|
| |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Jawanna Flaming

Minősítés:  Hozzászólások száma: 112 Msn: ciaradelafresque@hotmail.com Kaszt: 
Pozició Titulus: Ötödik évfolyam
 | Téma: Re: Színházterem Pént. Dec. 23, 2011 8:00 pm | |
| //fagyika, elfáradt az user Jaw// |
|  | | Daran Fila Chirs

Hozzászólások száma: 191 Msn: nagypanni97@hotmail.hu Kaszt: 
 | Téma: Re: Színházterem Pént. Dec. 23, 2011 7:52 pm | |
| - Megnyugtatlak.. lány vagyok.* felnevet.* Mondjuk úgy kicsi lány, hogy én már akkor is a sötétség ellen harcoltam amikor te még csak babáztál.*rejtélyesen rákacsintott a lányra majd hátrébb húzódott a széken.*- Hát igen.. az auror munka kemény dió.. de én mindig is otthon voltam a harcban.* |
|  | | Jawanna Flaming

| Téma: Re: Színházterem Pént. Dec. 23, 2011 7:42 pm | |
| *Jaw fel sem veszi hogy esetleg hogyan méregeti vagy néz rá Daran, valahogy sosem érdekelte, ö amúgy sem plázacica vagy örült, csak vállalja magát, ennyi. Majd ahogy a másik lány bemutatkozik, simogatni kezdi daimonját és rápillant az erás csajszira.* -Daran? Erdekes név, valahogy kicsit olyan fiúsnak hangzik, nekem...*tünödik el, majd folytatja ahogy látja a keserü mosolyt* -Miért? Szerintem itt mindig történik valami, szóval akkor rossz helyre csöppentél...*mosolyodik el kajánul ö is, majd a srác említésére ismét megjegyez valamit* -Hát, itt tényleg nem szokott senki lenni, csak pár ember, azt is csak nagyon kevésszer, ahogy kiderítettem, úgyhogy azért is jöttem most hogy ezt kihasználjam...amúgy az aurorok nagyon klasszak, én is az akartam lenni, de aztán valahogy nem mentek az a sok párbajtan meg ilyesmi... |
|  | | Daran Fila Chirs

| Téma: Re: Színházterem Pént. Dec. 23, 2011 7:34 pm | |
| *Daran az ajtó felé pillant, pont akkor mikor a furcsa kinézetű lány beszökdécsel rajta.*~Remek... kifogtam egy pláza cicát... vagy csak simán egy őrültet.* gondolja magában, de azért megpróbál kedves arcot vágni hozzá.* Öh.. szia.. én Daran Chirs. Eramiros.. aurornak tanulok.. nekem pillanatnyilag elég volt a kalandokról.*keserű mosolyra húzza a száját.*- Azért vagyok itt mert reményeim szerint itt nem tűnik fel az az idegölő nekromata srác.* megvonja a vállát.* |
|  | | Jawanna Flaming

| Téma: Re: Színházterem Pént. Dec. 23, 2011 7:21 pm | |
| *Egy átlagos magasságú, de felettéb csintalan természetü és jellemü leányzó bukkan fel a színházteremben. Mindig is szerette volna megnézni ezt a helyet, ezt a kitünö akusztikájú színpadot is, szóval ezért szögdécselt most erre, ocelot daimonja pedig csak komotosan nyargal utána. Egyébként a lányon rozsaszin banánszoknya van, fehér harisnya, bokacsizma és fekete felsö, szemei kicsit erösebben kihúzva, szája pedig a szoknyához hasonló színben pompázik. Göndör haját most kivasaltatta, ami töle nem megszokott, és lazán szivecske formába csavarta egy sablon segítségével, szóval mulatságosan néz ki, de ez cseppet sem bánja, mindig vidám és mókára kész, és ezek az ünnepek valahogy kifejezetten feldobták. Valószínüleg azért is, mert ez az elsö olyan karácsonya, amikor nincs uncsi ruhákba öltöztetve és nincs modoros viselkedés sem, azt csinálhat amit csak akar, és akkor amikor csak akar. Egyszóval ahogy beszögdécsel a terembe, egyenesen a lányhoz megy és kedvesen megszólítja.* -Szia, Jawanna Flaming vagyok, naxis szeleburdis mentalista, aki csak arra vár hogy egy jó kis kalandra hívja az élet...és? benned kit tisztelhetek és miért vagy itt? *teszi fel a kérdést, majd egy székre leül, úgy hogy lássa a lány arcát majd ha felel, s közben daimonja is kihasználva az alkalmat simán az ölébe ugrik és elnyújtózik* |
|  | | Daran Fila Chirs

