Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságDreamlands - Az álmok földjénRegisztrációBelépés

Share | 

Színházterem

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Színházterem   Pént. Feb. 22, 2008 8:41 pm

First topic message reminder :

Theatre de la Nezabar

Különlegesség: Az ajtó csak azoknak látszik, akikben él a művészet szelleme. Aki csak jön megnézni, mert nincs jobb dolga, az sajna nem lát semmiféle ajtót.

Leírások:
Színházterem: Hatalmas ajtók állnak a folyosón a falból. A kúria egyik elfeledett része. Belül lebegő székek vannak és a terem mindig annyira szélesedik ki ahány néző van. A helyek száma is így nő tehát soha nem látni álló embereket. A színpad hatalmas és vörös kasmírfüggöny leplezi a darabot kezdés előtt.

Jelmez- és ruhatár: Egy hatalmas szoba a színfalak mögött. Mágikus jelmezek vannak itt és mágikus ruhák. Ha valaki belép kereteket láthatnak amiket üveg borít amin belül ruhák vannak. Ha hozzáérünk az üveghez kijön a ruha és ha a tükörbe nézünk nem az akkori ruhánkat láthatjuk hanem hogy hogyan festenénk abban a ruhában. Ám mikor ez az illúzió végzik, ránk kerül a ruha és amit kimondunk megtörténik a ruhában tehát ha kisebb vagy nagyobb méretet akarunk netán derékban szűkebbet vállban szélesebbet a ruha cselekszik a kérésünkre. Az előadás végén amint visszaérünk ide az a ruha terem rajtunk amiben idejöttünk és a jelmez visszaáll az üvegbe.

Öltözők: Férfi és női. Mindkét szobában egy hatalmas paraván van és egy kis tükrös asztal ami elé ha leülünk és kimondjuk az általunk alakított nevét olyan smink készül nekünk így tökéletes színjátszásunkhoz élethűség is passzol majd.

írta Avril Sheila Roseberg

kép by Timothy Waylan

A hozzászólást Avril Sheila Roseberg összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Okt. 28, 2009 7:53 am-kor.
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Emily Kyra Beawer

Minősítés:
Hozzászólások száma: 5654
Msn: emilykyrabeawer@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda: Észbe sem kapsz még, de már elindul a bal kéz, a tömeg ordít, bent van az egyenes, küzdeni kell, hogy a harcnak a végén a tömeg zúgja a nevedet... <3
psszt! ...hallgasd csak; ver-e még a szíved?
Titulus: A Hónap Legaktívabbja Április
Titulus: Multifunkcionális Zsebibaba
Titulus: Az Év Diákja 2011

Pozició
Titulus: Ötödik évfolyam
TémanyitásTéma: Re: Színházterem   Csüt. Márc. 10, 2011 8:07 pm

*Susan is távozik, így ketten maradnak. A pasikra elhúzza a száját.* - Ömm... hát nem is tudom. Darkfield... marha jól néz ki, az igaz, de... csak most érkeztél, szóval nem tudsz mindenről. Strife sem rossz, bár nem az esetem. *Vonja meg a vállát.* - Nicolas Demerestet ismered? Na őőő... őőő baromi jól néz ki. És a Grozda srác sem rossz. Viszont... néz őt. *Varázslat segítségével jelenít meg egy vörös, kicsit hosszú hajú, szürke szemű srácot, rossz fiús mosollyal, magas, izmos alakkal...* - Ő.

Emily első blikkre tipikus plázacicának tűnhet: szőke haj, kifestett szemek, rosszabb napokon műköröm és magassarkú. Pedig korántsem az a nyávogós típus, ezt két mondat után meg lehet róla állapítani. Kedves, segítőkész, nem túl gyanakvó, és többször esik bele ugyanabba a hibába, de összességében szeretetreméltó egyéniség. Ügyes trükkmester, telekinetista és hangmágus, szóval jobb, ha nem törsz borsot az orra alá... Az utóbbi egy év elég húzos volt számára, sokáig volt depressziós, nemtörődöm és szomorú, de mostanában mintha ismét a régi lenne...

