Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak |
|
| Szerző | Üzenet |
|---|
Darien Manath Sötétség kegyence

Hozzászólások száma: 145
Pozició Titulus: Sötétség kegyence
 | Téma: Re: Sötétség Kegyenceinek Titkos Főhadiszállása Szer. Ápr. 16, 2008 10:17 am | |
| *Darien elmosolyodik, bár belül kicsit meglepődött bár ez arcán nem látszik*~Nagyon jól képes megőrízni a hideg vérét , biztosan erős akaratú~*elmosolyodik*~ de az akaratot meg lehet törni,~*kezével a farkasa fejét simagatja közbe ad neki is egy darabka húst, majd feláll és elkezd járkállni a mező előtt ami fogva tartja a lányt,*-Ne aggódj az iskolátokba, azon a....*nem fejezi be a mondatot*-Senki nem fogja észre venni a hiányod*Arcán maga biztosság jele van. látszik,hogy nem a levegőbe beszél* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Sötétség Kegyenceinek Titkos Főhadiszállása Szer. Ápr. 16, 2008 10:12 am | |
| *Tekintetét még evés közben sem veszi le az idegen arcáról. A nevetés hallatán kicsit összeszűkíti a szemeit és egyre gyanakvóan méregeti a férfit.* ~Kíváncsi vagyok, hogy miért raboltak el... Biztos ki fognak faggatni.~ *Gondolkozik magában.* ~Méghogy az otthonom. Ezt én nagyon kétlem.~ *De hangosan nem mondja ki a gondolatait. Egyelőre még nem. Fölöslgesen nem akar megszólalni, előbb fel kell mérje helyzetét és hogy pontosan kikkel áll szemben. Csak vállat von a férfi kijelentésére. Úgy tesz, mintha belenyugodna helyzetébe, de ez távolról sem így van.* |
|  | | Darien Manath Sötétség kegyence

| Téma: Re: Sötétség Kegyenceinek Titkos Főhadiszállása Szer. Ápr. 16, 2008 9:58 am | |
| *Mosolyogva nézi a lányt, látja az arcán hogy gondolkozik, egyen vagy ne egyen, végül neki lát, ennek örül is mivel nem kapott parancsot a gyilkolásra ergo a sötét nagyúrnak szüksége lehet még rá*~mindegy ha meg kell ölni szivesen elvégzem*fejét oldalra fordítja úgy nézi, majd a lány kijelentésén elneveti magát*~hideg, bátor, de nem tudja hogy hol van~*mikor csillapítja a nevetését rá néz*-Hát ennek nagyon örülök, meg is kell mert lehet ez lesz az othonod életed megmaradt részébe,*a groteszk mosoly továbbra sem megy le az arcárol elvégre őrült, a hangok azt mondják ölje meg most de ellen ál nekik bár arcán néha rándulások jelzik hogy ellenkezik magával*-Itt nem talál rád senki, szökni meg eleve lehetetlen de azt mondom próbáld meg, és í kínok kínját éled át |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Sötétség Kegyenceinek Titkos Főhadiszállása Szer. Ápr. 16, 2008 9:51 am | |
| *Meghallja a közeledő lépéseket és az érkezőben felismeri az egyik támadóját. Akaratlanul is megrándul arca, de aztán ismét szokásos rideg kifejezését ölti magára. Nézi, ahogy a férfi odamegy a farkashoz és megsimogatja. Alaposan végigméri mindkettejüket, aztán meg valami ételnek nevezett undormányt kap. Még szerencse, hogy a gyümölcs meg a kenyér ehetőnek néz ki. De ekkor Delila megszólal.* ~És ha mérgezett?~ *Gazdája legyint.* ~Szerinted azért raboltak el, hogy megmérgezzenek? Biztos akarnak valamit tudni..~ *Felel neki gondolatban és odaveti a leopárdnak a húst. Ő maga megfog egy almát és elkezdi azt enni. Ismét a férfire tekint.* - Meg lehet itt szokni. *Mondja hidegen. Teljesen higgadt ahhoz képest, hogy éppen fogságban van.* |

