Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságHelyszínleírásokRegisztrációBelépés

Share | 

Színházterem

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : 1, 2, 3 ... 22 ... 43  Next
SzerzőÜzenet
Mephisto Pheles
Diák

Hozzászólások száma: 32
Msn: fodnorbi@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda: Mindenkivel szívesen játszok ha időm engedi. Tessék írni!

Pozició
Titulus: Ötödik évfolyam
TémanyitásTéma: Re: Színházterem   Pént. Dec. 16, 2011 6:12 pm

- Én is remélem, hogy nemsokára megtudom hova tartozásomat. Nem nagyon ismerek sajnos innen senkit sem. Kik azok, akiket említettél? Meg tudnál tanítani, gitározni? Ez komoly? Lennél olyan kedves megtanítani? * Közben Meredhit elkezdett egy másik zenét énekelni. Ezt kivételesen Pheles is ismerte. Ha jól emlékszik ez egy szerelmes szám. Minden esetre, amikor meghallja, hogy Meredhit ezt énekli szinte teljesen, leblokkol. Mint ha nem lenne neki se, kép se hang. Egyszerűen elsötétül minden és csak a lány, létezik. Semmi más. Egyszerűen a hangja teljesen megbabonázza Phelest.* - Csodálatos hangod van. Egyszerűen megbabonázó. Te egyébként tudsz korcsolyázni? Csak gondoltam mivel én nem tudok gitározni valamivel, esetleg meghálálhatnám a kedvességedet, hogy vennéd a fáradtságot és megtanítasz engem.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Színházterem   Pént. Dec. 16, 2011 5:54 pm

*Amikor leül a fiú mellé érdeklődve és kíváncsian hallgatja a Belsirionos fiút és a Belsirionról, természetesen Giselle jut eszébe és Antoine akit már két napja nem látott. Természetesen a lány zongorázni is tud a Hegedű távol áll tőle, és természetesen nem olyan alkatú mint Nate, de a klasszikus zenéket is szereti. Mosolyogva, bólint a fiúnak aki még nincs szobára osztva.* - Gondolom hamarosan beosztanak téged, legalább is a Prefektusod Giselle. Ha el felejtene, akkor nyugodtan szólj nekem. Én Alexander barátomat helyettesítem aki el van tünve Gisellel együtt. Legalább most majdnem enyém a szoba ahol vagyunk.*Mondja a lány hiszen a másik két társával nincs is annyira jóban, azután elkezd énekelni egy Katy Perry számot.* - Ha gondolod szívesen segítek a gitár nem olyan nehéz. Mindenkiben van akarat erő csak elő kell hozni, hogy igen is képes vagy rá.*Fejezi ki magát miközben énekel a lány.*
http://www.youtube.com/watch?v=-deVflzMI5c
Mephisto Pheles
Diák

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Színházterem   Pént. Dec. 16, 2011 5:45 pm

Miközben a szépség felé sétál ő és hirtelen töménytelen információ áradatot, enged meg felé ő, csak mosolyog és figyel a hölgyre. Válasz közben ugyan nehezen sugározhatta a csodálatot, de azért igyekezett minél inkább kifejezni valahogyan.
- Én sajnos nem értek semmiféle hangszerhez sem és hát a hangom se valami jó. Bár még régen próbálkoztam a hegedűvel, de nem nagyon tetszett meg. Meguntam sajnos. Milyen téren is vagy kíváncsi rám? *Kérdezi Pheles kicsit zavarodottan. Nem tudja eldönteni, hogy ebből jóra, perverzségre vagy rosszra kellene gondolnia.* - Én egyébként Mephisto Pheles vagyok. Két napja érkeztem csak az iskolába. Elméletileg itt fogok tanulni, bár még nem igazán alakult ki sajnos semmi sem. Még egy szobába sem osztottak be. Próbálsz még? Csak, mert szívesen hallanám még a hangodat. Vagy ha nem akkor elhívhatlak valahova? *Kérdezi azonnal. Reménykedve, hogy akad valaki, aki útba tudja igazítani a nélkül, hogy ismét eltévedne. Így legalább azt sem kell bevallania, hogy elkeveredett.* - Nem tudsz véletlen egy helyet ahol jégkorcsolyázni is, lehetne?* Csak azért kérdi, mert már nagyon szeretni ismét korcsolyázni valahol. Ezen a télen még csak otthon volt alkalma rá.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Színházterem   Pént. Dec. 16, 2011 5:20 pm

*Ugye játszik Lady Gagát és lehet elmegy majd koncertre is. A szülei úgy is megengedhetik, hogy ilyenekre járjanak nem hiába él Vegasban a kaszinók városában. Amikor befejezte a dal-t egy fiú szólította meg őt. Elpirult és mosolygott felé, lelépegett a színpadról mint egy díva modella gitár a kezében van.* - Köszönöm, bár van miért büszkének lennem sokáig taníttattak a szüleim, hogy ilyen legyen a hangom is. Meg legyen normális munkám.*Feleli hiszen nyáron az apja kaszinójában énekesként szokott fel lépni. Egész jól keress vele.* - Gyakran énekelgetek szeretem csinálni. Te tudsz játszani? Kíváncsi vagyok rád. Egyébként Meredith vagyok Naxeldires diák lány.*Mutatkozik be és a barna szemeivel a másikéba néz.*
Mephisto Pheles
Diák

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Színházterem   Pént. Dec. 16, 2011 5:01 pm