Napsugár, ha vidáman ébred beköszön az ablakon...
http://www.bukottangyal.blogger.hu
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Színházterem   Csüt. Márc. 10, 2011 7:56 pm

*Hirtelen mindenki távozik, de ez talán nem is baj. Kezdett kicsit feszültté válni a hangulat. Köszön a lányoknak, majd Emilyre pillant.* Nem tudod mi baja? *Egyértelmű, kire vonatkoyik a kérdés. Aztán Em kérdéseire elvigyorodik.* Kedvenc tanár még nincs. Legjobb pasi... Darkfield és Strife asszem, bár nem ismerem öket. De igaz, hogy...
Emily Kyra Beawer

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda: Észbe sem kapsz még, de már elindul a bal kéz, a tömeg ordít, bent van az egyenes, küzdeni kell, hogy a harcnak a végén a tömeg zúgja a nevedet... <3

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Színházterem   Csüt. Márc. 10, 2011 7:47 pm

- Asztrál-Mentál? *Kérdez vissza.* - Hát... úgy, ahogy. Megyeget, de nem az igazi. *Jelenti ki, majd a távozó Aisha után néz.* - Szia... majd keress meg, oksi?! Szeretnék mutatni valamit...! *Kiált utána, de lehet, hogy már meg sem hallja.* - És ha már itt tartunk... ki a kedvenc tanárotok? *Vigyorodik el.* - És ki a legjobb pasi a suliban? *Vált kicsit csajosabb témára.*

Emily első blikkre tipikus plázacicának tűnhet: szőke haj, kifestett szemek, rosszabb napokon műköröm és magassarkú. Pedig korántsem az a nyávogós típus, ezt két mondat után meg lehet róla állapítani. Kedves, segítőkész, nem túl gyanakvó, és többször esik bele ugyanabba a hibába, de összességében szeretetreméltó egyéniség. Ügyes trükkmester, telekinetista és hangmágus, szóval jobb, ha nem törsz borsot az orra alá... Az utóbbi egy év elég húzos volt számára, sokáig volt depressziós, nemtörődöm és szomorú, de mostanában mintha ismét a régi lenne...

Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Színházterem   Csüt. Márc. 10, 2011 7:41 pm

Igeeen. Az Illúziómágiát is szeretem, és jól köszi.*Válaszol gyorsan Aileen kérdésére, aztán felpattan a baráti körből.*Bocsibocsi a rövid vizit miatt, de suhanok is tovább, még járnom kell egyet odakint és elő kell keríteni az én édes drága bátyuskámat. Kuzinok, majd ütközünk valamikor. Sziasztok!*Integet vissza még az ajtóból, majd táncikálva eltűnik a folyosó kanyarulatai között.*
Regina Ruosin

Minősítés:
Hozzászólások száma: 1106
Msn: zelenyanszki.dorka@gmail.com
Kaszt:
Üzenőláda: Bárkivel szívesen játszok! És bárkinek segítek.^^

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Színházterem   Csüt. Márc. 10, 2011 7:37 pm

*A lány csak figyeli a beszélgetést és egy két hozzászólást hozzáfűz.*-Én szeretem a Természetmágiát. És ti, hogy vagytok az Asztrál- mentál mágiával. Nekem az a kedvencem.*Ezután sokáig csöndbe marad. Nem igazán akar hozzászólni a csevegéshez. Nemsokára megszólal.*-Lányok későre jár és nekem mennem kell. Remélem máskor is találkozunk,*Ezután csendesen távozik. Mintha egy árny lenne*

Regina hamar elvesztette szüleit. Ezért gyermekkorát egy árvaházban töltötte. Mikor a Ruosin család magához vette, rengeteget tanult különféle mágiákról. Három nyelven beszél az anyanyelvén (francia) kívül. Bolgárul, németül és olaszul. Szeret emberek között lenni. És bárkivel, bárhol, bármilyen módon el tud beszélgetni. Mindenkivel tisztelettudó. Azonban van egy nagyon rossz hibája: erősnek mutatja magát, pedig igazából nem az. Minden sértés nagyon megbántja. Ha tehát találkozol vele, vigyázz mit mondasz!
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Színházterem   Csüt. Márc. 10, 2011 7:22 pm

*Hát akkor nem bírják egymást. Igaz is, a levegő szinte vibrál kettőjük között... Próbál nem figyelni rá.* Dalmágia forever. *Kacsint körbe, na igen, nála ez a févörit. Aisha kérdésére halványan elmosolyodik.* Jól. És te?
Emily Kyra Beawer

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Színházterem   Csüt. Márc. 10, 2011 7:08 pm

- Hát, engem valahogy ráz tőle a hideg... *Húzza el a száját.* - Az egész mágiaág... meg tantárgy... beteg... *Fintorog az égre, és lepacsizik Aishával, amikor az egyet ért vele. Viszont a természetmágia említésére is csak megvonja a vállát.* - Hát nekem az abszolút favoritom az illúziómágia. Belegondolva... azzal az ember bármire képes lehet! *Marad természetesen a témánál.*

Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Színházterem   Csüt. Márc. 10, 2011 7:00 pm

*Elvileg Aileen kari utálja Aisha karit, legalább is user, így emlékszik, mert mintha Emily user ezt mondta volna.*Nem még nem találkozunk, de örülök. Aisha vagyok, de maradhatunk nyugodtan a Zo-nál. Nekromágia...*Rázza ki a hideg a tárgy említésére, a dalmágiánál pedig picit ingatja a fejét.*Szeretek énekelni, meg táncolni, de a dalmágia nem izgatja a fantáziámat különösebben. Egyértelműen TEM fan vagyok.*Vigyorodik el, és Em kijelentésére pedig megcsillannak szemei.*Természetes, hogy sikítotok drágaságom. Egyébként hogyvagy mindig Aileen? Rég találkoztunk azt hiszem...*Hangja nem cseng a leg tisztábban, már ami a kedvességet illeti, de próbál normális lenni.*
Regina Ruosin

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Színházterem   Csüt. Márc. 10, 2011 6:46 pm

*Emilyhez fodul.*-Én szeretem a nekromágiát, bár nem vagyok annyira jó belőle. A dalmágiával sincs sok bajom.*Aztán csak küld egy bátorító mosolyt Aileen felé. Nem mintha örvendezetesnek tartaná a családi konfliktust. Azután Aishához fordul.*-Nem tudom, hogy találkoztunk e már de Susan vagyok.*Mondja és elmosolyodik. majd csak a többieket figyeli. És reméli nem fog nagyon feltünni az Aileen és Aisha közti vita. Nem mintha bárki is figyelné őket. De neki az megnyugtatóbb.*

Regina hamar elvesztette szüleit. Ezért gyermekkorát egy árvaházban töltötte. Mikor a Ruosin család magához vette, rengeteget tanult különféle mágiákról. Három nyelven beszél az anyanyelvén (francia) kívül. Bolgárul, németül és olaszul. Szeret emberek között lenni. És bárkivel, bárhol, bármilyen módon el tud beszélgetni. Mindenkivel tisztelettudó. Azonban van egy nagyon rossz hibája: erősnek mutatja magát, pedig igazából nem az. Minden sértés nagyon megbántja. Ha tehát találkozol vele, vigyázz mit mondasz!
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Színházterem   Csüt. Márc. 10, 2011 6:40 pm