| Téma: Re: Színházterem Pént. Dec. 23, 2011 7:08 pm | |
| *Daran egy barna csőfarmert visel, lila garbóval, és egy méregzöld köpennyel. Lassú léptekkel érkezik a színházterembe. Leül az egyik karosszékbe és előveszi kedvenc könyvét ami a " Repülő seprűk és karbantartásuk" címet viseli. * |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Színházterem Vas. Dec. 18, 2011 3:32 pm | |
| *Mephisto inkább eldobja a fadarabot mielőtt még ez a bolond hajítaná el jó messzire, hogy ezzel a mozdulatával szépen tönkretegye a berendezést... Aztán a hálós kérdésre hitetlenkedve pillant a társára.* - Itt a hálószobák ragadozókról vannak elnevezve. tehát nincs semmilyen nyuszika, vagy mókuska. Egyébként a helyedben örülnék neki, hogy ezt a hálót kapod, mert van néhány... Eléggé béna név is, na. Amúgy általában egy háló három részből áll. A közös helyiségből, jobb- és baloldalból. Tehát kábé nyolcan laknak egy szobában, bár itt még van két üres hely szóval hatan vagytok. Te a bal oldalon leszel még egy társaddal. *Írja le a hálókat, majd elindul ez említett szoba felé.* -Térkép? nincs. Akkorra ez a suli, hogy nehéz feltérképezni... Szóval mindent ki kell tapasztalni. Néha még én is eltévedek. Igaz most szeptember óta vagyok itt. *Vonja meg a vállát a fiú, majd caplat tovább.* -Egyébként három helyen találsz kaját a suliba. A földszinti étkezőben, a központi termekben a konyhában, és ha mázlid van akkor a szobádban a közös helyiségben lévő hűtőben is van valami. Remélhetőleg nem romlott. *Vigyorodik el a fiú, aztán hagyja is a tájékozódásos témát. Nem szereti felemlegetni, hogy sikerült eltévednie szóval inkább hagyjuk.* - Nem hinném hogy eltévedsz. A másodikot könnyű megtalálni. Meg ha eltévedsz arra van a szád, hogy kérdezz. *Mondja a másiknak, majd mikor oda érnek a hálóhoz fogja a kulcsot, beilleszti a zárba, és belöki az ajtót. Előre engedi Mephistot aztán neki dől az ajtófélfának , és vár.* |
|  | | Mephisto Pheles Diák

