Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságDreamlands - Az álmok földjénRegisztrációBelépés

Share | 

Feneketlen Fekete Tó és környéke

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Ailil Twinklefeather
Sötétség kegyence

Hozzászólások száma: 31

Pozició
Titulus: Sötétség kegyence
TémanyitásTéma: Re: Feneketlen Fekete Tó és környéke   Szomb. Máj. 31, 2008 9:44 am

*A gonosz tündér járőrözik a tó környékén, ahogy a mester meghagyta neki. A terv immár készen áll, és hamarosan véghez fogják vinni. Ő is végiggondolta, nem lát benne hibát. A varázslóiskola elveszett. Sötéten mosolyogva sétál, és vár, kérdés, hogy mire.*
Vissza az elejére Go down
Zirah Zhivko
Sötétség kegyence

Hozzászólások száma: 39
Msn: zatyko_nora@hotmail.com

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Feneketlen Fekete Tó és környéke   Csüt. Ápr. 17, 2008 7:18 pm

*Lassú léptekkel közeledik a tóhoz. Csak úgy oson a fák között, fekete ruhája a földet söpri, s a a tüskék bokrok, egy egy kiálló ág már kissé megszaggatta. Megfogja hát alját, feljebb húzza, s úgy lopakodik tovább. Mezitláb van, ezért óvatos, villanó szeme az avart kémleli. Kiér a fák közül, s elengedi ruháját, majd tovább halad a tóhoz. Tudja, hogy nem véletlenül nevezték el feneketlennek, mégis a partjáig megy, ahol belemártja lábát. Ott áll a parton, s ahogy beleérinti lábát, nincs mi alul támaszt nyújthatna. Gyors kikapja hát, elvégre a víz is nagyon hideg, ahogy az éjszaka is. Fennt ragyog a hold, fényei a tó vizére vetül, mely meg se moccan. Egy darabig szemléli még, gyerekesen forgatja ide-oda fejét, de szeme őrült veszélyvágyat tükröz.*
Darien Manath
Sötétség kegyence

Hozzászólások száma: 145

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Feneketlen Fekete Tó és környéke   Kedd. Feb. 05, 2008 7:11 pm

*A férfi elmosolyodik*-Már várom hogy eggyütt dolgozhassunk. Eddig még nem volt dolgom csapatban dolgozni de ugy tűnik ez lesz a leg megfelelőbb alkalom*mondja majd biccent a nőnek. magába arra gondol hogy a nő animágus akkor az már egy nagyon nagy előny a számukra.*egy darabig még marad majd elindul sétállni az erdőbe. Ki tudja merre vezeti az utja*
Trixie Winslow
Sötétség kegyence

Hozzászólások száma: 17

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Feneketlen Fekete Tó és környéke   Kedd. Feb. 05, 2008 7:05 pm

*Ő mindenkivel ilyen, meg kell szokni. Nem olyan nehéz elviselni, csak nem szükséges hozzászólni, és idegesíteni. Ilyenkor egész normálissá válik. Megint megigazítja a haját, ezt minden második percben meg kell tennie. Megkönnyebbül, mikor kiderül, hogy Darien sem akarja feltúrni a magánéletét, persze ebből nem látszik semmi. Egész érdeklődő tekintettel hallgatja a türelmes válaszokat, s mikor a férfi eltűnik a szeme elől megint egy halovány mosoly fut át halottsápadt arcán. Kár, hogy neki nincs semmi hasonló különlegessége, de ez még nem jelenti azt hogy nem tud semmit.*
- Igen, csak egy munka. *Bólint rá, majd ő is belekezd a bemutatkoásba, röviden, tömören. Semmibe nem megy bele komolyabban, még csak az átkokról sem szól semmit, amik terén ő is jeleskedik* Nincs semmiféle különlegességem, közelharcban nem vagyok annyira jó. Van egy íjam, és animágus is vagyok. Ennyi lenne. És ha most nem zavarja, távoznék. Még van egy pár holmim amit ki kell pakolnom *Kimérten biccent, majd gondosan ügyelve arra hogy semmi trutyiba ne lépjen visszatér a barlangjába*
Darien Manath
Sötétség kegyence

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Feneketlen Fekete Tó és környéke   Kedd. Feb. 05, 2008 6:55 pm