*User össze van zavarodva, fogalma sincs, ki utál kit.* Köszi Sue. Menni fog, asszem könnyen barátkozok. Én amúgy alig egy hónapja érkeztem talán, de lehet hogy nincs annyi. *Nos a nekromágia neki sem erössége, bár nem tiltott.* A dalmágiát szeretem. *Mikor bejón Aisha, kicsit elpirul.* Szia. *Üisszamosolyog, látszólag őszintén... Nem hiába mutatűányos.*
Emily Kyra Beawer

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Színházterem   Csüt. Márc. 10, 2011 6:28 pm

//Na, akkor legyen úgy, hogy: Aileen, Susan, Aisha, Emily.//

- Én is, köszi. *Mosolyodik el, bár azt nem tudja, miért mutatkozik be neki a lány, hiszen már ismerik egymást, de végül is mindegy.* - Pedig elég sokszor ott vagyok az első sorban. *Vigyorodik el, és Aileen-re pillant.* - Na de a tegnapi... egyszerűen utálom a nekromágiát. Láss csak meg dalmágián! Az aztán megy. *Jelenti ki, majd ismét Susanre pillant.* - Jó lenne, ha eljönnél, örülnénk neki. *Mosolyodik el, és ekkor toppan be Aisha. Megszorongatja a lányt, szokás szerint, majd nemet int a fejével.* - Ugyan! Nem volt ez betervezve... de ha lesz Beawer-buli, sikítunk. *Kacsint rá, és megpróbál nem tudomást venni a két unokahúga közötti szikrázó-vibráló hangulatról.*

Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Színházterem   Csüt. Márc. 10, 2011 6:20 pm

*A folyosókon bolyongva táncikál, énekelget, mikor meghallja az ajtón keresztül unokanővérének hangját. Vidáman nyit be a színházba és boldogan lépked a színpad felé, majd hirtelen torpan meg előtte. Barátságos, naiva lélek, és imádja a családját, vagyis...egyetlen személy van, akivel a kapcsolata nem túl felhőtlen. Aileen ez a személy, de igazándiból nem tudja megmondani, hogy miért is nem szereti annyira, mint a többieket. Emhez lép először és megölelgeti, Susan is kap ölelést csak úgy spontán, másik unokatestvére viszont csak egy erőltette mosolyt tudhat magáénak.*Mi a helyzet kuzinok? Kihagytok a családi buliból, vagy színésztársulatot alapítunk?*Derűs, igazándiból nem hangolja le, hogy egy olyan személy is mellette van, akivel nem jön ki annyira jól.*
Regina Ruosin

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Színházterem   Csüt. Márc. 10, 2011 6:19 pm

-Köszi jól vagyok. És te?*Kérdi Emilytől. Majd folytatja.*-Nem is tudom, szerintem jövök, de még nem tudom mit fogok csinálni jövő héten.*Mondja és még mindig árad belőle a szó.*-És te?*Kérdi végül a lánytól, majd Alieenhez fordul.*-Te tényleg új vagy? Akkor kívánok neked egy jó kezdést, de szerintem könnyen be fogsz ileszkedni, mert nekem is könnyen sikerült. Én novemberben jöttem. És te?*Fejezi be a szóáradatot, látszik, hogy szeret beszélni. Nem az a félős tipus.*
//legyen kérlek egy sorrend! Kezdjen Alieen aztán én jövök végöl Emily és utána Aisha//

A hozzászólást Susan Wulner összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Márc. 10, 2011 6:22 pm-kor.
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Színházterem   Csüt. Márc. 10, 2011 6:12 pm

*Úgy látja, Susan nem nagyon találja meg a helyét.* Örülök, hogy megismertelek. Nem ülsz ide? *teszi fel a kérdést, majd ismét Emilyre tekint.* A suli zsír, mondjuk az órákon sosem talállak meg a sok ember közt. A tegnapi érdekes volt. Jah, amúgy már igen, csak Daűiddel nem. *igen, szándekósan hívja első nevén a fiút.
Regina Ruosin

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Színházterem   Csüt. Márc. 10, 2011 6:05 pm

*Látja, hogy egy újabb lány érkezik. Először bemutatkozik Aileennek.*-Szia! Én pedig Susan.*Majd Emilyhez fordul.*-Szia Susan vagyok.*Mondja, majd csak a többieket figyeli.egészen biztosan jobban énekelnek, mint ő de ez most tök mindegy. Gondolja ő, de vajon a többiek, hogyan gondolkodnak erről. Hamarosan egy hajtincse a szemébe esik, és azt hátra löki. majd csak figyeli a többieket nagyon csendesen.*

Emily Kyra Beawer

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Színházterem   Csüt. Márc. 10, 2011 6:03 pm

*Amikor befejezik az éneklést, ő is int Allidonos szaktársa felé.* - Szia, Susan! Hát Te? *Kérdezi.* - Hogy vagy? *Fordul vissza Aileen felé.* - Tsőő tessa. Mit keresel errefelé? *Érdeklődik.* - Ja, és milyen eddig a suli? Többiekkel találkoztál már? *Teszi fel a kérdést, a többi Beawer-ifjoncra célozva, majd fejét ismét Susan felé fordítja.* - Amúgy Susan... jövőhét vasárnap jössz a kvízre? *Mosolyodik el, hiszen biztosan eljutott már hozzá is a hír, hogy Allamir program lesz.*

Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Színházterem   Csüt. Márc. 10, 2011 5:52 pm

Azóta szüntelen, őt látom mindenhol... *Folytatja a dalt, miközben körbenéz. Susanra rámosolyog, nem zavarja.* Szia! Aileen vagyok, és te? *Az éneklést befejezi, és Emilyre pillant. A puszit öleléssel viszonozza, mert az aranyos.* Tső tess. *Köszön nagyon menőn. A kalapját leveszi, így láthatóvá válnak szőke tincsei.*
Emily Kyra Beawer

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Színházterem   Csüt. Márc. 10, 2011 5:40 pm

- Egy táltos szív remeg a konyhakésben, talpam alatt sár és ingovány... *Énekli a lánnyal együtt, a sötétből, jól hallhatóan, tisztán, majdnem teljesen tökéletes hangján. Fellépdel Aileen mellé, és csak úgy random nyom az arcára egy puszit, mert az vicces. Lehuppan a padlóra ő is, törökülésben, és a harmadik felcsendülő hangra a székek felé pillant. Elmosolyodik, de nem mond semmit, csak tovább énekel.*

Regina Ruosin

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Színházterem   Csüt. Márc. 10, 2011 5:34 pm

*Halkan közeledik egy lány a terem felé. Bordó pulcsiban és barna vászonnadrágban. a lány hamarosan meghallja az énekelgetést. Igen szépnek találja, régebben ő is szívesen dalolt, de az már régen volt. Mostanában máson jár az esze. Leül és csak hallgatja és nem is veszi észre, hogy saját maga és énekelni kezd. Valahogy nagyon fülbemászó a dallam ez. Vajon mit fog ehhez szólni a másik lány? Remélhetőleg nem fog megharagudni.*

Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Színházterem   Csüt. Márc. 10, 2011 5:17 pm

Vágtatnék tovább veled az éjben... *Halkan énekelget a színpadon ülve a fiatal mutatványos. Szőke haját kalap takarja, ruhája barna kosztüm. Görénye most nincs vele.* Az álmok foltos indián lován! Egy táltos szív remeg a konyhakésben, talpam alatt sár és ingóvány... *Hangja tiszta és csengő, látszik, hogy tud énekelni.*
Hunyadvári Szevér

Hozzászólások száma: 1318
Kaszt:
Üzenőláda: Fairytale
Az élet titka: a halál előtt meghalni, és rájönni, hogy nem létezik halál.

