máj. 16, 2012 5:58 pm | |
| - Igenis, leszidnám *kezdi a lány megjátszott - de nem annak tűnő - dühvel.* Abba a hitbe ringatott, hogy egy ártatlan, rózsaszín koktélt kaptam, ami lehetne akár áfonyás is, és aztán orvul átejtett, mert kiderült, hogy epres. *Az előadása még hihető is lenne, ha a szája jobb sarkából nem indulna el egy mosoly, hogy aztán a mondókája végére fokozatosan átterjedjen az egész arcára.* Végül is, epres whiskey... *Gondolkodik Gil felajánlkozása után hangosan.* Biztos nem lehet olyan rossz. *Továbbra is mosolyog, de aztán felfogja a mondat második felét is. Majdnem megkérdezi "Micsoda, te 215, éves vagy??", de visszafogja magát, nem akarja esetleg megbántani a fiút.* ~Nati, te szamár, mégis mit gondoltál? Persze, hogy ilyen idős, hiszen tünde.~ *Ekkor egy számára ismeretlen lány lép a cukrászdába, és Belwarnak integet, majd oda is jön hozzájuk.* Persze, nem zavarsz. *Mondja ő is mosolyogva, de aztán, mikor bemutatkozna, a faliórára téved a tekintete.* Jesszusom, már ennyi az idő? *Kiált fel rémülten.* Tíz perc múlva találkozóm van valakivel a könyvtárban. *Gyorsan feláll, felveszi a földről a cipőjét, majd a zsebéből néhány pénzérmét vesz elő, és odaadja a fiúnak.* Fizetnél, kérlek, helyettem is? El fogok késni. *mondja, majd az a jtó felé indul.* Örültem a találkozásnak, Gil, remélem látjuk még egymást. *Köszön vissza az ajtóból.* Sziasztok! *Kiáltja még, és kezében a cipőjével, mezítláb futásnak ered - ami szűk szoknyában nem kis teljesítmény.* |
|  | | Belwar Gilneas Frostburn Nellondi polgár

Hozzászólások száma: 38 Kaszt:  Üzenőláda: 
 | Téma: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt Szer. Máj. 16, 2012 5:44 pm | |
| * Gilnek feltűnt, hogy a lány nem beszél apjáról, de illemtudó a fiú, nem kérdezi meg, lehet, hogy rossz emlékeket idézne elő, az pedig nem áll szándékában.Bár a nevéből sejthető volt a lány orosz származása, azért a whisky mégiscsak furcsán nézne ki a kezében, legalábbis Belwar szerint. Viszont Nat határozottam maga elé húzza a whiskyt, amin a szőke kicsit meglepődik, de végül is belemegy a játékba. De amint egy pillanatra elfordítja szőke fejét az idegen felét, már el is tűntek a cseresznyék.* - Hééé! * Mondja tettetett felháborodással, de aztán nevet egyet. Nat aztán kijelenti, hogy nem szereti az epret. Belwar csak megrázza a fejét.* - Ejnye, látod. Az idegen kedves akart lenni, te meg itt leszidnád, hogy az epret nem szereted? *Kérdi komor arccal, de aztán mosolyog az egészen, nézi ahogyan az epres koktél az asztal szélére kerül, kérdőn pillant vissza a lányra.* - Akkor majd én megiszom, bár whiskyvel keveredve kicsit furcsa lenne, de azt hiszem ez az egyik olyan dolog, amit még nem próbáltam ki soha a 215 életévem alatt.* Közben a már jól ismert csengő hangja ismét megszólal figyelmeztetőleg, hogy új vendég érkezett, de a csengőnél mégis hangosabb az a kis szóváltás amit az ajtóban folytatott egy szőke lány meg egy megtermett férfi. A lány aztán célirányosan a pult felé viharzott, aztán a rendelés után megfordulva Belwar felismerte a lány arcát.Először csak nézett, aztán feltűnt, hogy neki integetnek, ő is bátortalanul visszaintegetett, ha már az öccse ismerőse, akkor kedvesnek kell lennie.Eva aztán feléjük sétál.* - Nem zavarsz egyáltalán, Evangeline ugye? Ülj csak le ha gondolod. *A mosolyt ő is viszonozta, és felrémlik neki utolsó találkozásuk, de az már régen volt, és ő nem is kíván szót ejteni róla.* |
|  | | Evangeline Elovics

