Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságDreamlands - Az álmok földjénRegisztrációBelépés

Share | 

Tükörpalota - Főterem, Titkos pince (Zeneszoba), Illúzióterem

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1 ... 18 ... 32, 33, 34, 35, 36  Next
SzerzőÜzenet
Cirelin de Sovalon
Alapító
Alapító

Minősítés:
Hozzászólások száma: 17915
Msn: rigoevi@freemail.hu
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
Titulus: Szakvezető

TémanyitásTéma: Tükörpalota - Főterem, Titkos pince (Zeneszoba), Illúzióterem   Pént. 1 Feb. - 10:03

First topic message reminder :

Tükörpalota - Főterem

A név csalóka lehet. Az épület önmagában nem túl nagy, de ki tudja, talán csak a szemed csal meg, és a méretek, amiket látsz egész mások valójában. A tisztás szélén helyezkedik az épület, magányosan áll, mégis a maga pompájában csodálatra méltó. Talán először tátott szájjal figyeled majd. Kívülről szinte teljesen üveg és kristály alkotja, ennek köszönhetően a napsütés szikrázó fénykoronát ad neki. Be természetesen nem látsz, az üveg nem áttetsző és valamelyest sötétített is, viszont több helyről könnyedén kileshetsz úgy, hogy nem is tudják, hogy ott vagy. Ahogy belépsz egy tágas szobában találod magad. Meglepő, hogy többfelé nyíló ajtókat vélsz felfedezni, kintről ugyanis nem gondoltad volna, hogy bármi más is elfér itt egy szobán kívül. Aki belép viszont nem mindig ugyanazt találja. Ha csak egy délutáni teára vágysz, akkor van itt konyha és éléskamra is. Persze nem alkalmas egy jó ebéd eltöltésére, de egy szendvicset, palacsintát könnyedén összedobhatsz bármikor.
Rosszabb, viharos napokon viszont az időjárás hatására zordabb körülmények uralkodnak bent is. Ilyenkor a belépő számára egészen hatalmasnak látszik a hely, és minden máshová rendeződik a megszokottól. Lomok, és ősi, régi tárgyak mindenütt...ki tudja mit találsz ha körülnézel egy kicsit. Egy régi lakó naplója kerül a kezed közé, esetleg egy kicsit törött, de még mindig szép kézitükör. Talán épp egy ősi kottába botlasz, és ki tudja mi történik a dal hatására. Nem biztos, hogy rossz, ha néha teszel itt egy kis felfedező utat, talán olyat lelsz, ami még valamikor jól is jöhet, bár bátorságra biztosan szükséged lesz, mert itt bent a kinti időjárás hangjai talán még erősebbek, biztosan többször összerezzensz majd keresgélés közben.

Tükörpalota - Titkos pince (Zeneszoba)

Ha jól körülnézel az épület szobájában meglelheted az eddig egész jól rejtezett csapóajtót. Lefelé nyílik, méghozzá a tükörpalota alatti pincébe. Afféle Zeneszoba ez. Nem túl nagy, de nem is kicsi. A szoba közepén székeket látsz, a gyakorlást segítik, kottatartók is akadnak. Akár egy titkos zenekart is szervezhetsz, itt nyugodtan gyakorolhattok bármikor. Gondos rendben láthatóan napi ápolással és hangolással gondozott hangszereket találhatsz, melyek közül nagyrészt mindet használhatod. Akad itt szinte minden, ami nem fúvós hangszer, hisz a dalnok énekel, ezért a száját nem használhatja zenélésre. Találsz itt hárfát, hegedűt, gitárt, cimbalmot, de akár még citerát is, tehát mindent, ami kézzel használható hangszer. Olyan ez szinte, mind egy dalnok szentély.
A falakon embereket látsz, akik játszanak épp valamin, meglelheted itt nagy példaképeidet is, akik ősi, híres bárdok. Az egyik sarok egy könyvespolcnak ad helyet, itt nem kevés kottát találhatsz, és egy-egy könyv ősi, híres bárdok életéről is tetteiről szól.
A hangszerek nagy részét gond nélkül használatod, ha ismered kezelésük módját. Bár akadnak napok mikor nem mindegyik ugyanolyan barátságos, és bármit teszel nem áll a kezedre, ekkor jobban jársz, ha mást választasz, mert senki nem tudja megjósolni mi lesz a dalod végkifejlete...