| Téma: Re: Sötétség Kegyenceinek Titkos Főhadiszállása Szer. Ápr. 16, 2008 9:42 am | |
| *Hirtelen a bejáratnál egy férfi lépked végig,Darien kiváncsi mi lehet a lánnyal, nem azért mert sajnálja de addig is el tud vele beszélgetni egy két dologról, arca groteszk vigyorrá húzódik a sötétben de ezt nem nagyon lehet látni, amikor farkasa meglátja azonnal fel is kapja a fejét, és oda poroszkál hozzá*-Szervusz Menthor, jó farkas*mondja és megsimagatja majd a lányra szegezi hideg tekintetét, hiszen már látja hogy felébred*-Nocsak nocsak, szóval felébredtél*mondja majd be ad neki egy kenyeret meg némi gyümölcsöt, egy kis hússal*-Edd meg, jobb ha hozzá szoksz, mert eggy hamar nem szabadulsz innen*mondja s közbe szája önkéntelen mosolyra húzódik* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Sötétség Kegyenceinek Titkos Főhadiszállása Szer. Ápr. 16, 2008 9:36 am | |
| *Estella ébredezni kezd, ezzel együtt daimónja is. A lány a fejét fogva tér magához és lassan felül. Körülnéz, de csak annyit tud megállapítani, hogy egy barlangban van és be van zárva. Hirtelen eszébe jut minden, ami tegnap történt. Azonnal megfordul és megpillantja Delilát, akinek látszólag nincs semmi baja. Aztán feláll a földről, de egy kicsit szédül. A vibráló védőpajzshoz megy és megpróbálja a kezét átpréselni rajta, de hát ez nem lehetséges. Körülnéz a pajzson kívüli térségben és észreveszi a farkast, amelyik tegnap ott volt.* ~Az egyiknek a daimónja.~ *Mondja Delila, aki addigra már gazdája mellé ért a pajzshoz. A lány bólint.* ~Csak az egyiknek volt. Volt az animágus, amelyik kerecsensólyommá tud alakulni és volt a másik, akinek daimónja is van.~ *Összegzi magában Estella.* |

| Téma: Re: Sötétség Kegyenceinek Titkos Főhadiszállása Kedd. Ápr. 15, 2008 9:02 pm | |
| *Fejet hajt majd elmosolyodik*-Azt hiszem igazad van, neked is jó éjt, és a sötétség legyen a pártolód*mondja majd miután a férfi kimegy Darien lehajol a farkasához közbe az ájult lányt nézi*-Te maradj itt, pihenj figyelj és, ha valami van jelezz*mondja neki majd megsimagatva a farkast felegyenesedik, majd elindul a kijárat felé, holnap biztosan eljön ezt már eldöntötte. Miközbe kifelé megy szép lassan válik láthatatlanná majd egy szökkenéssel már el is tűnt* |
|  | | Gregory Galway Sötétség kegyence

Hozzászólások száma: 96
 | Téma: Re: Sötétség Kegyenceinek Titkos Főhadiszállása Kedd. Ápr. 15, 2008 8:51 pm | |
| -Van ebben valami.. *figyeli, ahogy beviszi a lányt, meg vele együtt nyilván valóan az állatot is.* -Hát, azt hiszem, hogy addig még hátra van pár dolog. Kimenni nem fog, majd mi megyünk be hozzá talán. Meghalni nem fog, ellátva lesz, akkor ezek szerint mindena lehető legjobban alakul. *összecsapja tenyereit, biztos abban, hogy mostmár minden jól fog alakulni.* -Hogy elszúrja? Ugyan! És ha esetleg mégis, akkor az már nem a mi reszortunk, hanem másé. Tudod, a Sötét Nagyúr adta ezeket a lényeket, biztos nem szúrják el. *mondja, majd a bejárat felé sétál pár lépést.* -Viszont azt hiszem ideje nyugovóra térnünk, mert eléggé későre jár, elvégeztük, amit el kellett végeznünk, innentől már csak várnunk kell. Részemről megyek, további szép estét, álmodj kellemesen! *mondja, majd egy fejhajtás után szépen eltűnik a semmiben, még egy elsuhanó, levegőben utazó árnyat lehet látni, aztán az is semmivé foszlik a látóhatáron.* |

