Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságDreamlands - Az álmok földjénRegisztrációBelépés

Share | 

Sötétség Kegyenceinek Titkos Főhadiszállása

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
SzerzőÜzenet
Casimiro Odalis
Tanár
Tanár

Minősítés:
Hozzászólások száma: 159
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
Titulus: Lélekszimpátia tanár
TémanyitásTéma: Sötétség Kegyenceinek Titkos Főhadiszállása   Vas. Jan. 13, 2008 6:14 pm

First topic message reminder :

A gonosz bagázs központi találkozó helye, egy barlang. Leírás később
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Dylan Parthalan
Sötétség kegyence

Hozzászólások száma: 14

Pozició
Titulus: Sötétség kegyence
TémanyitásTéma: Re: Sötétség Kegyenceinek Titkos Főhadiszállása   Szomb. Márc. 01, 2008 4:16 pm

*Dylan lépked kimérten, határozottan a főhadiszállás felé, folyamatosan oldalra, hátra pillantva, hogy követi-e valaki, vagy hasonló. Léptei teljesen hangtalanok, egyetlen lépést sem követ háttérzaj, vagy valami hasonló. Oldalán ott lóg egy apró kard, hüvelybe helyezve, tulajdonosa pedig fekete ruhát visel magán, tetőtől-talpig. Mikor megérkezik a főhadiszállásra, csak biccent egyet társainak, és egy sötétebb helyre tesz pár lépést. Nem fog leállni ismerkedni, nem ezért jött, hanem azért, hogy meghallgassa a meghívó értekezését, beszédét.*
Darien Manath
Sötétség kegyence

Hozzászólások száma: 145

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Sötétség Kegyenceinek Titkos Főhadiszállása   Szomb. Márc. 01, 2008 4:11 pm

*Darien lép be a főhadi szállásra, fekete köpenyt visel fején fekete csukja van, látja hogy már jó páran itt vannak, beljebb megy és köszön a többiek felé*-Jó napot, Darien Manath*mutatkozik be azoknak akiket nem ismer és azok közül bizony van pár ember, vagy éppen más faj, nekitámaszkodik a falnak és szemei a társaság eddig itt lévő tagjain jár, nem nagyon szólal meg gondolatai most tul izgatottak ahhoz hogy beszéljen*
Gregory Galway
Sötétség kegyence

Hozzászólások száma: 96

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Sötétség Kegyenceinek Titkos Főhadiszállása   Szomb. Márc. 01, 2008 4:07 pm

*Nem is olyan messziről érkezik meg a tagbaszakadt, magas, izmos felépítésű férfi. Sötét utazóköpenyt visel, és mindez idáig a kedvenc formáját választotta az utazásnak, sólyomként repült el idáig. Mikor belép, egyik kezét a kardján nyugtatja. Alighogy belép, és körbenéz, máris két társát pillantja meg, akiket egytől-egyig végigmér, lassan, alaposan. Biztos, ami biztos, bár még egyiküket sem ismeri.* -Szép napot. *köszön illedelmesen, majd beljebb sétál, szemeivel hol az egyik, hol a másik személyt figyelve, aztán az egyik fal mentén szépen megáll, és a bejáratot kezdi el figyelni, valamint a bent levő társaságot.*
Ferida Maha
Sötétség kegyence

Hozzászólások száma: 49

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Sötétség Kegyenceinek Titkos Főhadiszállása   Szomb. Márc. 01, 2008 4:03 pm

*Aprób sétáim során jártam már ebben a barlangban, de igazán sosem néztem be. Szultánától hallottam, férfiak szoktak erre járni, d emost nincs itt senki. de biztos ami biztos, a fátylat nem veszem le. Sötét, bíborszínű abaám és vörös fátylam kiemeli sötét szemem, ma sem vagyok kevésbé szebb mint máskor. Hiába, tartom magam. Szép ez a barlang, sötét, de mégis valahol magával ragadó*
-jó napot-köszönök csenő hangomon, csak később veszem észre az illetőt aki a falnak támaszkodik, s egy aprót meghajolok felé, a tisztelet jeléül*
Casimiro Odalis
Tanár
Tanár

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Sötétség Kegyenceinek Titkos Főhadiszállása   Szomb. Márc. 01, 2008 4:03 pm

*Lombkunyhójából érkezik. Ha minden igaz, és a levélben pontosan volt megadva, akkor ma lesz egy kisebb gyűlés. Nem is árt, az iskolát már jó ideje figyelik, jónéhány varázslattal levédték a főhadiszállást, néhány részletet nem ártana már megtudniuk, hisz mindannyian jó ideje itt időznek, és szinte alig van információjuk. Egyelőre még mindig akad olyan kegyenc, akivel nem találkozott, de ez részben az ő hibája is, nem túlzottan társasági lélek, sokkal jobban kedveli az erdő csendes magányát. A főhadiszálláson megjelenve nekidől a falnak és a bejáratot figyeli.*

Renegát tünde. A múltja elég sötét, bár hajdanán nem olyan volt, mint most, de az élet megváltoztatta. Hideg és kimért, nem foglalkozik másokkal, a saját boldogulását tartja csak szem előtt. Nem életcélja a gyilkolás, de szeret valami felsőbb erőt szolgálni, még ha az gonosz is, így került az úrnő szolgálatába. Megveti, sőt alapvetően gyűlöli az embereket. Kiváló harcos, bűbájhasználó, remekül ért az átváltoztatásokhoz, és a mentális varázslatok sem állnak tőle távol.
Előtörténet
Cirelin de Sovalon multija
Jason Nolan
Sötétség kegyence

Hozzászólások száma: 102
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Sötétség Kegyenceinek Titkos Főhadiszállása   Hétf. Jan. 28, 2008 1:43 pm

*Egy ideig tőrét piszkálgatja, melynek nyele és pengéjének éle is lefelé hajlik, és a nyeléről a penge fonákján egy domborminta tüskés sárkányt formáz, mej a fonák oldalt is sebzésre használhatóvá teszi, bár halálos sebet nem képes ejteni, inkább csak felszaggatni a bőrt. A levegőbe dobálja, forgatja az ujjai között, majd mikor megunja a semmitevést, inkább visszavonul barlangjába*
Jason Nolan
Sötétség kegyence

Hozzászólások száma: 102
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Sötétség Kegyenceinek Titkos Főhadiszállása   Hétf. Jan. 28, 2008 1:21 pm

*Már elég sok helyet körbejrt, és látott néhány szállást is*
~Micsoda bolondokkal vagyok körülvéve. Nem rejtekhelyet építenek, hanem komplett palotákat, mintha nem is támadni jöttünk volna ide, hanem piknikezni, mint úri gyermekek. De ez a főhadiszállás legalább rejtve van. Eleget teszek a kérésnek, valamit hozzáadok én is tán~
*A barlang falához lép, kezeit elé teszi nem érintve, és erősen koncentrál. Lassan míves perem faragódik ki, s egyre mélyül, végül egy díszes kandalló kerekedik, mely az ő puritán barlangjánál sokal finomabb vonású*
~Remélem nem csak berendezésre kell pocsékolnom majd az erőimet. Ezzel az erővel elmehettem volna barlangi berendezőnek~
*Ezután varázsol még néhány egyszerűbb szikla padot, majd leül az asztalhoz*
Casimiro Odalis
Tanár
Tanár

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Sötétség Kegyenceinek Titkos Főhadiszállása   Csüt. Jan. 17, 2008 6:11 pm

*A termonukleáris robbanás hallatán felszalad a szemödöke, azzal tényleg elég nagy pusztítást lehet végezni. Már épp újabb kérdés jönne a szájára, de a mester, ahogy jött el is tűnik, mint a kámfor.* ~Szóval valami hatalmas fegyver, bár nem értem, miért kell az egész iskolát lerombolni mindezért, de a hatalom a cél, akkor nem kell a részleteken gondolkodni.~ *Elmosolyodik, majd letekint a kúriára.* ~Nem lesz szép végetek, és még nem is sejtitek.~ *Kezdésképp néhány védőbűbájjal látja el a helyet, majd elindul mindenkinek egy-egy kisebb üzenetet hagyni a mester kéréséről.*