Tükörpalota - Illúzióterem

Talán hallottál már ősi legendákat szobákról, melyek minden kívánságodat teljesítik? Szobákról, ahol olyasmi történhet, ami csak legbelsőbb álmaidban szerepel, amire csak a tudatalattid gondol?
A legendák nem hazudnak, mindez igaz lehet, hiszen a mágia sok mindenre képes. A Tükörpalota különálló szobáját épp a bejárati ajtóval szemben láthatod meg. Már maga az ajtó is rejtélyt mutat, szinte hullámzik, néha alig lehet észrevenni. A kilincs elkapása sem könnyű feladat, de ha kitartó vagy nagy csodákban lehet részed.
Mire is vágysz, mit szeretnél igazán? Ezt megtalálod idebent. A szoba pontosan úgy néz ki, ahogy megálmodod. Gyakorolnál egyet a vizsgáidra, vagy épp csak egy tengerparti napozásra vágysz, könnyen lehet, hogy ilyen helyen találod magad, csak a képzeleted szabhat határt. Egy hibája van a szobának csupán csak azt viheted ki belőle, amit már valaki egyszer bevitt. Az illúzió mégis csak káprázat, tehát a homok a kezedben kifelé menet az ajtó csukódásakor szertefoszlik, a csodás nyakék, melyet álmaid hercege adott neked eltűnik, mintha sosem létezett volna.
Mégis megéri kipróbálni a varázst, talán olyasmi történik, amire nem is számítasz, azt hinnéd hős szerelmes találsz, de a tudatalattid elhunyt családtagjaidat mutatja meg neked odabent, kipróbálni mindenképpen megéri.

írta Cirelin de Sovalon

567 éves éjtünde, épp ezért jellem téren nem kimondottan kedves, de tiszteli a tudást, és a tudni akarást. A férfi nemet szinte semmire sem tartja, ezt csak az iskola miatt próbálja visszafogni valamelyest. Az illúziók, dalok és tér-időmágia mestere, uralma alá tud hajtani az elme erejével szinte bárkit.
Előtörténet

A hozzászólást Cirelin de Sovalon összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. 14 Okt. - 11:39-kor.
Vissza az elejére Go down
http://www.nezabar.hu

SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Tükörpalota - Főterem, Titkos pince (Zeneszoba), Illúzióterem   Szer. 25 Jún. - 18:53

-Igazából én kifejezetten barátságosnak, és nyitottnak ismertem meg azt a néhány Allidonost akivel beszélgettem. Nem tudom, ha magamba nézek, hm... erről ne is beszéljünk. Nem szeretek magamba nézni. Huhh, még jo, hogy nem Deridionos lettem, ki nem állhatom a párbajokat. Nem is értem miért jó, ha két ember szórakozásból vagy elentétek miatt rögtön pálcát ragad, mintha nem lehetne megbeszélni ezt nyugodtan, és értelmesen, ahogy normális emberhez illene. Eramir... Elemmágiát használnak? Hydromágus? Az biztos érdekes, főleg, hogy tündelány akar az lenni...Az elemek, mármint a tűz, a víz, a szél, a föld... használják a villámokat, azaz a... hát igen az elektromosságot, vagy ilyesmit, vagy csak a négy fő alapelemet? Bájitalok? Velük is jóban vagyok, már amennyire. Érdekelnek az ilyen főzetekde saját magam nem nagyon szeretek ilyet készíteni.
*Fejti ki véleményét, megpróbálja rövidre fogni, és tartani a száját, nem folyton csacsogni, mert lassan már csak a szájtépéshez ért. Hát, igen, van ilyen oldala is. Elmosolyodik a kérdésre, és gondolkodás nélkül válaszol.*
-Francia honban születtem, de Bulgáriába költöztem apámmal. Néptánc? Mintha olvastam volna róla, igen hallottam is erről a táncról. Tudom, milyen a polgárosított néptánc, Franciaországról tudok egyet s mást, és inkább a sima néptáncot tartom értékelhetőbbnek, mint sem ezt a polgárosítoattat.
Elisaveta Grozda Moraru-A
Diák