| Téma: Re: Sötétség Kegyenceinek Titkos Főhadiszállása Kedd. Ápr. 15, 2008 8:46 pm | |
| *Figyeli ahogy az alakváltó elmegy majd a férfi kérdésére megrántja a vállát*-Nem tudom de nem látszott épp a legbájosabb lánynak*mondja mosolyogva*-Szerintem ő is efféle sötét praktikákat tanulhat, legalábbis a kinézetéből ezt nézem ki*mondja majd felemeli a lányt és berakja egy mélyedésbe, közbe elhúzza a fal mentén a pálcáját, majd rábök a végén. Egy vibráló pajzsszerüség jött létre amin ember be mehet de aki bent van kijönni nem tud kivéve ha nem a társaság tagja*-No azt hiszem ha felébred nem nagyon fog innen kimenni*mondja elégedetten*-Amugy meg majd kikérdezzük ha felébred, de én is kiváncsi lennék egy smásra. Arra a nyavajás alakváltóra várhatunk még egy ideig. Remélem nem szúr el semmit, *mondja groteszk vigyorral majd megroppantja a nyakát* |

| Téma: Re: Sötétség Kegyenceinek Titkos Főhadiszállása Kedd. Ápr. 15, 2008 8:37 pm | |
| -Ahogy akarod. *mondja, nem is véve észre, hogy hirtelen tegezésre váltottak Dariennel, de nem zavarja, inkább élvezi a dolgot. Aztán saját pálcáját veszi elő, megköszörüli a torkát, és rákacsint a férfire.* -Nem dicsőség, ez a munka piszkosabbik része.. *mondja, majd pálcájával rábök az egyik alakváltóra.* -Hékás! Gyere ide, itt a feladat számodra, amit el kell végezned. De szét kell hozzá válnod, a lánynak daimonja volt.. *mondja, miközben figyeli, ahogy az egyik alakváltó közelít, majd megáll Gregory előtt, és lepillant a lányra. Letérdel mellé, majd kezeit ráteszi a lány halántékára, aztán a leopárdéra is. Végül megrázza a fejét, nyújtózik egy nagyot, és a következő pillanatban máris ott áll a lány és daimonja pontos mása. Hörög valamit a két kegyenc felé, majd lepillant a lányra.* -Ez a pálcád, csak ügyesen. Semmi feltűés, olvadj bele a környezetbe! *utasítja Gregory, miközben átnyújtja az alakváltónak a pálcát. Az elveszi, majd lenéz fél magára, akinek alakja immáron egy nagymacskáé. Aztuná meg szó nélkül elindul, hogy visszatérhessen az iskolába, újult emlékeivel, és minden egyébbel, tud mindent, amit csak tudnia kell.* -Hmm, és szerinted mégis miféle gyerekről van szó? *pillant a lányra a férfi, miután az alakváltó már elment.* |

| Téma: Re: Sötétség Kegyenceinek Titkos Főhadiszállása Kedd. Ápr. 15, 2008 8:32 pm | |
| *Mosolyogva oda néz az alakváltókra, majd szemét lassan végig hordozza minden*~ezek mind rondák de mindegy a célnak megfelelnek~*mosolyodik el majd Biccent Gregory felé*-Csináld csak te, amugy szerintem elég lesz egy is*mondja nevetve közbe még mindig a lány arcát nézi*-Már meg is van a helye*mondja közbe az eggyiik bemélyedésre néz a barlangban*~elég nagy, szobának elmegy de igazábol nem érdekel hogy kényelmetlen e neki vagy nem~*mosolyodik el madj komolyan Gregoryra néz*-No akkor tied a dicsőség |

| Téma: Re: Sötétség Kegyenceinek Titkos Főhadiszállása Kedd. Ápr. 15, 2008 8:26 pm | |
| *Gregory is megérkezik, majd leteszi a nagymacskát.* -Nos, akkor jöhet a helyére állítás ugyebár. Szeretnéd te végezni, vagy esetleg én tegyem meg? *kérdezi, miközben végignéz a megmaradt alakváltókon, akik továbbra is magabiztosan állnak a falnál, noha már eléggé kevesen vannak. Közben előszedi a zsebéből a lány pálcáját.* -Hmm, és szerinted ehhez elég egy, vagy kettő kell? *kérdezi, miközben a lány pálcájával a kezében végigméri az alakváltókat. Eléggé rusnya lények egyenlőre.* |