*Darien csak elmosolyodik, egy ravasz számító mosoly. Közbe a hangok megint zagyvállnak a fejébe de sikerül lecsendesiteni őket*-Na végre. Egyébként ne aggódj nem akarok én se sokat tudni rólad. Elvégre ez csak egy munka semmi más. Nos akkor válaszolok a kérdéseire hogy tisztába legyünk egymással*-Lélekmágiával illetve átkokal foglalkozok. Igen tanultam közel harcot. A mesterem jól kitanított. És van egy különleges képességem*mondja majd elmosolyodik, közbe teste teljesen átlátszóvá válik, majd teljesen eltünik a nő szemei elől. Tesz egy két lépést és a nő elött pár centire áll meg pár méterre amikor ujra látható lesz*-Hogy közelharcba mennyire vagyok jó az majd kiderül bár tegnap már kipróbálltam a tudásom. Az a tünde......*elharapja a mondat végét majd elmosolyodik*-Na de most te jösz?*mondja nem érdekelve hogy a nő magázódik e vagy nem. Darien olyan hogy aki első látásra szimpatikus azzal normális de ez a nő valahogy különösen viselkedik.*
Trixie Winslow
Sötétség kegyence

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Feneketlen Fekete Tó és környéke   Kedd. Feb. 05, 2008 6:47 pm

*Saját meglátása szerint anélkül is remek kis csapatot alkothatnak, hogy ismerik egymást. Elvégre a hatalom a fontos, és hogy együtt tudjanak dolgozni. Nincs szükség semmiféle barátságra, vagy más, értelmetlen zagyvaságra. Dehogy, neki ilyesmi sosem hiányzott. Azonban be kell látnia, hogy valamilyen szinten a férfinak is igaza van, még ha ezt nem is fogja sosem kimondani. Egy kis beszélgetés végül is nem árthat. Végre megfordul, hátrább lép a víztől*
- Talán.. De nem kell annyi mindent tudnunk a másikról. Elég néhány alap dolog, nem gondolja? *Szemeivel minden egyes mozzanatot figyel ahogyan még közelebb megy egy lépéssel* Kezdjük önnel. Milyen ereje van, milyen erővel bánik a legjobban, közelharcban jó? *Az egész olyan mint egy vallatás, nem hasonlít beszélgetéshez. Ő kérdez Darien válaszol
Darien Manath
Sötétség kegyence

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Feneketlen Fekete Tó és környéke   Kedd. Feb. 05, 2008 6:40 pm

*Látja hogy a nő nem olyan beszédes, nem baj ha ő nem beszél akkor majd Darien ezt is megteszi. Nem zavarja ha nem figyelnek rá. Elvégre eddig is egyedül volt. Nincs szüksége senkire. Ha egyedül kell dolgoznia hát megteszi de azért meg kéne ismerni a társait. Elvégre szeretne biztos lenni abba hogy ha csapatról van szó akkor a tagok ténleg össze dolgoznak e nem csak valami felületes igérgetés*-Gondolom, nem vagy valami beszédes. VAgy csak én irritállak? Tudod ha igazán egy csapattá akarunk kovácsolodni, szükség lesz arra hogy megismerjük egymást.
Trixie Winslow
Sötétség kegyence

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Feneketlen Fekete Tó és környéke   Kedd. Feb. 05, 2008 6:35 pm

*Hasonló helyzetben ő sem idegeskedne amiatt, hogy nem kívánnak tudomást venni róla. Nem egy társasági lény, és ami most meglátszik rajta, nem beszél valami sokat. Sőt, kifejezetten keveset. Darien pillantását magán érzi, ennek mégis jobban örül mintha beszélgetni kezdenének. Így jobb. A farkas vicsorgására hátra néz a válla fölött, és megpillantja az állatot. Érdekes, nem is tartja olyan rondának. Az állatokat mindig is utálta, kivéve a vadon élőket, a ragadozókat. Halovány, nagyítóval is aligha észrevehető mosoly suhan át az arcán, aztán ismét komoly képpel mered maga elé. Egészen addig ameddig meg nem szólítják... Valahogy tudta, hogy ez is be fog következni*
- Természetesen *Szavai mellé még egy aprócskát bólint is, de nem fordul hátra. Tapintatos beszélgető partner... És milyen öröm vele társalogni*
Darien Manath
Sötétség kegyence