Hozzászólások száma: 867
Msn: vibex10@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda: Gyertek, gyertek játszani! Vajon mit is játszani? Na jó gyertek csak nyugodtan játszani és stresszeljétek pici Elisámat:)

Pozició
Titulus: Második évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Tükörpalota - Főterem, Titkos pince (Zeneszoba), Illúzióterem   Szer. 25 Jún. - 18:43

- Hát a szakokról akkor. NA én úgy tudom, hogy az árnydalnokok, ha mondhatom így, főprofiljuk az illúzió idézés. Művészlelkek járnak ide, illetve az éneklés, amit én nem tudok. Szabad szelleműek, kicsit szerintem hanyagok. DE inkább nézzél méyen magadba és megismered a szakod jellemzőit.* mosolyodik el.*
- A deridionosok, inkább a harcokat, párbajokat kedvelik. Az eramirosok az elemeket használják, hydromágús szeretne lenni az egyik tünde lány innen például. Az Naxeldir... hm... a sötét oldalnak is nevezik néhányan. De ha megismered őket többségük belül érző lélek. A bájitalokat kedvelik jobban szerintem.* darálja, de nem biztos, hogy kielégítő választ tud nyújtani a lánynak.* ~Jó társaságot fogtam ki.. Zongora amit abba hagytam, mert utáltam, no meg a tánc. Igaz, hogy nem balett, hanem teljesen más tánc, de a vádlimon meglátszik.~
- Nem kell magyarázzad balettet. * Inti le, igaz nem azért mert nem érdekli, hanem tudja milyen a munka, az olyan munk mint például a balett.*- Te honnan származol? Bulgária, vagy Grúzia esetleg, ROmánia, MAgyarország, vagy Ukrajna. Ha igen, illetve muglik között nőtél fel, esetleg ismerheted a néptáncot. Nem túl népszerű tánc irányzta, de például Grúziában nehezebb a balettnél. AZért mondom ezeket az országokat, mert Spanyolországban, Franciaországban például már csak a polgáriasodott táncokat tartják néptáncnak. * magyarázza miközben folytatja a rajzot. Úgyse fejezi be most, de legalább nem kell lássa a lány unott képét.*
http://www.vibex.gportal.hu ginny.gportal.hu
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Tükörpalota - Főterem, Titkos pince (Zeneszoba), Illúzióterem   Szer. 25 Jún. - 18:23

*Őszintén elmosolyodik, mikor Elisa felajánlja a segítségét, és tényleg boldoggá teszi, hogy van, aki segíteni tud Neki valamiben. Elsősorban az iskola érdekli, mert még nem igazán derült ki számára, hogy ezek a szakok mi alapján vannak megkülönböztetve, ésatöbbi. Ugyanis Yordan nem hajlandó neki a Nezabarról mesélni, amióta.... Nos, amióta nem akart megtanulni bolgárul. Eltöpreng egy darabig, hogy mit kérdezzen először, aztán ráveszi magát, hogy feltegye a kérdést, ami egy ideje érdekli.*
-Öö... Mesélnél nekem a szakokról? Igazából a szakvezetők nevét tudom, meg minden, a prefektusok nagyrészét is mert Kata mesélt róluk, de a szakokról nem igazán tett említést. Mi alapján vannak megkülönböztetve? És... a vizsgákról is lemaradtam, így van? mert most van a vizsgaidőszak, pont lemaradtam. Na, mindegy.
*Mondja lelkesen, tényleg érdekli ez az egész, és ma még jó napja is van. Egyébként ilyen időben nincs jó kedve, de most za van. Rejtély ez a lány, én mondom. Úgy változik kedve mint az időjárás...*
-hm... Hangszerek. Zongorázni tudok, szeretek is, de nem a hangszerek az én igazi világom. Hanem a tánc. Ebből is csak a balett, mert az igazi társas táncot nézni se tudom. Más táncfajtát nem igazán viselek el, örökké balettoztam, lehet, hogy nem hangzik olyan nehéznek, de a balett nem olyan egyszerű. Rengeteget kell gyakorolni, míg igazán belejössz...
Diák