| Téma: Re: Sötétség Kegyenceinek Titkos Főhadiszállása Kedd. Ápr. 15, 2008 8:23 pm | |
| *Gregory és Darien érkezik meg, az elkábított Estella-val. DArien lerakja a terhet, majd kérdően*-No azt hiszem itt az ideje hogy valaki átvegye a helyét a lánykának*mondja mosolyogva*-Van valami amit meg akarsz tőle tudni vagy elég lesz később?*kérdezi mivel ha Gregory ki akarja kérdezni ő nem lesz semmi jónak az elrontója, de ha nem az se baj, lesz még erre alkalom máskor is*-Amugy nem is volt olyan nehéz bejutni, most kevesebb volt az ember mint hittem volna*mondja el elgondolását* |
|  | | Jason Nolan Sötétség kegyence

Hozzászólások száma: 102 Kaszt: 
 | Téma: Re: Sötétség Kegyenceinek Titkos Főhadiszállása Pént. Ápr. 04, 2008 6:14 pm | |
| *A sort Jason zárja, s a nő távozása után kezébe veszi a tündét, s egy kis játéknak látja idejét* Nos, most hogy végre magadnál vagy, és végre csak ketten vagyunk, el kell mondanom, hogy miért is vagy itt. Tudod, te most a mi...hmmm, információforrásunk vagy. Elfogod árulni a kis barátaidat, és mindenkit megölünk, akit szeretsz. Majd a végén, az utolsó áldozat te leszel, barátaid tetemén. *Az utolsó mondat alatt előveszi tőrét, s a fiú torkához szorítja, kicsit meg is vája vele, s kicsordul a vére* De nehogy azt hidd, hogy gyorsan végzek veled. Csak szép lassan, minél fájdalmasabban, hogy a végén magad könyörögj a halálért. De addig a mester még foglalkozik veled. Most viszont...Jóéjt *Keze egy suhintásával, és egy kábító igével elkábítja a diákot, majd a főhadiszállás egy sarka felé fordul, ahol a mester által megidézett alakváltó lények hevernek élettelenül. Egyikőjükre mutat ujjával* Te...Kelj fel, és végezd a dolgodat *A lény felkel, kicsit esetlen mozgása, majd odamegy a mozdulatran tündéhez, kezeit a halántékára teszi, és kevés elmeolvasási képességével felületesen kiolvassa a gyermek memóriáját, hogy átvehesse a helyét, hogy míg faggatják a diákot, ne tűnjön fel senkinek a hiánya. Mikor a lény végzett az elmeolvasással, felveszi a fiú testallkatát, és arcát* Jól van, most menj, éld a fiú életét *Utasítja a lényt, kicsit undorodva tőle, egy újabb alattomos taktikai lény, bár nem mintha ellenére lennének a dolgok. A lény azonnal útnak is indul, az utat tudja, hisz kiolvasta. Ezután már nincs mit tennie Jasonnak, így visszavonul barlangjába* |
|  | | Ferida Maha Sötétség kegyence

Hozzászólások száma: 49
 | Téma: Re: Sötétség Kegyenceinek Titkos Főhadiszállása Pént. Ápr. 04, 2008 5:48 pm | |
| *belépek a balangba. Ide az úton végig éreztem, hoy a fiú, akihez közben folyamatosan beszéltem, próbál llenállni a kis varázsának. El kell ismerni, erős a fiú, ám annyira mégsem, hogy könyedén legyőzzönk. Érzem jason csalódottságát, ideáig rezegteti a levegőt ez az rzés. Hogy megmutassam, egy nő is képes valamire, hát egy kis arabbeszédhez fordulok, melynek hatására negatív érzések töltik el a fiút. Szomorú lesz, s lassan sírni kezd. ha nem is sír, pár könnycsepp kicsordul rajta. A férfival nem akarok harcolni, ám mégis, ez könynebben ment, mint gondoltam* -Üjj l!*sziszegem neki, s leültetem a földre. Pélcámól kötelek kerülnek elő, szorosan körbe tekerik a fiút, majd Jasonre pillanto* -Mostmár a tiéd. Nekem dolgom van* eljött azima ideje, amit talán még a mester kedvéért sem hagynék ki. immár a férfié a terep. Én kisietek a barlangból, s kire kiérek, a tündefin is elmúlik a lélekmágia hatása* |