Renegát tünde. A múltja elég sötét, bár hajdanán nem olyan volt, mint most, de az élet megváltoztatta. Hideg és kimért, nem foglalkozik másokkal, a saját boldogulását tartja csak szem előtt. Nem életcélja a gyilkolás, de szeret valami felsőbb erőt szolgálni, még ha az gonosz is, így került az úrnő szolgálatába. Megveti, sőt alapvetően gyűlöli az embereket. Kiváló harcos, bűbájhasználó, remekül ért az átváltoztatásokhoz, és a mentális varázslatok sem állnak tőle távol.
Előtörténet
Kalandmester

Hozzászólások száma: 8832
Kaszt:

Pozició
Titulus: Mesélő
TémanyitásTéma: Re: Sötétség Kegyenceinek Titkos Főhadiszállása   Csüt. Jan. 17, 2008 6:04 pm

*Hidegen elmosolyodik a köpeny alatt, ám arca nem látható, így csak a mozdulatból lehet látni, hogy mulattatja a kérdés.* Nekem személyes okaim vannak, amik most nem számítanak, nem rád tartozik. Ám az igen, hogy a hatalom a cél. Van ott valami, amit ha megszerzünk, legyőzhetetlenek leszünk. Valami, ami meg fogja változtatni a sorsukat, s miénket. Május 31-hez 5 évre be fog következni egy termonukleális robbanás, ami nekünk lesz köszönhető. És onnantól miénk a hatalom. Előre láttam. S a varázsszerekkel, és a legigázott szolgákkal ti is elégedettek lesztek.
Garantálom. *felsőbbrendű mosoly.* Most visszavonulok. *Egyszerűen köddé vállik*
Casimiro Odalis
Tanár
Tanár

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Sötétség Kegyenceinek Titkos Főhadiszállása   Csüt. Jan. 17, 2008 5:53 pm

*Felkel és követi a nagyurat a trónszékhez. Szó, ami szó eddig mindenki csak a saját háza tájával volt elfoglalva.* -Igazad van uram, de a legtöbben még arra sem méltatták a többieket, hogy felfedjék magukat, vagy kitolják a képüket a házukból. Alig lehetett még valakivel összefutni, pedig sok mozgást láttam már. Még ma este szólok a többieknek, és nekilátunk kiépíteni egy megfelelő búvóhelyet rendes védelemmel. *Óvatosan követi urát a barlang szájához, majd letekint ő is a kúriára.* -Ha szabad kérdeznem...mester, mi a cél, miért akarjuk elpusztítani ezt az iskolát? *A gyenge ponton elgondolkozik.* -Én innen fentről úgy láttam, hogy mindenképpen a Tölgyes irányából kell közelíteni, azt nem annyira ellenőrzik, de csak gyalogosan lehet bejutni, a térmágiák korlátozva vannak.

Előtörténet
Kalandmester

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Sötétség Kegyenceinek Titkos Főhadiszállása   Csüt. Jan. 17, 2008 5:47 pm

Kelj fel..Odalis. *int, s elindul, meg sem várva, hogy követik e.* Nem küldtem semmiféle tervet, feltételeztem, hogy 12 nagy tudású mágus képes összfogni, s megalkotni egy olyan egyszerű dolgot, mint egy búvóhely. De itt sem védővarázslatok sincsenek, semmi. Besétáltam, mint oktalan halandó. *Kiér a barlang szájához, onnan tekint le a kúriára, amely alant elterül* Ostobák, naivak. Meg vannak számlálva a napjaik. Feltéve ha megfelelően követitek az utasításaim. Mihamarabb védjétek meg a főhadiszállást, legközelebb ne érkezzek meg ilyen könnyen. Tudunk már valami gyenge pontot ebben a... varázslóképzőben?
Casimiro Odalis
Tanár
Tanár