Kaszt:
Üzenőláda: Gyertek, gyertek játszani! Vajon mit is játszani? Na jó gyertek csak nyugodtan játszani és stresszeljétek pici Elisámat:)

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Tükörpalota - Főterem, Titkos pince (Zeneszoba), Illúzióterem   Szer. 25 Jún. - 18:12

~EZ a macska milyen kedves tud lenni ha akar...Na ne siessük el!~* Hát igen Maffia épenséggel még dorombol is Noellának. A kis kétszínű alak.* ~ Nem semmmi....~
- Semmi gond. Én segítek ha kell. MAőgy Rupert igen. A szaktársunk. Ő régebben érkezett mint mi ketten. Ő többet tudna neked segíteni mint én de mindent egpróbálok.* húzta ki magát, hogy biztosítsa a szavai nem csak légbe repültek és elszálltak, hanem be is tartja.*
- Köszönöm. EZ az egyedüli dolog amelyhez valamelyest értek. No de mostmár szerintem a vadmacska szelídítés is megy. De hidd el, hogy nem mindenkivel barátságos.
- ÉS te mit szeretsz csinálni. Értesz valamilyen hangszerhez?
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Tükörpalota - Főterem, Titkos pince (Zeneszoba), Illúzióterem   Szer. 25 Jún. - 18:04

*Hamar megtudja a lányhoz tartozó nevet is, mert hogy igen, az is van Neki. Ezután a macska nevét is megtudja. Elmosolyodik, mikor elhangzik a Maffia szó és leguggol a macskához. Igaz, hogy Neki itt az iskolában csak a baglya van, de éppen elég az. Nem valami jó az állattartásban, eleninte elég bénán ápolta a baglyot, de lassan hozzászokott, hogy nem mások etetik, itatják az állatot, akinek még neve sincs. Igen, bizony, nem túl kreatív nevek terén, ezért inkább nem is becézgeti szerencsétlen maradarat. Végülis, így csak a bagoly jár jól. Visszatérve helyszínünkhöz Noella megkísérel egy simogatást, s láss csodát a macska nem próbáljamegkarmolni. De ne kiabáljuk el a dolgot, le is kopogom, mielőtt véletlenül baleset történne. Felnéz közben a lányra, és megmagyarázza tudatlanságát.*
-Nem rég érkeztem, talán ezért van az, hogy nem tudok ilyen alap dolgokat. Rupert? Ő szaktársunk?
*Kérdezi felvont szemöldökkel és tovább simogatja a macskát, aztán feltérdel és a rajz felé pislant. Elmosolyodik, aztán egy darabig nézi, ahogy Elisa rajzol. Ő is szeret rajzolni, csa éppen nem igazán tud.*
-Ügyesen rajzolsz...
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Tükörpalota - Főterem, Titkos pince (Zeneszoba), Illúzióterem   Szer. 25 Jún. - 17:51

* Elisa felkapja a fejét a rajzlapról, mikor a lány bejön.*
- Szia! ELisaveta Grozda Moraru vagyok. Igen csak Allidonosok szoktak ide jönni. * Mosolyog a lányra.*
- Ő MAffia.* Mutat a fekete macskájára.*
- Nem tudom, próbálkozzál. Eddig nem karmolt mivel hamarabb elhúzták a kezüket az emberek mielőtt tettek is bekövetkeztek volna.* vigyorog sejtelmeen a lányra. Fejével int a macskának, hogy nyugodtan közelebb mehet. Hátha a lány is megetszik neki mint Rupert.*
- Ruperttel kifejezetten jóban voltak, de nagyon makacs természetű, kis vadóc. A neve se hiába ez.* A macska körözni kezd Noella lába körül. Ez atipikus hízelgés nála. ELisa száját húzva nézi, mennyire előtudja adni magát.*~ Nem vagy semmi... ~* Folytatja a rajzolást.*

// ha érdekel valakit a rajz, am most próbálkozom először ezzel(értsd a saját képemet kitenni a fórumba XD): http://i49.servimg.com/u/f49/12/59/87/96/dsc01611.jpg //
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Tükörpalota - Főterem, Titkos pince (Zeneszoba), Illúzióterem   Szer. 25 Jún. - 17:33