*Mephisto épp napi körútját járta. Szívesen derített fel nap, mint nap újabb és újabb helyeket. Szeretett naphosszat járkálni az iskolában. Néha még ennivalót is csomagolt magának, hogy ne éhezzen, ha véletlen nem talál vissza az ebédlő felé. A mai napon is egy ilyen túrát ejtett meg. Sok idő telhetett el már az indulása óta, mert már a csomagolt ennivalóját is elfogyasztotta és ismét fel-felmordult néha a gyomra. Épp egy ajtó mellett haladt el ahonnan egy gyönyörű hang szűrődött ki. Ugyan nem ismerte a számot, amit énekelt, de ahogy ő énekelte csodás volt. A kíváncsiság, hogy ki lehet az, aki ilyen szépen énekel, azonnal befelé vezette a szobába Phelest. Amikor kinyitotta az ajtót egy színház terembe lépett be. A lány maga is nagyon szép volt nem csak a hangja. Pheles közben leült egy székre és hallgatta a zenét. Amikor vége lett elég hangosan elkezdett tapsolni közben elindult a lány felé.*
- Nagyon szépen énekelsz. Egyszerűen csodálatos. Remélem nem zavartam azzal, hogy ide ültem meghallgatni az énekedet.

Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Színházterem   Pént. Dec. 16, 2011 4:33 pm

*A színház terem. Ez az a hely amit úgy szeret az egész iskolában ez a Druida lány még is ismét ide jött le. A Hangját itt akkor is el eresztheti amikor senki nem figyel rá, az sem számít ha fa hangja van, csak minél hangosabban énekelni avagy gitározni. A színpadon a falnál lévő gitárt megfogja leül az ott lelő székre és behangolja azután elkezdi énekelni és a színházban az ő hangját lehet hallani. Mit is énekel? Pontosabban Born this way-t és természetesen azt is gitározza. Öltözete természetesen egy fekete bőrnadrág kivételesen azt vett fel és egy méregzöld felső ami illik a szeméhez. Haja kivasalva és enyhe smink van a leányzón. Nem törődik semmivel csak énekel és gyakorol.*

Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Színházterem   Vas. Dec. 11, 2011 5:20 pm

*Figyelmesen hallgatja a többieket, a válaszaikat a kérdésekre, hiszen érzi, hogy lassan mindenki távozni készül. Penny szavaira reagál még.* - Beszélni kell másokkal is, ki kell deríteni, hogy ők gondolkoztak-e rajta, vagy hogy mire sikerült esetleg rájönniük *mondja halkan, szinte magának motyogva, de talán a koboldvérű lánynak is ad vele ötletet, hogy mihez kezdhetne. Hogy ő maga mit fog csinálni, abban nem teljesen biztos, de a legvalószínűbb, hogy utána néz, hogy mivel lehetne megtalálni az eltűnteket, vajon hogyan tudnának segíteni nekik. Elköszön a távozóktól, majd kiszemel magának egy széket a nézőtéren, leül és kényelmesen hátradőlve halkan dúdolgatni kezd, valamerre a semmibe meredve, az elhangzottakon és a jövő lehetséges változatain tűnődve...*
Penelope Waylan

Minősítés:
Hozzászólások száma: 109
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Színházterem   Vas. Dec. 11, 2011 5:08 pm

*Szomorúan konstatálja, hogy a farkaska távozni készül a gazdi invitálása miatt. A harmadik emeletes dologra újfent picit oldalra dönti a fejét és bután néz.* -De nem minden lány a harmadikon lakik? *Lehet, hogy ő maradt le valamiről, de hátha Lina inkább ki tudja ezt nyomozni. A többibe már nem szól bele.* -Minden járjon utána annak, aminek tud, Nellond, szobanév, ilyesmi. Én csak azt nem értem, hogy rajtunk kívül másnak ez nem tűnt fel még? Vagy mások is keresgélnek, csak nem tudunk róla? *Hát igen, lehet hogy célszerű lenne összefogni, ha netán más diákok is hasonló szálon indultak el, és nekik is eltűntek a szeretteik, vagy ilyesmi.* -Én is próbálkozom valamivel... *Halvány dunsztja sincs, hogy mit tehetne. Nem jós, nem prefektus, még csak nem is tanult tünde. Hirtelen nagyon-nagyon aprónak érzi magát a nagyok között és most nem a magasságát érti ez alatt. Behúzza a nyakát, és miután Gilinis távozik, majd úgy fest Lina is megy, ő is felpattan.* -Én...én is...valamit! *Csak ennyit tesz hozzá, majd mintha egy szia is elhangzana, sietve, szinte futva távozik. A folyosón beelőzi a komótosan sétáló Gilnist is, nem valószínű, hogy a tünde lány kifejezetten kapkodós lenne, a kobold vér viszont erre ösztökéli az apróságot. Aztán persze majd úgyis megtorpan félúton, hiszen ötlete sincs, mit is tehetne. Végül jó eséllyel Nellondban köt majd ki, mi is lehet a legjobb egy igazi plázacicának, ha gondjai vannak, ha nem egy manikűrös, akivel mindent megbeszélhet, ld. Dr. Szöszi.*
Gilnis Eruthalion

Minősítés:
Hozzászólások száma: 41
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Színházterem   Vas. Dec. 11, 2011 4:59 pm

Szerintem nem időközönként rabol, hanem egyszerre vitte el őket, hiszen egyik napról a másikra néptelenedett el az iskola, de lehet, hogy tévedek. *Mereng el Lina szavain, és most már végérvényesen magához hívja Roxent, jelezve, hogy lassan távozni készül. Még marad pár percig, és fintorogva bólint Pennynek, hogy igaza van.* Jól van, én sem vagyok mindenható, de jogos amit mondasz, nem ismerek én mindenkit, ez csak egy ötlet volt, hogy talán az aktívan kiemelkedőeket vitte el, magamból indultam ki, hogy én meg maradhattam. A tanárok egyébként sem jó ötlet, mert a saját ügyüknek tekintik szerintem, de hogy én kit ismerek...? Nem tudom, mintha lenne nellondban egy boltos, de lehet, hogy tévedek. Majd utánanézek, aztán jövök a hírekkel. *Dobja hátra jégfehér haját, és a farkas felnéz rá, borjúfejjel, hogy mikor induljanak, hiszen ő oda lett parancsolva.* Sss.. inti le az óriásfarkast, hiszen még a mondat közepén van.* Salomé a harmadik emeleten lakik, de a szobája nevét nem tudom, de talán Lina utánanézhet, ez a dolga, nem? *Aztán kiváncsi fejjel néz Linára.* Mármint hogy apa? Ha tudja is, még nekem sem mondaná el, már próbálkoztam bennfentes dolgokat kihúzni belőle, de lerázott azzal, hogy nem az én dolgom. *Nedelyát még végighallgatja, és már csak az ajtóból szól vissza.* Nem, azt hiszem ez most nem egy régi ellenfél, és főleg nem ismeri a tanárokat. Ez valami más lesz. De lehet, hogy tévedek. Na majd keressük egymást, béke veletek. *Bólint szinpadiasan, aztán sarkonfordulva eltűnik Roxennel.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Színházterem   Vas. Dec. 11, 2011 4:49 pm

*Eltöprengve figyeli Gilnist annak szavaira. Ha legalább az elraboltak között összefüggést találnának... Mert biztosan van valami. Kell lennie egy oknak, amiért éppen ők és éppen most tűntek el. Penny szavaira elgondolkozva bólint, de teljesen mégsem ért egyet. Ő is eléggé jónak találja magát a saját irányzatán, és a többiekre pillantva feltételezi azt is, hogy ők sem lehetnek olyan rettentően gyengék. A selejt dologra viszont határozottan megrázza a fejét.* - Talán annak is fontos szerepe van, hogy mi maradtunk itt... *Azt persze már meg nem tudná mondani, miféle szerepük lehet, de ki tudja. Az a valaki, aki a világot irányítja, időnként eléggé furcsán gondolkozik, és sosem lehet tudni, mi van a háttérben. Salomét ő sem ismeri, de úgy véli, Pennynek igaza lehet. Hiszen ki tudja, mi történik a többiekkel akár éppen ezekben a pillanatokban is... Gilnis kérdésére megrázza a fejét.* - Arra gondoltam, amit Lina is mondott. Hogy talán egy régi ellenség, esetleg az igazgató, vagy valamelyik tanár ellenfele, aki azt találja tökéletes csapásnak, ha az iskolát támadja meg. *Egy kicsit hallgat, majd Lina utolsó szavaira felvonja a szemöldökét.* - Elméleti szinten minden tanár megbízható, nem? Hiszen aki itt dolgozik, annak nem csak becsületi szempontból, de érdekből is fontos lehet, hogy az iskola létezzen és a diákok itt legyenek. Viszont... Penny, neked is igazad lehet. Végül is, mi diákok vagyunk, ők pedig tanárok, és mondhatják azt, hogy ne kíváncsiskodjunk. Viszont esetleg egy huzamosabb ideje Nellondban élő tünde? Gilnis, nem ismersz valakit? *pillant a másik tündére. Keveset jár le Nellondba, úgyhogy nem igazán ismer senkit. Igaz, a lány szavaiból ítélve ő sem mozog sokkal otthonosabban a faluban...*
Penelope Waylan

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Színházterem   Vas. Dec. 11, 2011 4:39 pm

*Az újra közeledő farkas láttán mostmár elmosolyodik, ami az eddigi szipogás hegyek után felettébb pozitív megnyilvánulás. Simizi a dögét, dögönyözi, de azért igyekszik figyelni a többiek szavaira. Akárhogy is ő nem annyira ez a nagy komoly, nyomozó lélek, inkább a barátaiért aggódik csak, de ez legalább motiváló erő, hogy ha már jobban van, ne egy manikűrre surranjon el Nellondba. A fejtegetésekbe végül ő is beleszól.* -Lehet, hogy egyszerűen azokat vitte el, akiket erősnek gondol a maguk területén. Az sem biztos, hogy híresek, vagy régóta ide járnak. *Jó mondjuk Nicolas és Rosetta pont olyanok, akik régóta ide járnak, de lehet hogy akadnak mások is. Arra, hogy kérdezzenek meg egy tanárt csak csóválja a fejét.* -Ha be akartak volna avatni minket, már megtették volna, szerintem nem mondanának semmit sem. *Rázza meg a fejét lemondóan. A tanári kar nem az a fajta, akik mindent a diákok orrára kötnek. Gilinis szavaira viszont picit elszontyolodik.* -Én...nem hiszem, talán csak mégsem vihetett mindenkit, mert akkor hamarabb feltűnik, nem? *Egyértelműen igenlő választ vár. Biztosan nem akarja senki, hogy megint elkezdjen itt szipogni, és ő igenis erős tűzmágusnak gondolja magát, mégha másban nem is kiemelkedő, de ebben nagyon is.* -Na látod, én nem ismerem ezt a Salomét, de azt mondod ő erős jós, mégsem vitték el. Talán visszahozni nem is, de ha már tudjuk hol vannak, tudjuk hova menjünk értük. De hol lehet ez a Salomé most? Minél több időt elveszítünk... *Nem folytatja, nem akar itt vészmadárkodni, de amúgy is elég apró, tipikusan nem az az egy helyben ülős fajta, rengeteg energiával rendelkezik. A tapasztalt tünde dologra oldalra dönti a fejét picit.* -Kire gondolnál? Tanár nem biztos, hogy segítene, csak elhessegetne, hogy ne üssük bele az orrunkat, ki lenne más tapasztalt, felnőtt tünde? *Neki nem gond, ha tünde, tudja jól, hogy érett, okos fajról van szó, a tagjai pedig nem kevés varázserővel rendelkeznek. Lina utolsó kérdésére csak megrázza a fejét. Annyira nem tájékozott az iskolai beosztottak terén, és a tanárokat nem tartja jó ötletnek.*
Lina Wierro