Hozzászólások száma: 813 Msn: Kérd el Kaszt:  Üzenőláda: Játékra készen

| Téma: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt Szer. Máj. 16, 2012 5:38 pm | |
| * Néhány nappal ezelőtt Evangeline egy kis kalandban vett részt, minek nyomai még most is láthatóak a testén. Legalábbis a lapockáján éktelenkedő lila folt és a bal combján lévő társa erről árulkodik. Talán ezért is szétszórt kissé a hölgy, mert annak ellenére, hogy egy jól megtermett férfi akarta elhagyni az édességboltot a félvéla nekiütközött. Természetesen mindketten morogtak valamit a másiknak, nemtetszésüket kifejezve. Fekete őszi kabátja alatt sötétbarna ruha lapul, minek a derekán díszöv húzódik. Leporolta magát még az üzlet előtt, de feltehetően így is némi feltűnést keltett a vitája a férfival. Nem akart törődni a kíváncsi tekintettekkel így célirányosan a pulthoz közeledett, nem is nézett körbe. Miután leadta a rendelését, csak azt követően pillantott körbe. Feltűnt neki egy ismerős szőke kobak, aminek a gazdáját ismerte is, láthatóan egy diákkal cseverészett az idősebbik Frostburn. Halvány mosollyal az arcán integetett a tündeférfinak, aki remélhetőleg észreveszi. Megismerkedésük ugyan nem volt zökkenőmentes, de talán a továbbiakban csekély nézeteltérésük fog támadni. Az eladólány becsomagolva nyújtotta át a kért nyalánkságokat, s mivel úgy érezte azért nem mehet el szó nélkül a pár mellett, feléjük vette az irányt. * -Sziasztok, zavarhatok? |

| Téma: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt Szer. Máj. 16, 2012 5:22 pm | |
| *Gil a családjáról kezd mesélni, és Nati érdeklődve hallgatja.* - Nálunk nincs sok harcos a családban, *kezd el ő is mesélni* csak az unokatesóm. Őt kivéve az egész családja illuzioinsta. Anya meg, mint mondtam, boszorkány. *Reméli, Gilnek nem tűnik fel, hogy az apjáról egy szót sem szólt.* Művészi vénám nekem sem sok van. Bár a barátaim azt mondják, jól fotózok... *Az italok érkezése után Belwar megjegyzi, megnézné Natot, ahogy whiskyt iszik.* Oroszországban nőttem fel. Nem biztos ám, hogy kifogna rajtam az italod.*Belwar belemegy a viccelődésbe, és nem adja a cseresznyéjét. Nat erre a whiskey felé nyúl, és maga felé húzza, mintha bele akarna inni. Gil, Nati szerencséjére gyorsan átengedi neki a cseresznyét, és így mégsem kell megbirkóznia az itallal. Miközben a srác a titokzatos idegent keresi, Nati keze gyorsan kinyúl, és a két szem cseresznyének csak a hűlt helye marad... ahogy az idegennek is. Gyorsan belekortyol a koktéljába, és elfintorodik. Miután lenyelte a kortyot, megszólal.* Jó is, hogy lelépett, mert nem álltam volna jót magamért, ha itt marad. Utálom az epret. *Bök fintorogva a poharára, majd az asztal szélére tolja.* |

| Téma: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt Szer. Máj. 16, 2012 5:03 pm | |
| * Gil érdeklődő tekintettel hallgatja Nat válaszát tanulmányairól. Nem egészen boszorkánynak képzelte el a leányzót, de a természetmágiát és a bájital kotyvasztást már igen.* - Nálunk a családban inkább harcosok és vadászok voltak, mármint ami a férfiakat illeti, a nők pedig inkább művészek, festegettek, hangszereken játszottak. Nekem ez a művészi véna valahogy kimaradt. * Mondta a lánynak, de aztán észbe kapott, hogy talán nem is érdekli a lányt ez és untatja vele, szerencsére az érkezett kehely és italok elterelték a figyelmet. Nati is egyetértett, hogy hívják asztalukhoz a kedves idegent, de úgy tűnt, időközben távozóra fogta a dolgot, úgyhogy Belwar vállvonva és mosolyogva nézett vissza a lányra. Aztán a lány egy érdekes egyezményt ajánl fel a szőkének. Miszerint: Belwaré a whisky és az övé a koktél. Belwar is így gondolta magában, de végül a lány mondta ki. Egy valamit azért muszáj volt még megjegyeznie.* - Azért megnézném, ahogy felhajtod a whiskyt. * Mondta mosolyogva és elképzelte a lány arcát, amint végrehajtja a műveletet.* - Mi? Azt már nem! a koktélcseresznyémet nem adom, azt hiszem kénytelen leszel megbirkózni a whiskyvel. * Humorizál, persze nem gondolja komolyan. Ezt szóvá is teszi.* - De rendben, megegyeztünk! * Hunyorít vissza ő is világító szemeivel, közben a lány felé nyújtja a fagylaltkelyhet, hogy nyugodtan vegye le róla a cseresznyét.Közben hátranéz, hogy hová is lett a nagylelkű idegen, de az asztalnál már hűlt helye volt.* - Azt hiszem, mégsem lesz társaságunk, a férfi lelépett.* Mondta a lány felé fordulva.* |

| Téma: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt Szer. Máj. 16, 2012 4:45 pm | |
| - Nem gondoltam, hogy rajtam nevetsz. *Magyarázza Nati.* ~Úgy látszik ez a félreértések napja...~ Én is az öcséden nevettem, tényleg vicces sztori volt, mjad egyszer elmesélem... *Aztán Gil a tanumányairól kérdezi.* Boszorkány szeretnék lenni. Bájitaltan, természetmágia, Misztikummmágia, Átváltoztatástan, ilyesmi... Szeretem a természetet és szeretek kotyvasztani. Meg hát anya is boszorkány... *Ekkor két fagylaltkehely érkezik az asztalukhoz egy whiskey és egy koktél társaságában. Hátrafordul, és látja, hogy az idegen integet nekik.* Persze, nyugodtan hívd ide. *Belwar kérdésén megint mosolyognia kell, de most kerüli a nőietlen röhögést.* Lehet, hogy ez egy ilyen különleges hely... Egyezzünk meg valamiben: tiéd a whisky, enyém a koktél. De mert ilyen nagy kegyet gyakoroltam, kérem a koktélcseresznyét a fagyikelyhedről. *Közli és a jobb szemével cinkosan hunyorít. A széles mosoly még mindig ott van az arcán. Esze ágában sincs meginni a whiskeyt, és reméli, hogy ezt Gil is tudja. Reméli, hogy a fiú hasonló az öccséhez, és veszi a lapot, már ami a tréfálkozást illeti.* |

| Téma: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt Szer. Máj. 16, 2012 4:33 pm | |
| * Belwar már nem is bánja, hogy ilyen sokáig váratta meg őket a pincérlány, legalább lett egy újabb ismerőse, aki igazán megnevettette a fiút.A nevetésből aztán hirtelen megkomolyodik, mert a leányzó furcsán issza a kávéját, Belwar felvonja az egyik szemöldökét.* - Ja boccs, nem rajtad nevetek, hanem azon, hogy drága öcsém, mindig belekeveredik valami vicces szituációba. * Válaszol mosolyogva, Nati aztán azt válaszolja, hogy nem ismeri a férfit, de van Naxis kitűzője, Belwar sajnos nincsen tisztában a háznevekkel, de azért hátrafordul, hogy megpillantsa az idegent, de egyelőre nem foglalkozik vele.* - Na és te minek tanulsz? Úgy értem, milyen erők állnak hozzád a legközelebb, hogy a suliba jelentkeztél? * Kérdi a lánytól, mert első ránézésre, nem tűnt sem harcosnak, sem gonosz ábrázatúnak, hogy valamilyen sötét mesterséget űzzön.De a kérdés elsőre kicsit furcsán hangozhat.DE Belwar nem tudja jobban megmagyarázni kérdését, mert az asztalukhoz máris két fagylaltkehely érkezik, egy whiskyvel, és egy koktéllal, ami természetesen nekik lett rendelve. Belwar először az érkezett fagyira mered, majd az idegenre akiről az előbb beszéltek, visszaint neki, egyúttal jelezve, hogy nyugodtan foglaljon helyet az asztaluknál, persze előtte még megkérdezi Natit is, hogy mi erről a véleménye.* -Idehívom, rendben? * Mégis úgy illik, hogy erről a lány döntsön, de a legnagyobb meglepetést nem a rendelt kehely és koktél okozta, hanem: - Egy fagyizóban árulnak whiskyt?? *Kérdi a szőke, elkerekedett zöld szemeivel a lány felé fordulva, mintha tőle várna választ, pedig ez bizonyára számára is rejtély, mindazonáltal, érdekes egy cukrászda lehet, de ha tényleg árulnak, akkor Belwar visszatérő vendég lesz.* |
|  | | Scott André Nellondi polgár
Hozzászólások száma: 11 Kaszt: 
 | Téma: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt Szer. Máj. 16, 2012 4:21 pm | |
| *Észre veszi,hogy a szomszédos asztalnál ő róla folyik az eszmecsere.~Nem vagyok már rég diák~Gondolja magában és elmosolyodik.*Int a pincérnek és rendel még egy fagyikehelyt magának majd azon kívül a szomszédasztalhoz vitet két fagyikehelyt,egy whiskyt és egy alkohol nélküli koktélt.*A pincér készségesen ki is viszi a rendelést majd távozik az asztaltól.~Remélem ízleni fog nekik~gondolja majd a szomszédban ülőkre mosolyog és a kezét a fejéhez téve int nekik.* |

| Téma: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt Szer. Máj. 16, 2012 4:15 pm | |
| *Cukrot szór a kávéjába az asztali cukortartóból, és éppen belekortyol, mikor Gilneas elneveti magát. És mivel a nevetése elég ragadós, Nati igen kínos helyzetbe kerül, ugyanis tele a szája kávéval. Minden erejét összeszedve, vicces grimaszok árán lenyeli a kortyot, - ezzel megmentve a méltóságát - és csak utána fakad egy kissé nőietlen hahotára. Mikor végre szóhoz jut, folytatja a beszélgetést.* - Igen, Exanról el is tudom képzelni, hogy baglyot küldjön. Valószínűleg én is lusta lennék lejönni a faluba. *Teszi hozzá elgondolkozva, és az utolsó falat sütit is a szájába rakja. Ekkor egy új vendég lép be az ajtón, és Gil róla kérdezi.* Nem ismerem *rázza a fejét.* De Naxis kitűzője van, úgyhogy biztos hozzánk jár. *Az üres tányérját kapirgálja szórakozottan a villájával. Mindig zavarba jön, ha túl sokáig nézik.*
A hozzászólást Natalia Tatiana Ridolf összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Máj. 16, 2012 4:23 pm-kor. |

| Téma: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt Szer. Máj. 16, 2012 4:00 pm | |
| * A szőke fiú, nekilátott a fagyijának, viszont le kellett tennie a kanalat, mert nevetésben tört ki, mikor a lány megemlítette, hogy Exan lóg neki egy pár strandpapuccsal. Nem kérdezett rá, de biztosan mókás sztori lehetett.* - Hát igazából, én sem láttam már őt, nagyon régen, de én már vagy két hete. * Gondolkozik el a fiú, és valóban Nati jól tudja, tényleg olyan magas mint testvére és fizikumban is ugyanolyanok, csupán az egyik szőke a másik meg fekete. Közben elfogyott Belwar fagylaltkelyhe is és rendelt magának valami italt, nem szokott nagyon narancslevet inni, inkább erősebb italokhoz van szokva, de most az egyszer kivételt tesz. Ha már egyszer idetévedt, ki tudja még hány olyan dolgot fog tenni, ami nem rá vall. Az üres kelyhet forgatja az asztalon, közben válaszol a lánynak.* - Most költöztem még csak ide Nellondra, most kaptam egy jó lakást úgyhogy berendezkedem még csak, tetszik a hely, már régen kinéztem magamnak, de csak most lett egy ilyen alkalom. De legalább közel lakom Exanhoz, így nem kell levelezgetnünk, bár a sokész néha még ilyen távlatból is küld baglyot. * Neveti el magát a fiú, majd újból megszólal a csengő, ami jelzi az új vendég érkeztét, a smaragd zöld szempár hátrafordul, hogy megnézze ki érkezett. Egy napszemüveges srác az új vendég, nem messze tőlük helyet is foglalt az egyik asztalnál és körbenéz a helyiségben. Belwarnak valamiért ismerős a srác, pedig biztosan nem ismerheti, hiszen még csak nemrég érkezett ide és alig ismer valakit.Nat felé fordul.* - Te ismered a srácot? A suliba jár? Valamiért olyan ismerős nekem. De annyira errefelé néz, hogy gondoltam neked évfolyamtársad vagy valami. |
|  | | Scott André Nellondi polgár
Hozzászólások száma: 11 Kaszt: 
 | Téma: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt Szer. Máj. 16, 2012 3:42 pm | |
| *Mivel ma napsütéses idő ébredt Nellod városa úgy gondolta, hogy meg lepi magát egy fagyikehelyel. Útnak is indult, hiszen a minap hallotta,hogy itt van valamerre az árosban egy nagyon jó fagyizo és most meg keresi.*A cigije is elfogyott így abból utánpótlást kell venni.*Meg mentett nem rég egy kisgyereket, akit egy figyelmetlen kocsis majdnem elütött így most lazán sétál de, nyitott szemmel nehogy valami baj történjen a környékén.*Fekete feszülős farmer halásznadrágban van és egy kék-fehér póló, van rajta. Napszemüveg keresztül tökéletesen látja környéket.*Mostanában hozzá szokott a kontaklencséhez így azt visel folyamatosan az is barnás-fekete színű. A sarki Pubban megvette a cigit, és lassan tovább sétál. Negyedóra múlva feltűnik előtte a fagylaltozó.*~Ez egy kicsit messze van tőlem, de nem baj.~Ezekkel, a gondolatokkal lép be az ajtón. Napszemüvegét fejére helyezve néz szét ülőhely után, talál is egyet egy furcsa talán diák pár mellett.*Odalépdel és leül, utána leadja az arra járó pincérnek a rendelést és borra valót is csempész a fizetség mellé. A pincér hajolgatva hátrál a pulthoz. Miközben a fagyijára vár jobban szétnéz és meg állapítja, hogy elég sok diák van jelen és valószínű ez a hely a törzs helyük.* |