| Téma: Re: Sötétség Kegyenceinek Titkos Főhadiszállása Pént. Ápr. 04, 2008 4:17 pm | |
| *Jason hát előre megy, nem akar túlságosan udvariaskodni, és húzni az időt. Egy kis kegyetlenséget akar véghez vinni már* A makira szükség lesz *Böffenti csak így röviden oda, majd kilép a barlangból, s egyenesen a tölgyebe indul, a mocsár felől közelítve, s a sűrűben lapulva, hangtalan, mint az tőle szokás* |

| Téma: Re: Sötétség Kegyenceinek Titkos Főhadiszállása Pént. Ápr. 04, 2008 4:12 pm | |
| - Van valami fás terület. Messze elhúzódik az iskolától, és sűrű, akár egy erdő. oda.* mondom azonnal, ahogy elhangzik a kérdés. nem tudom, megérzés, és a megérzéseimre mindig hallgatok. Ám enyhe tisztelettel hátrább lépek, hogy Jason előre mehessen. Nem vagy jós, gőzöm nincs kit fogunk elhozni, de ha úgy alakul, bevethetem képességeimet. Hisz a lélek rezgéseit megfogni... Inkább nem is gondolok bele most mélyebben, várom hogy elinduljunk. Szultána a vállamon, s én még egy hosszú, sötétszínű csuklyát is agamra húzok. Hajam arcom eddig fedetlen volt, s most méginkább olybá tűnök, mint a halál kecses angyala. Na igen, a hiúságom persze határtalan* |

| Téma: Re: Sötétség Kegyenceinek Titkos Főhadiszállása Pént. Ápr. 04, 2008 4:07 pm | |
| *Már korán hallja, hogy valaki közeledik, s mikor a nő megérkezik, csak mogorva arcával, mej amúgy jellegzetes, csak biccent egyet ~Sötét napot. Fanatikus~ *Bár ismeri Ferida képességeit, nem érti egészen, hogy ő honnan tudja, hova akar indulni, de nem gond számára, hogy nem kell sokat beszélni* Hát menjünk *Ebbena pillanatban fel is áll az asztaltól, majd elteszi tőrét, majd bal kezét egyik szablyája markolatára helyezi* Ám mit gondol, merre vadásszunk? |

| Téma: Re: Sötétség Kegyenceinek Titkos Főhadiszállása Pént. Ápr. 04, 2008 3:57 pm | |
| *ima után érkezem a barlangba. Egy társam van már itt, s érzem, neki is azon jár az agya, mint nekem. Gyereket kéne rabolni. Arcom, mint mindig most is fedve van, s helyesen tettem, hiszen férfival van dolgom* - Sötét napot! *köszöntöm, majd Szultána is megérkezik, aki eddig a barlang bejáratánál keresett valamit. Most a vállamra ugrik a maki. Nem kell sokat koncentrálnosm, s bár gondolatolvasó nem vagyok, érzem az izgatottságból, mire vár* -Ha megfelel, indulhatunk is* |

| Téma: Re: Sötétség Kegyenceinek Titkos Főhadiszállása Pént. Ápr. 04, 2008 3:39 pm | |
| *Jason lépdel be hangtalanul a főhadiszállásra, már nagyon únja a tétlenséget, pedig tettre kész. Úgy gondolta, hogy úgyis el kellene rabolni néhány gyerkőcöt, és mi lehetne nagyobb kihívás, mint nappal elrabolni egyet. Ide azért jött, hogy hátha társa is akad, bár nincs oda értük, és nem gondolja, hogy ne bánna el egy gyerekkel, csak a Mester parancsa volt, hogy legalább 2-es csapatokban. Egyenlőre csak leül a kőasztalhoz, és tőrével játszik, mint szokott* |
|  | | Casimiro Odalis Tanár