Minősítés:
Hozzászólások száma: 1245
Msn: linawierro@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda:
Ha valaki szeretne velem játszani, akkor írjon nekem egy PÜ-et^^
Smile

Linát jelképező sárkány.

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Színházterem   Vas. Dec. 11, 2011 4:30 pm

*Hallgatja a többiek véleményét,mindenkié más és más, tehát ő is elmondja az ő elképzelését.*- Szerintem is egy jós kéne,és lehet hülyeség,de egy tanárt kéne megkérdezni voltak e jelentősebb ellenségek, akik megtámadták már az iskolát. A legtöbbet ők, és az igazgató maga tud az iskoláról. *magyarázza, majd rögtön rávágja a dolgot.* - Vagy kifaggatni még itt levő embereket láttak e valamit.. És azután jöhet a mágia. Egyébként Salomé tényleg jól jöhet nekünk, szerintem ő nagyon jó Jós, talán segíthet nekünk.*helyeseli Gilnis tanácsát, majd Pennyhez szól.*- Mikor láttad utoljára Rosettát és Nicolast? Talán ha megtudnánk, rákövetkeztethetnénk milyen időközönként rabol az illető, már ha élőlény, és nem bűbáj. *izgulva kezdi a farmerjába törölgetni izzadt kezeit, ugyan is tényleg izgul. Ő egy prefektus, a rabló úgy vélheti, ő a legrégebben itt lévő négyőjük közül, tehát ő többet tudhat.* -Tudtok olyan tanárt, vagy esetleg más beosztottat aki megbízható, és itt van?

A szöszke lány teljesen megváltozott. Új haj stílust váltott, és maga a lány is megváltozott..A hősiesen visszaszerzett lovagja,Lor is "megbékélt" vele, tehát Prefektus lánykán teljesen új lappal indítja az új évet, 2012-t. Általában farmerekben, pólókban, esetleg sztreccsujjú lógós hosszújukat visel. Visszajött a humora és macskája is,Pihike is megnőtt, igazi vadmacska lett belőle.
http://www.limemuff.mlap.hu
Gilnis Eruthalion

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Színházterem   Vas. Dec. 11, 2011 4:15 pm

*Miután Penny jelzi, hogy nem zavarta a farkas, a tünde most már nyugodtan bólint az eddig kérdőn tekingető farkasnak, hogy visszamehet. Roxen komótos léptekkel odaballag a vélakobold elé, és azonmód kiterül a lány előtt, mintha valami trófeaszőnyeg lenne, és hagyja, hogy simogassák, nyüstöljék. Gilnis pedig a földre ül törökülésben, és rákönyököl a lábaira.* Akkor lehet Lina, hogy te véletlenül maradtál ki a sorból. *Nedelya szavaira különös tekintettel helyesel.* Ah, ez igaz, szerintem is válogat, nem mindenkit vitt el a rabló. Talán azokat, akik előtérben vannak, híresebbek, vagy talán a korábbi években fontos szerepük volt az iskola védelmében? Én nem régóta vagyok itt, többnyire az erdőben, alig ismer valaki, tehát fel sem tűnök túl sokaknak, talán ezért úsztam meg. De akkor mi lennénk a tartalék csapat, aki nem kellünk neki? Elég rossz érzés selejtnek lenni, ha még arra sem tudunk rászolgálni, hogy felhívjuk valami sötét akárki figyelmét magunkra. *Mormolja, magához képest sokat beszélve, inkább elmélázik, és az ezüstnadrág fodraival játszik.* Megtalálni őket? Kellene egy nagyon komoly varázserővel rendelkező jós. A saját szakomról Salomé jut eszembe, vele találkoztam nemrég, ő is maradt. Kéne valami varázslattájoló, amivel eltűnt személyeket lehet megkeresni, bár ettől még visszahozni nem tudjuk őket. *Fújtat egyet, és lemondóan rázza a fejét.* Kellene egy felnőtt, tapasztalt tünde. *Na igen, nem csoda, hogy a saját faját részesíti előnyben.* Hol nézzünk utána Nedelya? Ha valaki elrabolta őket, úgy, hogy senki nem tud róla, bizonyos, hogy jó munkát végzett, tehát nem hagyott nyomot maga után. Vagy mégis építsünk erre?

Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Színházterem   Szomb. Dec. 10, 2011 5:49 pm

*Penny kérdésére sajnos neki sincs válasza, így tehetetlenül megrázza a fejét.* - Ezt sajnos nem tudom. De előbb-utóbb biztosan. *Gilnis mosolyát a dal közben viszonozza, jókedvű csillogással a szemében. A farkason szélesen elmosolyodik, úgy tűnik, az állat felvidítja egy kicsit Pennyt is. Mi tagadás, őt is. Mint minden élőlény... Aztán a tünde szavait hallgatva fokozatosan egyre jobban elkomorodik. A szipogó Pennynek megsimogatja a vállát, de közben nem teljesen figyel rá. A kérdésre Linára néz, aki látszólag hasonlóképpen tehetetlen az üggyel kapcsolatban.* - Igazából én személy szerint nem is nagyon láttam az utóbbi napokban rajtad kívül prefektusokat vagy diákképviselőket. És ha megtámadták az iskolát... Vajon mégis ki? És miért válogat? *teszi fel halkan a kérdéseket, szinte magának, de azért a többiek is hallhatják. Egy kicsit elgondolkozva hallgatja a többieket, majd a mellette ülő fél-koboldra pillant.* - Varázslat nem jut eszembe, de talán már az is segítene, ha tudnánk találni valaki olyant, aki felelős lehet ezért az ügyért... Őszintén bevallom, nem igazán ismerem az iskola történetét, de talán ha utánanézünk, vagy esetleg utánagondolunk *néz Linára, akinek a szavaiból arra következtet, hogy amaz már többet megélt itt, mint ő*, talán ki tudunk találni valamit, amiből kiindulhatunk. *Ez után elhallgat, és figyelmesen hallgatja a többieket. Eddig mélyebben nem gondolkozott el a folyamatos eltűnéseken, de most elindult az elgondolkozás útján...*

// Fagy //
Penelope Waylan

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Színházterem   Szomb. Dec. 10, 2011 5:40 pm

*Azért próbálják nyugtatni, ami mindenképpen jó érzés. A tünde lány szavaira felpillant (még ülve is mindenki magasabb nála ugy), majd egy halvány mosoly is megjelenik az arcán, végül újra elkomorodik.* -Gondolod? De mikor jönnek vissza? *Aztán a farkas is odajön hozzá, aminek nagyon örül. Megsimizi a buksiját, a puha plüss kifejezetten jót tesz a lelkének. El is szonytolodik, amikor elhívja Gilnis,* -De...engem nem zavar, tényleg! *Aztán a lány szavaira picit oldalra dönti a fejét és mostmár elteszi a zsepit.* -Akkor bajban vannak és...és én meg azt hittem. *Megint elered a könnye, és szipog párat, de most gyorsabban legyűri a dolgot. Ő mérges volt Nicolasra és Rosettára, miközben lehet, hogy halálos veszélyben vannak...ez azért igazán nem szép dolog.* -De mit tehetünk, ha titkolóznak? *Feláll mostmár és közelebb lépdel Gilnishez. Úgy néz fel a tünde lányra a mellette lévő székbe leülve, mint valamilyen nagyon okos felnőttre. Végülis ez érthető, hiszen a tünde jóval idősebb és bölcsebb, mint az amúgy is naiv és gyerekes fél-kobold lány.* -Mit tehetünk...mit tegyünk? *A kérdés hallatán Linára siklik a tekintete, de ő sem tud többet, pedig elvileg bennfentes, és ha nincs semmilyen információja. Mostmár aggódó arccal néz újra a tündére, majd a farkasra siklik a tekintete. Néhány pillanatig elidőzik a gondolattal, hogy milyen jó lenne belefújni a fejét a bundájába és kicsit kizárni a külvilágot, de most nem lehet.* -Nem vehetnénk vele velük valahogy a kapcsolatot, vagy megkeresni őket...varázslattal? *Ő nem az a mágiaelméleti zseni és leginkább a tűzgyújtás megy neki, de nem létezik, hogy nincs rá mód, hogy valahogy a végére járjanak ennek, vagy talán tényleg nincs rá lehetőség?*
Lina Wierro

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:
Smile

Linát jelképező sárkány.

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Színházterem   Szomb. Dec. 10, 2011 5:33 pm

*Mikor elmeséli Penny a történteket el fehérül.* ~ Lisa is úgy eltűnt.. remélem nincs baja..~ *Végig gondolja, hogy szinte már szeptember óta nem találkozott legjobb barátnőjével, Lisával. Nem akarta keresni a társaságát,netán ha valami baja lenne.. Nem szeret másokat felbolygatni. Gilnis kérdésére megrázza a fejét.*- Én nem tudok róluk semmit. Azt hallottam, hogy néhány diák eltűnt, és ez tényleg igaz,hogy nem mehettek haza a családjukhoz az ünnepekre. De akkor hol vannak? Én már régen beszéltem a többi Prefektussal, Diákképviselővel, ugyan is egészségi okok miatt nem tudtam az iskola szerepei közt lenni.*Mondja ezt egy kis lázra, és náthára..* -Azt viszont tényleg furcsállom, hogy alig látok valakit a folyosókon. Esténként néhány diák kihasználja dolgot,hogy este tíz után más szobájában van, és cseverészik. Szerintem, bár ez az én véleményem megint megtámadták a sulit, vagy valami ilyesmi. Persze csak nekem van ilyen negatív gondolkodásom, ezért bocsánat. Egyébként meg, nem tudom,hogy vagytok vele, de én meg sem lepődök, ha már engem is elrabolnának, megtámadnának..Itt már annyi minden történt, hogy nincs kizárva a dolog, hogy valami megint történt az iskola falai közt. Az sem véletlen, hogy most is csak mi négyen vagyunk itt.. A forgatókönyvek porosak, évezredeken át ott lehettek már. Teljesen, mintha diákfogyatkozás lenne. *rázza a fejét, és csak leül egy üres helyre.*

A szöszke lány teljesen megváltozott. Új haj stílust váltott, és maga a lány is megváltozott..A hősiesen visszaszerzett lovagja,Lor is "megbékélt" vele, tehát Prefektus lánykán teljesen új lappal indítja az új évet, 2012-t. Általában farmerekben, pólókban, esetleg sztreccsujjú lógós hosszújukat visel. Visszajött a humora és macskája is,Pihike is megnőtt, igazi vadmacska lett belőle.
Gilnis Eruthalion