| Téma: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt Szer. Máj. 16, 2012 3:41 pm | |
| - Ami az öcsédet illeti, nem tudod, mi van vele mostanában? Lóg nekem egy pár strandpapuccsal, de vagy egy hete nem láttam... *Az eladó végre befejezi a telefonálást és a manikűrözést, és figyelemere méltatja őket is. Gil megjegyzi, hogy szép a lány körme, de Nati csak elhúzza a száját. A rózsaszín körömlakk annyira nem jön be neki, a sötétebb színeket szereti.* ~Vajon lehet errefelé sötétlila körömlakkot kapni?~ *Fut át az agyán, majd inkább azon kezd gondolkozni, mit is rendeljen. Az utolsó pillanatban mégis elmegy a kedve a fagyitól, így máshogy dönt.* -Egy narancsos blondie-t kérek szépen. Ja, és egy capuccinót is. *Nem mintha különösebben álmos lenne, de most valahogy megkívánt egy kávét. A pincérlány ellibeg, és Gil folytatja a beszélgetést. Amikor az Exszel való hasonlóságra terelődik a szó, Nati gyorsan helyesbít.* Arra gondoltam, meg mertem volna esküdni rá, hogy a suliba jársz. Tényleg nem hasonlítasz az öcsédre. Talán csak a magasságod... *Vizslatja elgondolkozva a fiút, majd elmosolyodik, - és mi tagadás, el is pirul egy kicsit - mert eszébe jut amikor rátámadt Exanra. A pincérlány visszatér, és leteszi elé a sütit meg a kávét.* Köszönöm szépen *mondja Nati a lánynak, és elégedetten a sütijéhez lát. Miután lenyel egy falatot, a fiúhoz fordul.* És mit csinálsz itt Nellondban? Úgy értem, dolgozol, vagy ilyesmi?
A hozzászólást Natalia Tatiana Ridolf összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Máj. 16, 2012 3:44 pm-kor. |

| Téma: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt Szer. Máj. 16, 2012 3:24 pm | |
| - Frostburn bizony, már meg sem lepődöm, hogy mindenki ismeri itt lassan az öcsémet. * Mosolyog, majd észreveszi, hogy Nat az asztal alatt tevékenykedik valamit, de nem teszi szóvá, hiszen látta a pár centis magassarkút, mikor a lány betért az ajtón, és hiába ő nem ért az ilyen dolgokhoz, teljesen megérti, ha meg akar tőle szabadulni a lány. Időközben a eladólány is megérkezik és mintha mi sem történt volna, kedves mosollyal az arcán kérdezi az asztalnál ülőket, hogy "mit hozhatok?" Belwar felvonta a szemöldökét a lányra.* - Kissé hosszúra sikeredett a telefon, de legalább a körme szép. * Mosolyog, de azért így akarta jelezni, hogy nem illik megváratni a vendéget.* - Én egy fagyi kelyhet kérnék. *Közben Nat megkérdezte, hogy Belwar nem diák e, valóban a fiú nem akart erről beszélni, de azért válaszol, mert úgy illik.* - Hát, nem, de talán majd jövőre én is a nezában koptatom a padot. Egyelőre még csak most költöztem ide. *Féloldalas mosoly ül ki az arcára, amikor a lány kijelenti, hogy meg mert volna rá esküdni.* - Ekkora volna a hasonlóság köztünk? Pedig tűz és víz vagyunk. * Nevet ezután, mindig is szöges ellentéte volt testvérének, ezért váratlanul érte ez a kijelentés.De a vért, nem lehet letagadni, külső jellemvonásokban ez pedig kiütközhet. Nem mintha zavarná ez a fiút, csak belegondolt a köztük lévő különbségekre.* - Hát igen, végül is igazad van. * Helyeselt a lánynak, közben megkapta a fagyi kelyhét az eladótól.* |