*Noella áll meg a Tükörpalota előtt, először csak nézi és nézi a szép jelenséget, aztán megkockáztatja, hogy beljebb lép, úgy gondolja biztos szép lehet bent. Ha már kívülről ilyen meglepő látványt nyújt. Ez valószínűleg tükörről visszaverődő fény okozza, ami egyfajta palástot, vagy koronát ad a palotának. Lenyomja a kilincset és érdeklődve lép be, kíváncsian, azon gondolkodik mi is van bent. Ha jobban belegondol még nem is járt az Allidon főhadiszállásán, ez azért van, mert legtöbb idejét a szobájában tölti, vagy kint, esetleg a sportcsarnokban. Mikor mély gondolatmenetéből feleszmél a terembe belépve észreveszi az egyedül ücsörgő lányt, és odasétál hozzá. Most azért nem vonakodik, mert már megtanulta, hogy Allidon népe igazán barátságos, nincs mitől félnivalója. Tehát minden megtorpanás nélkül igyekszik a lány felé, és egy mosoly mellett köszön Neki.*
-Szia! Noella Ivonne Germaine vagyok. Allidonos, de ezt gondolom tudtad. Mintha ide csak Allidonosok tudnának jönni, nem? Valami ilyesmi dereng itt...
*Mondja és fejére mutat aztán a macskára néz. Jómaga is szereti az állatokat, a macska az egyik kedvenc állatai közé tartozik, ezért kedvesen fordul az ismeretlen lány felé.*
-Hogy hívják a macskádat? Megsimogathatom? Roppantmód aranyosnak tűnik, remélem nem karmol, vagy ilyesmi.
*Néz kérdően Elisaveta felé, a válasz előtt nem nyúl a macska felé, mert tudja, hogy az állatok néha kiszámíthatatlanak tudnak lenni.*
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Tükörpalota - Főterem, Titkos pince (Zeneszoba), Illúzióterem   Szer. 25 Jún. - 17:02

*ELisa jön be a macskájával. Leül egy fotelre és töpreng.. Töpreng minden apróságon. Töpreng amin csak tud. De inkább csupán ábrándozik. Macskáját leteszi az öléből és a táskájában kezd el keresgélni. Végül a megszokott rajztömböt veszi elő. Miután ezzel megvolna, a zsebéből a grafit ceruzát.*
- Maffia ma azt hiszem nem fejezlek be.* A macska rémült képet vág és hátra csúszik a padlón.*
- JAj nem úgy! Úgy nem foglak befejezni sosem. Nyugodjál meg te kis butus! A rajzodat nem fogom.
* NEvetve görnyed a rajzlapra és vonalakat húz. De nem vázlat lesz.... Ki tudja hogy mi.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Tükörpalota - Főterem, Titkos pince (Zeneszoba), Illúzióterem   Kedd. 24 Jún. - 19:10

*Yoana elindul a lány után.* ~ Úgyis rég jártam már a füves-kertben.~* gondolja, majd még egyszer hátrafurdul, de már annyira eltávolodtak, hogy a kunyhóból csak egy aprócska foltot látni.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Tükörpalota - Főterem, Titkos pince (Zeneszoba), Illúzióterem   Kedd. 24 Jún. - 19:07

*'Majd ki kiugrik a bőréből amikor elsétálnak máshova ,ugyanis itt tényleg már sokat ültek.*
~Máskor is jövök ide az aztán száz.~
*Majd azon gondolkodik ,hogy vajon hová menjenek.*
-Fűves-kert?*Kérdezi ,majd válaszra sem várva elindul a Fűves- kert felé remélve Yoana utána megy.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Tükörpalota - Főterem, Titkos pince (Zeneszoba), Illúzióterem   Kedd. 24 Jún. - 18:58

-Hát igen sajnos..pedig okos állatok. Az enyém, ezüst-fehér foltos. És nagyon kíváncsi.*mosolyodik el Yoa, miközben feltápászkodik Samu körül keringenek a gondolatai.*
-Persze mehetünk. De hova?*néz a lányra.*- Szeretek sétálni. Amúgyis itt már eleget ücsörögtünk.*mosolyog, majd mielőtt kilép a kunyhóból még egyszer körbekémlel.*~Ide még visszajövök..érdekes helynek tűnik. Kicsit ijesztő is, de titokazatos.~*gondolja, majd Leilára függeszti tekintetét és várja a választ.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Tükörpalota - Főterem, Titkos pince (Zeneszoba), Illúzióterem   Kedd. 24 Jún. - 18:54

*Figyeli a lányt majd magaelé képzeli a patkányt.* -Nem sokan kedvelik a patkányokat.-
*Jegyzi meg.*
-Én Amerikából jöttem.*Mondja.*
-Elszöktem otthonról.*Jegyzi meg egy fintorral majd feláll.*
-Nem megyünk át egy másik helyre? Sétálhatnánk.*Majd betolja a székét és állva várja a lány válaszát sok lehetőséget nem ad ,csak egyetlen egyet ,ami azt jelenti menjenek vhová.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Tükörpalota - Főterem, Titkos pince (Zeneszoba), Illúzióterem   Kedd. 24 Jún. - 18:21

*Yoana örül, hogy végre valaki őszintén mondta a patkányról h aranyos.*
-A te állatkáid is nagyon arik lehetnek. Szeretem a vadászgörényeket.*mondja mosolyogva.*
-Dániából jöttem. Koppenhágában laktam anyummal..aztán..öö.*zavarba jön, mert nem szívesen beszél a múltjáról.*-aztán apumhoz költöztem ide Bulgáriába.*fejezi be végül.*-És te?
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Tükörpalota - Főterem, Titkos pince (Zeneszoba), Illúzióterem   Kedd. 24 Jún. - 18:14

*Hallgatja a lányt és elgondolkozik.*
~Hmm,egy patkány? Édes lehet..~
*Mosolyodik el majd gondolatait elmondja Yoanának.*
-A patkányok nagyon ..ö.ö. édesek.*Dadogja.*
-Nekem van egy vadászgörényem és egy kutyusom ,de őket én is a szobámba hagytam ,mert most alszanak.*Mosolyog a lányra.*
-És melyik országból jöttél?*Néz a lányra.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Tükörpalota - Főterem, Titkos pince (Zeneszoba), Illúzióterem   Kedd. 24 Jún. - 17:50

-Igen, van egy patkányom.*mosolyodik el Yoana.*-Samuilnak hívják. De most a hálóban hagytam. Túl meleg van neki itt kint.*mondja sajnálkozva a lány.*
-És neked van?*kérdezi Yoa érdeklődve.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Tükörpalota - Főterem, Titkos pince (Zeneszoba), Illúzióterem   Kedd. 24 Jún. - 17:46

*Leila csöndesen hallgatja a láynt közben hajával szöszöl és csavargatja,mert ez a mániája, a körömrágás helyett.*
-Én se csináltam sok midnent ma. Aludtam ,deszkáztam ,lovagoltam ,gitároztam és olvastam Ez a mai napom.Amugy jó volt. Most meg csak kijöttem levegőzni és kajálni.*Mosolyodik el.*
-És neked van állatod?*Kérdezi a lányt,aztán elsétál a mosogatóhoz és megmossa a kezét ,majd visszaül és várja a lány válaszát.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Tükörpalota - Főterem, Titkos pince (Zeneszoba), Illúzióterem   Kedd. 24 Jún. - 17:18

*Yoana helyetfoglal Leila mellett.*
-Csak úgy errejártam. Nézelődök, és igyekszem felfedezni minél több helyet itt a suli környékén.*válaszol Leila kérdésére a lány.*-Amúgy köszi, jó napom volt. És neked?*kérdez vissza udvariasan, és reméli a lány mesél, mert Yoának nincs semmi érdekes beszámolója.*-Borzasztó meleg van.*néz fel az égre.Véletlenül belepillant a tűző napba. Gyorsan elkapja tekintetét, és egy ideig még kék-zöld foltokat lát.*-Nem aludtam szinte egész éjjel.*Ahogy ezt kimondja ásít egyet.*~Furcsa, eddig nem tűnt fel milyen fáradt vagyok, de most hogy így kimondtam..~*gondolja, majd igyekszik Leilára figyelni.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Tükörpalota - Főterem, Titkos pince (Zeneszoba), Illúzióterem   Kedd. 24 Jún. - 17:09