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Feneketlen Fekete Tó és környéke   Kedd. Feb. 05, 2008 6:28 pm

*Darien csak bólint, a nő válaszára. bár amikor látja hogy nem akar róla tudomást venni, megint csak elmosolyodik.*~Lehet még egy ember aki olyan mindt én. Aki olyan Őrült?~*gondolkozik, keresi a szavakat magéba de nem jut eszébe de inspirálja a nő viselkedése. Lehet hogy evvel másik emberből gúnyt vagy haragot fejtene ki de Darien élvezi a helyzetet. Amikor a nő oda megy a vízhez. Ő is csak pár méterrel odébb. Sötét szemeivel még mindig őt figyeli. Időközbe megjött a farkasa Menthor. Vicsorogni kezd a nőre, de Darien egy intéssel lecsillapítja.Majd ujra Trixie felé néz*-Gondolom te is a hívásra érkeztél
Trixie Winslow
Sötétség kegyence

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Feneketlen Fekete Tó és környéke   Kedd. Feb. 05, 2008 6:21 pm

*Háttal áll Dariennek, de egy villámgyors mozdulattal megperdül maga körül mikor meghallja a tompa puffanást, amely annyit jelent hogy az előbb kémlelt "bűntársa", akit még csak nem is ismer, leugrott a fáról. A bemutatkozásra kénytelen reagálni valamit, hát meg is teszi*
- Trixie Winslow *Hangzik szürke ajkaiból a tömör válasz, ami távolságtartóbb és hűvösebb nem is lehetne. Hiába, ő már csak ilyen. Ezek után néma marad, csak a köpenyét húzza összébb magán, és megint úgy tesz mintha senki sem lenne ott rajta kívűl. Visszalép a tóhoz, és leguggol mellé. Egyik ujját a vízbe meríti ahogyan azt az első alkalommal is tette, mikor itt volt. Mintha csak a víz hőmérsékletére lenne kíváncsi. Aztán csigalassúsággal kihúzza ujját a fekete vízből, majd feláll, s így nézi a sötét tavat.. Neem, Darienre még csak véletlenül sem figyel*
Darien Manath
Sötétség kegyence

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Feneketlen Fekete Tó és környéke   Kedd. Feb. 05, 2008 6:15 pm

*Lassan felnyitja a szemeit, hangokat hall.*~Ki lehet az?~*Gondolkozik majd észre is vesz egy lányt lent a földön. Egy kecses ugrással máris a földön terem. Fekete köpenyét összébb húzza majd körbe néz, hátha nem csak a nő van itt*~Vajon ki lehet? Biztos ő is a nagyúr hívására jött~*gondolkozik, közbe tetőtöl talpig végig méri a nőt majd ugy dönt megszólítja*-Üdvözöllek. A nevem Darien Manath*mondja majd egy ravasz mosolyt enged meg az arcán.Közbe tesz pár lépést a nő fele majd kinyűjtja a kezét kézfogásra*
Trixie Winslow
Sötétség kegyence

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Feneketlen Fekete Tó és környéke   Kedd. Feb. 05, 2008 6:09 pm

*Kecses léptekkel érkezik a tóhoz egy ébenfekete hajú véla hölgy. Kedvenc testhez simuló fekete ruhája van rajta, fölé egy szintén fekete talárt húzott, hogy azért mégse fázzon. Jeges, mélykék szemeivel körülkémlel, barátságtalan tekintete egy ágon ülő férfira téved, és meg is állapodik rajta. Kikerülve az elmocsarasodott részeket arrafelé veszi az irányt, s mikor odaér felpillant a fára. Ébenfekete haját megigazítja, s egyenlőre némán álldogál, hátha a férfi észreveszi. Hófehér arca érzelemmentes, hűvös tekintetével végigméri Darien-t. Csak a Sötét Nagyúr küldhette őt is, különben nem is lenne itt. Valahogy nem tudja elképzelni hogy pont egy ilyen alakkal futott össze, mikor a csapatban biztosan vannak értelmesebb kinézetű lények is, akikkel esetleg még beszélhetne is. Az éjjel járó kisasszony közelebb araszol a vízhez, s már nem is figyeli a férfit, majd csak megszólítja, ha akarja*
Darien Manath
Sötétség kegyence