Hozzászólások száma: 32 Msn: fodnorbi@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: Mindenkivel szívesen játszok ha időm engedi. Tessék írni!
 | Téma: Re: Színházterem Vas. Dec. 18, 2011 3:21 pm | |
| *Már Mephisto is hülyének érezte magát, ami elég ritka dolog ám. Ezért eldobta inkább a fakardot és követte Antonie-t.* - Oroszlán háló? Az meg micsoda? *Kérdezi értetlenkedve. Még sosem hallott hasonlóról sem és nyílván kíváncsi pontosan mi is lehet az. Annyira azért tudott következtetni, hogy nyilván egy háló teremszerűség. Ekkor felöltött benne, hogy kíváncsi lenne, hogy akikkel eddig találkozott azok vajon milyen szálláshelyen lehetnek. Jó lenne, ha lenne valami térképszerűség, aminek a segítségével tudna tájékozódni.* - Esetleg nincs valami térkép vagy hasonló, amivel én is tudnék pontosan közlekedni? Csak, mert mikor reggel elindultam körül nézni akkor ettem utoljára.* Nyomatékosítás képen akkorát mordult a hasa, hogy már ő is megijedt tőle.* - Gondolom nem lenne valami szerencsés ha a hálómba menet eltévednék. |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Színházterem Vas. Dec. 18, 2011 2:58 pm | |
| //olvad// *Hát kicsit érdekes a helyzet, mondjuk Antoine-t a vívótudomány nem hatja meg. Én csak ökölharcot folytat - azt is ritkán -, na meg jó célbalövő. A célbalövő képességeit azt mindig villogtatja, és a revolvereit is mindig magánál tartja. Szóval Antoine nem éppen a régi fegyverek szakértője. Szerinte az a menő, aki jól tud lövöldözni. Kicsit furcsa gondolkozása van, de nem igazgatja, ha nem értik miről is beszél.* - Mephisto, oké. Akkor tényleg te vagy. Marceau úgy elrakta a nyamvadt prefektusos mappáját, hogy azt se találom szóval most nekem kell egy sajátot vezetni, de képzelheted milyen. *Túr bele a hajába, és szórakozottan felnevet. Az állatsereglet még mindig nem nyugszik körülötte, de ez nem zavarja őt. Kiegyensúlyozott életet él, kivéve, ha nem bőszít fel másokat.* -Nem, nem. Én csak az eltűnt személynek nyilvánított haveromat helyettesítem. Az más. tehát engem lehet nyaggatni a dolgokkal, amíg Giselle vissza nem tér, okés? * Kezd bele megint a magyarázatba miközben hevesen gesztikulál a kezével.* -Egyébként, meg nem lóbáld felém azt a husángot, mer' kiszúrod a szemem.*Mondja a srácnak, és ha hagyják akkor elveszi a fadarabot, és a terem másik felébe hajítja, és ezzel valószínűleg sikerül ledobnia valamit. Homlokráncolva pillant a másikra a furcsa reakció láttán, mikor előveszi a kulcsot, de egy apró vállrándítással lerendezi a dolgot.*- Na mehetünk? Az Oroszlán hálóban leszel elszállásolva, ha nem gond akkor a cuccod később viszed át, mert jó lenne minél hamarabb túlesni ezen.* |

Hozzászólások száma: 32 Msn: fodnorbi@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: Mindenkivel szívesen játszok ha időm engedi. Tessék írni!
 | Téma: Re: Színházterem Pént. Dec. 16, 2011 8:00 pm | |
| *Épp amikor a vívó tudományát fitogtatta rányitott a prefi helyettes. Jót nevetette rajta de nem tudta érdekelni. Már hozzá szokott ahhoz, hogy hülyének nézik. Bár igazából ő tesz azért meg mindent, hogy hülyének nézzék. Úgy beszél olyanokat, csinál és meggondolatlanul cselekszik. Mondjuk harc közben ennek szöges ellentéte. Igaz vérre menő harca ugyan még nem volt de edzésen is már teljesen másképp viselkedik. Olyan változékony a jelleme, hogy azt már képtelenség követni. * - Én Mepshito Pheles vagyok. Igen én vagyok az új gyerek. És te meg a prefektusom vagy?! * Mutat rá tök komolyan a falábbal. Elég komolynak nézhetett ki. Csoda, ha nem röhögi halálra magát a tag. A tag elő vett valami fura kulcsot a zsebéből és most azzal ügyködik. Nyilván valami különleges izé lehet. Erre Pheles azonnal a feje elé húzza a kezét, hogy védekezzen minden nemű támadástól. Nyilván most sem nézhetett ki valami ép elméjűnek.* /fagy/ |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Színházterem Pént. Dec. 16, 2011 7:35 pm | |
| *Kivágódik a színházterem ajtaja, és egy barna hajú, jól öltözött fiú lép be rajta egy kisebb állatsereggel. A fiú egy fehér inget visel melynek az első két gombja ki van gombolva, egy sötét farmert és edzőt vett fel hozzá. Haja felzselézve, nyakában egy görény pihen, mellette egy rottweiler caplat míg felette egy holló köröz. Díszes társaság valóban.* ~ Spy, én nem értem, hogy miért én foglalkozok ezzel a két döggel. Mármint Gisé ez a két állat nem az enyém. *Mondja a daimonjának, mert a görény valójában a fiú lelkének egyrésze állatalakban. Szóval a srác azért van most itt, mert állítólag itt van egy Belsis, akit be kellene osztania egy szobába, ha már ő helyettesíti a prefektusát... Körbepillant, és ekkor veszi észre Mephistot. Felnevet, mikor látja a másikat a szék lábbal kardozni.* -Hello. Ugye, tudod hogy van külön gyakorló terem, ahol püfölheted a bábúkat? *Kérdi nevetve, és odalép a másik mellé.* -Antoine Sébastien Crine. Röviden Antoine, vagy Séb, de akár Crine is lehetek. Belsirion helyettesítő-prefektus. *Mutatkozik be kicsit bőbeszédűen a másiknak, majd nyújtja a jobbját, hogy kezet rázzanak. Körbepillant, aztán megint a másik felé fordul.* -Szóval te lennél az az új gyerek, akit egy hálóba kéne kísérni? *Tér rögtön a tárgyra, majd ha megbizonyosodik róla, hogy ő az akkor a farmerja zsebéből elővesz egy kis kulcsot, aminek a bilétáján az Oroszlán háló felirat virít.*
//fagy// |