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Sötétség Kegyenceinek Titkos Főhadiszállása   Csüt. Jan. 17, 2008 5:38 pm

*Nem egy magalázkodó fajta, de tudja van, mikor kénytelen eltűrni dolgokat a végső cél érdekében, ez is most egy ilyen pillanat. Letérdel hát és fejet hajt.* -Casimiro Odalis vagyok, mester, üdvözöllek itt, már napok óta várunk. A többiekről nem tudok túl sokat, és sajnos nem kaptuk meg a főhadiszállás berendezésének tervét sem, vagy legalábbis én nem találkoztam vele. Valaki vélhetőleg mulasztást követett el. Eleddig még csak néhányakkal találkoztam, egy tündérrel, egy tündével, és egy nővel, de nem tudom pontosan, mikor is érkeztek. Én a környéket próbáltam felderíteni, hogy tudjuk mi merre, mik a lehetőségeink itt, a többieket nem láttam eddig túl nagy tevékenységet végezni. Itt minden nap megjelentem, hátha megérkezetl, mester. *Csak a mondat végén pillant fel. Nem akar összetűzést, főleg nem a mesterrel...már ha ő az. Ha nem, akkor eljön még a bosszú ideje az átejtésért.*

Előtörténet
Kalandmester

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Sötétség Kegyenceinek Titkos Főhadiszállása   Csüt. Jan. 17, 2008 5:33 pm

*És lám, jön valaki. Egy a sokból. Mindegy, kezdetnek elég. Kilép a félhomályból, ám arcát nem fedi fel. * Daronel Deneira.. térdelj le szolga. *suttogja.*
A kért változtatások, hogy rendezzétek be a főhadiszállást, elmaradtak. Nem tűrök több mulasztást. Számolj be azonnal kik érkeztek, mikor, s min dolgoztatok eddig. *pöccint, amitől egy hideg kőtrón jelenik meg, amin helyet foglal*
Casimiro Odalis
Tanár
Tanár

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Sötétség Kegyenceinek Titkos Főhadiszállása   Csüt. Jan. 17, 2008 5:16 pm

*Minden nap eljön erre, hátha netán van értelme. Eddig még ugyan nem volt, hisz a mester, aki idehívta őket még nem tűnt fel egyszer sem...de majd csak eljön annak is az ideje. A hatalmas barlangban van egy kőasztal, néhány szék, ki is választ egyet, és leül, majd körbenéz-.* ~Vajon ma eljön? Vagy ma sem? Remek kérdés, Casimir, semek kérdés.~

Előtörténet
Kalandmester

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Sötétség Kegyenceinek Titkos Főhadiszállása   Csüt. Jan. 17, 2008 5:12 pm

*Sötét köpenybe öltözött alak lépdel végig a barlang hideg murváján. Magában mosolyog, eddig minden nagyon szépen alakult. Voltak már, akik az útjába álltak, de nekik rövid életük volt. Vagy lesz. Végülis mindegy. És hamarosan megérkeznek a mágusok, akiket hazugságokkal, igéretekkel, vagy éppen fenyegetéssel iderendelt. A főhadiszállás azonban még nincs kész. Ez meg hogyan lehet? Haragosan ráncolja a szemöldökét. És most sincs itt senki, hogy őrt álljon! Haragja nem ismer határokat. Mindenesetre úgy dönt, megbújik picit az árnyas kiszögelésben, s vár, hátha idetéved egyikük, s kitöltheti rajta mérgét.*
Casimiro Odalis
Tanár
Tanár

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Sötétség Kegyenceinek Titkos Főhadiszállása   Vas. Jan. 13, 2008 6:14 pm

A gonosz bagázs központi találkozó helye, egy barlang. Leírás később

Sötétség Kegyenceinek Titkos Főhadiszállása

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
6 / 7 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Similar topics

-
» Titkos Barlang
» Titkos labor
» Titkos barlang
» Sötétség Kegyenceinek Titkos Főhadiszállása
» Titkos folyosó