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Színházterem   Szomb. Márc. 05, 2011 3:37 pm

-Nem aludtál.. Nem járja.. Pihenned kéne.. Mostanság sokkal sápadtabb vagy. Csak nem szedtél össze valami vírust? *érdeklődik félredöntött fejjel. Aztán a lány szaviara értetlenül ráncolja a szemöldökét. Nem érti, a lány mindezt miből vezette le, és miért is gondolja így, vagy honnan tudja, mire is készül pontosan Jack, noha ő sem tud nagyjából semmit erről az egészről. Legalább is keveset. Minden esetre örül, amikor a lány hagyja a dolgokat annyiban. Megkönnyebbül egy kissé. Aztán, amikor hallja, hogy ez még sincs így, akkor emgforgatja a szemeit, és egy kissé elfordul a lánytól, de csak egy cseppet, nem túlzottan. Nem teljesen határolódik el a lánytól, csak a lány ezen kijelentésétől, és hozzáállásától. De nem akarja megbántani Laurát, ezért nem is szól semmit sem a dolgokhoz.* -Mitől vagy ennyire sápadt? *krédezősködik tovább, majd a kérdésre ismételten értetlenül pislog kettőt.* -Hol lennék? Itt nyugalom van, és senki sem zavar, általában. *adja meg a választ, olyan hangon, mintha mi sem lenne természetesebb.*
Laura Wylee

Minősítés:
Hozzászólások száma: 3350
Msn: taborandi@msn.com
Kaszt:
Üzenőláda:
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Mi lassan felőröl, eléget.
De lábam újra útra talált.
Vége. Túléltem a halált...
Most múlik?

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Színházterem   Szomb. Márc. 05, 2011 3:29 pm

*A válaszra, miszerint a fiú egész jól van, csak ejt egy félmosolyt, a visszafordított kérdésre pedig már átkönyököl, onnan válaszol.* - Csak... Nem aludtam eleget. Többet kéne pihennem. *Mondja, és félig hallani, hogy nem ez az igazság, vagy nem a teljes igazság. A lánynak pedig tényleg energia kéne, csak más forrásból. Látja, hogy fejtörést okozott a kérdésével, de türelmesen megvárja, hogy Szevérnek leesen, és legalább egy mosolyt sikerült kifacsarnia belőle a dologgal. A válaszra kicsit megvonja a vállát.* - Majd megnyugszik egyszer körülötte a világ, és akkor élhet. Bármilyen fura is, nincs benne elég önzés hozzá. Igazából ezt csodáltam is benne mindig. Csak arra nem jött még rá, hogy nem egyedül nem nyerhet. *Itt tart egy kis szünetet, és eddigi kb komoly hangja itt megváltozik, és egyértelműen lágyabb lesz.* - De igazad van, mindegy is, majd rájön, ha elbukott, és az orra alá dörgöltem, hogy megmondtam, de csak miután kihúztuk a nagy szarból. *Itt egy ideig nézi Szevért, vonásai kicsit meglágyulnak, ahogy ajkára is mosoly kerül, de a kijelentésre, miszerint sápadt, csak elhúzza a száját, és vállat von.* - Tudom. *És egy kicsit elhúzódik, de nem túl feltűnően, csak nem könyököl, kihúzza magát, így alapban távolabb kerül a csábítástól, miszerint Szevér legyen a vacsorája. Viszont kezdi erősen érdekelni, hogy a fiú tudja-e, hogy mi van velük. Vagy legalábbis Jackkel.* - Amúgy hogy-hogy épp itt vagy, mikor odakinn hétágra süt a nap?
Hunyadvári Szevér

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Színházterem   Szomb. Márc. 05, 2011 3:08 pm

*Persze, hogy megijed. Valami hirtelen bekerül a látóterébe, valami se szó, se beszéd hirtelen ott terem mellette.. Természetes, hogy az egyszerű emberek megijednek ilyenkor. A vörös szemeken meg se lepődik igazából, eleget látja odahaza. A kérdésre kissé megvonogatja a vállait, miközben közelebb húzza a gitárt magához, félig-meddig az ölébe húzza.* -Egész jól. Azt hiszem.. És te? Látom, hogy nincs minden rendben.. Történt valami? *érdeklődik kíváncsian, enyhe aggodalommal. Amikor elé könyökölnek, és Jack felől rédeklődnek, egy kis ideig csak pislog, értetlenül, majd végül leesik neki a tantusz. Elmosolyodik.* -Hasfelmetsző? Igen. Vagyis, ahogy vesszük.. Nem tudom pontosan megítélni, hogy létnek lehet-e ezt nevezni. Illetve, lét biztosan, de élet-e. De, ha ő így érzi jól magát. *vonja meg a vállait, egészen finoman.* -De ez mindegy is. Veled mi a helyzet? *tereli vissza a témát Laurára.* -Sápadtnak látszol.. *súgja halkabban, miközben kissé szemügyre veszi a lány arcát.*
Laura Wylee

Minősítés:
Hozzászólások száma: 3350
Msn: taborandi@msn.com
Kaszt:
Üzenőláda:
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Mi lassan felőröl, eléget.
De lábam újra útra talált.
Vége. Túléltem a halált...
Most múlik?

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Színházterem   Szomb. Márc. 05, 2011 3:00 pm

*A fiú azért megijed, mire Laura továbbra sem moccan, csak áll ott, földbe gyökerezett lábbal. Különös állapotából pedig csak a szavak zökkentik ki. Szeméből a vöröses csillogás eltűnik, tekintete visszavált az aranysárgára, és kicsit megrázza a fejét, mintha most ébredt volna. Ajkára kis mosoly kerül, és karjait összefogja a saját háta mögött egy pillanatra. Minden esetre mostmár némiképp természetesebben viselkedik. A kérdésre le is csüccsen a fiú mellé, és maga mögött támaszkodik meg. Kicsit felsóhajt, és csendesen megszólal.* - Hogy vagy? *Többet nem szól, csak nézelődik, néha pillantva Szevérre a szeme sarkából. Minden esetre gyorsan pózt vált, és törökülésbe helyezkedik, kb szembefordul a fiúval, és saját térdére könyököl, majd fejét letámasztja a tenyerébe.* - És él még az a Hasfelmetsző? *Persze Jackre érti a jelzőt, mert ugye Jack the Ripper, és épp ő jutott eszébe. Igazából erősen látszik rajta, hogy valami baj van, valami nincsen egészen rendben. Na meg éhes is. De ez mellékes.*
Hunyadvári Szevér

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Színházterem   Szomb. Márc. 05, 2011 2:44 pm

*Csak kattog az agya, a teljes elkeseredettség és a félelem végső határa között. Csak kattog, kattog az agya, majd csak ül, gubabszt maga előtt, miközben méleket sóhajt. Amikor valami bekerül a látómeztejébe, a szíve ismét felpörög, és ijedten húzódik oldalra, gitárján túlnyúlva, de ügyelve a hangszerre, hiába figyelmezteti Astor, hogy ki is van jelen tulajdonképpen. Amikor reszmél, hogy csak Laura van itt, akkor egy kissé emgnyugszik. Szuszog kettőt, majd felpislog a lányra, elégé értetlenül.* -Szia.. Mit szeretnél? *kérdezi, miközben egy fél pillanatig eltöpreng azon, a lány hogyan is jutott be idáig, majd csak megrázza a fejét gondolatban. Nem számít.* -Nem ülsz le? *paskolja meg maga mellett a kockás pokrócot, miközben egy kicsit kényelmesebben helyezkedik el. Leengedi a lábait, kihúzza magát, és igyekszik emgnyugodni, bár szeme sarkából néha még lesi a termet, hátha megjött valaki, akit nagyon várt.*

Színházterem

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 40 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40  Next