| Téma: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt Szer. Máj. 16, 2012 3:08 pm | |
| *A tündesrác szemlátomást nagyon elbambul, mert néhány pillanatig csak pislog rá. Mondjuk lehet, hogy ebben Nati szokatlanul közvetlen viselkedése is közrejátszik. Aztán a fiú "felébred", és be is mutatkozik.* - Azt mondod, Frostburn? Exan rokona vagy, nem igaz? *Nem sok Frostburn szaladgál Nellond utcáin, úgyhogy valószínűleg igaza lesz.* Igazából nem lenne vészes ez a cipő, csak nagyon nyom. *Mondja, és az asztal alatt - lehetőleg feltűnésmentesen - ki is bújik belőle.* Te nem diák vagy? *Kérdezi aztán meglepődve. Nem gondolta volna Exan bármelyik rokonáról, hogy nem veszik fel a suliba - márpedig itt valószínűleg ez a helyzet.* Meg mertem volna esküdni rá... *Kezdi, de a mondta végére elhalkul a hangja, mert eszébe jut, hogy a fiúnak valószínűleg rosszul esik, hogy nem vették fel. Inkább gyorsan másról kezd beszélni.* Pedig szerintem a Belsirionra járnak a legtöbben. Én igazából Naxeldires akartam lenni, csak hát az a bizonyos kerék másképp gondolta... ~Remélem nem hiszi azt, hogy sötét varázslónak készülök, vagy ilyesmi...~ *Jut eszébe hirtelen. Nem áll annyira távol tőle a sötét oldal, mint gondolnánk, de azért még mindig a határon innét van.*
A hozzászólást Natalia Tatiana Ridolf összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Máj. 16, 2012 3:48 pm-kor. |

| Téma: Re: Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt Szer. Máj. 16, 2012 2:52 pm | |
| * Az ajtónyílásra még nem fordul oda, de a kopogó cipők hangjára, aztán odakapja a fejét, és egy magassarkús, fekete hajú lányt pillant meg, aki aztán beljebb is slisszan.Belwar kicsit nyújtózkodik, hogy megnézze az eladólány még telefonál e. Így a lánynak is várnia kell majd, legalább már ketten szidhatják. Belwar elgondolkozott azon, hogy van e ilyen jó idő ahhoz, hogy a leányzó ilyen csinosan sétálgasson az utcán, de nem volt sok ideje ezzel foglalkozni, úgy tűnt a lány türelmetlen volt és neki sincs kedve várni, a fiú felé fordult, majd megszólította, először még megkérdezte, hogy leülhet, e de utána máris lehuppant az fiú asztalához. Belwar egy ideig csak pislogott, pár másodperc után aztán egy fejrázással rendezte vonásait és felfogta mi történik.* - Öö, hogyne.. természetesen foglalj csak helyet, fárasztó lehet egy ilyen cipőben álldogálni. * Pislogott tágra nyílt szemekkel, alig telt el egy perc, de már van is társasága, az eladó csajszi, pedig vígan telefonál, ujjával csavargatja a telefonzsinórt és közben festi a körmét.Belwar a lányra néz.* - Hát azt hiszem, még sokáig kell várnunk. * Mondta mosolyogva, de ő sem feledkezik meg az illemről, és bemutatkozik.* - Belwar Gilneas Frostburn, de inkább csak Gil ha kérhetem, arra hallgatok is. *Mondta, közben hátradőlt székében és nyújtózkodott egy kicsit, hogy a polcok felett megpillanthassa az eladót, de csalódnia kellett, mert az még minidig bent hahotázott.* - Nahát mennyi errefelé a diák, Belsirionossal viszont még nem találkoztam. *Kezdi a beszélgetést, ha már úgy is várniuk kell akkor legalább addig ne unatkozzanak.* |
|  | | | | Jégvilág fagyizó, süteményes és édességbolt | |
|
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|