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Feneketlen Fekete Tó és környéke   Hétf. Feb. 04, 2008 6:48 pm

*Miután láthatatlanul átjutott a mocsáron a tó felé veszi az irányt. A vizet nézi gondolkozva, hogy mire is volt jó a mai nap. Arcára mosolyhúzódik, legalább látta belülről a birtokot*~Be lehet jutni, ha okosan viselkedünk~*felnevet majd felmászik egy fára és az ágon pihen meg hátát a fa törzsének támasztva. Összesítve nagyon jó napja volt ez a vívás igen is feldobta. Már régen érezte magát ilyen fittnek.Persze közbe azon gondolkozik hogy ezt el kell mondani a nagyúrnak ha hülyeséget tett ha nem*
Jason Nolan
Sötétség kegyence

Hozzászólások száma: 102
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Feneketlen Fekete Tó és környéke   Hétf. Jan. 28, 2008 12:44 pm

*Csend honol, kicsit zúg a szél a növényzet levelein, majd erősödnek a levélzúgások, törik néhány gally. Jason érkezik a tópartra nesztelen, csak az útját álló bokrok miatt csapott zajt. Nem lopózik, egyszerüen megszokta, hogy puhán lép, nem trappolva, hisz az erdőben élt mindig is, közeli neki a természet. Arca hideg, merev, kémleli a sötét vizet, s kicsit közelebb lép, hogy szemügyre vegye.*
~Hát nem szokványos, sőt, egészen érdekes~
*Gondolja magában, majd felvesz maga mellől egy követ, és beleejti. A kő hamarabb tűnik el, mint kellene, tehát a víz nem a fenekétől sötét, valami van benne. Arról nem is beszélve, hogy milyen fura az alakja. Hát talán ezzel nem is kell többet foglalkozni, inni nem érdemes belőle. Feláll, majd ugyanazokkal a halk léptekkel veszi tovább útját, mint amikkel érkezettö
Gregory Galway
Sötétség kegyence

Hozzászólások száma: 96

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Feneketlen Fekete Tó és környéke   Hétf. Jan. 21, 2008 5:25 pm

*Paták egyenletes, gyors ütemet verő hangját hozza erre a mélységes csend és a lanyha, könnyed szél, és a hang egyre csak nő, amíg lassulni nem kezd.* -Hő, állj meg Divam. *fékezi le a lovát a magas, szikár, köpenyes idegen, miközben leér a tó partjához. Az almásderes pej megáll, büszke, ezüstösen csillogó sörényét megrázza, miközben fújtat egyet. Nem nagyon füllik a foga a helyhez, ezért kissé távolabb a parttól megáll, közelebb nem megy, de a gazdája sem akarja hajszolni. Látva, hogy a paripa cseppet sem akar közelebb menni, a férfi leszáll a yneregből, emgpaskolja lovának oldalát, és szépen lesétál a tó partjára, majd leguggol hozzá. Kezeit végigsimítja a vízfelszínt felett, szemeivel a vizet méregeti, mintha nem tudná pontosan, hogy hozzá akar érni, avagy sem. Végül az utóbbi mellett dönt, talán helyesen, és inkább körbenéz. Sehol egy teremtett lélek. Ez nem riasztja meg, most valahogy vágyik a magányra. Fejeiben kusza gondolatok keringenek. Feláll, de nem megy sehová. Beszívja a táj levegőjét, mélyen, lassan, majd ugyanígy engedi ki, szemeivel folyamatosan a tájat fürkészve. Megrázza a fejét, majd hátat fordít a tónak, és visszaballag lovához.* -Nem tetszik a vidék. *moindja, miközben felszáll a lóra, és kezébe veszi a kantárszárakat.* -Menjünk nnen. *indítania sem kell a lovat, az egyből elindul, úgy tűnik, ő is szeretne minél messzebb kerülni a tótól, így ismét vágtába kezdenek, beleveszve az erdőbe.*
Trixie Winslow
Sötétség kegyence

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Feneketlen Fekete Tó és környéke   Csüt. Jan. 17, 2008 8:54 pm