| Téma: Re: Színházterem Pént. Dec. 16, 2011 7:26 pm | |
| Mikor elmegy a lány, kicsit megijed Pheles hogy nem kellett, volna puszit adnia neki. Kezd tényleg megijedni, hogy elrontotta az egészet. Eléggé bánná, ha ez miatt nem szeretne többet találkozni vele. Jó lenne, ha tőle tanulhatna gitározni. Közben csak viccből elkezd egy kicsit ő is énekelni. Bár ő nem ilyen zenéket, mint Meredith hanem ilyen opera beütésű vinnyogást próbál produkálni. Közben körbe néz még a teremben, hogy mi van még ott. Talált pár kottatartót egy-két törött széket. A törött székek közül egyiknek leesett a lába azt felvette és elkezdett kardozni vele a levegőbe, mint ha egy láthatatlan szellem ellen vívna. Elég röhejes lehetett kívülről nézve. Magát is nevetségesnek érezte bár ez sosem tudta zavarni. Ha jól érzi magát, akkor nincs semmi baj. |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Színházterem Pént. Dec. 16, 2011 7:00 pm | |
| *Csak pirul, de nem válaszol semmit amikor énekel. Befejezi a dalt fel áll a gitárt vissza teszi a helyére és vissza sétál a fiúhoz.*- A barna szín már unalmas, de hát ezt örököltem apámtól. Anyám szeme zöld.. Igen mondták tudod, Majdnem minden hétvégén hallom ezt Alextől.*Nevet fel de már rég látta a srácot. Aztán felel a fiúnak felajánlja a segítséget és mosolyogva mondja, nincs mit.* - Bármikor, viszont ne haragudj, de nekem dolgom van. Este egy baráti összejövetel lesz és kötelezően meg kell jelenjek rajta szóval rohanok most. Örülök, hogy találkoztunk és remélem látjuk még egymást.*Mondja Mephnek és azzakl a mozdulattal sietősen távozik a színház teremből, mert ha elkésik akkor a fiúk kikészítik.* |