Minősítés:  Hozzászólások száma: 159 Kaszt:  Üzenőláda: 
Pozició Titulus: Lélekszimpátia tanár
 | Téma: Re: Sötétség Kegyenceinek Titkos Főhadiszállása Pént. Márc. 28, 2008 1:18 pm | |
| *A lelkére nem vette, csupán logikusan a kutyának nem füllik ahhoz a foga, hogy egy nyíltan sértegető egyénnel együtt csináljon bármit is. Akitől lenyeli az nála jóval erősebbnek kell, hogy legyen, ez a mester, de egy vele egy szinten álló beosztottól nem tűr el ilyesmit. Rövid ideig elgondolkodik, sok kedve nincs ahhoz, hogy aztán majd a tündér szeméből olvassa ki ugyanazt, amit előzőleg mondott. Egy ilyenre bízza rá akár az életét is, ha arról van szó. Felhúzott szemöldökkel fordul meg, mivel már kifelé tartott a barlangból.* -Ha önnek a társalgás feldobása abból áll, hogy tökéletesen lekezel mindenkit, miközben nem bizonyította, hogy bárkinél is többet ér, akkor őszintén csak szánni tudom, az unalmas utazás kínját pedig jobb, ha egy vadászattal űzi el, mert azt hiszem, ha megtámadjuk az iskolát talán még önnek is szüksége lesz arra, hogy valaki védje a hátát, és ilyen stílussal senki sem fogja. *Tünde, a tünde bölcsesség még nem veszett ki belőle, ami ellenben a fellenzős dölyfösséggel még úgy, ahogy ér valamit.* -Az emlúlt hetekben sokat figyeltem az iskolát, ahol a legritkábban járnak az a vízesés, arra a vadőr is egészen ritkásan fordul meg. Egy fiatal tündét szúrtam ki, hisz tünde jelleme sokszor űzi a természethez, nem annyit porosodik bent, mint mások. _________________ Renegát tünde. A múltja elég sötét, bár hajdanán nem olyan volt, mint most, de az élet megváltoztatta. Hideg és kimért, nem foglalkozik másokkal, a saját boldogulását tartja csak szem előtt. Nem életcélja a gyilkolás, de szeret valami felsőbb erőt szolgálni, még ha az gonosz is, így került az úrnő szolgálatába. Megveti, sőt alapvetően gyűlöli az embereket. Kiváló harcos, bűbájhasználó, remekül ért az átváltoztatásokhoz, és a mentális varázslatok sem állnak tőle távol. Előtörténet Cirelin de Sovalon multija
|
|  | | Ailil Twinklefeather Sötétség kegyence

Hozzászólások száma: 31
 | Téma: Re: Sötétség Kegyenceinek Titkos Főhadiszállása Pént. Márc. 28, 2008 1:10 pm | |
| *Még a végén kimarad a mókából, ezt pedig nem akarja. A fene gondolta volna, hogy ennyire a lelkére veszi.* Hm.. várjon már, csupán unalmas volt az utam, ezért próbáltam kicsit feldobni a társalgást, de ha nincs ínyére, eltekinthetünk tőle. *Magában fejcsóvál* Nyilvánvaló, hogy a mesterünk úgy vállogatta össze a segítőit, hogy mindenkiben talált valami számára tetszőt, ha sértőnek találta amiket mondtam, hát akkor megkövetem. *A barlang bejáratához közelít.* Ámbátor nem gondoltam, hogy unalmas csevejjel kell elütnünk az időt, nem ezért vagyunk itt. *A stílusa továbbra is dölyfös, de közutáltatnak nem akarja kitenni magát. Így nem árt kissé visszavenni a modorából, magában is utálkozhat.* Nos, mit tudott eddig meg? *pillant kérdőn a másikra.*
|

| Téma: Re: Sötétség Kegyenceinek Titkos Főhadiszállása Pént. Márc. 28, 2008 1:04 pm | |
| *Nem is válaszol a tündér szavaira, tökéletesen leperegnek róla a megjegyzések. A megkezdett mozdulat sem változik továbbra is a barlang bejáratánál áll.* -Nem köszönöm, még a végén túlzottan lealacsonyító feladat lenne önnek, egy magamfajta kezdőt pátyolgatni. Majd a mesterrel lerendezi a dolgot, esetleg feltérképezi a mocsár területét és megoldja egyedül, ha olyan nagy vitéz hírében áll, habár talán jobb lenne, ha a célpont diákot nem küldené azonnal a föld alá. *Mosolya immár cseppet sem kedves. Az arroganciát nem kifejezetten kedveli, sőt.* -Most, ha megbocsát az immár hetek óta figyelt célpontom után járok egy kicsit, gondolom a szükséges ideig még ön is tökéletesen fel tudja majd deríteni a terepet, igaz nehéz lesz úgy, ha az ilyen alantas munkák nincsenek ínyére. _________________ Renegát tünde. A múltja elég sötét, bár hajdanán nem olyan volt, mint most, de az élet megváltoztatta. Hideg és kimért, nem foglalkozik másokkal, a saját boldogulását tartja csak szem előtt. Nem életcélja a gyilkolás, de szeret valami felsőbb erőt szolgálni, még ha az gonosz is, így került az úrnő szolgálatába. Megveti, sőt alapvetően gyűlöli az embereket. Kiváló harcos, bűbájhasználó, remekül ért az átváltoztatásokhoz, és a mentális varázslatok sem állnak tőle távol. Előtörténet Cirelin de Sovalon multija
|
|  | | Ailil Twinklefeather Sötétség kegyence