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Színházterem   Szomb. Dec. 10, 2011 5:18 pm

*Oldalt pillant, amikor egy fajtársa is belép a terembe. Nem zavarodik bele a dalba, csak finoman biccent, mégsincs annyira kevés tünde, mint feltételezte, még ha nem is tartoznak egymáshoz. Ellenben boldogan elmosolyodik amikor Nedelya is csatlakozik, most végre úgy érzi, nincsen teljesen egyedül. Befejezi lassan a dalt, és elteszi a hárfát vissza a szütyőbe. Kecsesen feláll, és tisztes távolból lépdel közelebb a három lányhoz. A farkas már nem ennyire óvatos, finoman félrelöki Linát, hogy odaférjen, és Pennyhez nyomja az orrát, hideg és nedves. Úgy néz ki, mint egy plüssborjú, ahogy néz fel a vélakoboldra. A tünde halkan nevetve dorgálja.* Roxen, nem szabad, tarts tiszteletben, hogy bánat nyomja a szívét, menjünk inkább, nem a mi dolgunk. *Nem érzéketlen, egyszerűen csak nem akar beleavatkozni, egészen addig, amíg meg nem hallja azt a részt, hogy bizonyára mindenki lelépett.* Nem hiszem én azt. *Suttogja, és rázza a fejét.* A téli szünet december 21-től kezdődik, addig senki nem utazhat el. Történt valami, amiről még ők sem beszélnek. *Utal a tanári karra, leül valahol a közelben, a farkas pedig visszakocog hozzá, a tünde pedig alig hallhatóan mondja tovább.* Nekem is eltűntek szívemnek kedves személyek, akik bizonyosan szóltak volna, ha távoznak. Elvitték őket. A kérdés, hogy mit teszünk azért, hogy ezt visszacsináljuk. *Linára pillant, és komoly arckifejezéssel kérdezi meg.* Te prefektus vagy, mit szólnak ehhez azok, akik a diákokért felelősek?

Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Színházterem   Szomb. Dec. 10, 2011 5:09 pm

*Egy negyedik személy is érkezik, akinek egyértelműen köze van a tündékhez. Aztán Lina szavain keresztül Nedelya hamarosan meg is tudja a sírdogáló lányka nevét. Ő már feleslegesen kérdezné meg, mi a baj, hiszen épp elég kérdést kap e nélkül is a lány. Figyelmesen hallgatja a szavait, majd odasétál hozzá, és leül mellé, törökülésben, és mivel szokásos, lenge anyagú, kék nadrágjában van, ez nem is okoz számára különösebb problémát.* - Állítólag sokan eltűntek mostanában. Biztos vagyok benne, hogy Nicolas sem azért ment el, mert a maga útját akarja járni. Biztos vagyok benne, hogy hamarosan fény derül az igazságra. Ne sírj *mosolyog rá biztatóan. Nem zavarja különösebben, hogy nem ismeri a szóban forgó személyt...* - És Rosettának is biztosan megvan a magyarázata, és ha majd visszajön, szerintem el is fogja mondani. És talán nem volt ideje szólni *igyekszik megmagyarázni valahogy mindent, amin Penny ki van borulva. Aztán ugyebár Gilnis elkezd énekelni tünde nyelven, mire odapillant, és lehunyt szemmel hallgatja a dalt. Számára érthető úgy is, elvégre ő is tünde. Amikor pedig másodszorra, emberi nyelven kezdi, ő is becsatlakozik, de csak a dallamot dúdolgatja halkan, fél szemét továbbra is a fél-kobold lányon tartva.*
Penelope Waylan

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Színházterem   Szomb. Dec. 10, 2011 5:00 pm

*Léptek zaja üti meg mostmár a fülét, eddig totál észre sem vette, hogy valakik járkálnak is, sőt egyre többen. Lina jön oda hozzá, aztán egy tündért is meglát nem messze, majd a székben ülő farkasos lány. Ha most önmaga lenne, akkor biztosan azonnal pattanna, hogy megnézze a "kutyust", de erre nem kerül sor, érthető okokból. Gilnis kicsit számon kérő szavaira szipogva húzza fel az orrát, de most nincs olyan állapotban, hogy még meg is tudjon sértődni. Végül, amikor Lina leül mellé, felhúzza a térdeit maga elé, mivel ugye eddig törökülésben volt, és átöleli őket. Mint mindig, most is rövid szoknyában van, szóval rendesen belátást ad, de mivel csak lányok vannak, ezzel most nem foglalkozik. A kérdésre még szipog picit, majd megtörli az orrát és a szemét is újra. Egészen piros már, nem jó ötlet, ha tovább dörzsöli, de ez ilyen végtelen körforgás. Az ember sír, amitől megfájdul a szeme, ami miatt dörzsöli, amitől még jobban megfájdul.* -Én csak...talán túlreagálom. *Szipog újfent, majd végül mint az áradat törnek fel belőle a szavak.* -Mindenki eltűnt, akit igazán szeretek. Nicolas lassan egy hete sehol, pedig azt hittem....úgy éreztem, hogy...aztán most meg se híre se hamva. Biztosan a maga útját járja, és rosszul értettem mindent, de akkor is. És Rosetta sincs sehol, lehet hogy elment Nellondba a családjához, de nekem nem is szólt! És most itt vagyok egyedül, nem tudom megbeszélni senkivel sem, és...annyira mérges vagyok rájuk! *Már-már a szomorúság morcos duzzogásba megy át. Hát igen, nem tudhatja, hogy elég sok diák eltűnt mostanában, azt pedig végképp nem tudja, hogy nem épp családi ebéd miatt tűntek el.*
Lina Wierro

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:
Smile

Linát jelképező sárkány.