| Téma: Re: Színházterem Pént. Dec. 16, 2011 6:52 pm | |
| - Áh értem. Ha lennél olyan szíves, akkor megkérdeznéd? Nagyon örülnék neki, ha valahol tudnék korcsolyázni. * Mondja hatalmasra tátva tengerkék szemeit. Közben próbál minél közelebb ülni hozzá.* - Mikor kezdhetnék majd gitározni tanulni? Hogy kellene kezdenem? *Kérdezi kicsit visszafojtottabb hangon.* - Szép a szemed. Mondták már? Szép nagy szemed van. Gyönyörű. * kicsivel közelebb hajol hozzá és egy puszit nyom az arcára. Ugyan közel a szájához de azért figyel rá, hogy ne érje el. * - Nagyon szépen köszönöm, hogy segítesz. Gitározni is meg, hogy megkérdezed, hol korcsolyázhatnék. Igazán hálás vagyok. |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Színházterem Pént. Dec. 16, 2011 6:24 pm | |
| *Csak figyeli a fiút nem bánja, hogy szerény kíváncsi. Amikor Meredith ide jött ő csak Alexet és Brendát ismerte a többieket meg folyamatosan.* - Alexander Seth Scoop ő egy idióta faragatlan csajozós fiú aki szeret mindenbe belekötni és Prefektus. De egyébként van neki is szive is csak nem mindig fejezi ki az érzelmeit. Giselle Marceau meg a te Prefektusod, és az én háló társam. Jó fej lány, de Alexet még mindig nem értem miért piszkálja. Bár általában ha piszkál fiú egy lányt akkor tetszik neki. Lehet "bele van esve Gisellebe?"*Hangosan gondolkodik ami igaz az igaz.* - Ne aggódj, majd megismersz mindenkit, nagyon aranyosak az itteniek és garantáltan jól fogod magad érezni.*Mondja neki hiszen amikkor ő ide jött akkor is kevés ember tismert, jó most annyit nem, de rádiót vezet helyettesítésben és újabb dolgok nyílnak fel a lánynak fél év alatt.* - Korcsolyát sajnos nem tudom annyira nem vagyok ismerős Nellondban, szóval olyat kell megkérdezni aki tudna válaszolni rád.*Mondja, és elgondolkozik biztos nincs jégkorcsolya.* - De ha gondolod megkérdezhetem egyik ismerősömet úgy is este találkozom vele.*Ajánlja fel a segítségét és kedvességét.* |

| Téma: Re: Színházterem Pént. Dec. 16, 2011 6:12 pm | |
| - Én is remélem, hogy nemsokára megtudom hova tartozásomat. Nem nagyon ismerek sajnos innen senkit sem. Kik azok, akiket említettél? Meg tudnál tanítani, gitározni? Ez komoly? Lennél olyan kedves megtanítani? * Közben Meredhit elkezdett egy másik zenét énekelni. Ezt kivételesen Pheles is ismerte. Ha jól emlékszik ez egy szerelmes szám. Minden esetre, amikor meghallja, hogy Meredhit ezt énekli szinte teljesen, leblokkol. Mint ha nem lenne neki se, kép se hang. Egyszerűen elsötétül minden és csak a lány, létezik. Semmi más. Egyszerűen a hangja teljesen megbabonázza Phelest.* - Csodálatos hangod van. Egyszerűen megbabonázó. Te egyébként tudsz korcsolyázni? Csak gondoltam mivel én nem tudok gitározni valamivel, esetleg meghálálhatnám a kedvességedet, hogy vennéd a fáradtságot és megtanítasz engem. |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Színházterem Pént. Dec. 16, 2011 5:54 pm | |
| *Amikor leül a fiú mellé érdeklődve és kíváncsian hallgatja a Belsirionos fiút és a Belsirionról, természetesen Giselle jut eszébe és Antoine akit már két napja nem látott. Természetesen a lány zongorázni is tud a Hegedű távol áll tőle, és természetesen nem olyan alkatú mint Nate, de a klasszikus zenéket is szereti. Mosolyogva, bólint a fiúnak aki még nincs szobára osztva.* - Gondolom hamarosan beosztanak téged, legalább is a Prefektusod Giselle. Ha el felejtene, akkor nyugodtan szólj nekem. Én Alexander barátomat helyettesítem aki el van tünve Gisellel együtt. Legalább most majdnem enyém a szoba ahol vagyunk.*Mondja a lány hiszen a másik két társával nincs is annyira jóban, azután elkezd énekelni egy Katy Perry számot.* - Ha gondolod szívesen segítek a gitár nem olyan nehéz. Mindenkiben van akarat erő csak elő kell hozni, hogy igen is képes vagy rá.*Fejezi ki magát miközben énekel a lány.* http://www.youtube.com/watch?v=-deVflzMI5c |