Hozzászólások száma: 31
 | Téma: Re: Sötétség Kegyenceinek Titkos Főhadiszállása Pént. Márc. 28, 2008 12:58 pm | |
| *Gyerekesnek tartja a tündibündit, hogy a gúnyolódást tartja fegyvernek, de hát kinek mire futja. * Kedves barátom, hova gondol. Nem gondolok magamról többet, mint amit a tetteim érnek. Az, hogy itt vagyok, elég bizonyíték arra, amit érek, még ha a mester olyanokat is válogatott e feladatra, akik csupán arra kellenek, hogy a valóban rátermettek kiemelkedhessenek közülük. *csúfondárosan mosolyog.* Nem látott tőlem még mást, mint üres szavakat? Ez nem véletlen tünde uram, ezért él még, hogy nehogy elragadott indulataim vesztét okozzák. Nem szándékozom felvágni tetteimel, mert a legtöbben kik megtapasztalják, már nem áll módjukban megváltoztatni véleményüket, ugyanis alant nyugszanak. *Most már nyiltan röhög.* Na de nem is ez a lényeg, félreértett, pont azt közöltem, hogy úgy vélem segítenem kell, mert a végén még nem boldogul. Ha már itt porosodott az elmúlt hetekben, bizonyos, hogy van célpontja, vagy tévednék?
|

| Téma: Re: Sötétség Kegyenceinek Titkos Főhadiszállása Pént. Márc. 28, 2008 12:48 pm | |
| *Semmit sem jelentenek számára a dölyfös tündér szavai. Azt hiszi, hogy ő több, de ennek ellenére csupán a csipkelődés az övé, mások provokálása a legfőbb szórakozása. Megrántja a vállát.* -Értem, nagyra vagyunk magunkkal, ahogy látom. ~Nem csoda, ha a mester őt küldte, én is kipróbáltam volna, hogy ekkora arc rejt-e valamit, vagy csupán a szája nagy...biztosan nem kapott túl bonyolult feladatot.~ *Kedves mosollyal pillant a másikra, gondolatait nem árulja el, a tündér úgyis tudja, hogy milyen véleménnyel van róla.* -A gúny sajátja, mégis mást még nem láttam öntől csupán üres szavakat, melyek összekovácsolására akár még a legegyszerűbb szerzet is képes. Ezek szerint nem szükséges az, hogy többen menjünk, hát megoldom én magam, gondoltam, hogy a csipkelődés védelmébe bújva kihúzza magát a feladat alól. ~Lám a peckes tündér úr mégis tétovázik, jó köntösbe bújtatva.~ *A kedves mosoly továbbra is arcán játszik, majd a kijárat felé indul.* -Azért megemlíteném, hogy távolléta alatt nem igazán figyelte magát az iskolát, ha mégis netán akadályba ütközik remélem könnyedén megoldja majd. ~Remélem az a bizonyos könyvtáros tünde megáztatja véredben a kardját.~ _________________ Renegát tünde. A múltja elég sötét, bár hajdanán nem olyan volt, mint most, de az élet megváltoztatta. Hideg és kimért, nem foglalkozik másokkal, a saját boldogulását tartja csak szem előtt. Nem életcélja a gyilkolás, de szeret valami felsőbb erőt szolgálni, még ha az gonosz is, így került az úrnő szolgálatába. Megveti, sőt alapvetően gyűlöli az embereket. Kiváló harcos, bűbájhasználó, remekül ért az átváltoztatásokhoz, és a mentális varázslatok sem állnak tőle távol. Előtörténet Cirelin de Sovalon multija
|
|  | | | | Sötétség Kegyenceinek Titkos Főhadiszállása | |
|
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|