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Színházterem   Szomb. Dec. 10, 2011 4:51 pm

*Na igen, szépen gyülekezik a diáksereg, különböző szakokból. A halk szipogást már csak akkor veszi figyelembe, mikor egy jó vastagkötetet ragad a kezébe, mire az van ráírva, hogy A Diótörő. Hogy mire kell a forgatókönyv? Ebben a darabban Csajkovszkij írta meg a zenét. Lina szeretné az egyik zenerészletet gitárra dobni, megtanulni. De ez most tényleg nem érdekes, erősen magához szorítja a könyvet, és leül Penny mellé, akit már egy ideje ismer.*- Mi a baj Penny? *majd a lány láthatóan kisírt szemeibe néz, és csak várja a lány válaszát. A többiekre bólint, "köszön" nekik, de igazán csak Pennyvel foglalkozik. Közben egy másik lány(a kitűzőről megismerve Allidonos lányka) is próbálja megnyugtatni, kérdezőre vonni Pennyt, mire ő egy szempillantás alatt megkeresi a művet a könyvben. Leszolmizálja, és felírja egy kis cetlire, amiről megtanulhatja. Mihelyt végez, rögtön Nedalya mellé megy, és ott figyeli a dolgot. Nem egy megnyugtató fazon, illetve az, de jobb ha nem szól bele az ilyesmibe,ő úgy is bosszú után hadakozna,tehát jobb, ha ebből kimarad, és esetleg segítség után keresgélne.*

Gilnis Eruthalion

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Színházterem   Szomb. Dec. 10, 2011 4:38 pm

*Nagyon ritkán tartózkodik az épületben, sokkal szívesebben rója az erdőket, és hallgatja a madarak énekét még télen is. Egyetlen hely van csupán, ahol még bent is jól érzi magát, ez pedig a színházterem. Itt hallgatta meg először a Ravenwoodok játékát, és valahogyan magával ragadta az, hogy mennyire egymáshoz tudnak ragaszkodni a halandók. Neki is fontos lenne a népe, ha lenne népe. Ám félig éjtündeként, félig aranytündeként nem tartozik sehova, csak a szülei árnyékában élhet, tökéletesen elfeledve már az egykori tünde hagyományokat. Daimonja sincs, ahogy az iskolában sokaknak, ám az általa megszelített óriásfarkas, Roxen. A hatalmas plüssállatként is ölelgethető állat mindenben a lány segítségére van, amennyire ösztönei engedik. Most is cipeli a lány szépen megmunkált tünde íját, míg az ordas oldalán egy kis válltáska van aggatva, ebben rejlenek a gyógyításhoz szükséges ősi kencék. Gilnis egy bokáig érő nadrágszoknyát visel, méghozzá ezüstös árnyalatban, felsőnek pedig egy pántos, és arany szalagokkal övezett tunikát. Hajlított pengéjű kardja az alkarjára csatolva, ám mégsem ez, amivel igazán érvényesülni szokott, hanem a víz és jég mágiája. Belép hát a terembe, hátha ismét előadást láthat, ám most kihalt a terem. A hüppögést azonnal meghallja, már majdnem a folyosóról. Egyébként is benyitott volna, de így pedig főleg. Linát elsőre meglátja, ám Pennyt keresnie kell egy kicsit. Leül az egyik székre a színpad előtt, hogy mindkettőjükre rálátása legyen, és érzelemmentes hangon szólítja meg előbb Pennyt.* Mi a baj? *Nem zavarja, hogy nem ismerik egymást, és így miért nyílna meg számára bárki is. Lina felé derüsen bólint, aztán odainti maga mellé Roxent, és annak füle tövét vakargatva előhúz az állat oldalzsebéből egy kéttenyérnyi méretű hárfát, és lágyan pengetve a húrokat, dalolni kezd, egy szép, érthetetlen szöveget. Tünde nyelvű a dal, és hogy honnan ismeri? Atyja könyvtárában talált egy ősi tünde legendás kötetet, amiben hősök estek el, ármányok dúltak, titkos szövetségek köttettek, szerelmek sorvadtak el. Aztán amikor vége a dalnak, minden átvezetés nélkül kezdi el dalolni ugyanezt, emberi nyelven.*

Oh, mondd miért fáj a boldogság...?
Ha szívünk sosem szeret többé mást?
Elsorvaszt az igazság...
Ha többé nem lelek rád.

*És így tovább, csak dalol, dalol, néha felnéz, bátorítóan nézve a két lányra.*

Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Színházterem   Szomb. Dec. 10, 2011 4:36 pm

*Nos, nem mondhatni, hogy tündénk túlságosan művészi beállítottságú lenne, de azért van benne valamennyi. Legalábbis imádja a színpad csodálatos világát figyelni, és rettentően örül, ha sikerül elkapnia egy-két lágy zenefoszlányt. Kényelmes, lassú léptekkel érkezik meg a színházterembe, halkan dúdolgatva. Belesve azonnal megállapítja, hogy éppen nem megy semmilyen előadás odabent, de azért nem hagyja ott a helyet. Főként, mert meglátja az éppen a színpad felé sétáló Linát. amikor ténylegesen belép, érzékeny fülét megüti egy halk, szipogó hang, mire egyből körbepillant. A nézőtéren nem lát senkit, ezért aztán lassan a színpad felé kezd sétálni, felvont szemöldökkel figyelve a szőke lányt, és a függöny kidudorodását, amiben a szipogás gazdáját sejti.*
Penelope Waylan