| Téma: Re: Színházterem Pént. Dec. 16, 2011 5:45 pm | |
| Miközben a szépség felé sétál ő és hirtelen töménytelen információ áradatot, enged meg felé ő, csak mosolyog és figyel a hölgyre. Válasz közben ugyan nehezen sugározhatta a csodálatot, de azért igyekezett minél inkább kifejezni valahogyan. - Én sajnos nem értek semmiféle hangszerhez sem és hát a hangom se valami jó. Bár még régen próbálkoztam a hegedűvel, de nem nagyon tetszett meg. Meguntam sajnos. Milyen téren is vagy kíváncsi rám? *Kérdezi Pheles kicsit zavarodottan. Nem tudja eldönteni, hogy ebből jóra, perverzségre vagy rosszra kellene gondolnia.* - Én egyébként Mephisto Pheles vagyok. Két napja érkeztem csak az iskolába. Elméletileg itt fogok tanulni, bár még nem igazán alakult ki sajnos semmi sem. Még egy szobába sem osztottak be. Próbálsz még? Csak, mert szívesen hallanám még a hangodat. Vagy ha nem akkor elhívhatlak valahova? *Kérdezi azonnal. Reménykedve, hogy akad valaki, aki útba tudja igazítani a nélkül, hogy ismét eltévedne. Így legalább azt sem kell bevallania, hogy elkeveredett.* - Nem tudsz véletlen egy helyet ahol jégkorcsolyázni is, lehetne?* Csak azért kérdi, mert már nagyon szeretni ismét korcsolyázni valahol. Ezen a télen még csak otthon volt alkalma rá.*
|
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Színházterem Pént. Dec. 16, 2011 5:20 pm | |
| *Ugye játszik Lady Gagát és lehet elmegy majd koncertre is. A szülei úgy is megengedhetik, hogy ilyenekre járjanak nem hiába él Vegasban a kaszinók városában. Amikor befejezte a dal-t egy fiú szólította meg őt. Elpirult és mosolygott felé, lelépegett a színpadról mint egy díva modella gitár a kezében van.* - Köszönöm, bár van miért büszkének lennem sokáig taníttattak a szüleim, hogy ilyen legyen a hangom is. Meg legyen normális munkám.*Feleli hiszen nyáron az apja kaszinójában énekesként szokott fel lépni. Egész jól keress vele.* - Gyakran énekelgetek szeretem csinálni. Te tudsz játszani? Kíváncsi vagyok rád. Egyébként Meredith vagyok Naxeldires diák lány.*Mutatkozik be és a barna szemeivel a másikéba néz.* |