*A csend nem sokáig uralkodik a tó fölött, egy óra múltán a Sötét Nagyúr meghívására érkezett különös nőszemély elegáns léptekkel, összehúzott, mélykék szemekkel sétál végig a Feneketlen Fekete tó partján. Új lakhelyén, a barlangjában már kipakolt, s mindent a saját ízlésének megfelelően rendezett be. Azután fölkerekedett egy kis sétára vágyva az éjszaka leple alatt, a hatlamas, nyomasztó csöndben. Hófehér bőre mintha porcelánból lenne, ébenfekete haja meg-megcsillan a holdfényben séta közben, sötét tekintetével pedig ölni tudna ahogy végigpásztázza a partot, melyen szinte nem is lehet végigmenni. Óvatosan elaraszol a fekete vízig, s leguggolva belemártja a kezét. A víz hűvössége valamelyest megnyugtatja, egy kicsit mégis idegesnek érzi magát. Fogalma sincs róla milyen is igazából a Sötét Nagyúr, de mindenképpen szeretne rá jó benyomást tenni, ami így nehéz feladat lesz. A vizes kezével végigsimít az arcán, szemeit lehunyja. Sokáig csinálja ezt, s mikor végre abbahagyja feláll, s kinyújtóztatja elgémberedett tagjait. Megfordul, s rövidke sétáját ezzel befejezve hangtalanul eltűnik a lakhelye irányába, nyom nélkül, mintha itt sem lett volna*
Darien Manath
Sötétség kegyence

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Feneketlen Fekete Tó és környéke   Csüt. Jan. 17, 2008 7:54 pm

*Darien felnevet. Fel van dobva. Nem tudja mióta dobta már fel egy beszélgetés ennyire.Elmosolyodik*-Hát reméljük a legjobbakat. Én lehet ma elmegyek még oda. De lehet hogy csak holnap, minden esetre nem akarok össze tűzést a nagyúrral ha már egyszer belém is fektette a bizalmát és elhívott ide.. Minden esetre még vándorlok kicsit a fák között*Mondja majd biccent Eliasnak. Amikor a férfi eltünik Darien lehajol Menthorhoz és megsimagatja*-Szinpatikus egyén nem igaz barátom?*Kérdezi, a farkast bár választ nem vár hisz tudja hogy nem érti a farkas nyelvét, de látja hogy az állat is jól érzi magát. Ő is elindul a fák között és ki tudja hogy hova veti ma még az éjszaka. Könnyű léptei és a farkas halk csaholásával elhagyták a Fekete tó környékét amin most ujra a halálos csend lett az úr*
Jofiel Singollo
Sötétség kegyence

Hozzászólások száma: 33

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Feneketlen Fekete Tó és környéke   Csüt. Jan. 17, 2008 7:47 pm

- Csak nem várta, hogy megértő, esetleg igazságos, vagy elnéző lesz... Nem tudom, hogy a híveivel hogyan bánik, de én igyekszem a lehető legtöbbet teljesíteni, már amennyi tőlem telik. Személy szerint holnap felmegyek a főhadiszálláshoz és nekiállok csinálni, amit tudok, nem akarok alkalmat adni a Nagyúrnak, hogy hibát találjon abban, amit csinálok. *mondja keserű mosollyal, majd végighallgatja a férfi képességeit.*
- Szép felsorolás. Ha mindenki legalább ilyen jól képesített, mint őn azt hiszem gyorsan kitakarodik majd mindenki abból a düledezőviskóból *céloz ismét az iskolára*
- Mindenesetre azt hiszem én megyek és nyugovóra térek. Holnap talán nehéz napnak nézek elébe *modnja majd ismét felnéz*
- Örültem a szerencsének. Viszlát! *köszön el Manath-tól, majd kettőt hátralép, megdorul és néhány másodperc múlva már el is tűnik a fák között*
Darien Manath
Sötétség kegyence

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Feneketlen Fekete Tó és környéke   Csüt. Jan. 17, 2008 7:33 pm

*Elias szavaira kicsit megrázta a fejét*-Elhiszem hogy ezt várta tőlünk, de hogy is lehetne pár nap alatt kiépíteni,hiszen elvéleg egy csapat vagyunk, de ennek a csapatnak össze kell szokni*Mondja megfontoltan, majd Elias szemébe néz*-Tudja én se szeretek várakozni*mondja és néhány percig csendben marad majd kihúzza magát. Ennek eredménye
kép megroppan a greinc oszlopa. Jól eső sóhajt ereszt ki magából*Elismerem ha valakinek nagy a tudása, sok embertől tanultam és mondom nem volt hiába való. Ha valakinek helyén van az esze és még bölcs is az igen csak jól jön egy csapatba*Mondja elismerően a férfinak*-Hogy én? Értek a lélekmágiához, és van egy képességem, amire magam se tudom hogy tettem szert, de idő közben megtanultam Kordunálni. Képes vagyok a láthatatlanságra. Ha észrevétlennek kell maradni ahhoz értek.Meg valamicskét a kardforgatáshoz, de nem szoktam sokszor használni*Elmosolyodik*-Mondjuk úgy hogy nem volt rá szükségem*Kezével az oldalára csap ahol a hideg acél van*
Jofiel Singollo
Sötétség kegyence

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Feneketlen Fekete Tó és környéke   Csüt. Jan. 17, 2008 7:25 pm

- Mostmár én is megbarátkoztam a helyzettel. A váarkozás viszont zavar. Pedig elhiheti, százszor megtanultam, hogy a türelem mindennél fontosabb. Még nálunk is. És szerintem a tétlenség, amit a legtöbben most teszünk nem a legjobb. Úgy hallottam a Nagyúr nem volt épp elégedett, mikor a főhadiszálláson járt... Azt várta, hogy pár nap alatt kiépítünk egy védelmet, és megerősítjük, berendezzük a főhadiszállást *számol be a hírről, amit levélben kapott meg. A férfi remegő kezén ismét csak mosolyog egyet. Őszintén elismeri azt, mikor valaki ennyire szeret gonosz dolgokat cselekedni, és reméli, hogy itt mindenki ezzel a hozzáállással fogja végezni a feladatot, amit kiszabtak nekik. A férfi következő kérdésén ismét csak halvány mosoly suhan át az arácn, de csak egy pillanatra, majd felemeli kezét és kétszer a halántékára koppint*
- Az én képességem itt van bent. Lehet, hogy többet ér, mint gondolná *pillant fel ismét a férfire, hátha elkap egy-egy csalódott, esetleg megvető pillantást. Legtöbbször nem igazán szokták értékelni a tudást, amit megszerzett, aztán a legtöbben vagy meglepődnek, vagy meghalnak, ahogy épp Eliasnak kényelmesebb. De ha a Mester nem becsülte alá a képességeit és megadta neki a lehetőséget és a bizalmat, akkor valóban rejtőzhet valami Elias fejében*
- És maga? Hogy járul hozzá a feladathoz? *kérdez vissza érdeklődve*
Darien Manath
Sötétség kegyence

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Feneketlen Fekete Tó és környéke   Csüt. Jan. 17, 2008 7:13 pm

*Darien is megszorítja a kezét majd miután elengedi és végig halgatja Elias-t kicsit komorabb lesz a tekintete. Félre tolja a haját a szeme elől*-Szerintem se volt választása egyikőnknek sem. Engem vonz a feladat, és kíváncsi vagyok a többiekre. Nem erősségem a társas munka. Eddig is el tudtam végezni egyedül*Elmosolyodik és azokra a szerencsétlenekre gondol akit eddig megőlt. Ő is követi Elisa szemét, arcán egy kis ravasz mosoly jelenik meg. Majd megsimagatja a farkasát*-Semmi. Igaza van. Már alig várom a percet*Mondja közbe keze remegni kezd. Ez csak akkor esik meg ha nagyon izgatott, és most az.*-A mesterrel sajnálatos módon nem találkoztam de ezt csak magamnak köszönhetem. Bánom is.*Mondja majd az öreg férfire néz*-Magának mi a szakterülete? Hogy úgy kérdezzem mivel fogja segíteni a mi kis tervünk megvalósítását?*kérdezi de nem gúnyosan mivel ténleg szimpatikus egyénnek látszik.*
Jofiel Singollo
Sötétség kegyence

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Feneketlen Fekete Tó és környéke   Csüt. Jan. 17, 2008 7:04 pm