*Mikor Leila éppen egy falatot nyel le ,odalép mellé egy ismeretlen lány.*
-Ő... szia!*Néz a lányra.*
-Nem még nem találkoztunk. Akkor bemutatkoznék. Leila Hirusaki,Allidon.*Nyújtja a kezét majd kezetfog a lánnyal.*
-Mi szél hozott erre?*Néz Yoannára ,majd a mellette lévő székre mutat.*
-Ülj le mellém.*Biztatja.*
-És miylen napod volt?*Néz a lányra érdeklődve ,majd az utolsó falatot is lenyeli.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Tükörpalota - Főterem, Titkos pince (Zeneszoba), Illúzióterem   Kedd. 24 Jún. - 16:41

*Yoana nyit be óvatosan a kunyhó ajtaján. Még nem járt itt soha. Lassan körbepillant, mikor észreveszi az asztalnál ülő lányt odalép hozzá.*
-Jó étvágyat.*mondja és jóízűen nézi ahogy a lány eszik.*-Én Yoana vagyok.Azt hiszem még nem találkoztunk, de ha igen akkor bocsi, csak az utóbbi időben elég sok új embert ismertem meg, és már nem tudom követni.*pirul el a lány.~Már megint túl sokat beszélek.~*gondolja és zavarában a szoknyáját kezdi igazgatni. Szereti ezt a szoknyát, fekete, zöld tüllel az alján. Illik a szeméhez és a hajához. Hozzá fekete topot visel. Még egyszer alaposabban körbetekint a kunyhóban, majd a lányra és várja, hogy mit reagál.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Tükörpalota - Főterem, Titkos pince (Zeneszoba), Illúzióterem   Kedd. 24 Jún. - 16:31

*Leila lépked be boldogan a kunyhóba ,szőke lobonca maga után úszik a levegőbe. Éppen egy nagyot korog Leila hasa.*
~Miylen jó ,hogy itt összeüthetek egy szendvicset.~
*Gyorsan összedob egy szendvicset és leül az asztalhoz.*
~Milyen finom!~
*Majd gondolkodva eszik tovább.*
Rupert Rankle
Diák

Hozzászólások száma: 4343
Msn: rupert3569@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda: Ruppancs XD (Már egészen megszoktam)

Pozició
Titulus: Negyedik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Tükörpalota - Főterem, Titkos pince (Zeneszoba), Illúzióterem   Kedd. 24 Jún. - 14:36

*A macsak lassan behízelgi magát , mert a fiú lába környéjkén kezd serte-pertélni. A lány engedélyt ad a cicusnak, Rup pedig belefog, hogy újjabb cicát tegyen boldoggá. Ma már egy másik lány macskája is hozzá jött cirógatásért. A macska simogatása közben, tovább beszélget ELisával.*- Én valahogy nem vagyok oda kutyákért. Már mint az olyan nagy kutyákért, mert azok komoly dolgokat tudnak művelni az emberrel. Egy macska maximum megkarmol, deutána bele lehet rugni. Nem mintha szeretnék. *Teszi hozzá gyorsan. Hogy a cicus madárirtásba kezdett azt Elisa nagyon szépen fejezte ki. Nem is álta meg, hogy nevessen rajta. Közben a cica arcát nézi és gügyög neki.*- Hát szabad ezt? Mi? Ta ügyes cica. Mu, mu , mu,mu ,mu.* közben anap igencsak kivirult, így úgy döntenek, hogy elválnak útjaik, és ki ki megy a maga dolga szerint. A ligetig Rup viszi a cicust, de még mielőtt Elisa elmenne az állat visszakerül gazdijához és távoznak, majd nem sokakl később Rupert is lemegy.*
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Tükörpalota - Főterem, Titkos pince (Zeneszoba), Illúzióterem   Kedd. 24 Jún. - 14:29

* A macska huncutul sétál a fiú lábához. Már tudja, hogy volt itt dolga ezért nem biztos, hogy biztonságos a felderítő út. Félénken pillant hátra gazdájára, aki elhúzza a száját, de bólint. MAffia boldogan ugrik a fiú ölébe. Igaz, hogy ő nem vörös, hanem fekete és a lábá nvan egy fehér folt, de hátha felvidítja a fiút.*
- Hát... őszintén. Kutyapárti. A macskákat se vetem meg csak a lusta fajtákat, de MAffia megmozgósítja az életemet. De a Nezabarban nem tarthatok egy nagy behemót kutyát. És MAffia ellátja magát.... Egyre fogynak a madarak a suli környékén.* nvet.*
Rupert Rankle
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Tükörpalota - Főterem, Titkos pince (Zeneszoba), Illúzióterem   Kedd. 24 Jún. - 14:17

*A lány beszámol neki, hogy volt az illúzióban. Még nem talákozott senkivel, aki elmondta volna, de most valahogy nem is igazán kíváncsi rá. Majd talán máskor elmeséli. Közben megtudja a cica nevét. Egy huncut nevetést nem tud elfojtani, mert a név igencsak illik a macseszra. Elisa elmeséli a macska történetét és útjára engedi a nyugtalan állatot. Rup nem bánná, ha az ölébe ülne, hiszen a macska a kedvenc állata. Szmével követi egy ideig a cicut, majd válaszol elisának.*- Igen. Nekem is egy vörös macskám van. De nincs itt velem Nezabaron. Anyámmal van otthon. Valahogy nem akartam elhozni őt a megszokott helyéről. És különben is. Anyám egyedül van otthon, így legalább van egy kis dolga, amivel elfoglalhatja magát.* Ismét a cicura pillant.*-Akkor gondolom a macsak a kedvenc állatod igaz? Vagy esetleg kutyapárti vagy?
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Tükörpalota - Főterem, Titkos pince (Zeneszoba), Illúzióterem   Kedd. 24 Jún. - 14:08

- nem, én se voltam végig. Mikor visszajöttünk az illúzióból alig maradtak emberek így nem üldögéltem sokáig.
- Maffia. * neveti Elisa.*
- Mikor voltam a boltban NEllondban, akkor néztem ki magamnak mert olyan szeleburdi volt. Kétszer mentem le érte, végül harmadjára megvettem. A boltos azt mondta, hogy kicsit vadóc és makacs. Így végül Maffia lett a neve. NEhezen barrátkozott meg azzal a tudattal, hogy hallgatni a kell rám.* meséli, de mikor érzi, hogy a "téma", valamelyest megnyugodott az ölében, letette a földre hogy kedvére sétáljon. Reméli nem fog Rupert nyakába ugrani.*
- És neked nincsnenek valamilyen állataid?* érdeklődik, hogy folytassa a fonalat.*
Rupert Rankle
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Tükörpalota - Főterem, Titkos pince (Zeneszoba), Illúzióterem   Kedd. 24 Jún. - 14:02

*Ültében a lábához ugrik Elisa macskája. Ma már volt dolga cicusokkal és nem bánja. A lány bocsánaktkérések közeppette az állata után szegődik és magához veszi. Majd témánka a bált veti fel. Nem csoda, hiszen aki nem volt kíváncsi, aki volt beszámol. Ezen nics mit csodálkozni.*- Igen voltam. De csak mások unszolására. Nem volt kedvem bulizni, de azért lenéztem, hogy milyen. Igazából jó volt, de nekem nem volt kedvem bulizni. Miért, te végig voltál? * Fészkelődik egy keveset az ülésen, hogy minél kényelmesebb legyen. A kunyhó sejtelmes félhomála, nagyon tetszik, főleg a kinti párás idő után. Ha a délelőtti eső nem lett volna, akkor egészen szép idő lenne kint is. Így viszont, nem igazán tanácsos kimenni egyenlőre.*- Hogy hívják a cicát? *Kérdi végül, hogy elinduljon valamiylen kommunikáció.*

Tükörpalota - Főterem, Titkos pince (Zeneszoba), Illúzióterem

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
33 / 36 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1 ... 18 ... 32, 33, 34, 35, 36  Next

Similar topics

-
» Lerobbant pince
» Titkos Barlang
» Titkos labor
» Titkos barlang
» H.E.L.L. - Titkos Kísérleti bázis