| Téma: Re: Színházterem Pént. Dec. 16, 2011 5:01 pm | |
| *Mephisto épp napi körútját járta. Szívesen derített fel nap, mint nap újabb és újabb helyeket. Szeretett naphosszat járkálni az iskolában. Néha még ennivalót is csomagolt magának, hogy ne éhezzen, ha véletlen nem talál vissza az ebédlő felé. A mai napon is egy ilyen túrát ejtett meg. Sok idő telhetett el már az indulása óta, mert már a csomagolt ennivalóját is elfogyasztotta és ismét fel-felmordult néha a gyomra. Épp egy ajtó mellett haladt el ahonnan egy gyönyörű hang szűrődött ki. Ugyan nem ismerte a számot, amit énekelt, de ahogy ő énekelte csodás volt. A kíváncsiság, hogy ki lehet az, aki ilyen szépen énekel, azonnal befelé vezette a szobába Phelest. Amikor kinyitotta az ajtót egy színház terembe lépett be. A lány maga is nagyon szép volt nem csak a hangja. Pheles közben leült egy székre és hallgatta a zenét. Amikor vége lett elég hangosan elkezdett tapsolni közben elindult a lány felé.* - Nagyon szépen énekelsz. Egyszerűen csodálatos. Remélem nem zavartam azzal, hogy ide ültem meghallgatni az énekedet.
|
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Színházterem Pént. Dec. 16, 2011 4:33 pm | |
| *A színház terem. Ez az a hely amit úgy szeret az egész iskolában ez a Druida lány még is ismét ide jött le. A Hangját itt akkor is el eresztheti amikor senki nem figyel rá, az sem számít ha fa hangja van, csak minél hangosabban énekelni avagy gitározni. A színpadon a falnál lévő gitárt megfogja leül az ott lelő székre és behangolja azután elkezdi énekelni és a színházban az ő hangját lehet hallani. Mit is énekel? Pontosabban Born this way-t és természetesen azt is gitározza. Öltözete természetesen egy fekete bőrnadrág kivételesen azt vett fel és egy méregzöld felső ami illik a szeméhez. Haja kivasalva és enyhe smink van a leányzón. Nem törődik semmivel csak énekel és gyakorol.*
|
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Színházterem Vas. Dec. 11, 2011 5:20 pm | |
| *Figyelmesen hallgatja a többieket, a válaszaikat a kérdésekre, hiszen érzi, hogy lassan mindenki távozni készül. Penny szavaira reagál még.* - Beszélni kell másokkal is, ki kell deríteni, hogy ők gondolkoztak-e rajta, vagy hogy mire sikerült esetleg rájönniük *mondja halkan, szinte magának motyogva, de talán a koboldvérű lánynak is ad vele ötletet, hogy mihez kezdhetne. Hogy ő maga mit fog csinálni, abban nem teljesen biztos, de a legvalószínűbb, hogy utána néz, hogy mivel lehetne megtalálni az eltűnteket, vajon hogyan tudnának segíteni nekik. Elköszön a távozóktól, majd kiszemel magának egy széket a nézőtéren, leül és kényelmesen hátradőlve halkan dúdolgatni kezd, valamerre a semmibe meredve, az elhangzottakon és a jövő lehetséges változatain tűnődve...* |
|  | | Penelope Waylan

Minősítés:  Hozzászólások száma: 109 Kaszt:  Üzenőláda: 
 | Téma: Re: Színházterem Vas. Dec. 11, 2011 5:08 pm | |
| *Szomorúan konstatálja, hogy a farkaska távozni készül a gazdi invitálása miatt. A harmadik emeletes dologra újfent picit oldalra dönti a fejét és bután néz.* -De nem minden lány a harmadikon lakik? *Lehet, hogy ő maradt le valamiről, de hátha Lina inkább ki tudja ezt nyomozni. A többibe már nem szól bele.* -Minden járjon utána annak, aminek tud, Nellond, szobanév, ilyesmi. Én csak azt nem értem, hogy rajtunk kívül másnak ez nem tűnt fel még? Vagy mások is keresgélnek, csak nem tudunk róla? *Hát igen, lehet hogy célszerű lenne összefogni, ha netán más diákok is hasonló szálon indultak el, és nekik is eltűntek a szeretteik, vagy ilyesmi.* -Én is próbálkozom valamivel... *Halvány dunsztja sincs, hogy mit tehetne. Nem jós, nem prefektus, még csak nem is tanult tünde. Hirtelen nagyon-nagyon aprónak érzi magát a nagyok között és most nem a magasságát érti ez alatt. Behúzza a nyakát, és miután Gilinis távozik, majd úgy fest Lina is megy, ő is felpattan.* -Én...én is...valamit! *Csak ennyit tesz hozzá, majd mintha egy szia is elhangzana, sietve, szinte futva távozik. A folyosón beelőzi a komótosan sétáló Gilnist is, nem valószínű, hogy a tünde lány kifejezetten kapkodós lenne, a kobold vér viszont erre ösztökéli az apróságot. Aztán persze majd úgyis megtorpan félúton, hiszen ötlete sincs, mit is tehetne. Végül jó eséllyel Nellondban köt majd ki, mi is lehet a legjobb egy igazi plázacicának, ha gondjai vannak, ha nem egy manikűrös, akivel mindent megbeszélhet, ld. Dr. Szöszi.* |
|  | | Gilnis Eruthalion