*A kinyújtott kézre néz és ismét a gyanakvás fénye csillan a szemében. Habzoik egy keveset, de végülis kezet nyújt és megszorítja a férfi kezét. Végülis teljesen felesleges ennyire bizalmatlankodnia, végülis az egyik társával áll szemben, tehát Manath niylván nem fog előkapni egy hentesbárdot, és nem fogja lecsapni vele Elias fejét. Úgyhogy az ilyen gondolatok már nem is kapnak helyet a fejében*
- ÉN se szívesen találkozom velük. Pedig fontos lenne. Azt hiszem nem valószínű, hogy itt hatalmas "baráti" kapcsolatok fognak szövődni, de kénytelenek leszünk amennyire tudjuk segíteni egymást. Azoknak a taknyos férgeknek semmi keresnivalójuk ott *néz el az iskola irányába. A következő kérdésre bólint*
- Igen, az ő kérésére. Bár azt hiszem nem volt választásom. Egyikünknek se volt, bár nekem már teljesen mindegy. Egy kalanddal több vagy kevesebb, engem nem érdekel. *legyint egyet botjával, és nem múlik sokon, hogy nem tlaálja telibe a farkast*
- Egyébként úgy hallottam a Nagyúr ma járt a főhadiszálláson. *jegyzi meg*
Darien Manath
Sötétség kegyence

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Feneketlen Fekete Tó és környéke   Csüt. Jan. 17, 2008 6:54 pm

*Darien elmosolyodik. Szinpatikus neki a férfi, és ez nagy szó, mivel egész életében eddig egy embert kedvellt igazán.Közelebb megy a férfihoz majd kezet nyújt. Közbe lenéz a farkasra.*Ő az egyedüli társam. Hosszú ideje kerülöm a találkozást másokkal.Megint egy aprócska mosolyjelenik meg az arcán*-Ő a társam. Menthor. Örülök hogy megismerhetem igazábol magát ismerem csak még. De kíváncsi vagyok a többiekre is*Mondja halk, megfontolt és kissé rideg hangon, de ő már csak így szokott.*-Gondolom ön is a mester kérésére jött. Amikor megkaptam a levelét azonnal ide siettem. Úgy érzem fontos dolgunk van*Mondja és a mosoly az arcán megkövült*
Jofiel Singollo
Sötétség kegyence

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Feneketlen Fekete Tó és környéke   Csüt. Jan. 17, 2008 6:47 pm

*Egy apró mosoly jelenik meg a szája szegletében a főhajtásra. Egy jó pont, és ha már ilyen illemtudó valakivel hozta össze a balsors, akkor azért egy szolid biccentést ő is megenged magának, valamint úgy véli, hogy arcát is felfedheti, így lehúzz aa csuklyát.*
- Elias Galor *mondja a sajátját, majd most először vet egy pillantást a farkasra is*
- Úgy látom önnek a társaság nem új dolog *nézi továbbra is a farkast, mikor azonban az állat ránéz és összetalálkozik a tekintetük az öreg gyorsan el is kapja a pillantását az állatról.*
- Esetleg én lennék az első... ember, akivel összefut *gondolkodik a kifejezésen. KÉtségtelenül nem büszke emberi létére, soha nem is tetszett neki ez a fajta lét. Mikor végignéz tünde és vámpír társan egy kevés irigység fogja el a tömérdek képességeik láttán. Ennek ellensúlyozásául igykeezett egyébként a lehető legtöbb tudást összegyűjteni, és talán ennek köszönheti, hoyg itt lehet és hónapokon belül a földel tehet egyenlővé egy iskolát*
Darien Manath
Sötétség kegyence

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Feneketlen Fekete Tó és környéke   Csüt. Jan. 17, 2008 6:40 pm

*Gondolatait egy köszönés szakítja félbe. Megfordul és szemeivel az idegent nézi. Majd megsimagatja a mellette lévő farkast, hogy nincs vész. Jól végig méri az öreg férfit. És arra a következtetésre jut hogy nem lehet más csak a kegyencek eggyike.Meghajtja előtte a fejét, mivel azért megtanulta hogy az idősebbet tisztelni kell.De nem bízik még benne, senkibe nem bízik*~Majd elválik mit akar~*Gondolja de közben feszülten figyel. Megtanulta hogy soha nem bízhat senkiben*-Sötét éjszakát. A nevem Darien Manath. Megtudhatnám az önét*Kérdezi most modoros hangvétellel.*

Feneketlen Fekete Tó és környéke

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a köv. oldalra: : 1, 2  Next

Similar topics

-
» A nappali és környéke
» Átok - rontás, fekete mágia
» Fekete párduc háló
» Fekete mamba
» Fekete özvegy háló