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Színházterem   Szomb. Dec. 10, 2011 4:19 pm

*Már jó rég óta itt van. Mondhatjuk úgy, hogy elbujdosott, mert most igazán nem volt kedve senkivel sem találkozni, beszélgetni, vagy együtt lenni. Egyszerűen kerülni akart mindenkit, bárkit, mert nincs szüksége társaságra. Vagy igazából mégis, csak pont olyanokra, akik eltűntek? Jelenleg a függöny mögött ücsörög a földön, törökülésben, ettől persze igazán kicsinek látszik, hiszen a kobold vér miatt amúgy se egy égimeszelő. Halkan hüppög, szipog, csak ennyit lehet hallani belőle, ami valószínű, hogy a színpadon sertepertélő Lina is meghallhat. Egyébként egy helyen valamelyest a függöny is kidudorodik, ez megint csak utal a jelenlétére. Egy zsepit morzsolgat épp a kezei között. Könny ugyan már nem játszik a szemében, de az egyértelműen kivehető, hogy sírt, kétség sem fér hozzá.*
Lina Wierro

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:
Smile

Linát jelképező sárkány.

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Színházterem   Szomb. Dec. 10, 2011 4:14 pm

*Lina egymagában közlekedik az Északi-szárny folyosóin. Egy fehér felső van rajta, egy farmer mellény, és egy sima farmer, na meg egy egyszerű edzőcipő. Macskája oldalán szedegeti lábát, és próbálja vele tartani az iramot, bár a lány kivételesen nem siet, csak ő lép nagyobbakat, ezért kell figyelnie a kismacskának. Rövid időn belül egy ajtónál megáll, óvatosan benyit, és szétnéz. Hang nélkül bemegy, és leül egy székre. Láthatóan nincs előadás, de a színpad kivilágítva. Esetleg az iskola színművészeinek kedve támadt a szünetben egy kis mókára, vagy egyszerűen így maradt a világítás. Kis idő múltán feláll, és lesétál a színpadhoz. Felmászik, és szétnéz. Az ülőhelyek sorokról, sorokra egyre sötétebbek, így nem igazán láthatja meg a többi embert. Végigsétál a függöny mögötti helyszínen, ahol gyönyörű szép ruhák vannak a fogasra felakasztva. Nézegeti őket, magához illesztgeti néhány darabjukat, de különösképp nem találja meg azt, amit akar. Szinte nem is keresi. Egy asztalhoz megy, ami ugyanúgy a függöny mögött van. Nagyon sok füzet, és vastag könyv található rajta. Elkezd kutakodni köztük, beléjük olvas, és próbálja megkeresni azt a színdarabot amiért jött..

Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Színházterem   Szer. Nov. 02, 2011 11:20 am

*Részletesebb beszámolót úgyse kapna. Azért biztos nem fogja elregélni az egész életét. Pimaszul elvigyorodik Alex megjegyzésére.* -A családunknak ki lett fejleszttve egy írás. Én is ezen a "projekten" dolgoztam miután megállapították, hogy értek ezekhez. Ha nem ismered a jelkulcsot soha nem fogsz rájönni mit jelent. *Kicsit megdörzsöli a kezét, hogy elmosódjon az iromány. Ő tudja mi az, csak emlékeztetőül kellett a kezére... Nem az, hogy nem kedveli hanem egyáltalán nem bízik az emberekben. Néha még a saját rokonaiban se.* -Foglalmam sincs. Én csak azt tudom, hogy a mi családunkban vannak bérgyilkosok, de inkább bosszú miatt öltek nálunk, na meg követve hiszem, hogy mi lett volna, mikor az egész rokonságom két embert üldöz már egy jó ideje. Láttam apám leveleit, elég sok hasonló tőrt eladott már külföldön így nagyon nehéz lenyomozni, hogy ki lehetett. Ráadásul ezek az eredetiek, és ezt nem csak a monogrammról lehet megállapítani. A többiben mindig volt valami hiba. Ocsmány markolat, rossz penge, életlen, rozsdásodó satöbbi. Apám jó minőségű tárgyakat készített csak nem épp maradandóakat. Csak a családban vannak használható, tartós fegyverek, amiket apám gyártott. Visszakanyarodva arra a bizonyos kellemetlen dologra. Az én kezemben volt a választás joga. Hagyjak szenvedni egy tizennégy éves lányt, vagy inkább okozzak neki kisebb fájdalmat? Az utóbbi mellett döntöttem. Kész, vége ennyi. Nem fogom kiteregetni a családunk összes titkát. Épp elég neked ennyi, bár úgy érzem ha mindent tudnál nem bírnád elviselni. *Kicsit megered a nyelve, de a végén, ha szükséges úgyis törli a másik emlékeit. A szeméhez kap a Belsis, majd nyöszörögve igyekszik félkézzel előkotorni a dzsekijéből egy fiolát. Letekeri a fiola kupakját, és felhajtja a bennelévő sárgás löttyöt. A kezébe temeti az arcát, és várja, hogy elmúljon a fájás. A levegőt kapkodva válaszol a másik tőrre.* - Szintén az apám készítette, de ezt az édesanyámnak szánta. Örülnék neki, ha nem kérdezősködnél annyit, mert kellemetlen nekem, hogy a múltamról, a hozzátartozóimról és egyéb dolgaimról faggatsz. *A lélegzetvétele lassan, és végre meg tudja igazítani a szemüvegét is. A fiola egyébként a fényérzékenysége miatt kellett...*

//fagyi//

Színházterem

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 43 oldalUgrás a köv. oldalra: : 1, 2, 3 ... 22 ... 43  Next

Similar topics

-
» Színházterem