Minősítés:  Hozzászólások száma: 41 Kaszt: 
 | Téma: Re: Színházterem Vas. Dec. 11, 2011 4:59 pm | |
| Szerintem nem időközönként rabol, hanem egyszerre vitte el őket, hiszen egyik napról a másikra néptelenedett el az iskola, de lehet, hogy tévedek. *Mereng el Lina szavain, és most már végérvényesen magához hívja Roxent, jelezve, hogy lassan távozni készül. Még marad pár percig, és fintorogva bólint Pennynek, hogy igaza van.* Jól van, én sem vagyok mindenható, de jogos amit mondasz, nem ismerek én mindenkit, ez csak egy ötlet volt, hogy talán az aktívan kiemelkedőeket vitte el, magamból indultam ki, hogy én meg maradhattam. A tanárok egyébként sem jó ötlet, mert a saját ügyüknek tekintik szerintem, de hogy én kit ismerek...? Nem tudom, mintha lenne nellondban egy boltos, de lehet, hogy tévedek. Majd utánanézek, aztán jövök a hírekkel. *Dobja hátra jégfehér haját, és a farkas felnéz rá, borjúfejjel, hogy mikor induljanak, hiszen ő oda lett parancsolva.* Sss.. inti le az óriásfarkast, hiszen még a mondat közepén van.* Salomé a harmadik emeleten lakik, de a szobája nevét nem tudom, de talán Lina utánanézhet, ez a dolga, nem? *Aztán kiváncsi fejjel néz Linára.* Mármint hogy apa? Ha tudja is, még nekem sem mondaná el, már próbálkoztam bennfentes dolgokat kihúzni belőle, de lerázott azzal, hogy nem az én dolgom. *Nedelyát még végighallgatja, és már csak az ajtóból szól vissza.* Nem, azt hiszem ez most nem egy régi ellenfél, és főleg nem ismeri a tanárokat. Ez valami más lesz. De lehet, hogy tévedek. Na majd keressük egymást, béke veletek. *Bólint szinpadiasan, aztán sarkonfordulva eltűnik Roxennel.*
|
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Színházterem Vas. Dec. 11, 2011 4:49 pm | |
| *Eltöprengve figyeli Gilnist annak szavaira. Ha legalább az elraboltak között összefüggést találnának... Mert biztosan van valami. Kell lennie egy oknak, amiért éppen ők és éppen most tűntek el. Penny szavaira elgondolkozva bólint, de teljesen mégsem ért egyet. Ő is eléggé jónak találja magát a saját irányzatán, és a többiekre pillantva feltételezi azt is, hogy ők sem lehetnek olyan rettentően gyengék. A selejt dologra viszont határozottan megrázza a fejét.* - Talán annak is fontos szerepe van, hogy mi maradtunk itt... *Azt persze már meg nem tudná mondani, miféle szerepük lehet, de ki tudja. Az a valaki, aki a világot irányítja, időnként eléggé furcsán gondolkozik, és sosem lehet tudni, mi van a háttérben. Salomét ő sem ismeri, de úgy véli, Pennynek igaza lehet. Hiszen ki tudja, mi történik a többiekkel akár éppen ezekben a pillanatokban is... Gilnis kérdésére megrázza a fejét.* - Arra gondoltam, amit Lina is mondott. Hogy talán egy régi ellenség, esetleg az igazgató, vagy valamelyik tanár ellenfele, aki azt találja tökéletes csapásnak, ha az iskolát támadja meg. *Egy kicsit hallgat, majd Lina utolsó szavaira felvonja a szemöldökét.* - Elméleti szinten minden tanár megbízható, nem? Hiszen aki itt dolgozik, annak nem csak becsületi szempontból, de érdekből is fontos lehet, hogy az iskola létezzen és a diákok itt legyenek. Viszont... Penny, neked is igazad lehet. Végül is, mi diákok vagyunk, ők pedig tanárok, és mondhatják azt, hogy ne kíváncsiskodjunk. Viszont esetleg egy huzamosabb ideje Nellondban élő tünde? Gilnis, nem ismersz valakit? *pillant a másik tündére. Keveset jár le Nellondba, úgyhogy nem igazán ismer senkit. Igaz, a lány szavaiból ítélve ő sem mozog sokkal otthonosabban a faluban...* |
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |