Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságDreamlands - Az álmok földjénRegisztrációBelépés

Share | 

Ferida birodalma

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Ferida Maha
Sötétség kegyence

Hozzászólások száma: 49

Pozició
Titulus: Sötétség kegyence
TémanyitásTéma: Re: Ferida birodalma   Kedd. Ápr. 29, 2008 7:13 pm

*épp imádságom fejezem be, majd elpakolom az imaszőnyegem. otthonosan berendezett kis lakhelyem szép mint mindig. De ideje megnézni az egyik fogjot. kíváncsivá tett, amit titokban információt szereztem róla. Így át is öltözök, de tudom, férfi bármikor felbukkanhat, ezért gondos vagyok. Kezemben egy tálca szárított gyümölcsel lépek ki*
Vissza az elejére Go down
Ferida Maha
Sötétség kegyence

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Ferida birodalma   Szomb. Márc. 01, 2008 3:59 pm

*a szépen berendezett kis otthonomban épp imádságom végéhez közeldek. Arra kértem Allahot, segítsen nekem, és múlassz el napok óta gyötrő fejfájásomat. Imám végén összetekertem imaszőnyegem, s megittam egy kellemes teát. Végül úgy döntök, sétára indulok. Intek Sultánának, s el is indultam egy kis sétára, perszefátyollal az arcom előtt*
Ferida Maha
Sötétség kegyence

Pozició
TémanyitásTéma: Ferida birodalma   Szer. Jan. 16, 2008 8:54 pm

Kívülről nem látszik ugyan, de belül hatalmas, bensőséges lakást formáz a kis "lyuk" ahogy Ferida nevezi. Kevesen jutnak ide be, férfiaknak tilos a belépés, kivételt ez alól csak Legfőbb Gonosz képez.
Ha a kiválasztott bejut, óriási, színes szőnyegeket lát minden hol. Talpa alatt színes, bársonyos, méregdrága keleti szőnyegek terülnek el. A szoba elején egy apró üvegasztal, körülötte két öblös, bíborszínű fotel, a fotelek, és a kanapé körül különböző színű, méretű, és formájú párnák sokasága. A kanapé a két foteltől távolabb, szemben egy hatalmas polcsorral helyezkedik el. Az világos, drapp színű, oldva egy kissé a sötétebb színek komor hangulatát. Persze ez is tele van párnákkal. Előtte puff, amit lábtartónak használ Ferida.
A kanapé mellet óriási tálaló üvegasztal, amin mindig friss gyümölcs sorakozik.
A polcon számtalan könyv, és egy üvegszekrénybe zárva a korán, a polcrendszer közepén. Néhány polcon egy-két aranykeretbe foglalt fénykép is látható Ferida óriási családjáról. A könyvek többsége arabul íródott, és népe irodalmának gyöngyszemei, de akad sötét mágiával foglalkozó dokumentáció is.
A szoba másik felében egy halovány rózsaszínű függöny takarja el a nő ágyát. Az ágy hatalmas, puha, rajta ég kék bársonyhuzattal, arany hímzéssel.
Első ránézésre talán giccses a sok dísz, a sok bársony, selyem, és a sok szín. Mégis megnyugtató, otthonos hangulatot áraszt a komplementer színek összessége, a virág, párna és sok gyümölcs. Ferida nem hazudtolja meg származását.

Ferida birodalma

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal